Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A blogja

 

 

network.hu Kevéssel az iszapkatasztrófát követöen , Mikulás napjának tájékán jártam ezen a sokat szenvedett településen . Mint az Árvalányhaj Turisztikai Egyesület tagja aki egy délután játszoházat tartott a gyermekeknek , koromnál és hozáértésemnél fogva minf " kellékesnek " vették némi hasznomat   Készítettem egy kis videóklipret ha már ott voltam a tevékenységről , szétnéztem a faluban . A kataszrófa első évének évfordulóján ismét ott voltam . Mielőtt valamiféle kataszrófaturistának gondolnátok a rend kedvéért elmondom , hogy tárcámban ott van a Katolikus Karitász önkéntesének igazolványa .

Címkék: kolontár

Tovább 

Szakmai honlapom fejlesztése miatt vitt az utam tavaly nyáron Devecserbe , a szemerkélő eső megzavarta munkámat ami régi villamos dolgok fényképezése volt . A város ÉNy - i részén található presszóban üldögélve terveztem a következő látogatásomat . Kicsit ázottan szálltam fel a Budapest felé tartó gyorsvonatra , és nem sejtettem hogy több mint egy esztendő múlva térek majd vissza egy szomorú megemlékezés évfordulójának okán . Mint ismert a város nyugati övezetét elöntötte a vörösiszap , emberek százai kényszerültek lakóhelyük megváltoztatására .

Címkék: devecser

Tovább 

Megélénkült az élet településünk szölöhegyében mint 1765 - ben napjainkban is elindulnak még azok az elszánt borkedvelő emberek és végzik a szölö meganyi aprómunkáját . Igazán megbecsülni a bort csak az képes aki a szölöt is megtermeli , mert a sikerek melett ott van a kudarc megannyi változata . Az eredményt a minőség és a menyiség együttese alkotja , ez itt fokozottan igaz . Nem gondolnám hogy másutt nem igy van , csak éppen az előitéletek helyezik más megvilágításba a dolgok .

Címkék: bor

Tovább 

Szerkesztési próbálkozás

 

Az oldal kronlógiai sorrendben követi településümk élrtében jelentősebbnek ítélt esményeket

Címkék: öskü

A kulcsszó : Allhalows  Annyit illik tudni róla hogy London K - i részén található szellősen elhelyezett lakókocsi park . Magyar szemmel nézve kiszolgáló helyiségek nélküli kempinghez hasonlítanám vagyis se kaja , se pia. Jövés, menés éjszaka ugyanúgy mint nappal.  Két útitársunkal összezárva egy négyszemélyesnek nevezett lakókocsiban ami két kiskorú gyereket feltételez . A magamfajta magyarnak ebben nincs semmi meglepő. Zuhanyozni lehet , a WC beépítve . Azért mégsem tökéletes minden , mert a videó kamerám töltőjének dugaszolója nem illik a helyére .

Címkék: tenger

Tovább 

A komp elhagyása fegyelmezetten történik , mélyéből több tucat autóbusz gördül ki .

Kisebb várakozás után sor kerül a " beléptetésre " hosszú asztalsor mellett hivatalnokok üldögélnek választékos öltönyben nyakkendősen . A velük szemben lévő széken a látogató foglal helyet , az útlevél fellapozása után angol nyelven elhangzik egy kérdés , amire a halgatás a helyes válasz miután nem értem . Hivatalnoki hatásszünet , fejbiccentés ami nálam annyit jelent hogy " dobre morgen " és távozom az ellenörzésre szolgáló hivatalos helyiségből .

Címkék:

Tovább 

Az embert már az Őskorban a megismerés szándéka mozdította egyre távolabbra születése helyéről . A tulajdonság átívelt évezredeket , a mai modern korban sincs ez másképpp . A turizmusnak számtalan formája ismert  / katasztrófa , szex stb. / engem a kiváncsíság indított mindig útamra , aprópénzét számolgató műszaki ember voltam . A "Globusz " feltratú konzervek " bővöletében " teltek kötelező egyenruhás éveim ahol a teljes menetfelszerelésem több volt mint harminc kiló .

Címkék: elözmények

Utolsó hozzászólás

Kedves Attila nagyon jó kis írás tettél közre. Egyet értek veled. Én is ilyen vagyok Most is ha egy új barát kér felvételt mindjárt megnézem a térképen hol él milyen vidéken . Egyben ez kis turiskodás is Üdv Lenke

Tovább 

Minden Kedves Látogatómnak  Áldott  Karácsonyi ünnepeket és boldog Újesztendőt kivánok 

network.hu

 

 

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Köszönöm ezt a szép és jó kívánságokat. Neked is minden jót.

  

   

Kedves Netlog Barátom ! 

Ismét eltelt egy év és elérkezett Karácsony ünnepe ,szorosan nyomában követi az új esztendő . Az egyházi űnnep egyben a szereteté is melyet világnézetünktől függetlenűl egyformán élünk meg . Az én megközelítésem soha nem volt titkolt , mindig felvállaltam nyiltan dolgaimat , nincs ez most másképp sem . A telepesfalú mindig mozgamas élete rögzödött benem , ennek megfelelő magatartással tekintek a jövő felé , és őrzöm a múlt emlékeit.

Címkék: karácsony

Tovább 

Az Ösküi Katolikus közösségből , és a környező településekről zarándokok kis csoprtja látodatott el autóbusszal Csiksomlyora A csoportot elkisérte Halmányi Zoltán településünk plébánosa aki a szálláshelyet biztosító Szentegyháza temmplomában három alkalommal tartott Szentmisét

 

network.hu

 

Szerkesztés alatt !

 

Címkék: búcsú

Régebbi bejegyzések 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu