Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Nagy volt bennem a kísértés , hogy készítsük el a Húsvéti nyulat virtuálisan a konyhában , de felülkerekedett bennem az űnnep tisztelete , és maradok a hagyományoknál és  egy bárány elkészítésének módját ismerheted meg .

 

Forrás :

 

network.hu

 

 

  Már most az írás elején el szeretném mondani hogy nem szokásom plagizálni, igy ha valaki úgy döntene hogy elkészíti vállalnia kell a szerkesztésből adódó kockázatokat .

Az elkészítéshez szükséges anyagféleségek :

Egy bárányfej , tüdő , nyak és máj. 30 dkg vegyes zöldség / 1. paszternák , 1 karalábé / 10 dkg füstölt szalonna .

Rántáshoz : 1 ek. liszt , 1 ek. zsír , 1 kk. pirospaprika , 1 ek. összevágott petrezselyemzöld , só ,bors ízlésünknek megfelelően .

 

 A bárány fejét , nyakát és a tüdöt egy nagyobb lábosban elkedjük főzni sós vízben . A főzölébe egész borsot helyezünk el , forrás után eltávolítjuk a keletkezett habot , ezt kővetően csökenjük a használt hőmennyiséget  / gázt esetleg villanyt takarékos üzemmódra állítjuk / A zöldségeket tisztitásuk után felkockázzuk , és a szalonnaszeletekkel együtt a bárányhoz adjuk , A főzés időtartamát a hús csonttól történő elválása határozza meg . Az utosó tiz percben elhelyezzük a májat , majd petrezselymes rántást készítünk és összeforraljuk .

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu