Kis türelmet...
Na végre olyan kenyér amelyiknek nincs élesztő szaga...nem beszélve arról, hogy kevesebb idő és fáradságba kerül...Este összekeverjük a hozzávalókat, reggel pedig süthető!
70 dkg liszt, 1/2 élesztő, 1/2 l víz, 1 tkanál só.
A lisztet és a vízet keverjük először, majd az élesztőt adjuk hozzá. Én a fagyasztóból vettem ki(felezve vannak fagyasztva), és úgy fagyasztottan raktam a keverékhez. 10 perc múlva összekeverhető. Éjszakai felkeléskor és reggel forgattam rajta 4x. Hidegen rakjuk a sütőbe 45 percig fedővel, 15 percig anélkül. 230 °C-on. Bármilyen vastagfalú edényben süthető...
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 4 éve
Látta 138 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!