Kis türelmet...
Hozzávalók
2 személyre
4 darab palacsintadarált dió
házi sárgabarack lekvár
fél deci olaj
4 kanál búza dara
ribizliszemek
A palacsintákat sütés után egy kanál házi lekvárral megkenem darált dióval megszórom és feltekerem.Amikor feltekertem Vékony karikákra felvágom .Az olajaban a búzadarát megpiritom . Langyos vízzel felöntöm kb 1 decivel a dara szemek megduzzadnak a víz fele elpárolog felét felissza dara
A tányér aljára teszek kevés darát ráteszem a felszelt palacsintákat és ribizlivel tálaltam.Lekvár már nem kell rá mivel a palacsintákat lekvárral töltöttem
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 5 éve
Látta 144 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!