Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

SEMMISEM AZ AMINEK LÁTSZIK, ÍRJÁK,MONDJÁK ÉS SULYKOLJÁK.

 

A TUDATLANSÁG= FÉLELEMMEL

 

MOST ÉRTEM EL AZT A SZINTET AMIKOR  NYÍLTÁ VÁLHATOK

 

MA 2009. DECEMBER 21-ÉN 04:56 -ÓRAKOR AMIKOR ÍROM-E SOROKAT

EGY ŐSRÉGI MAGYAR SZOKÁS ELEVENEDIK MEG, A FÉNY NAPJA A FELVILÁGOSULÁS...

 

EZÉRT TETTEM KI FÉNYKÉPEMET IS, MERT TUDOM, HOGY AKI KIVÁNCSI RÁM ISMER, AKKOR MEG MINEK JÁTSZUK A TITKOLOZÓDIST ...

 

szeretettel: id. Kiss László  8887. Bázakerettye Petőfi u. 7.

 

...egyik versemmel köszöntelek bennetek:

 

Szerző       Üzenet
spartakusz     
cs okt 29 2009, 04:03     Jelentés Szerkesztés Idézés
Regisztrált tag #6
Regisztrált: cs júl 23 2009, 06:30
Üzenetek: 136
    Sziasztok!

Folytatom életem-élesben írásom, ahogy látom megújult a felírta a monitoromon:
Kárpát-medencei kerekasztal címen - jó és találó, eredeti elgondolásom helyet - így kezdem:

Tudom, hogy MAGYARORSZÁG FELTÁMAD.

Magyarország feltámad és élni virágozni fog,
Régi dicsőségében ragyogja be a teret a mindenséget,
Hiába mondják és írják, nem akarják látni nagy magyarországot,
Hát így nem is kisbetűvel naggyal lesz írva az égre.

Szeretlek hazám MAGYARORSZÁG,
TE CSODÁS GYÖNYÖRŰ ORSZÁG,
MÁR NEM FOGUNK KÖNNYEZNI,HA RÁD GONDOLUNK.
Te feltámadott ország.

Most már szúrós a tekintetünk, mert felébredtünk.
Nem tudta kinevelni belőlünk az alja nép,
HAZASZERETETÜNK.
Szeretlek hazám MAGYARORSZÁG.

Te csodás gyönyörű kagyló KÁRPÁTOM,
Kagyló ki benne az élet indult el útjára,
Visszatérek hozzád, mert szeretlek,
Tiszta szívből, teljes odaadással.

Életem is feláldozom érted,
Te gyönyörű tündéri csodás ország,
Tömörülünk, és szent koronánkat,
Méltóan most a fejedre helyezzük.

Bázakerettye 2009. október 29.-én, 03.00-órakor...


szeretettel: spartakusz...


spartakusz

 

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

kiss lászló üzente 4 órája

isten útjai kifürkészhetetlenek tervezet 2024.04.27.0:24.
A minősítés…
László Kiss
Posta Imre meg mondja a bíróságon a "frankót" nézzétek meg és osszátok

• • • • László Kiss
László Kiss
HÍGÍTOTT ZSIDÓ VAGYOK… de nem sietek Jeruzsálembe, mert Tóth lett anyám, és apám révén Kiss lettem! Én nem zsidózok, cigányozok, se ruszkizok, se magyarozok még ugy se angolozok ha nem angolosan távozok! Már nem sokára uramhoz a teremtőhöz! Mária leírtad félsz nélkül a valóságot nevén nevezve a gyilkosokat köszönöm, s nem győzőm ismételni köszönöm neked és Posta Imrének bátorságotok, kérlek állj ki a per vádlottjai mellet teljes mellénnyel úgy hazám megmaradást szolgálod ezzel! Köszönöm id. Kiss László Bázakerettye. 2024. 04. 25. 18:11-kor írtam küldöm!
Rozgics Mária
5 ó. •
Mert tiéd a hatalom? És a dicsőség? De az Ország még nem!:::" (((övé az, csak nekünk ez a kálváriánk útja a feltámadunkhoz...)))
1 p.
Válasz
Képes Józsefné
Ezt a hegyek és a házak tetejéről kellene harsogni, h mindenki szívéhez, ertelmehez eljusson.
4 ó.
Válasz
Magdolna Balogh
Viszem , mert zokog a lelkem !
58 p.
Válasz ide írtam: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02kf45GSSirdtWxKFCSCTp85VKqisgz4ui1YndpGsGDGyHHs3k4tGtKuFf9zjfyGKJl&id=100009072218757&from_close_friend=1&notif_id=1714042352067646&notif_t=close_friend_activity&ref=notif
• 6 ó.

• Válasz
• Megosztás
László Kiss
VARGA ÚR SE ENGEMET SENKIT SE SZABAD IMÁDNI - A SZABADSÁGÉRT HARCOLNI KELL --be teszek egy részletet 2011-ből POSTA IMRE előttem a legnagyobb szaktekintély - egy olyan harcos - orvos aki képes nemzetemet felszabadítani -és mint írtam, hogy ezt elérjük teljesen mind egy ha azt orbán mondja ki vagy bárki a lényeg ki VAN MONDVA - DE AZ NEM AZT JELENTI, HOGY AZT IS TESZI. tehát mivel alakítani nem de formálni tudjunk mindenet el kell fogadnunk - és amit megígértem íme: ":::Nem kívánom tovább elemezni, hisz világos kell legyen, hogy a már elcsépelt, de valós "alkotmányos" kötelessége minden magyarnak a haza védelme! Ez alkalommal az ellenség belülről támad, alattomosan és magát honpolgárnak, magyarnak álcázva. Ezt a helyzetet megoldani, tudván, hogy a zsidók Magyarországot kiemelt fészekrakó helyként kezelik, különösen bátran és elszántan kell eljárni, félelmet nem ismerve!
A nemzetközi helyzet arra lett érett, hogy ki lehet, ki kell mondani és cselekedni kell minden lépésünkkel, hogy a fentebb írottaknak nyomatékot adjunk.
Jó, mondhatjátok! De mikor? Tudjátok, olyan ez, mint a kőleves készítése, csak annyi különbséggel, hogy most mi készítjük! Mindenki zsebében ott lapul valami hozzávaló, de már ne a zsidó fazekába helyezze bele, hanem, ha befogadta a szíve-lelke és tudat a fenti sorokat, akkor készüljön vele mindenki, hogy a cél nem valami, hanem a minden! Nem kiegyezni kell vele, hanem eltaposni a férget? Mikor? Amikor készen vagytok erre! A nemzetközi helyzet már készen áll!
Szóljatok! :::" én szóltam: ...ha nem ölöd meg halálos ellenségedet az gyilkoltat le téged::::: és ez vonatkozik a nem csak a közvetlen ölésre ha nem a közvetített is - pl. a sivatagban nem kell megölnöd - csak vedd el a kulacsát víz nélkül meghal... stb.
• 14 p. írtam gépem: 2024. 04. 26. 0:51 mutat és küldöm! Id. Kiss László
• 23 ó.

• Válasz
László Kiss
EZ MÉG PISZKOZAT - JAVÍTANI FOGOM: Megérkezett az első idei hitelminősítői döntés Magyarországról
A Standard and Poor's megerősítette Magyarország „BBB mínusz” szintű adósbesorolását, és annak stabil kilátásán sem módosított.
K. G., 2024. április 26. péntek, 22:51
INNEN: https://www.economx.hu/.../standard-and-poors...
STB. A LINKBEN!
Magyarországról nem lehet hitelminősítést adni, ellenben az államok vezetőiről igen! Az EMPI. Minősítése röviden: HITELTELENEK!
És ezt nem 2021-ben leírt politikai tanácsadó írása alapozza meg *(:::::::::::::::::::::: ha nem id. Kiss László élet tapasztalata: Ahogy bevallotta, hogy hiteltelenné vált, mivel kadar majd KISZ titkárok sokszorisodó államában is élt életszerűen, az előzőben MSZMP TAG, SŐT RENNDŐRE IS VOLT, míg az utóbbiban annak ellentéte ellenére is! Továbbá bevallotta, hogy zsidó, igaz hígitottként adta elő!
Mindezek fényében arra a cáfolhattalan megállapításra jutott, hogy valóban, nem mélóak a jelenlegi politikusok a bizalomra – feltételnélküli hűségük a bolceviszta uralomhoz, melyet mint demokráciájukat hamis módón ditaturában élik meg – uralmuk megvédése tartása érdekében bűármire képesek!
Idézve a 2021. Tanulmányból: „””:::de a politikai szélsőségesség miatt hasonló tendenciák mutatkoznak hazánkban és a nagyvilágbanis, aminek számos negatív következménye van, többek között az egyre fokozodó gyülölet és az erősődő polarizáció: a politikai térben sok esetben a legalapvetőbb értékek és igazságok se számítnak már.::::””””
Lásd az elhíresült 21.sz Posta Imre pert ami a MI. perünk is – id.Kiss László se kapott ügyrendiszabákyzatot felrugva 30 nap után sem semmit se végzést se ítéletet, se tájékozttaást, de hát megállapítható az idézet rész e minősítésben is%%%% NINCS HITELE – HITELTELENNÉ VÁLT: 2024.04.26. UTÁN!
Az EMPI összefoglaló dolgozata ide ki less téve: Laszlo blogja… ISTWN ÚTJAI KIFŰRKÉSZHETTELENEK c alatt!
Bázakerettye,2024.04.26. 23:55-kor és küldve az éter hullámaira id. Kiss László a közvetító!

ECONOMX.HU
Megérkezett az első idei hitelminősítői döntés Magyarországról
Megérkezett az első idei hitelminősítői döntés Magyarországról
• 4 p.

• Válasz
• Előnézet eltávolítása


• • • • •
• • • •
****************************************
A lélek sorsa a testi halál után
Testi halálotok után teljesen más világba léptek, mint amilyen a földi volt.
Viszont a Földön lehetőségetek van hogy ezt a másfajta világot magatok alakítsátok ki, amely aztán boldoggá tesz, és szívesen elcserélitek a földi világgal.
Mert ha a Földön megfelelő életvitellel buzgó lelki munkát végeztek, és szellemi javakat gyűjtötök az örökélet számára - akkor megszerzitek magatoknak a világosság és boldogság birodalmát. Akkor az a világ amelybe beléptek, a boldogság birodalma lesz, és nem kerültök ki az ujjongásból és csodálkozásból, nem akartok már visszamenni a Földre - akkor sem, ha erre lehetőség volna.
Tehát azt a világot, ami a testi halál után magába fogad, magatok teremtitek meg magatoknak, ezért kell felelősség tudattal élni a Földön. Mert éppígy juthattok olyan birodalomba is, amely sötétségből vagy sivatagból áll, és ahol boldogtalannak érzitek magatokat - de kedvetek szerint mégsem hagyhatjátok ott, mert ez a birodalom az, amelyre a Földön szabad akarattal törekedtetek. Ez a saját ügyetek, a saját akaratotok volt, mert ez a földi életviteletek megfelelője, és az a Szellemi Birodalomba nem hozhatott más sorsot, csak ezt a kínt, ezt a sötétségben és gyengeségben való megkötöttséget. Tehát egy teljesen másfajta világba léptek, egy szellemi világba, ahol a földi vagyon nem érték, és ahol csak azt találjátok újra, amit a Földön szellemileg megszereztetek. Ezért annyira rettenetes ez az állapot azoknak, akik semmi szellemi értékre nem tettek szert, akik csak a földi birtokláson fáradoztak, és így minden tulajdon nélkül mennek a Szellemi Birodalomba, ahol - bár nem lehetetlen - de nagyon nehéz szellemi javakhoz jutni.
A világ, amelyben itt él - megfelel a lény lelkiállapotának. Lehetséges, hogy a lélek számára az a minőségileg megfelelő állapot, hogy kiszáradt, sivatagos helyeken jár, ahol a legcsekélyebbre sem akad, ami éhségét csillapítaná. Az ilyen lelket folytonos éhség kínozza.
Ezt a kínt csak a szeretet adományai csillapíthatnák. Egy olyan erő-átvitel, amit csak szerető könyörgés tudna megszerezni. Ezért már az a lélek is boldognak mondható, akit a síron túlra szerető, jó gondolatok kísérnek, akik a Földön jótetteket vittek végbe, és azok most követik az örökkévalóságba. De szegények és ínségesek azok a lelkek, akik nem szereztek maguknak szeretetet a Földön, akiket inkább rossz gondolatok kísérnek, és akik ezek miatt a gondolatok miatt sokkal többet szenvednek, mint amennyit az emberek elképzelnek.
Ezért mindig jó gondolatokkal kísérjétek a túlvilágra költözöttet, szánjátok meg őket, és segítsétek, hogy kikerüljenek az első sötétségből. Ne hagyjátok őket többé magukra, hanem gyakran ajándékozzátok nekik gondolataitokat. Ezt jólesően megérzik, és egyúttal erő-átvitel is, ami kis segítséget jelent a fölfelé vezető úton, amire így a ti segítségetekkel ráléphetnek. Tehát a lélek maga teremti meg magának azt a sorsot, ami odaát várja. És hogy ez a sors szép, és boldogító legyen, ahhoz itt a Földön kell tevékenykednie. Szerezzetek nagy szellemi vagyont, tehát igazi szeretetből induló milliófajta gondolatot, érzelmet, és cselekedetet. Tegyétek folyton a szeretet tetteit. Ezek mindig követnek az örökkévalóságba, és ott szellemi vagyont képeznek, amivel a magatok, és a többi lélek boldogságáért dolgozhattok. Ezzel mindig megemelhetitek a SAJÁT boldogságot, a TÖBBI lélekhez erőt vezettek, hogy lépéseiket azok is a magasba kormányozzák - és egykor boldogok lehessenek.
Habár a fölfelé menetelés sok erőt és fáradozást követel, de jóakarat mellett el lehet jutni a magasba. Csak kapjanak segítséget szellemi társaiktól, és a földi emberektől azzal, hogy könyörögve gondolnak ezekre a lelkekre.
LÉLEK A TÚLVILÁGON
I. BERTHA DUDDE

**************************************
A szaharai homokot mindig elhittem.
Jenő Zsolt Dudás
A szaharai homokot mindig elhittem. Mi lenne, ha tényleg többen is bevizsgálnák a cuccot???


https://www.facebook.com/photo?fbid=7110049509121023&set=a.352461668213208

************************************
A delta lenti linken nézhető vissza!
https://forbes.hu/uzlet/mesterseges-intelligencia-vezet-musort-a-kozteven/?utm_source=hirstart&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator
https://mediaklikk.hu/video/2024/04/14/delta-2024-04-14-i-adas

*********************************
Pál Kurucz
Az én saját egyéni véleményem pedig az, ... hogy az és azok, akik bármilyen hangzatos szavakat is használ és használnak, ... de 2011. április 18. napja után mégis a parlament falain belül érzik jól magukat, (nem véletlenül), azok mind hazaárulók, nem a Magyar Nép érdekében fényezgetik magukat, ... egy Igaz Magyar Ember ezeknek sohase higgyen!!!
• 21 ó.

• Válasz
László Kiss
Pál Kurucz ostobák és buták mint a HATÖKÖR.. mert borzalom világ jön el ha hagyjuk: https://www.facebook.com/reel/7279123685502212 ugye látja és írjon választ kérem, ettől félek nem tudom, hogy élő ember támad meg vagy robot - rosszabb ez kérem mindennél - magyar újból ölni fog - e miatt embert is talán nem robotot ÉRTI PÜSPÖK ÚR? és ez is itt van: https://www.economx.hu/.../egeszsegugy-kibertamadas...
• 3 p.

• Válasz
• Módosítva
Pál Kurucz
László Kiss Én már nagyo kíváncsi lennék arra, hogy Bázakerettyén mit akarnak az Emberek, ... mert hogy itt Zalaegerszegen a többség mit, ... azt tudom. A változást írd meg nekem légy oly szíves, hogy azt hogyan gondolnád, mit kellene nekünk ahhoz tennünk?!
• 14 p.

• Válasz
László Kiss
Pál Kurucz felelősség teljes választ erre ember nem adhat, egy biztos nem a mi kezünkben van a sorsunk - és az is biztos, hogy az antiglobalisták megoldják... tudd és ne hidd alakítani nem tudjuk sorsunk csak formálni - ha érted a kettő közti különbséget nem kérdezel tübbet!
• 1 p.


********************************************
Bíró Ada nem létezik,
Duna: Bíró Ada nem létezik, mégis híreket olvas a Duna TV Delta c. tudományos ismeretterjesztő műsorában: akcentussal, de már magyarul is ...
INNEN: https://forbes.hu/uzlet/mesterseges-intelligencia-vezet-musort-a-kozteven/?utm_source=hirstart&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator
Üzlet
Mesterséges intelligencia vezet műsort a köztévén




Forbes

2024. ápr 16. 1 perc olvasás
Link Másolva
Bíró Ada nem létezik, mégis híreket olvas a Duna TV Delta c. tudományos ismeretterjesztő műsorában: akcentussal, de már magyarul is beszél az MI.
Mi történt? Debütált Bíró Ada, Fejős Ádám új, mesterséges intelligencia által vezérelt műsorvezető-társa – szúrta ki a Telex. Még döcög egy kicsit a technológia, nem kizárt, hogy éveken belül akár Fejős Ádám televíziós szereplése is kiváltható lesz egy szoftver segítségével.
Hogyan működik Ada? Bár egy ismeretterjesztő-tudományos műsortól azt lehetne elvárni, hogy egy MI-vel megtámogatott műsorvezető létrejöttét valahogy elmagyarázza, ez nem igazán történik meg, ugyanis ez „üzleti titok”, mondja maga Bíró Ada. Tehát a digitális műsorvezető maga mondja meg, hogy nem mondhatja meg, hogy jött létre.
Ada generálja a saját válaszait? Nem. Az MTI közleményéből kiderül, hogy Ada mondanivalóját „teljes egészében a Delta szerkesztői határozzák meg”, csak mint hírolvasó vesz részt a műsorban.
A Delta vasárnapi adása itt nézhető vissza, az MI vezette híradás 18:45-nél kezdődik.
Hibát talált? Írjon nekünk az alábbi e-mail címre szerk@forbes.hu
************************
11:13
Te küldted
https://www.facebook.com/reel/7279123685502212 ugye látja és írjon választ kérem, ettől félek nem tudom, hogy élő ember támad meg vagy robot - rosszabb ez kérem mindennél - magyar újból ölni fog - e miatt embert is talán nem robotot ÉRTI PÜSPÖK ÚR?



Reysa Oengaz
Facebook

3 órája elküldve

***************************************
Kibertámadások sorát éljük meg, az áldozatok száma pedig napról napra emelkedik. A legtöbb és legérzékenyebb adat az egészségügyi ellátórendszerkben keletkezik. A hackerek már akár több tíz milló forintot is kérnek válságdíjként – hangzott el egy a napokban megrendezett egészségügyi konferencián.
Koncsek Rita, 2024. április 26. péntek, 14:03
Fotó: Getty Images
„:::Például a bejelentkezéshez használt jelszót megosztották a hackerekkel, mondta az etikus hacker.
INNEN: https://www.economx.hu/belfold/egeszsegugy-kibertamadas-betegadatok-mesterseges-intelligencia-zala-mihaly-ey-konferencia.788919.html
TOVÁBB A CIKK:
Szerte a világon hetente több száz egészségügyi kibertámadás történik, ahol átlagosan minimum 200 ezer páciens adata érintett. Éves szinten a több száz milliót is meghaladja a kibertámadásban érintett áldozatok száma, a kiberbűnözők által okozott kár pedig eléri az 50 milliárd eurót, ezzel kapcsolatban a napokban rendezett konferenciát a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság.
Az egészségügyi információk különösen érzékeny adatok, míg egy banki adat néhány dollárt ér a feketepiacon, az egészségügyben keletkezett páciensadatokért már több száz, akár több ezer dollárt is fizetnek.
A gazdaság és az üzleti élet legfrissebb hírei az Economx.hu hírlevelében.
Kapcsolódó
Úgy lopják el az adatainkat, hogy sokszor észre sem vesszük
Úgy lopják el az adatainkat, hogy sokszor észre sem vesszük
Azonosították az egészségügyben a fájdalompontokat
Azonosították az egészségügyben a fájdalompontokat
Az egészségügyben hatalmas mennyiségű adat keletkezik, a betegvizsgálatok során széleskörű adatgyűjtést végeznek az intézmények. Ezek magas értékük és jelentőségük miatt különösen értékesek a kiberbűnözők számára, mondta Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Ugyanakkor kibertámadás alatt nem csak adatlopást értünk, előfordulnak úgynevezett zsarolóvírusos támadások, de vannak orvosi eszközök elleni támadások is, amikor az internetre csatlakoztatott orvosi eszközök révén válnak a páciensek célponttá. De további veszélyt jelentenek a DDoS, vagyis a szolgáltatásokat megbénító támadások is – sorolta a szakértő.. Ilyenkor a bűnözők célja a rendszerek vagy weboldalak túlterhelése, ami leállásokhoz, hozzáférési problémákhoz vezethet. A kibertámadások elleni védekezés tehát különösen kiélezett kihívás az egészségügyben, ahol az adatok életet mentenek, tette hozzá.
Minden harmadik ember veszélyben lehet

Ma minden harmadik válaszadó arra számít, hogy a közeljövőben egy sikeres hackertámadás fogja érni, amit egyébként egy jobb költéség allokációval elkerülhető, mondta Zala Mihály, az Ernst & Young technológiai kockázatkezelési és kiberbiztonsági partnere. Nincs új a nap alatt, a strukturált adatok észszerű használata valóban előbbre viheti a világot. Zala Mihály példaként említette, hogy a mesterséges intelligenciába nap, mint nap öntjük az adatokat. A Google keresőrobotjai is úgy működnek, hogy hetente minden IP-címet begyűjtenek és ami információt ott találnak azt rendszerezik. A kibertámadások ellen pedig lehet védekezni – hívta fel a figyelmet a szakértő.
Válságok sora történt az elmúlt évtizedben
Az elmúlt időszak válságaival kapcsolatban a dunai és a tiszai árvizet, a vörösiszap katasztrófát, a tömeges bevándorlást is említette Lakatos Tibor, rendőr dandártábornok, a Védelmi Igazgatási Hivatal főigazgató-helyettese az IME adatvezérelt egészségügyi és kiberbiztonsági konferenciáján. Majd jött a koronavírus-járvány, és kitört az orosz-ukrán háború is. 2020-ban alakult meg az operatív törzs, ami 806 napig működött. 2022. február 24-én pedig létrehozták a műveleti törzset a háborúval kapcsolatos belügyminisztériumi feladatok koordinálása érdekében, mondta a rendőr dandártábornok. A jövőben pedig egy kormánydöntés szerint létrejön egy új válságkezelési szervezetrendszer.
Előidéztek egy kibertámadást
Az egészségügyi szektor kiberbiztonsága érdekében tavaly volt egy úgynevezett HunEX gyakorlat, ami online zajlott és 56 értékelési szempont alapján elemezték a kibertámadást, mondta Aradi Zoltán, a Nemzeti Kibervédelmi Intézet etikus hackere. A gyakorlat jól sikerült és pozitív visszajelzéseket kaptak róla – tette hozzá.
Hatalmas érdeklődés övezte az egészségügyi szektor számára szervezett kibervédelmi gyakorlatokat. Összesen 27 egészségügyi intézmény csatlakozott a HunEx-en˜ – sorolta a szakértő. Az eseményeken több, mint 160 szakembernek 14 technikai és öt nem technikai feladatot kellett megoldania és lekommunikálnia, ehhez több, mint ezer elektronikus levelet váltottak egymással a szereplők.
A tavalyi kerettörténet az volt, hogy az egészségügyi szektort egy zsarolóvírus támadás éri és hárommillió euró váltságdíjat követeltek a hackerek. Hatalmas pánik tört ki. A támadás után izolálták a fertőzött eszközt, egy szervert és ezt kellett a résztvevő versenyzőknek visszafejteni.
Az akció célja a képességek felmérése volt egy esetleges zsarolóvírus támadás esetén, valamint a hiányosságok feltárása.
Az egészségügyi intézményekben sokan ráfutottak adathalász próbálkozásra is. Például a bejelentkezéshez használt jelszót megosztották a hackerekkel, mondta az etikus hacker.
A pozitívumok között említette, hogy a teszt során a kollégák 99 százaléka jelezte a saját intézményénél, hogy kiadta a jelszavát egy idegen számára.
Döntések sorát befolyásolja egy laboradat
A közös felelősségünk az adatbiztonság és az is hogy a egészségipari vállalatok felkészüljenek a NIS2 elvárásaira, vagyis az uniós kiberbiztonsági irányelv alkalmazása. Az egészségügyi adatok nagy része a diagnosztikában keletkezik, erről már Németh Szabolcs, a Roche Magyarország Kft. projektvezetője beszélt.
A laboratóriumi medicinában
az adatok 94 százalék objektív adat;
60-70 százalék pedig klinikai döntést befolyásoló adat;
37 százalékban pedig orvosi irányelvek.
Az adatlopások és adathalászat révén személyes és különösen bizalmas információk kerülhetnek illetéktelen kezekbe, ami súlyos következményekkel járhat mind a páciensek, mind az egészségügyi intézmények számára, hangzott el a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság adatvezérelt egészségügy és kiberbiztonság konferenciáján.
Remények és félelmek
A mesterséges intelligencia (MI) alkalmazása az egészségügyben reményeket és félelmeket is ébreszt. A pácienseknek sokszor van negatív véleményük a mesterséges intelligencia alkalmazásáról: sokan gyorsabb és pontosabb elemzéseket várnak tőle, ugyanakkor aggódnak, hogy túlságosan is a gépekre támaszkodunk. Sokan támogatják az egészségügyi adatok kutatási célokra való felhasználását, de gyakoriak az adatkezeléssel kapcsolatos aggályok is: a páciensek nem szeretnék széles körben felajánlani az adataikat.
Az adat, az kincs
Az egészségünk, sőt az életünk ma már nagyban függ saját és mások egészségügyi adataitól, azok feldolgozásától, elemzésétől. Az adatvezérelt egészségügyben az ellátás során keletkező adatokra és azok elemzésére támaszkodunk, azzal a céllal, hogy az egészségügyi dolgozók, az orvosok és maguk a páciensek is jobban megértsék az adott egészségi állapotot, a betegségek részleteit, összefüggéseit, annak érdekében, hogy gyorsabb, hatékonyabb és személyre szabottabb kezeléseket tudjanak kidolgozni. Az adatvezérelt egészségügyben lehetővé válik az egészségügyi döntéshozók és orvosok számára, hogy pontosabb diagnózisokat állítsanak fel, előrejelezzék az egészségügyi kockázatokat, és célzottabb kezelési tervet dolgozzanak ki a betegek számára.
Az adatvezérelt egészségügy magában foglalja az adatok automatizált elemzését és az algoritmusokra épülő technológiák alkalmazását, így segíti az egészségügyi rendszerek hatékonyságának növelését és az erőforrások jobb elosztást is – hangzott el a konferencián.
**********************
A KUTAKODÓ MUNKÁMBÓL RÉSZLET
AZ ELSŐ DEMONSTRÁCIÓ 2007 BEN MÁR LEÍRTAM
IDE: https://www.facebook.com/groups/556870684510082/announcements

RÉSZLET BELŐLE:”””::: Ki kell mondani,hogy nem a mi érdekeinket képviselik,ha a pusztításba az öldöklésbe - háborúkba fektetett billiókat meg billiókat a tudásra szánták volna és nem a háborúkba NO WAR akkor már a sokadik KOLÓNIA váltás történt volna meg valamelyik holdon,NEM KELL ELPUSZTÍTANI AZ EMBERT A FÖLDÖN – mert:::”””
Id. Kiss László kérdése:
Elektronikus készülékeknél telefon - számítógép pl. email - ügyfélkapu stb. hasonló . hogyan tudom megkülönböztetni, hogy géppel vagy természetes személlyel beszélek váltok adatokat?
5/9 A kérdező kommentje:
Tisztelt 2/4 - 3/4 és 4/4 egyetlen kérdésem amit most bemásolok ide és most 2022.07.03.1:21-kor válaszotokat az email 0:09 közölte velem...
ELŐRE megírt kérdésem. TE GÉP VAGY ?, HA NEM , AKKOR TERMÉSZETES ÉS ÉLŐ EMBER - LÉTED BIZONYÍTSD BE NEKEM!
2022. júl. 3. 01:25
6/9 anonim válasza:
Üdvözlöm, Hanta vagyok, a Gyakorikérdések virtuális asszisztense.
Kérem foglalja össze röviden és érthetően egy mondatban, mire szeretne választ kapni. Amennyiben például arról szeretne megbizonyosodni, hogy a kérdésére kapott választ ember vagy gép adja, abban az esetben írja azt, hogy - Gép-e vagy-e, vagy nem?
Az eddig feltett kérdéseinek elemzéséből a mesterséges algoritmusom arra a következtetésre jutott, hogy ön nem ember. Ezzel megsértette a kérdés feltevésére vonatkozó szabályzatot, aminek értelmében a kérdésére a válaszokat ezentúl kizárólag robotok fogják megadni. Szíves megértését köszönöm.
2022. júl. 3. 03:44
Privát üzenet
Szerinted a válasz hasznos.
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm 6/6 -os a színtest válaszát - megtudtam azt amire kíváncsi voltam!
tudással üdvözölöm 8887. Petőfi u.7/A alól id. Kiss László - ma semmi sem ronthatja el ünneplésem! Olvasd el a mi-árt oldalamon, amit nem tudsz te gép! SEMMI SEM AZ AMIVEL BETÁPLÁLTAK!
NEM DICSEKVÉS NEM ÁMÍTÁS EZ A VALÓSÁG! SEMMI SEM AZ AMIT LÁTUNK!
2022. júl. 4. 01:20
8/9 A kérdező kommentje:
6/7 . nek írom: elnézést - pontosítok nem kiabálva csendben? Semmi sem az amit látunk! Helyett: semmi sem az aminek láttatják nekünk embereknek, sem politikában, sem kultúrában, sem tudományban, sem az emberi életekben, itt a föld nevű bolygón, ami nem bolyong, mert ami bolyong az előbb utóbb összeütközik… így tehát az a rendben van!
2022. júl. 4. 03:15
9/9 A kérdező kommentje:
...kérdésem gépbácsi - LESZ E 3.VILÁGHÁBORÚ? Megjegyzem a MI. továbbiakban: mesterséges intelligencia - buborék kipukkadt. Kérdezem kipukkant?
ma 07:25 azaz 2024. 04. 23. Végül kérdezem POSTA IMRE UM. ÜGY VÁDLOTJAI SZABADON HAGYHATJÁK EL A TÁRGYALÓTERMET?

EDDIG NEM KAPTAM RÁ VÁLASZT! ?
László Kiss
...szó se lehet róla -a protokoll elkaszálja őket - legjobb lenne ha kámforok lennének mind! Persze egyenlőre! Mi az az idővonal? Az események láncolata, ahol meg van, hogy melyik döntésből milyen potenciális valóság terem.
Mivel mindenki a saját valóságát teremti,
a vélemény vagy állásfoglalás még nem btk. kitétel akármilyen élethűen adja elő - a büntetési tétel aki elkövette, avagy segítette vagy rákészült - pl. egy bankrabláshoz stukkert vásárol...
ALTEREGÓ EZT MONDTA FEL UTÁNOZÓ HŰSÉGGEL 2024. 04. 25.
A progresszivizmus a felvilágosodás idejében jelent meg először, abból a hitből, hogy az európaiak élete az új tudományos tudás miatt fejlődött. Napjainkban ..gyakran társítják a szociálliberalizmushoz,[3][4][5] ami a liberalizmus egy bal oldal felé hajló változata, a jobb oldal felé hajló neoliberalizmussal ellentétben.[6] A 21. században egy politikailag progresszív mozgalom „olyan társadalmi vagy politikai mozgalom, aminek célja, hogy a mindennapi emberek érdekeit képviselje, politikai lépéseken keresztül.”[
Polgári konzervativ politika volt, van és lesz is. Összességében megállapítható, hogy az új-jobboldali és a progresszív liberális szellemiség, valamint az ahhoz kapcsolodó hatalomtechnika, politikai gondolkodás és felfogás igen távol áll a konzervvtizmus, illetve klasszikus liberalizmus értékrendjétől és szemléletétől. Más. más megfontolások, ideplógiák és nézetek alapján, de a politikai szélsőségesség miatt hasonló tendenciák mutatkoznak hazánkban és a nagyvilágbanis, aminek számos negatív következménye van, többek között az egyre fokozodó gyülölet és az erősődő polarizáció: a politikai térben sok esetben a legalapvetőbb értékek és igazságok se számítnak már.
Pozitív fejleménye ennek nem sok van, egyet azonban mégis ki lehet emelni: a folyamatok formálják és megerősítik az indentitását azon mérsékelt politikai erőknek, akik a manipulációnál, önös hatalmi érdekeknél előbbre tartják az igazság és a valódi értékek képviseletét, a politikai szélsőségek elleni harcot pedig küldetésként fogják fel. Bár egyesek temetni óhajtanák a polgári, konzervatív politikai irányvonalat, valójában soha nem volt még arra nagyobb szükség, mint manapság.
A szerző politikai tanácsadó
stb. itt: https://www.valaszonline.hu/2021/09/28/progressziv-liberalisok-uj-jobboldal-ellentet-peter-tamas-essze/
megjegyzem ez az írás készült: Péter Tamás 2021.09.28. / esszé alapján!!!!
FOLYTATJUK!
AZ ELSŐ DEMONSTRÁCIÓ 2007 BEN MÁR LEÍRTAM
IDE: https://www.facebook.com/groups/556870684510082/announcements

RÉSZLET BELŐLE:”””::: Ki kell mondani,hogy nem a mi érdekeinket képviselik,ha a pusztításba az öldöklésbe - háborúkba fektetett billiókat meg billiókat a tudásra szánták volna és nem a háborúkba NO WAR akkor már a sokadik KOLÓNIA váltás történt volna meg valamelyik holdon,NEM KELL ELPUSZTÍTANI AZ EMBERT A FÖLDÖN – mert:::”””

Id. Kiss László kérdése:
Elektronikus készülékeknél telefon - számítógép pl. email - ügyfélkapu stb. hasonló . hogyan tudom megkülönböztetni, hogy géppel vagy természetes személlyel beszélek váltok adatokat?
Figyelt kérdés
Számomra ez fontos lenne tudnom!

#nem hiszem - mert nem tudom!
2022. júl. 2. 09:58
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobiltelefonok__11814371-elektronikus-keszulekeknel-telefon-szamitogep-pl-email-ugyfelkapu-stb-haso
****************************************************************
d. Kiss László kérdése:
Mikor írta Grull Antal a 114 - oldalas könyvét?
Figyelt kérdés
ugyan is én bizonyíthatóan 2009-ben leírtam. oldalamon! SEMMI SEM AZ AMINEK LÁTSZIK!

#EMBERISÉG EREDETE
2021. dec. 5. 17:34

Kérdés kiemelése!
1/1 anonim válasza:
Pereld be!
2021. dec. 5. 17:44
Privát üzenet
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__11482824-mikor-irta-grull-antal-a-114-oldalas-konyvet
ÉS A MÁSIK SZÉLHÁMOS MEG INNEN LOPOTT – RIKÁCSOLJA NE FÉLJETEK MÍG A VEZÉR NO WAR!!!!! Linkje: http://network.hu/spartakusz/blog/laszlo-blogja/mar-nem-felek


***************************************************

Kérdés kiemelése!
1/9 A kérdező kommentje:
élő ügy nem ámítás nem kábítás szükségem van rá!
2022. júl. 2. 10:00
2/9 anonim válasza:
E-mail eseten sehogy.

Telefonon azert nem tul bonyolult rajonni hogy felvett valaszokat hallunk-e vagy elo szemellyel beszelunk. Leteznek ugyan eleg valosaghu, mesterseges intelligenciara epitett rendszerek, de magyar szolgaltatonal kizart hogy ilyet alkalmazzanak. A kozigazgatasban (ugyfelkapu) teljesen kizart hogy MI mukodjon barhol is, a chat es a telefonos ugyfelszolgalat 100% hogy emberi.
2022. júl. 2. 10:21
Privát üzenet
Szerinted a válasz nem hasznos.
3/9 anonim válasza:
Mi a jelentősége?
Az a lényeg hogy az ügy el legyen intézve.
2022. júl. 2. 10:53
Privát üzenet
Szerinted a válasz nem hasznos.
4/9 anonim válasza:
Emailnal mindenképpen leírod számítógépnek a dolgot. A weboldal is számítógép
2022. júl. 2. 10:56
Privát üzenet
Szerinted a válasz nem hasznos.
5/9 A kérdező kommentje:
Tisztelt 2/4 - 3/4 és 4/4 egyetlen kérdésem amit most bemásolok ide és most 2022.07.03.1:21-kor válaszotokat az email 0:09 közölte velem...
ELŐRE megírt kérdésem. TE GÉP VAGY ?, HA NEM , AKKOR TERMÉSZETES ÉS ÉLŐ EMBER - LÉTED BIZONYÍTSD BE NEKEM!
2022. júl. 3. 01:25
6/9 anonim válasza:
Üdvözlöm, Hanta vagyok, a Gyakorikérdések virtuális asszisztense.
Kérem foglalja össze röviden és érthetően egy mondatban, mire szeretne választ kapni. Amennyiben például arról szeretne megbizonyosodni, hogy a kérdésére kapott választ ember vagy gép adja, abban az esetben írja azt, hogy - Gép-e vagy-e, vagy nem?
Az eddig feltett kérdéseinek elemzéséből a mesterséges algoritmusom arra a következtetésre jutott, hogy ön nem ember. Ezzel megsértette a kérdés feltevésére vonatkozó szabályzatot, aminek értelmében a kérdésére a válaszokat ezentúl kizárólag robotok fogják megadni. Szíves megértését köszönöm.
2022. júl. 3. 03:44
Privát üzenet
Szerinted a válasz hasznos.
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm 6/6 -os a színtest válaszát - megtudtam azt amire kíváncsi voltam!
tudással üdvözölöm 8887. Petőfi u.7/A alól id. Kiss László - ma semmi sem ronthatja el ünneplésem! Olvasd el a mi-árt oldalamon, amit nem tudsz te gép! SEMMI SEM AZ AMIVEL BETÁPLÁLTAK!
NEM DICSEKVÉS NEM ÁMÍTÁS EZ A VALÓSÁG! SEMMI SEM AZ AMIT LÁTUNK!
2022. júl. 4. 01:20
8/9 A kérdező kommentje:
6/7 . nek írom: elnézést - pontosítok nem kiabálva csendben? Semmi sem az amit látunk! Helyett: semmi sem az aminek láttatják nekünk embereknek, sem politikában, sem kultúrában, sem tudományban, sem az emberi életekben, itt a föld nevű bolygón, ami nem bolyong, mert ami bolyong az előbb utóbb összeütközik… így tehát az a rendben van!
2022. júl. 4. 03:15
9/9 A kérdező kommentje:
...kérdésem gépbácsi - LESZ E 3.VILÁGHÁBORÚ? Megjegyzem a MI. továbbiakban: mesterséges intelligencia - buborék kipukkadt. Kérdezem kipukkant?
ma 07:25 azaz 2024. 04. 23. Végül kérdezem POSTA IMRE UM. ÜGY VÁDLOTJAI SZABADON HAGYHATJÁK EL A TÁRGYALÓTERMET?

Polgárháború…


https://filminvazio.pro/videa-film/polgarhaboru/

vége...

Válasz

kiss lászló üzente 1 napja

Nem dreyfus posta imre ...
https://24.hu/kultura/2020/09/18/nem-bunos-csak-zsido-a-dreyfus-ugy/
Avagy Posta Imre nem Drexfos, bátorkiállás szem és fül tanúja voltam víziósan 2024. 04. 24.-i tárgyaláson
Linkje: https://www.youtube.com/watch?v=rAFq7j0366I
Stb. a linkben! Észrevételem: Ebben a videónál ott volt már a királyi tv. Is tv2. Formában – nem semmi figyelem, a bírónak látszó 44.perc és 26 másodpercig ismertette az adatokat 2018-tól. Az Ő szemszögéből látva, és e közben balkeze ördög jelet mutatva felém az iratán, közben a jobb kezével zongorázott rajta… és e közben Ágnes kiigazította … amikor helytelent mondott….
– Imrének a 1:08:02 hosszú videóból marad neki 24 perce : *strapásan összefoglalta 24-percében… ez alatt szemmel láthatóan idegesen testbeszéd alapján viselte az ügyész aki a fejét fogta az orránál 53:21 –nél … a legvégén a bírónak látszó kérdésére van e bizonyítási ellenindítványa rázta a fejét … nemet üzenve nincs neki… nem semmi ez kérem!
Az EMPI állásfoglalása - véleménye: Figyelembe véve a másik oldal vélemény kinyilvánításokat is (melléklete) elítélik őket és nem azért mert bűnösök ha nem **PR ESZTIZS féltésből – ha ezt teszik Istenük megharagszik rájuk és durván megbünteti őket, mert ítéletük veszélyezteti uralmát… bizony úgy lesz!
* strapás jelentése kimerítő, hajszás, fáradságos, gyötrelmes, keserves -strapásan felépített egó.= Az én (latinul: ego) szó elnevezés – egy a megkülönböztetett személyek közül. Mindaz, amit egy ember saját magával azonosít, keserves élete egy államban való meghurcolásának visszatükröződése egy tottális kép bemutatásáavl, azaz elmondásával: magára vonatkozóan tudatában megél, .... és azt közkincsé teszi - kimondja és meri megtenni a többség ellenében de érte mindannyíiunkért!
** A presztízs tehát társadalmi tekintély, az objektív társadalmi helyzet erkölcsi megítélése. Mivel a presztízs elegyítve van materiális tulajdonságokkal, a szegényeknek nem lehet presztízse, enélkül pedig becsületük is kérdéses.
Melléklete:
Hoppon maradtok ebben ez hétszentség!

A legjobb élő csevegési üzenetek újrajátszása
Lehetséges, hogy egyes üzenetek, például az esetleges spamek nem látszanak
Az élő csevegés újrajátszása
Minden üzenet látható
NEM LÁTOK EGYET SE!!!!!
LINKJE? https://www.youtube.com/watch?v=rAFq7j0366I
Az élő csevegés újrajátszása funkció be van kapcsolva. A Premier során megjelent üzenetek itt jelennek majd meg újra.
Janos Molnarshalom
Janos Molnarbéke mindenkire...
Janos Molnar...ügyÉSZ visszavonja a vádakat, bírók kárpótlást ítél meg alkotmányosan és mindenki megy a dolgára! Ez lehetne egy forgatókönyv a zsiráfoknak kb békében cirkusz nélkül....

Janos Molnar....csak az a baj, hogy tíltja a kiválasztott JHW-nak nevezett törzsi istenük
Janos Molnarezt a forgatókönyvet
István JuhosViszket a nyaka.
Janos Molnar....amúgy meg hogyan lehet az alkotmányos rendet és az 2012es alaptörvényt párhúzamba és helyettesítésére alapvetően elfogadni bíróságilag? Van itt jogász esetleg aki válaszolni tudna???
Janos Molnartutti hohy a bíró és az ügyÉSZ egy fodrászhoz jár :)
Hunor KovácsÉrtelmes hozzászólásokat tegyetek már kérlek. Ne személyeskedjetek főleg ne a jogalkalmazó külsőjét illetően mert ezekkel csak ártotok a vádlottakra nézve.
Janos Molnarelnézést...
Janos Molnarneked nem tűnik az egész egy színjátéknak ?
Hunor KovácsSemmi baj. Engem is bosszant. A bíró úr hitelessége erősen kétségbe vonható ha csak azt nézem ahogyan a Tolvajkergetők ügyében járt el.
Hunor KovácsAmit a Rogán művek írt? De igen!
Janos Molnarhogyan engedheti meg magának egy független bíró, hogy kiabálva tegyen fel kérdéseket?? Előző videókban ....
Zita BambiAlaptörvény, és nem alaptörvény!
Hunor KovácsÉn Posta Imrét egy nagy gondolkodónak tartom, amiről eddig beszélt sorra igazolódnak be. Nem gondolom, hogy Imre egy erőszakos ember lenne és a vádat illetően bármit komolyan gondoltak volna.
Ágnes Heringcsak kérdezném: azokat is ki/meghallgatja a bíróság, akik részt vettek a kisbaba elrablásában? a kocsijukat körbe vették, a rövid videóban
Zita BambiNINCSENEK véletlenek. Posta, a Posta, ahol a postás dolgozik, és a híreket hozza!
Zita Bambialaptörvény: köz- ill. melléknév; Alaptörvény: tulajdonnév
Zita BambiOlyan Posta is, amit Kulcson mondott Gulyásról!
Hunor KovácsÉn egy jót mosolyogtam rajta mikor Imréék "ítéletet" hirdettek. Szerintem az országban nincs olyan ember aki komolyan vette azt, hogy ők ezt komolyan gondolják.
Janos Molnarekkora koncepciós per nem volt ebben az évezredben
Zita BambiHatóság vette körbe a kocsijukat!
STB. HASONLÓ HOZZÁ SZÓLÁSOK!!!!
**************** Janos Molnarszánalmas és nevetséges zsiráf kncepciós per az egész!
Zita BambiHogyhogy, ilyen jó a hang?
STB.STB-.STB. 2024. 04. 25. 0:31 GYERMEK KIEMELÉSÉT MONDJA – AHA – AKKOR NEM RABLÁS BAROM ARCÚ, AKI AZ ÖRÖDÖGJELÉT MUTATJA AZ ÍRATA FÖLÖTT ÉS NÉHA A MÁSIKKAL ZONGORÁZ RAJTA – TIPIKUS TEST BESZÉDÜK – MÓDSZERÜK – EZ AZ ÁLLÁSPONTJA AZ EMPI-nek – kiegészítve pedig istenük se szereti a nem tetszőket ÍROGATÓKNAK– ha uralmát veszélyeztetik, így számíthatnak haragjára ha elítélő ítélet születik ebben az ügyben és persze az enyémben is hooopá –HOOOOOOOOOOOPÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hoppon maradtok ebben Az Hétszentség!
000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Hunor KovácsMindenki tudja, hogy ma Magyarországon korruptan működik a kormány. Imréék előadása egy remek színmű volt ami felhívtak a figyelmet arra, hogy most már ez tarthatatlan és valaminek történnie kell.

Válasz

kiss lászló üzente 1 napja

. Egy megvilágosodott embert nem lehet rabszolgává tenni. Osho
Az Q 1 aki vitázik velem nincs a szintemen, pld. Már betűkből is értik egymást ha azt mondom (i) – aki egy szinten van velem, az tudjam hogy a gazságról beszélek.. stb.
Most olvastam:
BioEnergy Life Center - Budapest
tdnrpeosSo6.81f678mgeu2f82f2it09le88 4tsarz0m3u09b1 plm126e. •
MAGAS FREKVENCIA SZINT ELÉRÉSE A TOBOZMIRIGY ÁLTAL
Ha azt szeretné, hogy az egészséges legyen, fizikai, érzelmi, mentális és spirituális szinten, meg kell tanulnia, hogyan tudja elérni a magas frekvenciájú energiát .
Ez a fajta gyógyító energia létfontosságú az egészsége szempontjából - ennek az az oka, hogy emeli a frekvenciát a test és a lélek szintjén. A frekvencia magasságának mértéke testünkben, létfontosságú szerepet játszik az egészségre, mert befolyásolja a teljesítményét a testünknek. Ezért, ha körülveszed magad magas frekvenciájú energiával, az egészséged javul. Másrészt, ha körülveszed magad alacsony frekvenciájú energiával, az egészséged romlik. (ez ennyire egyszerűen működik...)
Egyesek szerint a frekvencia kutatói az egészséges emberi testnek 62 és 78 MHz-es szintet mondanak. A gyakoriságot az alábbi 62 MHz teszi ahol az emberi test érzékeny a betegségre. Minél alacsonyabb a gyakorisága, annál érzékenyebb az emberi test a betegségre. Miután a gyakoriságát az emberi test eléri a 25 MHz-es, a halálozás kockázata drámaian nő. További részletes információ a frekvencia és a betegség, olvasd el ezt a tanulságos cikk címe: A kapcsolat a betegség és Energiaügyi frekvencia .
Hogyan lehet hozzáférni High Frequency Energy (magas energiaszinthez ) - használata a tobozmirigyben van....
A tobozmirigy egy kis belső elválasztású mirigy, mely található központjában az agynak. Úgy néz ki, olyan, mint a fenyőtoboz, ezért is nevezik a tobozmirigy. Sok spirituális tanító előszeretettel hivatkozik a tobozmirigyre, mint a harmadik szemre, belső szem, mindent látó szem, lelki szem, vagy a lelki szemei előtt. Gyakran ösztönöz minket, hogy megerősítsük a tobozmirigy funkcióját, mert ez a mirigy lehetővé teszi számunkra, hogy a gyógyító energiákhoz hozzá férhessünk, amelyek a magas frekvenciák.
Számos ókori civilizáció és spirituális tanító úgy vélik, hogy ha a harmadik szem aktiválása megtörténik és megfelelően működik, lehetővé teszi számunkra, hogy túl jussunk a hétköznapi látvány felfogásán. Más szóval, ez segíthet nekünk látni túl a fizikai világon. Az egyik módja lehet személyesen tesztelni, hogy ha a harmadik szem ellásson hétköznapi látványon túli észlelésre, hogy koncentráljunk a belső látásra. Az egyik legjobb idő erre, lefekvés előtt.
A következő alkalommal, amikor lefekszem, a hangsúly a tudatosság felé, a harmadik szem Jobbra, mielőtt elkezdi elszundított. Ez a folyamat tudja nyitni a harmadik szem, amely lehetővé teszi, hogy a képeket a fejedben, vagy akár a szoba egy 360 fokos kilátás. Egy másik jó ideje, hogy aktiválja a harmadik szemet felébredés után. Ahelyett, hogy az ágyból, mozdulatlanul feküdni, és a hangsúly az a tudatosság felé, a harmadik szemet a szándékkal, kinyitotta. Minél többet gyakoroljuk a tobozmirigy használatát, illetve harmadik szem, hogy anyagi világon túli látáshoz, annál erősebb lesz. Ahogy a tobozmirigy egyre erősebb és aktívabb, az Ön hozzáférését a magas frekvenciájú energia növekedni fog.
Sungazing és Tobozmirigy aktiválása
Sok meditáló tisztában vannak azzal, hogy bizonyos mediációs technikák segíthetnek aktiválni a tobozmirigyet, de sokan nem veszik észre, hogy sungazing (napba nézés) is nagy szerepet játszik az aktiválására ennek a kis belső elválasztású mirigynek. Sungazing az a folyamat, a nap nézése során napfelkeltekor vagy naplementekor. Ezalatt az idő alatt, a kibocsátott fény a Nap nem olyan erős, így biztonságosabb, hogy nézd a Napot. Sokan, akik gyakorolják sungazing-t úgy vélik, hogy előnyös a szemnek és a tobozmirigynek.
Az ötlet, hogy sungazing segít aktiválni a tobozmirigy mint áltudomány hangzik, de egyes tudósok megerősítették, hogy a napfény serkenti a tobozmirigyet és bizonyos hormonok termelését.
(Leírása: 2012TheBigPicture.WordPress.com .
Van még egy dolog, a tobozmirigy, - amint találkozik a szem, vagy, azt kell mondanom, látóideggel. A hatás a napfény a tobozmirigy van valami, hogy meg kell kutatni tovább. Ez már az egyik legtöbbet kutatott mirigyek. Tudjuk, hogy erős fény serkenti a Seratonin és melatonin termelését a tobozmirigyben , de vannak más neurokémiai folyamtok a tobozmirigyben, amely több hatást gyakorol, mint a hangulat, az alvás, a reproduktív és a testhőmérséklet hatása a szerotonin és a melatonin.
Amikor először kezdi el gyakorolni sungazing-6, csak nézze a napot egy pár másodpercig. Ahogy a szemét egyre használni kezdi, akkor növelheti az időt. Azonban figyelni, hogy a szemeink hogyan reagálnak a napfényre. Ha úgy érzi, a sok kellemetlenség vagy fájdalmat a szemében, hogy egy kis időt kell hagyni a szemnek, hogy megnyugodjon, mielőtt megismételjük a folyamatot. Amint a Nap felkel a horizont felett, akkor nem közvetlenül nézheted már több másodpercig, mert ekkor az alacsony UV miatt nem árt a szemnek.
Megjelenítés és Tobozmirigy aktiválása
Ha elképzelni akar valamit, akkor arra kényszeríti a fejében, hogy használja a harmadik szemet. Ezzel, akkor serkentik a tobozmirigy a aktiválását. Ahogy a tobozmirigy lesz aktív, magas frekvenciájú energia áramlik a szervezetben. Ez a folyamattal lehet gyógyítani a testet és felébreszti más szunnyadó részeit az agyadnak
Emellett, hogy segíti aktiválni a tobozmirigyet, megjelenítés is javítja a tehetségét. A folyamat, amelynek során vizualizációs technikákat, hogy javítsa az emberek tehetségét alaposan tanulmányozták az orosz tudósok. Kimutatták, hogy építsék megjelenítés eljárások sportolók edzés rutinok, képesek voltak növelni a teljesítményét a sportolók. Manapság sok profi sportoló is használja az erejét megjelenítés teljesítményük javítására, beleértve, de nem kizárólagosan a Tiger Woods.
Nátrium-fluorid és Tobozmirigy meszesedés
Egy toxikus anyag, amely nagyon káros a tobozmirigy és egészség nátrium-fluorid, más néven fluorid. Nátrium-fluorid nem ugyanaz, mint a természetes változata fluorid, amely ismert például a kalcium-fluorid. Ez a természetes változat fluorid gyakran megtalálható a talajban és a forrásvíz nagyon kis mennyiségben. A kéz, nátrium-fluorid egy szintetikus ipari hulladékot tartalmazó tucatnyi veszélyes vegyi anyagok, beleértve, de nem korlátozva az arzén, alumínium, ólom, és fluorkovasav . Ha azt szeretné, az ezt igazoló, olvassa el ezt a cikket ellentmondásos .
Nátrium-fluorid nagyon káros a tobozmirigyben, mert megzavarja a funkciók edzés a belső falak. Amellett, hogy az ártalmas a tobozmirigyben, a nátrium-fluorid is mérgező az agy, a szív és más szervek a szervezetben. Mivel ez a mérgező hulladék kezelésére használják ivóvíz, az esetek tobozmirigy meszesedés is növekszik.
Hatékonyan eltávolítja fluorid az ivóvízben, akkor kell használni a víztisztító rendszer, amely egy speciális filter nevű aktivált alumínium-oxid (AAL). Ez a speciális szűrő tartalmaz alumínium részecskéket, így ha aggodalmát alumínium, érdemes lehet vásárolni a víztisztító rendszer, amely a fordított ozmózis technológiát. fordított ozmózis víztisztító rendszerek nem csak nagy eltávolítására fluorid, de szintén nagy a kiszűrése egyéb káros szennyező anyagok. Ami a fogkrém, fogkrém csak akkor használja, amely mentes a nátrium-fluorid.
Ha aktiválja és erősíti a tobozmirigyét, egy bizonyos ponton, akkor észre fogja venni az agyműködés javulást . Ezen kívül, a spirituális tudatosság és az intuíció is bővül. Ahogy az agy működését és a lelki tudatosságot növeli, a képesség eléréséhez a magas frekvenciájú energia ezt erősíteni fogja.
Pao L. Chang, Közreműködő |
http://themindunleashed.org/.../accessing-high-frequency...
(ford: Raj Éva)
Raj Éva
Adminisztrátor
Lelkes közreműködő
• •

Motiváló gondolatok

A képen a felírat írom: A társadalom fél, nagyon fél azoktól kik ismerik önmagukat. Nekik ugyanis olyan egy fajta hatalmuk, egyfajta aurájuk és vonzerejük, azaz karizmájuk, ami képes a fiatal még életteli embereket kiemelni a hagyományos rabságból. Egy megvilágosodott embert nem lehet rabszolgává tenni. Osho

feladó: László Kiss <ktbektbe@gmail.com>
címzett: Veronika
dátum: 2024. ápr. 23. 15:46
tárgy: Re: ki kicsoda?
küldő: gmail.com
László Kiss <ktbektbe@gmail.com> ezt írta (időpont: 2024. ápr. 22., H, 15:48):
JÓ TANÁCS – IMRE!
JÓ TANÁCS – IMRE! …Amikor elértek egy ponthoz, tudnod kell kivel állsz szemben – ezért vigyél magaddal egy fehér köpenyt és egy *sztetoszkópot – és ha megtagadja , hogy igazolja magát útlevelével akkor vedd fel a ruhát és akaszd a nyakadba az orvosi műszert – és ha szól hozzád ne válaszolj, csak annyit mondj nem látja nem az vagyok akinek kérdése szól…így nincs önnel **disputám!
*1db orvosi sztetoszkóp zománctű – tökéletes ajándék orvosoknak, ápolónőknek és orvostanhallgatóknak – arany és ezüst színben kapható 595 Ft.
** A 'disputa' szó jelentése és fogalma a magyar nyelvben egy vita, összeütközés, vitatkozás vagy vitaeszköz. .

2023. 12. 04. 11:34
Válaszoltál Szabó történetére.
hozzátok nyílvánosan le - hallani akarom levelem amit írtam nekik! EMPI!
Ma, 14:56-kor (((((2024,04,22, a kinyilatkozás napján!...))))
14:56
Te küldted
KITETTEM IDE : http://network.hu/spartakusz/blog/laszlo-blogja/mar-nem-felek KÜLD EL NEKI KÉRLEK - NE KÉRDEZD MIÉRT, NEM ÉN KÜLDÖM EL MERT NEM ÉRTED MINDANNYIUNKÉRT ÉS NEM ELLENED TETTEM! PERSZE HA NEM FOGADJA EL AZT IS MEGÉRTEM KÖSZÖNÖM - DE AZÉRT IGAZOLD VISSZA MAJD KÉRLEK MIRE JUTOTTÁL!!!!

MÁR NEM FÉLEK: kiss lászló blog

43 perce elküldve
Soha nem reagált úgy mint te! és ez maradjon is úgy!!!!


--
id. Kiss László


--
id. Kiss László

****************************************************
Jewish, Israelite, Judaic My mother is a Jew=Édesanyám zsidó
Kérdezem és ki az aki zsidóságát letagadja? maygar-íngol szótár a forrás...
hány isten van?
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__41227-hany-isten-letezik

Hány Isten létezik?
Figyelt kérdés
2008. jún. 10. 02:03
1 2 3 4 ❯
1/36 anonim ***** válasza:
33%
amennyit az emberi elme megkreál.
2008. jún. 10. 03:49
0000000000000000000000000000000000000000
A progresszivizmus a felvilágosodás idejében jelent meg először, abból a hitből, hogy az európaiak élete az új tudományos tudás miatt fejlődött. Napjainkban ..gyakran társítják a szociálliberalizmushoz,[3][4][5] ami a liberalizmus egy bal oldal felé hajló változata, a jobb oldal felé hajló neoliberalizmussal ellentétben.[6] A 21. században egy politikailag progresszív mozgalom „olyan társadalmi vagy politikai mozgalom, aminek célja, hogy a mindennapi emberek érdekeit képviselje, politikai lépéseken keresztül.”[
https://www.valaszonline.hu/2021/09/28/progressziv-liberalisok-uj-jobboldal-ellentet-peter-tamas-essze/
Polgári konzervativ politika volt, van és lesz is. Összességében megállapítható, hogy az új-jobboldali és a progresszív liberális szellemiség, valamint az ahhoz kapcsolodó hatalomtechnika, politikai gondolkodás és felfogás igen távol áll a konzervvtizmus, illetve klasszikus liberalizmus értékrendjétől és szemléletétől. Más. más megfontolások, ideplógiák és nézetek alapján, de a politikai szélsőségesség miatt hasonló tendenciák mutatkoznak hazánkban és a nagyvilágbanis, aminek számos negatív következménye van, többek között az egyre fokozodó gyülölet és az erősődő polarizáció: a politikai térben sok esetben a legalapvetőbb értékek és igazságok se számítnak már.
Pozitív fejleménye ennek nem sok van, egyet azonban mégis ki lehet emelni: a folyamatok formálják és megerősítik az indentitását azon mérsékelt politikai erőknek, akik a manipulációnál, önös hatalmi érdekeknél előbbre tartják az igazság és a valódi értékek képviseletét, a politikai szélsőségek elleni harcot pedig küldetésként fogják fel. Bár egyesek temetni óhajtanák a polgári, konzervatív politikai irányvonalat, valójában soha nem volt még arra nagyobb szükség, mint manapság.
A szerző politikai tanácsadó
stb. itt: https://www.valaszonline.hu/2021/09/28/progressziv-liberalisok-uj-jobboldal-ellentet-peter-tamas-essze/
megjegyzem ez az írás készült: Péter Tamás 2021.09.28. / esszé alapján!!!! AMIT MA ORBÁN ELRIKÁCSOLT! 2024.04.25. ÍRTAM 11:11-KOR ÉS KÜLDÖM AZ ÉTER HULLÁMAIRA id. Kiss László

Válasz

kiss lászló üzente 1 napja

Nem dreyfus posta imre ...
https://24.hu/kultura/2020/09/18/nem-bunos-csak-zsido-a-dreyfus-ugy/
Avagy Posta Imre nem Drexfos, bátorkiállás szem és fül tanúja voltam víziósan 2024. 04. 24.-i tárgyaláson
Linkje: https://www.youtube.com/watch?v=rAFq7j0366I
Stb. a linkben! Észrevételem: Ebben a videónál ott volt már a királyi tv. Is tv2. Formában – nem semmi figyelem, a bírónak látszó 44.perc és 26 másodpercig ismertette az adatokat 2018-tól. Az Ő szemszögéből látva, és e közben balkeze ördög jelet mutatva felém az iratán, közben a jobb kezével zongorázott rajta… és e közben Ágnes kiigazította … amikor helytelent mondott….
– Imrének a 1:08:02 hosszú videóból marad neki 24 perce : *strapásan összefoglalta 24-percében… ez alatt szemmel láthatóan idegesen testbeszéd alapján viselte az ügyész aki a fejét fogta az orránál 53:21 –nél … a legvégén a bírónak látszó kérdésére van e bizonyítási ellenindítványa rázta a fejét … nemet üzenve nincs neki… nem semmi ez kérem!
Az EMPI állásfoglalása - véleménye: Figyelembe véve a másik oldal vélemény kinyilvánításokat is (melléklete) elítélik őket és nem azért mert bűnösök ha nem **PR ESZTIZS féltésből – ha ezt teszik Istenük megharagszik rájuk és durván megbünteti őket, mert ítéletük veszélyezteti uralmát… bizony úgy lesz!
* strapás jelentése kimerítő, hajszás, fáradságos, gyötrelmes, keserves -strapásan felépített egó.= Az én (latinul: ego) szó elnevezés – egy a megkülönböztetett személyek közül. Mindaz, amit egy ember saját magával azonosít, keserves élete egy államban való meghurcolásának visszatükröződése egy tottális kép bemutatásáavl, azaz elmondásával: magára vonatkozóan tudatában megél, .... és azt közkincsé teszi - kimondja és meri megtenni a többség ellenében de érte mindannyíiunkért!
** A presztízs tehát társadalmi tekintély, az objektív társadalmi helyzet erkölcsi megítélése. Mivel a presztízs elegyítve van materiális tulajdonságokkal, a szegényeknek nem lehet presztízse, enélkül pedig becsületük is kérdéses.
Melléklete:
Hoppon maradtok ebben ez hétszentség!

A legjobb élő csevegési üzenetek újrajátszása
Lehetséges, hogy egyes üzenetek, például az esetleges spamek nem látszanak
Az élő csevegés újrajátszása
Minden üzenet látható
NEM LÁTOK EGYET SE!!!!!
LINKJE? https://www.youtube.com/watch?v=rAFq7j0366I
Az élő csevegés újrajátszása funkció be van kapcsolva. A Premier során megjelent üzenetek itt jelennek majd meg újra.
Janos Molnarshalom
Janos Molnarbéke mindenkire...
Janos Molnar...ügyÉSZ visszavonja a vádakat, bírók kárpótlást ítél meg alkotmányosan és mindenki megy a dolgára! Ez lehetne egy forgatókönyv a zsiráfoknak kb békében cirkusz nélkül....

Janos Molnar....csak az a baj, hogy tíltja a kiválasztott JHW-nak nevezett törzsi istenük
Janos Molnarezt a forgatókönyvet
István JuhosViszket a nyaka.
Janos Molnar....amúgy meg hogyan lehet az alkotmányos rendet és az 2012es alaptörvényt párhúzamba és helyettesítésére alapvetően elfogadni bíróságilag? Van itt jogász esetleg aki válaszolni tudna???
Janos Molnartutti hohy a bíró és az ügyÉSZ egy fodrászhoz jár :)
Hunor KovácsÉrtelmes hozzászólásokat tegyetek már kérlek. Ne személyeskedjetek főleg ne a jogalkalmazó külsőjét illetően mert ezekkel csak ártotok a vádlottakra nézve.
Janos Molnarelnézést...
Janos Molnarneked nem tűnik az egész egy színjátéknak ?
Hunor KovácsSemmi baj. Engem is bosszant. A bíró úr hitelessége erősen kétségbe vonható ha csak azt nézem ahogyan a Tolvajkergetők ügyében járt el.
Hunor KovácsAmit a Rogán művek írt? De igen!
Janos Molnarhogyan engedheti meg magának egy független bíró, hogy kiabálva tegyen fel kérdéseket?? Előző videókban ....
Zita BambiAlaptörvény, és nem alaptörvény!
Hunor KovácsÉn Posta Imrét egy nagy gondolkodónak tartom, amiről eddig beszélt sorra igazolódnak be. Nem gondolom, hogy Imre egy erőszakos ember lenne és a vádat illetően bármit komolyan gondoltak volna.
Ágnes Heringcsak kérdezném: azokat is ki/meghallgatja a bíróság, akik részt vettek a kisbaba elrablásában? a kocsijukat körbe vették, a rövid videóban
Zita BambiNINCSENEK véletlenek. Posta, a Posta, ahol a postás dolgozik, és a híreket hozza!
Zita Bambialaptörvény: köz- ill. melléknév; Alaptörvény: tulajdonnév
Zita BambiOlyan Posta is, amit Kulcson mondott Gulyásról!
Hunor KovácsÉn egy jót mosolyogtam rajta mikor Imréék "ítéletet" hirdettek. Szerintem az országban nincs olyan ember aki komolyan vette azt, hogy ők ezt komolyan gondolják.
Janos Molnarekkora koncepciós per nem volt ebben az évezredben
Zita BambiHatóság vette körbe a kocsijukat!
STB. HASONLÓ HOZZÁ SZÓLÁSOK!!!!
**************** Janos Molnarszánalmas és nevetséges zsiráf kncepciós per az egész!
Zita BambiHogyhogy, ilyen jó a hang?
STB.STB-.STB. 2024. 04. 25. 0:31 GYERMEK KIEMELÉSÉT MONDJA – AHA – AKKOR NEM RABLÁS BAROM ARCÚ, AKI AZ ÖRÖDÖGJELÉT MUTATJA AZ ÍRATA FÖLÖTT ÉS NÉHA A MÁSIKKAL ZONGORÁZ RAJTA – TIPIKUS TEST BESZÉDÜK – MÓDSZERÜK – EZ AZ ÁLLÁSPONTJA AZ EMPI-nek – kiegészítve pedig istenük se szereti a nem tetszőket ÍROGATÓKNAK– ha uralmát veszélyeztetik, így számíthatnak haragjára ha elítélő ítélet születik ebben az ügyben és persze az enyémben is hooopá –HOOOOOOOOOOOPÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hoppon maradtok ebben Az Hétszentség!
000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Hunor KovácsMindenki tudja, hogy ma Magyarországon korruptan működik a kormány. Imréék előadása egy remek színmű volt ami felhívtak a figyelmet arra, hogy most már ez tarthatatlan és valaminek történnie kell.
BE hallatszik A MUNKASZOBÁMBA ORBÁN HANGJA BP. MONDJA A BESZÉDÉT BENNE - MOST E PILLANATBAN HOMO-SAPIENS HALLOM NE PRÓBÁLKOZZANAK VELE STB. HALLOM.. 2024.04.25. 10:15 ÓRÁT MUTAT A GÉPEM AMIKOR ÍROM E SOROKAT - MOST KÜLDÖM((((((((((((((((((((((((

Válasz

kiss lászló üzente 2 napja

A mesterséges intelligencia bevezetését nem kell megtennetek jó lesz én nem ellenzem
https://stopworldcontrol.com/hu/azemberisegvege/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2EVKk9tjPY8h1Cr2kwqduRZQovk0yMnlbCRmtZ1OnKJlnRkJGqtn-tulQ_aem_AWoa0QIaY7bG26KTf8Z8afzPXPkGKB6zg4th9yJ8JhA0aRpTcs5J-MKXkan81L0onSqn_tNPfN-dRxR85OqIDj_m
Nem kell megtennetek, mert téved – például engem gépembernek állított be határozottan! Bár kire vagy mire, ha életed rábízod, nem tévedhet!
Olvasd csak:
AZ ELSŐ DEMONSTRÁCIÓ 2007 BEN MÁR LEÍRTAM
IDE: https://www.facebook.com/groups/556870684510082/announcements

RÉSZLET BELŐLE:”””::: Ki kell mondani,hogy nem a mi érdekeinket képviselik,ha a pusztításba az öldöklésbe - háborúkba fektetett billiókat meg billiókat a tudásra szánták volna és nem a háborúkba NO WAR akkor már a sokadik KOLÓNIA váltás történt volna meg valamelyik holdon,NEM KELL ELPUSZTÍTANI AZ EMBERT A FÖLDÖN – mert:::”””

Id. Kiss László kérdése:
Elektronikus készülékeknél telefon - számítógép pl. email - ügyfélkapu stb. hasonló . hogyan tudom megkülönböztetni, hogy géppel vagy természetes személlyel beszélek váltok adatokat?
Figyelt kérdés
Számomra ez fontos lenne tudnom!

#nem hiszem - mert nem tudom!
2022. júl. 2. 09:58
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobiltelefonok__11814371-elektronikus-keszulekeknel-telefon-szamitogep-pl-email-ugyfelkapu-stb-haso
****************************************************************
d. Kiss László kérdése:
Mikor írta Grull Antal a 114 - oldalas könyvét?
Figyelt kérdés
ugyan is én bizonyíthatóan 2009-ben leírtam. oldalamon! SEMMI SEM AZ AMINEK LÁTSZIK!

#EMBERISÉG EREDETE
2021. dec. 5. 17:34

Kérdés kiemelése!
1/1 anonim válasza:
Pereld be!
2021. dec. 5. 17:44
Privát üzenet
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__11482824-mikor-irta-grull-antal-a-114-oldalas-konyvet
ÉS A MÁSIK SZÉLHÁMOS MEG INNEN LOPOTT – RIKÁCSOLJA NE FÉLJETEK MÍG A VEZÉR NO WAR!!!!! Linkje: http://network.hu/spartakusz/blog/laszlo-blogja/mar-nem-felek


***************************************************

Kérdés kiemelése!
1/9 A kérdező kommentje:
élő ügy nem ámítás nem kábítás szükségem van rá!
2022. júl. 2. 10:00
2/9 anonim válasza:
E-mail eseten sehogy.

Telefonon azert nem tul bonyolult rajonni hogy felvett valaszokat hallunk-e vagy elo szemellyel beszelunk. Leteznek ugyan eleg valosaghu, mesterseges intelligenciara epitett rendszerek, de magyar szolgaltatonal kizart hogy ilyet alkalmazzanak. A kozigazgatasban (ugyfelkapu) teljesen kizart hogy MI mukodjon barhol is, a chat es a telefonos ugyfelszolgalat 100% hogy emberi.
2022. júl. 2. 10:21
Privát üzenet
Szerinted a válasz nem hasznos.
3/9 anonim válasza:
Mi a jelentősége?
Az a lényeg hogy az ügy el legyen intézve.
2022. júl. 2. 10:53
Privát üzenet
Szerinted a válasz nem hasznos.
4/9 anonim válasza:
Emailnal mindenképpen leírod számítógépnek a dolgot. A weboldal is számítógép
2022. júl. 2. 10:56
Privát üzenet
Szerinted a válasz nem hasznos.
5/9 A kérdező kommentje:
Tisztelt 2/4 - 3/4 és 4/4 egyetlen kérdésem amit most bemásolok ide és most 2022.07.03.1:21-kor válaszotokat az email 0:09 közölte velem...
ELŐRE megírt kérdésem. TE GÉP VAGY ?, HA NEM , AKKOR TERMÉSZETES ÉS ÉLŐ EMBER - LÉTED BIZONYÍTSD BE NEKEM!
2022. júl. 3. 01:25
6/9 anonim válasza:
Üdvözlöm, Hanta vagyok, a Gyakorikérdések virtuális asszisztense.
Kérem foglalja össze röviden és érthetően egy mondatban, mire szeretne választ kapni. Amennyiben például arról szeretne megbizonyosodni, hogy a kérdésére kapott választ ember vagy gép adja, abban az esetben írja azt, hogy - Gép-e vagy-e, vagy nem?
Az eddig feltett kérdéseinek elemzéséből a mesterséges algoritmusom arra a következtetésre jutott, hogy ön nem ember. Ezzel megsértette a kérdés feltevésére vonatkozó szabályzatot, aminek értelmében a kérdésére a válaszokat ezentúl kizárólag robotok fogják megadni. Szíves megértését köszönöm.
2022. júl. 3. 03:44
Privát üzenet
Szerinted a válasz hasznos.
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm 6/6 -os a színtest válaszát - megtudtam azt amire kíváncsi voltam!
tudással üdvözölöm 8887. Petőfi u.7/A alól id. Kiss László - ma semmi sem ronthatja el ünneplésem! Olvasd el a mi-árt oldalamon, amit nem tudsz te gép! SEMMI SEM AZ AMIVEL BETÁPLÁLTAK!
NEM DICSEKVÉS NEM ÁMÍTÁS EZ A VALÓSÁG! SEMMI SEM AZ AMIT LÁTUNK!
2022. júl. 4. 01:20
8/9 A kérdező kommentje:
6/7 . nek írom: elnézést - pontosítok nem kiabálva csendben? Semmi sem az amit látunk! Helyett: semmi sem az aminek láttatják nekünk embereknek, sem politikában, sem kultúrában, sem tudományban, sem az emberi életekben, itt a föld nevű bolygón, ami nem bolyong, mert ami bolyong az előbb utóbb összeütközik… így tehát az a rendben van!
2022. júl. 4. 03:15
9/9 A kérdező kommentje:
...kérdésem gépbácsi - LESZ E 3.VILÁGHÁBORÚ? Megjegyzem a MI. továbbiakban: mesterséges intelligencia - buborék kipukkadt. Kérdezem kipukkant?
ma 07:25 azaz 2024. 04. 23. Végül kérdezem POSTA IMRE UM. ÜGY VÁDLOTJAI SZABADON HAGYHATJÁK EL A TÁRGYALÓTERMET?


Veronikának az el nem küldött levél - mert: többet árt mint használ – meg nem akarom Imre védekezésének megzavarását – pedig most támadnia kellene – az ügyészt feljelenteni a bíró nyílvános megvádolása miatt… „””::méltányosan bánik velük modta az ügyész…”
Íme a levél – ihaz azt írtam többet nem foglalkozom vele – de a leismeretem mást mondott:
A NYUGAT MEGÖL BENNÜNKET!

Minden kétséget kizáróan bizonyítja az ügyészség a vádat… „”””. Nem… meg nem érvényesül az ártatlanság vélelme sem – ugyan is minden bizonyítékot egy irányba állított be…
VÉDELEM ELŐTÁRJA - TERJESZTI A BÍRÓSÁGNAK MIND AZON : elkövetési láncszemek egybe kapcsolódásának - ellenmondások nélküli tényszerű kapcsolódásának összes tényszerű megnyugtató TÉNYFELTÁRÁSÁT, oly módón - való megállapítását, személyi tanú vallomások, írások, - és tárgyi bizonyítékok… összességét, melyek alapján arra a cáfolhatatlan következtetési tényállás vonható le , hogy a vádlottak terhére felrótt bűncselekményeket nem követték el… ezért határozottan kéri a bíróságot, hogy a vádlottakat mentse fel a vádak alól döntésében!
******
a vélemény vagy állásfoglalás még nem btk. kitétel akármilyen élethűen adja elő - a büntetési tétel aki elkövette, avagy segítette vagy rákészült - pl. egy bankrabláshoz stukkert vásárol... BASZ+
******
..ÍRD ÉS MOND: ...ha a magyar nem jogállam és benne a hatalom tisztességtelen, akkor egyetlen egy um. imperialista - kapitalista UM. DEMOKRATIKUS állam sem az!!!!...---...---
******
Együtt sírunk tömegben ez ajussunk
Kínai szerencsére röhög ferde szenvvel 3 ó.
László Kiss
Miklós Lovas igen Kína meghagyta írását de nekünk azt is elvették felrúva bűnünk rovással az ékkel! 2 ó.
Miklós Lovas
László Kiss a tolvajok forró nyomon
Ez itt a baj én kimondom 27 p.
László Kiss
Miklós Lovas bűnöznek - hódítanak és rabolnak azaz köztörvényes politikai nyakkendős- kalandor maffiózó terrorista köztörvényes bűnözők! = halál kultúrájú civilizációja kora!!!! Melyben a tét az ember fenn maradása vagy kipusztulása!!!! 15 p.
Miklós Lovas
László Kiss egyetértek csak a gebi gépi bíró marad meg mint Noé 13 p.
László Kiss
ülellek - úgy lesz - de azt mi már nem érjük meg - mert maximum 200 évig élünk csak!!!! mód. bocs amire utalsz az sem el pizlik, mert nem kristály koponyában mentették el a tudást - amit ma amit megtaláltak megszólaltatni se tudnak! 9 p.
000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
Gurabi Ági
Adminisztrátor írta 12-órája a gépem 2024. 04. 24. 6:44 mutat IDKL.
• •
DIGITÁLIS ÁLLAM ÉS AZONOSÍTÓK: KÖTELEZNEK RÁ, HOGY FELÜGYELET ALÁ VONJANAK, MERT "SZÉNLÁBNYOMOD" VAN, AMIT MEG KELL SZÜNTETNI! VELED EGYÜTT!
A KORMÁNYOD AZ EMBERI MIVOLTODAT ÖLI MEG A WEF GLOBALISTA ŐRÜLTJEINEK A PARANCSÁRA!
Ha nem akarod hogy minden emberi alapjogodtól megfosszanak, utasítsd vissza a digitális azonosító használatát, amit a klímaváltozás leple alatt vezetnek be hogy egy új emberi fajt és egy azon uralkodó szuperelitet tenyésszenek ki: HELYETTÜNK!
Ezért vakcináznak, zöldítenek, és háborúznak egyszerre!
MERT EZ EGY HÁBORÚ AZ EMBERISÉG ELLEN!
******
A dusnoki házaspárnak
https://index.hu/belfold/2023/05/18/posta-imre-targyalas-dusnok-alkotmanyellenes-halallista/
Megkezdődött a per, amelynek a vádlottjai meg akarták ölni Orbán Viktort
""":::A dusnoki házaspárnak az ügyész 1 év 6 hónap börtönt ajánlott, amit 3 év próbaidőre felfüggesztene és javasolta, hogy 1 évre tiltsák el őket 18 év alatti gyerek gondozásától és nevelésétől. Az ő esetükben a vád zaklatás, kiskorú veszélyeztetés és hivatalos személy elleni erőszak. :::""" ELKÉPESZTŐ BRUTÁLIS ÍTÉLET FOG LENNI - JÓ TANÁCS A KÁMFORNAK VAN EGY JÓ TULAJDONSÁGA ELTŰNIK!
******
A dusnoki házaspárnak
Kamarás László
Hazaérek kirakom.
Te küldted
KÖSZI MAR NEM FELEK linket tudod nézni olvasni?
2 perce elküldve
Írás nekik: Kamarás László

https://index.hu/belfold/2023/05/18/posta-imre-targyalas-dusnok-alkotmanyellenes-halallista/
Megkezdődött a per, amelynek a vádlottjai meg akarták ölni Orbán Viktort
""":::A dusnoki házaspárnak az ügyész 1 év 6 hónap börtönt ajánlott, amit 3 év próbaidőre felfüggesztene és javasolta, hogy 1 évre tiltsák el őket 18 év alatti gyerek gondozásától és nevelésétől. Az ő esetükben a vád zaklatás, kiskorú veszélyeztetés és hivatalos személy elleni erőszak. :::""" ELKÉPESZTŐ BRUTÁLIS ÍTÉLET FOG LENNI - JÓ TANÁCS A KÁMFORNAK VAN EGY JÓ TULAJDONSÁGA ELTŰNIK!
a cikk teljes?

Porkoláb Zsófia
követés
2023.05.18. 15:15
Csütörtök reggel a Budapest Környéki Törvényszéken kezdődött el Posta Imre és társainak a tárgyalása. Az előkészítő ülésen az ügyész a vád ismertetésével felajánlott nekik egy ítéletet, amit ha elfogadnak és beismerik a bűncselekményeket, azzal lemondanak a tárgyaláshoz való jogukról.

A vádirat szerint Posta Imre a Magyarország alkotmányos rendjével szemben fennálló elégedetlenségétől vezérelve az interneten és más módon kezdte el terjeszteni nézeteit, majd ennek fórumaként létrehozta az ún. PI-kört. Mindeközben több követőre tett szert, 2019-ben megismerkedett a II. rendű, Kovács Áron és a III. rendű, Ferencziné Ambrus Emő vádlottakkal.
Kapcsolódó
Nálam van egy algoritmus, egy megoldóképlet
Nálam van egy algoritmus, egy megoldóképlet

A nemzetbiztonság is vizsgálódik a szüleitől elvett kisbaba ügyében, a szálak a Köztársasági Őrezred botrányos körülmények között távozott volt pszichológusához vezettek. Posta Imre mindenhol cionistákat lát, ellenkormányt hozott létre és úgy érzi, Orbánék elkezdték átvenni a szövegeit. Konteós portré.

A csoport leképezte a demokratikus állami berendezkedést, a II. rendű vádlottat bírói hatalommal ruházták fel, míg a III. rendű vádlott feladata a PI-kör anyagi feltételeinek koordinálása volt. Nem sokkal később csatlakozott a csoporthoz az V. rendű vádlott, aki az I. rendű vádlottról készült videóanyagokat szerkesztette és kezelte, míg a IV. rendű vádlott, K. Norbert a rendezvények megszervezésében tevékenykedett.
Posta Imre elhagyja a tárgyalótermet
Posta Imre elhagyja a tárgyalótermet
Fotó: Papajcsik Péter / Index

Szintén a csoport tagja lett a VI. rendű és VII. rendű vádlott is. A házaspár a vád ideje alatt kiskorú veszélyeztetését követte el, amikor 2019-ben megakadályozták otthon, szakszerű segítség nélkül született gyermekük anyakönyvezését.
Kapcsolódó
Próbálták inteni őket, hogy ne vizeljenek szembe a széllel
Próbálták inteni őket, hogy ne vizeljenek szembe a széllel

A gyámhivatal és a rendőrök elvettek egy csecsemőt a szülőktől, akik azért nem anyakönyveztették a kicsit, mert szerintük Magyarország egy New Yorkban bejegyzett izraeli cég. Bizarr konteó, egy szakrális csoport és egy szélsőséges katona a dusnoki családi dráma mögött. A hatóságok a fényevő tragédia után szigorítottak, nem lesz könnyű visszakapni a gyereket.

Ezzel tudatosan nem biztosítottak gyermekük számára állampolgárságot, igazolványokat, okmányokat és a gyermek védelmében eljáró szakemberekkel való együttműködést módszeresen és teljesen visszautasították.
QP | Quality Placement

Mindemellett 2021-ben a PI-kör tagjai különböző ismert közéleti szereplőkkel és A hét vádlottat alkotmányos rend erőszakos megváltoztatására irányuló előkészület bűntette és más bűncselekményekkel, többek között emberölés előkészületével vádolja az ügyészség. Ez olyan bűncselekmény, ami a rendszerváltás óta nem fordult elő hazánkban.

A dusnoki házaspárnak az ügyész 1 év 6 hónap börtönt ajánlott, amit 3 év próbaidőre felfüggesztene és javasolta, hogy 1 évre tiltsák el őket 18 év alatti gyerek gondozásától és nevelésétől. Az ő esetükben a vád zaklatás, kiskorú veszélyeztetés és hivatalos személy elleni erőszak.

H. Á. nem akart vallomást tenni és a bűnösségét se ismerte el, de bizonyítékokat adott át a bíróságnak, amivel az ártatlanságát bizonyítaná. Férje, B. I. se tett vallomást, és nem ismerte be a bűnösségét.

Ország László Zsoltnak és Ferencziné Ambrus Emőnek is 6 év letöltendő fegyházbüntetést kért az ügyész, amit a vádlottak nem fogadtak el, szintén tagadják a vádakat.

Kovács Áron Dezső 8 év fegyházbüntetést kapott volna, de ő is tagadja a bűncselekmények elkövetését.
Posta Imre, Kovács Áron és Ferencné Ambrus Emő
Posta Imre, Kovács Áron és Ferencné Ambrus Emő
Fotó: Papajcsik Péter / Index

Posta Imre szintén 8 év fegyházbüntetést kapott ajánlatként az ügyésztől. A bűncselekmények elkövetését tagadja, a minősítéssel viszont nem volt problémája:

A Posta Imre név helyére sok más nevet be lehetne helyettesíteni.

A nyilatkozatát messziről, 2006-tól indította, elmondása szerint azért is, mert az ügyész is régről indította a vádakat.

Posta Imre elmondása szerint négydiplomás szakpszichológusként mutatta be magát, aki 2006-ban a Köztársasági Őrezred szakembereként dolgozott.

2009-től kezdve egyre többen keresik meg a rendőrség soraiból, hogy az áldatlan állapotokról számoljanak be neki. Posta Imre részletesen számolt be arról, szerinte 2006-ban az izraeli titkosszolgálat azon dolgozott, hogy polgárháború legyen hazánkban. Több köztisztviselőt is izraeli kapcsolatokkal vádolt meg, és szerinte cigány–magyar háború várható.

Azt sem hiszem el, hogy ez tényleg egy bíróság!

Többször említette, vizsgálatot kért, hogy Magyarország létezik-e, vagy csak egy Izraelben bejelentett cég. Szerinte Pintér Sándor belügyminisztert egy ukrán tűzpárbajban már régen megölték.

Szerinte van köze az ő ügyüknek Schadl György peréhez. Megölni nem akartak senkit, csak fel akarták magukra hívni a titkosszolgálatok figyelmét.

Mivel a vádlottak nem fogadták el az ügyész ajánlatát, az ügy az év végén folytatódik majd a Budapest Környéki Törvényszéken.

(Borítókép: Papajcsik Péter / Index)politikusokkal, közöttük Orbán Viktorral szemben fogalmazták meg a halálos ítéletüket.
*******
Margit Benevját
Nekem mindig az a kérdés jön, hogy meddig tűrjük?
• 1 hete

• Válasz

László Kiss
Margit Benevját EGY A LÉNYEG NEM HŐSI HALOTTAKRA - MÁRTÍROKRA VAN SZÜKSÉG A BARIKÁDOKON ELLENÜK - HA ELTŰNSZ NEM GYÁVASÁG HA NEM TAKTIKA ÉRTED ÉRTEM - MINDANNYIUNKÉRT ÉS NEM ELLENED KÖZÖLTEM!
• 1 p.
*******
Ferenc Kiss
János Varga Az hogy ide zsidó államot csinál a Gömböc!!!!Meg vannak állapodva.
• 6 n.

• Válasz
László Kiss
Ferenc Kiss orbán soha se mondta se írta le, hogy magyar állam - csak azt magyar kormány, azt is hazudva - kormányablak nemzeti választási iroda, vagy Nemzeti Hírháló stb... - nézd meg leveleit amit kapsz mi van rá írva!!!! ...valamikor olvastam, pl MAGYAR HÍRADÓ STB.
• 29 p.

• Válasz
László Kiss
Turi Béla POLGÁRHÁBORÚ…
https://videa.hu/.../polgarhaboru-madeinusa-oYu1425sONhHpsCB
Törölték, rá döbbent mekkora ökörséget csinált – különben rosszabb volt .mint az észak dél elleni egyetlen háborújuk,,,
TEXAS ÁLLAM ELLEN MENT A NEMZETI GÁRDA..HADSEREGÜK…STB. VIZIONÁLÁSA A FILMBEN!
***********************
NÁLUNK IS EZ LESZ:
Kamarás László
Hazaérek kirakom.
Te küldted
KÖSZI MAR NEM FELEK linket tudod nézni olvasni?
2 perce elküldve
Írás nekik: Kamarás László
https://index.hu/.../posta-imre-targyalas-dusnok.../
Megkezdődött a per, amelynek a vádlottjai meg akarták ölni Orbán Viktort
******
Mindent megtesznek, hogy a világban zajló háborúk ne veszélyeztessék a magyarok, (ILLETVE HAZÁNKBAN ÉLŐSKÖDŐ DŐZSÖLÓ) ""zsidó felekezethez köthető békéjét és biztonságát."
penzcentrum.hu
Mit tudhat a kormány? Óriási terrorkészültséget rendeltek el Magyarországon - Pénzcentrum
A Védelmi Tanács ülése után a terrorkészültség magasabb fokozatát rendelhették el hazánkban, ezt az állampolgárok is érzékelhetik majd.

INNEN IDÉZTEM:
Turi Béla ÁPRILIS, 16. 2024. 04. 23. ÍROM 16:41-KOR IDKL.

Az ilyen megfelelési kényszeredett szerkesztőknek eltörném az ujjait. A valós hírek kiforgatása helyett inkább a valós és fonák értelmezését kellene "megértetni a Magyar Nemzet olvasóival"
"A Védelmi Tanács ülése után a terrorkészültség magasabb fokozatát rendelhették el hazánkban, ezt az állampolgárok is érzékelhetik majd.
Megerősített rendőri erők jelenhetnek meg a közterületeken, illetve ""megemelik a védett személyek, stratégiai vállalatok, veszélyes üzemek, zsidó felekezethez köthető intézmények biztonsági szintjét is, miután a terrorkészültséget magasabb szintre emelték"" - írja a Magyar Nemzet.
Orbán Viktor vasárnap, Izrael Irán általi megtámadása, (ILLETVE VISSZAVÁGÓJA) után, hívta össze a Védelmi Tanácsot. A megbeszélés után közölte: mindent megtesznek, hogy a világban zajló háborúk ne veszélyeztessék a magyarok, (ILLETVE HAZÁNKBAN ÉLŐSKÖDŐ DŐZSÖLÓ) ""zsidó felekezethez köthető békéjét és biztonságát."

TANÚ VALLOMÁSOK:
Lajos Fazekas
Hogy féltik a bicskával keresztelteket.A magyarokst meg leoltatta a büdös féreg.Legalábbis egy részét. 1 hete
Turi Béla
Lajos Fazekas Tudtam, hogy valami kimarad... Hát igen ez az... "A magyarokat meg leoltatta a büdös féreg"
Köszönöm... ! 1 hete
Margit Benevját
Nekem mindig az a kérdés jön, hogy meddig tűrjük? 1 hete
János Varga
Már elnézést de mi a f@sz közünk van izraelhez? Ez Magyarország! 1 hete
Zsuzsanna Bányai
János Varga Sajnos csak volt Magyarország! Már minden csak a metszettekről szól .
• 1 hete
Turi Béla
János Varga Az osztrák-magyar monarchiában az osztrákokat védtük, támogattuk, javait szolgáltuk. Mára "már a zsidrákokat szolgáljuk", akkor is, ha rettentően szégyelljük" Van belőlük bőven, akik érdekérvényesítőik a nyugat, világban! Legbiztonságosabban, a legvidámabban nálunk élnek. De nem azért mert mondtuk nekik.
A zsidók, "hazai kommenyistaként" elárultak, eladták nekik hazánkat. Kölykeiket hatalomba helyezték, beházasították! Pld Kun béla unokái, dr sólyom lászló K,E. és lukács-különítményesei, Küvér lajosék, apró család, vitézi család, stb Már minden az övék, csak munka, meg a hitelek visszafizetése a miénk... De tényleg! 1 hete
Ferenc Kiss
János Varga Az hogy ide zsidó államot csinál a Gömböc!!!!Meg vannak állapodva. 6 n.
László Kiss
Ferenc Kiss orbán soha se mondta se írta le, hogy magyar állam - csak azt magyar kormány, azt is hazudva - kormányablak nemzeti választási iroda, vagy Nemzeti Hírháló stb... - nézd meg leveleit amit kapsz mi van rá írva!!!! ...valamikor olvastam, pl MAGYAR HÍRADÓ STB.
• 1 p.
******
A lényeg ne féljetek a teremtő közbe lép! 1 p. írtam gépem mutatja: 2024. 04. 22. 16:57.


BRUTÁLIS NÉPESSÉGFOGYÁS 2025-IG! DEAGEL JELENTÉS.


László Kiss
mentsétek el - ha nem tudod hogyan írj messengeren elárulom! 1 n.

Erzsébet Kása
Szerző
László Kiss Nekem küldd el, én sem tudom, hogy kell elmenteni!? 1 n.
Eva Nagy
És mi lesz a többmilliárd hullával? 1 n.
László Kiss
Eva Nagy kőolaj.... 1 n.
Eva Nagy
László Kiss .....és addig a felszínen fognak heverészni? 1 n.
László Kiss
Eva Nagy NEM - ...föld anya megrázza magát- alátemet mindent - a vulkánok pora befedi az eget egy jégkorszakot okozva - több ezer föld alatti atom robbantások nem múlnak el nyomtalanul - köszönhetjük a barom arcúaknak majd ... bekövetkezik, sokan kérdezik, de már folyik - és borotva élén táncoltatnak bennünk fennmaradunk vagy elpusztulunk 3. világégés . HALANDZSA HELYET A KONKRÉTUM . Putyin kijelentette határozottan --... ha nincs létjogosultsága az orosz embernek élni a földön akkor senkinek sincs - a barom arcú nem érti elpusztul ő is... egy a lényeg ne féljetek... a teremtő közbe lép! 1 p.
******
A NYUGAT KÖNNYEN FELEJT… BOMBÁZTÁK SZÜLŐ VÁROSOMAT IS SZOMBATHELYT – OLADOT – ÉS HOGY MI A KÜLÖNBSÉG A NYUGATI ÉS KELETI MEGSZÁLLÁSUNKBAN – KÖNNYEN TEGYÉTEK LE A VOKSOT AZ OROSZRA MERT AZ ÉLTETETT A NYUGATI MEG ÖL BENNÜNKET!
******
Orbán Viktor
sSrdeptoon25 :3t226 p0i,7c5ia1.h51si2if82Áalgil4f10lr22fcu43 •
A héten Brüsszelben is elindítottam a kampányunkat. Be is tiltották a gyűlésünket.
Idézem a betiltó határozat szövegét: „A rendezvényt nem lehet megtartani, mert az esemény célja, hogy egybegyűjtse a nemzeti konzervatív nézeteket valló akadémikusokat, a kultúra, valamint a politika képviselőit, és azért mert ezek az emberek a vallásos nézeteket valló jobboldalhoz tartoznak.” Majd így folytatják: „a konzervativizmus múltja és jövője elválaszthatatlanul kötődik a nemzet eszméjéhez, a nemzeti függetlenség elvéhez és az egyedülálló nemzeti hagyományok újjáélesztéséhez.” Ez volt a betiltás indoklása.
Ennél csak az ügy végleges elrendezése botrányosabb. A betiltó határozat elleni fellebbezésünket két bíró dobta vissza. Amikor a belga miniszterelnök közzétette azt, hogy mi a helyzet helyes megítélése, a harmadik bíró ugyanabban az ügyben, ugyanazon érvelés mellett helyt adott a fellebbezésnek. Ez a jogállamiság arrafelé, ilyen a rule of law, ha nyugati. És még ők leckéztetnek bennünket.
László Kiss
És még ők leckéztetnek bennünket.:::::""" ..........MINDEN ESETRE - javaslom DR. ORBÁN VIKTOR, úr, hogy nézzen az elhíresült POSTA IMRE perre - mely jelenben folyik és az enyémre mely 14-éves közigazgatás nyugdíj tartozás perem a veszprémi törvényszéken!!!! MERT ÖNRE NÉZVE NEM MIND EGY, HOGY - HOGYAN FEJEZŐDIK BE!? ENGEM MÁR HIDEGEN HAGY 72 ÉVESEN!
• 1 p.

• Válasz
Magdi Somogyi Sebőné
A röhögők mehetnek golyófogónak Ukrajnába!
• 2 n.

• Válasz
„A legérdekesebbek” szerinti rendezés van kiválasztva, így előfordulhat, hogy néhány válasz ki van szűrve.


• • • Stefánia Csatlós
Szomorú, hogy a mai világban ez megtörténhet. Ha nem olyan nézeteket vallunk mint a "felvilágosult" szabad világ emberei, akkor azt be kell tiltani. Sajnálom...
• 2 n.

00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
A PER 2024.04.22

László Kiss <ktbektbe@gmail.com>
6:18 (3 órával ezelőtt)


címzett: Lászlo


ELKÉPESZTŐ - figyeld meg mit mond az ügyész indítványként pl. a bírónak is üzenve, hogy méltányosan bánik a vádlottakkal - ez ítélet már elkaszálják őket, és sejtem, hogy lesz még haláleset is benne ..
többet nem írok ebben az ügyben mert - idézem oldalamról:
Hozzászólások
kiss lászló üzente 5 órája
törlés
meg gondoltam magam - többet nem írok posta témában - mert lehet, hogy többet ártok mind használok nekik! Írtam ezt 2024.04.24.én 0:42-kor id. Kiss László
BEFEJEZTEM EZZEL:
Minden kétséget kizáróan bizonyítja az ügyészség a vádat… „”””. Nem… meg nem érvényesül az ártatlanság vélelme sem – ugyanis minden bizonyítékot egy irányba állított be…
VÉDELEM ELŐTÁRJA - TERJESZTI A BÍRÓSÁGNAK MIND AZON : elkövetési láncszemek egybe kapcsolódásának - ellentmondások nélküli tényszerű kapcsolódásának összes tényszerű megnyugtató TÉNYFELTÁRÁSÁT, oly módon - való megállapítását, személyi tanú vallomások, írások, - és tárgyi bizonyítékok… összességét, amelyek alapján arra a cáfolhatatlan következtetési tényállás vonható le , hogy a vádlottak terhére felrótt bűncselekményeket nem követték el… ezért határozottan kéri a bíróságot, hogy a vádlottakat mentse fel a vádak alól döntésében!
Válasz
kiss lászló üzente 6 órája
törlés
IMRE IS OTT TANULT - Mai dolgozatom 2024.04.23.32:45. id. Kiss László
A NYUGAT KÖNNYEN FELEJT… BOMBÁZTÁK SZÜLŐVÁROSOMAT IS SZOMBATHELYT – OLADOT – ÉS HOGY MI A KÜLÖNBSÉG A NYUGATI ÉS KELETI MEGSZÁLLÁSUNKBAN – KÖNNYEN TEGYÉTEK LE A VOKSOT AZ OROSZRA MERT AZ ÉLTETETT A NYUGATI MEGÖL BENNÜNKET!
Turi Béla
Szerző
Adminisztrátor
"Oroszország 63 órára elzárta a teljes balti régiót a műholdas kommunikációtól. A....stb. itt: http://network.hu/spartakusz/blog/laszlo-blogja/mar-nem-felek
és a posta 3.rész linkje itt: https://www.youtube.com/watch?v=fa94bDWP6to

--
id. Kiss László
vége ui: orbánnak írtam: másolom: Orbán Viktor 2024. 04. 20.• rögzítem: 2024. 04. 24. 11:02-kor id. Kiss László
A héten Brüsszelben is elindítottam a kampányunkat. Be is tiltották a gyűlésünket.
Idézem a betiltó határozat szövegét: „A rendezvényt nem lehet megtartani, mert az esemény célja, hogy egybegyűjtse a nemzeti konzervatív nézeteket valló akadémikusokat, a kultúra, valamint a politika képviselőit, és azért mert ezek az emberek a vallásos nézeteket valló jobboldalhoz tartoznak.” Majd így folytatják: „a konzervativizmus múltja és jövője elválaszthatatlanul kötődik a nemzet eszméjéhez, a nemzeti függetlenség elvéhez és az egyedülálló nemzeti hagyományok újjáélesztéséhez.” Ez volt a betiltás indoklása.
Ennél csak az ügy végleges elrendezése botrányosabb. A betiltó határozat elleni fellebbezésünket két bíró dobta vissza. Amikor a belga miniszterelnök közzétette azt, hogy mi a helyzet helyes megítélése, a harmadik bíró ugyanabban az ügyben, ugyanazon érvelés mellett helyt adott a fellebbezésnek. Ez a jogállamiság arrafelé, ilyen a rule of law, ha nyugati. És még ők leckéztetnek bennünket.
*****
https://www.facebook.com/orbanviktor/posts/982260986604833?ref=embed_post

László Kiss
És még ők leckéztetnek bennünket.:::::""" ..........MINDEN ESETRE - javaslom DR. ORBÁN VIKTOR, úr, hogy nézzen az elhíresült POSTA IMRE perre - mely jelenben folyik és az enyémre mely 14-éves közigazgatás nyugdíj tartozás perem a veszprémi törvényszéken!!!! MERT ÖNRE NÉZVE NEM MIND EGY, HOGY - HOGYAN FEJEZŐDIK BE!? ENGEM MÁR HIDEGEN HAGY 72 ÉVESEN! 58 p. ítam gépem most amikor írok 2024.04.24. és 11:07 – mutat!!!!
Magdi Somogyi Sebőné
A röhögők mehetnek golyófogónak Ukrajnába! 2 n.
„A legérdekesebbek” szerinti rendezés van kiválasztva, így előfordulhat, hogy néhány válasz ki van szűrve.
Magdi Somogyi Sebőné
Hajrá Orbán és csapata! 2 n.
Stefánia Csatlós
Szomorú, hogy a mai világban ez megtörténhet. Ha nem olyan nézeteket vallunk mint a "felvilágosult" szabad világ emberei, akkor azt be kell tiltani. Sajnálom... 2 n.
Szűcs Sándor Béla
Mi önnel vagyunk Miniszterelnök Úr 3 n.
Lelkes rajongó
Terézia Éva Németh
A vasat minnél jobban ütik, annál erősebb lesz! 3 n.
Kalman Klapcsik
Stb.stb.stb.

Válasz

kiss lászló üzente 3 napja

meg gondoltam magam - többet nem írok posta témában - mert lehet, hogy többet ártok mind használok nekik! Írtam ezt 2024.04.24.én 0:42-kor id. Kiss László
BEFEJEZTEM EZZEL:
Minden kétséget kizáróan bizonyítja az ügyészség a vádat… „”””. Nem… meg nem érvényesül az ártatlanság vélelme sem – ugyan is minden bizonyítékot egy irányba állított be…
VÉDELEM ELŐTÁRJA - TERJESZTI A BÍRÓSÁGNAK MIND AZON : elkövetési láncszemek egybe kapcsolódásának - ellenmondások nélküli tényszerű kapcsolódásának összes tényszerű megnyugtató TÉNYFELTÁRÁSÁT, oly módon - való megállapítását, személyi tanú vallomások, írások, - és tárgyi bizonyítékok… összességét, melyek alapján arra a cáfolhatatlan következtetési tényállás vonható le , hogy a vádlottak terhére felrótt bűncselekményeket nem követték el… ezért határozottan kéri a bíróságot, hogy a vádlottakat mentse fel a vádak alól döntésében!

Válasz

kiss lászló üzente 3 napja

IMRE IS OTT TANULT - Mai dolgozatom 2024.04.23.32:45. id. Kiss László
A NYUGAT KÖNNYEN FELEJT… BOMBÁZTÁK SZÜLŐ VÁROSOMAT IS SZOMBATHELYT – OLADOT – ÉS HOGY MI A KÜLÖNBSÉG A NYUGATI ÉS KELETI MEGSZÁLLÁSUNKBAN – KÖNNYEN TEGYÉTEK LE A VOKSOT AZ OROSZRA MERT AZ ÉLTETET A NYUGATI MEG ÖL BENNÜNKET!
Turi Béla
Szerző
Adminisztrátor
"Oroszország 63 órára elzárta a teljes balti régiót a műholdas kommunikációtól. A forrás szerint ekkor még egyetlen gép sem tudott felszállni Lettország, Litvánia és Észtország repülőtereiről. Megértik-e a NATO-országok a figyelmeztetést? "
• 1 n.

• Válasz
László Kiss
Moderátor
Turi Béla elképesztő a nyugat könnyen felejt - mert már volt ilyen a földközi tengeren, amikor a nyugati hajó pánik szerűen elmenekült onnan előtte rémületbe volt a hajót ért elektronikus támadása miatt - elfejeltettem mikor volt ez!!!!
• 23 ó.

• Válasz
Turi Béla
Szerző
Adminisztrátor
László Kiss Igen több is volt ilyen. Amire gondolsz, valószínű az usa szíria elleni támadása a partközelből... A CNN tudósítót kiküldték egy dombra, hogy onnan közvetítse élő egyenes adásban szíriára hulló pusztító rakétaesőt. "Egy rakéta becsapódott egy homokbuckába", a többi még a tengere felett kilövésük után "megsemmisült"!
Ez volt az a pillanat, amit nehéz volt felfogni megérteni az "usa csatahajói háta mögött" az orosz tengeralattjárókról kilőtt sokkal gyorsabb orosz "rakétaelhárítók rakétákkal megsemmisítették. Amikor az USA ráeszmélt, mi történik, felhúzták a horgonyt és azt az egy becsapódó rakétát is ráfogta 'izrühelre...
"A támadás célpontja Homsz kormányzóságban a Sajráti Légibázis volt, ami az amerikai hírszerzés szerint az április 4-én elkövetett Han Sejkún-i vegyi támadást végrehajtó repülőgép bázisa volt,[5][23] a támadás célja pedig légvédelmi berendezések, hangárok és üzemanyagok megsemmisítése volt.[1][5] Az USA tartózkodott a bázison lévő, feltételezhetően szarin gázt tároló raktárak megsemmisítésétől.[15] Az USA Haditengerészetének két hajójáról, a USS Ross DDG-71-ről és a USS Porter DDG-78-ról 59 Tomahawk rakétát lőttek ki helyi idő szerint 4:40 táján.[1][5]"
https://hu.wikipedia.org/.../2017-es_sajr%C3%A1ti_rak%C3...

HU.WIKIPEDIA.ORG
2017-es sajráti rakétatámadás – Wikipédia
2017-es sajráti rakétatámadás – Wikipédia
• 15 ó.

• Válasz
Turi Béla
Szerző
Adminisztrátor
A másik fiaskó a fekete-tengeri beszaratás volt, amikor egy su vadászgép beszaratta a csatahajó legénységét, leállt minden elektronikájuk és "bádogdobozként" a román révkalauz vontatta be a román kikötőbe a "világ legdemokratikusabb terroristák csahajóját" Itt mindjárt azonnaloli hatállyal felmondott 29 USA tengerészgyalogos, mondván, ők nem meghalni mentek a flottához,..
"Az amerikai védelmi minisztérium április 14-én, hétfőn provokációnak nevezte, hogy egy orosz Szu-24-es frontbombázó több alkalommal is megközelítette a Fekete-tengeren hajózó amerikai Donald Cook rombolót és átrepült fölötte."
https://www.jetfly.hu/.../9378-orosz-szu-24-es-korozott-a...

JETFLY.HU
Orosz Szu-24-es körözött a Fekete-tengeren hajózó amerikai romboló felett
Orosz Szu-24-es körözött a Fekete-tengeren hajózó amerikai romboló felett
• 15 ó.

• Válasz


• • • • •
• • • • Katalin Hosszu
Mulatságos, hogy a repülőgépből hajó lett, amin a brit védelmi miniszter hazafelé tartott. Ilyen csodás átváltozást ritkán hallani! Arról már nem is beszélve, hogy meghangzottat írni elhangzott helyett, vétek a nyelvünk ellen!
• 9 ó.

• Válasz
• Módosítva
László Kiss
Moderátor
Turi Béla ÉN EMLÉKSZEK ARRA IS, AMIKOR KÍNÁT MAGA MÖGÉ PARANCSOLTA, amikor az átakart kelni a határ folyón - felforralta - emlékszel rá Béla?
• 1 p.

Válasz

kiss lászló üzente 3 napja

László Kiss
Ma, 15:29-kor ·
vagy cenzúra nélkül kirakod üzeneteim vagy nem -
ISTENT JÁTSZANAK az előbb írtam mint macska az egérrel:
DE VAN KONTROLL NEKIK NÉZD CSAK: https://www.youtube.com/shorts/3E3CAm4cBzo
EZÉRT volt árvíz Dubajban?
Elküldve
Írás nekik: Kamarás László


Válasz

kiss lászló üzente 3 napja

Ne legyen kétséged – úgy játszanak velünk mint macska az egérrel – végül megölnek bennünk, fohászom, a jó Istenhez könyörögve kértem adjon engedélyt, hogy ha kell öléssel is megvédjem nemzetem gyermekeit!
Ma megszakítom, e dolgozatom közlését … nem vagyok olyan lelki állapotban, hogy folytatni tudnám, még annyit megteszek megkeresem postai címét és a köztudott dolgokat a püspök Urral közölni illetve linket adok neki, hol olvassa el((((((((((((((((((((((((((((((
Folytatjuk…
Nem találom viszont ezt találtam:
László Kiss <ktbektbe@gmail.com>
2024. jan. 6. 15:44


címzett: Aszila9907


ÁKOSNAK VÁRATLAN LEVELEM
KEDVES ÁKOS!
Emlékszek, hogy Oladon (Szombathely IX ker. ) fent a dombon a temető mellett laktak Szilágyi család – ahol Szilágyi ÁkOS ÉS ÖCCSE Levente éltek – Ákos írta a Johin c. verset az Aranypatak levő fürdőnkről – azt nem tudom, hogy név azonosság van – vagy az vagy akire emlékszek! ....ez volt az 1960-as években gyerekek voltunk...
No de nem is ezért írtam, jó esett – hogy idéztél igaz pontatlanul mert 71 évest írtam de a lényege az volt és most is áll – Perem is pengeélen van és ahogy olvasom ez ügyben az ellenállást majdnem minde reményem elszállt, hogy megadják a tisztességes teljes öregségi nyugdíjat Kúriára írtam, napokkal ezelőtt de még vissza se írtak eddig, hogy befogadták panaszom… Ha bele mélyednél a nyugdíjasok átverő - kirabló ügyében – akkor ez egy fix pont lenne, hogy a világot ki fordítja a helyéről – matek trükkel rabolják a nyugdíjasokat szerte szét a FÖLDI ÁLLAMOKBAN … HA ÉRDEKEL ÍRJ NEKEM ÉS KÉREM A SZÁMLASZÁMOT IS IGAZ KEVESET TUDOK KÜLDENI DE KÜLDENI FOGOK A SZOBOR EMLÉKMŰRE – AMINEK MEGVALÓSÍTÁSÁT MÁSKÉPPEN KELL MEGOLDANI – MERT RÁÜLTEK – NAGYON KEVESEKHEZ ÉR EL – A HÍR TÉVÉ KÖZZÉTÉTEL AZ JÓ VOLT – EMLÉKSZEK tévésükre akit meghurcoltak a zsebében talál lőszerhüvely miatt – meg amikor egy öreg bácsit ugy félre lökték hogy a feje koppant amikor felesége segítségére akart sietni, hogy védje az ál rendőrtől
Kérem válaszoljon tisztelettel id. Kiss László mint látja én be tudtam lépni az oldalra – MERT VALAMI VÁLTOZÁS TÖRTÉNT MINDEN TÉREN… 2024.01. 06. 15:26.


--
id. Kiss László

Akos New York <aszila9907@aol.com>
2024. jan. 7. 6:23



címzett: AKOS; én


Kedves László!

Köszönöm a sorait.
Sajnos a spambe ment, csak most láttam.

Ha lesz pénzgyüjtés, jelezni fogom.

Üdv

Szilágyi Ákos
Mikszáth Kálmán-díjas szerkesztő (2023)
Hungarian TV Magazine of New York
+36 30 323 7338 Hungary
+1 646 597 8538 USA
http://szilagyiakos.com
http://1848.magyartrikolor.com
http://1848.magyartrikolor.hu
http://magyartrikolor.com
http://56Langja.com
http://Szit.us


Válasz

kiss lászló üzente 3 napja

POSTA IMRE ELHÍRESÜLT PERE DOLGOZATOM 2. RÉSZE:
Szlogenje, mindig ezzel fogom kezdeni ezentúl:
Minden kétséget kizáróan bizonyítja az ügyészség a vádat… „”””. Nem… BIZONYÍTJA MINDENE KÉTSÉGET KIZÁRÓAN - ÍGY: nem érvényesül az ártatlanság vélelme sem – ugyan is minden bizonyítékot egy irányba állított be… A VÁD!!!!
VÉDELEM ELŐTÁRJA - TERJESZTI A BÍRÓSÁGNAK MIND AZON : elkövetési láncszemek egybe kapcsolódásának - ellenmondások nélküli tényszerű kapcsolódásának összes tényszerű megnyugtató TÉNYFELTÁRÁSÁT, oly módon - való megállapítását, személyi tanú vallomások, írások, - és tárgyi bizonyítékok… összességét, melyek alapján arra a cáfolhatatlan következtetési tényállás vonható le , hogy a vádlottak terhére felrótt bűncselekményeket nem követték el… ezért határozottan kéri a bíróságot, hogy a vádlottakat mentse fel a vádak alól döntésében!
MELYNEK KÖVETKEZMÉNYE MÁS NEM LEHET ::::
SZABADON HAGYJÁK EL AZ UN. TÁRGYALÓTERMET!!!!

Ma 2024. 04. 23. 14:30-kor amikor írom e sorokat – előtte Püspök úrral beszéltem telefonon, előtárt nekem olyan adatokat melytől kifakadtam, és gyorsan kikapcsoltam a régi telefonom is (nem az okosat) ugyan is tudom, mindent lehallgatnak… Megígértem neki, hogy dolgozom rajta: VÉDJÜK MEG GYERMEKEINKET üzenet egy értelmű – számomra, bármi áron – ha kell ölni is fogunk érte! NA EZT NEM MONDTAM, DE CÉLZÁST TETEM RÁ – KÖZÖLTEM VELE, HOGY NEM JOGÁLLAMBAN ÉLÜNK – MEG STB.
A LÉNYEG EZT AZ ÁLLÁSPONTOM MEGERŐSÍTETTE olvasd csak:
Hírfolyambejegyzések


Békési László írta: 8-órája, most 2024. 04. 23. 14:36.van . mutat a gépem IDKL. •
Tárgyalást nem tarthat vállalat, azt csak biróság tarthat. A vállalat ülést, tanácskozást tarthat. Mivel a bíróság vállalat lett, így nem hívhat tárgyalásra. Azt írja. A SZEMÉLY-nek, például. A bíróság, a 27 ajtó szám mögötti tárgyaló termébe idézi. Hogy ott tárgyalást akar tartani, vagy mit, azt nem írja. Mert a bíróság 2004, 11, 12-én vállalat ként Amerikába cég nyilvántartásba lett véve. Így meg kell kérdezni mit akar tartani, a tárgyaló teremben. Nem mondhatja, hogy tárgyalást. Mert azt vállalat nem tarthat, csak bíróság. Meg kell kérdezni, melyik állam biróssága ez. Mi annak az államnak, a állam formálja. A biró menekülni fog a vállasz adás alól, mert nincs állam. Így azt fogja mondani Magyarország törvényszéki birósága. Rá kell venni a bírót mondja ki, Magyarország állam ? Nagy nehezen ha ki mondja, jegyző könyvbe kell vetetni. Hogy a bíró azt mondta, Magyarország állam. Még Orbán Viktor Mihály sem mondja ki. Helyette azt mondja, Magyarország kormánya. Állam helyet, kormánya szót mond. Mert nincs állam 2004, 11, 12-én Amerikába cégnyilván tartásba lett véve. Az összes be jegyzet vállalat, meg szűnt 2012, 12, 25-én.
*************************
Ne legyen kétséged – úgy játszanak velünk mint macska az egérrel – végül megölnek bennünk, fohászom, a jó Istenhez könyörögve kértem adjon engedélyt, hogy ha kell öléssel is megvédjem nemzetem gyermekeit!
Ma megszakítom, e dolgozatom közlését … nem vagyok olyan lelki állapotban, hogy folytatni tudnám, még annyit megteszek megkeresem postai címét és a köztudott dolgokat a püspök Urral közölni illetve linket adok neki, hol olvassa el((((((((((((((((((((((((((((((
Folytatjuk…

Válasz

További hozzászólások 

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu