Kis türelmet...
A piskóta hozzávalói
6 tojás
12 deka cukor
15 deka liszt
fél deci víz
fél deci olaj
1csg sütőpor
Krém
mogyorókrém
10 deka őrőlt pőrkőlt mogyoró
A tetejére
marcipánA tojásokat szétválasztom A sárgáját a cukor harmadával a vizzel és olajjal habosra kikeverem.
A tojás fehérjét a maradék cukorral keményre felverem
A sárga masszába a tojáshabot óvatosan,hogy netőrjön össze belekeverem, a végén hozzáadom a sütőporral elkevert lisztet
A tortaformát kikentem és morzsával meghintettem.
A masszát beleteszem és 170 fokon megsütöm
Amikor kihűlt kiszedem a kapcsos tortaformából
Három lapot vágok belőle és mogyorókrémmel megtöltöm a krémre darált őrőlt pőrkőlt mogyorót szortam
A torta felő lapját marcipán masszával bevontam
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 9 éve
Látta 215 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!