Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Kedves Olvasó!

 

A mellrák kialakulásának lelki háttere: Anya és gyermeke kapcsolatból címmel a femina.hu oldalon.

A mellrákkal kapcsolatos nézőponttal szemben, egy másik nézőpontból szeretnék még információkkal szolgálni.

 

A kutatók eredményeiből:

Mindjárt azzal kezdeném, hogy a rák nem véletlenszerű, nem közvetlen lelki, nem genetikai probléma, hanem egy természetes jelenség, melyet a gombák és baktériumok hangolnak össze.

 

Nagyon fontosnak tartom, hogy a lehető legtöbb információval lássalak el benneteket, ha csak egy kevés is sikerrel jár, már eredményesnek mondható.

 

 Mi a mellrák oka? A tejcsatornákban és vezetékekben zajló erjedés.

 A mellrák megjelenési helyétől függően három csoportba osztható. Leggyakoribb fajtája a vezetékekben kezdődik (a tejet hordozó vezetékekben), neve pedig vezetékrák. Amikor a rák terjedni kezd „beszüremlő vezeték-mellrák”-nak nevezzük.

 A második leggyakoribb a lebenyi mellrák, mely a tejmirigyeket és a tejtároló területeket szegélyező, membránszövetből álló tejtermelő mirigyekben jelentkezik.

 A legkevésbé gyakori típus a „gyulladásos” mellrák, mely a mellet, mellbimbót fedő bőrt és az alatta lévő szöveteket egyaránt érinti. Ez a ráktípus összefüggésbe hozható a szintetikus melltartókban lévő toxinokkal, melyek bőrirritációt okoznak. E megbetegedések mindegyike azokhoz a hámrétegekhez köthető, ahol a vércukorerjedés előfordulhat a nyirokrendszerben vagy a tárolóedényekben.

 A mellrák leggyakrabban belső vérzés, melynek során a tejvezetékekben és tejmirigyekben megrekednek vércukrok és fehérjék. A vérzést okozhatja fizikai sérülés, paraziták, vagy a hámszövet meggyengülése a túl sok hidrogénezett (napraforgó, kukorica, repce, margarin, sütőmargarin stb.) zsírok és olajok által, illetve ásványi anyagok (pld. szilícium-dioxid) hiánya, ami megállítja a belső vérzést, vagy bioflavonoidokat tartalmazó természetes C-vitaminhiány, mely a bőr megfelelő tónusához szükséges.

 A lábszáron és combon megjelenő visszerek a látható jelei annak, hogy a bőrszövet gyengesége miatt a vérfehérjék az ereken kívül kerültek. A visszerek azonban nem rákosodhatnak el, mivel járás és testedzés közben a vér és a nyirokfolyadékok gyorsan keringenek. A rák kialakulásához csökkent keringés szükséges, mint amilyen a tároló edényekben és vezetékekben van. Az emlőlebenyek és vezetékek területén gyenge a keringés, ideálisak a megrekedt vér, és más kemikáliák vagy hormonok erjedéséhez. Köztudomású, hogy az anyatej tartalmazhat toxinokat, pld. DDT-t, penészt (aflatoxint). Következésképp az emlőlebenyekben és vezetékekben a menopauzát követően különféle toxinok és paraziták gyűlhetnek fel.

 Lehetséges, hogy szervezetünk a nemkívánatos méreganyagokat és a többlet hormonokat ezekbe az üres tárolóedényekbe rakja le, hogy izolálja ezeket a többi szervtől.

 A mellrák egyes fajtáinak gyakorisága (vezetéki, lebenyi) szintén egyenes arányban van az erjeszthető produktumok csapdába ejtésére alkalmas terület méretével. Mivel nagyobb a tárolási terület, annál gyakoribb a rák előfordulása.

 

Stressz, traumák okozta betegségek és a rák

 

Melyek azok a folyamatok, amelyek megjelenésekor már fel kell figyelni a következményeire?

A stressz lelki állapot, a rák fizikai állapot. A stressz elpusztítja az enzimeket, megfosztja szervezetünket a funkcionális produktumoktól. Az oxidatív anyagcseréhez szükséges enzimek hiányához vezet, növeli a tápanyagok erjedését, ami aztán sejtreplikációhoz vezet. Felborítja az étkezési szokásokat és a hormonális egyensúlyt, kimeríti az immunrendszert, lehetővé teszi a paraziták és gombák elszaporodását, ami végül rákhoz vezet. A legtöbb olyan esetben, amikor a rák valószínűleg stressz vagy sokkhatás következménye, kifejlődése hónapokig vagy akár évekig is eltart. Biztosak lehetünk abban, hogy a stressz, lelkiállapot közvetlenül nem indít be sejtsokszorozódást, nem módosítja a DNS-t, és nem okoz rákot.

 Az eddigi ismeretek alapján, a rák nem a genetikai örökség része. A rák egy olyan folyamatok során alakul ki, amelyet az ismeretek hiányából, az életmód és a rosszul megválasztott táplálkozásunkkal okozunk. Minden egyes élő ember hordozza ősei örökségét a vérében. Ez az ősi örökség a vércsoportja, a táplálékok, a fehérjék, a zsírok, a szénhidrátok, az enzimek, stb. helyes, optimális aránya. Ahhoz, hogy az emberi szervezet minőségi életet tudjon élni, ahhoz táplálkozni kell. Hangsúlyozni szeretném, hogy a vércsoportos étrend, az maga olyan diéta, amely alkalmazkodik az egyes ember sejtjeihez. A vércsoportos diéta azokból a nyersanyagokból állítható össze, amelyek fedezik a sejtszinten igényelt táplálékot. Akkor nem lesz probléma!

 A rákbetegségek 96%-át a vércukrok erjedése okozza. Gondold át, hogy táplálkozásunk fontosságát miben vagy mennyire támogatjuk. Oda figyelünk-e arra, hogy mit, mennyit és mikor eszünk?

 

  A táplálkozásunkról:

 

   Nagyon sok cukrot, csokoládét, szénhidrátot fogyasztunk. A probléma az, hogy cukor és zsír éhségünk van, de ez nem egyenlő a táplálék igénnyel. Lássuk, hogy ez hogyan alakítja életminőségünket és mennyire közelítjük meg a rákot.

  Amikor túl sok cukrot fogyasztunk, a szervezetünkben élő gombákat és élesztőgombákat tápláljuk. Az élelmiszerként fogyasztott, finomított cukrok gyorsan felszívódnak a szervezetben, és energiatermeléshez tárolódnak. Túl nagymennyiségű cukor fogyasztása oxigénhiányhoz vezet, míg végül a szervezet képtelen lesz lebontásukra. Ezek a cukrok beszennyezik a vért és a nyirokfolyadékokat. A gombák és az élesztőgombák jól élnek a többlet cukron, ami más, enzimekhez szükséges létfontosságú ásványi anyagok hiányához vezet. Ennek következtében a szervezetben bárhol keletkezhet betegség. Megváltozhat az egyén személyisége is, a hangulatot és érzelmeket kontrolláló enzimek hiánya miatt. Azok a gyerekek, akik túl sok édességet esznek, gyakran hiperaktívak, túlsúlyosak, kezelhetetlenek és gyakran betegszenek meg, mint mások.

  A cukor erjedési folyamata rontja az egészségi állapotot, végül enzim funkcióvesztéshez, anyagcsere funkcióvesztéshez, és immunvesztéshez vezet, kedvez az élesztőgombáknak és más parazitáknak. Amennyiben helytelen táplálkozás következtében az erjedés tovább folytatódik, funkcionális betegségek lépnek fel, például személyiségzavar, fáradtság szindróma valamint szervi betegségek, például diabétesz, jóindulatú ciszták, kinövések és daganatok, egészen a szövetet érintő betegségekig, mint például a rák. A rák nem az egészséges, oxigénnel jól ellátott sejtekben kezdődik a sejtosztódás hibáiból adódóan, és nem is genetikai hibákból következik. A táplálkozás és a paraziták, a gombákhoz és baktériumokhoz hasonlóan sokkal nagyobb szerepet játszanak a rákos folyamatokban. A rák bárhol jelentkezik, bármilyen nevet adunk neki, akkor is egyfajta rák van, a rák! A rákot életmódváltással, sejtszinten működő táplálkozással, étrenddel, mozgással, gombaellenes kezeléssel megszüntethető.

 

 

 

Címkék: a lelki folyamatok közvetlen nem okoznak rákot a stressz csak közvetve.....

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu