Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

 

 

Az impotencia a szív különböző betegségeire utalhat, ez derült ki egy nemrégiben nyilvánosságra hozott osztrák kutatás eredményeiből.

Tény, hogy a férfiak kielégítő szexuális tevékenységhez nélkülözhetetlen az erekció. De azt, hogy az erekciózavar és a szívrendellenességek között milyen szoros összefüggés van, egy osztrák kutatócsoportnak csak nemrégiben sikerült bebizonyítania.

Az impotencia komolyabb megbetegedésre is utalhat. A bécsi urológus professzornak dr. Stephan Madersbrachernek sikerült bebizonyítania, hogy azok a férfiak, akik enyhébb erekciós zavarral küzdködnek, az erekciózavar megjelenésétől számított tíz éven belül, 65%-al nagyobb esélyük van arra, hogy szívrohamot kapjanak. A tanulmány eredményeiből ugyanakkor kiderült, hogy a szívinfarktus kialakulásának veszélye 43%-al nagyobb azoknál a férfiaknál, akik impotenciában szenvednek, mint azoknál akiknek nincsenek ilyen jellegű problémái.

Madersbracher professzor kijelentette, hogy abban a pillanatban, amint az urológus a páciens erekciós zavarát diagnosztizálta, a súlyosabb szövődmények elkerülése végett, a beteget egy teljes körű kivizsgálásnak is alá kell vetni. Ugyanakkor megjegyezte, hogy a két szerv közötti kapcsolat a szív- és a pénisz izom vörösvérsejtjei közötti hasonlóságnak köszönhető. Ha a páciens pénisze, a potencia szempontjából „kielégítően működik”, ez biztos jele annak, hogy az illető szíve egészséges - nyilatkozta az osztrák szakértő. Mindezeknek tudatában, az erősebbik nem képviselői számíthatnak arra, hogy a potenciazavar kezdeti jeleit követő 4 – 6 éven belül, az első szívinfarktus is jelentkezhet. Ennek kivédése érdekében, fordítsanak nagyobb figyelmet a rendszeres urológiai és kardiológiai ellenőrzésekre.

 

 

 

 

 

Címkék: pénisz és a szív kapcsolata

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu