Kis türelmet...
+Hozzávalók
1 közepes sárgarépa
1 közepes fehér répa
1 kisebb zeller
15 deka vargánya gomba
2 húsleves kocka amit előző levesből lefagyasztottam
só
őrölt bors
petrezselyem zőld
zeller szár
fél deci olaj
2 deci főző tejszin
leves tészta
A zöldségeket megpucolom és kis karikákra vágom a gombát is tetszés szerint felszeltema petrezselymet apróra felvágtam
Az olajat egy kisebb fazékba öntöm hozzáadom a zöldségeket Kicsit az olajon megfuttatom .Majd adok hozzá kb 1 deci vizet.Ebben a lében kicsit megpárolom Adok hozzá sót borsot és felöntöm annyi vizzel amennyi levest szeretnék készíteni A fagyasztóból kiveszem a leveskockákat és bele teszem
15- 20 perc fölés után teszek bele egy kis tésztát .Amikor a tészta megfőtt felöntöm főzőtejszínnel egyet forr és elkészült a finom vargány leves
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 5 éve
Látta 160 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!