50 dkg liszt
2 csapott teáskanál sütőpor
10 dkg őrölt dió
5 dkg őrölt mogyoró
20 dkg porcukor
1 csomag vaníliás cukor
2 db tojás
2 evőkanál tej
1 üvegcse (30 ml) mandula aroma
25 dkg vaj vagy sütőmargarin
1 csomag cukormáz (marcipán vagy puncs)
szórócukor
Elkészítés
A lisztet a sütőporral, a dióval, a mogyoróval, a porcukorral, a vaníliás cukorral, a tojásokkal, a tejjel, az aromával és a vajjal összedolgozzuk. A tésztát 5 mm vékonyra nyújtjuk, egy csillagformával kiszaggatjuk és sütőpapírral bélelt sütőlemezre helyezzük. A készre sütött csillagokat bevonjuk cukormázzal és megszórjuk szórócukorral.
A felhasználói élmény fokozása érdekében már mi is használunk cookie-kat a Network.hu oldalon.
Az oldal használatával beleegyezel a cookie-k alkalmazásába. További információ: itt.
Kommentáld!