Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A blogja - 2010. március

Nagy volt bennem a kísértés , hogy készítsük el a Húsvéti nyulat virtuálisan a konyhában , de felülkerekedett bennem az űnnep tisztelete , és maradok a hagyományoknál és  egy bárány elkészítésének módját ismerheted meg .

 

Forrás :

 

network.hu

 

 

  Már most az írás elején el szeretném mondani hogy nem szokásom plagizálni, igy ha valaki úgy döntene hogy elkészíti vállalnia kell a szerkesztésből adódó kockázatokat .

Az elkészítéshez szükséges anyagféleségek :

Egy bárányfej , tüdő , nyak és máj.

Címkék:

Tovább 

Minden természetet járó ember tudja hogy amikor riadtan elíramodva távozik valami az útjából , a nyúlra kell gondolnia . Sok más állathoz hasolóan nagyon korai időszakra  tehető megjelenése, feltételzé-  sek szerint a jégkorszakot Észak  Afriká  -

ban vészelte átt igy tőbb ezer éve ismeri  ember . Több mindent feljegyeztek róla napjainkig , leginkább mint táplálékforrás jelenik meg , de előfordult hogy a római időkben az ibériai félszigeten olyan mértékig kártékonykodott hogy éhinség lett a következménye .

Címkék:

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu