Kis türelmet...
6 tojásból csokis karikát sütöttem.Amikor kihűlt három egyenlő részre felvágtam
,Töltelék
5deci tej
1csg vaníliás pudingpor
2 kanál cukor
5deci tejszín
2 kanál kakaópor
mascarpone fél doboz
20deka mirelit meggy
5deka porcukor
csokidara
kevéske rum
A pudingot a szokásos eljárással felfőztem és kihűtöttem. Amikor kihűlt hozzákevertem a mascarponét A tejszínt habbá vertem és hozzáadtam a porcukrot. majd 3 kanállal a felfőzött krémnhez kevertem . A tejszín megmaradt 2/3 -ból a felét kakaóporral elkeverem a többit meghagyom diszíteni az alsó torta lapot visszatettem a torta karimába,és a kihűlt pudingból a lapra habzsák ba töltött krémmel kőrbe két karikát húztam úgy hogy közben kihagytam kb egy újjnyi részt ide pedig a kakaóporos tejszint húztam és a kimaradt üres részre pedig a magnélküli rumba áztatott meggyszemeket tettem .A következő lapot rátettem, erre is mint az előzőre ugyanúgy tettem a krémet csak itt éppen forditva a fehér krémre került a csokis tejszin a csokisra pedig a vaníliás.Majd a harmadik lapot is ráteszem.pár órára a hűtőbe teszem.Amikor már a krém megdermedt, leveszem a karikát és tejszínnel az oldalát és a tetejét is megkentem.Az oldalát csokidarával bevontam a tetejére habrózsát és marcipánvirágot tettem
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 9 éve
Látta 199 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!