Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Ha azt akarod, hogy Béke uralkodjon a világon, először neked kell békét teremteni magadban. Hol van Béke? A Szívünkből ered. A szív Béke forrása az igazság, egyenesség, és szeretet. Figyelmen kívül hagyod a szívet és Béke után kutatsz a külvilágban. Csak amikor szeretettel töltöd fel a szívedet akkor Béke lesz a világban.
Bármilyen munka legyen, szeretettel végezd öt . A világ ma össze van zavarodva, mert az emberből hiányzik a tiszta Szeretet. A legfelső Béke akkor fog csak uralkodni ebben a világban, amikor az ember tiszta Szeretetet tud fejleszteni."

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Igaz sorok,(sajnos a mai világban)minden "más" van, csak ezek a fontos dolgok nem!!

Válasz

Farkas Sándorné Gabriella üzente 14 éve

Szervusz Irénke!

Teljessen egyetértek minden szavaddal,jó lenne egy szeretett klubbot inditani,de csak olyanokkal akik tényleg komolyan gondolják.Elsősorban a fiatalokat kellene meg találni,mert borzasztó agreszívak,csunyán beszélő generáció nő fel.Mi nagymamák még emlékszünk,hogy 20-30 éve a fiatalok jól neveltek voltak.
Kívánok neked sok szeretettel ehhez sok sikert,jó egészséget.Szívessen olvasok ilyen blogokat.
Üdv:Gabi

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu