Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Diavetítés indítása

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Csontos gulyás

A mai ebédhez a pörkölt alapba csontos hús került...
A szakácskönyvek általában csont nélküli gulyást jegyeznek, azonban mi így szeretjük...
A zsíron megdinsztelt hagymába pirospaprikát majd a húst(most marhafarok, oldalas, comb) rakjuk. Sózzuk, vizzel felengedjük. Leveszöldséget (s.répa, petrezselyem, zeller), saját üveges zöldségkeveréket, paradicsomlevet, köménymagot, babérlevelet raktam bele, majd a felvágott burgonya negyedét és később a többit...lassú tűzön puhára főzzük...

Címkék:  

Kategória: Saját

Látta 156 ember.

Értékeld

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Üzenőfal

M Imre üzente 2 éve

Köszönöm a számítástechnika klubos leírás megosztását! Ödv, Imre

Gulyás Zoltán üzente 3 éve

http://szamitastechnika.network. hu/blog/szamitastechnika-klub- hirei/kepfeltoltes-a-network- weboldalon-az-adobe-flash- hasznalata-nelkul

Gulyás Zoltán üzente 3 éve

Képfeltőltés 2021 január 01-től:

Gulyás Zoltán üzente 7 éve

Így van, de már törölte...Kösz!

Garáz József üzente 7 éve

Zoli ! A képeid között más is töltött föl képet . Biztos el tévesztette Van ilyen .

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu