Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Amerikában a Showtime csatorna zászlóshajója a szociopata törvényszolgáról szóló enyhén megborult, beteges sorozat, és minden bizonnyal itthon is nagy kedvenc lesz - ennek szellemében 2 hónappal a második évad premierje előtt, már neten két új epizód.

Az USA-ban hétről-hétre több mint egymillióan követik figyelemmel a sorozatgyilkos kalandjait, melyeket Jeff Lindsay, nemsokára idehaza is megjelenő regényéből adaptáltak tévéképernyőre. A hazai könyvpremier nagyjából akkora várható, amikorra a Viasat 3 is időzíti a magyar Dexter-premiert.

A sorozat 2. évada szeptember 30-án indul Amerikában, de már idejekorán, majd két és fél hónappal a premier előtt kikerült az internetre a kritikusoknak kiküldött DVD-példány kópiája, mely az első 2 epizódot tartalmazza. Nem is csoda, hogy a legnépszerűbb ingyenes tévés torrentoldalon egy nap alatt több mint 50 ezren töltötték le az évadnyitó részt.

A jelenség hasonlatos a 24 6. évadának netre való felkerüléséhez, ekkor történt az emlékezetes eset, amikor is egy felhasználó egy videómegosztóra töltötte fel (nyilvánvalóan ramaty minőségben) a 6. évad nyitó epizódját, melynek hatására az FBI lecsapott a tettét később beismerő meggondolatlan fiatalra.

 

sg.hu 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu