Kis türelmet...
Minden természetet járó ember tudja hogy amikor riadtan elíramodva távozik valami az útjából , a nyúlra kell gondolnia . Sok más állathoz hasolóan nagyon korai időszakra tehető megjelenése, feltételzé- sek szerint a jégkorszakot Észak Afriká -
ban vészelte átt igy tőbb ezer éve ismeri ember . Több mindent feljegyeztek róla napjainkig , leginkább mint táplálékforrás jelenik meg , de előfordult hogy a római időkben az ibériai félszigeten olyan mértékig kártékonykodott hogy éhinség lett a következménye .
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Bárány az étlapon
14 éve | 0 hozzászólás
Nagy volt bennem a kísértés , hogy készítsük el a Húsvéti nyulat virtuálisan a konyhában , de felülkerekedett bennem az űnnep tisztelete , és maradok a hagyományoknál és egy bárány elkészítésének módját ismerheted meg .
Forrás :
Már most az írás elején el szeretném mondani hogy nem szokásom plagizálni, igy ha valaki úgy döntene hogy elkészíti vállalnia kell a szerkesztésből adódó kockázatokat .
Az elkészítéshez szükséges anyagféleségek :
Egy bárányfej , tüdő , nyak és máj.
Címkék:
Tovább