Kis türelmet...
Hozzávalók
4 szelet csontos tarja
2 gerezd fokhagyma
1 kisebb vöröshagyma
só
őrölt bors
1 szál rozmaring
1 csokor petrezselyem
1 darab paprika
2 szál kakukkfű
1 deci olaj
1 kanál mustár
2 deci tejföl
A hús szeleteket klopfolás után sózom borsozom egy kevéske lisztbe forgatom és forró olajban mindkét oldalát hirtelen megsütöm
Kiveszem az olajból és egy sütőedénybe teszem egy kis olajat öntök alája, fóliával letakarom és 180 fokon kb 30-35 perc alatt megsütöm
Közben elkészítem a mártást
A húsos olajba belevágom a vöröshagymát és a fokhagymát kicsit üvegesre párolom, hozzáadom a kis kockákra vágott paprikát a zöld fűszereket jól átforgatom A tejfölt a mustárral összekeverem és a fűszerekhez keverem.A kisült húsra ráhelyeztem a mártást és petrezselymes burgonyával tálaltam
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 9 éve
Látta 40 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!