Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Diavetítés indítása

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

töltött pogácsa

Elmorzsolunk 50 dkg lisztet, 25 dkg margarinnal, hozzáadunk 1 tojás sárgáját, 25 dkg sajtot, sót, kevés tejben felfuttatott 2 dkg élesztőt, majd tejföllel összegyúrjuk.
A tésztát egy éjszakára zárható dobozban hűtőszekrényben pihentetjük.
Másnap félujjnyi vastagra kinyújtjuk és nagyobb pogácsákat szaggatunk. Megkenjük 10 dkg sonkából, 15 dkg párizsiból és 5-10 dkg reszeltsajtból álló töltelékkel, amit előzőleg elkevertünk 2 -3 evőkanál tejföllel, izlés szerint füszerezhetjük a tölteléket, bors, vegeta, só stb-vel.
Összehajtjuk a pogácsákat, széleiket jól összenyomjuk, tetejüket tojássárgájával megkenjük és forró sütőben megsütjük. /Úgy is készithetjük mint a derelyét, hogy kinyujtjuk a tésztát halmokat rakunk a felére és ráhajtjuk a tészta másik felét és utána szaggatjuk. Igy gyorsabb!/

Címkék: főételek  

Kategória: Saját

Látta 885 ember.

Értékeld

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Üzenőfal

Roth Viktoria üzente 12 éve

Köszi szépen a visszajelölést! Nagyon jó recepteket raktál fel! Puszi!

kocsisne ilonka üzente 14 éve

Köszönöm de nem tudom tovább küldeni le vagyok tiltva ilonka

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Köszi a látogatást,gondoltam én is megnézlek. Sokat jártam Kisbéren kersztül ,Győrbe jártam a kézsebészetre sok évig. Üdv:Edit.

Vörös Zsuzsanna üzente 14 éve

A palacsinta batyuk nagyon jól sikerültek, izlett és tetszett a vendégeimnek. köszi!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu