Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Történt réges-régen,h meghívtak minket a Balatonhoz nyaralni. Édesapám főnöke hívott minket,hogy töltsünk pár napot náluk, míg ők külföldön nyaralnak! Addig sincs őrizetlenül a házuk! Sőt megengedték nekünk, hogy barátainkat is meghívjuk.

El is mentünk,a főnök, aki régi barátja is volt apunak, a saját autóján vitt le minket a szüleimet és engem. A barátaink, egy háazspár vonattal jött utánunk.

Igaz, nekem csak a feleség volt a barátom, de nem vette volna ki jól magát ha csak őt hívtuk volna meg. Ezért jött a férj is, nevezzük Lacinak.

Nagyon szép volt az idő, így amint elhelyezkedtünk és pihentünk kicsit, lementünk a Balatonra ami kb fél órányi sétára volt a háztól.

Nagyon kellemes séta volt. Beszélgettünk, viccelődtünk. Bár én ugy éreztem,h Laci nem egészen közénkvaló. Olyan ember aki azt hiszi magáról, hogy mindent tud. Sőt, mindent jobban tud! Nekem nagyon nem szimpatikus az ilyen ember,de a barátnőm kedvéért elviseltem a férjét.

Leértünk a partra.Találkoztunk régi ismerősökkel is. Már voltunk ott máskor is nyaralni ugyanis. Laci,a barátnőm férje észrevette hamar,hogy szörföznek a tóban. Kedvet kapott ő is hozzá,hogy kipróbálja. Mondván:" -Nem lehet olyan nehéz az, hogy egy darab deszkán egyensúlyozzon valaki!" Megmondták az ismerőseink, hogy a közelben van kölcsönző,ott lehet szörföt is kölcsönözni. Lacinak nem kellett több, meg is kereste a kölcsönzőt és kibérelt pár órára egy szörföt.

Vízre tette és megpróbált fölállni rá! Sikerült is pár pillanatra fennmaradnia, de aztán zutty,bele esett a vízbe!!! Ujra megpróbálta, pár másodperc után ujra a vízben talála magát. Próbálta 10-szer 20-szor! Az eredmény ugyanaz! Mindig beleesett a vízbe! Már a parton pár ember nézte is az erőködését, hogy megmaradjon a deszkán. Volt aki szukolt neki, hogy sikerüljön a produkció,de voltak akik különböző gúnyos megjegyzéseket tettek az ügyetlenkedései láttán. Ahogy telt - múlt az idő egyre többen voltak akik gúnyolódtak, sőt már voltak akik fetrengtek a nevetéstől amig nézték a szörfözését.

Egyszecsak megtörtént a csoda! Laci felállt a szörfdeszkára és egész sokáig fenn is maradt! Már-már büszkén tekinett ki a gúnyolódókra, mikor jött egy erős széllökés és egyenesen bevitte őt a nádasba,annak is a közepébe.

Mivel a partról nemláttuk őt és elég sokáig semmilyen jele nem volt,hogy mi történt vele, páran értesítették a vizirendőrséget. Nézzék már meg, nincs-e valami komoly baj Lacival!

A vizimentők kihozták a nádasból. Az egész teste össze-vissza vágásokkal.A nád összekaszabolta szépen az egész testét! Egy tenyérnyi ép hely nem volt rajta, de más baja nem lett!

Mikor kiértek a partra a vizimentős azért megjegyezte Lacinak, kissé gúnyosan: " Ha legközelebb szörfözni támadna kedve, legalább olyan helyen próbálkozzon, ahol nincs nádas!"

Ezt a sztorinkat még sokáig emlegettük mi is és a balatoni ismerőseink is!

Címkék: Barátainkkal nyaraltunk a balatonnál

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Sallai Erzsébet üzente 16 éve

Ezután biztos csendesebb lett

Válasz

kis magdolna üzente 16 éve

a bekébzelt alakok mindig megjárják

Válasz

Demeter Klára üzente 16 éve

Hát, ez megkapta a magáét! Képzelem, mekkora sérelem érte a büszkeségét! Szerettem volna látni az arckifejezését, amikor kihalászták a nádasból! Az viszont egyedi egyedi "teljesítmény", hogy nádasban szörföljön! Ilyet, rajta kívül, nem sokan csinálnak!

Válasz

Rné Magdi üzente 16 éve

Katika!Nekem is van ilyen emlékem,de szerencsére ott nem volt nádas ahol az illető tanult  szörfözni.Nem könnyű dolog ! 

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 16 éve

Szia Katus !Nagyon tetzsik a történeted, én is jót nevettem a Lacin, szinte láttam magam előtt, hogy törpül össze a nagyszájú óriás. Jó visszaemlékezni a régi élményekre. 

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu