Kis türelmet...
Hozzávalók:
125 g barnarízs én hajdinát használtam
125 g ízes sajt
100 g kukorica és borsó
3-4 ek. krémsajt
panírozáshoz liszt és tojás
só fűszerek
Megfőzöm a hajdínát, mirelit dolgokat, majd lehűtöm.
A sajtot kockára vágom, a kihült masszához keverem. belekeverem a krémsajtot és kanál segítségével gombócokat formázok.
A hajdina sokkal ragacsosabb, mint a rízs, ezért a gombócokat 1 éjszakára betettem a hűtőbe.
Majd másnap paníroztam liszt-tojás-liszt és sorba tettem egy sütőpapíros tepsibe.
180 °C on 30 35 perc a sütési idő.
A receptet a Mentes konyha Gasztro magazinból választottam.
Kategória: Család, gyerek
Feltöltés ideje: 7 éve
Látta 93 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!