Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Catherine Willows

Catherine Willows

Catherine Willows
CSI Rang: 3
Születési idő: 1963. március 26. 
Születési hely: Bozeman, Montana
Magasság: 167 cm
Súly: 47
Tanulmányok: Egészségügyi Technológia szak, UNLV 
Szakterület: Blood spatter analysis 
Családi Állapot: elvált, egy kislány (Lindsey)

Catherine Willows egy farmon született Nyugat-Montanában.
Ő volt a legidősebb lánya egy negyedik generációs farmernek, de a falusi élet soha nem volt neki való. Catherine hamarabb lovagolt mint járt,
de állandóan meglógott a munka elől a hátukon. Először tizenhat éves korában ment el otthonról. Egy évig élt Seattleben a "rocksztár akarok lenni" stílusú pasijával, s eközben pincérnőként dolgozott. Mikor a fiú otthagyta őt egy idősebb nőért, hazament, azaz hazament volna, ha az otthona létezett volna akkor még.

A szüleit arra kényszerítették, hogy adják el a földjüket, s költözzenek a városba. Ez még inkább arra sarkallta a fiatal lányt, hogy a saját útját járja. Catherine következő állomása Las Vegas volt. Cath hamar rájött mi a munka legnagyobb hasznot hozó típusa: az exotikus tánc.
A férfiak imádták: gyorsan jött a pénz, amit Catherine az utolsó centig az iskolára és Eddie nevű, kezdő zenei producer barátja karrierjének építésére költötte. A szerelem gyorsan eljegyzésbe fordult, majd házasságba.
Mikor a féktelen kapcsolatuk véget ért, Eddie otthagyta 10 dollárral a számláján, egy kokainfüggőséggel és egy Lindsey nevű kislánnyal.

Catherine nem azért lett helyszínelő mert szeretné jobbá tenni a világot, hanem mert a helyszínelés olyanná teszi mint, egy puzzle-t rakó kisgyerek. Imádja a kihívásokat és imádja bizsergést amit akkor érez, ha ügyeket old meg. Catherine szakterülete a: vérfolt analízis.

 

(CSI:Budapest FanSite)

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu