Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Teréz anyát boldoggá avatták
 


Csaknem negyedmillió zarándok jelenlétében kezdődött meg vasárnap délelőtt a vatikáni Szent Péter téren Kalkuttai Teréz anya, a Nobel-békedíjas katolikus apáca, a Szeretet Misszionáriusai rend alapítójának boldoggá avatási szertartása.

Teréz anyát II. János Pál pápa a missziós világnapon, 2003. október 19-én Rómában csaknem negyedmillió zarándok jelenlétében boldoggá avatta. Az eseményen 27 ország képviseltette magát kormányszinten, de megjelentek a nagy világvallások, a misszionáriusok és a szegények képviselői is, akikért Teréz anya életében annyit tett 

 

TERÉZ ANYA JÖVENDÖLÉSE



"Egy látomásom volt. Az Úr Jézus Krisztus megparancsolta, hogy önöknek kinyilatkoztassam, hogy fel legyenek készülve egy siralmas időszakra és a baj ellen védekezni tudjanak.


A négy lovas (Jelenések Könyve 6,1-9) felült a négy lóra és a "lovaglás" elkezdődött. Öt éven belül fogják a patájuk hangját hallani. Az első három lovas megfelel a JK-ben leirtaknak, de a negyedik - a halál - a sötétségből átváltozik a világosság, a remény tűzévé (Leuchtfeuer). Az első lovas - a pestis - kivonult kézijjal a kezében. A második, egy vörös lovas hosszú kardokkal - a háborút jelenti. A harmadik egy fekete lovon ült, kezében mérleg volt, és éhség volt a neve. A negyedik lovas - kezdetben fakó szinű - neve a halál.

Ekkor jelenik meg a negyedik lovas, mely nem a halál lesz, mint a JK-ben, hanem a REMÉNYSÉG. Kezében tart majd egy kőtáblát, melyre egy ima lesz bevésve. Teréz anya hangsúlyozta, hogy ez az ima egy fegyver lesz, mert mindazok, akik imádkozzák, megmenekülnek az első három lovas által okozott csapásoktól.
(New York-i polgárok milliói lesznek szemtanúi egy csodának: az iker torony ismét látható lesz, s azok is, akik ott meghaltak - fehér ruhába öltözötten. (Ez a jelenség majdnem egy teljes napon át lesz látható, majd a sötétség beálltával eltűnik.) Ez a reménység üzenete lesz Amerika, és az egész világ számára.

Emberek százai lesznek a tanúi annak az üzenetnek, amikor a Szűzanya bejelenti a győzelmét a háborúk fölött és egy ezer éves béke kezdetét a földön. A Szűzanya kinyilatkoztat egy kétezer éves titkot: SZENTFIA VISSZATÉRÉSNEK IDŐPONTJÁT!
(Teréz anya hansúlyozta, ez még azok életében lesz, akik most 80 évnél fiatalabbak.) Ezt követően Teréz anya lediktálta a megmentő imát, majd égre emelte kezét, arcán nagy megnyugvással és békével visszaadta lelkét Teremtőjének. (Teréz anya nem nyilatkoztatta ki a katasztrófa végeredményét, de azt igen, hogy az ima, amely a kőtáblára volt vésve, hatalmas erővel bir!

URAM! VEZESS ENGEM A HALÁLBÓL AZ ÉLETRE, A HAZUGSÁGBÓL AZ IGAZSÁGRA! VEZESS ENGEM A KÉTSÉGBEESÉSBŐL A REMÉNYSÉGRE, A FÉLELEMBŐL A BIZALOMRA! VEZESS ENGEM A GYŰLÖLETBŐL A SZERETETRE, A HÁBORÚBÓL A BÉKÉBE!

ENGEDD, HOGY BÉKE TÖLTSE BE A SZIVEINKET, A MI VILÁGUNKAT ÉS AZ EGÉSZ VILÁGMINDENSÉGET!

BÉKE, BÉKE, BÉKE! AMEN

(2002. június 25-én jelent meg a Jövedölés c. folyóiratban, Evangeline McGrath karmelita nővér tollából.)

“Az Úr a csend barátja. A fák, a virágok, a fű csendben nőnek. Nézzetek a csillagokra, a Holdra, a Napra – milyen hangtalanul járják útjukat.” (Teréz anya)

 

“Ossz szeretetet, bárhová mész: Legfőképpen a saját házadban… ügyelj rá, hogy mindenki jobb érzésekkel és boldogabban távozzék tőled, mint ahogyan jött. Légy Isten jóságának élő kifejeződése; jóság ragyogjon a szemeidben, a mosolyodban, meleg, üdvözlő szavaidban.” (Teréz anya)

 

“Ebben az életben nem tehetünk nagy dolgokat. Csak kis dolgokat tehetünk, nagy szeretettel.” (Teréz anya)

 

Teréz anya: Az élet himnusza

Az élet egyetlen - ezért vedd komolyan!
Az élet szép - csodáld meg!
Az élet boldogság - ízleld!
Az élet álom - tedd valósággá!
Az élet kihívás - fogadd el!
Az élet kötelesség - teljesítsd!
Az élet játék - játszd!

Az élet vagyon - használd fel!
Az élet szeretet - add át magad!
Az élet titok - fejtsd meg!
Az élet ígéret - teljesítsd!
Az élet szomorúság - győzd le!
Az élet dal - énekeld!
Az élet küzdelem - harcold meg!
Az élet kaland - vállald!
Az élet jutalom - érdemeld ki!
Az élet élet - éljed!

network.hu

 

Címkék: Teréz anya

Kapcsolódó cikkek:

  Teréz Anya

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu