Kis türelmet...
Hozzávalók:
1 kg halfilé
1 kg krumpli amiből pürét készítünk
Besamel mártáshoz: 75 gr vaj
150 gr liszt 450 ml tej 1,5 dl bor
Sajt a krumplipürébe
4 db kemény tojás
Elkészítem a besamel mártást, amibe beleteszem a feldarabolt halat.
Előtte befűszereztem és hagytam állni.
Összefőzőm pár percíg és félreteszem.
Elkészítem a krumplipürét, amibe egy natúr tömlős sajtot belenyomok elkeverek.
Egy tepsibe alulra a mártásos halat teszem.
Elterítem rajta a kr,pürét, Amire a felszeletel kemény tojást teszem.
30 40 pers 180°C sütésidő.
Mary Berry receptje alapján.
Kategória: Család, gyerek
Feltöltés ideje: 7 éve
Látta 80 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!