Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Sokat dolgozunk azon, hogy eredményeink meglegyenek, megalkossunk egy terméket, és már ott állunk az ügyfél, vagy a vezetőség előtt, hogy beteljesülhessen a Mű. Vajon hogyan kezdünk hozzá a téma láttatásához, hogy másnak ugyanolyan fontos, értékes, érdekfeszítő legyen, mint ami miatt mi hiszünk ebben az ügyben? A reszkető kéz nem nagy segítség, azonban az izomtónus, a beszédtechnika, a hangerő fejleszthető, és előkészíthetjük bemutatandó képeinket is - várható eredményként, készüljünk fel túlórákra is: annyi érdeklődő támogatót szerezhetünk, ha hallgatóságunk elkötelezetté válik!

 

Miközben megvizsgáljuk, hogy saját érvelésünk mennyire világos és magávalragadó, tanulunk arról, hogy milyen emberek lehetnek hallgatóink, akikhez lehet, hogy különböző beszédstílust kell alkalmaznunk. Meg kell ragadnunk a figyelmet és fenn kell tartanunk az érdeklődést, be kell mutatni a szakmai tartalmat, hitelesen ábrázoljuk az objektivitást és még a kérdéseket is kezeljük.  A Hatásos Prezentáció, Kommunikáció Tréning a klasszikus módszereken túl - prezentáció típusok, beszédalkotás módszerei, tartalom felvezetés, szemléltetés, válaszadási technikák - olyan tárházát kínálja a fogásoknak és trükköknek, amellyel még a váratlan helyzetekben is magabiztosak leszünk.

Nemcsak a hivatalos előadások alkalmával veszi hasznát a tudásnak, aki egyszer megtanulta, hogyan kell hallgatóság előtt beszélni - megtanulja, hogy némi gyakorlással önbizalomra tesz szert, ha közönség előtt is bátran mer állni és képes intelligensen beszélni, négyszemközt, vagy bárhol is magabiztosabban és határozottan beszél majd: társaságban, vagy nehéz helyzetekben is le tudja majd küzdeni zavarát.

A beszédművészeti képzés hat a mentális és testi egészségre is - a recept:

"Minden erejével törekedjen arra, hogy mások beleláthassanak a fejébe és a szívébe. Tanulja meg, hogyan kell másokkal megértetni a gondolatait, elképzeléseit. Meg fogja látni, miközben egyre többet fáradozik ezen, hogy igazi énje olyan hatással van az emberekre, mint még soha. Beszéljen amikor csak lehet, mindegy, hogy sokakhoz vagy kevesekhez; egyre jobban fog menni. Lelkileg egyre frissebb lesz, olyan gazdag, és teljes személyiségnek fogja magát érezni, úgy mint talán soha." (Dr. David Allman)

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ezt a technikát nem árt nagyon megtanulni, ha sikeresek akarunk lenni. Sokat elárul még a testbeszéd is!

Válasz

Címkék

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu