Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

network.hu

 

 

Lehet fontos... ha nem Neked, akkor a környezetedben valaki másnak. Oszd meg azzal, akinek szüksége lehet rá! 
Köszönöm !

A CITROM 10 000-szer erősebb mint a KEMOTERÁPIA

 
Az a jó hogy a citromot (nem a tablettát) lehet enni, és a testnek készíthetünk egy citrom fürdőt, különösen a befolyásolt területeken (ott ahol rákos).

Vágj fel citromot és add oda a gyerekeknek hogy szopogassák, vagy tegyél a pohár vizedbe egy pár szeletet, ezzel is megelőzheted a rákot.
Ha valakit ismersz aki ezt még nem tudja, kérlek hogy küldd el neki, mert egy óriási szívességet teszel  azzal hogy tudatod vele.
Lehet, hogy MA nem, de holnap szüksége lehet rá... 

A Citrom "Citrus", ez egy csodálatos termék ami MEGÖLI A RÁK SEJTEKET, 10 000-szer ERŐSEBB, MINT A KEMOTERÁPIA.
Miért nem tudjuk mi ezt ?...
 
Azért mert laboratóriumok vannak akik érdekeltek egy szintetikus verzió elkészítésére, ami HATALMAS PROFITOT hoz nekik. Te most úgy segíthetsz a szükségben levő barátaidon, hogy ezt a tudomásukra hozod, hogy a "valódi citromlé" (ami nem laboratóriumban készült) előnyös a betegségek megelőzésében. Az íze kellemes és NEM termeli azokat a rettentő kemoterápiai effekteket (mellékhatásokat).
 
Ha van lehetőséged arra, hogy egy citromfát ültess a kertedben vagy terasz-balkonodon, akkor még ma tedd meg.
Hány ember hal meg azért mert ez egy féltve őrzött titok?... A multimilliomosok és a nagy cégek nem akarják nyilvánosságra hozni, mert akkor elesnek az óriás haszontól.  
 
Amint tudjátok, a citromfának nem kell sok hely, és tudjuk, hogy sok fajta létezik belőle. A citromot eheted különbözőképpen: - megeheted a pépet, a kipréselt lét, készíthetsz hűsítő italokat belőle, sörbet (angolul sorbet), tésztákat - süteményeket. A citrom hitelesítve van sok erénnyel, de a legérdekesebb az az eredmény, amit a cisztákon és a daganatokon csinál.
 
Ez a növény egy bizonyított orvoslás az ÖSSZES EDDIG FELISMERT RÁK TÍPUS ELLEN!

Egyesek azt mondják hogy a citrom nagyon hasznos különböző rákokra. Anti-mikrobus spektrum (színkép) a BAKTÉRIUM, INFEKCIÓ és GOMBÁS MEGBETEGEDÉSEKRE, az ÉLŐSKÖDŐ PARAZITÁK ÉS FÉRGEK ELLEN A VÉRNYOMÁST SZABÁLYOZZA, AMI TÚL MAGAS és egy ANTIDEPRESSZÁNS (DEPRESSZIÓ ELLEN, CSÜGGEDÉS ELLEN). KÜZD A STRESSZ ELLEN és az IDEG RENDETLENSÉG ELLEN !..
 
Ennek az információnak a forrása hiteles. A világ legnagyobb gyártójától jön, ami azt mondja hogy több mint 20 laboratórium tesztelte már 1970 óta és a kivonatok ezeken a kísérleteken keresztül leleplezték azt, hogy: MEGSEMMISÍTI A ROSSZINDULATÚ CELLÁKAT a 12 típusú rákban beleértve a: COLON, MELL, PROSZTATA, TÜDŐ és a HASNYÁLMIRIGY-ben. 

Az összetett ebben a fában (citromfa) valóban azt mutatja, hogy 10000 -szer jobb, mint az ADRIAMYCIN (ez az a gyógyszer amit arra használnak világszerte a kemoterápiában, hogy meglassítsa a növekedést a rák cellákban).
És ami a legfurcsább, hogy ez a CITROM kivonat típus terápia, nem csak hogy megöli a rosszindulatú rák cellákat, de NEM BEFOLYÁSOLJA AZ EGÉSZSÉGES CELLÁKAT.


 

Biztosan megfigyelted már, hogy amikor citromkarikát szopogatsz, vagy friss limonádét iszol, az összehúzza a szádat. A savanyú gyümölcs fogyasztása azonban ennél sokkal komolyabb változásokat indíthat el a szervezetedben.

Hihetetlenül sok gyógyhatású vegyületet tartalmaz, melyek együttesen erősítik az immunrendszert és a vérereket, elősegítik a bőr gyógyulását, sőt, még bizonyos rákos sejtelváltozásokat is gátolhatnak.


Az immunrendszer őrzője


A citrom a lehető legjobb C-vitamin-forrás, egyetlen gyümölcs negyven milligramm C-vitamint tartalmaz, ami a teljes ajánlott napi adagnak felel meg. A citrom kifacsart leve forró vízzel elegyítve, mézzel ízesítve tökéletes torokfájás elleni elixír, és a házi készítésű, köhögés elleni keverékek elengedhetetlen alapanyaga is. A megfázás elleni küzdelemben azért is hatékony lehet, mert csökkenti az orrdugulásért és a könnyezésért felelős hisztamin szintjét, és erősíti az immunrendszert.

A szív- és érrendszeri betegségek megelőzésére is használhatod a citromot, hiszen a vitamin erős antioxidáns, vagyis gátolja a sejtkárosító molekulák, az úgynevezett szabadgyökök működését, és védelmet nyújt a szívbetegség ellen is. Vizsgálatok igazolják, hogy a C-vitamin alacsony szintje növeli a szívroham kockázatát. Amikor a koleszterin - a szabadgyökök hatására - oxidálódik, nagyobb valószínűséggel alakul át az artériát eltömítő plakkokká.


A szépséged titka is lehet 

A savanyú csodaszer külsőleg is alkalmazható, a szépségápolásban is hasznát veheted. Ha rendszeresen bedörzsölöd citromlével a májfoltjaidat, azok idővel halványulni kezdenek, ha pedig az aknékra kened, azoktól is gyorsabban megszabadulhatsz. 
Pakolást is készíthetsz a segítségével: egy evőkanál citromlevet keverj össze egy evőkanál mézzel és íróval, kend az arcodra, majd hagyd hatni néhány percig, remekül tisztítja a bőrt.A citrom a haj- és fogápolásban is a segítségedre lehet: ha ellenállhatatlanul fehér fogakra vágysz, egyél naponta néhány karika citromot - ez nemcsak a mosolyodat teszi ragyogóvá, hanem a leheleted is friss lesz tőle. 
Ha hajmosáskor cseppentesz a vízbe, és azzal öblíted le a hajad, sokkal fényesebb lesz - ha szőke vagy, akkor pedig számíthatsz rá, hogy hajszíned egy kicsit világosodik majd.


A citrom szerepe a rák elleni küzdelemben


A citrom feltehetően serkenti egy olyan enzim - a glutátion S-transzferáz - működését, mely a rákkeltő anyagok közömbösítésében játszik szerepet. Egy 450 ember részvételével végzett vizsgálat eredménye szerint azok között, akik rendszeresen fogyasztottak fekete teát, és általában citromot is tettek bele, csökkent a bőrrák bizonyos típusainak kockázata. Így tehát a rák elleni küzdelemben is lehet szerepe. Laboratóriumi tesztek során azt is kimutatták, hogy a citromhéjban és az alatta lévő fehér hártyában lévő limonén gátolja a rákos sejtek növekedését.

Hatására az ösztrogén is egy kevésbé hatékony formára bomlik le a szervezetben, ami azért jelentős, mert a magas ösztrogénszint növeli az emlőrák kialakulásának kockázatát.

A vegyület ezenkívül fokozza a máj méregtelenítését és a karcinogén anyagok eltávolítását a vérből. Jelenleg is folynak olyan kutatások, melyek a limonén esetleges alkalmazását vizsgálják a rák - különösen az emlőrák - kezelése és megelőzése terén.


Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu