Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

  Görögország

Görögország a Földközi-tenger északi partján található, Magyarországtól nem is oly távol. Görögországi nyaralás, utazás a magyar turisták körében fellendült és sok közüllük a visszatérő vendég. A görög tengerpart, a meditárán környezet, a görög emberek közvetlensége, kedvessége az ami ide csábítja az utazni vagy épp piheni vágyókat. Az emberiség bölcsője ám a múlt emlékeivel is megismerteti az idelátogatókat. A táj, a tenger, a természet és az ember alkotta emlékek mély emlékeket hagy az alatt a kis idő alatt amíg itt tartózkodunk.

Utazz a Greeklandal virtuálisan Thesszalonikitől Athénig, a Halkidiki félszigettől a Peloponesos félszigetig, szigetről szigetre Korfutól (Kerkira) Krétán (Crete) át akár Santorini (Thira) akár Naxos, akár Paros legyen az uticél. Egyre több és érdekes információkhoz juthatsz akár csak utazás, nyaralás vagy csak Görögország megismerése legyen a célod.
Görögország külömböző helyei kicsit más arculatot mutat külsőre. Hiszen a kék háztetők kék ablakok leginkább a szigetere jelemzők. Kék Santorini, Skiatos, kék Naxos vagy épp Paros, de Kréta már a klasszikus mediterrán "piros háztetős" ugyanúgy mint a szárazföld összes nyaraló helye. (Stavros,Paralia,Nei Pori, Kamena Vourla...). Ám mégis sokminden közös bennük. A Görög emberek kedvessége, a görög ételek és italok különlegessége, a gyönyörű hegyek és tengerpartok. S mindezt sorolni lehetne. Ismerd meg ezen görög dolgokat akár a Greeklandon keresztűl akár a saját "bőrödön" tapasztalva Görögországban.
A tengerpart mellett a két nagyobb város Athén (Athina) és Thesszaloniki (Tessaloniki) s persze a kisebb városok (Crete - Heraklio, Naxos - Naxos, Larissa, Katerini ...) is látnivalók és érdekességek százaival csalogat.
Érdemes hát Görögország nagyobb és kisebb szegleteit is megismerni akár valós, akár csak virtuális utazás során!

Forrás: http://greekland.uw.hu/

Címkék: Görögország görög holiday naplemente napsütés nyaralás nyár szépség szórakozás tenger tengerpart utazás

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu