Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Diavetítés indítása

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

diós-habos korongok

Hozzávalók:

• 25 dkg liszt
• 2 tojás sárgája
• 4 dkg porcukor
• 1 kávéskanál sütőpor
• 12,5 dkg Rama margarin
• 3 teáskanál tejföl

diós hab:

• 2 tojás fehérje
• 12,5 dkg porcukor
• 12,5 dkg darált dió


A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, korongokat szaggatunk, papírral bélelt tepsibe tesszük.
A habhoz a fehérjét felverjük, hozzáadjuk a porcukrot majd a darált diót. Nyomózsákba tesszük vagy kiskanál segítségével a korongokra halmokat készítünk.
160 fokos sütőben 10-12 perc alatt megsütjük.
A kihűlt korongokat megtölthetjük ízlés szerint lekvárral, de magában is nagyon finomak :)

Címkék:  

Kategória: Saját

Látta 500 ember.

Értékeld

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Üzenőfal

Cserei József üzente 10 éve

Áldott,békés és szeretetben gazdag új esztendőt kíván,a Cserei család ...

Bardocz Magdika üzente 10 éve

Elkérhetném ennek a tortának a receptjét? Csodálatosan finomnak néz ki! Köszönöm!

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Ritám, köszönöm, hogy elfogadtad meghívásomat. Várjuk gyönyörű horgolásaid fotóit. Puszillak,Anika

Cserei József üzente 11 éve

ÁLDOTT ÉS KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPET KÍVÁN,A CSEREI CSALÁD ...

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Kedves Rita! Boldog Húsvéti Ünnepeket kívánok Neked és Szeretteidnek: Erzsike.

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu