Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Diavetítés indítása

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Sült kacsa egészben

A kacsának a lábait és a nyakrészt ,valamint a szárnyait eltávolítjuk / ebből húslevest főztem /, kívül belül sóval bedörzsöljük, a bőrét beirdaljuk, majd a belsejébe a kacsa és az alma méretétől függően 2 -6 megtisztított almát rakunk. Most pogácsa almát tettem bele.
Alá kevés vizet öntünk.175-190 fokon 2 óráig sütöttem, kacsasütőben lefedve, gázsütőben.
A kacsa szép pirosra sült. Azt mondják, hogy 2 kg ig szokták a kacsákat egybe sütni...Én a 4 kg-ost is egybe sütöttem és jól, szépen átsült.

Címkék:  

Kategória: Saját

Látta 146 ember.

Értékeld

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Üzenőfal

M Imre üzente 3 éve

Köszönöm a számítástechnika klubos leírás megosztását! Ödv, Imre

Gulyás Zoltán üzente 3 éve

http://szamitastechnika.network. hu/blog/szamitastechnika-klub- hirei/kepfeltoltes-a-network- weboldalon-az-adobe-flash- hasznalata-nelkul

Gulyás Zoltán üzente 3 éve

Képfeltőltés 2021 január 01-től:

Gulyás Zoltán üzente 7 éve

Így van, de már törölte...Kösz!

Garáz József üzente 7 éve

Zoli ! A képeid között más is töltött föl képet . Biztos el tévesztette Van ilyen .

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu