Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

SEMMISEM AZ AMINEK LÁTSZIK, ÍRJÁK,MONDJÁK ÉS SULYKOLJÁK.

 

A TUDATLANSÁG= FÉLELEMMEL

 

MOST ÉRTEM EL AZT A SZINTET AMIKOR  NYÍLTÁ VÁLHATOK

 

MA 2009. DECEMBER 21-ÉN 04:56 -ÓRAKOR AMIKOR ÍROM-E SOROKAT

EGY ŐSRÉGI MAGYAR SZOKÁS ELEVENEDIK MEG, A FÉNY NAPJA A FELVILÁGOSULÁS...

 

EZÉRT TETTEM KI FÉNYKÉPEMET IS, MERT TUDOM, HOGY AKI KIVÁNCSI RÁM ISMER, AKKOR MEG MINEK JÁTSZUK A TITKOLOZÓDIST ...

 

szeretettel: id. Kiss László  8887. Bázakerettye Petőfi u. 7.

 

...egyik versemmel köszöntelek bennetek:

 

Szerző       Üzenet
spartakusz     
cs okt 29 2009, 04:03     Jelentés Szerkesztés Idézés
Regisztrált tag #6
Regisztrált: cs júl 23 2009, 06:30
Üzenetek: 136
    Sziasztok!

Folytatom életem-élesben írásom, ahogy látom megújult a felírta a monitoromon:
Kárpát-medencei kerekasztal címen - jó és találó, eredeti elgondolásom helyet - így kezdem:

Tudom, hogy MAGYARORSZÁG FELTÁMAD.

Magyarország feltámad és élni virágozni fog,
Régi dicsőségében ragyogja be a teret a mindenséget,
Hiába mondják és írják, nem akarják látni nagy magyarországot,
Hát így nem is kisbetűvel naggyal lesz írva az égre.

Szeretlek hazám MAGYARORSZÁG,
TE CSODÁS GYÖNYÖRŰ ORSZÁG,
MÁR NEM FOGUNK KÖNNYEZNI,HA RÁD GONDOLUNK.
Te feltámadott ország.

Most már szúrós a tekintetünk, mert felébredtünk.
Nem tudta kinevelni belőlünk az alja nép,
HAZASZERETETÜNK.
Szeretlek hazám MAGYARORSZÁG.

Te csodás gyönyörű kagyló KÁRPÁTOM,
Kagyló ki benne az élet indult el útjára,
Visszatérek hozzád, mert szeretlek,
Tiszta szívből, teljes odaadással.

Életem is feláldozom érted,
Te gyönyörű tündéri csodás ország,
Tömörülünk, és szent koronánkat,
Méltóan most a fejedre helyezzük.

Bázakerettye 2009. október 29.-én, 03.00-órakor...


szeretettel: spartakusz...


spartakusz

 

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

kiss lászló üzente 2 napja

EMLÉKEZTEM MA 2022.05.23-ÁN: ÉS FRISSÍTEM AZ EMLÉKET 1:44-KOR
Értesítések alapján
László Kiss megosztott egy hivatkozást.
Moderátor
· pnoeom.7r002k2e41tb8751ó2. c8 ·= 2020.OKTÓBER, 17.
KI A HALÁLOS ELLENSÉGED?
A halálos ellenséged az aki életedre tör, élettered ellehetetleníti, elfoglalja és uralkodik rajtad….
Mióta a világ a világ a földön ez van ! Bizonyítottan krisztus előtti időből tudjuk ezt! Idézem:
CICERO (Marcus Tullius Cicero). Krisztus születése előtt az első században élt Római államférfi és író.
"Halkan! Halkan! Azt akarom, hogy csak a bírók hallják amit mondok. A zsidók már nagy nehézségeket okoztak nekem, mint ahogy másoknak is. Nem kívánok nekik további szívességeket tenni." (Védőbeszéd Flaccus védelmében).
Cicero a védelem tanácsadójaként működött Flaccus, egy római tiszt perében, aki zsidó aranyszállítást akadályozott meg akkori mint mai nemzetközi főhadiszállásukra, Jeruzsálembe. Cicero akkor már volt valaki, és az, hogy valaki az ő pozíciójában "halkan" kell hogy beszéljen, mutatja, hogy környezetében veszélyesen hatalmas erők működtek.
Egy más alkalommal Cicero ezt írta:
"A zsidók egy sötét és visszataszító erő részei. Tudjuk, hogy klikkjük számos tagból áll, hogy mennyire összetartanak és szövetségeik milyen hatalommal bírnak. Csirkefogók és gazemberek népe."
SENECA (Lucius Annaeus Seneca). Első századbeli római filozófus. "Ennek a legbűnözőbb népnek a szokásai olyan erőszakosak, hogy azokat minden ország elfogadta. a meghódítottak kényszerítették törvényeiket a hódítókra.". (De Superstitione)
DIODORUS SICULUS. Első századbeli görög történész. Megfigyelte, hogy a zsidók más embereket ellenségeiknek és alsóbbrendűnek tekintették. "Az "uzsora" azt jelenti, hogy pénzt kölcsönöznek nagy kamatra. Ez évszázadokon keresztül nagy nyomorúságot és szegénységet okozott a gójok között. és ez okozta a zsidók elítélését."
FELTROI BERNARDINO . 15. századbeli olasz pap. Szelíd ember, aki normális körülmények között a türelemért és könyörületességért szállt síkra, önmagát 'ugató kutya'-ként írta le, amikor zsidókkal kereskedett: "Zsidó uzsorások halálra nyomorítják a szegényeket és rajtuk híznak meg. Én, aki alamizsnából élek és a szegények kenyerét eszem, legyek néma a könyörületesség meggyalázásának láttán? A kutyák azért ugatnak, hogy védjék azt, aki eteti őket. Engem a szegények etetnek, legyek néma, amikor látom, hogy kirabolják őket a tulajdonukból?" (E. Flornoy, Le Bienbeureux Bernardin the Feltre)
innen idézve: https://www.jegyzetportal.hu/.../mit_mondtak_hires...
1222-ben az aranybulla így figyelmeztet rá:
(XXIV. p.) Hogy izmaeliták és zsidók tisztséget ne viseljenek. Pénzváltó, kamara-ispánok, só-kamarások és vámosok, országunkbéli nemesek legyenek. Izmaeliták és zsidók ne lehessenek.
MA 2020. OKTÓBER, 17-ÉN AMIKOR ÍROM – E SOROKAT A PÉNZURAIHOZ ÉS CSAHOSAIK ÁLTAL ENGEDÉLYEZETT UZSORÁVAL GYILKOLJÁK – PUSZTÍTJÁK A MAGYAR LAKOSSÁGOT! EZ A TÉNY A VALÓSÁG! MÓDSZERE: A PÉNZNYOMDÁJÁBAN KINYOMTATJA AZ ÉRTÉKTELEN PAPÍR PÉNZT ÉS AZT KEDVEZŐ ÍGÉRETEK KECSEGTETÉSÉVE ELFOGADTATJA KÉSŐBBI ÁLDOZATÁVAL! EZT ELEKTRONIKUS ÚTON IS MEGTEHETI ÉS TESZI! MAJD MESTERSÉGESEN MUNKANÉLKÜLIVÉ TESZI – MUNKAHELYEK MEGSZÜNTETÉSÉVEL ÉS STB. HASONLÓ – PL. ADÓ JÁRULÉKOK STB. TERHELÉSE ELVISELHETETLEN SZINTRE FELTURBÓZZA – ŐSLAKOSSÁGI VÁLLALKOZÓK ESETÉBEN…. KÜLFÖLDIT INGYEN STAFÍRUNG KI , ADÓ MENTESSÉG, VISSZA NEM TÉRINTENDŐ PÉNZ….. STB. –VEL!
MIND EZEK UTÁN A FIZETHETETLEN MÉRTÉKRE FELEMELT TÖRLESZTŐRÉSZ MÁR NEM TUDÓ ÁLDOZATÁNAK INGÓSÁGÁT VAGYONÁT-HÁZÁT ELVESZI A MINDENKORI CSAHOS ÁLLAMI VEZETŐK KÖZRE MŰKÖDÉSÉVEL!
BIZONY – BIZONY EZ VAN MA 2020-BAN! megjegyzem és volt amikor még én is kényszer vállalkozó lettem 1995-ben
Én így foglaltam össze: 2019-ben:
László Kiss
Megosztott egy hivatkozást.
POZSONYI HÁBORÚ
https://www.youtube.com/watch?v=6fha9RmpL7c...
László Kiss 3 órája (szerkesztve)
DIADALUNK! MA 2019. július 7.-ÉN DIADALUNK NAPJÁN POZSONYBAN GYŐZTÜNK AZ EGYESÍTETT NYUGAT FELETT AKIK KI AKARTAK IRTANI BENNÜNK CSECSEMŐTŐL AZ AGGASTYÁNOKIG!!!!!!! ! UTÓIRAT: A TEGNAP ÍRT VERSEM: A MAI ERKÖLCSI CSAPÁS HALÁLOS ELLENSÉGEINKRE! Pozsonyban megvédtük Pozsonyban megvédtük anyaföldünk és nyelvünk örökre! 907….07.07. én írom ma arab számokkal, A hét és a fő dicsőségében! Álmos és a szövetség adta Árpádot akkor nekünk győzelemre! Ma 2019. július 6.-án írom latinul - előestéjén, magyarul gondolkodva! Írnám ősrégi magyar írásjelekkel, de nem tudom – nem tanultam! Szememet a földről az égre viszem, és keresem a tejutat és emlékezek! Visszatekintek utamra már így vénen, és szomorúság tölt el, de örülök! Örömöm, hogy világgá kürtölhetem és magyarul, amit Árpádnak köszönhetek! Szívem hevesebben kezd el dobogni, kezem ökölbe szorul, mert ma nem tudom! Nem tudom védeni Árpád örökségét és Álmos visszatérést, így ünneplem énekem! Szám dalra fakad és dalol, dalom viszi a szél messzire a föld magyarjainak megértésre! Köszönöm neked, Álmos fiának Árpád, és a hét vezérnek, hogy itthon lehetek és élek! Kárpát hazám sokat szenvedett és szenved ma is az idegentől elnyomottan keseregve! Keserű ma az élet – de soha nem adjuk fel – küzdünk, míg csak egy magyar lesz e földön! Az eget, ahogy fürkésztem a tejút mellett a csillagok állásában huncuttól mosolyogtak! Fülemben hallottam énekük – jön, már elindult az állások állása egy újabb győzelemre! Magyar győzelmet mutatva az égen, az összes magyart hazájába terelve másnapon! E napon a napsugár fénylő tekintette – ereje hozta meg kiérdemelt kitüntetésünket! Kitűntünk mindig e földi sorból a nyugat nem értve bennünk és irigyelve tudásunk! Ennek véget vetett az isteni akarat, mert óv és véd bennünk utunkon küldetésünkben! kelt: Bázakerettye, 2019. július 6. id. Kiss László
2
Anikó Mária Cserép 4 órája
Tisztelt Uram! Ön mindig túl sokat ír megjegyzésként Kubínyi Tamás felvételeihez , s felhasználja a felületet saját céljaira. Kérem ne tegye! A kevesebb sokszor több! Szorítkozzunk ebben az esetben is a Pozsonyi diadal méltó megünneplésére és hallgassuk tiszta szívvel Herceg Ferencet és Kubínyi Tamást. Köszönjük nekik a feltöltést ! Sajnos nem volt lehetőségem Szeged felől felutazva végig hallgatni a rendezvényt.
László Kiss 4 órája
@Anikó Mária Cserép így megfelel neked - vagy még töröljek belőle?
Kathleen Harrington 4 órája
@László Kiss Nekem nem tetszik mert letorolted azt a link-et is melyben Hitler beszedet lehetne olvasni a zsidokrol . Nem tudnad CSAK azt ujbol feltenni ?
László Kiss 4 órája
@Kathleen Harrington ha nem indokot ha nem érvet írsz nekem, hogy miért nem tetszik kádár beszéde akkor igen...
László Kiss 2 órája
@Kathleen Harrington nem kell érvelned - meggondoltam magam - vissza rakom - de tudd, nem mondják ki, hogy zsidó de - mind ketten a bűnöző zsidóról beszélnek, holott nem is az, csak annak adja ki magát - erről saját maga vall - pl. írja magyar zsidó - ha Lengyelországban van akkor lengyel zsidó és stb. ország.... az 1933-ban elmondott beszéd találó - a kádári beszéd módosításra szorul mert ma 2019-ben nem 300000 - ha nem az 1 milliót jóval elkerülő tömegről beszélhetünk.... és ahogy megígértem - idézem: DIADALUNK!
„…..persze, hogy vannak olyanok, akiknek ez nem tetszik, no de mit csináljunk – olyan rendszert, amelyik mindenkinek tetszik, nem lehet csinálni emberek! De hiába ami tetszik a Manfrédnak, az nem tetszik annak az elvtársnak, aki most is a csepeli gyárban dolgozik – Ami őneki tetszik, az nem tetszik a Weisz MANFRÉDNAK ÉS HA MÁR VÁLASZTANI KEL MI AZT MONDJUK, INKÁBB OLYAN RENDSZERT VÉDÜNK TARTUNK ÉS ERŐSÍTÜNK, AMI 5 MILLIÓ FELNŐTT DOLGOZÓNAK TETSZIK MINT A 300000 KIZSÁKMÁNYOLÓNAK ÉS ELÍTÉLŐNEK TETSZIK -..”
ÉLŐ SZÓBAN ITT HALLGATHATOD MEG:
https://www.youtube.com/watch?v=UiAm3GC1TwM
Adolf Hitler a zsidókról! Közzététel: 2017. ápr. 20. Berlin - 1933.11.10. https://www.youtube.com/watch?v=LDE0JNtSHq8...
„…A küzdelmet és a gyűlöletet az emberek között nagyon sajátosan érdekelt társaságok táplálják Ez egy apró gyökértelen, nemzetközi klikk amelyik egymás ellen fordítja az embereket nem akarja, hogy békében éljenek Ők azok az emberek akik otthon vannak mindenhol és sehol sem Akiknek nincs talajuk ahol felnőttek Aki ma Berlinben él, holnap Brüsszelben, holnapután Párizsban Aztán újra Prágában vagy Bécsben vagy Londonban, és akik otthon érzik magukat mindenhol Ők az egyetlenek akiket nemzetközieknek nevezhetünk Mert mindenhol tudnak üzletelni De a nép nem követheti őket Az nép kötődik a gyökereihez, kötődik a szülőföldjéhez Kötődik a lehetőségekhez amit az országa a nemzete tud adni…”
HA ELOLVASTÁL IDÁIG, ÖSSZEGEZD MAGADBAN MA MI VAN - NEM ÍROM MOST, HOGY SZERINTEM --- ezt később, nehogy befolyásoljalak véleményed állásfoglalásában és a jövő kényszerének, kötelező feladat meghatározásban!
Szigorlattal:
Bázakerettye, 2020. 10. 17. id. Kiss László

Válasz

kiss lászló üzente 2 napja

Csak egészség legyen!”
Valahol az orosz-ukrán háború, a klímanépvándorlás, a fél Európát romba döntő horror infláció és a rohamosan közelgő világvége közé gondosan beékelve, most éppen azt harsogja az internet rikkancs népe, hogy még maga a nagy Bill Gates is elkapta ezt a nyüves Covid járványt. A „szenzációs hír” hallatán jómagam is hajlamos lettem hinni a csodákban, arra nézve, hogy íme, a megdönthetetlen bizonyíték rá, hogy mégiscsak van hatalmas és igazságos Isten! Ám ez a vallási révülettel vegyes pszichedelikus mámor nem tartott túl sokáig, mert ezt a velejéig aljas és hazug patás ördögöt ismerve megint egy újabb mesterkelepcére kezdtem el gyanakodni.
Így nem volt nehéz rájönnöm, hogy immár az emberiség egyik legkártékonyabb bélférge is betársult abba az önmaga által kiagyalt trendbe, amit ma már úgy szokás nevezni, hogy: „Idenézzetek, mi is emberek vagyunk ám —, de becs szóra!”. (Na, ja, hát persze — kb. úgy, mint egy afrikai foltos hiéna, amely éppen most készül élve fölfalni egy két hetes antilop gidát!) Egyébként, ez a végtelenül cinikus és képmutató össznépi parasztvakítás akkor kezdett el szárba szökkenni a patkány elit köreiben, miután már a fél világot padlóra küldték és egyre több szitává oltott jámbor áldozat tette föl a kérdést, hogy: a világot leuraló maroknyi mágnás patkány vajon miért nem lett beteg és miért nem döglött még bele a járványba egyikük sem? Talán csak nem azért, mert ők valódi ellenszerrel ojtatták be magukat valamelyik luxus klinikán? És, mivel az istenadta nép óhaja (és számbeli erőfölénye) mindig is nagyúr volt, erre találták ki a „kenyeret és cirkuszt” (Panem et circenses) ősi intézményét, ami a mai napig is roppant jól működik. Több, más nyomós ok mellett, most éppen ennek vagyunk a tanúi. Hogy továbbra is aránylag zökkenőmentesen menjen a tömeges népirtással egybekötött gigantikus biznisz, szokás szerint első körben a milliárdos hollywoodi celebek, az aranylábú focista félistenek és egyéb divatdiktáló mély celebek lettek hirtelen tömegével a Covid áldozatai. Majd őket követték a bábkirályok, hercegek, grófok és néhány önfeláldozó „államférfi”. De, mivel még ez sem tűnt eléggé meggyőzőnek, hát a nemes cél érdekében még maga a sátáni ötletgazda is kénytelen volt a piócás emberért küldeni. Szóval, semmi Feketeerdő klinika, Birkman professzor meg ilyesmi, hanem csak néhány nyamvadt folyami pióca a dunsztos üvegben, meg egy jó nagy fej makói vereshagyma, amit a hóna alá jól oda köll majd szóríni. Úgyhogy most már kétség sem férhet hozzá, hogy Kill Bill bizony se egy Makk Marci, és se nem egy sérthetetlen Antikrisztus, hanem egy nagyon is érző és sebezhető átlagember, aki csak egy közülünk. Mondjuk, ha nem lenne egészen a gerincvelejéig ennyire gonosz és aljas, és nem lenne sokmillió ember bőrén ennyire pofátlanul gazdag, talán még el is hinném. Ezért, a drágajó Virág elvtárs szavaival élve, ezzel már egy kicsit elkésett, úgyhogy erről már kár vitát nyitni. Neki meg a sátáni bandájának már egyetlen ép eszű ember sem hisz el semmit, de még azt sem, amit kérdeznek. Úgyhogy, én a magam részéről előbb simogatnák és gyömöszkölnék meg egy flamós komodói varánuszt, minthogy velük kezet fogjak, vagy csak lássam őket a tv-ben, mivel már az is bőven fölér egy vizuális sokkhatással. Ezért is nem kéne már annyira erőltetni ezt „a nép egyszerű gyermeke” vonalat. De, hát egy rothadt agyú pszichopata úgyis képtelen felmérni az elmebajának, más normális emberekre gyakorolt hatását. Mert, hogy a fajtája Mengeléjének és Oppenheimerének épp ésszel senki sem hiheti el, hogy mielőtt tömegpusztításba kezd, saját magát és a belterjes bűnbandáját nem teszi immunissá ellene. Amit nyilván be is adattak maguknak, ezért is nem lett cirka 2 évig egyik sem „beteg” közülük. És tessék, most meg nagy hirtelen magát a főhóhért akasztják! Na, de legyünk jámboran bégető ostoba birkák és csak a tréfa kedvéért tételezzük föl, hogy az általa tömegével gyártott Pfizer (és más) vakcinák tényleg hatékonyak a mesterséges dögvész ellen. (Nyugi, ez csak amolyan parasztos szőrszálhasogatás!) Tehát, ha annyira hatékony ez a szar, akkor mégis hogyan lehet dögrováson még maga a kiagyalója is? Na, ugye, és még diploma sem kellett hozzá, csak némi ész. Itt meg még az ötödik toxi szuri után is különböző fokozatok vannak, hogy lehetőleg a végtelenségig lehessen folytatni a kisded játékukat. Hát, ki hallott már olyat, hogy az emberiség csak egy kicsit lett leprás, pestises, tífuszos, torokgyíkos, skarlátos, paralízises, vagy csak egy kicsikét kapta el a gyilkos spanyolnáthát az évtizedek óta használt és jól bevált védőoltásoktól? Mondjuk, ezt az ordenáré hazugságot már tényleg csak azon leghülyébb emberi mutánsok hiszik el, akiknek a mogyorónyi agyában már jóvátehetetlen károkat okozott a módszeres média agymosás. Nos, szerintem meg maradjunk annyiban, hogy a varangy képű Bill Gatesnek, meg a hasonszőrű cimboráinak már régen Szibéria legkeményebb börtönében a Fekete Delfinben vagy minimum a moszkitóktól hemzsegő Ördög szigeten kéne rohadniuk, hitvány életük végéig csótányokon és poshadt vízen élve. Persze, mindezt az ilyenkor szokásos kemény testi munkával és a különböző szexuális szolgáltatásokkal megfűszerezve — csakhogy mégis legyen némi fogalmuk róla, milyen is a földi pokol. Persze, ez csak amolyan korunkra jellemző rendkívül enyhe büntetés lenne számukra. Mert, ami valójában nekik kijárna, az minimum a nyilvános karóba húzás lenne, mindjárt a Wall Street kellős közepén, előtte fél év spanyol inkvizícióval előkészítve. De, mielőtt még valamelyik széplélek felvisítva rám sütné, hogy egy vérszomjas pszichopata Torquemada vagyok, azt is elmondom, hogy miért. Na, nem azért, mert olyan brutálisan gazdagok, hogy az összeharácsolt galaktikus vagyonukból a fél emberiség vígan elhavajozhatna generációkon keresztül. Bár ez is bőven megérdemelne egy beható elemzést, de ezt most inkább hagyjuk, hisz előbb-utóbb úgyis belehülyül mindegyik, úgyhogy kurvára nem cserélnék velük. És még csak a felszínt kapargattam, mert még mindig nem beszéltem a jehovásan ránk erőltetett ojtásokkal járó súlyos mentális problémákról, amelyek naponta sokkolnak minket, bestiális gyilkosságok és halálos közúti balesetek formájában, melyekben a gátlástalan libsi média rendre kéjesen lubickol. De, ne menjünk el amellett sem, hogy amit az orvosok, gyógyszerészek és az orvostudomány sok ezer éve bizalmi tőkét összemelóztak, ez a rohadék szarházi tróger és a bagázsa pár hónap alatt lenullázta. Persze, mindez nem sikerülhetett volna, a pénzért és karrierért bármire képes fehérköpenyes Mengelék nélkül —, de, hát árulók mindig is voltak és lesznek is. És ezen a ponton merül föl az ordítóan jogos kérdés, hogy ezután hogyan bízzunk meg azokban a fölkent orvosokban, gyógyszerészekben, kutatókban és biológusokban, akik mocskos Júdás pénzért képesek voltak halálos vírusokat kifejleszteni és azokat jehovásan ránk tukmálni. Azokban, akik hosszú éveken keresztül totál hülyének nézve minket fapofával bemagyarázták nekünk, hogy az a rohadt bőregér, a tobzoska meg a cibet cica felelős mindenért. Na, meg persze, azok az apró, sárga, vágott szemű emberkék, ott a nagy falon túl. Ezek után, honnan tudjuk majd, hogy ki az igazi orvos és ki a valódi patikus, aki híven tartja magát a Hippokratészi esküjéhez az emberiség javát szolgálva? És ki az, aki a méregdrága gyógyszerünkbe rendes mérget kever, miközben egyre csak a zsíros hasznán jár az esze? (Természetesen, tengermély tisztelet a kivételnek!) S miközben a zöld gyíkemberkék már lázasan készülnek a mindent eldöntő végső rohamra a balek emberiség ellen, addig ez a rothadt agyú szarkupac szépen eljátssza itt nekünk a kopasznyakú keselyű halálát, hogy már ő is milyen beteg. Mondjuk, súlyosan beteg is, az nem vitás, csak sajnos nem ott és úgy, ahogy kéne. Miközben az összes lakáj médiából 0-24-ben minden csövön zúdul ránk a mérhetetlen mocsok áradat, addig az elkábított tömegek még csak nem is sejtik mi vár rájuk. Amíg mi napi rutinból az ukrán seggdugasz mártíromságán meg a horror infláción sápítozunk, addig e hónap végére egy olya törvényt akarnak lenyomni az egész emberiség torkán, hogy tutira azon fog kódulni. Melynek értelmében, minimum 108 ország vezetetői „önként és dalolva” mondanak le a saját döntési jogukról és a következő járvány esetén teljesen alávetik magukat a mindenható WHO parancsainak —, akár még a saját népük teljes kiirtása árán is!! Annak a tömeggyilkos gittegyletnek, amelyről pontosan tudjuk, hogy a többi világszervezettel egyetemben nem más, mint a sátáni háttérhatalom játékszere és parancs végrehajtója. Nem véletlen hát, hogy a hangyákat, a békákat és a madarakat is beleértve, a Föld nevű bolygón ez a lódoktor egylet a legutolsóként ismerte el, hogy a Covid bizony egy mesterséges dögvész.
Na, csak gondoltam jó előre szólok, hogy mindenkinek legyen ideje lelkileg rágyúrni a következő rohamra. Ami, hát lássuk be, a roppant nagylelkűen megadott nyári szabadság után nem lesz túl egyszerű. Ha jól sejtem, a megszokott börtön regula sem fog sokat változni. Bemenni továbbra sem lehet ám csak úgy akárhova, meg akárhogyan. Repcsire, buszra, villanyosra, metróra, színházba, moziba stb. —, vagy adnak jegyet, vagy nem. Ez pusztán maszk, vagy szkafander dizájn kérdése lesz. Nyugi, mert a sorban állás szerelmeseinek is van egy jó hírem. Ugyanis, őszitől megint lehet majd tömött sorokban és fegyelmezetten sorban állni, de nem ám a bótba, meg a közintézményekbe, hanem csak kint a fagyos utcán, amíg bévül csak a bennfentes személyzet tartózkodhat. Viszont, a sorban álló alany így nem lesz covidos, csak legföllebb megfagy, mint egy mirelit csirke, vagy éppen hőgutát kap a tűző napon. Ha meg ezután netán kórházba kerül, ott majd úgyis covidos lesz belőle. A legfontosabb továbbra is a szigorú karantén (házi őrizet), nyomkövető lábbilincsben, mert ezáltal lehet totálisan padlóra küldeni a népgazdaságot, na meg persze, a jámbor lakosság testi és lelki egyensúlyát. A közösségépítő kollektív rettegés is nagyon fontos, mert így lehet a jámboran bégető jónépet játszva kifosztani, utána meg a temetőbe küldeni. Úgyhogy, lesz itt csend, rend meg fegyelem mindenki meglássa! Na, de csak azért is: Isten óvja a mi első, világszép királynőnket I. Katalint! (Mondjuk, szerintem sokat dobott volna a koronázási ceremónián, ha Őfelsége a Gellért-hegy tetején, egy hófehér paripán ülve, a négy égtáj felé suhintott volna a kardjával —, de, hát sajnos már nem olyan időket élünk, ugyebár.)
Horváth András
Világ Magyarsága
???????????????????????????????????????????????
1 hozzászólás

Tácsi István
A kardvágásra ha jól tudom, még mindig van egy KIRÁLYDOMB, ott is lehetne hadonászni.
Ha nem tudod legyőzni a mai gyilkos TŐKÉS VILÁGRENDET egyszer és mindenkorra (örökre), akkor az fog téged és a családodat is örökre elpusztítani.
Nos hát ez az, amit a mai emberiség (az európai gyámoltalanok) a büdös életbe sem fog megérteni.
Ezért is hagytam fel a közembereknek szóló írásaimmal. Ha el is olvasták, senki emberfia nem tudott tenni a vész ellenében.
Feljegyeztem 2022. 05. 22. 13:00 óra kor! id. Kiss László

Válasz

kiss lászló üzente 2 napja

ÍROM MA 2022.05.23-ÁN 1:08. EZ SEM IGAZ, MERT Ő HATÁROZZA MEG AZ ÓRÁT IS MIKOR HÁNY ÓRA VAN .. A HÁLÁS UTÓKORNAK, AZZAL HOGY TUDD MIT KELL TENNED!
13. OLDAL - OLVASD TŰR---ELEMMEL!
Poligámia és poliandria

A poligámia, azaz a többnejűség bevett gyakorlat volt az ókori Indiában, azonban a poliandriára is akadt jó néhány példa, amely azt jelentette, hogy egy nőnek volt több férje. Utóbbi általában a himalájai völgy elszigetelt, apró falvaiban fordult elő.

A honfoglaló magyarok szexuális élete

A honfoglaló magyarok szabad felfogása a szexuális életüket is áthatotta. Talán van, akinek ez meglepően hangozhat, de a szégyenlősség fogalmát szinte egyáltalán nem ismerték. A 9-10. században az intimitást a természetesség és a ma már túlságosan is erősnek ható nyíltság jellemezte.
https://femina.hu/kapcsolat/szex-okori-indiaban/

Milyen volt a honfoglaló magyarok szexuális élete? Nem igazán voltak tabuk és szabályok
A honfoglaló magyarok felfogását és szexualitását minden tekintetben a nyitottság jellemezte: nemcsak a meztelen test látványa, de a szex is természetes volt számukra.
https://femina.hu/kapcsolat/honfoglalo-magyarok-szexualis-elete/
A honfoglaló magyarok szexuális élete

A 7-10. században elődeink jurtákban és földbe süllyesztett házakban éltek. A nemezsátrak mérete nem ismert pontosan, de a néprajzi források és a számítások alapján egy családi jurta nagyjából hat méter átmérőjű, 28,35 négyzetméter alapterületű lehetett. De akármekkora is volt az otthonuk, minden cselekedetük közös légtérben zajlott. A fekvőhely körülbelül 2-2,5 méter hosszú és ugyanilyen széles volt, ezen aludt a férfi, a nő és a kisgyermekek egészen 6-8 éves korukig. Éjjelre ezt egy függöny választotta el a többi résztől, melyekben a serdülők, a vendégek és a házi szolgák pihentek.
Így mindent hallani lehetett, még az intim együttléteket is: a gyermekek tehát egészen kicsi koruktól kezdve megszokták azt, hogy szüleik, rokonaik az ő fülük hallatára szeretkeznek, valószínűleg néha még látták is őket. Mindezt teljesen természetesnek tartották, és ez a fajta nyitottság biztosította a korai felvilágosítást is. De nem csupán a jurták elrendezése, hanem a tisztálkodás miatt sem számított tabunak a meztelenség: megszokott volt, hogy látták egymást ruha nélkül fürdeni, így a kicsik korán megismerték egymás nemi szerveit. A korabeli források arra is engednek következtetni, hogy a magyarok vágya, szexuális szokásai meghaladták az akkori népekét. A nemi szerv borotválásának, a körülmetélésnek, valamint a szex utáni tisztálkodásnak a szokását nem vették át a környező csoportoktól.
Természetes volt a meztelen test látványa

A női ruházat is fontos következtetések alapjául szolgált. Az asszonyok az ing alatt vászonkendővel kötötték le mellüket, és lenvászon nadrágokat viseltek. Ebből kiderül, hogy az együttlétek alkalmával meg kellett szabadulniuk alsóruházatuktól, de valószínűleg minden darabot levettek a szeretkezések során. A források szerint a 16-17. századig a meztelenül alvás, szerelmeskedés bevett szokásnak számított, de az írásos emlékek arról is tanúskodnak, hogy ruha nélkül jártak úszni, sőt még idegenek előtt sem szégyellték felfedni intim testrészeiket. Az ékszereik is gyakran erotikus jelképeket hordoztak: Szegeden egy honfoglalás kori sírban találtak egy ezüst, ingnyakról való díszt, melyen stilizált szőrszálak, illetve a közepén a csiklót jelképező forma látszik.
Szüzesség, házasság és szeretők

A fiúk 11, a lányok 11-12 éves korban váltak felnőtté, és innentől kezdve házasodhattak. A pubertás ekkor átlagosan 13-14 éves koruk körülre tehető, és az is valószínűsíthető, hogy a nemi érés előtt nem éltek szexuális életet. A házasság előtti intim együttlétek azonban teljesen elfogadottak és megszokottak voltak: 16-18 évesen köttetett a legtöbb frigy, előtte pedig mindenki választhatott magának partnert. A szüzességet senki nem kérte számon a lányokon, és semmiféle hátrányt nem jelentett később a házasságban, ha egy nő nem őrizte meg ártatlanságát.

A házasságban elméletileg a férj volt az úr, de ez nem jelentette az asszonyok nagymértékű kiszolgáltatottságát, ugyanis nagyrészt egyenrangúnak számítottak a felek. A nőrablás a kezdetekben bevett gyakorlat volt, később azonban már maguk a lányok készítették elő, és sokszor a szülők engedélyét is kikérték. Maga a frigy ekkor nem volt jogi vagy vallási procedúra: a környezet, a család és a nép csak tudomásul vette a felek szándékát, és innentől házasnak számítottak. Ha pedig nem működött a dolog, nem volt válási folyamat sem, csupán egyszerűen szétváltak, szétköltöztek. A házasságnak egyetlen akadálya volt ekkoriban, méghozzá a vérrokonság.
A férjnek lehetősége volt szabad és rabszolga ágyasokat tartani, ők anyagilag és gazdaságilag jobban függtek a férfitól, de a házasságtörés nem volt jellemző a magyarokra. Legfőképpen azért, mert például a férfiak eseti vagy állandó szexuális kapcsolatát nem tekintették annak. De azt is természetesnek vélték, ha a harcok idején a feleség sem maradt hűséges.

A kereszténység felvétele és az államalapítás után is csak lassan kezdtek változni a házassági szokások. A szabados légyottok megmaradtak, és az sem változott, hogy a fiatalok gyakran évekig együtt éltek, mielőtt házasságra léptek volna. A házasságtörés bűne csak a 11. században jelent meg a törvényi rendeletekben.
????????????????????????????????????????????????????????
POLITIKA:
Ma 2022.05.22-én 4:07-kor ezt küldtem el az összes képviselőnek:
Kiss család
László Kiss <ktbektbe@gmail.com>

4:07 (22 perccel ezelőtt)

címzett: docs.david; Apáti; duro.dora; novak.elod; szabadi.istvan; toroczkai.laszlo; peter.agh; bakos.bernadett; gyorgy.balla; mihaly.balla; erik.banki; banyai; barcza.attila; monika.bartos; zsolt.becso; bencsik.janos1985; bodo.sandor; bona.zoltan; gyorgy.czervan; judit.bertalan; peter.cseresnyes; csobor.katalin; bela.danko; zoltan.demeter; domotor.csaba; andras.aradszki; bajkai.istvan; gyula.budai; demeter.andras; sandor.fazekas; janos.fonagy; janos.hargitai; peter.hoppal; richard.horcsik; juhasz.hajnalka; kallai.maria; kiss.janos; koncz.zsofia; jozsef.kovacs; zoltan.kovacs; lang.zsolt; janos.latorcai; meszaros.lajos; agnes.molnar; istvan.nagydr; navracsics.tibor; orban.balazs; pajtok.gabor; imre.pesti; laszlo.posan; salacz.laszlo; gabriella.selmeczi; Keresztények; miklos.sesztak; istvan.simicsko; miklos.simon; szabo.tunde; lajos.szucs; gergely.tapolczai; istvan.tiba; attila.tilki; bela.turi.kovacs; varga.judit; imre.vejkey; gyozo.vinnai; vitalyos.eszter; istvan.vitanyi; zsigmond.barna; dunai.monika; erdos.norbert; eros.gabor; f.kovacs.sandor; sandor.farkas; sandor.font; foldesi.gyula; laszlo.foldi; attila.gelencser; gergely.gulyas; alpar.gyoparos; balazs.gyorffy; janos.halasz; peter.harrach; hejj.david; csaba.hende; herczeg.tamas; herczeg.zsolt; hollik.istvan; laszlo.horvath; illes.boglarka; istvan.jakab; akos.kara; kocsis.mate; karoly.kontrat; lajos.kosa; kovacs.sandor; kovacszsolt; kover.laszlo; gabor.kubatov; janos.lazar; sandor.lezsak; marta.matrai; menczer.tamas; mihalffy.bela; jozsef.moring; nacsa.lorinc; nagy.balint; nagy.csaba; szilard.nemeth; zsolt.nemeth; zsolt.nyitrai; viktor.orban; ovadi.peter; karoly.panczel; janos.pocs; tibor.pogacsas; arpad.potapi; bence.retvari; riz.gabor; antal.rogan; simon.robert; miklos.soltesz; suli.janos; zsolt.szabo; laszlo.szaszfalvi; kristof.szatmary; peter.szijjarto; sztojka.attila; andras.tallai; laszlo.taso; zoltan.tessely; gabor.toro; tuzson.bence; zsolt.vnemeth; gabor.varga; mihaly.varga; tamas.vargha; laszlo.vecsey; laszlo.vigh; witzmann.mihaly; robert.zsigo; arato.gergely; balassa.peter; barkoczi.balazs; bedo.david; bencze.janos; berki.sandor; csardi.antal; brenner.koloman; david.ferenc; gurmai.zita; hadhazy.akos; tamas.harangozo; istvan.hiller; keresztes.laszlo; komaromi.zoltan; drlukacs; mellar.tamas; zsolt.molnar; lajos.olah; toth.bertalan; agnes.vadai; fekete-gyor.andras; gelencser.ferenc; greczizsolt; gy.nemeth.erzsebet; ferenc.gyurcsany; hajnal.miklos; hegedus.andrea; hiszekeny.dezso; jakab.peter; jambor.andras; kalman.olga; kanasz-nagy.mate; komjathi.imre; kordas.laszlo; kunhalmi.agnes; locsei.lajos; orosz.anna; sas.zoltan; sebian-petrovszki.laszlo; sebok.eva; szabo.hajnalka; szabo.rebeka; szabo.sandor; szabo.szabolcs; timea.szabo; tompos.marton; tordai.bence; toth.endre; ungar.peter; vajda.zoltan; vargaferenc; varga.zoltan.imre; laszlo.varju; veghnoemi; zkarpat.daniel; demeter.marta; ritter.imre
KÖVETELEM TŐLETEK!
CSALÁD - HAZA - ISTEN REND BETARTÁSÁT, Mert nincs se haza se ISTEN CSALÁD NÉLKÜL!
1.50. HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓJÁT ÜNNEPELTÜK, VOLNA, HA NYUGDÍJAMAT NEM LOPTA VOLNA EL AZ ORBÁNI APPARÁTUS - REHABILITÁLT ASSATOK!
2. Vegyétek le Jézust a keresztről és szegezzétek rá a démont!
3.MINDEN CSINÁLT ÁLLAMOT SZÜNTESSÜK MEG!
4. A WHO Világhódító uralma ellen lépj fel!
5. Segítsd a világhódító bűnözők börtönbe való juttatását!
6. Magyarország neve Hungaria - működtesd az eredet szerint!
7.LÉT-KÖZ-JOG BIZTONSÁG, GYÓGYÍTS ÉS OKÍTS!
8.SZABADSÁG - SEMLEGESSÉG - FÜGGETLENSÉG elvét kövesd!
Üdvözlettel. az EMPI. nevében : id. Kiss László

--
id. Kiss László
VÁLASZ:
Csabáné Gurabi 2022. máj. 22. 14:50 (9 órával ezelőtt)
címzett: én
Addig kell nyomást gyakorolni rájuk és újra és újra bedobni a csalit az illegitim köztársaság megszüntetésével, amíg rá nem harapnak,vagy mi meg tudjuk oldani másképpen a nemzetgyűlési választás kiírását és az alkotmányos rend helyreállítását
Most a Kúria a gyülekezési jogot korlátozta le azzal, hogy megtiltotta a sátras tüntetést! Most írjuk az AB panaszt,mert addig nem lehet folyamatos tüntetésen sátrakat felálíltani amig a Kúria döntése életben van !
????????????????????????????????????????????????????
KURVÁRA IRRITÁLÓ= Irritáló szó jelentése: ami bosszant vagy zavar valakit; dühöt kiváltó; bosszantó, ingerlő, idegesítő. IDÉZEM: András Czeke
Mária Rozgics Trianon óta NEM ÉLT ekkora JÓLÉTBEN a MAGYAR...! ÉPPEN ez az Orbán vezette SAJÁTOS politika találta meg a kiutat abból a "poszt-kommunista" mindent CSAK magam hasznára, s hazavinni - elvtelen és rövidlátó gondolkodásból...! Ez volt "FŰSZEREZVE" a zsidó kettősmérce ópiumával, amit a " Művelt Nyugat" "gazdagságának" kecsegtetésével kevertek. (Bécsben nyitunk KV-zót apukám). Mindemellett a társadalmat ízekre darabolták, - MINDENKI MINDENKI ELLEN....!!! Ehhez jött - az új módi, - a MÉDIA PROFI, körmönfont FÉLREVEZETŐ CSAPDÁJA ... Lássuk be, ez egy BOROTVAÉL, - ÉGI segítséggel mehetett CSAK. Aki ezt nem látja, az NEM VALÓ HANGADÓ-nak. Ma úgy mondják: "Influencer". Ezért írtam Neked Mária ...!
15 ó..ja írta.... jegyzem fel: 2022.05.22-én 8:28-kor
Mária Rozgics
Egyébként pedig az sem igaz, hogy ekkora jólétben nem élt a magyar. Ilyen nyomorban él folyamatosan, néha egy kicsit jobban, máskor még inkább szenvedve, de nem él jólétben. Jól a betelepített kaszt, a másvallásúak élnek. Nézz körül. Különösen az egészségügyben vezető személy nem is lehet - mondjuk prof. -, csak ha Jehova tanait hirdeti, ha közel-keleti ősei vannak. Bárhová nézel, a magyar legfeljebb beosztott, cseléd, kifutó lehet, a gondolatait ellopják és még el is játsszák, hogy alkalmatlan arra a feladatra, amit másnak adtak oda. Saját hazánkban másodrendű állampolgárok vagyunk az i-gazságszolgáltatásnak csúfolt téren, a pénzügyi és bankárvilágban, a művészetről már nem is szólva... Tehát a jólétről, jóllétről nincs mit mondani, azt nekünk nem engedik meg!
András Czeke
Mária Rozgics "A HARAG nem jó tanácsadó!" Psychológiában TANITJÁK, - és ŐK alkalmazzák, - kibillenteni az ellenfelet az EGYENSÚLYÁBÓL. Elönti a MÉREG az agyát, - és hibázik. Mit gondolsz? MIÉRT hagyják, hogy időnként "kilógjon a lóláb" ?
András Czeke
Kedves Hugom! ALKALMATLAN vagy jelen állapotodban "influencer"-nek ! Te döntöttél így, Te TETTED ! Én szépen KÉRTELEK ....
Mária Rozgics
Kedves Bátyám! Nem is akarnék soha az lenni, maradok "csak" újságíró. Egyébként meg igen nyugodt a természetem, soha nem haragból írok. Ha felbosszantanak, inkább le sem ülök a gép elé, mert nem szeretném még a látszatát sem annak, hogy haragból írok. Azért is haragszanak rám, mert lehetnék alpári, szitkozódhatnék, idézhetném a saját mondandójukat, de nem teszem. Egész egyszerűen a tényeket írom: ma, aki 4,4 millió forintos nyugdíjat elfogad, mert úgy érzi, megérdemli, az gazember, hiszen az ország, különösen a nyugdíjasok többsége azért még azon a szinten sem áll, hogy félre tudjon tenni valamekkora csekély összeget. Nyugdíjtól-nyugdíjig élnek. Hol van itt a vezetőink alázata? Hol van itt az az eskű, amelyet, mint az országot szolgálók tettek? Nem sorolom, hiszen Te is tudod, 400 milliárdos vagyon, hatvanpusztai birodalom, vejkó 100 milliárdos vállalkozása, amely után a büntetést az adóforintjainkból kell fizetni, és a többi senkiház... ez az, ami a mi trianonunk napjainkban, amit a "kiegyezésnek" és a többi "nagyjainknak" köszönhetünk.
András Czeke
El kellett döntened, hogy GAZDAGSÁGRA (a Te szavaiddal: jólétre) vagy a Haza SZOLGÁLATÁRA szegődsz....
Szkíta Hagyma
András Czeke Kedves Uram !MÁRIA példaértékű az egész Magyarság számára,egész életében írásaival UTAT mutatott,NEM kellene kritizálnia főleg szarházi,nem magyarlelkú
Politikusok kapcsán .Gyalázatos hogy kiemelt nyugdíjat kapjanak ,míg a legkisebb nyugdíj 28500. Ft. Az egész kormány ezt érdemelné.
Mária Rozgics
Kedves Szkíta Hagyma! Köszönöm, de az nem baj, ha kritizál valaki, csak azt őszintén tenné és nem a hatalomhoz való dörgölődzés céljából. Egyébként hivatalosan elismert, hogy 100 ezernél többen élnek 100 ezer forint alatti nyugdíjból és 34 ezren 28.500-34 ezer forint közötti szégyenbérből. Aki ezt nem látja, az nem magyar ember!
András Czeke
Mária Rozgics No, EZT ITT sértésnek kell tekintsem ! Ki kérem magamnak! A NYILVÁNOS megkövetésre fogok apellálni. "ha kritizál valaki, csak azt őszintén tenné és nem a hatalomhoz való dörgölődzés céljából." idéztelek. Jó, ha nem perellek be, - nekem volt gyerekszobám !!!
?????????????????????????????????????????
KURVÁRA IRRITÁLÓ= Irritáló szó jelentése: ami bosszant vagy zavar valakit; dühöt kiváltó; bosszantó, ingerlő, idegesítő. IDÉZEM: András Czeke
Mária Rozgics Trianon óta NEM ÉLT ekkora JÓLÉTBEN a MAGYAR...! ÉPPEN ez az Orbán vezette SAJÁTOS politika találta meg a kiutat abból a "poszt-kommunista" mindent CSAK magam hasznára, s hazavinni - elvtelen és rövidlátó gondolkodásból...! Ez volt "FŰSZEREZVE" a zsidó kettősmérce ópiumával, amit a " Művelt Nyugat" "gazdagságának" kecsegtetésével kevertek. (Bécsben nyitunk KV-zót apukám). Mindemellett a társadalmat ízekre darabolták, - MINDENKI MINDENKI ELLEN....!!! Ehhez jött - az új módi, - a MÉDIA PROFI, körmönfont FÉLREVEZETŐ CSAPDÁJA ... Lássuk be, ez egy BOROTVAÉL, - ÉGI segítséggel mehetett CSAK. Aki ezt nem látja, az NEM VALÓ HANGADÓ-nak. Ma úgy mondják: "Influencer". Ezért írtam Neked Mária ...!
15 ó..ja írta.... jegyzem fel: 2022.05.22-én 8:28-kor
László Kiss
András Czeke triannoni röffentére: Válaszom 2022.05.22-én 8:18-kor ön most hülye, vagy csak hülyének teteti magát? id. Kiss László Kiss

Több, mint irritáló a politikusok erkölcstelensége. ...." éppen ma küldtem el az összes un. képviseőknek - idézem: Kiss család László Kiss <ktbektbe@gmail.com> 4:07 (4 órával ezelőtt)
címzett: docs.david; Apáti; duro.dora; novak.elod; szabadi.istvan; toroczkai.laszlo; peter.agh; bakos.bernadett; gyorgy.balla; mihaly.balla; erik.banki; banyai; barcza.attila; monika.bartos; zsolt.becso; bencsik.janos1985; bodo.sandor; bona.zoltan; gyorgy.czervan; judit.bertalan; peter.cseresnyes; csobor.katalin; bela.danko; zoltan.demeter; domotor.csaba; andras.aradszki; bajkai.istvan; gyula.budai; demeter.andras; sandor.fazekas; janos.fonagy; janos.hargitai; peter.hoppal; richard.horcsik; juhasz.hajnalka; kallai.maria; kiss.janos; koncz.zsofia; jozsef.kovacs; zoltan.kovacs; lang.zsolt; janos.latorcai; meszaros.lajos; agnes.molnar; istvan.nagydr; navracsics.tibor; orban.balazs; pajtok.gabor; imre.pesti; laszlo.posan; salacz.laszlo; gabriella.selmeczi; Keresztények; miklos.sesztak; istvan.simicsko; miklos.simon; szabo.tunde; lajos.szucs; gergely.tapolczai; istvan.tiba; attila.tilki; bela.turi.kovacs; varga.judit; imre.vejkey; gyozo.vinnai; vitalyos.eszter; istvan.vitanyi; zsigmond.barna; dunai.monika; erdos.norbert; eros.gabor; f.kovacs.sandor; sandor.farkas; sandor.font; foldesi.gyula; laszlo.foldi; attila.gelencser; gergely.gulyas; alpar.gyoparos; balazs.gyorffy; janos.halasz; peter.harrach; hejj.david; csaba.hende; herczeg.tamas; herczeg.zsolt; hollik.istvan; laszlo.horvath; illes.boglarka; istvan.jakab; akos.kara; kocsis.mate; karoly.kontrat; lajos.kosa; kovacs.sandor; kovacszsolt; kover.laszlo; gabor.kubatov; janos.lazar; sandor.lezsak; marta.matrai; menczer.tamas; mihalffy.bela; jozsef.moring; nacsa.lorinc; nagy.balint; nagy.csaba; szilard.nemeth; zsolt.nemeth; zsolt.nyitrai; viktor.orban; ovadi.peter; karoly.panczel; janos.pocs; tibor.pogacsas; arpad.potapi; bence.retvari; riz.gabor; antal.rogan; simon.robert; miklos.soltesz; suli.janos; zsolt.szabo; laszlo.szaszfalvi; kristof.szatmary; peter.szijjarto; sztojka.attila; andras.tallai; laszlo.taso; zoltan.tessely; gabor.toro; tuzson.bence; zsolt.vnemeth; gabor.varga; mihaly.varga; tamas.vargha; laszlo.vecsey; laszlo.vigh; witzmann.mihaly; robert.zsigo; arato.gergely; balassa.peter; barkoczi.balazs; bedo.david; bencze.janos; berki.sandor; csardi.antal; brenner.koloman; david.ferenc; gurmai.zita; hadhazy.akos; tamas.harangozo; istvan.hiller; keresztes.laszlo; komaromi.zoltan; drlukacs; mellar.tamas; zsolt.molnar; lajos.olah; toth.bertalan; agnes.vadai; fekete-gyor.andras; gelencser.ferenc; greczizsolt; gy.nemeth.erzsebet; ferenc.gyurcsany; hajnal.miklos; hegedus.andrea; hiszekeny.dezso; jakab.peter; jambor.andras; kalman.olga; kanasz-nagy.mate; komjathi.imre; kordas.laszlo; kunhalmi.agnes; locsei.lajos; orosz.anna; sas.zoltan; sebian-petrovszki.laszlo; sebok.eva; szabo.hajnalka; szabo.rebeka; szabo.sandor; szabo.szabolcs; timea.szabo; tompos.marton; tordai.bence; toth.endre; ungar.peter; vajda.zoltan; vargaferenc; varga.zoltan.imre; laszlo.varju; veghnoemi; zkarpat.daniel; demeter.marta; ritter.imre
KÖVETELEM TŐLETEK!
CSALÁD - HAZA - ISTEN REND BETARTÁSÁT, Mert nincs se haza se ISTEN CSALÁD NÉLKÜL!
1.50. HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓJÁT ÜNNEPELTÜK, VOLNA, HA NYUGDÍJAMAT NEM LOPTA VOLNA EL AZ ORBÁNI APPARÁTUS - REHABILITÁLT ASSATOK!
2. Vegyétek le Jézust a keresztről és szegezzétek rá a démont!
3.MINDEN CSINÁLT ÁLLAMOT SZÜNTESSÜK MEG!
4. A WHO Világhódító uralma ellen lépj fel!
5. Segítsd a világhódító bűnözők börtönbe való juttatását!
6. Magyarország neve Hungaria - működtesd az eredet szerint!
7.LÉT-KÖZ-JOG BIZTONSÁG, GYÓGYÍTS ÉS OKÍTS!
8.SZABADSÁG - SEMLEGESSÉG - FÜGGETLENSÉG elvét kövesd!
Üdvözlettel. az EMPI. nevében : id. Kiss László
Bizony bizonyosság - csak valóságot a tényt közöld én is azt teszem: 70. túl élettapasztalatom okán - közlöm, ma a kádár és jogutódja a KISZ-titkárok mai milliárdos rendszerének 67%-os rokkant lettem 2003-ban - a BM. trauma 1987-június 30-tól kezdődött a BM-nél... fegyverrel védtem a KISZ titkárok szüleit - tehát többet tettem mint a havi 4 milliót kaápó nyugdíjas - ami Mária jóízlésnek biztosítékát is lecsapta és cikket írt nagyon helyesen róla... hol van már Tocsik 80 milliós sikerdíja - és a többi sérelem a baumag - a libás - a devizások - stb. hasonló 3000 milliárd magánnyugdíj ellopása és stb- hasonló - és itt van az én nyugdíj azaz nyögdíjam meglopása is - orbán konzervatívok BP.-i kongresszusi beszédében visszahallom gondolataimat amit interneten leírtam: közöltem nyilvánosan! ....gyümölcséről ismerszik meg a fa, adassék meg ami a ...császáré- Istené és ami az emberé... na nem így mondta :
Olvasmány:
Adjátok meg a császárnak, ami a császáré, és Istennek, ami az Istené!
Innen: http://biblia.hu/szentiras_com_cikkek/adjatok_meg_a_csaszarnak
az én forrásom így írja:
17.Mondd meg azért nékünk, mit gondolsz: Szabad - e a császárnak adót fizetnünk, vagy nem?
18.Jézus pedig ismervén az ő álnokságukat, mondta : Mit kisértgettek engem, képmutatók?
19. Mutassátok nékem az adópénzt. Azok pedig oda vivének néki egy dénárt.
20. És monda nékik: Kié ez a kép, és a felírás?
21.Mondának néki: A Császáré. Akkor monda nékik: Adjátok meg azért a mi a császáré a császárnak: és a mi az Istené , az Istennek.
róm 13.7 Adjátok meg azért mindenkinek, amivel tartztok: a kinek az adóval: az adót : a kinek a vámmal, a vámot: a kinek a félelemmel a félelmet: a kinek a tisztességgel, a tisztességet.
00000000000000000000000000000000000000
Íme, egy másik gyakran félreértett ige, amely az evangéliumokból Jézustól való (vö. Mt 22,21). Természetesen Jézus ajkán nem pontosan így hangzott el, mert csak magyar fordítást tartunk a kezünkben. Jézus minden bizonnyal arámul mondta el, és az evangéliumba ógörögül foglalták írásba „a Szentlélektől vitetve-hordozva az Istennek szent emberei” (vö. 2Pt 1,20-21).

A legtöbb ember a címben megadott formában találkozott ezzel a jézusi kijelentéssel, ami nem pontosan adja vissza a szent szöveg eredeti értelmét. Emiatt félreérthető vagy gyakran félre is magyarázható ez a mondat. Nem a tudálékosság vagy a különcködés vezet abban, hogy ennek a valódi értelmét megmutassam az olvasónak, hanem a gyakorlati következmények, amelyek ebből adódnak. A különböző bibliafordítások a fenti értelemben adják vissza az eredeti szöveget, azonban az „adjátok meg” felszólításnál a görög „apodidómi” ige szerepel. Ezek szerint az „apódote” azt jelenti, hogy „adjátok vissza” és nem „adjátok meg”! Apró, de lényeges különbség, mert így a mondat értelme egészen megváltozik: „Adjátok vissza ezért a császárnak, ami a császáré, és ami az Istené, az Istennek!”

A mondat valódi értelme a kortörténeti összefüggések megvizsgálása nyomán válik egészen világossá. Jézushoz mentek a farizeusok és a herodespártiak (vö. Mt 22,15-22 / Olvassuk el az evangéliumból a szöveget!), hogy - szó-szerint - „hurkot vessenek, csapdával megfogják” Őt a szavaiban, azért, hogy azután bevádolhassák a felsőbb hatóságoknál. Azért mentek a farizeusok a herodespártiakkal, mert ez a két vallási-politikai irányzat, különböző érdekeket képviselt. Azt kérdezték a Mestertől, hogy „Szabad-e adót fizetni a császárnak vagy nem szabad?” „Fizessünk, vagy ne fizessünk?” Ezután elhallgattak és képmutatóan várták a választ. Jézus elvileg bármit válaszol, bajba kerül. A tét az óriási volt, mivel a farizeusok és az írástudók azt tartották, hogy amikor eljön a Messiás, akkor meg fogja tagadni az adófizetést ettől az elnyomó római rendszertől, és lerázva a népről az igát nagyhatalommá teszi Izraelt. Ez volt a dédelgetett álmuk, de csak elméletben. Ezért a kérdés arra ment ki tulajdonképpen, hogy Jézus a Messiás, vagy nem? Hadd lássuk, mit mond magáról, miként nyilatkozik ebben a perdöntő kérdésben. Ha Jézus azt válaszolja, hogy „fizessetek adót”, akkor Ő egyrészt nem lehet a Messiás, másrészt pedig bevádolhatják a főtanácsnál, hogy nem képviseli a vallási-nemzeti érdekeiket. Emiatt Jézus bajba kerül.

Nézzük a másik csoportot és azok érdekeit. A herodespártiak császárbarátiak voltak, mert Herodes a császár embere volt, aki pénzen kapta meg a császár alattvalójaként Galilea fölött a királyságot. Ha Jézus azt válaszolja, hogy „ne fizessetek”, akkor bevádolhatják a helytartónál. Emiatt Jézust, mint politikai lázadót ítélhetik el. Egyébként bár Jézus sosem mondta azt, hogy nem kell adót fizetni, mégis ez volt az egyik vád ellene később a főpapok részéről Pilátus előtt (vö. Lk 23,1-2). Jézust egészen más miatt vádolták be Pilátusnál, mint amivel a főtanács halálra ítélte. Az is figyelemre méltó, hogy a gonoszság erői, - akik egyébként nem értettek egyet egymással semmilyen tekintetben, - Jézus, a bűntelen Emberfia ellen összefogtak. Mindig is ez történt a történelemben az igazság hirdetőivel szemben, mert a fennálló gonoszság nem tűrheti el, hogy nyilvánosan leleplezzék. Ezért Jézus halála napján Herodes és Pilátus barátok lettek. Így teljesedett be az egyik Messiásra vonatkozó prófécia (vö. Zsolt 2,2).

Jézus válasza csodálatra méltó. Előbb egy dénárt kért, és megkérdezte, hogy „kinek a képe és felirata ez?”, azt válaszolták, hogy „a császáré”. És ekkor adta Jézus ezt a feleletet, amit már ismerünk. A dénárt a császár verette. Az adó, amiről szó van az evangéliumban az nem valami után lévő adó, hanem „fejadó”. Ezt a császár azokra a népekre rótta ki, akiket katonai erejével leigázott. Akik ezt a dénárt használták és fizették a fejadót, azok elismerték Róma önkényuralmát. Jézusnál minden bizonnyal nem volt ilyen pénz, ezért kért egyet, hogy felmutassa azt. Válaszában az isteni bölcsesség briliáns módon nyilatkozik meg, nemcsak azért mert kitért a neki felállított csapda elől, hanem több szempontból is. Egyrészt rámutatott a farizeusok képmutatására, mert ők elméletileg képviselik azt, hogy nem kell adót fizetni a császárnak, de a valóságban ott van a pénz a zsebükben. Ezzel gyakorlatilag elismerik Róma uralmát saját maguk és nemzetük fölött. A Rómától való függetlenség eszméjét képviselték fennszóval, de a valóságban behódoltak neki, mert ezzel a pénzzel adtak és vettek. Másrészt Jézus válaszában több van, mint azaz első hangzásra tűnik. Az „Adjátok vissza a császárnak, ami a császáré” elv azt jelenti, hogy a pénz a császáré, tehát adjátok vissza neki. És jelenti azt is, hogy Jézus nem azért jött, hogy forradalomra buzdítson és társadalmi rendszerek megdöntésén munkálkodjon, és ezt hagyja örökségül az ő tanítványainak. Jézus úgy változtatott az egyének társadalmi helyzetén, hogy a hozzá fordult beteg-bűnös embert az üdvösség számára mentette meg. Előbb a szívben kell végbemenni a változásnak, ahhoz, hogy körülöttünk a világ is megváltozzon. Az emberek többsége akkor is úgy vélte és ma is úgy gondolja, hogy a társadalom külső törvényhozása, a körülöttünk lévő világ megváltoztatása által lehet jobbá tenni az embereket. Állami törvényekre, a bűnt fékező jogi szabályokra és azok végrehajtására mindenképpen szükség van, mert ezek fékezik a gonoszság erőit ezen a földön (vö. Ter 9,6), azonban a külső törvényhozás az emberi szív önzését sosem tudja megváltoztatni és jobbá tenni. Erre csak az Isten igéjébe vetett hit valamint a Szentlélek hatalma képes az ember életében. Ezért van szükségünk megváltásra és Megváltóra.

Jézus válaszában a súlypont azonban a mondat második felén van: „adjátok vissza Istennek, ami az Istené”. Mintha ezt mondaná: - Rendeljétek alá hittel önmagatokat az Írásoknak (az Isten beszédének) és fogadjatok el engem, mint Isten küldöttét, és ne önmagatokat és a saját magyarázataitokat toljátok az Isten és az emberek közé, mert ezzel Istentől raboljátok el a dicsőséget és a népet! Jézusnak ez a gondolata az evangéliumok más szakaszaiból kiderül (lásd: Mk 12,1-12; Mt 15,3.6.9!). Sajnos az akkori Izrael vezetői, és ösztönzésükre a nép nagy része a császárt választotta Isten helyett, mert azt kiáltották később a helytartónak: „Nincs királyunk, csak császárunk van” (vö. Jn 19,15). Ez nem azt jelenti, hogy ténylegesen a császárt választották, hiszen többször is fellázadtak ellene, hanem azt jelenti, hogy mivel életüket nem rendelték alá az Isten beszédének és Jézus tanításának, ennek egyenes következménye a pusztulás lett, ami Titusz seregei által Kr. u. 70-ben Jeruzsálem és a Templom lerombolásával be is következett. Ha valaki nem az Istent és az Ő beszédét teszi életében az első helyre, az tulajdonképpen nem is adott helyet neki a szívében, ott más valami az úr, és ezt bűnnek hívják.

Milyen gyakorlati következményei vannak Jézus szavainak ránk nézve?

„Az adjátok vissza …” elv szólt az akkori vallási vezetőknek, és szólhat a mostani egyházi vezetők (és a felekezetek vezetői) egy részének, abban az esetben, ha nem adják vissza Istennek a dicsőséget az által, hogy az Ő beszéde, a Szentírás alapján mutatják be Istent az embereknek, hanem főként a hagyományaik és az évszázadok alatt kialakult egyházi tanítások és az Isten igéjének összevegyítése által. (vö. Mt 15,3.6.9; Jn 4,23-25; Jn 17,17: „a te igéd igazság”; 2 Tim 3,16: „a teljes Írás Istentől lehelt”; Mt 4,4: minden ige, amely „Isten szájából származik”; Mk 12,38-40; Mt 23,5-7.23.28, stb.)

Az „adjátok vissza…” elv nem azt jelenti, hogy egy kicsit Istennek is megfelelünk, s egy kicsit ennek a világnak is. Ilyen sehol nincsen a Szentírásban. De jelenti azt, hogy Isten beszédének és az Ő akaratának szabadon, hitből, örömmel és Isten iránti viszontszeretettel alárendeljük magunkat és az életünket. A jó Isten csak az önként, az érdek nélküli szeretetből történő szolgálatot tudja elfogadni az Országa építésében (vö. 2Kor 3,17). Minden nem tiszta indítékból történő cselekvés vagy beszéd értéktelen a menny szemében.

Jelenti azt is, hogy Jézus nem lázított a fennálló társadalmi rend, vagy egy elnyomó hatalommal szemben. Még Péternek is azt mondta, hogy: „Tedd vissza hüvelyébe kardodat, mert aki kardot ragad, kard által vész el.” Miért? A válasznak több oka van. Az egyik mindenképpen az, hogy Isten az, aki „tesz királyokat, és dönt királyokat” (Dn 2,21; Róm 13,1-7), akikre „szükség van” a bűn világában, hogy a mindenség angyalai előtt is nyilvánvalóvá váljék, hogy kinek mi lakozik a szívében, hogy melyik ember válik alkalmassá arra, hogy majd az feltámadás után a bűntelen lények közösségében éljen.

Jelentheti azt is, hogy a krisztuskövető ember a különböző politikai erők hatalomért folyatott szélmalomharcába ne bonyolódjon bele, mert ott olyan érdekek és szempontok ütköznek és juthatnak érvényre, amelyeket világosan átlátni a legtöbb esetben lehetetlen. Aki ettől a világtól, kormánytól vagy ellenzéktől, többségtől vagy nemzeti képviselettől, esetleg gazdasági fellendüléstől várja a sorsa jobbra fordulását, az erre a világra és nem Istenre épített. A hívő ember úgy végzi lelkiismeretesen, becsülettel és a legjobb tudása szerint a munkáját ezen a földön, hogy tudatában van annak, amit Pál apostol így fogalmazott meg: „a mi hazánk a mennyben van”. Arra figyel, amit Krisztus mondott, hogy „az én országom nem ebből a világból való (vö. Jn 18,36)”, és hittel ragadja meg az Ő ígéretét, amely szerint Krisztus visszatér angyalai kíséretében, drámai módon beavatkozva a mind nagyobb válságba torkolló történelembe, hogy magával vigye övéit (vö. Jn 14,2-3) az Atya országába. Ekkor történik a Krisztusban hívő igazak feltámadása és az élő igazzá lett hívők elváltozása és elragadtatása a mennybe (vö. 1Tessz 4,13-17; 1Kor 15,23). Ezen lehet nyugodtan mosolyogni, akinek ez jobban tetszik, vagy inkább a Bibliában utána nézni ennek, mert eddig minden Krisztus első eljövetelére vonatkozó prófécia hajszálpontosan beteljesedett. Ilyenek például: a Messiás első eljövetele (Szám 24,17 , Mt 2,1-2), születésének a helye és isteni származása (Mik 5,2 , Mt 2,4-6), a Messiás fellépése, szenvedése és halála (Dn 9,24-25 , Zsolt 22, Ézs 53, Dn 9,26: „kiírtatik a Messiás és senkije sem lesz”) valamint a feltámadása (Mt 12,40, Jón 2,1), stb.

Miért gondolnánk azt, hogy a Krisztus második eljövetelére vonatkozó jövendölések ne teljesednének be (vö. Mal 3,1-3; Dn 12,1-4.9-10, stb.), és a világmindenséget teremtő Istennek ne lenne hatalma arra, hogy a saját szavainak érvényt szerezzen? Egyedül a mindenható Isten ismeri a jövendőt (vö. Jer 32,27, Jel 1,1), és azt amit ebből a benne hívőknek tudniuk kell, azt kijelentette a prófétái által, hogy ne sötétségen tapogatózzunk, hanem járjunk Isten igéje fényének a világosságában, és aszerint is éljünk.

Felhasznált irodalom: Ó- és Újszövetségi Szentírás a Neovulgáta alapján, Szt. Jeromos Kat. Bibliatársulat, Bp., 2002. / Biblia, Ószövetségi és Újszövetségi Szentírás, Szt. István Társulat, az Apostoli Szentszék Könyvkiadója, Bp., 2008. / Szent Biblia, fordította: Károli Gáspár, Bp., 2002., Biblia, az Istennek az Ószövetségben és Újszövetségben adott kijelentése, Kálvin János Kiadó, Bp., 2004.
????????????????????????????????????????????????????
ÖNVÉDELEM… a magyar nemzetben!
Az önállóság - önfenntartás első lépcsőfoka az önvédelem megszervezése ….
innen: https://www.facebook.com/groups/175020514735144/?multi_permalinks=298746255695902&notif_id=1653053336103553&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif

Márta Boros
Mivel az erőszakot nem preferálom, így vsznű én meg onvedelembol sem tudnám másik ember életét kioltani, de vannak olyan helyzetek, és bűnök,főleg hosszú ideje elkövetett és megbanast soha nem tanúsított esetekben, amikor ezeket igen is meg kell torolni, megsemmisiteni....persze azokkal az emberekkel akik erre a szolgálatra jelentkeznek és alkalmasak is rá!
László KissSzerző
Márta Boros nem igaz amit írsz, illetve csak részben.... mert adott szítuáciőban pl. amikor saját édes gyermeked életét kellenne megvédened a kezedben levő - kerülő pisztollyal habozással - igen, de lelőnéd a gazembert! EZ A TERMÉSZETES ÖNVÉDÉS!
Márta Boros
László Kiss ....lehet így van ,de nem szeretném megtudni, megtapasztalni....
László KissSzerző
Márta Boros Kiegészítés persze a fenti reagálásom rendőri ésszel íródott, hogy eláruljak, egy titkot úgy kell lelőnöd, hogy ellened már ne tanúskodjon (((SZÁLLÓ IGE EZ A RENDŐRŐK KÖZÖTT…))) - ugyanis a rendőri tapasztalat az, hogy utána a rendőrt meghurcolják a bíróságok… mert azzal védekezik, hogy a rendőr támad rá ő csak védekezett.. De civilként valószín csak a lábába lőné harcképtelenné tennéd ez biztos - és az is, hogy a rendőr csak hangsúlyozom csak akkor használhatja lőfegyverét ha saját vagy mások élettét közvetlenül élet veszély fenyegeti - érted: PARANCSRA NEM HASZNÁLHATOD! ..................... további titkok a rendőri munkában - helytelen a fegyverhasználata nála - az a katona dolga és parancsra lővi az ellenséget! A RENDŐR FELADATA A TÖRVÉNY BETARTÁSA ÉS BETARTATÁSA - így ugy tudom a briteknél nincs is nála fegyver csak gumibot... szóval emlékszek - a 8 órán túl is túl munkaidőre pláne amikor még nehezen ment a gépelés és sokszor át kellett írni pl, egy feljelentést szabálysértés ügyben - milyen egyszerű lenne azt a stencilezett dokumentumot csak beírni kézzel tollal ami úgy nézne KI: - TETTEN ÉRTEM XY. AMIKOR EZT ÉS EZT A SZABÁLYSÉRTÉST ELKÖVETTE - s mindjárt nem kellene kínlódni senkinek sem a feljelentések gépelésével.. AZ ÖTLETET ELLOPHATJÁK - DE A FEGYVER NEM HASZNÁLATÁVAL EGYÜTT!
--
id. Kiss László
László KissSzerző
természetesen van vonzata a fenti újításnak a rendőri munkában - nincs helyszíni bírság - sok rendőrt azért szereltek le mert sajátjaként kezelte a HOZZÁ befolyt büntetés pénzt vagy feketén bírságolt - stb. nincs nem kell szabálysértési tárgyalás sok sok munka energia szabadul úgy fel ÉRTITEK! PARANCSNOKOK?
--
id. Kiss László
László KissSzerző
KÖZBEN ZAJLANAK A VILÁGESEMÉNYEK! RENDKÍVÜLI HÍREK!
- Néhány órája „fokozott nukleáris készültségi gyakorlat” zajlik Moszkvában! Ebből adódóan az orosz katonai és politikai vezetést áttelepítik Szibériába...
Az orosz "Speciális Repülőszázad" több repülőgépe is felszállt az orosz kormány tisztviselőinek áthelyezésére.
Ezzel egy időben az orosz elit elhagyja az országot. Pontosabban, ma reggel magánrepülőgépek tömeges felszállását észlelték Moszkvából Dubaiba.
A repülők főként Szibéria területén, Omszkban, Ufában, Novoszibirszkben és Tyumenben landolnak. Valójában néhány repülőgép átkelt az Urálon Altáj irányába.
Az információk szerint kikapcsolt transzponderes repülőgépek is voltak.
A rejtély és az aggodalom fokozódik, mert Szergej Lavrov orosz külügyminiszter csütörtök este Pekingbe utazott... Ám a repülés közepén gépe megfordult a szibériai Novoszibirszk felett, és soha nem szállt le Kínában...
Valami komoly dolog történik…
Az elkövetkezendő 72 óra sorsfordító lehet!!!!
Márta Boros
László Kiss ...köszönöm ezek nagyon érdekes, és izgalmas információk. .. remélem csak pozitív történések jönnek!
9 hete = 2022. március 17-én ma 2022. 05. 21. rögzítem
László KissSzerző
Márta Boros IGEN - PONT MOST RAKTAM KI A FRISSEKET: IDE: https://www.facebook.com/groups/556870684510082
MODERN VILÁG SPARTACUSAI!
???????????????????????????????????????????????

Válasz

kiss lászló üzente 2 hete

innen is visszavontam - órák-óta függőbe hagyta - töröltem írásom - de ide teszem meghagyva a hálás utókornak
az oldal ELLENZÉK nevet viseli:
Függőben · 2
László KissEllenzék
oStepo904ó52ai0 .u5612 ·
...............nemszeretem a cenzúrát!
László KissEllenzék
oStepo904ó52ai0 .u5612 ·
Üdvözlöm a csoportot - érdekes kérdések, sőt nem elfogadható belépési kérdéseket olvastam - , mert egy valódi ellenzék nem kormányt ha nem rendszert kíván változtatni én is, így a kevésbé elfogadható választ jelöltem be, hírek ismeretét... Arcpoétika, ha nem lenne ismeretes, ha bár kétlem, bizonyára olvastátok már írásaimat! Így röviden lényegre törően közlöm Magyarázat helyet tényekkel ami maga már a bizonyosság - egyetlen hírt se hiszek el addig amíg nem tudom! Kossuth Lajosnak volt egy álma - a Duna melletti államok uniója - ezt tovább gondolva és a mai 2022.05.10.-én és 2:33 kor írt soraimmal író önöknek, arra sarkallt. hogy megállapítsam a következő tényeket - Amerika nem tartozik Európához, Szibéria sem . Európa határait meg kell nevezni Nem terjedhet Tel-avivik sem de Kaukázus hegyei igen... Európát a nyugat gyengíti, köztudottan azzal, hogy szembe állítja a nemzet államokat, így arra a következtetésre jutottam, hogy nem egyesült államokat, ha nem létre kell hozni egy erős Európát - és ezt csak egy módon lehet, még pedig az Európa Nemzetek Szövetsége - de mivel már van egy ENSZ - ezért úgy gondolom, hogy K.E.N.SZ (...Közös Európai Nemzetek Szövetsége...) továbbiakban nem kensz. ha nem: KENSZ! Megvalósítása szükségszerűvé vált - ha önök ezzel egyetértenek jelezzék vissza nekem - ha nem akkor útjaink ketté válnak, mert ha önök nem törölnek...én saját magamat törlöm oldalukról! Köszönöm, hogy elolvastak - és amit kimondunk és leírunk azt meg is tesszük - nem ámítunk nem manipulálunk senkit csak az ellenségeinket úgy lesz!
Természetesen ok kumulálni lehet javaslatomat már mint a megnevezést illetően!
Üdvözlettel
2022.05.10.
--
id. Kiss László

Válasz

kiss lászló üzente 2 hete

NAGY A NYOMÁS ÉS A CENZÚRA - AZAZ ELHALLGATÁS - MA A 2. SZDSZ ÉLMÉNYEMET ÉLTEM MEG VÉN-FEJEL - NEM SEMMI! ITT OLVASD EL:
2022.MÁJUS.10. 17: 20-KOR TETTEM IDE:
TILTAKOZOM!
(((megj: kilépek ebből a szervezetből ma 2022.05.10-én kb. 17:00 órakor - id. Kiss László))))
Beérkező levelek
László Kiss <ktbektbe@gmail.com>

16:21 (1 perccel ezelőtt)

címzett: peticiok; titkos másolat: peticiok

Minden normális ember elítéli a háborút, ami mindkét félre szenvedést, halált nyomort - pusztulást, földig lebombázott városokat jelent...! Háború nekik nem dicsőség haszon - teljesen értelmetlen és a konfliktusok nak nem a háború a megoldása!
A mostani felszólalásokkal egyetértek, kivéve ezt, mert a lényeg kimaradt belőle!
Helyesen ez a helyénvaló:
Miután elítéljük: idézem önöket: Elítéltük Oroszország Ukrajnával szemben indított háborúját, és felszólítottuk Oroszországot, hogy állítsa le Ukrajna invázióját. A nemzetközi közösséget pedig lépések meghozatalára szólítottuk a béke helyreállításáért.Párhuzamosan azzal a határozott követelésünnkkel, hogy a háború kikényszerítését a világhóditó politikát folytató: azonnal hagyja abban háborút generáló majd kényszerítő tevékenységét- mely ok miatt megszűnik az okozat is és harmónia béke virrad az emberiségre!
Az kevés amit a 4.pont közöltek felém emailban - - idézem: Afrikai kampányigazgatónk, Anne Kioko felszólította a nyugati országokat, hogy hagyják abba ideológiai programjaik rákényszerítését a kevésbé fejlett országokra. „A sokféleség tiszteletben tartása a különbségek tiszteletben tartása” – szerepelt Anne érvei között...."
Ma már ismerve who UGYAN CSAK EGYEDÜLI VILÁGURALOMRA VALÓ TÖREKVÉSÉT T I L T A K O Z O M ellene! Javaslom, hogy felvetett gondolataimat munkájukban érvényesítés ÚTJÁT KEZDJÉK EL AMÍG NEM KÉSŐ!
üdvözlettel - AZ EMAILT MA 2022.05.10-ÉN KAPTAM
--
id. Kiss László
Peticiok HU <peticiok+noreply@citizengo.net>

16:22 (2 perccel ezelőtt)

címzett: én
Köszönjük, hogy felvette a kapcsolatot a CitizenGO-val. Az automatikus válaszok nagy száma miatt válaszlevelét nem kapjuk meg.

Szeretnénk, ha eljutna hozzánk az üzenete, ezért arra kérjük, hogy küldje el újra levelét az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül: https://www.citizengo.org/hu/contact

Másolja és illessze be lenti üzenetét a fenti űrlapra. A CitizenGO elkötelezett munkatársai hamarosan válaszolni fognak Önnek.

Figyelmébe ajánljuk a gyakran feltett kérdések gyűjteményét https://www.citizengo.org/hu/contact, ahol akár néhány perc alatt választ találhat kérdésére.

Még egyszer köszönjük a megkeresését.

Üdvözlettel:

A CitizenGO csapata
A VÁLASZRA AMIRE KIVÁNCSI VOLTAM MEGKAPTAM - EZ SEM AZ AMINEK MUTATJA MAGÁT KILÉPEK BELŐLE MOST AZONNAL ÍROM MIND EZT 2022.05.10-ÉN 16:30KOR
És az álláspontja:

Bejelentkezés

FŐOLDALRólunkKAMPÁNYAINKSAJTÓTÁMOGATÁSRendszeres támogatás

Nyilatkozat a CitizenGO-t érintő álhírekről Oroszország, illetve Ukrajna inváziója kapcsánAz elmúlt hetekben újra terjedni kezdtek azok az álhírek, amelyek azzal vádolják a CitizenGO-t, hogy orosz oligarcháktól kapott pénzeket. Ezek az állítások a CitizenGO élet- család és szabadság melletti sikeres munkájának lejáratását célul kitűző kampány részét képezik.

Válaszul ezekre a hamis vádakra a CitizenGO a következő nyilatkozatot adja ki:

A CitizenGO soha, semmilyen összegű adományt nem kapott orosz oligarcháktól, sem bármilyen Putyinhoz vagy Putyin kormányához köthető üzletembertől vagy vállalattól.
A CitizenGO megalakulása óta függetlensége megőrzésére törekszik. Ezt szem előtt tartva nem kér és nem kap támogatást közintézményektől, politikai pártoktól és nagyvállalatoktól.
A CitizenGO működését kisösszegű adományokból finanszírozzák élet- és családbarát polgárok ezrei szerte a világon.
A CitizenGO olyan személyekkel és szervezetekkel működik együtt világszerte, akik osztják elkötelezettségünket az alapvető értékek, az élet, a család és a szabadság védelme mellett.
A CitizenGO határozottan elítéli azokat a médiaszervezeteket, politikusokat és aktivistákat, amelyek manipulált információkat, illetve álhíreket terjesztenek róla.
A CitizenGO határozottan elítéli az emberi jogok és a nemzetközi jog megsértését, illetve elítél minden, szuverén országok szuverenitását veszélyeztető támadást. Különösen elítéljük Oroszország Ukrajnával szembeni invázióját, és imádkozunk, hogy az ukrajnai háború minél előbb véget érjen.
A CitizenGO segíti Ukrajna lakosságát azzal, hogy adományt gyűjt és küld az Ukrajnában működő helyi Karitász-szervezeteknek, illetve a környező országokban, Magyarországon, Lengyelországban és Szlovákiában a háború elől menekülteknek segítő Karitászoknak.
2022. március 1-jén a CitizenGO beszüntette tevékenységét Oroszországban.
NEM HITTEM VOLNA, HOGY AKKOR RÉGEN AZ szdsz UTÁNI CSALÓDÓTTÁGOM ÉS FELISMERÉSEM, DE HISZ EZEK UGYAN AZOK… UTÁN MEGISMÉTLŐDIK VELEM - HÁT MEG VÉNFEJEMRE MA JÖTTEM RÁ -
E Z S E M A Z A M I N E K M U T A T J A M A G Á T!
??????????????és rá adásul aljas is beírom az email címemet ktbektbe @ gmail.com - és mit ír ki - na mit hazugságot - olvasd csak:

Biztos benne, hogy leiratkozik?

Ha le szeretne iratkozni a CitizenGO levelezőlistájáról, írja e-mail címét az alábbi mezőbe, majd kattintson a "Leiratkozom" gombra!

Ha az e-mail címe nem **********************************, kérjük, kattintson a "Nem iratkozom le" gombra!
Leiratkozom Nem iratkozom le

Sajnáljuk, de a megadott e-mail cím nem egyezik az aktán szereplő e-mail címmel. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, küldjön egy üzenetet.
és továbbra is szórakozik velem - lásd és olvasd:
László Kiss

16:48 (0 perccel ezelőtt)

címzett: peticiok
követelem, hogy töröljenek és többet ne küldjenek nekem emailt - nehogy azt írd vissza, hogy menjek vissza az oldaladra, mert ott nem engedsz magadtól megszabadulni
csalódtam önökben is sajnos!
--
id. Kiss László
Peticiok HU <peticiok+noreply@citizengo.net>

16:49 (0 perccel ezelőtt)

címzett: én
Köszönjük, hogy felvette a kapcsolatot a CitizenGO-val. Az automatikus válaszok nagy száma miatt válaszlevelét nem kapjuk meg.

Szeretnénk, ha eljutna hozzánk az üzenete, ezért arra kérjük, hogy küldje el újra levelét az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül: https://www.citizengo.org/hu/contact

Másolja és illessze be lenti üzenetét a fenti űrlapra. A CitizenGO elkötelezett munkatársai hamarosan válaszolni fognak Önnek.

Figyelmébe ajánljuk a gyakran feltett kérdések gyűjteményét https://www.citizengo.org/hu/contact, ahol akár néhány perc alatt választ találhat kérdésére.

Még egyszer köszönjük a megkeresését.

Üdvözlettel:

A CitizenGO csapata
RÁADÁSUL MA HALLGATAM Tóroczkai első parlamenti beszédét - az ő és a mi tevékenységünk között az a különbség Ő havi 3 millió forintért teszi elkábító munkáját mi pedig ingyér- ezvan sajnos! s-sőt működteti a rémuralmat felettünk! írtam ma 2022.05.10-én 17.10-kor… id. Kiss László

Válasz

kiss lászló üzente 1 hónapja

KERESD PUTYIN BIZALMÁT ÉS FIZESS VÉDELMI PÉNZT ÉRTE!
Legyen úgy mint Atikka idejében!
https://postaimre.euroweb4you.com/infusions/articles/articles.php?article_id=438

VALÓSÁG LÁTSZAT CSAL SEMMI SEM AZ AMINEK LÁTJUK....
László Kiss
Nóra Bauer miután nem vitatom véleményeteket, közölnöm kell, hogy mi a különbség a látszat csal és semmi sem az aminek látszik, között! Előlegezem, hogy az ember pláne a magyar ember a feléje nyújtott kézfogásra nyújtott kezet tiszteletből elfogadja... ez a valóság - ez nem állja meg a helyét pl politikusnál - ez a látszat csal esete - mindezek összessége semmi sem az aminek látszik a gonosznál - szinonimák a gyilkosoknál!
színház benne a nő - férfi egyaránt ahogy Nóri írta, de lehet, hogy nem így gondolta, ahogy Robi sem így gondolta ... ahogy most vázoltam közlésben...+ kérdezem, ami soha nem fog megtörténni, ha eljönne hozzám orbán és nyújtja a kezét kézfogásra és én elfogadnám minek ítéled meg? Vagy ha én nyújtanám először a kezem orbán felé -- a kritizált végeredményt mutat, én nem tudom, ki nyújtja először a kezét, így nem lehet rá vélemény álláspontom rá! ÉRTITEK? Így a képen a valóságban két cinborát látok aki kezet fog! NA EZ A MANIPULÁLÁS! ÉRTHETŐ?
--
id. Kiss László Kiss
2022.04.22-ÉN 1:26 KOR ÍRTAM
MIT ÜZEN AZ ÜZENET MA - AZ UTÓKORNAK ÉS A MA EMBERÉNEK KÖZLÖM, HA LÁTSZ KÉPET - VIDEÓT ÍRÁST VAGY ÉLŐBEN MA MÁR - LÁSD 09.11-ET.. - AZ A VÉGEREDMÉNY - ELŐTTE NEM LÁTTAD PL. A KÉPEN, HOGY KI LŐTTE KI A GYILKOS LÖVEDÉKET AKÁR VALÓS AKÁR CSINÁLT KÉPET ÉS STB. LÁTSZ VONATKOZIK RÁ ÉRTHETŐ?
Csak a halott látja a háború végét.
- Platón
https://filminvazio.hu/videa-film/az-igazsag-nyomaban-2009/

Mit jelent ez a mondás: Csak a holtak látják a háború végét?
1/4A háború csak azoknak ér véget akik meghalnak. Tehát ez azt jelenti, hogy élve nem juthatsz haza. Amúgy szerintem ezt a világháborúk kapcsán használhatták, ott volt (az 1.nél) hogy azt hitte mindenki hamar vége lesz.
3/4szerintem ez azt akarja jelenteni,hogy a akik eltavoztak a mas vilagra,csak ok lathatjak Istennel a haboru kimenetelet! :)
innen: https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek__7119175-mit-jelent-ez-a-mondas-csak-a-holtak-latjak-a-haboru-veget

4/4 A te válaszod:
…az élet a folytonosság küzdelme, harc, háború - melyben békében háborúra készül . háborúban meg békére készül…… így a végét valóban másvilágon látja meg - az ember….” id. Kiss László 2022.04.21. 19:5-kor írtam!
ma 20:00
............Együtt a gonoszok ellen legyen a jelszavunk, s ne egymás ellen küzdjünk, mert akkor a gonosz megmarad!!!............."
????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Amerikai diplomata: Putyin nem áll meg Ukrajnánál, Magyarország is a listán

Na végre egy hiteles forrás és realista megközelítés. Mi a gond ezzel? Még jó, hogy a tökös mogyoró honvédelem IDF-el toldva megvédi a cionizmust, nem kell félnetek jó lesz! Az orosz diktátor étvágya egyre nő, akár több európai ország is potenciális áldozattá válhat – állítja egy amerikai diplomata.

Robert Pearson amerikai diplomata a The Hill amerikai újságnak beszélt Vlagyimir Putyin lehetséges nagyhatalmi terveiről.

Az orosz diktátor nem korlátozza magát az Ukrajna elleni háborúra. Megpróbálhat más országokba is behatolni, köztük a NATO-tagállamokba is

− mondta. Hozzátette, hogy szerinte Putyin a Szovjetunió határaihoz akar visszatérni, amihez több európai ország feletti ellenőrzést kellene megszereznie.

Pearson megjegyezte, hogy Putyin potenciális áldozatainak listáján nemcsak Észtország, Lettország és Litvánia szerepel, hanem Lengyelország, Szlovákia, Magyarország, Bulgária és Moldova is.

Tudjuk, hogy ha Putyin életben marad, mindent megtesz annak érdekében, hogy minél messzebbre kiterjessze az orosz katonai jelenlétet Nyugaton. Arra fogja ösztönözni Minszket, hogy alárendelje magát Moszkvának, és félig állandósítsa az orosz csapatok jelenlétét. Az orosz balti határok mentén, például Kalinyingrádban növeli állomásozó haderői számát, hogy a NATO balti államait, emellett Lengyelországot és Németországot is megfélemlítse

– mondta a diplomata.
stb. itt: https://postaimre.euroweb4you.com/infusions/articles/articles.php?article_id=438
MÁR KÖZÖLTEM - ISMÉTLEM ÉS NEM IS ÉN ÍRTAM: "...A z áldozati lista nem Putyiné, hanem a nátóé. Ezek az országok mind hamuvá lesznek , ha tovább provokálják Oroszországot. ...."
ÉN ÜZENETEM, KERESD PUTYIN BIZALMÁT ÉS FIZESS VÉDELMI PÉNZT ÉRTE!
18 hozzászólás
Szólj hozzá
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
???????????????????????????????????????????????????? ide írtam - közöltem ma azaz 2022.04.22-én 10:10 - kor id. Kiss László

Válasz

kiss lászló üzente 1 hónapja

Örökös pusztulás ismétlődése e világi körforgás!
Károlyné Farkas
Lehet-e cél az örökös pusztulás ismétlődése? Ez a szenvedéselmélet szükségszerűségét bizonygatja, ami nem az emberi lét feltétele, hanem egy.faj létének igénye.
László Kiss
Károlyné Farkas jó látod - illetve fogalmaztad meg! Köszönöm!
1 hozzászólás

László Kiss
Kedves Mária Rozgics reagálásom írásodra: Még Atilla nagyfejedelmünk idején akadtak olyan bátor harcosok, kik meg tudták regulázni ezt a sok senkiházi söpredéket, mára már egyetlen egy sem akad, aki megálljt parancsolna feneketlen aljasságuknak. Földünk valóban a végóráit éli. De, mint ahogy a régészeti leletekből is kitűnt, eddig is már legalább nyolcszor képes volt újraéledni, képes volt megújulni, kérdés, hogy van-e még újabb esélye az emberiségnek? A földtörténeti kőzetekből is kimutatható, hogy ez idáig, ameddig még vissza tudták idézni a múltat, nyolcszor pusztult ki az emberiség, hiszen még 5 ezer éves atomreaktort is találtak, s az ősember otthonának hitt barlangokban is olyan több ezer éves rajzok láthatóak, amelyek égi háborúkat, azaz űrhajók, tömegpusztító eszközök bevetését jegyezték fel az utókor számára. Napjainkban ismét elérkezett az az úgynevezett utolsó stádium, amikor ha nem lesz, aki elzavarja ezt a sok kivénhedt, rothadt lelkű bábot, aki a Sátánnak adta el a lelkét, akkor bizony Földünk újból elnéptelenedik, s majd talán néhány száz vagy ezer év múlva újraéledhet. ..."
Innen: internet: forrás: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009072218757
Kedves Mária - Putyin atillává válik, és nem azért mer, ő ezt akarja, ha nem azért mert az emberi kapzsiság a zsákmány és a milliárdos volta viszi rá, hogy megtartsa- mert jó tudja ha a NATO győz neki vége!
Azért írtam korábban ez a világháború arról, szól, hogy melyik milliárdos győz - a nyugati vagy a keleti! ÉS LESZ A VILÁG EGYEDÜLI URA!
Nézzék ezt a két gusztustalan férget: ezrek és ezrek haltak meg az ő mocskosságuk miatt és ezek itt "halottnézőben" egymással enyelegve vigyorognak. Hát ennyit számít itt egy emberélet!!!
KÉT FÉREG ZSIDÓ c. alatt mentettem el magomnak!
https://www.facebook.com/photo/?fbid=3052641285048249&set=a.2094486240863763
Hozzászólások
Katalin Havas-Harrington
Vigyorogna rájuk a halál !!! Szemetek !!!
Teri Hutás
Nyugodjatok meg egy ÖRDÖG FATTY SEM MARAD ITT, ÉS ÉLETBEN A FÖLDÖN ! - KÖNNYŰ, ÉRTÉKTELEN LÉNYEK !
László Kiss
Teri Hutás úgy bizony - holokausztot vizionáltak hát most megkapják írmagig!
AZ ÍRÁS EGÉSZBEN:
Hírfolyambejegyzések
Mária Rozgics
8 ó. ·
Magyar feltámadás
„Muszáj állandóan földre visszahullni,
hiszem, megoldásnak, célnak lenni kell!”
stb. a linkben... én így terjesztem tedd te is!--------------------- Károlyné Farkas
Lehet-e cél az örökös pusztulás isméylődése? Ez a szenvedéselmélet szükségszerűségét bizonygatja, ami nem az emberi lét feltétele, hanem egy.faj létének igénye.
László Kiss
Károlyné Farkas jó látod - illetve fogalmaztad meg! Köszönöm!
Pontosítok: az ember a mai tudásunk szerint egy faj, mert úgy tudjuk, hogy csak azonos fajok tudnak szaporodni... ez alátámasztja azt a látásomat és üzeneteket, hogy nem szabad fajhoz kötni, ha nem tettét kell megnevezni: gyilkos, amit már ismerünk az emberi fajon belül és elítéljük -

Válasz

kiss lászló üzente 1 hónapja

Még Atilla nagyfejedelmünk idején akadtak olyan bátor harcosok, kik meg tudták regulázni ezt a sok senkiházi söpredéket, mára már egyetlen egy sem akad, aki megálljt parancsolna feneketlen aljasságuknak. Földünk valóban a végóráit éli. De, mint ahogy a régészeti leletekből is kitűnt, eddig is már legalább nyolcszor képes volt újraéledni, képes volt megújulni, kérdés, hogy van-e még újabb esélye az emberiségnek? A földtörténeti kőzetekből is kimutatható, hogy ez idáig, ameddig még vissza tudták idézni a múltat, nyolcszor pusztult ki az emberiség, hiszen még 5 ezer éves atomreaktort is találtak, s az ősember otthonának hitt barlangokban is olyan több ezer éves rajzok láthatóak, amelyek égi háborúkat, azaz űrhajók, tömegpusztító eszközök bevetését jegyezték fel az utókor számára. Napjainkban ismét elérkezett az az úgynevezett utolsó stádium, amikor ha nem lesz, aki elzavarja ezt a sok kivénhedt, rothadt lelkű bábot, aki a Sátánnak adta el a lelkét, akkor bizony Földünk újból elnéptelenedik, s majd talán néhány száz vagy ezer év múlva újraéledhet. ..."

Innen: internet: forrás: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009072218757

Kedves Mária - Putyin atillává válik, és nem azért mer, ő ezt akarja, ha nem azért mert az emberi kapzsiság a zsákmány és a milliárdos volta viszi rá, hogy megtartsa- mert jó tudja ha a NATO győz neki vége!
Azért írtam korábban ez a világháború arról, szól, hogy melyik milliárdos győz - a nyugati vagy a keleti! ÉS LESZ A VILÁG EGYEDÜLI URA!
Nézzék ezt a két gusztustalan férget: ezrek és ezrek haltak meg az ő mocskosságuk miatt és ezek itt "halottnézőben" egymással enyelegve vigyorognak. Hát ennyit számít itt egy emberélet!!!
KÉT FÉREG ZSIDÓ c. alatt mentettem el magomnak!
https://www.facebook.com/photo/?fbid=3052641285048249&set=a.2094486240863763

Hozzászólások
Katalin Havas-Harrington
Vigyorogna rájuk a halál !!! Szemetek !!!
Teri Hutás
Nyugodjatok meg egy ÖRDÖG FATTY SEM MARAD ITT, ÉS ÉLETBEN A FÖLDÖN ! - KÖNNYŰ, ÉRTÉKTELEN LÉNYEK !
László Kiss
Teri Hutás úgy bizony - holokausztot vizionáltak hát most megkapják írmagig!
AZ ÍRÁS EGÉSZBEN:
Hírfolyambejegyzések
Mária Rozgics
8 ó. ·
Magyar feltámadás
„Muszáj állandóan földre visszahullni,
hiszem, megoldásnak, célnak lenni kell!”
A szomszédunkban zajló háború újra és újra felerősíti azt az emberi aljasságot, amelyet elődeink hagytak ránk. Remélem Antall és társai forognak a sírjukban, hiszen Kárpátalja harminc ezüst pénzért való eladása még halódó porjukban sem kaphat megnyugvást. Behódolni a nyugati bandának, amely mióta csak 1492 óta elfoglalta Amerikát, folyamatos háborúzások, népirtások, piszkos játszmák kísérik útját. Kezdve a 100 milliónál is több indián őslakos kipusztításával, akiknek „jótékonykodásuk” jeléül himlővel fertőzött takarókat osztogattak, s amikor kitört az előre eltervezett járvány, mosták kezeiket. Vajon a mostani covidos színjáték nem ugyanerről szól? Az elmúlt évszázadok során és azóta sincs a világon egyetlen olyan háborús tűzfészek, amelyben a jenkik keze ne volna benne, hiszen az ő elemzőik számadatai szerint is 100 millió körüli az otthonából elűzött lakosság száma a fegyveres konfliktusaik miatt, s legkevesebb 70 millió embert öltek meg a harcok során 1945-öt követően. Amibe persze a legutóbbi „arab tavasz” forgatókönyvének áldozatai még nem tartoznak bele. De hát micsoda népség ez és kik azok, akik még őket istenítik, hozzájuk dörgölődznek? Az úgynevezett két torony terrortámadásáról egyértelműen bebizonyosodott, hogy azt csak előre eltervezetten, szándékosan robbantották fel, mert kellett a világnak egy olyan megrázó alibi-kép, amely jogot formálhat számukra az arab országok lerohanásához. Mert kellett az olaj, amely nélkül az amerikai álom elszáll, hiszen dollárfedezetüknek csak barterben, gallonban van értéke. Irakban például hónapokon keresztül mínusz száz celsius-fok alá hűtött, s így egyharmad térfogatra zsugorított földgázt és olajat loptak ki, tartalékolva napjainkra, hiszen ezek már akkor is készültek Európa térdre kényszerítésére. A világot elözönlő migránsválságot is ezek szabadították a Vén Kontinensre, s a sok dróton rángatott korcs, aki valamilyen nemzetvezetőnek képzeli magát, lihegve igyekszik megfelelni a rájuk szabott szerepnek. Pedofil, másságot képviselő, csíra, és még jó néhány jelző illene azokra, akik Európa urainak képzelik magukat. A vén alkoholista volt EU-vezérrel az élen, akitől még a magyar miniszterelnök is szó nélkül elfogadta a nyilvános taslit, ahelyett, hogy minimum bebokszol egyet ezért. De nem, mert akkor nincs apanázs, nincs bandaszellem, amelyre hivatkozva a hazai vizeken is bármit meg lehet tenni. Elég csak annyit kijelenteni, hogy az „Unió döntése” –s már nem is lehet több ellenvélemény. A sok félrevezetett pedig, akik a parlamenti padsorokban asszisztálnak ehhez, nem mer visszakérdezni, hogy ki is ez az úgynevezett unió? Hiszen erkölcsi hullákból, a hazájukban már leszerepelt egyénekből verbuválódott össze, akik felelősséget semmiért sem vállalva osztogatják a közösség által befizetett pénzeket. Hiszen egyetlen esztendő alatt 60 ezer milliárd forinttal nem voltak képesek elszámolni! Ha valaki át tudja számítani ezt forintra, akkor szorozza be átlagosan 350 forinttal, ennyi milliárd és milliárd összeget zsebeltek be. Úgy adják-veszik az országokat, népeket, mintha istenek volnának, amelyet láthatunk most Ukrajnában is! Nézzék csak meg ezt a képet! Így kell viselkednie ez egész Európát képviselő némbernek? Ilyen kéjesen mórikálva vigyorog a másik gyilkosra, aki emberek tízezreit dobja oda koncnak, csakhogy a feladatát minél jobban végre tudja hajtani.
Amikor bizonyítékok tömkelege mutatja, hogy tömegpusztító mérget gyártottak, amerikai megrendelésre, amikor ukrán nők tízezreit amolyan szülőgépként használták, akikkel elhitették, hogy „béranyák”, s a kicsi csecsemőket vitték ki nyugatra, emberi kísérletekre felhasználva, vérüket véve, hogy a sok kivénhedt celeb és politikus a folyamatos vérátömlesztéssel tartsa fenn mocskos földi létét, fiatalnak tettetve magát. Nem vették észre, hogy a vietnami háború főideológusa már lassan száz éves, a saját fajtáját is kifosztó soros is hasonló korú és a többiek is igen magas földi életkort érnek el ezáltal. Miközben a pórnépet kötelező oltásokkal és kötelező elnyomással sanyargatva pusztítják, idő előtt.
Európa valamikor nemcsak az élet bölcsőjének számított, de igyekezett példát adni más kontinensek népeinek is, amely ma már legföljebb tündérmese, hiszen a nagy nyugati nihil a szennyet, s nem a jót hozta felszínre. Szomorú, hogy addig, amíg még Atilla nagyfejedelmünk idején akadtak olyan bátor harcosok, kik meg tudták regulázni ezt a sok senkiházi söpredéket, mára már egyetlen egy sem akad, aki megálljt parancsolna feneketlen aljasságuknak. Földünk valóban a végóráit éli. De, mint ahogy a régészeti leletekből is kitűnt, eddig is már legalább nyolcszor képes volt újraéledni, képes volt megújulni, kérdés, hogy van-e még újabb esélye az emberiségnek? A földtörténeti kőzetekből is kimutatható, hogy ez idáig, ameddig még vissza tudták idézni a múltat, nyolcszor pusztult ki az emberiség, hiszen még 5 ezer éves atomreaktort is találtak, s az ősember otthonának hitt barlangokban is olyan több ezer éves rajzok láthatóak, amelyek égi háborúkat, azaz űrhajók, tömegpusztító eszközök bevetését jegyezték fel az utókor számára. Napjainkban ismét elérkezett az az úgynevezett utolsó stádium, amikor ha nem lesz, aki elzavarja ezt a sok kivénhedt, rothadt lelkű bábot, aki a Sátánnak adta el a lelkét, akkor bizony Földünk újból elnéptelenedik, s majd talán néhány száz vagy ezer év múlva újraéledhet.
Nézzék meg Csernobilt. Az emberi gyarlóság lepusztította területen a természet újraéled. Kezdi begyógyítani a sebeket, s igyekszik az ember számára is megfelelő élőflórát létrehozni. Nézzék meg az afrikai sivatagokat, ahol az oázisok még őrzik a nyomát az emberek múltjának, amikor még nem szipolyozták ki az anyaföldet, nem tették a vegyszereikkel, műtrágyáikkal, hormonszereikkel és sivataggá a kies tájakat, nem irtották ki az őscédrusokat, őserdeinket, nem gyilkolták le az állatainkat, valóban emberhez méltóan voltak képesek élni itt. Ma az emberi kapzsiság, a feneketlen mohóság már nem ismer határt. Inkább a tengerek mélyére süllyesztik az eladhatatlan árut, csak nehogy sokan hozzájussanak, nehogy az általuk felsrófolt árakat lejjebb kelljen szállítani. Lelkiismeretes tudósok folyamatosan figyelmeztetnek arra, hogy Földanyánk akár tízszer ennyi embertársunknak is élhető életet volna képes biztosítani, csakhogy akkor a kapzsiságról, a bélpoklosságról, az önző létformáról le kellene mondani. Mostanság ezt úgy értelmezik ezek a hullarabló hiénák, akik a világ urainak képzelik magukat, hogy minden földi embert megfosztanak saját tulajdonuktól, még az egyéniségüktől is és amolyan biorobotként, chippel a bőrük alatt irányíthatókká téve hagyják meg az életüket addig, amíg számukra értékes, hasznos úgymond „igásállat”. Mert szerintük a valamikori Kánaán ezt kell, hogy napjainkra visszahozza. S még mindig nem lázad fel az emberiség, még mindig nincs, akik megálljt parancsoljanak ennek a néhány tízezernyi aberrált lénynek, helyette inkább hagyják, hogy halomra gyilkolják őket, hogy egész életüket megnyomorítsák.
Számomra mindig is érthetetlen volt az a kép, amelyet a katyni mészárlásról mutattak be. A fogoly lengyel katonákat hosszú sorokban kísérték az előre megásatott sírjukhoz. A menetoszlop élén néhány katona, úgyszintén a végén is. És a sok meggyötört, halálra ítélt – bocsánat a hasonlatért, de nincs más – birkamód, lehajtott fejjel ment előre. Egyetlen egy csoportnál akadt néhány bátor ember, akik megbeszélték, hogy lefogják az őröket és a dulakodás alatt, aki csak tud, szaladjon, amerre lát. Így derült fény az embertelen aljasságra, mert az önfeláldozó bátor társak segítségével néhányan meg tudtak szökni és a világ elé tárni, hogy itt bizony nem a németek követtek el háborús bűnt, hanem a sztálin-atyuska kivégzőosztagai. Ha jól körül nézünk, bizony most egész Európa a mai Katyn felé araszol, lehajtott fejjel, szótlanul, s nincs senki, aki a parancskiosztókat lefogja, s a világ szeme elé tárja, hogy mi is zajlik itt.
Rozgics Mária
Aranyosi Ervin:
Elmúlt a húsvét
Vajon el tudjuk-e görgetni a követ,
képesek vagyunk-e a feltámadásra?
Szakad e sorsunkban a megszokás-szövet?
Vagy csak úgy, mint eddig, várunk egy csodára?
A saját csodánkat, mindig mástól várjuk,
mi meg nem változunk, körbe-körbejárunk?
Rabszolgák maradunk, kikben lélek nincsen?
Eldobjuk álmaink, Júdásként eladjuk?
Hisszük csak hóbortból teremtett az Isten?
Legszebb álmainkat nap, mint nap feladjuk?
Tesszük csak a dolgunk, hogy ezt-azt túléljünk?
Rácsok árnyékában, hogy a fénytől féljünk?
Kétezer év robot, semmi sem változhat?
Nem lelünk kiutat az elme börtönéből?
Nem hiszünk holnapban, mely új jövőt hozhat,
s függünk hatalomtól, semmit érő pénztől?
Mérgezzük világunk még élhető felét,
s várjuk a Megváltó újabb jövetelét?
Nem minekünk kéne megváltókká válnunk,
letépve láncaink, teremtve a jót?
Saját kalitkánkból szabad égbe szállnunk,
s boldoggá tennünk a jó Mindenhatót?
Feltámadni kéne, hisz elmúlt a húsvét,
tűnjön a világból az ily bánatos lét!
Anyagbörtönünkből tudunk szabadulni,
magasabbra szállva, emelkedni fel?
Muszáj állandóan földre visszahullni,
hiszem, megoldásnak, célnak lenni kell!
Ám, amíg bakancsok taposnak fejünkre,
nem kerülhetünk mi a méltó helyünkre!
Tapasztaljuk végre meg a teljességet,
lépjünk be a fénybe végre boldogan!
Hagyjuk magunk mögött a kínzó sötétet,
hiszen lelkünk a mag, amely megfogan!
Együtt és egymásért, vígan, mosolyogva,
értőn nézve mától fel a csillagokra!
Nézzék ezt a két gusztustalan férget: ezrek és ezrek haltak meg az ő mocskosságuk miatt és ezek itt "halottnézőben" egymással enyelegve vigyorognak. Hát ennyit számít itt egy emberélet!!!

Válasz

kiss lászló üzente 1 hónapja

.........ma 2022.április 21-én 16:38.kor..... közlöm a tutit a háború elhúzódik senki és semmi se ússza meg... de ezt ne hidd tudd tudd ki az ellenséged, ez a mai dolgozatom azt szolgálja az utókornak és a ma emberének:


Rubel......csak aranyért !

Az Amerika - Ukrajna által sarokba szorított orosz medve az EU-t támadja vissza.

Nem tankkal, hanem ennél erősebb fegyverrel!
Ezt próbálta valamikor Saddam Huszein is, és Gaddaffy is. Mindannyian ismerjük sorsukat. oroszország viszont sokkal erősebb, mint amilyen erős volt vmikor Irak, vagy Líbia. Ezenken kívül Oroszország bebiztosította magát: dél-keleti szomszédaival katonai szövetséget kötött. Atomfegyverzete számosabb és nagyobb, mint a NATO tagállamoké összesen. A Cirkon atomrakéta 8Mach sebességgel száguld a világűrben a biztos célpontja felé, amennyiben a szükség így kívánja.Mit jelent Putyin döntése, hogy az orosz olaj- és gázeladások során rubelre cseréli a dollárt?

Az EU naponta vásárol Oroszországtól olajat és gázt 660 millió dollár értékben. Tehát alapvetően az EU minden nap 660 millió dollárt fizet olajért és gázért.

Oroszország döntése, hogy a dollárt rubellel helyettesíti azt jelenti, hogy az Európai Unió ezt a hatalmas értékű dollár tartozást rubelben fizesse ki.

Jelenleg egy dollár ára kb 100 rubel. Ezek szerint az Európai Uniónak most napi 66 milliárd rubelt kell megtakarítania olajra és gázra.

Hogyan tud naponta megtakarítani egy ilyen hatalmas összeget?

Az EU kénytelen lesz dollárért vagy euróért megvenni a rubelt!


És honnan lehet megvenni?

Oroszországon kívül egyetlen más országnak sincs ilyen nagy mennyiségű orosz rubelje.

Ezért a dollárral vagy euróval szembeni rubelt kell majd vásárolnia az Orosz Központi Banktól (OKB) és ezzel Oroszország növeli kemény valuta tartalékait.

Oroszországnak újabb döntés van a kezében, ha felhasználja, csődbe viszi az EU-t.

Az OKB nem hajlandó eladni a rubelt dollárért és euróért, aranyat kér a rubelért.

És itt jön a kanyar, ahol vissza fog ütni az embargós politika.

Az arany grammonkénti ára 60 dollár, azaz 6000 rubel, ami azt jelenti, hogy egyszerű számítással napi 11 tonna arany megtakarítására lesz szüksége az Európai Uniónak, hogy napi 66 milliárd rubelt vásároljon azért, hogy megvegye napi energia szükségleteit az oroszoktól.

Csillagászati számok. Azt jelentik, hogy ha Oroszország meghozza ezt a döntést, akkor rövid idő alatt felszívja az európai központi bankok aranytartalékait és halmozza fel az OKB vagyonát.

Az orosz fizetőeszköz iránti kereslet elkerülhetetlenül jelentősen megnövekedett keresletet fog eredményezni a rubel iránt. Ezért a rubel, mint új világ-valuta új meghatározó szereplővé válik, amely a dollár és az euró helyett a világpiacok jelentős részét érinti!

Oroszország ellen vívott gazdasági háború fegyverré vált Oroszország kezében ellenük és erősebbé, mint az atomfegyverek...

Egy új világ van alakulóban.
3 hozzászólás
László
László Kiss
15 órával ezelőtt

Egy új világ van alakulóban.

?????????????????????????????????????????????????????????????

HÁBORÚ VAN..... MÁS SZÓVAL -

ÉS NEM A SZEGÉNY KEZDTE HA NEM A GAZDAG AKI A SZEGÉNNYEL VÍVASSA KI URALMÁT A SZEGÉNY FELETT - HANGZIK EL A TANÍTÁS EBEN A FILMBEN NÉZD MEG JÓ FILM HASZNOS...ITT: https://filminvazio.hu/videa-film/szabadon/

MA IS ERŐLTETIK AZ OLTÁST AKKOR AMIKOR:

Zolo Petrovics

csakis nenzetközi bíróságon tudsz érvényt szerezni Magyarorszagi nem De mivel nem tartották be a kotwkeuou Prtokokt a Kiserleti Vakcinaval kapcsolatban Így sz Orvos is oerelhető es az alam is Szten angliaban keress ügyvédet, elég előre haladotz az ügy Es itt precedens per van Mivel ez Kiserleti Vakcina volt ere van egy nenzetközi szabályozás Csak Kutató orvos adhatja be es kötelező be tartania az előtte és utána több évig tartó vizsgálati és megfigyelési protokollt Ezt Nem tették meg Erre hoztak egy érvénytelen rendeletet hogy ez védő oltás. Tehát megtveszrettek az embereket, mivel a vakcina nem kapta meg ezt a be sorolast. Tehát a kormany az ügyvédek vles sz orvosok mind számom kerhetőek......"""


NATO - Oroszország NEM GYŐZHET - OLVASOM A HÍR CIKK CÍMÉT .. ÉS eszembe jut a 200 ezer kozák - ukrán akik leverték Kossuth bankókat!

Vajon ma Putyin is úgy jár - ti mit gondoltok? Én azt gondolom - egymást fogják elpusztítani és a szegény vissza süllyed a furkósbot hoz az őskorba! Ha nem éri meg a filmet amit ajánlottam - mert az ember csak ember! Üzeni a film!

id. Kiss László 2022.04.21-én 1:40-kor írtam....
Kedvelés
Igazságkereső
Igazságkereső
7 órával ezelőtt
Válasz címzettje:

Oroszországnak mindenáron győzni e kell!
Kedvelés
László
László Kiss
5 órával ezelőtt
Válasz címzettje:

nem minden áron győzött már... oROSZORSZÁG győzött, már akkor amikor még el sem kezdte! Ha megérted a mai dolgozatom, a jövő látszat is csal - így, tudjuk - ők azt hiszik, átmentették vagyonuk zsákmányuk... olvasd el de a 9. órás filmet is nézd meg különben nem fogod megérteni

itt: https://filminvazio.hu/videa-film/millennium-trilogia-1-2-3-resz/

Egy új világ van alakulóban.

?????????????????????????????????????????????????????????????

HÁBORÚ VAN..... MÁS SZÓVAL -

ÉS NEM A SZEGÉNY KEZDTE HA NEM A GAZDAG AKI A SZEGÉNNYEL VÍVASSA KI URALMÁT A SZEGÉNY FELETT - HANGZIK EL A TANÍTÁS EBEN A FILMBEN NÉZD MEG JÓ FILM HASZNOS...ITT: https://filminvazio.hu/videa-film/szabadon/

MA IS ERŐLTETIK AZ OLTÁST AKKOR AMIKOR:

Zolo Petrovics

csakis nenzetközi bíróságon tudsz érvényt szerezni Magyarorszagi nem De mivel nem tartották be a kotwkeuou Prtokokt a Kiserleti Vakcinaval kapcsolatban Így sz Orvos is oerelhető es az alam is Szten angliaban keress ügyvédet, elég előre haladotz az ügy Es itt precedens per van Mivel ez Kiserleti Vakcina volt ere van egy nenzetközi szabályozás Csak Kutató orvos adhatja be es kötelező be tartania az előtte és utána több évig tartó vizsgálati és megfigyelési protokollt Ezt Nem tették meg Erre hoztak egy érvénytelen rendeletet hogy ez védő oltás. Tehát megtveszrettek az embereket, mivel a vakcina nem kapta meg ezt a be sorolast. Tehát a kormany az ügyvédek vles sz orvosok mind számom kerhetőek.

nato - oROSZORSZÁG NEM GYŐZHET - OLVASOM A HÍR CIKK CÍMÉT .. ÉS eszembe jut a 200 ezer kozák - ukrán akik leverték Kossuth bankókat!

Vajon ma Putyin is úgy jár - ti mit gondoltok? Én azt gondolom - egymást fogják elpusztítani és a szegény vissza süllyed a furkósbot hoz az őskorba! Ha nem éri meg a filmet amit ajánlottam - mert az ember csak ember! Üzeni a film!

id. Kiss László 2022.04.21-én 1:40-kor írtam....

és a mai dolgozatom:

Macron Le Pennek: „ha ezt megteszi, abból polgárháború lesz”

admin Rugli Tamás

2022. 04. 21. 06:42

Csaknem három órán vitázott egymással a két elnökjelölt a franciákat leginkább foglalkoztató kérdésekről, így a háború és az oroszok mellett a közbiztonságról, az Európai Unióról és a vallási kérdésekről is.

Emmanuel Macron francia elnök azzal vádolta meg kihívóját, a jobboldali szuverenista Marine Le Pent az elnökjelöltek szerda esti televíziós vitájában, hogy az orosz hatalomtól és Vlagyimir Putyin orosz elnöktől függ, miután egy orosz bank hitelezte a korábbi kampányát, írja tudósításában az MTI. Le Pen visszautasította Macron vádjait.

Macron egy ponton úgy fogalmazott, „az a gond, hogy amikor Oroszországról beszél, akkor a bankáráról beszél”, mire Le Pen azzal vágott vissza, hogy Macron vádaskodása tisztességtelen, főleg, hogy ő is tudja, hogy nem mond igazat, hiszen elnökként Macron hozzáfér minden francia titkosszolgálati információhoz. Ezt követően azt is vetélytársa szemére rótta, hogy az többször is fogadta Putyint az elmúlt években.

„Ön nem akármilyen banktól vett fel hitelt, még Oroszországban sem, hanem egy, a hatalom érdekeihez kötődőtől” – ütötte tovább a témát az elnök, amire Le Pen azzal vágott vissza, hogy egyetlen francia bank sem nyújtott neki kölcsönt, ezért kellett orosz hitelhez folyamodnia. Kiemelte, az egyetlen dolog, ami függést idéz elő a helyzetben az, hogy a kölcsönt visszafizesse, egyébként teljesen szabad. mondta az elnök kihívója.

Az ellenzéki politikust az előző elnökválasztási kampány idején hivatalában fogadta Vlagyimir Putyin, emiatt rendszeresen vádolják őt politikai ellenfelei azzal, hogy szoros viszonyt ápol az orosz hatalommal. A 2014-es regionális választásokat megelőző kampányához pártja, a Nemzeti Tömörülés 9,4 millió eurós összegben kapott hitelt az Első Cseh-Orosz Banktól, amelynek visszatérítésére 2020-ban kapott haladékot 2028-as határidővel az azóta tönkrement pénzintézet hitelezőitől. Korábban a pártalapító Jean-Marie Le Pen mikropártja, a Cotelec kapott 2 millió eurós összegű kölcsönt egy ciprusi offshore cégtől, amelyet francia sajtóértesülések szerint az orosz VTB bank volt vezetőjéhez köthető alapokból finanszíroztak. Marine Le Pen közvetetten jutott hozzá ehhez az összeghez, miután a 2017-es elnökválasztási kampányához a Cotelectől vett fel hitelt.

Az ukrajnai háború kapcsán Le Pen megerősítette, hogy egy szabad Ukrajnát támogat, amely nem függ sem az Egyesült Államoktól, sem az Európai Uniótól, sem Oroszországtól. A szélsőjobboldali jelölt kifejezte szolidaritását és együttérzését az ukrán néppel, jelezte, hogy támogatja Ukrajna anyagi és védelmi megsegítését, de ellenzi az embargót az orosz olajra és gázra.

Éles vita alakult ki az európai uniós kérdésekről is a két politikus között, miután Macron azzal vádolta meg Le Pent, hogy a programjában bújtatottan benne van Franciaország kivezetése az Európai Unióból. A Nemzeti Tömörülés jelöltje ezt határozottan cáfolta.

Aztán, miután Marine Le Pen megerősítette, hogy megválasztása esetén betiltaná a muzulmán fejkendő viselését nyilvános helyeken, Macron úgy fogalmazott, hogy ennek polgárháború lehet a vége. Le Pen véleménye szerint a fejkendő az iszlamisták egyenruhája, amely a nők és férfiak közti egyenjogúságot támadja.

„Amit ön javasol, az a francia szellem elárulása, honfitársaink millióit szorítaná ki a közéletből” – mondta Macron, aki szerint egy ilyen intézkedés a kirekesztés törvénye lenne, míg Le Pen a szabadságvédelem törvényéről beszélt.

A fejkendőről szóló vita rendszeresen kirobban Franciaországban, miután a szekularizáció, azaz az állam és a vallás szétválasztásának nevében a vallási jelképek viselését szigorúan szabályozzák a törvények. Igy a közoktatási intézményekben tilos minden vallási megkülönböztető jegy, a muzulmán fejkendőn kívül kereszt vagy kipa viselése is. Macron a vita ezen részében arra emlékeztetett, hogy mandátuma alatt a parlament elfogadott egy törvényt az iszlamista ideológia visszaszorításáról.

A két legnézettebb országos televízió, a TF1 kereskedelmi csatorna és a France2 köztelevízió által szervezett hagyományos vitaműsorban a két jelölt csaknem három órán át vitázott a franciákat leginkább foglalkoztató kérdésekről, a nemzetközi ügyek mellett a megélhetési gondokról, a közbiztonságról, Franciaország versenyképességéről, az egészségügy helyzetéről, a környezetvédelemről, a francia szociális modellről és a fiatalok jövőjéről.

Még a vita kezdetén egy rövid kézfogást követően Marine Le Pen rossznak ítélte meg az elmúlt öt év kormányzásának eredményét, míg Macron kijelentette, hogy Le Pen elnökválasztási programjának se füle, se farka.

A hagyományos elnökjelölti tévévita általában nem módosítja a jelöltek közötti erőviszonyokat, de fontos szerepe lehet a bizonytalanok meggyőzésében. Négy nappal a vasárnapi második forduló előtt a legfrissebb felmérések Emmanuel Macron 54-56,5 százalékos győzelmét jelzik, míg Marine Le Pen a szavazatok 43,5-46 százalékára számíthat. Öt évvel ezelőtt Macron kétharmados győzelmet aratott Le Pen felett.

????????????????????????????????????????????????????????????????

FRANCIÁK!

emlékeztem: ....amikor a peronon vannak akkor már késő a bánat... "...nem szabad megengedni egyetlen politikai folyamatba sem többet, hogy a dolgok a peronig fajuljanak...."

IGEN MERT ONNAN MÁR CSAK EGY LÉPÉS A VAGONÍROZÁS!

2015-ÖS CIKK:

Franciaország

Marine Le Pen felmondta a politikai közösséget apjával Access to the comments Kommentek

Írta: Euronews • A legfrissebb fejlemények: 10/04/2015

Marine Le Pen komolyra fordította a szót az egyik francia tévécsatorna, a TF1 esti hírműsorában.

A szélsőjobboldali francia Nemzeti Front elnöke apjáról, a pártalapító Jean-Marie Le Penről azt mondta, mostanra nincs helye a politikai életben.

A 86 éves, hírhedten antiszemita politikus a második világháborús gázkamrákról alkotott véleményét erősítette meg a minap, ebből lett botrány.

Marine Le Pen a stúdióban úgy fogalmazott, hogy Jean-Marie Le Pennek le kell vonnia a konzekvenciát a közfelháborodásból, amit legutóbb okozott, és el kellene jutnia arra a felismerésre, hogy nem tanácsos politikai felelősséget vállalnia a jövőben.

A Nemzeti Front szélsőséges, gyűlölködő retorikája sokat szelídült az elmúlt években, így aztán mára a krábbinál sokkal szélesebb körben népszerű.

Egy asszony azt mondja, szerinte Marine Le Pen jó stratégiát választott, el kell határolódnia az apjától. Ha félreérthetetlenné teszi a köztük lévő nézetkülönbséget, sok szavazatot nyerhet a következő választásokon.

Egy másik járőkelő, egy férfi azt ismételgeti, hogy a pártelnöknek igaza van. Úgy fogalmaz, hogy az öreg szivart tényleg ideje eltakarítani a politika színpadáról. Marine Le Pen köre következik, meg kell tisztítania az utat maga előtt, ettől majd minden világosabb lesz.

Marine Le Pen 2011-ben vette át a pártelnökséget apjától, és azóta is azon dolgozik, hogy a Nemzeti Frontot megszabadítsa a rasszizmus látszatától. Ez nagyjából sikerül is neki: a tavalyi európai parlamenti választásokat elsöprő fölénnyel nyerték meg Franciaországban.

VÉLEMÉNYEM - AZ ANTISZEMITIZMUS AZ HA SZEMITA NÉPET NEMZETET JELÖL MEG BŰNBAKNAK BŰNCSELEKMÉNYEK ELKÖVETÉSE ESETÉN.. TEHÁT AZ A JÓ POLITIKUS AKI - ELLENTÉTBEN AZZAL A POLITIKUSSAL SZEMBEN AKI NÉMET - OROSZ - MAGYAR - SPANYOL - STB. ZSIDÓRÓL BESZÉL, HOGY MEG SEM EMLÍTI, HOGY ZSIDÓ - DE MINDENKI TUDJA MIRŐL-KIRŐL BESZÉL!

Tanulmányaim kutatásaim során kettő ilyen emberrel találkoztam és név nélkül idézem őket:

„…..persze, hogy vannak olyanok, akiknek ez nem tetszik, no de mit csináljunk – olyan rendszert, amelyik mindenkinek tetszik, nem lehet csinálni emberek! De hiába ami tetszik a Manfrédnak, az nem tetszik annak az elvtársnak, aki most is a csepeli gyárban dolgozik – Ami őneki tetszik, az nem tetszik a Weisz MANFRÉDNAK ÉS HA MÁR VÁLASZTANI KEL MI AZT MONDJUK, INKÁBB OLYAN RENDSZERT VÉDÜNK TARTUNK ÉS ERŐSÍTÜNK, AMI 5 MILLIÓ FELNŐTT DOLGOZÓNAK TETSZIK MINT A 300000 KIZSÁKMÁNYOLÓNAK ÉS ELÍTÉLŐNEK TETSZIK -..”

és a másik:

„…A küzdelmet és a gyűlöletet az emberek között nagyon sajátosan érdekelt társaságok táplálják Ez egy apró gyökértelen, nemzetközi klikk amelyik egymás ellen fordítja az embereket nem akarja, hogy békében éljenek Ők azok az emberek akik otthon vannak mindenhol és sehol sem Akiknek nincs talajuk ahol felnőttek Aki ma Berlinben él, holnap Brüsszelben, holnapután Párizsban Aztán újra Prágában vagy Bécsben vagy Londonban, és akik otthon érzik magukat mindenhol Ők az egyetlenek akiket nemzetközieknek nevezhetünk Mert mindenhol tudnak üzletelni De a nép nem követheti őket Az nép kötődik a gyökereihez, kötődik a szülőföldjéhez Kötődik a lehetőségekhez amit az országa a nemzete tud adni…”

Akit tisztelek Seneca kora rendkívüli tehetségét is ide soroltam, habár néphez köti amiben tévedett - mert pont ezt használta ki a modern kor bűnözője gyilkosa!

SENECA (Lucius Annaeus Seneca). Első századbeli római filozófus. "Ennek a legbűnözőbb népnek a szokásai olyan erőszakosak, hogy azokat minden ország elfogadta. a meghódítottak kényszerítették törvényeiket a hódítókra.". (De Superstitione)

és akik néven nevezték:

1222-ben az aranybulla így figyelmeztet rá:

(XXIV. p.) Hogy izmaeliták és zsidók tisztséget ne viseljenek. Pénzváltó, kamara-ispánok, só-kamarások és vámosok, országunkbéli nemesek legyenek. Izmaeliták és zsidók ne lehessenek.

MA 2020. OKTÓBER, 17-ÉN AMIKOR ÍROM – E SOROKAT A PÉNZ URAI HOZ ÉS CSAHOSOK ÁLTAL ENGEDÉLYEZETT UZSORÁVAL GYILKOLJÁK – PUSZTÍTJÁK A MAGYAR LAKOSSÁGOT! EZ A TÉNY A VALÓSÁG! MÓDSZERE: A PÉNZNYOMDÁJÁBAN KINYOMTATJA AZ ÉRTÉKTELEN PAPÍR PÉNZT ÉS AZT KEDVEZŐ ÍGÉRETEK KECSEGTETÉSÉVE ELFOGADTATJA KÉSŐBBI ÁLDOZATÁVAL! EZT ELEKTRONIKUS ÚTON IS MEGTEHETI ÉS TESZI! MAJD MESTERSÉGESEN MUNKANÉLKÜLIVÉ TESZI – MUNKAHELYEK MEGSZÜNTETÉSÉVEL ÉS STB. HASONLÓ – PL. ADÓ JÁRULÉKOK STB. TERHELÉSE ELVISELHETETLEN SZINTRE FELTURBÓZZA – ŐSLAKOSSÁGI VÁLLALKOZÓK ESETÉBEN…. KÜLFÖLDIT INGYEN STAFÍRUNG KI , ADÓ MENTESSÉG, VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ PÉNZ….. STB. –VEL!

MIND EZEK UTÁN A FIZETHETETLEN MÉRTÉKRE FELEMELT TÖRLESZTŐRÉSZ MÁR NEM TUDÓ ÁLDOZATÁNAK INGÓSÁGÁT VAGYONÁT-HÁZÁT ELVESZI A MINDENKORI CSAHOS ÁLLAMI VEZETŐK KÖZRE MŰKÖDÉSÉVEL!

BIZONY – BIZONY EZ VAN MA 2020-BAN! megjegyzem és volt amikor még én is kényszer vállalkozó lettem 1995-ben.."

mint olvastad szembe az aranybullával 1222- nem nevesítette, a gyilkos módszerét írtam le én is"

Tehát nálam a gyilkos szinonimája a zsidó szó amit fent bizonyítottam! Mert nem minden zsidó gyilkos... gyilkos csak a gyilkos embergyilkos aki nem azért öl mert éhes ha nem azért, itt megakadtam - miért is öl? Igen beugrott hatalma megtartásáért!

HATÁROZOTTAN KÉREM A FÖLD FIAIT LÁNYAIT, HOGY A GYILKOSOKAT JUTTASSÁK NEMZETI ORSZÁGAIKBAN A BÖRTÖNÖKBE... AMIT MAGUK ÉPÍTENEK MAGUKNAK ÖNFENNTARTÁSSAL - HASONLÓT MINT RÉGEN AUSZTRÁLIA VOLT.... VAJON VAN OLYAN LAKATLAN SZIGET AHOVÁ AZ A 13. CSALÁD MAO LÉTSZÁMÁVAL ELFÉR - EZT NEM TUDOM!

DE AJÁNLOM A HOGYAN KÉRDÉSÜNKRE AZT A 9-ÓRÁS FILMET MEGNÉZÉSÉRE:

https://filminvazio.hu/videa-film/millennium-trilogia-1-2-3-resz/

id. Kiss László

Válasz

kiss lászló üzente 1 hónapja

ELJÖTT AZ IDŐ MA 2022.04.17.-ÉN HÚSVÉT VASÁRNAP VAN: --------ÁTÍRT ÉS LOPOTT IDŐ, AHOGY A BIBLIÁVAL TETTÉK... ami megtörtént nem úgy és nem abban az időben és nem leírt megnevezett szereplőkkel!
AMI AZ ÉN TÖRTÉNETEM ILLETI - Ő LEÍRTA ÖSSZELOPKODTA AZ INTERNETEN . ITT OLVADHATOD: írd be a keresőbe: Grüll Antal - Atlan (Az emberiség eredete)
Ő PEDIG LEÍRTA DIÓHÉJBA - IDE MÁSOLOM:
Nagypéntekkel és húsvéttal HIBÁI…
József Kántor
2 órával ezelőtt

Tisztelt Hölgyek és Urak!

Igaz HUN_MAGYAROK!

Valami valami éktelen NAGY HIBA van ezzel a "nagy péntekkel és húsvéttal"!!! És nagyon nagy BAJ!!! Őseink - akik a világ ŐSNÉPE,ahol minden indoeurópai nép a HÉT TÖRZS /// Megyer-Nyék-Kürt:Gyarmat-Tarján-Jenő-Kér-Keszi/// egyikéből másikából eredeztethető,tehát Testvér-Rokon,még az oly sokat "emlegetett OROSZ muzsik ember is az,hiszen Ősi Szkíta --- Őseink akik ANYAKÖZPONTÚ társadalmi rend keretei között, Fejedelmi és Nagyfejedelmi vezetés alatt ---akik a TERMÉSZET alapos megfigyeléseiből tettek szert oly irdatlan nagy Ismeretekre-Tudásra,mely alapján lettek a MAG és TUDÁS NÉPE cím birtokosai is,akik az egyik ilyen alapos megfigyelésből alakították ki,s hagyták ránk-utókorra és csak megőrzésre,majd GENERÁCIÓKON keresztüli átadásokra a KÁRPÁT HAZÁVAL egyetemben a MAGYAROK ISTENE Ősi Mágus vallásfelfogásunkat,mely a FÉNY és a SÖTÉTSÉG egymásra hatásából fogant mágus és NEM élő ISTENI vallásfelfogás --- amelyről a PETŐFI a Nemzeti dalában NEM véletlenül tesz említést és írja: " a magyarok istenére esküszünk....."!!! NEM VÉLETLENÜL!!! Ezt a mágus vallásfelfogásunkat --- a MAGYAROK ÚR JÉZUSA oktatta-tanította,aki ezt a nevet a NÉPÜNKTŐL kapta --- aki olyan élő ember volt,mint " én-te-ő avagy MI-TI-ŐK" --- aki a legnagyobb MAGYARI prófétaként a HUN_MAGYAR avagy HUN_SZKÍTA mágus vallásfelfogásunk csodálatosan nagy képviselője volt. ÉLT és HALT,de soha sem a "kereszten" HALT,hanem természetes halállal --- akinek halála után 325-ben a Nicei zsinaton a Római kereszténység nevét ellopván-kisajátítván,az idealizmusuk alapján "jézus krisztus" néven szellemtudati "istenévé" avanzsálta!!!

ŐSEINK hatalmas tisztelettel voltak a NŐI NEM irányába. Ennek alapján --- a TERMÉSZET újjászületésének - a kikeletnek tulajdonították az ÉGI NÁSZ idejét.

ÉGI ÉDESANYÁNK jelképe a HOLD --- NAPATYÁNK jelképe a NAP!!! NAPATYÁNK Kikelet havának 21.napján teljes hatalmában lépve - a FÉNY erejét növelve a VILÁGOSSÁGOT fokozva - tette mindezt,hogy az ÚJJÁÉLEDÉSHEZ. És ez nem "feltámadás" - hiszen nincs halál - csak KIKELET és ÚJJÁSZÜLETÉS!!! Mert - aki meghalt avagy meghal: az végleg kivonult az ÉLET nagy körforgásából. ÉGI ÉDESANYÁNK Szelek havának 16.napján teliholdkor lesz NŐIESSÉGÉNEK teljességében,és ekkor megtörténik a fogantatás-megtermékenyülés!!! ŐSI HÁRMASSÁGUNK --- a MAGYAROK ISTENE mágus vallásfelfogásunk alapján ---

FÉNY szüze FÉNY atya FÉNY fia

anya apa gyermek

a férfiaknak és fiúknak " tavaszi szél vizet áraszt virágom virágom - én tégedet...." a méltó tisztelet jegyében a LOCSOLKODÁS keretében kellett kifejezniük a NŐNEM felé. Ez a tisztelet LOCSOLKODÁS sehol másutt - csak a MAGYARSÁG,a NÉPÜNK és NEMZETÜNK életében dívott és remélve fog is tartani tovább --- hiszen a világ egyetlen más országában sem volt szokás - a mai napig sem!!!

====================================================== Ezért tisztelettel kérünk MINDEN IGAZ MAGYAR FÉRFIT - APÁT és FIÚT,hogy: a MAGYAROK ISTENE tudás hitében,szeretetében és szellemiségében --- a LOCSOLKODÁST ne mulassza el - sem családi,sem rokoni,sem ismerősi körben,s méltó tisztelettel viseltessenek a NŐI NEM felé!!! Köszönjük.

HUN_MAGYAROK AZ ŐSI HUNNIÁÉRT MOZGALOM

Válasz

További hozzászólások 

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu