Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

SEMMISEM AZ AMINEK LÁTSZIK, ÍRJÁK,MONDJÁK ÉS SULYKOLJÁK.

 

A TUDATLANSÁG= FÉLELEMMEL

 

MOST ÉRTEM EL AZT A SZINTET AMIKOR  NYÍLTÁ VÁLHATOK

 

MA 2009. DECEMBER 21-ÉN 04:56 -ÓRAKOR AMIKOR ÍROM-E SOROKAT

EGY ŐSRÉGI MAGYAR SZOKÁS ELEVENEDIK MEG, A FÉNY NAPJA A FELVILÁGOSULÁS...

 

EZÉRT TETTEM KI FÉNYKÉPEMET IS, MERT TUDOM, HOGY AKI KIVÁNCSI RÁM ISMER, AKKOR MEG MINEK JÁTSZUK A TITKOLOZÓDIST ...

 

szeretettel: id. Kiss László  8887. Bázakerettye Petőfi u. 7.

 

...egyik versemmel köszöntelek bennetek:

 

Szerző       Üzenet
spartakusz     
cs okt 29 2009, 04:03     Jelentés Szerkesztés Idézés
Regisztrált tag #6
Regisztrált: cs júl 23 2009, 06:30
Üzenetek: 136
    Sziasztok!

Folytatom életem-élesben írásom, ahogy látom megújult a felírta a monitoromon:
Kárpát-medencei kerekasztal címen - jó és találó, eredeti elgondolásom helyet - így kezdem:

Tudom, hogy MAGYARORSZÁG FELTÁMAD.

Magyarország feltámad és élni virágozni fog,
Régi dicsőségében ragyogja be a teret a mindenséget,
Hiába mondják és írják, nem akarják látni nagy magyarországot,
Hát így nem is kisbetűvel naggyal lesz írva az égre.

Szeretlek hazám MAGYARORSZÁG,
TE CSODÁS GYÖNYÖRŰ ORSZÁG,
MÁR NEM FOGUNK KÖNNYEZNI,HA RÁD GONDOLUNK.
Te feltámadott ország.

Most már szúrós a tekintetünk, mert felébredtünk.
Nem tudta kinevelni belőlünk az alja nép,
HAZASZERETETÜNK.
Szeretlek hazám MAGYARORSZÁG.

Te csodás gyönyörű kagyló KÁRPÁTOM,
Kagyló ki benne az élet indult el útjára,
Visszatérek hozzád, mert szeretlek,
Tiszta szívből, teljes odaadással.

Életem is feláldozom érted,
Te gyönyörű tündéri csodás ország,
Tömörülünk, és szent koronánkat,
Méltóan most a fejedre helyezzük.

Bázakerettye 2009. október 29.-én, 03.00-órakor...


szeretettel: spartakusz...


spartakusz

 

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

kiss lászló üzente 3 napja

KI A HALÁLOS ELLENSÉGED?
A halálos ellenséged az aki életedre tör, élettered ellehetetleníti, elfoglalja és uralkodik rajtad….
Mióta a világ a világ a földön ez van ! Bizonyítottan krisztus előtti időből tudjuk ezt! Idézem:
CICERO (Marcus Tullius Cicero). Krisztus születése előtt az első században élt Római államférfi és író.
"Halkan! Halkan! Azt akarom, hogy csak a bírók hallják amit mondok. A zsidók már nagy nehézségeket okoztak nekem, mint ahogy másoknak is. Nem kívánok nekik további szívességeket tenni." (Védőbeszéd Flaccus védelmében).
Cicero a védelem tanácsadójaként működött Flaccus, egy római tiszt perében, aki zsidó aranyszállítást akadályozott meg akkori mint mai nemzetközi főhadiszállásukra, Jeruzsálembe. Cicero akkor már volt valaki, és az, hogy valaki az ő pozíciójában "halkan" kell hogy beszéljen, mutatja, hogy környezetében veszélyesen hatalmas erők működtek.
Egy más alkalommal Cicero ezt írta:
"A zsidók egy sötét és visszataszító erő részei. Tudjuk, hogy klikkjük számos tagból áll, hogy mennyire összetartanak és szövetségeik milyen hatalommal bírnak. Csirkefogók és gazemberek népe."

SENECA (Lucius Annaeus Seneca). Első századbeli római filozófus. "Ennek a legbűnözőbb népnek a szokásai olyan erőszakosak, hogy azokat minden ország elfogadta. a meghódítottak kényszerítették törvényeiket a hódítókra.". (De Superstitione)
DIODORUS SICULUS. Első századbeli görög történész. Megfigyelte, hogy a zsidók más embereket ellenségeiknek és alsóbbrendűnek tekintették. "Az "uzsora" azt jelenti, hogy pénzt kölcsönöznek nagy kamatra. Ez évszázadokon keresztül nagy nyomorúságot és szegénységet okozott a gójok között. és ez okozta a zsidók elítélését."
FELTROI BERNARDINO . 15. századbeli olasz pap. Szelíd ember, aki normális körülmények között a türelemért és könyörületességért szállt síkra, önmagát 'ugató kutya'-ként írta le, amikor zsidókkal kereskedett: "Zsidó uzsorások halálra nyomorítják a szegényeket és rajtuk híznak meg. Én, aki alamizsnából élek és a szegények kenyerét eszem, legyek néma a könyörületesség meggyalázásának láttán? A kutyák azért ugatnak, hogy védjék azt, aki eteti őket. Engem a szegények etetnek, legyek néma, amikor látom, hogy kirabolják őket a tulajdonukból?" (E. Flornoy, Le Bienbeureux Bernardin the Feltre)
innen idézve: https://www.jegyzetportal.hu/download/vallasok/mit_mondtak_hires_emberek_a_zsidokrol.htm
1222-ben az aranybulla így figyelmezet rá:
(XXIV. p.) Hogy izmaeliták és zsidók tisztséget ne viseljenek. Pénzváltó, kamara-ispánok, só-kamarások és vámosok, országunkbéli nemesek legyenek. Izmaeliták és zsidók ne lehessenek.
MA 2020. OKTÓBER, 17-ÉN AMIKOR ÍROM – E SOROKAT A PÉNZURAIHOZ ÉS CSAHOSAIK ÁLLTAL ENGEDÉLYEZETT UZSORÁVAL GYILKOLJÁK – PUSZTÍTJÁK A MAGYAR LAKOSSÁGOT! EZ A TÉNY A VALÓSÁG! MÓDSZERE: A PÉNZNYOMDÁJÁBAN KINYOMTATJA AZ ÉRTÉKTELEN PAPÍR PÉNZT ÉS AZT KEDVEZŐ IGÉRETEK KECSEGTETÉSÉVE ELFOGADTATJA KÉSŐBBI ÁLDOZATÁVAL! EZT ELEKTRONIKUS UTON IS MEGTEHETI ÉS TESZI! MAJD MESTESÉGESEN MUNKANÉLKÜLIVÉ TESZI – MUNKAHELYEK MEGSZÜNETÉSÉVEL ÉS STB. HASONLÓ – PL. ADÓ JÁRULÉKOK STB. TERHELÉSE ELVISELHETETLEN SZÍNTRE FELTURBÓZZA – ŐSLAKOSSÁGI VÁLLALKOZÓK ESETÉBEN…. KÜLFÖLDIT INGYEN STAFÉRUNKZ KI , ADÓ MENTESSÉG, VISSZANEMTÉRINTETDÓ PÉNZ….. STB. –VEL!
MIND EZEKUTÁN A FIZETHETETLEN MÉRTÉKRE FELEMELT TÖRLESZTŐRÉSZ MÁR NEM TUDÓ ÁLDOZATÁNAK INGOSÁGÁT VAGYONÁT-HÁZÁT ELVESZI A MINDENKORI CSAHOS ÁLLAMI VEZETŐK KÖZRE MÜKÖDSÉVEL!
BIZONY – BIZONY EZ VAN MA 2020-BAN! megjegyzem és volt amikor még én is kényszer vállalkozó lettem 1995-ben
Én így foglaltam össze: 2019-ben:
László Kiss
Megosztott egy hivatkozást.
POZSONYI HÁBORÚ
https://www.youtube.com/watch?v=6fha9RmpL7c...
László Kiss 3 órája (szerkesztve)
DIADALUNK! MA 2019. július 7.-ÉN DIADALUNK NAPJÁN POZSONYBAN GYŐZTÜNK AZ EGYESÍTETT NYUGAT FELETT AKIK KI AKARTAK IRTANI BENNÜNK CSECSEMŐTŐL AZ AGGASTYÁNOKIG!!!!!!! ! UTÓIRAT: A TEGNAP ÍRT VERSEM: A MAI ERKÖLCSI CSAPÁS HALÁLOS ELLENSÉGEINKRE! Pozsonyban megvédtük Pozsonyban megvédtük anyaföldünk és nyelvünk örökre! 907….07.07. én írom ma arab számokkal, A hét és a fő dicsőségében! Álmos és a szövetség adta Árpádot akkor nekünk győzelemre! Ma 2019. július 6.-án írom latinul - előestéjén, magyarul gondolkodva! Írnám ősrégi magyar írásjelekkel, de nem tudom – nem tanultam! Szememet a földről az égre viszem, és keresem a tejutat és emlékezek! Visszatekintek utamra már így vénen, és szomorúság tölt el, de örülök! Örömöm, hogy világgá kürtölhetem és magyarul, amit Árpádnak köszönhetek! Szívem hevesebben kezd el dobogni, kezem ökölbe szorul, mert ma nem tudom! Nem tudom védeni Árpád örökségét és Álmos visszatérést, így ünneplem énekem! Szám dalra fakad és dalol, dalom viszi a szél messzire a föld magyarjainak megértésre! Köszönöm neked, Álmos fiának Árpád, és a hét vezérnek, hogy itthon lehetek és élek! Kárpát hazám sokat szenvedett és szenved ma is az idegentől elnyomottan keseregve! Keserű ma az élet – de soha nem adjuk fel – küzdünk, míg csak egy magyar lesz e földön! Az eget, ahogy fürkésztem a tejút mellett a csillagok állásában huncuttól mosolyogtak! Fülemben hallottam énekük – jön, már elindult az állások állása egy újabb győzelemre! Magyar győzelmet mutatva az égen, az összes magyart hazájába terelve másnapon! E napon a napsugár fénylő tekintette – ereje hozta meg kiérdemelt kitüntetésünket! Kitűntünk mindig e földi sorból a nyugat nem értve bennünk és irigyelve tudásunk! Ennek véget vetett az isteni akarat, mert óv és véd bennünk utunkon küldetésünkben! kelt: Bázakerettye, 2019. július 6. id. Kiss László
2
Anikó Mária Cserép 4 órája
Tisztelt Uram! Ön mindig túl sokat ír megjegyzésként Kubínyi Tamás felvételeihez , s felhasználja a felületet saját céljaira. Kérem ne tegye! A kevesebb sokszor több! Szorítkozzunk ebben az esetben is a Pozsonyi diadal méltó megünneplésére és hallgassuk tiszta szívvel Herceg Ferencet és Kubínyi Tamást. Köszönjük nekik a feltöltést ! Sajnos nem volt lehetőségem Szeged felől felutazva végig hallgatni a rendezvényt.
László Kiss 4 órája
@Anikó Mária Cserép így megfelel neked - vagy még töröljek belőle?
Kathleen Harrington 4 órája
@László Kiss Nekem nem tetszik mert letorolted azt a link-et is melyben Hitler beszedet lehetne olvasni a zsidokrol . Nem tudnad CSAK azt ujbol feltenni ?
László Kiss 4 órája
@Kathleen Harrington ha nem indokot ha nem érvet írsz nekem, hogy miért nem tetszik kádár beszéde akkor igen...
László Kiss 2 órája
@Kathleen Harrington nem kell érvelned - meggondoltam magam - vissza rakom - de tudd, nem mondják ki, hogy zsidó de - mind ketten a bűnöző zsidóról beszélnek, holott nem is az, csak annak adja ki magát - erről saját maga vall - pl. írja magyar zsidó - ha Lengyelországban van akkor lengyel zsidó és stb. ország.... az 1933-ban elmondott beszéd találó - a kádári beszéd módosításra szorul mert ma 2019-ben nem 300000 - ha nem az 1 milliót jóval elkerülő tömegről beszélhetünk.... és ahogy megígértem - idézem: DIADALUNK!
„…..persze, hogy vannak olyanok, akiknek ez nem tetszik, no de mit csináljunk – olyan rendszert, amelyik mindenkinek tetszik, nem lehet csinálni emberek! De hiába ami tetszik a Manfrédnak, az nem tetszik annak az elvtársnak, aki most is a csepeli gyárban dolgozik – Ami őneki tetszik, az nem tetszik a Weisz MANFRÉDNAK ÉS HA MÁR VÁLASZTANI KEL MI AZT MONDJUK, INKÁBB OLYAN RENDSZERT VÉDÜNK TARTUNK ÉS ERŐSÍTÜNK, AMI 5 MILLIÓ FELNŐTT DOLGOZÓNAK TETSZIK MINT A 300000 KIZSÁKMÁNYOLÓNAK ÉS ELÍTÉLŐNEK TETSZIK -..”
ÉLŐ SZÓBAN ITT HALLGATHATOD MEG:
https://www.youtube.com/watch?v=UiAm3GC1TwM
Adolf Hitler a zsidókról! Közzététel: 2017. ápr. 20. Berlin - 1933.11.10. https://www.youtube.com/watch?v=LDE0JNtSHq8&fbclid=IwAR28YWzOkdOpxfuaPDt3YjaaRRXdxYadzO70UQCr840eXSBK_UZRHv7fJHw

„…A küzdelmet és a gyűlöletet az emberek között nagyon sajátosan érdekelt társaságok táplálják Ez egy apró gyökértelen, nemzetközi klikk amelyik egymás ellen fordítja az embereket nem akarja, hogy békében éljenek Ők azok az emberek akik otthon vannak mindenhol és sehol sem Akiknek nincs talajuk ahol felnőttek Aki ma Berlinben él, holnap Brüsszelben, holnapután Párizsban Aztán újra Prágában vagy Bécsben vagy Londonban, és akik otthon érzik magukat mindenhol Ők az egyetlenek akiket nemzetközieknek nevezhetünk Mert mindenhol tudnak üzletelni De a nép nem követheti őket Az nép kötődik a gyökereihez, kötődik a szülőföldjéhez Kötődik a lehetőségekhez amit az országa a nemzete tud adni…”

HA ELOLVASTÁL IDÁIG, ÖSSZEGEZD MAGADBAN MA MI VAN - NEM ÍROM MOST, HOGY SZERINTEM --- ezt később, nehogy befolyásoljalak véleményed állásfoglalásában és a jövő kényszerének, kötelező feladat meghatározásban!
Szigorlattal:
Bázakerettye, 2020. 10. 17. id. Kiss László

Válasz

kiss lászló üzente 2 hónapja

Közlemény · 1
László Kiss
Moderátor
· 2016. november 10. · Bázakerettye (Zala megye) ·
AZ ÖSVÉNY
Az aporia / gör, fil bizonytalanság vagy nehézség a gondolkodásban: egy kérdés megoldásának látszólagos lehetetlensége/
Miért gondolják az aposztaták / gör hitehagyott, esküszegő személy, az ilyen emberre valló, jellemző: HŰTLEN / emberek azt, hogy bármit megtehetnek büntetlenül. Ezek az emberek azok, akik megölték, keresztre feszítették prófétámat /gör-lat isteni akarat, szándék közvetítője: isten kiválasztott embere – jós, látnok – valamely tan megszállott hirdetője/
Jézus Krisztust.
2008. éve történt.
Mi Magyarok, ahonnét jöttünk Konfucius szellemében gondolkodtunk, aki Krisztus előtt 551- ben született, aki vallotta, AMIT NEM TENNÉK MEG MAGAMMAL, MÁSOKKAL SEM TESZEM”
MA MÁR KEVESEN VALLJUK, KEVESEN MARADTUNK – DE ELEGEN!
Mára megtanultuk, nagy áldozatok árán, hogy mi magyarok vagyunk. Nem lehetünk mások. Nem vehetjük fel mások mentalitását, magyarnak kell maradnunk. Hogy ki a magyar korábban leírtam, most csak röviden: AKI MAGYARUL GONDOLKODIK ÉS CSELEKSZIK.
Tehát, más népek soha nem lehetnek magyarok, a kínai, kínai marad, az angol, angol marad, a német, német marad, az orosz, orosz marad, az izraelita, izraelita marad és így tovább. A nagy globális elv, hogy egy nagy világhatalom és egy nagy világpolgára lesz meddő álom, ez az ÖSVÉNY járhatatlan, úgy benőtte már a GAZ, hogy örökre úgy marad.
Az ösvény, ami járható mindig nyitva áll, több ezer éve, csak mindig akadnak GAZOK, akik időként járhatatlanná teszik.
Ezt az ösvényt nem mindenki ismeri fel, ennek az oka a vakság. No nem a szószórós értelemben vett vakság, hanem a LELKI, érzelmi, észbeni melynek birtokában bárki ennek az ösvénynek egyenes és szeretet útjára léphet.
Hogyan ismerem fel?
Megmondom, őszintén, hogy nagyon nehezen. Akik beleszülettek a jóba, még nehezebben. Akik a rosszba, azok könnyebben. Mi a jó és mi a rossz? Erre a kérdésre egyértelműen felelni lehetetlen, írjuk az első gondolatunkat. De ez nem így van. Mert a szegény is lehet boldog és a gazdag boldogtalan, és ez fordítva is igaz. A király lány fájdalmas könnye ugyan az mint a szegény lány szívszorongató sírása. Ők azok akik az emberi társadalomban a családot összetartják. Génjeikben van ebbéli örökölt tulajdonságaik. És azok, akik ezt szétroncsolják – ők a GAZOK. MAGYARUL: aki rombol, élősködik másokon az a rossz, aki összetart - épít az a jó.
Tehát ha rá találsz erre az ösvényre, és ha azt akarod, hogy tiszta maradjon, hogy tudjál rajta akadály nélkül haladni, az utadba kerülő gazt ki kell takarítanod. Mert ha nem teszed, a gaz téged is beborít és elpusztít.
Hogyan tudom megkülönböztetni a haszontalant a hasznostól?
Ez is nehéz kérdés, mert ami nekem hasznos, az nem biztos, hogy másnak is hasznos. Ezért sohasem önös érdekem vezéreljen hanem a közös érdek, mert ami a közösnek jó, az nekem is jó lesz.
Ha fel ismertem a gazt, hogyan takarítom el az útról, az ösvényről?
Amelyik nemesíthető az beoltom, a gyilkost elpusztítom. A búzatáblában a telebúzafej lehajtja a fejét, míg a gaz fent magasan virít. Vannak gazok, amit újból és újból kiírtok, mégis újból kinő, ezekre kell ÉBEREN figyelni SZÜNTELEN.
Nem szabad megengedni, hogy elhatalmaskodjanak, mert élettered leszűkíti, majd megszünteti.
Ugye megértettél? Ma az egész világon és nem csak Magyarország belső és külső részén tombol, míg alakítható és formálható vagy erődet kihasználja, ha már megszilárdulsz, edzett leszel, minél előbb és bután marattatva megszabadulni akar tőled. Megvonja tőled a lehetőségeket, ezáltal a folyamatot meggyorsítja. Ez olyan, mint a cigány lova, mire megszokta volna az éhezést, megdöglött.
Az írás apodiktikus / gör-lat fil a logikai szükségszerűségen alapuló, MEGCÁFOLHATATLAN, KÉTSÉGBEVONHATATLAN – ellentmondást nem tűrő állítás parancs /
Olvasd el az eredeti „ösvényt” is…
Amikor az elemek tombolnak mindenki fél és reszket, de amikor elmúlik a pusztítást hátra hagyva, mindenki megnyugszik. És elkezdődik egy új élet. A jobbik én épít és remél.
„Ember módra élsz, ha igazságosan élsz. Ha minden cselekedeted és szavad alján a szándék van: NEM ÁRTANI AZ EMBERNEK. Ha megkísérled – feltűnés és hiú szerep nélkül – segíteni az embereknek. Néha csak azzal, hogy NEM HALLGATOD EL AZ EGYSZERŰ IGAZSÁGOKAT. Néha csak azzal, hogy NEM MONDOD TOVÁBB, AMIT MÁSOK HAZUDNAK. Néha csak azzal, hogy nem mondasz igent, mikor mindenki kiabál: „igen, igen!” Egy életen át, következetesen, nem beleegyezni abba, ami az emberek hazugsága, nagyobb hősiesség, mint alkalmilag hangosan és mell veregetve tiltakozni ellene. A halálos ágyon csak akkor pihensz nyugodtan, ha mindennap, minden öntudatoddal, az igazságot szolgáltad. Néha nagyon egyszerű és kicsinyes az IGAZSÁG. De te ne válogass. Ennyi az élet értéke.”
Hebehurgya, kelekótya, hit fogyott, együgyű - körülöttem a világ. Vagy én nem vagyok normális. Elfogadják, és törvénybe iktatják az elkövetett bűnöket, és az elkövetendő kívánt bűnöket. A nép, az istenadta nép, meg néz bárgyú képpel – vagy egyszer a pék hőbörög, majd az orvos a tanár a rendőr, külön, külön, EREDMÉNY és hiteltelenül – mert nem egyben és egy időben teszi EREDMÉNYESEN hitelesen, ahogy egykor tették hősei. TEDD MEG MOST, HOGY A KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓNAK JOBB ÉLETE LEGYEN!
MÍNUSZ 12. FOKNÁL LEDERMED MINDEN. Terjeszd –add tovább, szeretettel: sparta- kuss. 2008. november 27-én
Beír:2009-01-05 : IZRAEL HAGYD ABBA AZ ÖLDÖKLÉST!
18 hozzászólás
21 megosztás
Hozzászólások
László Kiss
– Miért? Mert a Btk. nem azt írja, hogy a cionizmust – stb. vagy a zsidót, vagy a cigányt meg stb. bünteti ha nem azt írja AKI – az aki pedig bűnözőt takar vagy első bűntényest! Érthető?
Az hogy a börtönök pl. cigányokkal van teli az egy dolog – nincs mellettük az értelem szerzőik a felbujtok a súlyos bűnt elkövetők mellett! Egy értelmes mai civilizált ember szemében az ellenség képe a bűnöző – fajtái: (politikai a hangsúlyosabb…stb.) ami annyira káros az emberiségre, hogy létét veszélyezteti – ennek ellenére a nagykutyákat futni hagyják – úgy is mondhatnánk segítik…. ezért nevezzük ezt a társadalmi formát a halálkultúrájának – hiszen ha érdeke megkívánja még saját harcos társát is megöli – lásd pl. Nagy Imrét – Rajkot stb…. pont azért, hogy bizalmadba férkőzőn és uraljon….. írásaimban ezt mind részletesen kifejtem – kérlek olvasd el – itt pl. : http://network.hu/spartakusz/blog/laszlo-blogja/mar-nem-felek köszönöm, hogy elolvastál – várom válaszod véleményed id. Kiss László

László Kiss
spartakusz 2007. aug. 04. 15:54 | Válasz | #7
Szeretettel üdvözlök mindenkit !
Szeretném ha ennek az oldalnak annyi beírója és olvasója legyen ,hogy gondolkodás /helyes/ -re késztesse a hatalmasokat.Mert ugye valaki írta régen,hogy "akinek a hat alma sok stb" nem mehet el mellette reagálás nélkül.E bevezetőm folytatva SZ.GY. legutóbbi írása gondolatokat ébresztett bennem én még igaz csak még 55.éves vagyok és nem 75. de vannak élettapasztalataim arról amiket leírt, SAJNOS VALÓSAK - a bevezetőmben idézeteket fogok írni különböző emberektől következőkben,hogy érthető legyek : " a tudás az hatalom " ---" ha az a hited,hogy a sors téged szemelt ki arra,hogy az igazság hirdetője légy, akkor tedd azt, legyen meg a kellő bátorságod. Ha hiányzik ehhez a bátorságod, vagy magad sem vagy teljesen tisztában jobb jövendőddel, akkor ne nyúlj hozzá " -- a második világháború kirobbantója mondta : " demokrácia, míg mást jobbat nem találnak ki ezt folytatjuk" Izrael: Ő mind mond és tesz ?Mire lesz képes ? Mit fog tenni , vagy nem tenni ?
JÉZUS .tízparancsolat.."kövessetek és tiétek lesz a mennyek országa "
sparta-kus : "eljött az idő,hogy MAGYARORSZÁGNAK ki kell szállnia a FORGÁSBÓL - lét kérdése "
Szeretettel írom -e sorokat most - itt és először ezen az oldalon spartakusz néven . A spartakusz nevet azért választottam, mivel ezt az egész világon hallva a rabszolga jut eszébe mindenkinek.Miért érzem magam rabszolgának ? A MODERN RABSZOLGATARTÓ TÁRSADALOM napjainkban a megvilágosult és tudás birtokosainak tükrében hűen láthatóvá teszi ismérveit: a törvények - ezt követően csak játékszabályoknak nevezném ,a hatalom leírja NEKÜNK az egész világon, hogy mit tehetünk és mit nem tehetünk, még az emberölést is játékszabálynak megtéve ha hatalmát- érdekét súlyosan veszélyeztetve érzi. Nekünkön az érték elő állító személyeket értem, AZOK akik e szabályokat leírják magukra kötelezően vonatkoztatva mellőzik- azaz RÁJUK NEM VONATKOZIK . ő szerintük. Ez az egész világon olyan helyzetet teremtett,hogy bármit tesz és mond a szó szórós értelmében bármit megtehetnek büntetés nélkül Magyarországot először ez az erő fitogtatás 1919-20-ban érte és most napjainkban éri... Le egyszerűsítve : Istennek képzelik magukat - ezen azt értem, azok akik a hatalmat gyakorolják bárhol a világon létszámukat tekintve elenyésző a több MILLIÁRD ember felett. akik követik és betartják játékszabályaikat, birka türelemmel és fájdalommal - NEM ÉRTEM ! VANNAK erők hála ISTENNEK akik a fent leírtak ellen tesznek, hallassák szavukat sőt tevőlegesen is, a hatalom terroristának bélyegzi őket, kérdésem előbb azt kellene tisztázni,hogy ki kit terrorizál, mert ha az életteret bárhol megtámadják ellehetetlenítik természetes,hogy a védekezési reagálás lép elő térbe , AKKOR MOST MIRŐL BESZÉLÜNK ? Ki kell mondani,hogy nem a mi érdekeinket képviselik,ha a pusztításba az öldöklésbe - háborúkba fektetett billiókat meg billiókat a tudásra szánták volna és nem a háborúkba NO WAR akkor már a sokadik KOLÓNIA váltás történt volna meg valamelyik holdon,NEM KELL ELPUSZTÍTANI AZ EMBERT A FÖLDÖN - mert nem tudhatjuk, hogy melyikünk hordozza azt a gént amibe be van ültetve az a tudás amely az emberi fejlődési szintet civilizációt kódolták,ha embert ölnek időben mindig vissza vetnek bennünket, pl:ha Jedlik István Ányos áldozat lett volna a dinamót nem találta volna fel,erre azok azt mondják akkor feltalálta volna más, igazuk van, LEHET,HOGY MOST 2007 - napjaiban - nem tudom érthetően mondtam, írtam-e ,TEHÁT AKIK ÖLNEK-PUSZTÍTANAK AZOK AZ EGÉSZ EMBERISÉGNEK ÁRTANAK.
Én megmondom őszintén abban a korban szeretnék élni, ahol nem a mindennapi megélhetési gondokkal kellene küzdeni, gyógyulás, tanulás - stb lehetőségek mérlegelése ha nem azon töprengenék,hogy melyik ükunokámhoz menjek melyik holdra látogatóba, és be fog ez is következni hidd el.- rajtunk múlik és nem fantázia szüleménye,hanem valóság lesz.Csupán csak összekel fogni a föld népeinek.
Mi előtt bele mélyednék és az értetlenek előtt nevetség tárgyává minősülnék itt egyenlőre befejezném, MERT A JELENLEGI SÚLYOS PROBLÉMÁKRA kell rá vetíteni a figyelmet, nehéz mert a hatalmat ez nem érdekli szépen megvannak a jó megszokott kényelmes helyükön , a médiát uralják , nem ér el HANGUNK a széles tömegekhez..ezért kellene emlékezzünk csak 1956-ban volt olyan falu ahol csak egy rádió volt, kitették az ablakban és a valós tényeken alapuló híreket hallgatták, tájékoztatva voltak az eseményekről - reális történésekről. MOST IS VALAMI EHHEZ HASONLÓ KELLENE - ötletem az elektromos mozgó MOZI amivel a háromezer valahány helységekben CD-ék lejátszásával kiveti tőre reálisan kendőzetlenül tájékoztatnánk a Magyar gondolkodó népet. Azt is be kell ismerni, hogy háború van - na nem olyan,hogy karddal,ágyúval, stb. hanem a tudás - információ megszerzésének és nagy tömegek előtti ismertetésének megszerzésének harca , az igazság - valóság hirdetése megismertetése , a morális, erkölcsi nívó pont vissza szerzése stb. egy szóval egyszerűen " vagy mindenkire vonatkoznak a játékszabályok vagy senkire " A MAI HELYZETET ISMERJÜK EZÉRT VAN HÁBORÚ " VÉLEMÉNYEM SZERINT AZ 1980-AS ÉVEKTŐL. a háborús bűnök pedig nem évülnek el - jó ezt tudni és tudatosítani. Ennek a háborúnak vannak hallottai sok, vannak szenvedő alanyai, még több ,ezért kell megfognunk egymás kezét és végett vetni ennek a rémállómnak.Most a XXI, sz. elején kikel jelenteni ennél borzasztóbb - könyörtelenebb háború nem volt még soha ha megértettétek amit leírtam, röviden meghatározva, jobb a gyors halál, mind az évekig - évtizedekedik tartó lassú halál.
MÁS :
"lenin él,élt,élni fog"
ezt ugye mindenki ismeri, egy diplomás mérnök ismerősömmel történt még meg LÁZÁR idejében, mert két bűn róttak fel neki: tudott ORGONÁLNI és azt találta mondani a fenti idézetre hogy " az élet alapvető feltétele a légzés " őt is az a lassú halál gyötri amit fent ecseteltem, saját esetemet a négyoldalasomban már leírtam, most egyenlőre elbúcsúzok Isten veletek...
ID. KISS LÁSZLÓ
Hozzászólás módosítása
spartakusz
jan. 29./05:59 ja még csak annyit a http://xn--nemnyi-dva.net/ -en van mesterházy elmeháborodott "hóhér törvény javaslata olvassátok el - be linkelni nem tudom - a bemásolást meg nem engedi az admin
szeretettel: spartakusz...
Hozzászólás módosítása
spartakusz
jan. 29./06:13 még csak annyit - ha életbe léptetik a "holokauszt tagadó" törvényt egyetlen KÍVÁNSÁGOM és határozott kérésem van:
én legyek az első akit nyilvánosan Budapesten a hősök terén FELAKASZTANAK ... DE ELŐTTE UTOLSÓ KÍVÁNSÁGOMKÉNT HADD MONDJAM EL AZ OTT LEVŐ TÖMEGNEK, HOGY EZ ELŐTT TÖBB SZÁZ ÉVE AZ ERETNEKNEK KIKIÁLTOTT SZEMÉLYEKET MIÉRT ÉGETTÉK EL MÁGLYÁKON... vagy akasztották ölték meg őket...
TILTAKOZOM A TITKOSAN A BÖRTÖN HÁTSÓ UDVARON VALÓ ELPUSZTÍTÁSOM ELLEN...
szeretettel: spartakusz...
Hozzászólás módosítása

Válasz

kiss lászló üzente 3 hónapja

UCC –és múltamból: 2020. július 01-én jegyzem
László Kiss megosztott egy hivatkozást.
2019. március 24.
Köszöntelek bennetek - Mihály hívott itt vagyok - éppen ma küldtem egy kérést a főügyész úrhoz SZGY. meg látom mit ír.. addig is a mai írásommal ajándékozom az oldalt - tetszik a falfirka - anno akkor régen nagyon kikeltem érte én is - rohadékok....
„….Csak hogy tisztázzuk a helyzetet, egy valós bíróságon a törvény megszegésével foglalkoznak, az esküdtszékkel együtt. Minden más, úgy mint adózás, bankkölcsönök, parkoló-büntetések, sebességkorlátozás-kihágások és hasonlók, a kamu „bíróságra” tartozik, amely maga is gazdasági vállalat és része annak az erőszakosan védelmező stílusú átverésnek, amely teljességgel törvénytelen, de erővel, fenyegetéssel és megfélemlítéssel dolgozik, behajtókat alkalmaz és rendőrséget a behajtók mellé azért, hogy a rendőrség megvédje a behajtókat a támadásoktól….”
Ismerd meg a STRÓMANODAT! – XI. rész – Összefoglalás
Közzétéve: 2014.07.13. - 22.50

Mielőtt megszülettél, a bankárok összefogtak, hogy kifosszák a társadalom többségét alkotó tagjait. Eltávolították a pénz minden formáját és lecserélték értéktelen bankjegyekre, melyek olvasata annyi, hogy „megígérem, hogy fizetek a tulajdonosnak…”(egy másik értéktelen bankjeggyel). Aztán úgy intézték, hogy leszámoltak az államvezetéssel és helyébe a saját gazdasági vállalat-csoportjukat helyezték. Olyan nevet adtak ennek a cégnek, amely olyan benyomással bír, mintha az a kormányzat lenne. Aztán átírták az értéktelen bankjegyeket a saját magáncégük nevére, melyet úgy hívnak, hogy „The Bank of England” (vagy Magyar Nemzeti Bank – a ford.), mely név úgy hangzik, mintha egy kormányzati szervezet lenne (ami egyértelműen nem az).
A következő lépés a ravasz tervükben az volt, hogy fogták a kormányzatként hangzó nevű cégüket, és az megkérte a másik cégüket, a „Bank of England-et”, hogy nyomtasson egy rakás (értéktelen) pénzt és jóval „névértéken” felüli kamatot számítson fel a nyomtatásért. Ez a mértéktelen kamat-összeg „nemzeti adósságként” ismert fogalom, amivel hülyítik az átlagembert, hogy az azt higgye, az országa rengeteg pénzzel tartozik valakinek. Először is, egyáltalán nincs tényleges tartozás. Másodszor, NINCS is pénz. Harmadszor, az ország nem tartozik semmivel, és a lehetetlen a helyzetben az, hogy ha volt is tényleges tartozás, ahhoz már semmi köze az átlagembernek, hiszen ez csak egy fogalombeli adósság, miszerint az egyik gazdasági társaság tartozik a másik gazdasági társaságnak (és mindkettőnek ugyanaz az ember a tulajdonosa). Ez a kitalált adósság jól fel lett duzzasztva az évek alatt egy olyan nevetséges szintre, melyet soha kiegyenlíteni nem lehet, és kétségtelenül meg fogod tanulni, hogy minden jövedelemadód ezen gazdasági vállalatok tulajdonosait gazdagítja. Nem valami remek dolog egy rakás pénzt fizetni olyan gazdasági vállalatoknak, amelyek soha semmit nem tettek érted, és amelyek teljesen semmibe vesznek téged, hiszen nem jöttél még rá az átverésre, és tovább fizeted a nevetséges adókat, vámokat és büntetéseket, amiket egyáltalán nem is kéne fizetned. Ezek együttesen körülbelül az ember jövedelmének 80%-át teszik ki – élvezed, hogy annak az egyötödéből kell megélned, mint amennyit ténylegesen megkerestél?
Hogy megcsűrjék az átverést, kidolgoztak a hazugságaiknak egy nyelvezetet, melyet úgy hívnak, hogy „jogi terminológia” vagy „szabálynyelv”, melyben a hétköznapi angol nyelv szavai jelentéseit (nálunk a magyart – a ford.) rendre lecserélték a társadalom átlagos tagjainak a kihasználására és kifosztására alkalmas jelentéstartalmakra. Felállítottak egy céget, melyet elneveztek „jogi egyesületnek”, hogy a lelkiismeretlen emberek módszereit a hazugságban és a csalásban, tovább képezzék. A gazdasági társaságuk, mely színleli a kormányt, új „jogszabályokat” talál továbbra is ki, melyek színlelik a törvényeket (melyek határozottan nem azok), és továbbra is azt mondják mindenkinek, hogy „muszáj betartani ezeket a törvényeket”, és mindehhez ott vannak az átvert rendőreik és rendőrnőik, akiket meggyőztek arról, hogy akár erővel is, de tartassák be ezeket a törvényeket. Az elsődleges céljuk ezeknek a szabályoknak, hogy elvegyék a bankjegyeket, javakat és ingatlanokat a társadalom azon tagjaitól, akik még nem jöttek rá, hogy ez az egész csak egy átverés, ami az ő bőrükre megy. Rengeteg rendőr valószínűleg nem vesz tudomást arról a tényről, hogy a jogszabályok pusztán választhatók és valójában nincs ember, akire érvényesek lennének.
Csak hogy tisztázzuk a helyzetet, egy valós bíróságon a törvény megszegésével foglalkoznak, az esküdtszékkel együtt. Minden más, úgy mint adózás, bankkölcsönök, parkoló-büntetések, sebességkorlátozás-kihágások és hasonlók, a kamu „bíróságra” tartozik, amely maga is gazdasági vállalat és része annak az erőszakosan védelmező stílusú átverésnek, amely teljességgel törvénytelen, de erővel, fenyegetéssel és megfélemlítéssel dolgozik, behajtókat alkalmaz és rendőrséget a behajtók mellé azért, hogy a rendőrség megvédje a behajtókat a támadásoktól.
Hogy ezzel az egésszel mit kezdesz, az már csak rajtad múlik. Folytathatod azzal, hogy továbbra is átengeded a bevételed legnagyobb részét azoknak, akik csak ártani akarnak neked, vagy elhatározhatod, hogy kilépsz ebből a korrupt rendszerből és abbahagyod a játszadozást ezekkel az emberekkel. Minden ember egyenlőnek születik, nincs senkinek joga ahhoz, hogy parancsolgasson neked, hacsak bele nem egyezel, hogy átadd nekik ezt a jogot. A választás a tiéd.
Forrás: Meet Your Strawman
(folytatjuk)
https://op.harmoniaban.org/ismerd-meg-stromanodat-xi-resz-o…

https://www.youtube.com/watch…

Emlékezek – amikor évekkel ez előtt elolvastam az egészet annyira hihetetlen volt, hogy általam feledésbe merül t– nem foglalkoztam vele!
De mostanában már igen – nem beszélve a mai napról 2019. március 24. amikor írom – e sorokat
Amikor olvasom fent idézem: „….Aztán úgy intézték, hogy leszámoltak az államvezetéssel és helyébe a saját gazdasági vállalat-csoportjukat helyezték. Olyan nevet adtak ennek a cégnek, amely olyan benyomással bír, mintha az a kormányzat lenne. Aztán átírták az értéktelen bankjegyeket a saját magáncégük nevére, melyet úgy hívnak, hogy „The Bank of England” (vagy Magyar Nemzeti Bank – a ford.), mely név úgy hangzik, mintha egy kormányzati szervezet lenne (ami egyértelműen nem az)….” NA KI JUT ESZEMBE NA KI? Hát orbán a gazember aki ezt már megvalósította tehát nem összeesküvés elmélet ha nem valóság benne élünk!
Az indító idézet pedig a mostani perre fokuszál : bírók tevékenysége – a
MAGYAR KÖZTÁRSASÁG kontra "MAGYARORSZÁG KORMÁNYA" ? 1. rész
Hiteles Harsona
Premier dátuma: 2019. márc. 21.
https://www.youtube.com/watch…
MAGYAR KÖZTÁRSASÁG kontra "MAGYARORSZÁG KORMÁNYA"?
https://www.youtube.com/watch…
Mától vegyük komolyan, ami elhangzott kulcson e témával kapcsolatban:
Itt:
https://www.youtube.com/watch?v=c7bgITDfDpk&t=5723s
Kelt: Bázakerettye, 2019. március 24-én id. Kiss László sk.
Mielőtt megszülettél, a bankárok összefogtak, hogy kifosszák a társadalom többségét alkotó tagjait. Eltávolították a pénz minden formáját és lecserélték értéktelen bankjegyekre, melyek olvasata annyi, hogy „megígérem, hogy fizetek a tulajdonosnak…”(egy másik értéktel...
op.harmoniaban.org
Ismerd meg a STRÓMANODAT! – XI. rész – Összefoglalás | OP magyar
Mielőtt megszülettél, a bankárok összefogtak, hogy kifosszák a társadalom többségét alkotó tagjait. Eltávolították a pénz minden formáját és lecserélték értéktelen bankjegyekre, melyek olvasata annyi, hogy „megígérem, hogy fizetek a tulajdonosnak…”(egy másik értéktel...
Zoltán Kovács A két 40 perces youtube-os videóban mindhárman hibáztak ( jó ügyet szolgálnak, de hibáztak!!! ) azzal, hogy átadták a személyi igazolványukat és ezzel egyrészt elismerték a "bíróság" hatáskörét, másrészt a személyi átadásával elismerték, hogy ők emberként halottak, és már csak egy jogi személyt képviselnek, aki ráadásul szerződésben áll a Magyarország nevű céggel. A szerződés nem törvényes, de legális! A másik nagy hiba: arra a kérdésre, hogy "megértette a vádban foglaltakat?" a jó válasz: NEM! ( 7:25, figyeld az igen válasz után az ügyészt!!! )
Eszter Szűcs Az az állítólagos főügyész is a rabszolgatartó rendszer megőrzői és működtetői közé tartozik, ezért nem igazán értem mit vársz tőle…. Az ilyennek nem kérést kell küldeni, hanem Udvarias értesítést, számlákat, fizetési felszólítást, jelzálogbejegyzést az UCC-be az eszközeire (mindenére, ami van), Tények Nyilatkozata és Kereskedelmi Számlát, és a UCC-be nyilvántartott KIZÁRÁSÁT, amivel megszüntetjük, hogy felszámolhassuk.
Zoltán Kovács Az összes "bíróság" Törvényszék szinttől kezdve cégbíróságon bejegyzett cég, mint ahogyan Magyarország is egy bejegyzett cég az USA-ban. A Járásbíróságok a Törvényszékek "alosztályai". Tehát minden "bíróság" egy cég, cégekre a UCC az érvényes, persze van egy óriási nagy probléma: a UCC-ben nincsenek bíróságok!!! Íme egy példa: https://www.ceginformacio.hu/cr9310192932
FŐVÁROSI TÖRVÉNYSZÉK rövid céginformáció, cégkivonat, cégmásolat letöltése
ceginformacio.hu
FŐVÁROSI TÖRVÉNYSZÉK rövid céginformáció, cégkivonat,…
FŐVÁROSI TÖRVÉNYSZÉK rövid céginformáció, cégkivonat, cégmásolat letöltése
László Kiss VALÓBAN CSAK HITELES ÉRVÉNYES TÖRVÉNYES jogi SZEMÉLYNEK ADHATÓ ÁT A SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY!
Így ha ezt tudod a hiteltelen érvénytelen törvénytelen nem jogi személynek nem adható át és nem is kötelezhet rá!
Zoltán Kovács A két 40 perces youtube-os videóban mindhárman hibáztak ( jó ügyet szolgálnak, de hibáztak!!! ) azzal, hogy átadták a személyi igazolványukat és ezzel egyrészt elismerték a "bíróság" hatáskörét, másrészt a személyi átadásával elismerték, hogy ők emberként halottak, és már csak egy jogi személyt képviselnek, aki ráadásul szerződésben áll a Magyarország nevű céggel. A szerződés nem törvényes, de legális! A másik nagy hiba: arra a kérdésre, hogy "megértette a vádban foglaltakat?" a jó válasz: NEM! ( 7:25, figyeld az igen válasz után az ügyészt!!! )
Zoltán Kovács – észrevételed jogos – fent írtam le jogalapját – de eszembe jut egy történet Hajnal Jánosokra amikor rá ment a NAV. nem adták át az okmányokat – rájuk hívták a rendőröket azoknak oda adták – máig nem tudom miért adták át – Tényleg János ha olvasod e sorokat MIÉRT ADTÁTOK ÁT A RENDŐRNEK LÁTSZÓ SZEMÉLYNEK? AMIKOR TUDTAD, hogy NEKIK SINCS JOGALAPJUK!
Eszter Szűcs Az az állítólagos főügyész is a rabszolgatartó rendszer megőrzői és működtetői közé tartozik, ezért nem igazán értem mit vársz tőle…. Az ilyennek nem kérést kell küldeni, hanem Udvarias értesítést, számlákat, fizetési felszólítást, jelzálogbejegyzést az UCC-be az eszközeire (mindenére, ami van), Tények Nyilatkozata és Kereskedelmi Számlát, és a UCC-be nyilvántartott KIZÁRÁSÁT, amivel megszüntetjük, hogy felszámolhassuk.

Eszter Szűcs nem titok habár magán levelezés de közügy így ide másolom mit írtam neki: „…Kedves Gyula bácsi nem tudom emlékszik e még rám - szoktam írni oldalára - régen - most felkerestem , de először is jó egészséget kívánok tekintettel idős korára... azt szeretném megkérdezni, hogy jó utat választottam amikor az alkotmányos ellenállás törekvéseit segítem - csatolok egy írást benne linkek azokban van a lényeg - föleg a kulcs c. ben de a bírósági per se semmi - ha megtisztelne érdemesnek tartatna arra, hogy válaszol hálásan megköszönném,,,
Tisztelettel id. Kiss László
Eddig még nem írt választ…
Akkor újból: Zoltán Kovács Az összes "bíróság" Törvényszék szinttől kezdve cégbíróságon bejegyzett cég, mint ahogyan Magyarország is egy bejegyzett cég az USA-ban. A Járásbíróságok a Törvényszékek "alosztályai". Tehát minden "bíróság" egy cég, cégekre a UCC az érvényes, persze van egy óriási nagy probléma: a UCC-ben nincsenek bíróságok!!! Íme egy példa: https://www.ceginformacio.hu/cr9310192932
Értem és olvastam – ezért is írtam – idézem magam: Mától vegyük komolyan, ami elhangzott kulcson e témával kapcsolatban:
Itt: https://www.youtube.com/watch?v=c7bgITDfDpk&t=5723s
Kelt: Bázakerettye, 2019. március 24-én id. Kiss László sk.////////////////// küldöm ma nektek 2019. március 25.-én! HOGY TUDUNK ÉRVÉNYT SZEREZNI NEKI? A NAP TESZI!
FŐVÁROSI TÖRVÉNYSZÉK rövid céginformáció, cégkivonat, cégmásolat letöltése
ceginformacio.hu
FŐVÁROSI TÖRVÉNYSZÉK rövid céginformáció, cégkivonat,…
FŐVÁROSI TÖRVÉNYSZÉK rövid céginformáció, cégkivonat, cégmásolat letöltése
László Kiss a természetes személyről is írok itt. https://www.youtube.com/watch?v=7REwQ5xqYXc

190326CN! MEGMÉRETÉS - Kubínyi Tamás - Álmos Király Televízió
youtube.com
190326CN! MEGMÉRETÉS - Kubínyi Tamás - Álmos Király…
190326CN! MEGMÉRETÉS - Kubínyi Tamás - Álmos Király Televízió
valóban írom oldalon kívül kubinyi priváttá tette így nem áll rendelkezésre. 2020. 07. 01.
Varga IbolyaJelenleg elérhető
Varga Ibolya László Kiss nem látható a videó
Eszter Szűcs
Eszter Szűcs Az egész OP oldalt törölték... Vajon miért? Talán azért mert már túl sokan ébredünk és ettől be vannak @rva? Lehetnek is! Ezt az ébredést már nem tudják leállítani semmivel!
Ma jegyeztem: 2020. 07. 01. id. Kiss László

Válasz

kiss lászló üzente 3 hónapja


BOLONDOK HÁZA 2020. 07. 01. még mindig jegyzem….
https://www.youtube.com/watch?v=c7bgITDfDpk&t=5723s&fbclid=IwAR3lpxueLMQbDC1nwbvhoZFzQKf-dpj3uIfUT5kyfVKixCjspD2frvS44Vc
László Kiss
1 éve
BOLONDOK HÁZA - Elfajultak a dolgok - és bíz most a szomorúság könnyei potyognak a szememből, ez a küzdelem nem a géniuszok közti küzdelem, hogy egymást kioltsa ha nem fajom a magyarság megmentéséről szól - Geri Tibor - az a Geri akinek hiába írom le, hogy ne sajátítsa ki a kollektív eredményt amit az internet adott.... sajátjának mert tisztességtelen dolog - nem hallgat és itt is hirdeti az ő találmánya - a rossebeket a te találmányod írom le már 1000 x - leírtam, hogy indult és fejlődött ma napig - és akkor amikor örültem, hogy megértem, hogy a feltétel nélküli összefogás részben megtörtént - akkor Geri te megint bele rondítasz - mit akarsz. mit kívánsz elérni - szét robbantani csírájában e kezdeményezést - mert a tied az enyém az én az a minden - kapj a fejedhez és ébredj fel kérlek! ....stb. 66 oldal aki kéri elküldöm neki.. id. Kiss László --spari
Tibor Geri
1 éve
Te menj és fogj össze az MSZP-vel meg a Márki-Zay-al, meg azokkal a hazaárulókkal, akik benn ülnek a diktatúra Orbángyűlésében, és szabadságról hazudoznak....
Hol írom én , hogy az én találmányom????
A Tetraéderre azt írom, hogy én hoztam fizikai formába, az alkotmány mutatta útról meg azt mondom, hogy én ismertem fel. Mi a faxomért kell hazudozni rólam????????
László Kiss
1 éve
@Tibor Geri nagyon csúnya dolog engem le hazugozni, az meg egyenesen embertelen , hogy azokhoz küldesz vissza akik 67%-os rokkantat csináltak belőlem a BM. - tudod én nem BM-es nyugdíjas vagyok mint te....azt is megtagadták tőlem.... hogy , hol írod régen, amikor még az interjúd 1.vagy a 2. részében nem emlékszek pontosan , még a proletárdiktatúrában láttad a megoldást - mondta ki akkor, én már rég előtte 1984-ben tudtam mind azt amit le is írtam és mások most merik leírni és mondani.... semmi sem az aminek látszik...és stb. és most is írod ".....én ismertem fel...." vegyél vissza - egy kis alázat kell a nemzet szolgálatához ..... az összefogás a feltétel-nélküli összefogás.... nem azt jelenti, hogy saját halálos..... ellenségemmel akit le akarok győzni összefogok - érted? És akkor ide másolom neked is - és megkérdezem tőled: "..... László Kiss Amikor azt tapasztalom, hogy amit már én megértettem pl. hogyan működik a mai rendszer – mi történt 2012.01.01-től nálunk is azt valaki nem érti mert élteti olyanokat ír , MOND HÍRESZTEL...– azoknak mindig fel kell tenni a következő kérdést:
HÜLYE VAGY? HÜLYÉNEK MUTATOD MAGAD? VAGY ENGEM NÉZEL HÜLYÉNEK? VAGY INKÁBB PRÓKÁTOR VAGY? HALÁLOS ELLENSÉGEM ÜGYVÉDJE VAGY? HASZONÉLVEZŐJE VAGY? – ÉS AZÉRT VÉDED ŐKET ÉS ENGEM GYALÁZOL? ÍRD MEG KÉRLEK KI VAGY?
HÜLYE VAGY? HÜLYÉNEK MUTATOD MAGAD? VAGY ENGEM NÉZZÉL HÜLYÉNEK? VAGY INKÁBB PRÓKÁTOR VAGY? HALÁLOS ELLENSÉGEM ÜGYVÉDJE VAGY? HASZONÉLVEZŐJE VAGY? – ÉS AZÉRT VÉDED ŐKET ÉS ENGEM GYALÁZOL? ÍRD MEG KÉRLEK KI VAGY?
Tibor Geri
1 éve
@László Kiss Na látod, ezért vagy tiltón a Facebook profilomon. Mert pofátlanul és gátlástalanul HAZUDSZ!!!
Mert kb 81-től nem tudsz olyan velem készült interjút mutatni, amiben én proletár diktatúrát akarnék.
86-ban azért kaptam pártbüntetést, mert azt mondtam, hogy a szocializmusnak 5 éve van hátra, ha így folytatják. És 89-ben már a reformkommunistáknak is túl reformer voltam...
Azt szoktam mondani, hogy nekem, mint egykori proletárnak, proletár diktatúrát kellene támogatnom.
Mégse azt teszem. Ezt rajtad kívül mindenki érti, hogy ez azért egész mást jelent, mint amit Te írtál.
Én tudom, hogy Téged meg sokakat zavar, hogy én kaptam azt a tudást, amivel összeraktam a Tetraédert, meg amivel felismerhettem az EGYETLEN MEGOLDÁST, ami kivezet ebből a helyzetből.
Mondjam azt ezután, hogy Te ismerted fel?
Még most se érted, hogy miről beszélek, miről szól a felismerésem, miről szól az ideiglenes alkotmány.
László Kiss
1 éve
@Tibor Geri BÁR ÚGY LENNE, HOGY NE ÉRTENÉM - A FEJEM SE FÁJNA - MEG STB.!
GERI TIBORNAK VÁLASZ
„…..– Judit, úgy képzeld el, hogy ma eljutottam oda, hogy azt tudom mondani, hogy semmi sem az, aminek látszik. Tehát olyan szintű átverésnek vagyunk részesei, amit ha egyszer mindenki megtapasztal vagy legalább ha a többség látja, akkor egyszerűen azt fogja mondani, hogy “hogy a francba tudtak bennünket így átvágni?” Én, amikor megértettem először, hogy mi történt, egyszerűen nem akartam elhinni. Akkor döbbentem rá, hogy jézus mária, semmi sem úgy van, ahogy mondják vagy ahogy látszik. Ez a rendszer egy akkora hazugság, hogy hogyan tudták így átvenni fölöttünk a hatalmat, én el nem tudom képzelni…..”
Tibor itt kezdtem el gyanakodni, ugyan is én ezt már leírtam régen és 2009-ben az oldalamon…. nyilvánossá is tettem itt:
http://network.hu/spartakusz/blog/laszlo-blogja/mar-nem-felek
„…..– Végül is a demokrácia is egyfajta diktatúra. De ez a jelenlegi még demokráciának se mondható. Ugyanis egy kisebbség uralkodik, csak úgy csinál, mintha ő lenne a többség.
Kérdezed, mennyien. Én eleve úgy találtam ki, és hálistennek meg lehet csinálni, ez nem az én elvem – én egy proli vagyok. Az én elvem a proletárdiktatúra,************************= szünet jelem a kiemelés végett)
… mert akkor mi vagyunk hatalmon. Én azt néztem meg, hogy mi hogy működik; mi az a módszer, ami kivitelezhető. És amikor a diktatúra maga adja, hogy hogyan lehet, ezt nem neked kell kitalálni, hanem azt kell megnézni, hogy mik az adott lehetőségek és ha abból indulsz ki, akkor jó irányba mész. Az a lényeg benne, hogy ez a diktatúra létre se jött volna, ha a képviselők ellenzéki oldala nincs benne….”
Látod Tibor erről írtam – és látod jó emlékeztem, belém vésődött idézem újból – mert ez bíz elszólásod volt! „….én egy proli vagyok. Az én elvem a proletárdiktatúra…” ugyan is egy katona tiszt nem lehet proli mert az uralkodó osztályhoz tartozik az én értelmezésemben -..
de írtad mondtad, hogy kész vagy a vitára és megvéded érveléseidet – hát tedd védd meg! Amit kifogásoltam a többi nagyszerű munka!
De semmi indulat – hisz én sem vagyok indulatos, mert hazugnak neveztél.. üdvözlettel id. Kiss László volt rendőr!
Az idézetek innen :
http://www.antaljudit.com/valtsuk-le-a-diktaturat-geri-tibor-elso-resz/
Tibor Geri
1 éve
@László Kiss "...Ez a rendszer egy akkora hazugság, hogy hogyan tudták így átvenni fölöttünk a hatalmat, én el nem tudom képzelni…..”
Tibor itt kezdtem el gyanakodni, ugyan is én ezt már leírtam régen és 2009-ben az oldalamon..."
EMBER!
Mit írtál le 2009-ben, amikor a diktatúra - amiről beszélek - csak 2011-ben jött létre????
Aztán itt a következő csúsztatásod:
"a proletárdiktatúrában láttad a megoldást" - írod.
Miközben én ezt írom (még ide is teszed!, nem tudsz olvasni?):
"- én egy proli vagyok. Az én elvem a proletárdiktatúra, mert akkor mi vagyunk hatalmon. Én azt néztem meg, hogy mi hogy működik; mi az a módszer, ami kivitelezhető. És amikor a diktatúra maga adja, hogy hogyan lehet, ezt nem neked kell kitalálni, hanem azt kell megnézni, hogy mik az adott lehetőségek és ha abból indulsz ki, akkor jó irányba mész. "
Na most akkor a proletár diktatúrában látom a megoldást, vagy abban, ami működik, ami kivitelezhető?
Ez a baj. NEM ÉRTED, mit olvasol!!!
És ezért nekem esel, irkálsz valótlanságokat.
Miközben a hiba benned van, mert nem érted mit olvasol, nem bennem...
László Kiss
1 éve
@Tibor Geri Még hogy a diktatúra 2011-től volt – na itt a vége részemről – röviden és el is Búcsúzok tőled te nagy okos! Aki ért mindent …míg más meg nem ért semmit!
Engem a kádári diktatúra um. proletárdiktatúra tett taccsra , illetve itt kezdődött–, amibe bele rokkantam, . olyan módon , hogy áthúzódott a következő komcsi diktatúrákba : NÉMET – ANTAL-BOROSS-HORN-ORBÁN-MEDGYESSY-GYURCSÁNY-BAJNAI-ORBÁN – és eben a sorrendben 1989-2019-ig. érted? Most is az van az ifjú kommunisták KISZ- titkárok és a bandája uralkodik törvénytelenül.
Igen úgy van ahogy írod e tényt 2011-ben let vált: annyira nyilvánvalóvá, hogy a hülyék is felismerték – a hibájával együtt – pl. akkor írtam – de hiszen Budaházy György nem tud erőszakos államelleni BCS-eket elkövetni mert nincs …….azt a komcsik ellopták… érted Tibor! és írhatnám nagyon hosszan – de minek….
Így Geri Tibor úr ------ isten veled , a magyarok jó Istene vezérelje utad és ne a sátán!
üdv. id. Kiss László Bázakerettyéről 2019. március 10.-én ui: sallangok nélküli munkádat tisztelem!
László Kiss
1 éve
#4 Karpatkanyar
- 2019. március 04. 22:29:14 - írtakkal egyetértek.... Imre oldalán - én sem tudtam ott lenni, mivel a kádár rendszer 67%-os rokkantat csinált belőlem - viszont nyáron a 300 fő összejöhet itt Bázakerettyén sátortáborként a kemping lakásom mellett spartakusz.....
PÁR BESZÉD….!
Örömkönnyek… igen azt okoztatok nekem, hogy egybe láttalak bennetek! Teljesen nyilván való a két oldal közül magán maffia hatalom és a felébredtek… melyik látja a másikat magyarul hülyének – és ami szomorú az adminisztratív erőszakával azt meg is tudja tenni - a legveszélyesebbeket magára nézve számára…azzá is nyilváníttatja orvosilag…
- az ébredetteknek az ereje a feltétel-nélküli összefogásban van… e téren… és hogyan tudja azt el is fogadtatni…. sűrű távoktatással – tanítással videó – Skype – élő kivetítéssel nagy tömeg előtt és otthon a lakásba betelefonálással!
Meggyőződésem az egyedi mundér védése valóságát adta le – Imre a két Imre és Lica helyesen beszélt és persze Hajnal és Herényi urak is helyesen beszéltek ! A Gond az - nem hozták – jutottak…. közös nevezőre ,amire valóban kevés idő volt!
spari...

Válasz

kiss lászló üzente 4 hónapja

100 ÉVE…
Száz éve történt, és borzalom még ma is 2020. 06. 04.-én
Maradék belső anyaországban éltem meg örömkönnyek nélkül,
Mert örömöm nem jött el, szerte szétszabdalt hazámban!
Elmenekült magyarok világszerte szétszóródva fájószívvel emlékezve!

Gyászom fájdalmas könnyei ötözi e rab földet ma is, és még is reménnyel!
Reményt ad nekem a jelen a jövőre nézve, gyásznapunkra összegyűltek ténye!
Ha nem volt elég 100 év lesz több – akár 150 év is – mi maradunk – ők elmennek!
Mindig így volt van és lesz – mert e maradék nem ország egész ország mennyország!
kelt: Bázakerettye, 2020. 06. 03.
id. Kiss László
MAGYARORSZÁG FELTÁMAD.

Magyarország feltámad és élni virágozni fog,
Régi dicsőségében ragyogja be a teret a mindenséget,
Hiába mondják és írják, nem akarják látni nagy magyarországot,
Hát így nem is kisbetűvel naggyal lesz írva az égre.

Szeretlek hazám MAGYARORSZÁG,
TE CSODÁS GYÖNYÖRŰ ORSZÁG,
MÁR NEM FOGUNK KÖNNYEZNI,HA RÁD GONDOLUNK.
Te feltámadott ország.

Most már szúrós a tekintetünk, mert felébredtünk.
Nem tudta kinevelni belőlünk az alja nép,
HAZASZERETETÜNK.
Szeretlek hazám MAGYARORSZÁG.

Te csodás gyönyörű kagyló KÁRPÁTOM,
Kagyló ki benne az élet indult el útjára,
Visszatérek hozzád, mert szeretlek,
Tiszta szívből, teljes odaadással.

Életem is feláldozom érted,
Te gyönyörű tündéri csodás ország,
Tömörülünk, és szent koronánkat,
Méltóan most a fejedre helyezzük.

Bázakerettye 2009. október 29.-én, 03.00-órakor... id. Kiss László

Válasz

kiss lászló üzente 4 hónapja

Ma 2020. június 3-án Atilla terjesztette ide másolom a jövőnek:
Attila Kevicki
2 órája ·
‎László Kiss‎

UCC, Udvarias értesítést küldtem
2019. március 24.

Köszöntelek bennetek - Mihály hívott itt vagyok - éppen ma küldtem egy kérést a főügyész úrhoz SZGY. meg látom mit ír.. addig is a mai írásommal ajándékozom az oldalt - tetszik a falfirka - anno akkor régen nagyon kikeltem érte én is - rohadékok....
„….Csak hogy tisztázzuk a helyzetet, egy valós bíróságon a törvény megszegésével foglalkoznak, az esküdtszékkel együtt. Minden más, úgy mint adózás, bankkölcsönök, parkoló-büntetések, sebességkorlátozás-kihágások és hasonlók, a kamu „bíróságra” tartozik, amely maga is gazdasági vállalat és része annak az erőszakosan védelmező stílusú átverésnek, amely teljességgel törvénytelen, de erővel, fenyegetéssel és megfélemlítéssel dolgozik, behajtókat alkalmaz és rendőrséget a behajtók mellé azért, hogy a rendőrség megvédje a behajtókat a támadásoktól….”
Ismerd meg a STRÓMANODAT! – XI. rész – Összefoglalás
Közzétéve: 2014.07.13. - 22.50

Mielőtt megszülettél, a bankárok összefogtak, hogy kifosszák a társadalom többségét alkotó tagjait. Eltávolították a pénz minden formáját és lecserélték értéktelen bankjegyekre, melyek olvasata annyi, hogy „megígérem, hogy fizetek a tulajdonosnak…”(egy másik értéktelen bankjeggyel). Aztán úgy intézték, hogy leszámoltak az államvezetéssel és helyébe a saját gazdasági vállalat-csoportjukat helyezték. Olyan nevet adtak ennek a cégnek, amely olyan benyomással bír, mintha az a kormányzat lenne. Aztán átírták az értéktelen bankjegyeket a saját magáncégük nevére, melyet úgy hívnak, hogy „The Bank of England” (vagy Magyar Nemzeti Bank – a ford.), mely név úgy hangzik, mintha egy kormányzati szervezet lenne (ami egyértelműen nem az).
A következő lépés a ravasz tervükben az volt, hogy fogták a kormányzatként hangzó nevű cégüket, és az megkérte a másik cégüket, a „Bank of England-et”, hogy nyomtasson egy rakás (értéktelen) pénzt és jóval „névértéken” felüli kamatot számítson fel a nyomtatásért. Ez a mértéktelen kamat-összeg „nemzeti adósságként” ismert fogalom, amivel hülyítik az átlagembert, hogy az azt higgye, az országa rengeteg pénzzel tartozik valakinek. Először is, egyáltalán nincs tényleges tartozás. Másodszor, NINCS is pénz. Harmadszor, az ország nem tartozik semmivel, és a lehetetlen a helyzetben az, hogy ha volt is tényleges tartozás, ahhoz már semmi köze az átlagembernek, hiszen ez csak egy fogalombeli adósság, miszerint az egyik gazdasági társaság tartozik a másik gazdasági társaságnak (és mindkettőnek ugyanaz az ember a tulajdonosa). Ez a kitalált adósság jól fel lett duzzasztva az évek alatt egy olyan nevetséges szintre, melyet soha kiegyenlíteni nem lehet, és kétségtelenül meg fogod tanulni, hogy minden jövedelemadód ezen gazdasági vállalatok tulajdonosait gazdagítja. Nem valami remek dolog egy rakás pénzt fizetni olyan gazdasági vállalatoknak, amelyek soha semmit nem tettek érted, és amelyek teljesen semmibe vesznek téged, hiszen nem jöttél még rá az átverésre, és tovább fizeted a nevetséges adókat, vámokat és büntetéseket, amiket egyáltalán nem is kéne fizetned. Ezek együttesen körülbelül az ember jövedelmének 80%-át teszik ki – élvezed, hogy annak az egyötödéből kell megélned, mint amennyit ténylegesen megkerestél?
Hogy megcsűrjék az átverést, kidolgoztak a hazugságaiknak egy nyelvezetet, melyet úgy hívnak, hogy „jogi terminológia” vagy „szabálynyelv”, melyben a hétköznapi angol nyelv szavai jelentéseit (nálunk a magyart – a ford.) rendre lecserélték a társadalom átlagos tagjainak a kihasználására és kifosztására alkalmas jelentéstartalmakra. Felállítottak egy céget, melyet elneveztek „jogi egyesületnek”, hogy a lelkiismeretlen emberek módszereit a hazugságban és a csalásban, tovább képezzék. A gazdasági társaságuk, mely színleli a kormányt, új „jogszabályokat” talál továbbra is ki, melyek színlelik a törvényeket (melyek határozottan nem azok), és továbbra is azt mondják mindenkinek, hogy „muszáj betartani ezeket a törvényeket”, és mindehhez ott vannak az átvert rendőreik és rendőrnőik, akiket meggyőztek arról, hogy akár erővel is, de tartassák be ezeket a törvényeket. Az elsődleges céljuk ezeknek a szabályoknak, hogy elvegyék a bankjegyeket, javakat és ingatlanokat a társadalom azon tagjaitól, akik még nem jöttek rá, hogy ez az egész csak egy átverés, ami az ő bőrükre megy. Rengeteg rendőr valószínűleg nem vesz tudomást arról a tényről, hogy a jogszabályok pusztán választhatók és valójában nincs ember, akire érvényesek lennének.
Csak hogy tisztázzuk a helyzetet, egy valós bíróságon a törvény megszegésével foglalkoznak, az esküdtszékkel együtt. Minden más, úgy mint adózás, bankkölcsönök, parkoló-büntetések, sebességkorlátozás-kihágások és hasonlók, a kamu „bíróságra” tartozik, amely maga is gazdasági vállalat és része annak az erőszakosan védelmező stílusú átverésnek, amely teljességgel törvénytelen, de erővel, fenyegetéssel és megfélemlítéssel dolgozik, behajtókat alkalmaz és rendőrséget a behajtók mellé azért, hogy a rendőrség megvédje a behajtókat a támadásoktól.
Hogy ezzel az egésszel mit kezdesz, az már csak rajtad múlik. Folytathatod azzal, hogy továbbra is átengeded a bevételed legnagyobb részét azoknak, akik csak ártani akarnak neked, vagy elhatározhatod, hogy kilépsz ebből a korrupt rendszerből és abbahagyod a játszadozást ezekkel az emberekkel. Minden ember egyenlőnek születik, nincs senkinek joga ahhoz, hogy parancsolgasson neked, hacsak bele nem egyezel, hogy átadd nekik ezt a jogot. A választás a tiéd.
Forrás: Meet Your Strawman
(folytatjuk)
https://op.harmoniaban.org/ismerd-meg-stromanodat-xi-resz-o…

https://www.youtube.com/watch…

Emlékezek – amikor évekkel ez előtt elolvastam az egészet annyira hihetetlen volt, hogy általam feledésbe merül t– nem foglalkoztam vele!
De mostanában már igen – nem beszélve a mai napról 2019. március 24. amikor írom – e sorokat
Amikor olvasom fent idézem: „….Aztán úgy intézték, hogy leszámoltak az államvezetéssel és helyébe a saját gazdasági vállalat-csoportjukat helyezték. Olyan nevet adtak ennek a cégnek, amely olyan benyomással bír, mintha az a kormányzat lenne. Aztán átírták az értéktelen bankjegyeket a saját magáncégük nevére, melyet úgy hívnak, hogy „The Bank of England” (vagy Magyar Nemzeti Bank – a ford.), mely név úgy hangzik, mintha egy kormányzati szervezet lenne (ami egyértelműen nem az)….” NA KI JUT ESZEMBE NA KI? Hát orbán a gazember aki ezt már megvalósította tehát nem összeesküvés elmélet ha nem valóság benne élünk!

Az indító idézet pedig a mostani perre fokuszál : bírók tevékenysége – a

MAGYAR KÖZTÁRSASÁG kontra "MAGYARORSZÁG KORMÁNYA" ? 1. rész
3 656 megtekintés
121 2 Megosztás
Mentés

Hiteles Harsona
Premier dátuma: 2019. márc. 21.

https://www.youtube.com/watch…

MAGYAR KÖZTÁRSASÁG kontra "MAGYARORSZÁG KORMÁNYA"?
https://www.youtube.com/watch…
Mától vegyük komolyan, ami elhangzott kulcson e témával kapcsolatban:
Itt:
https://www.youtube.com/watch?v=c7bgITDfDpk&t=5723s
Kelt: Bázakerettye, 2019. március 24-én id. Kiss László sk.

Válasz

kiss lászló üzente 4 hónapja

ÖREGEK PUSZTÍTÁSA AKTÍVAK ELLEHEETLENÍTÉSE…
Lajos Kémeri
1 órája • 2020. 05. 30.

Hát ma már nem is hagyományos fegyverrel pusztítanak!!!!

igy már össze áll a kép???????????????
EZ FOLYIK GŐZERŐVEL A MAGYAROK ELLEN!! IGY PUSZTITANAK EL MINKET!! KÉRLEK MINÉL TÖBB EMBERNEK KÜLD EL
FEL KELL NYITNI A NÉP SZEMÉT!!!!

Ezért folynak a ki lakoltatások!!!! és minden mindennel össze függ…..
Ezúttal egy történetbe ágyazott, nagyon figyelemre méltó írásnak csak a kivonatát küldöm tovább. Ezt azok számára is nagyon ajánlom, kik olvasták a cion bölcseinek jegyzőkönyveit, és az ehhez hasonló témájú dolgokat is. Ugyanúgy, ha figyelmesen olvassák, akkor arra is rádöbbennek, hogy miért a nagy vehemens küzdelem a keresztyén-keresztény alapú rend ellen. Miként lesznek a törvények Isten ellenesek és Isten parancsai ellenesek. A liberális demokrácia immár nyílt harcot folytat a történelmi keresztyén-keresztény törvények ellen, hogy Istenellenes és keresztény-keresztyén ellenes törvények uralkodjanak el. Ugyanakkor elmosódni szándékozzák a nemzetek közötti adottságokat amelyeket a keresztyén-keresztény hozzáállás létrehozott immár 2000 éven keresztül. Ezért az első számú ellenségükké tekintik mindazokat akik Krisztus követőknek vallják magukat.

Mottó: Ne feledd! -- a parazita, ha vesztét érzi, akkor is öl, ha tudja, hogy a gazdaállattal maga is elpusztul.
Egy öreg zsidó az alábbiak szerint adja tovább a nagy zsidó titkokat:
1. Létrehoztunk egy demokráciának elnevezett rendszert, amit az ostoba barmok szabadságnak hisznek. Nem ismerték fel, hogy a mindenkori jelölőé a hatalom. Azé, aki megmondja, kire lehet szavazni. Folyamatosan biztosítani kell, hogy a pártok vezetését, a mi rendszerünkbe tartozó titkos szervezetbe tömörítsük. Csak olyanok kaphatnak meg kulcsszerepet, akik a mi irányításunkat elfogadják, és tudomásul veszik.

2. Ha a látókörünkbe kerülnek olyan egyedek, akik olyan szervezettekkel ápolnak kapcsolatot, amely nem a mi irányításunk alatt állnak, haladéktalanul likvidálni kell őket. Érdekeinket kevésbé veszélyeztető esetben, elég köztörvényes bűncselekménnyel megvádolni, és börtönbe zárni az illetőket.

3. Az általunk irányított pártjaink vezetését és tagságát, szigorú ellenőrzés alatt kell tartani. Az arra kiképzett szakértőink pontos választ adnak arról, hogy ki milyen mértékben megvesztegethető, ki milyen mértékben zsarolható, ki milyen módon fenyegethető, és ki az, aki teljesen a mi oldalunkra átállt egyén, aki élvezetből is elárulja sajátjait. Kinek mi jár, a szerint kell kezelni.

4. Különös figyelmet kell szentelni, a saját fajtája iránt elkötelezett, tehetséges, népszerű emberek irányába. A likvidálás nem minden esetben célra vezető, mert könnyen mártírrá válhat az illető, ami részünkről nem megengedhető. Az ilyen embereknek állami megbízást kell adni, még pedig úgy, hogy amit ellenünk tesz, azt a mi utasításunkra, a mi igényeinknek megfelelő módon tegye. Ügyelni kell, hogy az illető száját, mindig a víz közelében kell tartani, hogy szükség esetén bármikor le lehessen nyomni a víz alá. Lehet, sőt kötelező ősi történelmi alapokon nyugvó társadalmi szerveződések életre hívása, de nem vezethet a Magyarok hőn áhított egységéhez. Össze kell egy csokorba gyűjteni a hőzöngő hazafiakat, de megfelelő vezetés mellett, egy helyben kell topogásra kárhoztatni őket. Ha valami véletlen folytán mégis összeverődne egy nem mi általunk vezérelt csoportosulás, akkor azonnal rágalomhadjáratot kell indítani ellenük, még pedig úgy, hogy a saját sírhelyeinket, emlékműveinket gyalázzuk meg. Ezután erre való hivatkozással, bíróság elé citálunk valakit közülük, akit a mi bíróságunk, megfelelő média támogatással, jogerősen elítél.

5. Ügyelni kell arra, hogy az általunk megalkotott törvények, rendeletek, határozatok megfelelően pontatlanok legyenek, egymásnak ellentmondjanak. Ennek okán, a kizárólagosan közülünk kikerülő ügyvédi kart folyamatosan eltartatjuk, mert állandóan szükség lesz munkájukra. Továbbá pontosan informálódhatunk ügyvédeink védenceiről.

6. A helyi közigazgatási szervek tudomása nélkül, minden gazdasági és stratégiai pozícióba, saját jól kiképzett csatlósainkat kell helyezni. Csatlós csak ott foglalhat el tiszti pozíciót, ahol a beépített embereink már jelen vannak.

7. A rendfenntartó erők vezetőinek megengedett bárminemű bűnszervezet fenntartása, és működtetése, csak tudj róla, és vedd el a haszon nagyobb részét.

8. Fontos, hogy az egészségügybe, az oktatásban, közművelődésben ne legyenek megfizetve az alkalmazottak. Így biztosíthatod, hogy az elsilányodjon. Eredeti történelmüket el kell venni. Annak valódiságát hirdető tanokat nevetségessé kell tenni, tudománytalannak titulálni. Hitvány bűnös nemzet érzetét kell beléjük nevelni. A szakrális királyságok tényét tagadni kell. A királyok zsarnokságára és kegyetlenkedéseire kell fektetni a hangsúlyt. Nem szabad engedni, hogy a közgondolkodás eljusson a királyság, mint intézmény, vágyáig.

9. A közhivatalokba elbutult, ostoba, rosszindulatú személyeket kell pozíciókkal ellátni. Egyes ügyekkel, több osztálynak, alosztálynak és csoportnak kelljen foglalkozni, de döntést egyik se tudjon hozni a másik jóváhagyása nélkül. Semmiképpen nem engedhető meg normális működésük. Így el lehet érni, hogy semmi ne működjön, ami nem a mi fajtánk érdeke.

10. Csak azokat a csatlósokat szabad kitüntetéssel ellátni, akik nem akarnak túl látni egy-egy probléma körön, és nem fognak annak analizálásába.

11. Minden határon belüli termelést vissza kell szorítani. A mezőgazdaság tevékenységét veszteségessé kell tenni, így az magától, szinte észrevétlenül, kihalásos módon elsorvad. Az ipart, ha már tönkre tettük, nem szabad hagyni, hogy ismét talpra álljon. Mesterségesen ki kell vonni a pénzt a gazdaság vérkeringéséből. Jogos járandóságok kifizetését meg kell tagadni, a vállalkozókat el kell lehetetleníteni, ki kell véreztetni. Amennyiben perre kerül sor, úgy ügyvédeink megint jól járnak. Hirdetni kell a fizikai munka alantas jellegét. Csak a szolgáltató ipar működjön kedvünkre, mert így mi dönthetjük el, kinek adjunk munkát, ezáltal megélhetést. A nem zsudák származásúak között a cserekereskedelem szigorúan tiltott. Ez a tevékenység kieshet az ellenőrzésünk alól, és így elmarad a jogos hasznunk

12. Mondanom sem kell, annyira természetes, hogy az írott és elektronikus média minden jelenleg ismert formáját, tulajdonosi szinten ellenőrizni kell.

13. Minden tudományos kutatóintézet fokozott felügyeletet igényel. Minden egyes találmány kizárólag a zsuda nemzet fejéből pattanhat ki. Ha nem lehetséges az eltulajdonítás, az ötletgazdát örökre el kell némítani.
14. A megélhetéshez szükséges valamennyi közmű, így az ivóvíz, energia, szennyvízelvezetés, saját tulajdonlásban tartandó. A szolgáltatás ellenértékének mértékét, állandóan az elviselhetetlenség határán kell tartani. A felhasználó így kénytelen állandóan rettegni attól, mit hoz a holnap. A létbizonytalanság, a rabszolgasorsban tartás eszköze. Ezért az egyénnek, a közmű hálózat bármely rendszeréről való lekapcsolódás nem megengedhető.

15. Tizenötödször. A gyógyítás, természet adta módszereit szigorúan tiltani kell. Kizárólag a tulajdonunkban lévő orvosságok nyújthatnak átmeneti javulást állapotukban. A mellékhatások kiküszöbölésére megvásároltatott újabb, és újabb gyógyszerek úgyis biztosítják a folyamatos árbevételt, és a megfelelő hasznot. Ki kell fejleszteni olyan vírusokat, aminek az ellenszerét csak a mi fajtánk ismerheti, és használhatja. Másik megoldásként úgy kell ezeket a bakteriális törzseket megalkotni, hogy a mi génállományunkban ne tehessenek maradandó károkat. Az élelmiszerüket olyan módon kell az asztalukra tenni, hogy az soha ne lehessen friss. Hirdetni kell a konzerv és a fagyasztott áruk nagyszerűségét, így kellő mennyiségű mérgező vegyi anyagot juttathatunk tartósítószer címén a szervezetükbe. Ezáltal ismételten, jelentősen növelhetjük gyógyszergyártó iparunk hasznát.
16. Tűzzel, vassal irtani kell a többszöri élet valóságába vetett hitet. Porból lettünk, porrá leszünk. Ez legyen a hittétel. Nem kell, hogy átlássák, hogy minden cselekedetüknek súlya van. Éljék le csak úgy az életüket, abban hitben, hogy nincs több esélyük. Költsenek, szórakozzanak, éljenek csak egészségtelen életet a mi hasznunkra.

17. Az ellenőrző szervek ellenőrzésének az ellenőrzését is ki kell, megfelelő besúgó, és fizetett hálózattal építeni.

18. Az államigazgatást és a magánszemélyeket visszafizethetetlen kölcsönökbe kell csalogatni. Amikor ez megtörtént, olyan gazdasági helyzetet kell teremteni, hogy képtelenek legyen a kölcsönüket visszafizetni. Ezáltal az erősebbek, bérlőkké válhatnak saját otthonukban, a gyengébbek mehetnek az utcára. A felszabadult ingatlanok kisajátíthatók a világ más részein élő, fajta testvéreink számára.

19. A semmire való tzigókat ragyogóan fel lehet használni a Magyarok ellehetetlenítésére. Adj nekik jogokat, kötelezettségek nélkül. Megfelelő rendeletekkel szaporítsd fel állományukat, majd a jog szerint járó segélyek terheit rakd a Magyarok vállára. A nációk között biztosan felmerülő vitás jogi kérdésekben, minden esetben a cigót részesítsd előnyben.

20. A család szentségét tedd tönkre. Tedd divatossá az egyedül létet, és az egyneműek párkapcsolatát. Engedd, sőt támogasd a magzat elvételét.

21. Utoljára, de nem utolsó sorban termőföldjeik tulajdonjogát meg kell mindenáron szerezni. Nem baj, ha nem művelteted. A lényeg, hogy a Magyar se tehesse. Az utolsó lehetősége lenne az életbe maradásukra. Nem engedheted!

Hozzászólások

László Kiss
László Kiss Hát igen! Fiainkat - lányaink előtt bezárulnak a felső iskola egyetem kapui - így eleve kizárnak bennünk a vezetési rétegből ... éppen ma írtam alá egy alamizsnáért könyörgő petíciót 50000 ft. a fogyatékosoknak rokkantaknak .. írtam neki ide másolom - nem is lepődtem meg nem kapták meg a demó visszaküldte a cím ismeretlen nem elérhető - olvasd terjeszd és kérj rá választ te is . "...Kedves Éva Bálint!Én is megköszönöm, hogy megköszönted reagálásom és terjesztésem e témában is! Magam is rokkant vagyok 67 %-an - mozgáskorlátozott - ma már öregségi nyugdíjas lennék - és élvezhetném a nyugodt öreg nyugdíjas hátra lévő nem tudni mennyi időmet perceimet! De nem - közel 70 évesen még mindig idegfeszítő elme és intelligencia harcot vívók - azon fiatal politikusokkal akik a mai hatalom csúcsán vannak - köztudottan hamisan csalással stb- vel..- Megrökönyödtem amikor eltörölték a rokkantak addig kivívott vívmányait - ledöbbentet, hogy un. lipótót felszámolták - és most a vírus hisztériára hivatkozva - ki ürítették az öregektől a kórházakat! És ez még mind nem volt elég nekik - csatra tett a legutóbbi törvény javaslatuk ... - mely örök rabszolgatartást rögzítette nem csak a nyugdíjas öregeknek ha nem a fiatal aktív munkásoknak is - e halálkultúra irányítói hatalma alatt levő itteni kiszolgálói számomra érthetetlen módon teszik, holott - felismertem, hogy nem a pénzért, hisz csinálhat helyi pénzt is magának és annyit nyomtathat magának amennyit akar --- NEM ÉRTEM MI ÉRT PUSZTÍTJÁK AZ EMBERT ÍGY IS ÚGY IS! .Kérlek válaszolj akkor amikor mi ingyér tanítottuk őket - és stb. nem megyek bele mi mindennek az alapjait raktuk le..., akkor mi lehet az oka ennek? Előre is megköszönve válaszod - tisztelettel id. Kiss László Bázakerettye. 2020.05.30-án

Válasz

kiss lászló üzente 4 hónapja

Lakatos Attila cigányvajda - Most akkor van cigánybűnözés, vagy nincs?
435 507 megtekintés
•2010. jún. 1.
Eszter Fórizs
13 órája • 2020. 05. 30.

„Ha valaki megnézi a sajtóbeszámolókat, főleg azokat az újságokat, amelyek szenzációhajhász módon próbáltak közvetíteni az eseményekről, elfelejtik, hogy tegnap Budapesten kettő rendezvény volt. Volt egy 6 órára bejelentve az Országos Roma Önkormányzat épülete elé, amit egy politikai párt hirdetett meg, illetve volt egy másik rendezvény, ez volt a Deák téri megemlékezés, amit a szurkolói csoportok szerveztek, és fokozottan megkértek mindenkit arra, hogy a politikai szereplők, és politikai pártok erre ne próbáljanak meg rátelepedni.

"Már csak azért sem, mert ha egy ilyen jellegű eseményre politikai pártok rátelepednek, annak mindig káros hatásai vannak az ügyre” - emlékeztetett a nyilvánvalóra.

Az biztos, hogy ezt a két rendezvényt gyönyörűen összemossa a média, hiszen a Deák téri megemlékezést is a Mi hazánkhoz kötik, miközben az a szurkolók rendezvénye volt. De el tudod mondani, hogy magánszemélyként miért érezted fontosnak, hogy ki menj a megemlékezésre?

„Azt gondolom, hogy soha nem lehet indoka annak, hogy két ennyire fiatal embernek, ilyen bestiális módon kioltsák az életét. Ezen a megemlékezésen nemcsak a szurkolói csoportoknak, hanem minden olyan magyar állampolgárnak, a társadalom bármely tagjának, részt kellett vennie, aki méltó módon akart megemlékezni az áldozatokról, egyben felhívva a figyelmet arra, hogy közel sem jelenti azt, hogy rendben van Budapest közbiztonsága, ha a főváros legfrekventáltabb helyén, ahogy a rendőrség is fogalmazott, a két fiatal srácnak esélye sem volt, kivégezték őket. S aki egy kicsit is belelát, hogy mi zajlik az éjszaki életben, a szórakozóhelyeken és környékükön, az azt mondja, ’eddig és ne tovább, ennek megálljt kell parancsolni, valamit tenni kell’!”

Ott voltak a ferencvárosi és újpesti szurkolók is, ennek mekkora jelentősége van? És amúgy tényleg, vajon ők valami mellett álltak ki most, vagy valamivel szemben?

„Itt először a sajtó egy másik ferdítésére is felhívnám a figyelmed. Meg persze mindenkiét, akit valóban érdekel a valóság, vagy a szurkolók véleménye. A csoportok vezetői végig figyelmeztettek, és az utókommunikációjukban is erről szólt: itt nem egy cigány-magyar kérdés volt tegnap. Nem az elkövetők társadalmi hovatartozására voltak kíváncsiak, hanem egy súlyos problémára próbálták felhívni a figyelmet. És igazad van, részben valami mellett, két szurkolótársuk emléke mellett álltak ki, és valami ellen, a brutális gyilkosságok és a közbiztonság tarthatatlan állapota ellen jelentek meg”.

Attól még szólt az "Igenis van cigánybűnözés" rigmus – rögzítem.

„Így van, de tegye mindenki a szívére a kezét..., vagy inkább másképp fogalmazok. Egy-egy ilyen tragédia egy egész társadalmat rendít meg, egész Magyarországot foglalkoztatja a brutális kettős gyilkosság. Ez a skandálás vállalhatatlan, de nyilvánvalón egy ekkora tömegben mindig lesz egy-két hangadó, aki miatt az ilyen szólamok is előjönnek… De akkor ugyanúgy vállalhatatlan az is, hogy Budapest főpolgármestere a városa központjában történt bűncselekmény után hallgat, viszont kollektíve minden megemlékezőt lenáciz”.

Aztán Keresztesy Gergőnek ez is az eszébe jutott: „Mivel Dzsudzsák Balázs is volt a rendezvényen, ezek szerint Karácsony Gergely olvasatában a válogatott futballista is egy náci, mert méltó módon megemlékezett az áldozatokról, a bestiális eseményekről”.

A legnagyobb szemétségnek én is ezt tartom, amikor a kisembert, átlagembert - értsd jól! - vonják kérdőre, amikor az megpróbál feldolgozni valahogy egy ilyen eszement brutalitást. Miközben se normális tájékoztatás nincs a rendőrség részéről, miközben vannak választott vezetőink, akiknek legalább a közbizalom látszatát fent kellene tartania, megszólalnia, bátorítani az embereket. Aztán persze ugye vannak olyan politikai aktorok is, akik ugyan nincsenek hatalmon, de a két fiatal halála elég rivaldafényt kölcsönöz nekik, és ki szeretnék használni ezt. Az az egyes embert okolni, aki retteg, aki dühös, mert elvesztett valamit, egy barátját, vagy csak a hitét az államban, az igazságos, méltányos életben, eléggé visszatetsző a számomra.

„Így van, arról már az elején beszélgettünk, hogy annak milyen negatív hatásai vannak, hogyha egy ilyen politikától független rendezvényre a politika mégis megpróbál rátelepedni, én azt gondolom, hogy mindenki maradjon a kaptafánál. A politikának meg van a platformja ahhoz, hogy erre a történésre reagáljon, érdemben tenni tudjon. Azt sem szabad elfelejteni, a társadalom rendelkezik egy önvédelmi reakcióval. Egy ilyen esemény, mint ami a Deák téren történt, a társadalom lelkiállapotát, az egyes emberek kedélyét felborzolja. Szerintem mindannyian belegondoltunk abba, mi történt volna akkor, ha mindez velünk, vagy a családtagunkkal történik, főleg, hogy ennek a társaságnak nem ez a két srác volt az első áldozata aznap este”.

„Figyelj, mindig vannak olyan szereplők, akik megpróbálják megnyugtatni a társadalmat, vagy érdemben kommunikálni az eseményekről, és van azok, aki tovább próbálják hergelni az embereket, ami a legrosszabb út. És persze itt szóba kerül, hogy milyen nemtelen támadások érik most a szurkolói csoportokat is. A szenzációhajhász újságírók elfelejtik, amikor a koronavírus-járvány alatt ugyanezek a csoportok több 10 millió forint értékben gyűjtöttek adományokat kórházaknak, egészségügyi dolgozóknak, de például a debreceni ultrák iskolások otthontanulását segítették. Erről előszeretettel hallgatnak. Az meg a kormány részéről különösen álságos, hogy az állatvédelemre hivatkozva gyakorlatilag a szurkolók vegzálására hoztak egy pirotechnikai eszközöket tiltó törvényt, miközben ebben az országban gyakorlatilag a szurkolók teszik a legtöbbet az állatok védelme érdekében.”

Szóval, 2020 van. 14 éve gyilkolták meg Szögi Lajost, 12 éve történtek a cigánygyilkosságok, és több mint 10 éve ölték meg Marian Cozmát is. Aztán ma is azt látjuk egy ilyen tragédia után, hogy a kormány, még ha az a mindig hangos Orbán-kormány is, gyakorlatilag hallgat, a baloldal egy része nácizik, a jobboldal egy része meg cigányozik. Hát, nem sok mindent tanultunk az elmúlt egy évtizedben sem.

„Teljes mértékben egyetértek veled. Én is azt érzem, hogy a társadalmi ellentétek, az egyes társadalmi rétegek közti feszültségek a mai napig velünk maradtak. És ebben a politikusoknak óriási felelőssége van. Egy ilyen eseménynél, történésnél nem szabad csendben maradni, ám ahogy a romagyilkosság is egy elfogadtathatatlan reakció volt egy szűk, szélsőséges csoporttól, nyilvánvalóan az is elfogadhatatlan, hogy most itt habzó szájjal cigányozunk, nácizunk”

https://www.youtube.com/watch?v=cmCNGbxaDoc

Válasz

kiss lászló üzente 4 hónapja

Lakatos Pál
53 perce ·

Szép Ernő: Imádság

Ki ülsz az égben a vihar felett,
Én Istenem, Hallgass meg engemet.

Hozzád megy szívem ajkam csak dadog,
Hazámért reszketek, magyar vagyok.

A népekkel, ha haragod vagyon,
A magyarra ne haragudj nagyon.

Ne haragudj rá, bűnét ne keresd,
Bocsáss meg néki, sajnáld és szeresd.

Szeresd, vigyázz rá Istenem atyám,
El ne vesszen veszejtő éjszakán.

Mert itt a népek nem tudják mit ér,
Hogy olyan jó, mint a falat kenyér,

Hogy nem szokott senkit se bántani,
Lassú dallal szeretni szántani.

Édes Istenem, te tudod magad,
A bárány nála nem ártatlanabb.

Te tudod ezt a fajtát, mily becses,
Milyen takaros, mily kellemetes.

Te látod életét minden tanyán,
Te tudod, hogy beszél: édes anyám.

Te tudod a barna kenyér izét,
Te tudod a Tisza sárga vizét.
Te tudod, hogy itt milyen szívesen
Hempereg a csikó a fűvesen.

Tudod s nyáj kolompját, ha megyen,
Édes szőlőnket tudod a hegyen.

S keserű könnyeink tudod Uram,
Hogy mennyit is szenvedtünk csakugyan,

S hogy víg esztendőt várunk mindenért
S hisszük, hogy lesz még szőlő, lágy kenyér.

Óh, keljetek a magyart védeni
Ti Istennek fényes cselédei:

Uradnak mondd el, arany arcu Nap,
Hogy kedveled te délibábodat.

Dicsérjed a Balatont, tiszta Hold,
Hogy szebb tükröd a földön sohse volt.

Csillagok, értünk könyörögjetek:
Kis házak ablakába reszketeg

Szerteszét este mennyi mécs ragyog...
Könyörögjetek értünk, csillagok.

Költő, író, már tizenkilenc éves korában hírlapíró lett.
*1884. jún. 30. – †Budapest, 1953. okt. 2.

Válasz

kiss lászló üzente 4 hónapja

Forradalmi program az erős és szabad Magyarországért!
https://www.youtube.com/watch?v=dhjXHtk6H2U&fbclid=IwAR1VjVrip8Ah2sVk91aCAUaHidGLoDxESkWHaBg_RMPxAeRjFHbKn_bikMg

54 398 megtekintés
•Premier dátuma: 2020. máj. 27.
4 E
184
Megosztás
Mentés
Toroczkai László
27,5 E feliratkozó
Hogyan lehet úgy elérni a tökéletes közbiztonságot, hogy az ráadásul még a nemzetgazdaság talpra állítását is segítse? Hogyan szerezhetjük vissza a függetlenségünket? Mindezekre választ kaphatnak ebből a 28 perces videóból.
Szavazni a csatornám "közösség" rovatában lehet:
https://www.youtube.com/channel/UC-ZB...

Blog: https://toroczkai.info

Twitter: https://twitter.com/ToroczkaiLaszlo

Telegram: https://t.me/toroczkai

#ToroczkaiLászló #önellátás #EU #nemzetgazdaság #halálbüntetés #facebook
László Kiss
László Kiss Köszönjük a kérdőív iránti érdeklődésedet. Sajnos, pillanatnyilag nem felelsz meg a kérdőív kitöltésére vonatkozó feltételeknek.
EZT ÍRTAM ODA : Emlékezetből:
Nem meggyőződésem ha nem tudom, hogy vírus van járvány nincs csak állandó járványveszély!
Ezért súlyos bűncselekményt követ el az aki politikai játszmáihoz használja – így majd a tömeg nem fogja tudni mikor mond igazat vagy hamisat.. Háborús bűncselekmény soha nem évül így el!
id. Kiss László 8887. Bázakerettye, Petőfi u.7. ÉN MÁR NEM FÉLEK – TI SE FÉLJETEK!
https://www.facebook.com/survey?session=2884726361576362...
László Kiss a videóhoz - Kedves László amit elmondtál, független családfától amit ismerek, egyetlen feltétele van - miniszter elnöknek kell lenned - akadálya békésen demokratikusan nem fog menni mert olyan nincs!
De drukkolok neked, mert tetszett amit tervbe vettél!
Béla Ipoly Nagy A 70-es évektől a "demokratikus-centralizmus" uralja a közéletet. A pártunk és kormányunk mindent meg tesz a munkás-paraszt, talán az értelmiségiek tájékoztatásához. Megmondják, hogy "a zsemle nem kicsi, hanem a szánk nagy"... Azt is, hogy "a fű nem zöld, hanem zsizsi kék"... "A föld innen nézve göbölyű, onnan nézve lapos"... Azt is elmondják, mi jó, mi a rossz, minek kell örülni, és minek nem.... Áremeléskor nem megy fel a cukor ára duplájára, csak 50%-ot, de ennek örülni kell.... De elmondják a legfontosabbakat is bizalmasan:
"Te csak dolgozz, az, a te dolgod! - Mi majd gondolkodunk, az, a mi dolgunk"! Igen erre épült a Magyar cuculista egységpárt, és besúgórendszere is. Ezeknek a dogmáknak "a megtagadóit", agyonképzett ügynökökkel figyeltetjük, akiknek a névsorát listáját az idők végezetéig eltitkoljuk...:(
Tehát, "maradj otthon" - nem kell neked mindent látni, tudni, mert akkor elkezdesz gondolkodni... Aztán, csodálkozol, ha "egy Magyar sincs egyedül"... és "nem hagynak az út szélén"- sem! :(
"Hajrá Magyarok", "hajrá Magyarország" "hajrá én", a világcsászár!

László Kiss még annyit kiegészítésképpen a forradalomnak forradalomnak kell lennie - helyesebben szabadságharcnak - mert mint írtam idézem: László Kiss
megosztott egy emléket.
Nyilvános
Maradt egy ötödik lehetőség amit tartogattam, mindenki elmegy szavazni és leszavazza hóhérait – majd egy ideiglenes szakértő kormányt alakít – aki a fenti videókban is elhangzottakba - megfelelőn egy normális rendszert alakít – melyben idegen szívűek nem lehetnek!
Mára ennyi az üzenet!
Szeretettel: Bázakerettye, 2017-05-25
Id. Kiss László Kiss....." írtam le 3 éve - helytelenül - mert a lényeg menjenek szavazni teljesen mindegy mennyien - mert a végeredményt fent döntik el... ez akkor is úgy van ha lent minden szabályos csalás mentes! EZVAN 2020.05.25. FELISMERÉSEMMEL!

Béla Ipoly Nagy László barátom, emlékeztetnélek, ha a választáson egyedül orbán szavazna, a jelenlegi törvények szerint, az is érvényes lenne. "népet csak a pártok képviselhetik a parlamentben..." A választáson, a legtöbb mandátumot kapott párt jelölje alakíthat kormány"! Valahogy így döntöttek a maguk javára 1989-ben!
Itt most nem a választásnak kellene következnie, hanem egészen másnak! Igen, mert megint megválasztják magukat ahogy 1947-ben is tették, és azóta is... :(
Csíkné Dobák Sarolta
Csíkné Dobák Sarolta Érdekes, 2006 ősze, Ő mindent megúszott, Budaházy nem, sőt még 2018-ban -állítólag- Pintér helye is fel volt kinálva neki.. -szóbeszéd-e vagy tény kiki hite alapján dönt.
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

LÉLEKTAN
Harkai Bulcsú Bánk
2020. 05. 30.
LÉLEKTAN:
SZERINTED A VÍRUSPÁNIKOT HOGY TÁLALJÁK MAJD UTÓLAGOSAN AZ EMBEREK ÖNMAGUKNAK ÉS KÖRNYEZETÜKNEK?
1. Beismerés: Hülye voltam, hogy halálos megbetegedésnek gondoltam a koronajárványt.
2. Mentegetőzés: Nem néztem utána sajnos a kérdésnek, és elragadott a pánik.
3. Áthárítás: Valamennyiünket átvert a média és a kormány.
4. Racionalizálás: Én mindigis gyanúsnak gondoltam ezt a felhajtást, és már az elejétől fogva sejtettem, hogy ez nem is komoly járvány. (a történet meghamisítása megnyugtatóan hat.)
5. Kognitív disszonancia: Ez egy nagyon súlyos, sok életet követelő járvány lett volna, ha szabadjára engedjük. (a történet fenntartása, a szembenézés elhárítása.)
Harkai Bulcsú Bánk NÉZZÜNK EGY TIPIKUS UTÓLAGOS RACIONALIZÁLÁST:
"Én egy pillanatra sem vettem komolyan a pánikot, és sosem pánikolok, mert kiegyensúlyozott vagyok, a híreknek, médiakampányoknak sosem ülök fel. Nem vagyok naiv, engem nem lehet csakúgy manipulálni. A megfelelő helyeken felvettem a maszkot, ami egyáltalán nem zavart, észre sem vettem, hogy rajtam van. Mások viszont felültek ennek a hoaxnak... A média feladata az, hogy eljuttassa hozzánk a híreket, a valóságot hitelesen tálalja, -merthogy nyilván nem az a dolga, hogy politikai legitimációt szolgáltasson a finanszírozóknak-, tehát a média mindig az igazságot akarná közvetíteni, de itt most valahogy tévedett, itt ezt az újságírók csúnyán benézték. Nem érzem magam felelősnek, mert nem nézhetek mindennek utána, én sem vagyok tévedhetetlen. A gazdasági lassulásról meg csak annyit, hogy nem kell túldimenzionálni, egy kicsit megállt minden, de majd a dolgok visszatérnek a régi kerékvágásba, és utólag igazán ne pánikoljunk, legyünk végre pozitívak. Így utólag azt mondanám túl vagyunk rajta, és nem kellene ezen tovább rugózni."
László Kiss Harkai Bulcsú Bánk - írod: "...Az emberek legalább 95%-a felült ennek a dolognak...." bizony és eben az a legszomorúbb bármikor megismételhető - pedig nem játék ez kérem!
Tamás Norris Gábor Harkai Bulcsú Bánk Nem tudom, hogy "Billpapa" tenné-e, vagy más, de gondolj csak bele, ha egy ilyen egyébként simán legyőzhető betegség - illetve az emberi ostobaság és gyávaság miatti lavinahatás - ilyen hatásokat okozott a bolygón mindenfelé, akkor mi lenne, ha jönne egy TÉNYLEG komolyan vehető járvány?
Harkai Bulcsú Bánk Lám-lám... csak államosítani kellett volna pl. a víruskutatásokat, és nem lehetővé tenni hogy pszichopata kapzsi milliárdosok is ebbe bekapcsolódhassanak.
László Kiss Harkai Bulcsú Bánk - írod: "...Az emberek legalább 95%-a felült ennek a dolognak...." bizony és eben az a legszomorúbb bármikor megismételhető - pedig nem játék ez kérem!
A hozzászólást nem sikerült közzétenni. Próbáld újra … írta ki nekem…MI EZ? CENZURA!
Harkai Bulcsú Bánk "Szerintem az én életem nem igazán befolyásolta a víruspánik."
Harkai Bulcsú Bánk
Harkai Bulcsú Bánk "Tisztább lett a levegő, csökkent a fogyasztás, és kicsit megmentettük a planétát."
László Kiss
László Kiss Harkai Bulcsú Bánk Helyes meglátás - engem a holnapi MEGEMLÉKEZÉS FOGLALKOZTAT! sokan nem tudják miért ünnep a Pünkösd...oka a nem tanítása okítása... wiki írja: "...A pünkösd a húsvét utáni 7. vasárnapon és hétfőn tartott keresztény ünnep, amelyen a kereszténység a Szentlélek kiáradását ünnepli meg.[3] A Szentlélek az Atya és a Fiú kölcsönös szeretetének végpontja, áradása; ez a kiáradás. A Szentlélek (görögül hagion pneuma, latinul Spiritus Sanctus), ezen a napon áradt ki Jézus tanítványaira, az apostolokra, és ezzel a napot új tartalommal töltötte meg a keresztények számára:
„ Amikor pedig eljött a pünkösd napja, és mindnyájan együtt voltak ugyanazon a helyen,
hirtelen hatalmas szélrohamhoz hasonló zúgás támadt az égből, amely betöltötte az egész házat, ahol ültek.
Majd valami lángnyelvek jelentek meg előttük, amelyek szétoszlottak, és leszálltak mindegyikükre.
Mindnyájan megteltek Szentlélekkel, és különféle nyelveken kezdtek beszélni; úgy, ahogyan a Lélek adta nekik, hogy szóljanak...." az ilyen érkezés leírása többször előfordul a Bibliában - pl. amikor Mózeshez érkezik és átadja neki a 10 -parancsolatot - vagy Illés utazása - nem csak szerintem ez egy űrhajó érkezése és távozásának emlékezete - röviden a teremtőnk! szer - e tettel id. Kiss László
Bende István Harkai Bulcsú Bánk
Nem hagytál teret azoknak, akik tudták, hogy átverés.
Harkai Bulcsú Bánk Igen, mert az 1-2% lehetett.
Harkai Bulcsú Bánk Az a narratíva utólag, hogy "én a kezdetektől tudtam, hogy átverés" - ez is lehet racionalizálás. Sokan választják majd ezt a megnyugtató tálalás módot.
Pal Janos Egy-két dolog azért felmerülhet.
Japánban influenza esetén eddig is hordtak maszkot. Nem véletlenül.
Katalin Rónai Pal Janos másutt meg nem. Nem véletlenül.
Pal Janos Katalin Rónai Úgy ám! Olaszország, Spanyolország, USA.
Harkai Bulcsú Bánk "Szerintem a vakcinát tényleg hamarosan kifejlesztik, hiszen most mindenki ezzel foglalkozik.. minden félre van téve, és erre összpontosítanak."

Válasz

További hozzászólások 

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu