Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A Pilates módszer segít karcsúságunk megőrzésében és a feszes izomzat kialakításában. Egyenletes és fokozatosan felépített gyakorlatai elősegítik izomzatunk harmonikus egységként történő működését, speciális légzéstechnikája pedig nemcsak a szervezet oxigénellátását növeli, hanem a fizikai teljesítményt is fokozza. Joseph Pilates, a módszer megalkotója olyan gyakorlatokat fejlesztette ki, amelyek segítik az izomzat - a szokványos izületi terheléstől eltérő nyújtással egyidejű erősítését.

Nagy AndiAz USA-ban és Európában hosszú évek óta gyakorolják a Pilates-módszert, ami népszerű a táncosok, a fitneszt kedvelők és a menedzserek körében is.

A módszer célja nemcsak egy sportos, karcsú testalkat felépítése, hanem a szép tartás és a tudatos mozgás elsajátítása is. Egyre gyakoribb a különböző hátfájdalmak elleni prevenciós alkalmazása is. Ezeket a panaszokat a helytelen testtartást (pl.: ülőmunka) okozhatja.

Más testformáló rendszerekkel szemben, amelyek az izomtérfogat növelésére törekednek, a Pilates a hosszú, szálkás izomzat kidolgozását célozza meg.

A több száz gyakorlat mindegyike megdolgoztatja a has-, a hát-, a csípő- és a fenékizomzatot.

A koncentrált mozgás – koordináció és a tudatos légzés testi és lelki felfrissülést hoz hétköznapjainkba.
        

nohastudio.hu 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Címkék

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu