Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Diavetítés indítása

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Gesztenyetorta :)

Gesztenyekrémes torta!!!

Hozzávalók:

A sárga piskóta:

20 dkg porcukor
4 tojás
4-5 evőkanál víz
1 sütőpor
20 dkg liszt

Elkészítés:
A tojásokat habosra keverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a 4-5 evőkanál vizet. A lisztet elkavarjuk a csomag sütőporral, s apránként a vizes masszához adjuk. Kizsírozót, lisztezett hagyományos kerek sütőformába rakjuk,s előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük. Ha kihűlt a formából kivesszük, hagyjuk kihűlni.

Ugyanezzel az eljárással egy (kakaós piskótát) sütünk. Ugyanúgy készül a kakaós piskóta, mint a sárga csak a liszt előtt 1,1.5 evőkanál HOLLAND vagy egy hagyományos kakaóport teszünk bele.

Hozzávalók a krémhez:

25 dkg gesztenyemassza, 15-20 dkg porcukor, 1 evőkanál kakaópor (HOLLAND VAGY EGY HAGYOMÁNYOS ) 3 dl tejszín, Ízlés szerint RUM, ( Én 1,1.5 evőkanállal szoktam belerakni ).

Tetejére:
Tejszín, citromfű, ételszínező a (díszítés szempontjából)

Címkék:  

Kategória:

Látta 444 ember.

Értékeld

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu