Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

SEMMISEM AZ AMINEK LÁTSZIK, ÍRJÁK,MONDJÁK ÉS SULYKOLJÁK.

 

A TUDATLANSÁG= FÉLELEMMEL

 

MOST ÉRTEM EL AZT A SZINTET AMIKOR  NYÍLTÁ VÁLHATOK

 

MA 2009. DECEMBER 21-ÉN 04:56 -ÓRAKOR AMIKOR ÍROM-E SOROKAT

EGY ŐSRÉGI MAGYAR SZOKÁS ELEVENEDIK MEG, A FÉNY NAPJA A FELVILÁGOSULÁS...

 

EZÉRT TETTEM KI FÉNYKÉPEMET IS, MERT TUDOM, HOGY AKI KIVÁNCSI RÁM ISMER, AKKOR MEG MINEK JÁTSZUK A TITKOLOZÓDIST ...

 

szeretettel: id. Kiss László  8887. Bázakerettye Petőfi u. 7.

 

...egyik versemmel köszöntelek bennetek:

 

Szerző       Üzenet
spartakusz     
cs okt 29 2009, 04:03     Jelentés Szerkesztés Idézés
Regisztrált tag #6
Regisztrált: cs júl 23 2009, 06:30
Üzenetek: 136
    Sziasztok!

Folytatom életem-élesben írásom, ahogy látom megújult a felírta a monitoromon:
Kárpát-medencei kerekasztal címen - jó és találó, eredeti elgondolásom helyet - így kezdem:

Tudom, hogy MAGYARORSZÁG FELTÁMAD.

Magyarország feltámad és élni virágozni fog,
Régi dicsőségében ragyogja be a teret a mindenséget,
Hiába mondják és írják, nem akarják látni nagy magyarországot,
Hát így nem is kisbetűvel naggyal lesz írva az égre.

Szeretlek hazám MAGYARORSZÁG,
TE CSODÁS GYÖNYÖRŰ ORSZÁG,
MÁR NEM FOGUNK KÖNNYEZNI,HA RÁD GONDOLUNK.
Te feltámadott ország.

Most már szúrós a tekintetünk, mert felébredtünk.
Nem tudta kinevelni belőlünk az alja nép,
HAZASZERETETÜNK.
Szeretlek hazám MAGYARORSZÁG.

Te csodás gyönyörű kagyló KÁRPÁTOM,
Kagyló ki benne az élet indult el útjára,
Visszatérek hozzád, mert szeretlek,
Tiszta szívből, teljes odaadással.

Életem is feláldozom érted,
Te gyönyörű tündéri csodás ország,
Tömörülünk, és szent koronánkat,
Méltóan most a fejedre helyezzük.

Bázakerettye 2009. október 29.-én, 03.00-órakor...


szeretettel: spartakusz...


spartakusz

 

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

kiss lászló üzente 2 hete

A nemzetvédelem hiányossága
*********************************
A cikk második fele az érdekes! Az első fele a Fidesz veszteségeinek elsiratása.
*********************************

Olyan illegális rendszerek avatkoztak be a választási kampányba, amelyek ereje szervezettségben, anyagi forrásokban nemzetközi szinten is nagyságrendekkel haladják meg a magyar pártok lehetőségeit.
2019. október 25. 09:49

Aki nem tervez, a bukást tervezi meg.
(Winston Churchill)

A közelmúltban lezajlott önkormányzati választás eredménye dühödt elkeseredést váltott ki sokunkban, így belőlem is. Nem hiszek abban a teóriában, hogy a végzetes budapesti eredmény eredője Borkai Zsolt, egyébként az én ízlésemtől is távol álló, leleplezett cselekménye vagy más, a felszínen látható egyéb ok lett volna. Lehet, hogy mindezek hozzájárultak a nem kívánt eredményhez, de ettől függetlenül is bekövetkezett volna Budapest elvesztése, az ellenzék győzelme. Tévedésen alapuló elemzés lenne az is, ha a Fidesz–KDNP-szövetség magyarországi politikai ellenfeleinek okos és átgondolt taktikai győzelméről beszélnénk. Természetesen nem vonható kétségbe, hogy a koa­lícióra lépő, egyébiránt egymástól ideológiailag fényévnyi távolságra lévő ellenzéki politikusok és lelkes aktivistáik ne tettek volna meg mindent pártjaik sikerért.

De! Ebben az esetben a Fidesz–KDNP vereségének az igazi háttere másban keresendő. Egészen pontosan a főváros bukásának oka az operatív védelem részleges vagy akár teljes hiánya. Olyan illegális rendszerek avatkoztak be a választási kampányba, amelyek ereje szervezettségben, anyagi forrásokban nemzetközi szinten is nagyságrendekkel haladják meg a magyar pártok lehetőségeit. Évek – szerintem évtizedek – alatt építettek fel struktúrákat, hoztak létre háttérbázisokat és épültek be szervezetszerűen a magyar politikai elitbe, amely immáron érzékelhető módon alkalmassá tette őket az október 13-i siker elérésére.

Ha valaki, hát a magyar miniszterelnök tudja, hogy a világban egyre nagyobb befolyásra szert tevő – főleg gazdasági, pénzügyi – erőterek mindent elkövetnek, hogy Magyarország is álljon be a sorba Európán belül, és önként kövessen el társadalmi öngyilkosságot. Vagyis szabaduljon meg identitásától, értékeitől, de leginkább szabad akaratától, és kerüljön végre rabszolgasorba.

Ez nem belügy, és főként nem egy önkormányzati választás tétje. Viszont egy ilyen esemény remek alkalom arra, hogy kipróbálják a már kiépített és folyamatosan épülő illegális háttérerejük ütőképességét. Mert nyilvánvaló, hogy a jelenlegi védtelenségben – mely az utcáról nézve a védekezés hiányából adódhat – két-három éven belül akár kormányzati hatalomra is kerülhetnek, amikor Budapest után majd elesnek a nagyobb vidéki városok, legvégül pedig az egész ország. Egy tudatosan és – nem győzöm hangsúlyozni – szakmailag jól felépített támadást a civilek, vagyis a választók lelkiismerete nem képes kompenzálni. Nem lehet és nem is szabad arra alapozni, hogy a tömegek józansága elbír a jól felépített manipulációval és az ellenség céltudatos akcióival, amelyekbe akár megtévesztéssel is képes bevonni a magyar politikai elit egy jelentős részét.

A profin létrehozott szervezettség egy stratégiai állapot, ahol nem egy, hanem több taktikai elem van összegyúrva. Ebbe persze beletartozik például a Borkai-jelenség, amely nem véletlenül került elő a legmegfelelőbb időpontban. Valamint idesorolható például a külföldi szavazók aktiválása a szavazás napján vagy a külföldön élő magyarok egy részének pénzügyi támogatása, hogy a választásra haza tudjanak utazni. A legkeményebb fegyverük azonban a háttérben régóta beindított különböző hálózatok építése, melyek az NGO-k mintájára készülnek. A megjelenítésük rendkívül egyszerű: a jóhiszemű emberek napi gondjainak megoldására kínálnak segítséget, hogy később, a közösséghez tartozás ereje okán, befolyással legyenek politikai jövőképükre. Magyarul: manipulálják az emberek jelentős részét, hangsúlyozottan a jóhiszeműségükre apellálva.

Amennyiben bármelyik illetésnek kétségei vannak az általam leírtak valóságtartalmáról, kérem, kérje be az Alkotmányvédelmi Hivataltól azokat a dossziékat, amelyek a teljes magyarországi mikrohálózatok meg nem engedett, vagyis jogszerűtlen tevékenységének dokumentálását tartalmazzák. Ha léteznének ilyen operatív adatok, nyomon követhető lenne az a struktúra és konspirált megoldás, mely azt célozza, hogy a hatóság és a kívülállók ne legyenek képesek bemérni másodszándékukat. A közéjük – remélhetőleg – beépült operatív tisztek saját tapasztalataikkal tudnák bizonyítani, hogy kitű­nően szervezett, sejtszerűen felépülő és háttérakaratot képviselő rendszerekről van szó, amelyek az egyetemi és középiskolai ifjúság körében elképesztő hatékonysággal képesek bázist építeni. Kiderülne továbbá, hogy hol és mikor egyeztetnek ezen akciólánc külföldön kiképzett és rendszeres külföldi továbbképzésen részt vevő tagjai. Milyen információs hálózatot építettek ki persze fedett, konspirált formában, ami komoly nemzetbiztonsági kockázatot rejt.

Ha ez nem lenne elég, akkor a magyar hírszerzés, az Információs Hivatal vélelmezhetően ügynöki információi alapján meg tudja erősíteni, hogy a külföldi NGO-központokban Magyarországról kik és milyen gyakorisággal fordulnak meg. Ezen információs bázisokból előre lehetne látni a háttérhatalom célkitűzéseit és konkrét akcióterveit, amelyek a jelenlegi magyar kormány leváltásának különböző módozataira vonatkoznak. Egyik kísérletük volt a látszatra „korrekt” módon befolyásolt önkormányzati választás. A főpróbájuk sikerült, hisz Budapest elesett.

A védelem stratégiai felépítése olyan szakmai kihívás, amely nem engedi meg, hogy bárki illetéktelen kívülről ebbe belekontárkodjon. Operatív értelemben annak elemei láthatatlannak kell maradjanak. A hatásuk – mármint az ország védelme szempontjából – viszont érzékelhető kell legyen minden magyar polgár számára. Mert ha az ellenség, a megfelelő szakmai intézkedések ellenére is, képes akaratát érvényesíteni, áttörni a többrétegű védőgátat, az felveti a „hogyan lehetséges mindez?” kérdést. Amennyiben nincs kielégítő válasz, néhány éven belül Magyarország választási térképén nem a narancssárga szín, még csak nem is a zöld, hanem az idegen hatalmat szimbolizáló fekete mező lesz a meghatározó.

Kérem, az illetések kérjék be a dossziékat!

Földi László

A szerző titkosszolgálati szakértő
Magyar Nemzet

Válasz

kiss lászló üzente 3 hete

MIÉRT SÍRSZ?
NEM SEGÉLYT KELL ADNI HA NEM LEHETŐSÉGET!
László Kiss‎ – Bali Péter
10 perce ·
Nem internacionalista ideológiából segítünk a bajba jutott,, magára hagyott kisemmizetteken NYOMORULT - rászorultakon...., ha nem egy emberi érzésből - megsajnáljuk őket.... nekem ebből csak az jutott, hogy üdvözöljelek születésed napján ISTEN ÉLTESEN!
László Kiss megosztott egy hivatkozást.
Moderátor · 4 órája
Minden KARÁCSONY ünnep számomra - mely reményt ad hitemet erősíti a tisztesség és becsület útján - tudást nyújt megoldhatatlannak tűnő akadályok leküzdésére - ezért kérem - lakhatás után - a cél legyen az ellopott köztársaság visszaállítás és a csalók (un. deviza) tömeges elítélése - közmunkások kezdjék el már most a börtönök építését mert rengetek van - és ha ez sem elég bérbörtönt alkalmazzuk Szibériában velük szemben! ÉS AZ ÍRÁS DOLGOZATOM - ÉS EGY EMLÉKEM, AMIT ORBÁNAK ÍRTAM AKKOR RÉGEN!
id Kiss László szerint:
2019-10-20 - 04:45
Ezt még orbánnak írtam – de karácsonynak kellett jönnie, hogy megvalósuljon?
Sziasztok!
Anya most nem lesz házunk?
Mond anya miért kell elhagynunk a házunk?
Anya játékaimat is elveszik és a kis ágyam?
Mond anya hova megyünk most haza?
Anya kinek írsz levelet és miért sírsz?
Mond anya most mi lesz mivelünk?
Nagymamámat mi lelte, miért jött érte a mentő?
Félek anya ettől sok fekete embertől,
Anya ne sírj látod átölellek és vigasztallak,
Mond anya most mindenkinek elveszik a házát?
Anya mondj már valamit mert én is sírni fogok,
Nem kislányom, nem veszik el mindenkijét,
S vannak még jó emberek, ahol álomra hajthatjuk fejünket,
Anya most már akkor többet nem láthatom?
Mit kislányom – mit nem láthatsz?
Hát amit a házfalára felírtam,
Mit írtál fel kislányom?
SZERETEM AZ OTTHONOM,
– és könnycsepp csordult végig kicsi arcán…
…sír az anya és gyermeke, mert az otthonát elvették tőle…
…alázattal szerénységgel és szeretettel kérlek – old meg e fájó
sok lelket érintő fájdalmak sokaságát – hisz ő nem tehet róla…
Szabj gátat e mérhetetlen szenvedésnek – HA MÁR MEGÍGÉRTED
SZAVADAT NE SZEGD MEG….
szeretettel: spartakusz… Hozzászólás módosítása
LEHULL AZ ÁLARC – FELHÍVÁS spartakusz | 19 jún : 20:08
Hozzászólás: 206
Regisztrált: 23 júl : 18:30
Válasz erre …hogy tudnál segíteni?
…emlékszek amikor régen nekem is volt házkölcsönöm elengedte az akkori hatalom kétharmadát.. példáu
Karácsony Gergely
pénteken
„A lakhatást alapjognak tekintjük, a városnak mindent meg kell tennie a mindenki számára elérhető, megfizethető lakhatás érdekében. Fellépünk az elhelyezés nélküli kilakoltatások ellen.” – szerepelt a kampányban meghirdetett Budapest Alkotmányban.
Sokszor láttuk, hogy a Fidesz által vezetett önkormányzatok gyakran igazságtalanul és indokolatlanul, esetenként jogszerűtlenül tettek embereket utcára. Erre tekintettel intézkedtem az összes Fővárosi Önkormányzat által kezdeményezett kilakoltatási eljárás felfüggesztéséről és felülvizsgálatáról.
Ez volt az első lépés. A feladatunk a következő években az lesz, hogy a kerületi önkormányzatokkal közösen kialakítsunk egy olyan védőhálót, amely végre eleget tesz annak az erkölcsi alapvetésnek, hogy egy tisztességes városban nem hagyjuk egymást hajléktalanná válni.
József Tamás NER után LER: cask a lényeget nem látja a többség

Akik az önkormányzati választásokon a gyűlölet-demokrácia és bosszú-demokrácia jegyében a NER ellen szavaztak, azért is tették, mert úgy gondolják, elég. Elég a közpénz bulizásra költéséből, hatalmi hálózatok kiépüléséből.

Érdekes, hogy abba nem gondolnak bele, hogy onnantól kezdve, hogy egy politikus megkapja a fizetését, az az ő fizetése, az ő személyi vagyona, a munkadíja: arra költi, amire akarja. Te is ha megkapod a munkáltatódtól a pénzt, az már nem az ő pénze, hanem a tied. A politikus is ha megkapja a munkáltatótól, a néptől a pénzt, az már az ő pénze.

Érdekes, hogy abba sem gondol bele a bosszúálló magyar, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszerét egy kormányváltásnál a Liberális vagy Bevándorláspári vagy Globalista Együttműködés Rendszere váltaná fel.

Ugyanis a hatalom sosem a szvámikat és gurukat vonzotta, hanem mindig a tündöklés, presztízs, hatalom, élvezetek iránt nyitott embereket (tisztelet a sok kivételnek).

Nem gondol bele az irigy magyar, hogy bárki van a hatalom, NEM az ellenfeleinek fogja adni a pénzt, nem az ő leváltását, ellehetetlenülését, megsemmisülését kívánó üzleti köröknek fogja adni a pénzt. Te se adnád a pénzedet a téged ellenségeként kezelő embernek, ha egy feléd rokonszenves, barátságos embernek is adhatod, aki nem akarja a vesztedet. Te sem az ellenségednek adnád a pénzed, ha egy barátnak is adhatod.

Nem gondol bele abba se az érzelmi alapon szavazó sokaság, hogy ha nem járnak yachtozni, prémiumprostizni, a hatalmon levők akkor is ugyanazoknak az üzleti köröknek fogják adni a megrendeléseket. Ez a LER-re is igaz. Az, hogy együtt eljárnak a magánpénzüket elkölteni, addicionális, járulékos. Ha közétkeztetésbe fektetnék vissza a magánpénzüket, akkor is egymás között végeznék a tranzakciókat.

Az külön sajnálatos, hogy szexbotrány-adócsalás-drogozás, rendkívül alacsony teljesítmény sem állja útját annak, hogy megválasszanak a magyarok egy önkormányzati vezetőt. Mélységes mélyen van a morál a magyar népben.

Ezzel a mélymagyaroknak, akik az egekig magasztalják a magyar nyelv és a magyarság csodáját, tisztában kell lenniük. Normális emberek nem tennének meg vezetőiknek a fentiekkel lebukó embereket. Hacsak nem közéjük akarnak tartozni vagy annyira gyűlölik a másik opciót, hogy teljesen felülírják az érzelmeik a szürkeállományukat.

Jó érzés bosszúból és gyűlöletből szavazni, mert feljogosítottnak és erősnek érzi magát ilyen érzelmek közepette az ember, de egyrészt valójában a legtöbb NER-ellen szavazó igazán szívesen élne olyan életet, csak ezt már kognitív disszonancia lenne bevallani, másrészt nem fogják fel a választás tétjét: az egy felnőtt szerepet igénylő aktus, ahol ésszel kell dönteni, akkor is, ha az érzelmeim az eszem ellen hangolnak. Hányszor van ilyen az életben, amikor mégis tudunk az eszünkre hallgatni az érzelmeink helyett (pl. főnökkel, vagy csak bajt okozható befolyású kollégával való kommunikáció). De a többségnek ez nem biztos, hogy erőssége. Pusztuljon Orbán (és a hozzá tartozó helyi vezetőjelöltek) akkor is, ha nekem úgy rosszabb lesz. Na ez viszont megy. Eladósítják majd a várost úgy ahogy az elődeik is tették? Ugyan már. Orbánnak a középső ujjat bemutatni: igazán megér ennyit. Nem fogják fel, hogy az önkormányzati hitelek visszafizetésénél a bankoknak menő pénz az a helyi lakosságnak is mehetne, ha nem hitelpárti helyi vezetés lenne.

Ha kilométerre leméred, hogy mennyi út és autópálya épült, ha dekára leméred, hogy mennyi ingyenes iskolai étkeztetés történik, ha darabra leméred hogy mennyi tankönyvért nem kell fizetni, akkor az összes rendszerváltás óta regnáló kormány teljesítményét messze veri a NER. Hogyan van minderre pénz, ha lopnak? A többiek hogy-hogy nem tudtak annyit lopni, hogy mindezekre legyen pénz? Persze, a társadalom alsó rétegei mindig irigyek lesznek, mindig kivetítik a saját gyatra életük feletti elégedetlenségüket másokra, mindig a rendszerben fogják keresni a hibát és ami a legfontosabb: soha nem süllyednek odáig, hogy elégedettek legyenek azzal, amit már kaptak, pedig nem szolgáltak rá. A magyarnak semmi sem elég. Legyen olyan élet, mint nyugaton. Ja, hogy ott szombaton is dolgozni kell? Na azt én már nem! A mocskos Fidesz az oka!

Ugyanis amikor hatalmon vagy, el kell döntened: az ellenfeleidhez tarotzó vállalkozói köröket pénzeled, hogy ők majd pénzeljék az ellenfeled politikai kampányát ellened ellened, vagy akik nem akarják a vesztedet? Nincs harmadik opció. Harmadik opció az lenne, hogy az ellenfeledet pénzeled.

A LER, Liberális Együttműködés Rendszere, is a saját tagjait fogjak pénzelni, nem a nemzetibb érzelmű üzleti köröket, és a LER lovagok is fognak yachtozni, luxusprostizni, fehérporozni/whiskyzni.

Amikor az ellenzék vezére, DK férje a szabad, demokratikus, európai Magyarországot építene, akkor a szabad határokat, a posztkommunista szélsőséges DK párt demokratikusságát és a fekete afroeurópát kell érteni.

Érdemes emlékezni, hogy amikor 2010-ben az országos szinten eladósodott önkormányzatoknak, és a fővárosnak, felajánlotta a nemzeti kormány, hogy átveszi a felhalmozott adósságot, akkor kinyilvánították, hogy egyszer lesz ilyen. Egyetlen egyszer. Nem rendszerszintű. Nem lehet nyugodtan eladósítani a helyi közösséget, és közben teletömni a saját zsebüket, mert majd a hülye balfék fideszes kormány úgyis átveszi a közadósságot, az adósságterhet.

Ha a mostani balliberális, álfüggetlen városvezetések eladósítják a településeket, akkor a helyi lakosság: így járt. Ugyanis egyszer már volt lehetőség. Mostmár nem csaphatták be úgy az embereket mint 2010 előtt. Pontosan lehetett tudni, hogy ahol az ellenzéki erők győznek, azok a körök jó kapcsolatot ápolnak vagy személyükben, egykori vagy jelenlegi párthovatartozásukban megegyeznek azokkal, akik korábban eladósították a helyi közösséget.

Remélhetőleg betartja majd a kormány a szavát, hadd élveze a döntései gyümölcsét a helyi lakosság. Ez így lenne fair, egyenes és korrekt.

Ha a LER győz 2022-ben, akkor majd nem lesz babaváró támogatás, családiautó-támogatás, kedvezméynes CSOK, megszüntetik a KATA adót amit régen is akartak, és ezt a sok elvonást mind meg fogja érdemelni a nagyérdemű, nem fogjuk őket sajnálni.D.J.

HOGY TUDD - TUDJÁK MEG - NEM KÉRÜNK EGYIKBŐL SEM - ELÉG VOLT A KISZTITKÁROK RÉMURALMÁBÓL ÖRÖKRE!

Válasz

kiss lászló üzente 3 hete

SZESZÁK GYULA – JOGÁSZ NYELVEN!
FORMAILAG ÉRVÉNYES MERT IDÉZŐJELBE TÉVE „TÖRVÉNYESEN „ –

LÉTRE JÖTT ORSZÁGGYŰLÉS ALKOTTA (ALKOTMÁNY) az alaptörvény!
Tehát nem deklarálhatjuk így kimondva leírva, hogy Magyarország alaptörvénye érvénytelen – érthető? ne, hogy már így alapot nyújtsunk idegen államoknak itt új államlétrehozására…)

Gyula bácsi leírja egyértelműen „…ott hibázik, hogy nem veszi figyelembe a téma (alattomos) jogi szabályozását. …” aki okoskodik! bizony!


László Kiss Kedves Gyula bá! Ritkán hallok felőled! Talán csak nem gyengélkedsz? Csoda lenne ha nem 80 felett! Mit szólsz az orbán féle alaptörvényhez : Szerinted is törvénytelen? Karácsony elmondja, hogy törli népszavazás útján és visszaállítja a köztársaságit - itt beszél róla: Bálint Sándor
Október 16., 21:22

Ugye, hogy ő is tudja, hogy gondok vannak az alaptörvénnyel?!!
Egyetlen megjegyzést tennék hozzá:
A jogilag érvénytelen alaptörvény eltörléséhez, nem kell népszavazást kiírni, hiszen érvényes jogként, sosem létezett!! https://www.facebook.com/laszlo.kiss.505523 ide is rókatok - meg ide : https://www.facebook.com/groups/556870684510082/ és ide: http://network.hu/spa.../blog/laszlo-blogja/mar-nem-felek... - jó írok nézz rá ha ráérsz kérlek - vagy én is megháborodtam? Köszönöm, hogy elolvastál!István Sebestyén Jogi hercehurcak ezek László Kiss. Irtam mar, illegalis a drog kereskedelem, vagy az olajszkites, de azttol meg letezik es rendörök tizezrei harcolnak ellene vilagszerte. Az Alaptörveny is jogilag nem letezik, de megis ennek alapjan egy maffia banda iaranyitja kenye-kedve szerint az orszagot. tehat, bekes eszközökkel csak azt latom en is, mar sok eve, hogy nepszavazassal ervenyteleniteni kell.
Szeszák Gyula László Kiss-nek.
Kedves László!
Köszönöm érdeklődésedet, vagyogatok. Honlapomat életben tartom. A Facebook oldalamat is látogatom és időnként meg is szólalok.
Az Alaptörvény formailag (!) érvényes, mert "törvényesen" létrejött országgyűlés alkotta (alkotmány).
A népszavazást a 2013. évi CCXXXVIII. törvény szabályozza.
A 31. § (1) bekezdése szerint "Az Országgyűlés - ha a népszavazás törvényalkotási kötelezettséget keletkeztet - köteles a népszavazás napjától számított száznyolcvan napon belül az érvényes és eredményes népszavazás döntésének megfelelő törvényt megalkotni."
A törvények hierarchiája: Alaptörvény - sarkalatos törvény - törvény.
A népszavazás "törvény" alkotását (módosítását, hatályon kívül helyezését) rendelheti el. Hatóköre nem terjed ki az Alaptörvényre és a sarkalatos törvényekre sem.

István Sebestyén Szeszák Gyula tehat akkor
1. nem lehet ebben az ügyben meg nepszavazast sem kiirni. Mindenkepp meg kell probalni, mert a negativ propaganda neha a legjobb propaganda.
2. Honnan szarmazik az az allitas, hogy az alkotmanyt es igy az alaptörvenyt is csak nepszavazason keresztül lehet ervenyesse tenni?
3. Mert ha a kettes pont igaz, akkor viszont az Alaptörveny ervenytelen.
4. A 3-as pont alapjan az orszagot egy ervenytelen alaptörveny alapjan kormanyozzak.
5. Amennyiben a 4-es pont igaz, akkor nepszavazast kell beinditani az Alaptörveny ervenytelenitese erdekeben.

A felsorolt pontokban a 2-tes pont egy flexios pont. Amennyiben a kettes pontnal a valasz nemleges, vagyis nem szükseges nepszavazas, akkor a 3-4-5-ös pontok okafogyotta valnak.

De tovabb lepnek, szereny jogi tudasom kesztet erre, mert ha több lenne öehet meg se mukkannek, meg a Horn Gyula idejeben az alkotmanyt csak 4/5 igen szavazattal lehetett megvaltoztatni. Ezt a Fidesz lecsökkentette 2/3-ra, mert ök ugyebar ezt az eredmenyt ertek el. De az alkotmany modositasarol szolo törveny az sarkalatos törvenynek tekinthetö (?), s igy arra is ervenyes lenne a 4/5. Tehat a Fidesz ezt az aranyt nem csökkenthette le 2/3-ra. Ezen erveles szerint is az Alaptörveny ervenytelen, tehat nepszavazassal, annak ellenere is, hogy az Alaptörveny modositasat nepszavazassal tiltja a törveny, meg kell tamadni es ervenyteleniteni.

Gyula Szeszák, hol hibazik az okoskodäsom?
Szeszák Gyula Az okoskodásod ott hibázik, hogy nem veszi figyelembe a téma (alattomos) jogi szabályozását.
Népszavazást kezdeményezni negatív propaganda szándékával más, de nem jogi, kérdés.
Ami a nekem feltett kérdéseidet illeti ezek számomra érthetetlenek, következésképp megválaszolhatatlanok.
István Sebestyén Szeszák Gyula en ugy gondolom ez a resze megis erthetö:
a Horn Gyula idejeben az alkotmanyt csak 4/5 igen szavazattal lehetett megvaltoztatni. Ezt a Fidesz lecsökkentette 2/3-ra, mert ök ugyebar ezt az eredmenyt ertek el. De az alkotmany modositasarol szolo törveny az sarkalatos törvenynek tekinthetö (?), s igy arra is ervenyes lenne a 4/5. Tehat a Fidesz ezt az aranyt nem csökkenthette le 2/3-ra. Ezen erveles szerint is az Alaptörveny ervenytelen, tehat nepszavazassal, annak ellenere is, hogy az Alaptörveny modositasat nepszavazassal tiltja a törveny, meg kell tamadni es ervenyteleniteni.
István Sebestyén Szeszák Gyula azt persze nem tudhatom, hogy az alkotmany mosositasarol szolo törveny sarkalatos törveny volt, vagy sem. Ezert tettem a kerdöjelet zarojelek köze.
Mert ha sarkalatos törveny volt, akkor megiscsak ervenytelen az Alaptörveny.
Bende István Szeszák Gyula
Az országgyűlésnek nem volt joga alkotmányozni. Vagyis az Alaptörvény (mivel nem arra jogosult szerv alkotta) nem is jött létre (Kolláth György: az Alaptörvény nem létezik, halva született).
Osztán azért sem létezik,mint jogszabály,mert nem is lépett hatályba, hiszen a hatályba léptetni akaró törvényt (2011. december 30) már mandátummal nem rendelkező ál-képviselők szavazták meg,akik 2011. április 18-án lemondtak a képviselői mandátumukról.
Aztán meg, az Alaptörvénnyel új államot kívántak volna létrehozni, amely nem lett volna jogfolytonos a Magyar Köztársasággal, vagyis nem lett volna jogutódja, így aztán azt nem szüntethette volna meg, és ezáltal nem lett volna területe. Terület nélkül meg ugye nincs állam.
Arról nem is beszélve,hogy hamis volt a jogalap,amire hivatkozva elfogadták (jogtalanság nem alapít jogot), valamint tartalmilag is érvénytelen, hiszen a saját jogalapját (ami hamis) érvénytelennek nyilvánítja.

1. https://alkotmanyos-ellenallas.hu/.../miert_van...
2. https://alkotmanyos-ellenallas.hu/.../jogi_allasfoglalas...
Bende István Az országgyűlésnek nem volt joga még az alkotmánymódosításhoz sem, csak ugye elsiklunk olyan dolgok felett, hogy egy mondatnak nincs alanya (24. § (3)).
• Jelenleg elérhető
István Sebestyén Bende István emlitettem neked messengeren, hogy a Geri Tibor fele megalapozast tennem be dokumentumkent egy olyan inditvanyban, mely megindokolja az Emigrans Magyar Kormany letrehozasanak kenyszerüseget. Elakadt nalad a parbeszed. Az egeszet egy hirszerzö ezredes szeretne, hogy megcsinaljuk. Ö javasolta Gerit is. Nos, mint lätod en nem vagyok eleg kepzett abban, hogy ilyen kerdesekre, ellenvetesekre valaszolni tudjak. Tehat a messengeren kellene erröl, vagy skapeon, emailben, eszmet csereljünk.
István Sebestyén Bende István olvasd el a Szeszak hsz-a utan az en ellenveteseimet is, amire Szeszak mar nem valaszolt.
Bende István István Sebestyén
A jogi állásfoglalásunk (ami bizonyított jogi tények sorolását jelenti) nem a Geri-féle írások alapján készült, hanem egyrészt Gyarmati Éva jogász munkája, másrészt a saját felismeréseink és logikai következtetéseink eredménye. Geri érdeme a felismerés, és annak közzététele.
István Sebestyén Akkor holnap a messengeren kellene kicsit tanacskozzunk.
Bende István István Sebestyén
A 4/5 az új alkotmány előkészítésére vonatkozott,nem az elfogadására. Benne is van a szövegben, csak elsiklunk felette.
Ugyanúgy,mint ahogy módosításhoz sem volt joguk, csak efölött is elsiklunk.
2010 előtt többször is úgy módosították az Alkotmányt,hogy a 19. § (3) a)-ra hivatkoztak, csak ugye az is hamis, mert megalkotni csak egyszer lehet ugyanazt a dolgot, többször nem. De ők is érezték, hogy a 24. § (3) nem ad jogalapot a módosításra, a 19. § (3)-ba meg elfelejtették beletenni.
Bende István István Sebestyén
Ritka az olyan jogász, aki szembe mer menni a rendszerrel, akár csak vélemény szinten is.
László Kiss Szeszák Gyula köszönöm a válaszát, Gyula bácsi! én megértettem a jogász nyelvet is..sajnos a hozzá szólok nem .- nem tudják, hogy egy jogász mindig úgy ad választ, hogy nem ad válaszában de kérdéseiben sem magának támadási felületet - így van formailag érvényes!
István Sebestyén László Kiss ha te erted a jogasz nyelvet talan te kellene felelj a kerdeseimre, mert a kerdeseim erthetöek, csak batorsag kellene hozza azokat megvalaszolni.
László Kiss István Sebestyén de hiszen tudod a válaszaimat - de megismételhetjük - taxatíve írl le újból pl. 1. 2.3. stb. mert nem sorban fogok rá válaszolni, hogy érthető legyek - !
István Sebestyén László Kiss itt van a fenti hsz-ombol a szöveg:
***********************
1. nem lehet ebben az ügyben meg nepszavazast sem kiirni. Mindenkepp meg kell probalni, mert a negativ propaganda neha a legjobb propaganda.
2. Honnan szarmazik az az allitas, hogy az alkotmanyt es igy az alaptörvenyt is csak nepszavazason keresztül lehet ervenyesse tenni?
3. Mert ha a kettes pont igaz, akkor viszont az Alaptörveny ervenytelen.
4. A 3-as pont alapjan az orszagot egy ervenytelen alaptörveny alapjan kormanyozzak.
5. Amennyiben a 4-es pont igaz, akkor nepszavazast kell beinditani az Alaptörveny ervenytelenitese erdekeben.

A felsorolt pontokban a 2-tes pont egy flexios pont. Amennyiben a kettes pontnal a valasz nemleges, vagyis nem szükseges nepszavazas, akkor a 3-4-5-ös pontok okafogyotta valnak.

De tovabb lepnek, szereny jogi tudasom kesztet erre, mert ha több lenne öehet meg se mukkannek, meg a Horn Gyula idejeben az alkotmanyt csak 4/5 igen szavazattal lehetett megvaltoztatni. Ezt a Fidesz lecsökkentette 2/3-ra, mert ök ugyebar ezt az eredmenyt ertek el. De az alkotmany modositasarol szolo törveny az sarkalatos törvenynek tekinthetö (?), s igy arra is ervenyes lenne a 4/5. Tehat a Fidesz ezt az aranyt nem csökkenthette le 2/3-ra. Ezen erveles szerint is az Alaptörveny ervenytelen, tehat nepszavazassal, annak ellenere is, hogy az Alaptörveny modositasat nepszavazassal tiltja a törveny, meg kell tamadni es ervenyteleniteni.
László Kiss István Sebestyén 4.Minden szabálysértés bűncselekményt megtörténtekor levő törvényes hatályos és érvényes joghatás kiváltására alkalmazható alkalmas törvényekkel szankcionálnak! A magyar jogban – a római jogban is de ott visszaható hatállyal hatással törvény módosítással az uralom dirigálhat! pl. az elkövetésekor nem bűntették halálbüntetéssel módosítottban már igen…. enyhébbekben pl. rendőr korábbi jogosultságát korkedvezmény stb. vívmányok megvonását… mint a más területen dolgozóknál is! Ezért nem szabadna félniük pl. a rendőröknek, hogy segítség vagy ne a jogrend helyre állítását mert a jövőben a magyar jogot alkalmazzák nem a romai el avultat!
3.Formaliag akkor törvényes bármi, ha azt a törvények elkövetésének sorrendjében valósítja meg! (pl. nem lehet alkotmányozni =alap-törvényezni…ha azt nem előzi meg népszavazási akarat: akarja e, hogy alkotmányt újat alkossunk) eddigi köztársaságokban pont ezért nem volt népszavazás mert a hódítók dirigáltak…..előtte is és utána is…
2.Arra a kérdésre, hogy érvényes e a 2011. április 23. alaptörvény – azt a választ kell adnunk, mint nem jogász, hogy:
"...érvényben van, mert érvényben tartjuk..."
1.jogász válasz szerint pedig ezt:
Érvényes a 2012.01.01.tól levő alaptörvény - igen vagy nem?
László Marczingós László Kiss „ ha jogalkotó hozta meg a törvényt arra irányadó rendben? Ha így volt, akkor a törvény létezik……” magyarul nem létezik, de mi működtetjük a nép !

. László Kiss bocs az 5. lemaradt! pótolom most: István Kreczinger Formailag igen (vagyis nem "törvénytelen"). Ha rajtam múlott volna, én tartottam volna róla egy népszavazást (ami Magyarországon nem kötelező, nem előfeltétele az érvényességnek, de "elegáns").
István Sebestyén László Kiss tehat ha formailag ervenyes, akkor jogos a nepszavazas megtartasanak követelese ebben az ügyben?
István Sebestyén A jogi csüres-csavaras az törtenelmi vivmany. Ilyen az ök szakmajuk es ilyen embereket vonz ez a szakma es miutan elkezdik gyakorolni is hamarosan erösen rusnya szakmai deformacioktol kezdenek szenvedni, de ezt ök nem ismerik fel. Ezert nem is tudnak "orvoshoz" fordulni a nyavalyajukkal.
id. Kiss László írja:
István Sebestyén HÁT IGEN -AZÉRT OLYAN CIKK-CAKKOS A JELÜK IS § - pl. ha a rendőr le lő egy embert - először elítélik emberölés bűncselekményben - majd felmentik egy másik §- okán - érted már ?


Kiss Tibor Végre?!!!
Már azt is tudják mit fognak hazudni!!!

Válasz

kiss lászló üzente 3 hete

Érvényes a 2012.01.01.tól levő alaptörvény - igen vagy nem?
László Marczingós László Kiss „ ha jogalkotó hozta meg a törvényt arra irányadó rendben? Ha így volt, akkor a törvény létezik……”
VÉGÉRVÉNYESEN MEGBUKOTT AZ ORBÁN ALAPTÖRVÉNYE!


László Kiss
2019. jan. 17. 6:19-kor
SPARTAKUSSOK
2019. jan. 8. 14:56-kor
AKKOR MÉGEGYSZER – ÉRVÉNYTELEN VAGY TÖRVÉNYTELEN…
Ma 2019. január 8. –án összesítem
István Kreczinger A képviselők visszahívása valóban nagy probléma. Gyakorló ügyvédként sokat foglalkoztam a témával. Nem publikáltam, nem tettem javaslatokat, mert nem találtam megfelelő (szakszerű) választ egy sor kérdésre: mikor lehetne visszahívni (talán ez még megoldható lenne), ki hívja vissza, hogyan hívja vissza?
László Kiss István Kreczinger ha tényleg ügyvéd, kérdezhetek valamit öntől?
István Kreczinger Kérdezzen.
László Kiss István Kreczinger köszönöm - elégséges az igen vagy a nem válasza is - a 2011-ben megfogalmazott, és 2012.01.01-től működésbe hozott orbáni alaptörvény érvényes vagy törvénytelen e?
István Kreczinger Formailag igen (vagyis nem "törvénytelen"). Ha rajtam múlott volna, én tartottam volna róla egy népszavazást (ami Magyarországon nem kötelező, nem előfeltétele az érvényességnek, de "elegáns").
László Kiss István Kreczinger nem tudom elfogadni a válaszát - innentől érvekkel élek és közérthetően közlöm - ha bele megy végig vihetjük - benne van?
István Kreczinger Tiszteletben tartom a véleményét, de nem szeretnék vitatkozni róla.
László Kiss István Kreczinger rendben van - de mulasztást követünk el - nem tájékoztassuk azokat akiket közvetlenül érint - és nincsenek azon a szinten, hogy értsék is...... és félek ez bűncselekmény amit pont azzal követünk el hogy hallgatunk.... de egye a fene - én leírtam oldalaimon....
AKKOR EMLÉKEZEK ÉS MÁSOLOM MAGAM:
„…László Kiss A félreértések elkerülése érdekében - mi magyarok már kb. 562 éve de nyugodtan Géza fejedelemtől számítva fura gyarmati sorban élünk a mai napig - eltekintve az eltel idő alatt néha néha magyar érzelmű és idejű uralkodástól - ez tény - tehát soha - de soha nem fogadtuk el egyetlen nemzet idegen.....felettünk uralkodó se írott se íratlan törvényét - CSAK MEGTŰRTÜK - mert nem tehettünk mást - érted? Viszont mára - amikor a DEMOKRÁCIA= NÉPURALOM idején olyan nincs, hogy közölünk bűnözői módon uralkodjon felettünk - és még is megtette orbán a puccsal - 2012.01.01-től TÖRVÉNYTELEN - állapot van a mindig is győztesek törvényei szerint is meg persze és nem utolsó sorban magyar írott és íratlan törvényeink szerint is. Eddig nem volt ilyen lehetőség - de mohó kapzsi harácsoló fajta - olyan baklövést követett el hatalmi mámorában, hogy az részéről már helyre hozhatatlan - hisz bűnöző - az valóban csak a nép érdekeit képviselők tudják megvalósítani - ezzel kapcsolatban írtam emailban régebben - ide másolom: A REND A MAGYAR SZER! A szer= rész a természetből 108 szervezete!
Sajnálom, de nem értettél meg István – olyat kell alkotni, ami még nem volt, ha mást lemásolsz – csak más szöveggel nem tettél semmit - - ha rám hallgatsz, akkor valóban innen fog felszállni az a madár amit Pió atya látott!
Mit írtam : idézem: „….Az alkotmány alapja a rend. kihatározza azt meg? A rendet nem kell meghatározni az van. A rendből a helytelent a népszavazás távolítja el, és a helyest jóváhagyja szintén népszavazással! stb. ne feledd a rend a múlt, a jelen és a jövő harmóniája!
EZT ÍRTAM VOLNA BE DE NEM TUDTAM....----„
Az Alkotmányos Ellenállás egy JOGI eszköz, ami a diktatúra RENDSZERÉN kívűl esik, emiatt attól függetlenül alkalmazható ellene.
ÜGYVÉD
https://www.facebook.com/groups/urogdine.kocsis.zsuzs..
„…Határozottan elmondjuk önnek akik itt vagyunk, hogy ön jogszerűtlenül, sőt érvénytelen törvények alapján jár el velünk szemben, melyet minden kétségét kizáróan a láncolatok olyan összefüggésében bizonyítjuk - tárjuk ön elé melyben sehol kétség nem merül fel, és cáfolhatatlan bizonyossággal bizonyítjuk önnek, hogy bűncselekmények sorát követi el ha tovább folytatja velünk szembe jogszerűtlen intézkedését…
A VALÓSÁG EZ!
Ma 2018. július 21. befejezem e munkám: HA MEGÉRTETTED, AMIT ÍRTAM (lent újból idézem) AKI OLVASSA E SORAIMAT – akkor tedd a dolgodat
HA NEM ÉRTETTED MEG AKKOR OSZTÁLYT ISMÉTELSZ!
https://www.facebook.com/groups/nemmegyekszavazni/per..
ÉS AKKOR ÚJBÓL:
„…Idézem: „…. László Kiss Érvényes a 2012.01.01.tól levő alaptörvény - igen vagy nem?
László Marczingós László Kiss a jogalkotó hozta meg a törvényt arra irányadó rendben? Ha így volt, akkor a törvény létezik……”
továbbá:
László Kiss Hédi Szabó ez is jó megközelítés - de én is írtam már előre le ide másolom: Szóval az én értelmezésemben nekünk nem azt kell bizonyítani, hogy az alaptörvény érvénytelen – ha nem azt, hogy nem az arra hívatott hozta a törvényt! Ezt hogyan tudom bizonyítani? Ezt valójában a 20 oldalasban leírtuk Bende úr és stb-ek – de jogi nyelven kellene nekik leírni mert úgy értik – úgy ahogy nálam sem értette az egyetemet végzett kérdésemet! Ahhoz viszont valóban jogi egyetem végzése szükséges. Eddig jutottam elemzésben! Ma – holnap lehet, hogy többet tudok!
Hédi Szabó Még egyszer - értik ők, csak nem ez a dolguk!!! Mind megvásárolt szarházi!!!
László Kiss Hédi Szabó jó akkor újból : "... a jogalkotó hozta meg a törvényt arra irányadó rendben? Ha így volt, akkor a törvény létezik...." leírja először megkérdezi - majd válaszol rá - ha így volt - tehát a logika nyelvén nem biztos benne kételkedik ha így volt - a két mondattal ki mondta jogilag - lehet, hogy nem akarta de így sikerült bizony bizony TÖRVÉNYTELENÜL történt a törvény alkotása!....”

SZERETETTEL KÜLDÖM MINDEN EMBERNEK ÉN ID. KISS LÁSZLÓ MA: 2018. július 21.-ÉN ………..óra-— KOR! BÁZAKERETTYÉRŐL!

Utóirat: a linkben szereplő ügyvéddel beszéltem, illetve írásban szót váltottam:
SIKER:
https://civilkontroll.com/devizahitel-kezdodik-magyar..

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
László Kiss István Kreczinger köszönöm - elégséges az igen vagy a nem válasza is - a 2011-ben megfogalmazott, és 2012.01.01-től működésbe hozott orbáni alaptörvény érvényes vagy törvénytelen e?

Ha összehasonlítom a két ügyvédi véleményt most 2019. január 8.-án
Ez utóbbi:
István Kreczinger Formailag igen (vagyis nem "törvénytelen"). Ha rajtam múlott volna, én tartottam volna róla egy népszavazást (ami Magyarországon nem kötelező, nem előfeltétele az érvényességnek, de "elegáns").

A régi:
„…Idézem: „…. László Kiss Érvényes a 2012.01.01.tól levő alaptörvény - igen vagy nem?
László Marczingós László Kiss a jogalkotó hozta meg a törvényt arra irányadó rendben? Ha így volt, akkor a törvény létezik……”

Akkor láthatod, hogy SEM JOGRENDBEN SEM FORMAILAG NEM FELELT MEG A TÖRVÉNYESSÉGNEK!
Ráadásul más hol is csaltak
Idézek véleményeket:
Csada Attila Harkai Bulcsú Bánk , sajnos hiába írják ki a "demokratikusnak" mondott/hazudott választásokat, ha gyakorlatilag nincs jogorvoslat és a szabályok is visszaélésre adnak lehetőséget... (Pl. egész egyszerűen leáll a weboldal, amikor az "ellenzék" vezetésre áll...stb.)

Csada Attila Ne röhögtesd már ki magad! A választások megnyeréséhez jogállam kell, az pedig nincs, na...!?
Erzsébet Török Csada Attila Csillagos ötös !!!!!!
Harkai Bulcsú Bánk Igazad lehet, nem médiakeresztmetszet, infrastruktúra, és polmarketing kell a választási győzelemhez, hanem tisztesség, becsület, igazság, és talán igazmagyar vér. (talán)
Tibor Endre Barocsi Lajos B. Szolnoki Demokratikus jogállam akkor áll fenn, amikor az érdemi számon kérhető alkotmányos jogalapja is fennáll. Vagyis nem csupán pártokról van szó, hanem az egész közjogi politikai rendszer alkotmányos jogalapjáról. De amely 28 éve hiányzik, a bizonyító erejű történelmi tények alapján. Amely közjogi hiány belátása és ennek konzekvenciái minél többeknek lehetségesek.
Mihály Tabányi Nem " hozongeni kell " , hanem szépen tenni a dolgunkat ! A csalás pedig nem " győzelem "! Köztörvényes bűncselekmény! Semmi más !
VÉGSZAVAM: AMI TÖRVÉNYTELEN AZ ELEVE NEM LEHET ÉRVÉNYES ÉS ÍGY HA NEM VOLT ÉRVÉNYES AKKOR ÉRVÉNYTELEN SEM LEHET – MIND HA NEM IS TÖRTÉNT VOLNA MEG —-N I N CS …! A TÖRVÉNYESSÉGI VIZSGÁN VÉGÉRVÉNYESEN MEGBUKOTT AZ ORBÁN ALAPTÖRVÉNYE!
Gábor Banciu
Tökéletesen igazoltad.
De van egy igazi hungarikum is a "hungarista, kommunista" jellemről!
Van egy magyar kitüntetés, ami nagyon hasonlít a magyar emberekhez.
Legalábbis a magyarok történelméhez hasonlóan.

1940 december 11 alapította a Kormányzó Úr a NEMZETVÉDELMI KERESZT-et, azok azon személyek érdemeinek méltatására:
"..akik akár a magyarországi kommunizmus súlyos megpróbáltatásának idejében, akár a hazánktól elszakított és utóbb a Szent Koronához visszatért területeken ... töretlen magyar hittel küzdöttek .... a magyarság és Magyarország fennmaradása érdekében ..."

Ez az egyetlen kitüntetés, melynek adományozását illetve viselését mind Szálasi (1944 november), mind az Ideiglenes Kormány (1945 június) rendeletileg betiltotta. 1991-ben az Antall-kormány és 2011-ben az Orbán-kormány is a tiltást ismét törvénybe foglalta.
A kitüntetést mindenki betiltotta.
Szálasi,
Rosenfeld,
Kádár,
Antall,
Gyurcsány,
Orbán kormányok.
Ami azért furcsa mert a nevükben "magyar " kormányok, és ez volna a feladatuk. Nem az idegen érdekek szolgai kiszolgálása....
László Kiss
NEM SEMMI MINDIG TANUL AZ EMBER - AZ MÁR BIZTOS HÜLYÉN NEM FOGOK MEGHALNI!

Válasz

kiss lászló üzente 3 hete

Jaaaa! Megvan. Akkor a képviselők nem vesznek benne részt, csak betartaniuk kell!

https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A1100425.ATV
Országos népszavazás
8. cikk *
(1) Legalább kétszázezer választópolgár kezdeményezésére az Országgyűlés országos népszavazást rendel el. A köztársasági elnök, a Kormány vagy százezer választópolgár kezdeményezésére az Országgyűlés országos népszavazást rendelhet el. Az érvényes és eredményes népszavazáson hozott döntés az Országgyűlésre kötelező.
(2) Országos népszavazás tárgya az Országgyűlés feladat- és hatáskörébe tartozó kérdés lehet.
(3) Nem lehet országos népszavazást tartani
a) az Alaptörvény módosítására irányuló kérdésről;
b) a központi költségvetésről, a központi költségvetés végrehajtásáról, központi adónemről, illetékről, járulékról, vámról, valamint a helyi adók központi feltételeiről szóló törvény tartalmáról;
c) az országgyűlési képviselők, a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, valamint az európai parlamenti képviselők választásáról szóló törvények tartalmáról;
d) nemzetközi szerződésből eredő kötelezettségről;
e) az Országgyűlés hatáskörébe tartozó személyi és szervezetalakítási kérdésről;
f) az Országgyűlés feloszlásáról;
g) képviselő-testület feloszlatásáról;
h) hadiállapot kinyilvánításáról, rendkívüli állapot és szükségállapot kihirdetéséről, valamint megelőző védelmi helyzet kihirdetéséről és meghosszabbításáról;
i) katonai műveletekben való részvétellel kapcsolatos kérdésről;
j) közkegyelem gyakorlásáról.
(4) Az országos népszavazás érvényes, ha az összes választópolgár több mint fele érvényesen szavazott, és eredményes, ha az érvényesen szavazó választópolgárok több mint fele a megfogalmazott kérdésre azonos választ adott.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Abdul-Rahim Tannous Yusri 1 éve
nem kell új alkotmány, tessék visszahelyezni jogfolytonosan az eredeti történeti alkotmányunkat, az elmúlt ~70-100év illegimitását meg tessék megszüntetni (Horthy kormánya még valamennyire legitim volt, de már az sem teljesen), vagy, ha már újat akar akkor minimum 1 alkotmányozó nemzetgyűlést kellene összehívni ... de ahhoz kicsit jobban tájékozott nemzet kellene... a 89-es ideiglenes alkotmány is törvénysértésre épül, ugye a 49/XX-as (a német büntető alkotmány meg a szovjet kommunista) volt az alapja, de megszálló hatalom vezette be... sőt... még 89-ben mikor kihirdették az akkorit, még akkor is tartózkodott az országban megszálló sereg(elnézést, felszabadító... az oroszok felszabadítani jöttek ide minket, csak nem mondák meg azóta sem hogy kitől)... ugye a 2010-ben törölték a régi törvénysértő alkotmányt, és törvénysértő módon írtak 1et maguk(nak) amit mi nem az, hogy el nem fogadtunk,de meg se kérdeztek róla.... ugye a köztársasági államformát is dobták, már csak Magyarország vagyunk, Magyar Köztársaság helyett, de részletkérdés minek nevezik... tessék mondani, melyik köztársaság az amelyik címere tetejére koronát tesz? mintha a korona uralkodna az országon, mintha minden jog forrása és minden birtok tulajdonosa a Szentkorona lenne.... mintha be is vitték volna a parlamentbe... mintha az lenne a törvényhozás épülete, szóval legalább a koronánk jó helyen van :) fölösleges elmenni választani, a pestis, a kolera, meg a lepra közül... majd ha vállalják, hogy: 1 akármikor visszahívható; 2 TELJES felelősséggel(nincs mentelmi jog) végzi el a nemzet által rábízott feladatot, 3, kapásból csinálnak egy nemzeti vagyonleltárt, és megnézik az elmúlt 30 évben mi hova tűnt el; 4 a jelenlegi magyartalanító tudománytalan akadémiát(MTA) megszüntetik vagy visszaállítják abba a feladatba amiért létrehozták; 5 visszaállítják az eredeti alkotmányunkat, vagy legalább elkezdik megvizsgálni, hogy lehetne azt a szellemiséget visszahozni ami abban volt benne. a videóhoz: elmondja a fószer hogy alkotmányról nem lehet népszavazni... (nálunk lényeges kérdésben nem lehet népszavazni....ilyen a demokrácia) viszont.. az alkotmány nem a népre vonatkozik elsődlegesen, a törvényhozó testületet szabályozza, az országgyűlés munkáját, jó, hogy saját maguk írják a saját szabályzó törvényüket..., de legalább mi nem szavazhatunk róla...:D ja az alkotmánybírókat meg ők nevezik ki... tyűűű mivan itt? de ha már az alkotmányt kukázták, mért nem kukázták vele az alkotmánybíróságot? aztán csinálnak helyette 100% saját emberekből alaptörvénybíróságot... bár lehet arra már nem volt szükségük
https://www.youtube.com/watch?v=i-a7xf9_0nk&fbclid=IwAR2rgSUcuzwQBRbvkzMjPcRaw_LI8Cv4a1RwTqnW3vMoZ3d390vmSgcJkI8&app=desktop
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


Tisztelt Cím!
Köszönöm, hogy rám gondolva bizalommal fordultak hozzám e kérdésben - Ma az országban nagy a baj! E kérdésben a közszolgálat tisztasága és nem utolsó sorban a közerkölcs fedhetetlensége tisztasága egyik és legfontosabb alapvető kritériuma - követelménye annak, hogy valaki e szolgálatban ténykedjen szolgálatot vállaljon! Aki ezt áthágja annak kel annyi önkritikájának lennie, hogy ezt mind tudja és önként lemondja a további ténykedését - ez nem történt meg Győrben ami nagyon nagy hiba és sajnálatos dolog! Mind ezek tudatában én nem írom alá - mert ez okozat - annak a rendszernek amiben ma élünk Magyarhonban4 Tehát a rendszert kell leváltani . melyet két módon tehetünk meg - békésen és nem békésen! Békésen már 8 - éve dolgozunk rajta - de mind eddig pont a szét szalámizott erő miatt nem történt meg - Ki itt tüntet ki ott tüntet - petíciókat írókat a hatalom bitorlóknak..... - meg ultimátumokat meg stb. és a megmondó emberek is csak szónokolnak - ez mind - mind hátráltató erő , ma már - régen jó volt - de felébred a nemzet a nép mára! - mint a párt is aki pártérdeket képvisel nem nemzetérdeket! Szóval csak azt akarom közölni önökkel, hogy ha békésen nem ment akkor maradt a nem békés amire készülni kell - mind ezekről írok a fecbukon idővonalamon modern-világ spartakusai és itt a nem félek oldalamon : http://network.hu/spartakusz/blog/laszlo-blogja/mar-nem-felek?fbclid=IwAR2UJ7wkp4C_Rzv5estDd03_44YZ_c00MCLcDHbF8Gcv6cRMhMTkOnA7aTI Kérem , hogy válaszoljanak jó látom - e a dolgokat vagy megháborodtam!
üdvözlettel id. Kiss László Bázakerettye, 2019. október 16-án
László Kiss Legelöszőr így reagáltam rá: László Kiss megosztott egy élő videót.
„Vizuális történetmesélő” · 9 órája

László Kiss megosztott egy élő videót.
2 perce ·

A vélemény nyilvánítás megszakítás egy diktatúrában! Hajnal Jánost elvitték a rendőrruhába bujtatottak?

Éppen ma írtam egy levelet ide passzol - ide másolóm: Tisztelt Cím!
Köszönöm, hogy rám gondolva bizalommal fordultak hozzám e kérdésben - Ma az országban nagy a baj! E kérdésben a közszolgálat tisztasága és nem utolsó sorban a közerkölcs fedhetetlensége tisztasága egyik és legfontosabb alapvető kritériuma - követelménye annak, hogy valaki e szolgálatban ténykedjen szolgálatot vállaljon! Aki ezt áthágja annak kel annyi önkritikájának lennie, hogy ezt mind tudja és önként lemondja a további ténykedését - ez nem történt meg Győrben ami nagyon nagy hiba és sajnálatos dolog! Mind ezek tudatában én nem írom alá - mert ez okozat - annak a rendszernek amiben ma élünk Magyarhonban4 Tehát a rendszert kell leváltani . melyet két módon tehetünk meg - békésen és nem békésen! Békésen már 8 - éve dolgozunk rajta - de mind eddig pont a szét szalámizott erő miatt nem történt meg - Ki itt tüntet ki ott tüntet - petíciókat írókat a hatalom bitorlóknak..... - meg ultimátumokat meg stb. és a megmondó emberek is csak szónokolnak - ez mind - mind hátráltató erő , ma már - régen jó volt - de felébred a nemzet a nép mára! - mint a párt is aki pártérdeket képvisel nem nemzetérdeket! Szóval csak azt akarom közölni önökkel, hogy ha békésen nem ment akkor maradt a nem békés amire készülni kell - mind ezekről írok a fecbukon idővonalamon modern-világ spartakusai és itt a nem félek oldalamon :
lászló blogja

MÁR NEM FÉLEK

9 éve | 311 hozzászólás

SEMMISEM AZ AMINEK LÁTSZIK, ÍRJÁK,MONDJÁK ÉS SULYKOLJÁK.

A TUDATLANSÁG= FÉLELEMMEL

MOST ÉRTEM EL AZT A SZINTET AMIKOR NYÍLTÁ VÁLHATOK

MA 2009. DECEMBER 21-ÉN 04:56 -ÓRAKOR AMIKOR ÍROM-E SOROKAT http://network.hu/spa.../blog/laszlo-blogja/mar-nem-felek... Kérem , hogy válaszoljanak jó látom - e a dolgokat vagy megháborodtam!
üdvözlettel id. Kiss László Bázakerettye, 2019. október 16-án


Válasz

kiss lászló üzente 3 hete

AKI MÉG NEM ÉRTI!
Miért diktatúra az orbáni uralom!
Annak írom – idézem:
Catanzaro Giovanni Tibor Engem inkább a nyilatkozó idióta érdekel. Meséje már el, miért nem lehet népszavazást tartani az alkotmány módosításáról? Akkor nem vesz benne részt a nép?

Válasz

kiss lászló üzente 3 hete

Ezt csak azért teszem be ma 2019. október 16-án mert megígértem, hogy a választás után közlöm - és ahogy Kubinyí Tamás nem szokott válaszolni leveleimre, úgy Nagy Tibor sem 2017-óta!
"...a nemzetérdekét nem írhatja felül semmi más érdek sem..." Kubinyí Tamás) és Miklóssal szemben mit is védett?
Írhatnám - de minek mindenki érezze!
„…Tegnap a cenzusra kubinyi tv-ben újból belém kötött - nem tetszik neki, hogy rendőr voltam és Volner se neki - ert , mint mondja Volner - Volner - te nem is Volner vagy - ha nem rendőr - ugyan is kilépett a mi hazánk gitt egyletből - igen kubinyí a jó rendőr felismeri a szándékot a bűnt azért vannak csodába menő nyomozok is akik kiderítenek halott ügynek látott ügyeket is !...”

Választások előtt nem írom le terjedelmes reagálásomat, mert megkapnám tőle, hogy azért nem sikerült nekik - mert betámadtam - hát nem - de október 13-után feltétlenül közre teszem Nagy Tibor elnök úrnak írt levelemet - mert közügy!
KÉRDEZEM MI A VÉLEMÉNYE ELNÖK ÚR

László Kiss <ktbektbe@gmail.com>
2017. nov. 24. 10:12


címzett: titkos másolat: Tibor


Tisztelt Elnök úr - érdekelne álláspontja - én az oldalamon tájékoztatok, itt:
onnan idézem kérésem tárgyát:
https://www.facebook.com/groups/556870684510082/permalink/727875294076286/
László Kiss
16 perce · Bázakerettye
A KÉTELY
http://network.hu/spartaku…/blog/laszlo-blogja/mar-nem-felek
https://www.facebook.com/bela.turi.…/posts/1713218782045819…
László Kiss BRUTÁLIS
László Kiss ",,, Bár az ország nagyobb fele megszabadulna Orbán hatalmától, nem tudjuk, kire válthatnánk le...."
http://168ora.hu/.../lakner-zoltan-kanada-messze-van-12915
még az a szerencse mi magyarok tudjuk - írom neked most:
BRUTÁLIS
https://www.facebook.com/.../permalink/1614828315260232/...
László Kiss én brutálisan mire gondoltam? Arra, hogy brutálisan beszóltak orbánnak, hogy ennyiért nem viszik bőrüket a vásárra az alkotmányos válságban levő birodalmában, így brutálisan az 1 millió eddigi júdáspénzt brutálisan meg 2xreztlk - mert különben nem asszisztálnak szarnokságához - mit tehet a zsarnok, ha tovább akar zsarnokoskodni? Fizet mit a katona tiszt!
George Kedwes Mert hagyjuk!
László Kiss Nem hagyjuk! Mert alkotmányosan ellenállunk és le illetve visszabontsuk majd megszűntetejük és a népre bízzuk országos választással milyen társadalmi formában kíván élni - ez a forgatókönyve az ellenállásunknak - GYERE - KERESD ÉS ÍRD ALÁ!
Itt:
http://www.alkotmanyosmagyarorszag.hu/
Erika Veressmé Erdődi Ez tettszik, megosztottam!
Csak reménykedni lehet, hogy sikerül felhívni az emberek figyelmét!
Zsuzsa Füle Erika Veressmé Erdődi Mire tudod felhívni az emberek figyelmét ?
A semmire ?
Még egy nem Isten hívő ember !
Sajnos talán a magyar népesség 3% van tisztába a történelemmel, (azok tudják mire megy a játék)
s talán 0,5% van tisztába a politikával !
Erika Veressmé Erdődi Zsuzsa! Tudom, és igazat is kell adnom neked! De ha még megsem próbáljuk, akkor mondhatjuk, ki csak ,,fotelforradalmárok" vagyunk! Emberek között járok!
Sajnos nem csak történelem tudással van gond. Minden téren ,,elmaradottság"! Sötétség, gyülölet, primitív megnyilvánulások!
Turi Béla Közületek ki tudja, kinek az ötlete, az "alkotmányos ellenállás"? Mert szépnek, logikusnak hangzik, már követnünk, sőt tódulnunk kell, a hangzatos címszavak, mondatok után? Hány és hány választási ígéretet mondtak nekünk, és elhittük, szavaztunk rájuk, miközben eszükbe sem jutott betartani, szarnak sem néztek bennünket....
Ha majd kiderül,, hogy gyúrcsótány bizalmasa, kedves beosztottja, mert "nem tudsz tenni ellene, állj az élére" zsidaj logikával betolakszik a köztudatba, az őt közénk, példaképnek, követendőnek hoz, ajánl, hová fog tűnni?
Nekem és a magamfajtának már mindegy, ki lesz az ország első embere, de legalább ne legyünk hülyék, a gyermekeinknek, unokáinknak, ezekkel a retkekkel kibélelni az országot, és ezekkel megszerveztetni a szemfedelet a Magyar nemzetnek! Egy közmondás ide is illik: "Kell a jó? Nem! Kell a rossz? Igen!" Nem kedvelem orbánt, de attól még gyúrcsányt és társaságát nem fogom szeretni, támogatni. Nézzétek meg, "CSAK KORMÁNYT AKARNAK VÁLTANI, NEM RENDSZERVÁLTÁSBAN GONDOLKODNAK, MERT A MEGBÍZÓIKNAK ÍGY A JÓ" -
Üdv minden kómába és nem kómában, és lévő honfitársainknak!
László Kiss Turi Béla MEGMONDOM ÉN NEKED ŐSZINTÉN - AZ INTERNET TERMÉKE - Én először 2009-ben küldtem ezt az üzenetet:
SEMMISEM AZ AMINEK LÁTSZIK, ÍRJÁK,MONDJÁK ÉS SULYKOLJÁK. itt: http://network.hu/sparta.../blog/laszlo-blogja/mar-nem-felek és a pénz értéke írásom is e körül jelent meg - KÁRPÁT-MEDENCEI KEREKASZTAL OLDALON - ÉS A KREATÍVOK - stb. - oldalakon ma a MODERN VILÁG SPARTAKUSAI oldalon tájékoztatok ... sajátom ERZSIKÉVEL ALAKÍTOTTUK Ő SEGÍTETT!!!! még sem tulajdonítom magaménak - Geri Tibor viszont igen - felismerte és élére állt - ma nem hallok felőle - viszont vannak akik értik - János Hajnal Bende István Máté Tamás stb.-ek akik felkarolták és tökélyre fejlesztették! - Igen a felvetett kételyed mindenben benne van - és nem vagy egyedül, ha ezt a kételyt megválaszoljuk, amit már én leírtam - valóban mellé kell állni - hisz csak egy évet áldoznánk fel az életünkből ha tévednénk megint! Ezt talán még én is meg érném - amire sok valódi igaz jó magyar ember sóhajtozik - áhítozik - SZABADSÁG - FÜGGETLENSÉG - SEMLEGESSÉG EGY JÓ ERŐS SZÖVETSÉGESSEL AKIVEL EGYENRANGÚAK LENNÉNEK A MEGÁLLAPODÁSOK ! Ennyit tudok!
KIEGÉSZÍTÉS: Ma 2017-11-24
Idézek:
10- OLDAL - OLVASD VÉGIG TŰRELMESSEN, HA NEM ÉRTED AKKOR TÖBBSZÖR! KÉRLEK TISZTELETTEL!
A TERROR
Idézek életem III. Fejezetéből, ami így kezdődik:
„…Harmadik fejezet:
/élőgondolatok/
Akik átlépték a küszöböt, SZIGORÚAN BIZALMAS ÉS TITKOS.
TITKOSÍTVA 3008. JANUÁR 1.-ig
Feloldva: Parmenidész: írását előtérbe hozva: „mindent meg kell tudnod, mind a jól kerekített igazság nem rezdülő szívét, mind a halandók vélekedését, amelyekben nincs bizonyosság, ám azt is meg fogod tudni, miként szükségszerű, hogy a minden által mindent átható jelenségek valóságosak legyenek.”
2008-02-13-a 05: 38-óra van….”
Már írtam a terror meghatározásáról az első fejezet 52.-oldalán, röviden. Most bővebben kifejtem, idézem:
„ Magyarországon megbukott a demokráciába és a politikába, pártokba, köztársaságba vetett bizalom”
Azért mert hiteltelenné váltak!
2008-03-01-amikor írom –e sorokat Magyarország ROMOKBAN HEVER!
Ez az állapot a hatalmi elitnek és nekünk se jó!
Mert nemzetközi megítélésünk egyenlő a nullával!
„józanészben bízó – korlátlan haladásba vetett optimista hit – Európában, teljes mértékben csődöt mondott”
Oka: a modern ember széttagozódása: választópolgárrá, magánemberré, választottá, választóvá, párttaggá, fogyasztóvá, munkaerővé,
„tudással és technikával felruházva a rabszolgasághoz hasonló állapotba tért vissza”
A saját kielégíthetetlen szükségleteinek foglya… TERMESZÁLLAMOK mélyen elégedetlen és gyakran kétségbeesett ÁLDOZATA…
„ÚJRA FÉLELEM ÖVEZ BENNÜNKET!
AZ ELNYOMÁS SZÜKSÉGSZERŰEN MA IS, MINT MINDIG AZ EMBER SZEMLÉLETÉNEK CINIKUS SZEMLÉLETÉN NYUGSZIK”
AZ ÖNKÉNYURALOM AZ EMBERT ALANTAS LÉNYNEK TEKINTI”
Ha érdekel a 10 oldal – lejjebb van olvasd el ott!
És a MIÉP – párt kérdése – fenti idézetem választ ad rá! De… ha…az ALKOTMÁNYOS ELLENÁLLÁS szíve ügyévé teszi én nem ellenzem!
Idézem :
bővítés: hallgattam Kubinyí úr élő TV. műsorát melyben a megújult MIÉP-es pártban látja a megoldást, annak ellenére, hogy párt megoldás ellenes szólamokat mondott előtte - és csak rendszeren kívül van megoldás - ahogy én - most ezen gondolkodom, - valamikor ugyan ez oknál fogva jutott be a jobbik is amelyik "elkurvult" prosti lett - előzetes véleményem - ha arra a következtetésre jutok mind a jobbiknál a MIÉP-nél is - közlöm, igen nincs rá garancia, hogy nem ismétlődik meg - ma még így látom: és a videó hallgasd meg: https://www.youtube.com/watch?v=Ce9qdT08LdcVálasz

kiss lászló üzente 3 hete

6 hozzászólás

Írj nyilvános megjegyzést...

László Kiss 7 órája (jegyzem ma: 2019. 10. 16.—14:20 órakor)
Ebben a videóban elhangzik Kubibyí Tamástól egy vészjósló jóslat már most megnyerték a bolsik a 2022-es választásokat..." Sajnos osztom véleményét - mert én is így tudom, de pont ezért kell ellene tennünk - Miklós mondja nem szabad megvárni már előtte el kell zavarni őket és ez is igaz .. én leírtam és az EGYVELEGBEN BENE VAN A HOGYAN IS! OLVASSÁTOK! "SI VIS PACEM, PARA BELLUM!". "Ha békét akarsz, készülj a háborúra EGYVELEG INNEN – ONNAN! Magyar György Felhő .....- Budapest - Judapest - BuTapest. 1112 éve vagyunk a nyugat bögyében! ("Liutpold bajor herceg és Theotmár salzburgi érsek haditerve így szólt: „Decretum (…) ugros eliminandos esse” – azaz: „Elrendeljük, hogy a magyarok kiirtassanak",) Mára az Illuminátusok,... a Szabadkőművesek,... a Brüsszeli bürokraták,... a Bolsevik ivadékok,... stb-k összefogásából körvonalazódik a "II. TRIANON"! Már csak az a kérdés,... hogy a magyarságból valaki fent tud maradni-e? (Idézet: Publius Flavius Vegetius) "Ha békét akarsz, készülj a háborúra"! "SI VIS PACEM, PARA BELLUM!". “A mátrix egy rendszer. Ez a rendszer az ellenségünk. Amikor benne vagy, és körbenézel, üzletembereket látsz, tanárokat, ügyvédeket, ácsokat, azokat, akiknek meg akarjuk menteni a tudatát. De amíg a mátrixban élnek, részei a rendszernek, és ettől az ellenségeink. Meg kell értened: a legtöbb közülük nem érettek meg a valóságra, és sokuk úgy megszokta, oly gyógyíthatatlanul függ a rendszertől, hogy foggal-körömmel védeni fogja. Ha nem közénk tartozol, akkor közéjük. – Miért, mik ők? – Érző programok (érts: politikusok). Ugyan átjárhatnak a szoftverek közt (érts: pártok között), mégis csak a rendszer részei. Vagyis mindenki, akit nem választottunk le, az potenciális ügynök. A mátrixon belül mindenki az, és senki sem. Úgy maradunk fenn, hogy elbújunk, menekülünk. De ők őrzik a kapukat. Ők őriznek minden ajtót, náluk van minden kulcs, vagyis előbb vagy utóbb valakinek meg kell küzdenie velük.” Realista szerint: 2019-10-15 - 11:56 Na ezért is regisztráltak idén sokkal többen a roma választásra. elegük lett a flóriból és szervezkedtek. Ennyit el is értek elsőre. Viszont elkezdődik, ha a csávó belevág és nem ássák el előbb Zuglóban vagy egy őrmezői kiserdei tisztáson egy másik szivárogtató. Nem tudom milyen életbiztosítása van, hogy névvel vállalja, majd kiderül, mert szarkavarás az biztos lesz, akárhogy finomkodik: ” Jelen írásomban nem megyek bele részletesen, hogy melyik “győztes” milyen ügyekben érintett, mert azok egy vaskos könyvet is megtöltenének – és meg is fognak tölteni! És ezekhez képest A Borkai-botrány kismiska lesz, ezt garantálom.” “Ezt a következő hetekben, hónapokban minden felületen bizonyítani fogom. Meg fognak szólalni olyanok, akik a rejtett kamerákat kezelték, lányok, akiket bántottak és kihasználtak, vállalkozók és politikusok, dílerek, akik egyaránt alá tudják támasztani – akár bíróság előtt is! – a mostani, új budapesti elit mocskos ügyeit.” “Ezt nem indulatból kell elővezetni, hanem a jog szilárd talaján állva, bizonyítékokkal alátámasztva.” Lássuk a medvét, eddig is sok duma. városi legenda, pletyka, csúsztatás és felremagyarázás, vagy nettó hazugság és szájkaraté ment mindkét oldalról. Sok a kaki mindenhol. A teljes rendszerben. Mindeféle borogatót, terítgetők jönnek, öklöt ráznak, és ígérgetnek. Legyen. Csak igaz legyen és a jog szilárd talaján állva, bizonyítékokkal alátámasztva. https://nemethgabor.blogstar.hu/ Farkas János Terápiás Hangvilla Kedves Imre! Mohácson történt valami ha figyeltétek. Egy jelölt indulhatott a másik halála miatt. 5943 ment el szavazni ebből 4076 érvénytelenül szavazott. Ilyen az amikor tényleg összefogunk. Ha kimerjük nyilvánítani a véleményünket. Akkor lehet irányítani a hatalmon levőket. Ha nem menne el a választók 90 százaléka vagy érvénytelenül szavazna akkor mi lenne? És azt mondanánk, hogy nem kérünk se ebből se abból. Ahol egy a szív ott egy az akarat. Ez a lehetséges jövő ha felébredünk. Nincs már mit elveszítenünk csak a földünket és az életünket. Az életünk istené, de a drága Magyarföld a miénk. https://www.facebook.com/imre.posta.3/posts/2448738312060691?comment_id=2449725511961971&notif_id=1571150055813700&notif_t=comment_mention FOLYT.KÖV.

László Kiss 8 órája
Balo szerint: 2019-10-15 - 08:56 Grat kedvenc Ebem! Ezen bölcselkedem már évek óta magam is. Mert. Egész életünkben szabadságról és függetlenségről álmodoztunk, miközben ezer szállal önként kötözzük le magunkat más érdekekhez, más emberekhez, más szervezetekhez, pénzhez, hatalomhoz, tulajdonhoz az Isten tudja még mihez. Rabjai vagyunk saját sorsunknak, melynek ketrecét önmagunk hegesztettük össze, kergetve azt az ideát, az életről alkotott képzetet, előnyöket, amelyek minden ember előtt célként lebegnek. Visszajutunk tehát a filozófia alaptéziséhez, hogy a szabadság és függetlenség csak a magányos embernek adatik meg. Viszont már az ősember sem tudott magányos lenni. Hordába szerveződött, mint ma a fidesz (bók az Adminnak, ki szereti ezt a kifejezést). Ha nem teszi kihalt volna a Homo Sapiens. Megállapíthatjuk, a csoportba szerveződés szükségszerűség, az élet, a megmaradás kényszerítő törvénye. Önként adta fel az ember sok-sok ezer éve már a függetlenségét, szabadságát. A kérdés az évezredek óta, hogy az aktuális társadalmi szerveződés mennyi mozgásteret biztosít tagjainak a szabadság és függetlenség illúziójának eléréséhez. Ha tendenciákat vizsgálunk: egyre kevesebbet. Ma már lehetetlen is, mert az állam hatalmi tényezői, parazitái (társadalomszerveződés mai elfogadott formája, Orwelli értelemben is) rákényszerítenek, hogy társas lényként a mátrixban élj, szolgálj, adózz. Sőt megmondják, hogyan, miként, milyen keretek között. Sokat javít az állam kényszerítő erején ha megfoszt a lételemeidet biztosító földtől, természeti javaktól (már gombát sem szedhetsz, nem tudsz lejutni egy folyó- egy tópartra mert minden magán stb.), az önellátás lehetőségétől. És innen már magától értetődően színtiszta osztálytársadalmi politika a társadalom léte. És itt következik az a szürreálisnak tűnő monológ, mely éjjel-nappal mantrázza neked: én megvédelek, én etetlek, én fizetek nyugdíjat, én adok személyi igazolványt, én gyógyítalak stb. Minél egyszerűbb a társadalom szerkezete (konzumidióták) gondolkodás, tudás, tapasztalatok, következtetések terén, annál inkább el is hiszik. Hova lett a MI? A MIENK? A szervezettség? Az egység? Ja az átvándorolt a társadalom uralkodó osztályának oldalára. Igen. Ők összezárnak. Mert így tudnak élősködni. A több mint 50% meg – hogy is mondja a gyerekem – szopóágon! És itt megállapíthatjuk, hogy még mindig nem tudtuk meghaladni társadalomtudományi alapon Platont és Arisztotelészt. Akinek van kedve nézzen utána Platón társadalmi rétegeinek és Arisztotelész államelméletének, három helyes és három helytelen államformájának. Röviden nagyjából azt mondja ki, hogy teljesen mindegy minek nevezzük, az állam minőségét a hatalom gyakorlóinak szándéka határozza meg. Lehet csodálatos élet egy diktatúrában (lásd Líbia esetét) és lehet szenvedni a csodálatos demokráciában (lásd Líbia esetét). De befejezem mert megint túltengek. Sajnos ez is könyvtárakat megtöltő téma. Bocs. V.kutya szerint: 2019-10-15 - 12:55 Nem nem, végigolvastam elsőre, és a még gyakrabban írsz, mindet végigolvasom! Sőt, ha kell, nyiss topikot, és érdemben tudnánk valódi értekezéseket folytatni mindenkivel, trollkodás nélkül! Hallgattassék meg a másik ember is! Nagyon, de nagyon az alapokra kell ásni, sőt, van, hogy annál is lejjebb, ahol már csak talajvíz van. De muszáj, mert most a nép tudata azon a szinten van, ahol feltör a sz.rlé. És igen, mindegy milyen állam, milyen kormány, sőt, mindegy, milyen államforma. Korábban gyűjtöttem “elmélkedéseket” én is hasonlókról, saját megfigyeléseimet véve alapul (bár a Szentírás kifejezetten óva int ettől, lásd: “ne legyetek bölcsek önmagatok szerint” – ez bőven utal a mai, magukat minimum istenségeknek képzelő fideszesekre! * – Mit ad nektek a kapitalizmus, és mit ad (adott) a szocializmus? – Kapitalizmus: valóság helyett álmokat, víziókat. Hollywood-sindróma, kokain, lsd, a jelen nyomor figyelmen kívül hagyása, egy jövőbeni elképzeld, megálmodott világról. Az álmok mellett valóságként adja neked a jelen kor nyomorát. A kapitalizmus egy nem létező világ idealizált felvázolása (mátrix) – A létezett szocializmus elvette a jelenből az álmaidat, helyette a rideg, csupasz valóság, és egy jövőbeni világot adta meg a mostani álmaid helyébe (ebben közös a kapitalizmussal). A gyárak, üzemek egyhangúsága, a 40 év munka, robotok a földeken, és mindvégig tudva, hogy ez nem lesz másképp soha, ennyi jár neked, de a gyermekednek (vagyis: nekem és nektek) már jobb lesz, már épül ez a szebb világ (szebb jövő, nahát) Cserébe kaptál létbiztonságot, rád szabva, de semmi több, ennyi jár A szocializmus a materialista felfogás gyakorlati megvalósítása, az emberek nem voltak képesek elviselni, megtagadták, mert nem álmodhattak egy másik, szebb világról (nincs Hollywood sem), nem lehettek saját vágyaik, azt is felülről kapták, szabvány, szocialista álmot. Kérdés: a két álom közül melyik a jobb? Főleg, ha tudod most már, hogy mindkét lehetőség adott? Nem lenne jobb esetleg úgy álmodozni, hogy nem egy köztéri kapualjban, hanem a távfűtött panellakásodban, tudva, és azon fáradozva, hogy ezt is lehet másképp? Másképpen: Honnan rajtol az álmod valósága a létező kapitalizmusban, és honnan a létezett szocializmusban? Ha nyilvánvaló magasabb az ugró szint, melyikről van közelebb a csúcs? http://balrad.ru/2019/10/15/a-melo-igazabol-most-kezdodik/
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
innen valóban 6 hozzászóló van a fenti Kiss Lászlóét nem látjátok vajon miért? Csak én látom a gépemen! ide írtam:
https://www.youtube.com/watch?v=77OoGyPbwc8&feature=share&fbclid=IwAR0uZ3rhjsYO_koM4qnSsPfTcSUB6dxMsayfbKhXujX4IRamkMV8CWiESqI


Léna S. 2 órája (szerkesztve)
Igaza van Imrének, és Miklósnak. A Mi Hazánk erre kapott lehetőséget, hogy lefedje azt az 5 %-t, amit korábban a Jobbik fedett le, tovább úgysem engedik nőni, előtte szétverik, hogy a jobbik is működhet, azt jelenti, hogy talán ennyivel többen vagyunk, akiktől félni kéne és ezek megélhetnek abból, hogy lekötik ezt a tömeget! Annyira magabiztosan Fidesz módra viselkedtek a Mi Hazánk-nál, hogy még a látszatát se keltették annak, hogy fontos lenne Tamás, vagy a másik két párt, szó sem esett róluk! Ezért mondom, hogy a gondolkodása és a viselkedése elárulja, hogy ki a magyar és ki az ellenség, ne tévesszen meg senkit a felszín!
1

sanyi rozsa 1 órája
Elég szomorú, ha igaz, jó magyar emberek éket akarnak verni a MIÉP - MI HAZÁNK -FKGP összefogás közzé . Szerintem a pártoknak és az Álmos Király Tv - nek együtt kell működnie valamilyen szinten, hiszen a nemzeti pártok szavazói és az ÁKTV nézői hasonlóan gondolkoznak a magyarságról. A TV továbbra is végezze felvilágosító műsorát, a pártok pedig toborozzanak tagokat, növekedjenek, és készüljenek a 2022-s választásra. Ha egymást piszkáljuk, azzal csak a fidesznek és a balos pártoknak teszünk szívességet.
1

Erzsébet Pál 1 órája
Követelem a teljes kárpát-medencei Magyarország visszaállítását, követelem az ország fölötti kizárólagos magyar vezetést, követelem, hogy innen minden idegen távozzon el, záros határidőn belül, nem csak az Országgyűlés kizárólagos magyar tagságát és a kettős állampolgárok minden tisztségből való azonnali kizárását. A haza vezetője és annak kormánya csak magyar ember lehet, melyet DNS vizsgálattal kell hogy igazoljon. Aki büntető eljárás hatálya alatt áll semmilyen tisztséget nem tölthet be. A hazaárulók, akik aláírták a Rózsadombi paktumokat és a Netanjahu-Orbán paktumot halállal lakoljanak. Mindezeket nem kérjük az ENSZ-től, hanem csak bejelentjük neki a határozatunkat. Azonnali hatállyal ki kell lépni az EU-ból és a NÁTÓ-ból. Semmilyen szövetségbe nem léptethető be az ország. A népesség feje felett a jövőben semmilyen határozat nem fogadható el és nem íratható alá. Ennek érdekében felkérem a világban bárhol élő magyar emberek azonnali kapcsolatfelvételét és a tiszta-szabad Magyarország érdekében akár fegyveres harcba lépését. Ez az egyetlen út, mely a szabadsághoz vezet. Nem imádkozni kell egy olyan istenhez, aki 1100 éve arcul köp minden magyar szabadságharcost és egyszerű embert is. Ez az Isten nem nekünk dolgozik, hanem az ellenségnek.
1

Léna S. 3 órája (szerkesztve)
Még mielőtt minden szegény magyar nyugdíjast eltiltanánk attól, hogy megnézhesse a yutubon ezt az előadást, megkérdezzük Ferit, hogy a saját nyugdíja és a támogatása figyelembe vételével, mekkora összeget javasolna, a kisemmizett magyar nyugdíjasoktól, akik 40-50 év munka és a közös kasszába történő befizetései után soha egy fillért nem kaptak, a nyugdíjukat folyamatosan meglopják, hogy legyen a haramiáknak milliós nyugdíja, a parazitáknak akik soha nem dolgoztak a nyugdíjminimum /28500, és ez a segélyek kiszámításának az alapja/, mivel ezt keveslik az ebből az összegből kiszámított segéllyel meg toldott összeg, és a határon kívüliek több százezres juttatása szavazatokért, a közben betelepülők ellátása meglegyen! Ezek a kisemmizettek hallgathatják minden nap, hogy milyen jogon próbálnak keresgélni valami értelmes szó után az interneten!? Másra úgy sem telik, hiszen, amit a munkájuk által építettek, felújítottak mások használják, nekik nem futja rá!Az átlagosan kapott 100 ezer körüli nyugdíjukból, aminek a fele elmegy rezsire, és az internet elérés megfizetése sem egyszerű, mekkora összeg megfizetése után lehetnek nyugodtak, hogy nem szólják meg őket, hogy nem tesznek semmit a hazáért!? Hogy lesz ebből újra Haza, meg Nemzet!? Idő nap előtt elpusztulunk az élősködőkkel együtt! https://www.youtube.com/watch?v=MrvEcYppbtI
1

Péteri Anikó 2 órája
Egy doboz cigaretta árát, kedves Léna.
1

Léna S. 2 órája (szerkesztve)
@Péteri Anikó már, aki megengedheti magának a cigarettát,de azok nem keresgélnek az értelmes szó után! A nem munka után járó jövedelmeket, nyugodtan lehet bármire költeni, de aki megdolgozott érte az meggondolja, sajnos rá is van kényszerítve, mert mások dőzsölnek a tőle ellopott pénzből! Sajnos, ahogy látom, ez a lehetőség se fog sokáig tartani, mert a vérszívóknak semmi nem elég, Egyre több a reklám a videók többségében és megy a fizetős irányába, illetve a tiltottak közé! Egyébként meg a kis összeg utalásáért is legalább annyit elkér a vérszívó /bank/ !
1

Válasz

kiss lászló üzente 1 hónapja

KOSSUTH CSOKOR c. alatt mentettem el az utókornak ma 2019, szeptember 22-én vas ár nap felteszem ide is - olvassátok terjesszétek a világ összes nyelvén! Köszönöm!
id. Kiss László

Kedves Kárpát-medence kerekasztal!
"...én csak egy homokszem vagyok az óceán parton és egy víz csepp az óceánban,a hierarchia legalsó fokán tudatlan és tanulatlan..."
"...leleplezem magam? talán ez lesz a hattyú dallam..."

Sziasztok!
Örülök ennek az írásnak, mert ha már én nem leszek - látom, hogy vannak - és mind többen akik megértették írásaimat, a hazugság nem győzheti le az igazságot, az igazság mindig kiderül, azoknak a könyv és más bizonyítékok éltüntetése miatt öreg fejemmel kellett tanulnom, hogy tanít - HASSAK. Az üzenetek meg jöttek a fejembe, hiába égették el a könyveket, amit mindig át adtam nektek, sajnos úgy érzem, hogy a feltámadást én már nem érem meg, de ha még élőben igaz képen látni akarsz White Falkon oldalán a Kárpáti-kerekasztal oldalán a nick képem még fenn van.

Fogadjátok e csokrot tőlem szeretettel: KOSSUTH CSOKOR néven mentettem el a jövő nemzetének, hogy feledésbe ne merüljön.

Ajándékul:

Riester Árpád történetkutatónak - további munkájához...
...Krisztus után: 161-180 -ban :

mondta:

MARCUS AURELIUS


"... Ha egy gallyat letörünk az ágról, a fáról is letörtük. Ha az ember összeveszik embertársaival, önmagát az egész emberiségből kiszakítja. Az ágat idegen kéz tépi le: felebaráti gyűlöletével az ember önmagát taszítja ki az emberi közösségből."
...fogadt tőlem szeretettel..."
Bázakerettye, 2010. június, 23-án.

id. Kiss László
ui:"...ma a Föld lakossága: 6.7 milliárd,
XXI.század elején...

a IX. században becsült összlakossága:
Amerika : 9 millió
Afrika: 33 millió
Ázsia: 185 millió
Európa: 36 millió
Óceánia: 1.5 millió
Összesen: 264.5 millió ember

Kedves Árpád!

Legyen mindenki a családodban - boldogságban.

A könyvedet : A ZÁSZLÓ FÉLÁRBÓC ALATT elolvastam. Ha röviden kellene értékelnem - azt mondanám, nagyon jó volt.

De ismerned kell egyik szlogenemet: " szememben gyalázzál, hátam mögött dicsérjél, mert aki a szememben dicsér és hátam mögött gyaláz, az senkinek se lehet jó

barátja.

Szememben mond meg mi a véleményed.

- A könyv ha egy elégséges, közepes és kiváló skálán kellene értékelnem a kiváló előtt levő jót adnám. Nem azért mert hízelegni akarok neked, ha nem azért mert sok új felismerést nyújtottál vele számomra.

- Olvasásakor - sokszor megálltam, azt hittem, hogy saját írásomat olvasom,egyes helyein annyira közösek voltak a hasonlóságú leírt gondolatok. Egyik helyen meg is álltam, és lázasan keresni kezdtem, hogy mikor lett kinyomtatva, de sajnos nem találtam. Vagy olvastad írásaimat, vagy tényleg a tudás , a bölcs, népeire jellemző tulajdonságokkal rendelkezünk, más magyarázatot nem találok rá.

- A harmadik ami jó benne a rövidsége, sokan ha egy vastag könyvre néznek, elmegy a kedvük az olvasásától, így el sem kezdik.

- Sugall belőle az igazi hazaszeretet - az aggódás - és a remény, hogy egyszer valóban FELTÁMADUNK. A történelmi Magyarország az történelmi Magyarország lesz újból. Nem úgy mint a Magyar Hírlap online olvasom, egy bértollnoktól, hogy " a monarchia megszűnésével végleg megszűnt a történelmi Magyarország" Felháborított és véleményemet oda írtam neki: " a történelmi Magyarország létezik itt kárpátoknál ölelt - a végtelenségig, csak néhány ügybuzgó a térképeket rajzolta át" - " AZ OSTOBÁK, AZ ELMÚLT TÖRTÉNELMET NEM LEHET MEGMÁSÍTANI, CSAK HAMISÍTANI LEHET!" csalni,lopni, harácsolni, rabolni, azt lehet, DE A VÉGÉN MINDEN VISSZA KERÜL EREDETI ÁLLAPOTÁBAN EZ SZENT!

- Nagyon jók benne az átélt történetek és párbeszédek leírása , mely hitelességét növeli.

- Ami rossz benne, hamar elolvastam és várnám a folytatást, felcsigázva és nagy érdeklődéssel,

amihez, egészséget és kitartást kívánok neked.

Be kell vallanom, amikor találkoztunk, - előtte össze-vissza - kusza gondolatokkal küszködtem, - levegyem a szentkoronás címert a ruhámról vagy ne, nem ismertelek, a lakókocsi pedig nagyon kellett. Gondoltam, ha pont ez váltatja ki az ellenszenved és fuccsba megy az üzlet, akkor mi lesz, végül
győzött nálam az érzésem, ha oda adja oda adja ha nem akkor nem, a címer marad.

Ezek után TALÁLKOZTUNK ÉS BESZÉLGETTÜNK ÉS JÓ HOGY ÉRZÉSEIMRE HALLGATTAM mert lehet, hogy te se nyíltál volna meg és soha nem tudtam volna elolvasni nagyszerű könyved.

Köszönet és hála érte, barátság és a szeretet élmélyítése miatt - maradok továbbra is barátod és segítő társad az életben - ha elfogadsz.

A kuruc infon olvastam, hogy ez év 2009. október 09-én pénteki nap 19.00-órától "Európa elárultatása" Stuttgarti emléknapokat rendeztek - melynek szívből örülök - keretén belül megemlékeztek az 53. -dik Magyar októberi forradalom és a 20-dik köztársaság évfordulókról. Milyen találó a megfogalmazás, EURÓPA ELÁRULTATÁSA, amikor Merkel asszony nyilatkozatában + nem kell nagy hűhót csapni a Gázai események miatt, miközben ott nálatok ejnye-bejnye dolgokért több éveket kaphattok. Valahol OLVASTAM, HOGY EZ AZ ASSZONY VALAHOL HÉBERÜL FEJTETTE KI ÁLLÁS FOGLALÁSÁT. ÚGY HOGY nem írok hozzá kommentárt, mindenki fantáziájára bízom a végkövetkeztetést.

Megragadom az alkalmat, és felruházlak azzal a joggal, hogy e levelet a gyűlésen felolvasd - ha te is úgy gondolod - mert nincs benne titok és olyan ami rátok nézve veszélyes lenne, legalább is én így gondolom. Tolmácsold az üzenetem:

Kedves Németországban élők, - MAGYAROK!
Szeretettel köszöntelek bennetek:
Lesz még KIKELET! BÍZVA BÍZZATOK ÖNMAGATOKBAN! TUDOM ÉS ÉRZEM.

Megint naggyá kell nőnünk és világá kiáltanunk - VÉGE - kezdődjön el új életünk, de ekkor minden elüldözött, félelmében és más okok miatt hazáját elhagyó MAGYAR JÖJJÖN HAZA, MERT EZ A HAZÁJA!

Ne feledjétek és jusson eszetekben egy nagy írónk szavai: "hazádnak rendületlenül légy híve oh magyar, áldjon vagy verjen sor keze, itt élned halnod kell" lehet, hogy nem pontos emlékezetből írtam de a lényeg az benne van.

Végezetül: egyik vers féleségemből idézem magam:

"amíg én élek - addig Magyarország - Magyarország marad" ebben segítsetek engem, ami most is megnyilvánul, hogy itt vagytok és hallhatjátok e szavakat..."

ui: a világ nyomorgatott népeinek össze kell fogni...


Most búcsúzok de maradok, megalkuvás nélküli - örökké hű társad ebbéli munkában!

Tisztelettel és kimondhatatlan barátsággal:

id.Kiss László Kerettyei Turistabarát Egyesület Elnöke

kelt: Bázakerettye, 2009. szeptember 25. sk.


KÉPZELETBELI FELSZÓLALÁSOM A KOSSUTH TÉREN 2006 OKTÓBER 15-ÉN.

MAGYAROK! AMIKOR EZT MONDOM, A VILÁG ÖSSZES MAGYARJAIHOZ SZÓLOK.
ÉN A TÁRSADALOM HIERARCHIA LEGALSÓ RÉTEGÉBŐL JÖTTEM ELMONDANI VÉLEMÉNYEM.
FÉLTEM ÉS TALÁN MOST IS FÉLEK, DE ELLENÁLLHATATLAN KÉNYSZERT ÉRZEK, HOGY TUDASSAM
VELETEK AZ ÁLTALAM VÉLT IGAZSÁGOT.
MINT MINDEN EMBER ÉN SEM VAGYOK MAKULÁTLAN TALÁN AZ EMBERISÉG TÖRTÉNELMÉBEN
A MAKULÁTLAN JELZŐ EGYETLEN SZEMÉLYT ILLET MEG JÉZUS KRISZTUS SZEMÉLYÉBEN.
AKINEK A TIZ PARANCSOLATA A MAI NAPIG IRÁNYMUTATÓ.
MIND MÁR MONDTAM NEM, VAGYOK MAKULÁTLAN NEKEM IS VANNAK HIBÁIM ÉS TÉVEDÉSEIM.
DE ABBAN NINCS TÉVEDÉSEM, HOGY BÁTRAN KIJELENTSEM: _MIT IS MOND A SOKASÁG:
MOST: GYURCSÁNY FERENC MONDJON LE, GYURCSÁNY FERENC TAKARODJ, HAZAÁRULÓ,
BÖRTÖNBE VELE, stb. ÉN NEM EZT MONDOM _ AZT MONDOM, HOGY GYURCSÁNY FERENC
ADD ÁT A STAFÉTA BOTOT _ ADD ÁT MÉG MOST DE LEGKÉSŐBB AZONNAL, HOGY AZ EGÉSZSÉGES TÁRSADALOM TOVÁBBÉLJEN, A BALOLDAL MEGMENEKÜLJÖN ÉS AZ ELLENTÉTEK HARCA
A JÖVŐBEN ÉRVÉNYESÜLJÖN.
EMLÉKEZETEK ARRA A PÉLDA BESZÉDRE: AMIKOR A NAGYAPA HATSZOR FUTOTT, HOGY UNOKÁJÁT
MEGMENTSE A FARKASOKTÓL A HETEDIK HÍVÁSRA NEM MENT A NAGYAPA, ÉS TÉNYLEG JÖTTEK
A FARKASOK.
NA LÁTJÁTOK, AKI SOKAT HAZUDIK MÉG A SZERETTEI SE FOGNAK HINNI NEKI.
EZÉRT AKIK BŰNT KÖVETTEK ÉS KÖVETNEK EL ÉDES HAZÁM ÉS A MAGYAROK ELLEN, VONULJANAK BE EGY KOLOSTORBA ÉS BŰNBOCSÁNATÉRT ESEDEZZENEK.
HA VALÓDI A MEGBÁNÁST TANÚSÍTANAK TALÁN AZ ÚR IS MEGBOCSÁJT NEKIK.
HÁT MI IS A BŰNÜK, HOGY A FELHÁBORODÁS AZ ELÉGEDETLENSÉG HULLÁMA RESZKETI MEG
A LEVEGŐT AZ EGÉSZ ORSZÁGBAN:
EZEK A BŰNÖK NEM MAI KELETŰEK. -
ÉN CSAK SZEMÉLYES TAPASZTALATAIMRÓL BESZÉLEK A TÖRTÉNELEM ELEMZÉSÉHEZ NEM KEZDEK, NEM AZ ÉN FELADATOM MEG NEM IS ÉRTEK HOZZÁ.
DE AZT TUDOM, HOGY A HATALOM A TÖMEGET TUDJA BEFOLYÁSOLNI ÉS MANIPULÁLNI -
KÜLÖNBÖZŐ MOCSKOS ESZKÖZÖKKEL SZÁNDÉKAI ÉS ÉRDEKEI ÉRVÉNYESÍTÉSÉBEN.
NEM utolsó SORBAN EGYÉNI SZEMÉLYEKET ELLEHETETLENÍTENI EGZISZTENCIÁLISAN TELJESEN TÖNKRE TENNI.
TEHÁT AZ ÉN _harcom_ 1987 JÚNIUSÁBAN KEZDŐDÖTT:

IDÉZŐ JELBE TÉVŐ rendszerváltozás HAJNALÁN.
ÉN AKKOR DÖBBENTEM RÁ, HOGY ÉRDEKÜK ÉS HATALMUK MEGTARTÁSA ÉRDEKÉBEN MINDENRE
A SZÓ SZÓRÓS ÉRTELMÉBEN MINDENRE KÉPESEK.
AKKOR DÖBBENTEM RÁ, HOGY A TÖRVÉNYEK NEM MINDENKIRE EGYFORMÁN VONATKOZNAK.
GÁTLÁSTALANUL HAZUG MÓDON URALKODNAK A TÖBBSÉG FELETT.
HIÁBA MONDTAM AKKOR, IDÉZEM ÖN MAGAM _VAGY MINDENKIRE VONATKOZIK A TÖRVÉNY
VAGY SENKIRE __AMIT SZABAD JÁNOSOKNAK - JANCSIKÁKNAK NEM SZABAD "
AMIKOR RÁDÖBBENTEM, HOGY SAJÁT FAJTÁJUKAT SEM KÍMÉLIK KI KELLETT MONDANOM:
_ANNYI ESZÜK SINCS MINT A TYÚKANYÓNAK AKI HA JÖN A VIHAR SZÁRNYAI ALÁ GYŰJTI
KICSINYEIT_
AZ PEDIG MÁR VÉGKÉP ELVISELHETETLEN LETT SZÁMUKRA _ AMIKOR KIJELENTETTEM:
_HOGY KI AZ ELLENSÉG - KI FELÉ KELL FORDÍTANOM A PISZTOLYOMAT "
TUDTAM ÉS ISMERTEM AZ ALKOTMÁNYT - MOST IS ISMEREM - AZÉRT MEREM LE ÍRNI VISSZA EMLÉ-
KEZŐ VÉLEMÉNYEMET, - A HAZÁM ÉS NÉPEM BOLDOGULÁSÁRA TETTEM LE AZ ESKÜMET,
ARRA ESKÜDTEM FEL. ÚGY ÉRZEM, A MAI NAPIG NEM SZEGTEM MEG ESKÜMET ÉS NEM IS FOGOM!
AKKOR IS KIJELENTETTEM ÉS MOST IS: _NEM VAGYOK MEGALKUVÓ ÉS NEM IS LESZEK_
EZÉRT FELSZÓLÍTOM MINDAZOKAT, AKIK VÉTETTEK AKÁR ÖNHIBÁJUKBÓL VAGY ÖNHIBÁJUKON kívül FÉLREVEZETETTEN POLITIKAI MUNKÁJUK SORÁN A SOKASÁGNAK ÉDES HAZÁMNAK
HALADÉKTALANUL ÁLLJANAK BE AZOK SORÁBA, AKIK EGY JOBB EGY SZEBB ÉS BOLDOGABB
MAGYARORSZÁG MEGVALÓSÍTÁSÁN FÁRADOZNAK.
SZÓLÓK ANNAK A 44 % HALLGATTAK HONFITÁRSAMNAK, AKIK SZAVAZNI SEM MENTEK EL.
ÁLLJON KÖZÉNK KÖZÖS TELJES KÖZÖS AKARATTAL, MEG TUDJUK VALÓSÍTANI ÁLMAINKAT.
PETŐFI SÁNDOR 1848-BAN AZT MONDTA: _ITT AZ IDŐ MOST VAGY SOHA "
ÉN AZT MONDOM _MOST ITT AZ IDŐ _ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA - TISZTULJON MEG MINDENKI és a 0.-pontól újból kezdjük el ebben a szellemben DRÁGA ÉDES HAZÁM ÉPÍTÉSÉT MEGÚJÍTÁSÁT FELEMELKEDÉSÉT:-
HASSA ÁT MINDEN TERÜLETEN AZ ÖNMEGTISZTULÁS FOLYAMATA HAZÁM MINDEN NAPI ÉLETÉT.
TEHÁT AKINEK MENNIE KELL, FOGJA A KALAPJÁT ÉS TÁVOZZON, HALLJA MEG AZ ORSZÁG KÉRŐ
HANGJÁT.
De hát KI, ÉS KIK AZOK, AKIKNEK MENNIE KELL - SZÁMOMRA NEM KÉTSÉGES, AKIK TOVÁBBRA SEM FOGADJÁK MEG AZ INTELMEKET MACSAKUL ELLENSZEGÜLNEK A SOKASÁG KÉRÉSÉNEK.
KI KELL MONDANI: GYURCSÁNY FERENCNEK MINDENKÉPPEN MENNIE KELL A SOKASÁG NEM
ÉRTETTE MEG AKARATÁT 2006-BAN.
TÖBB SZEMÉLYT NEM SOROLOK FEL, MINDENKINEK A LELKIISMERETÉRE BÍZOM A VÁLASZTÁST.
ÉN EGY EGYSZERŰ ÁTLAG EMBER VAGYOK EBBEN A TÁRSADALOMBAN MIND AZ ELEJÉN MÁR MONDTAM, A HIERARCHIA LEGALSÓ FOKÁN ÁLLOK, BETEG KÉT CSALÁDOMMAL ÉS HÁROM UNOKÁMMAL, SE DOKTORI SE PROFESSZORI CÍMMEL NEM RENDELKEZEM. VÉGZETTSÉGEMET
TEKINTVE KÖZÉPISKOLÁT VÉGEZTEM.-
DE ARRA ÉN IS RÁJÖTTEM, HOGY EZ ÍGY NEM MEHET TOVÁBB, NEM TŰRJÜK! BÁTRAN KIJELENTHETEM, AHOGY LÁTNI NAP MINT NAP A TÖBB EZRES TÖMEGET A KOSSUTH TÉREN -
TUDOMÁSSAL BÍRVA A HALLGATAG 44% HONFITÁRSAIMRÓL - AZ NEM IGAZ, AMIT GYURCSÁNY
FERENC MOND, HOGY EGY-KÉT SZÁZEZER EMBER KÍVÁNALMA - TUDNIA KELL, HOGY MINDENKI
NEM TUD ÉS NEM AKAR KIMENNI AZ UTCÁRA AZOK AZ EMBEREK A SOKASÁGNAK A SZÓVIVŐI
AZ ELÉGEDETLENSÉG TÜKRE A MEGYÉK ÉS MÁR BUDAPEST IS RÉSZBEN CSATLAKOZOTT
A VÁLTOZÁS SZÜKSÉGSZERŰSÉGÉHEZ.
FELVÁLLALOM EZEN BESZÉDEM NYILVÁNOSSÁGRA VALÓ HOZATALÁT _ KÖVETKEZMÉNYEIT,
BÁTRAN A BÍRÓSÁG ELÉ ÁLLOK HA KELL ANNAK A BÍRÓSÁGNAK ELÉ, AKI MAGA IS BETARTJA
ÉS BETARTATJA A TÖRVÉNYEKET.
HA MÁSKÉPP NEM MEGY NEMZETKÖZI BÍRÓSÁG ELÉ ÁLLOK, HOGY BEBIZONYÍTSAM A JELENLEGI
KORMÁNY BŰNSZÖVETSÉGÉT, - HATALMÁNAK MEGTARTÁSA ÉRDEKÉBEN TETT BŰNÖS CSELEKEDETEIT.
BEFEJEZÉSÜL:
HA MÉGIS VALAMI FURCSA KÖVETKEZMÉNYKÉNT HATALMON MARADNÁNAK A JELENLEGI
HATALOM BIRTOKLÓI. FELJELENTÉSSEL ÉLNÉK VELÜK SZEMBE KERESETI KÉRELMET NYÚJTANÁK BE AZON ÖSSZEG TÖRVÉNY ÁLTAL BIZTOSÍTOTT ÖSSZES LEHETSÉGES BÜNTETŐ KAMATOKKAL EGYETEMBEN AZ 1966-TÓL TŐLEM LEVONT JÁRULÉKOK VISSZAFIZETÉSE ÜGYÉBEN.
A LEVONÁSOKAT, AMI JELENTŐS ÖSSZEG VOLT NEM CSAK SZÁMOMRA HA NEM SOK HASONLÓ HONPOLGÁR SZÁMÁRA IS BÉRKIFIZETÉSI OKMÁNYOKKAL ÉS EGYEBEKKEL TUDOM BIZONYÍTANI,
A LEVONÁS INGYENES GYÓGYÍTÁS ÉS OKTATÁST GARANTÁLT ÁLLAMILAG stb.
VAN MÉG VALAMI, AMIT BE KELL VALLANOM: MSZPINFO@ CÍMRE KÜLDTEM EGY EMAILT NYOLC
NAPPAL AZ ELŐTT, AHOGY 17-ÉN MEGTÖRTÉNT AZ, AMI MEGTÖRTÉNT A MAGYAR TELEVÍZIÓNÁL
AZÉRT ÍROM LE, MERT ÚGY ÉRZEM, LE KELL ÍRNOM: A SZÖVEG így HANGZOTT:
E L C S E S Z T É T E K, V É G E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SPARTAKUSZ
MI TÖRTÉNT NYOLC NAPIG GYURCSÁNYÉKNÁL NEM TUDOM DE AZT TUDOM,HOGY SZOKÁSÁHOZ
HÍVEN LETT VOLNA LEHETŐSÉGE A TV. ADÁSÁT MEGSZAKÍTVA BEMONDANI AZ IGAZSÁGOT,
MINT TUDJUK, NEM ÍGY TÖRTÉNT _ REMÉLEM MAJD A TÖRTÉNELEM-KUTATÓK KIDERÍTIK.
AZT MÉG LE KELL ÍRNOM, HOGY SPONTÁN TISZTÁN EGYEDÜL SENKI UTASÍTÁSÁRA HA CSAK NEM
A BELSŐ LELKIISMERETEM PARANCSÁRA HIVATKOZVA TETTEM AGGÓDVA HAZÁM SORSÁÉRT.
BOCSÁNATOT KÉREK MINDENKITŐL, HA EZ AZ EMAIL VÁLTOTTA KI AZT, AMI MEG TÖRTÉNT.-
TISZTA SZÍVEMBŐL SAJNÁLOM AZ ÁLDOZATOKAT. MIELŐBBI GYÓGYULÁST ÉS EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK NEKIK.
TÉNYLEG BEFEJEZÉSÜL KÉREK MINDENKIT ÖNMÉRSÉKLETRE ALKOTMÁNYOS REND TÖRVÉNYEK BETARTÁSÁRA.-
A VILÁG ÚJBÓL RÁNK FIGYEL A TÖBBSÉGÜK MELLETTÜNK ÁLL ANNAK ELLENÉRE, HOGY RÖHÖGNEK A SCHO MŰSOROKBAN ÉS HOGY ELTŰRJÜK EME BŰNSZÖVETSÉG RAJTUNK VALÓ HATALMÁT.
AZONNAL FEL KELL ÁLLÍTANI EGY SZAKÉRTŐ, DE TÉNYLEG EGY SZAKÉRTŐ KORMÁNYT, AKI
KIVISZ BENNÜNKET EBBŐL A HELYZETBŐL A LEHETŐSÉGEK ADOTTAK.
UTÓIRAT:
NEM MÉG NEM FEDEM FEL MAGAM MERT HA BESZÜNTETIK A HÍRTV.-T BEBÖRTÖNÖZIK
A KOSSUTH TÉRI SZÓNOKOKAT UGYAN ÚGY MINT A KOSSUTH TÉRI ÉS AZ MTV. LÁZADÓKAT
LEGYEN, MARADJON VALAKI, AKI MAJD KISZABADÍT BENNETEK!
ÜDVÖZLETTEL: SPARTAKUSZ
L E G E L E J É N
_a polgári-demokratikus és a proletár-forradalom között nincs kínai fal_ mondta valaki valamikor
Azt mondta valaki, hogy álmodozunk nem is olyan régen_ 2006
Emlékeztető: 1848
_ne fogjon senki könnyelműen
a húrok pengetésihez!
Nagy munkát vállal az magára,
ki most kezébe lantot vesz._

_ha majd a bőség kosarából
mindenki egyaránt vehet,
ha majd a jognak asztalánál,
mind egyaránt foglal helyet_

ÜZENET:
szerintem nem utópia, megvalósítható
A HATALOM SOHA NE MÁMORÍTSON EL SENKIT
MINDEN EMBER EGYFORMÁN SZÜLETETT ERRE A VILÁGRA
A O. PONT MEGVALÓSÍTÁSA
23- a ELŐTT LEGYEN AMNESZTIA
LEGYEN BÉKE _ BÉKESSÉG ÉS AZ ÚJ PARADICSOMBA VEZETŐ UTAT MEGTALÁLJUK
HA A TUDOMÁNYNAK ÁLDOZZUK MINDEN TÖBBLETÜNKET AZ ÉHEZÉS ÉS SZENVEDÉS
MEGSZÜNTETÉSÉT KÖVETŐEN.
AZ ÁLLAM SZEREPÉT ÚJBÓL KELL ÉRTELMEZNI

és ezt most: 2010. augusztus 9-én ollóztam a Szabad Európa Újságból:

Kossuth kudarcot vallott. Orbánnak sincs sok esélye.

Mostanában nagyon sok szó esik az IMF-ról, az Európai Központi Bankról, a Valutaalapról. Orbán és a Magyar Nemzeti Bank _harcáról_. Megy a nagy hülyítés. A megosztott magyarok egyik fele és a bankárok, az EU és az IMF védi a jegybank függetlenségét.

De soha, senki, még Orbán Viktor sem teszi fel a kérdést:

Miért kell egy jegybanknak függetlennek lennie?

Ön feltette már magának ezt az alapvető kérdést? Nem? Ne csodálkozzon. Az Ön agyát is kimosta már a _hivatalos_ média, mely belőlünk magyarokból egy megosztott nemzetet csinált, és olyan egyszerű problémára degradált le minket, hogy Gyurcsány vagy Orbán. Míg mi marakodunk a koncon, a média, mely ugyanazon kezekben van, mint a jegybankok szítja közöttünk továbbra is az ellentétet, hogy eltereljék a figyelmünket a valódi csalásról. Ugyanezek a körök fizetik a pártmédiákat is, melyeknek szerepe szintén a nemzet megosztása. Így a HÍR-TV, a Magyar Nemzet, a Magyar Hírlapnak ugyanaz a szerepe, mint a NÉPSZAVÁ-nak, a Népszabadságnak, az ATV-nak és a 168 Órának. A lényeg: a társadalom megosztása. Az egyik oldalon Aczél Endrék és Mészáros Tamások, Bolgár Györgyök és Avar Istvánok a másikon Csermely Péterek, Bencsik Andrások, Kerényi Imrék osztják meg a magyarokat. A _balosok_ egy kicsit kultúráltabban teszik a hülyét, a jobbosok egy kicsit véresszájúabban lázítják egymás ellen a magyarokat. A közös bennük, hogy mindannyian fizetett és agymosott újságírók, akik valószínűleg hisznek igazukban, de nem látják a fától az erdőt és nem veszik észre, hogy a nagy jóakaratukban éppen saját maguk ássák a magyarság sírját, annak megosztásával.

Szóval tőlük, ne várja senki sem azt a kérdést, hogy miért kell függetlennek lennie a Magyar Nemzeti Banknak?

Ha feltennék ezt a kérdést, gazdáik már másnap kirúgnák őket. Először is nézzünk egy ellentmondást. Kitől kell a Magyar Nemzeti Banknak (továbbiakban: MNB) függetlennek lennie? A kormánytól. A kormányt a Parlament választja. Tehát az MNB független a Parlamenttől. A Parlamentet a nép választja. Tehát az MNB független a magyar nemzettől. Ennyi. A kör bezárult. Nekünk magyar embereknek semmi közünk nincs a saját jegybankunkhoz.

Ezt 2001-ben az I. Orbán-kormány törvénybe is iktatta. Íme:


2001. évi LVIII. törvény
a Magyar Nemzeti Bankról
Az Országgyűlés törvényt alkot a Magyar Nemzeti Bankról, annak elsődleges céljairól, alapvető feladatairól, intézményi, szervezeti, személyi, pénzügyi függetlenségéről, működéséről, figyelemmel a fejlett piacgazdaság követelményeire.

I. Fejezet
A MAGYAR NEMZETI BANK JOGÁLLÁSA, ELSŐDLEGES CÉLJA ÉS ALAPVETŐ FELADATA

1. § (1) A Magyar Nemzeti Bank (a továbbiakban: MNB) a Magyar Köztársaság központi bankja. Az MNB a Központi Bankok Európai Rendszerének tagja.
(2) Az MNB, valamint döntéshozó szerveinek tagjai e törvényben foglalt feladataik végrehajtása és kötelességeik teljesítése során függetlenek, nem kérhetnek és nem fogadhatnak el utasításokat az Európai Központi Bank kivételével a Kormánytól, az Európai Unió intézményeitől és szerveitől, tagállamainak kormányaitól vagy bármilyen más szervtől.

Tehát nem fogadhatnak el egy magyar intézménytől sem utasítást, csak az Európa Központi Banktól.

Mi magyarok tehát nem bocsájthatunk ki saját pénzt, csak kölcsönt vehetünk fel, kamatra. De nem tudom tudta-e, hogy ez nem mostani keletű probléma. Az 1848-as forradalom és a 1949 szabadságharc is e miatt robbant ki.

A történet érdekes. 1848-1849-ben, egy család eltaposta Magyarországot. Ez a család, nem a Habsburg család volt! A császári család, csak egy jelentéktelen _paraszt_ volt (és maradt!) a sakktáblán.

Mi történt 1848-ban?

Tanulmányozzuk a Habsburg család rejtélyes történetét. A megoldást a Rothschild család történetének felgöngyölítésénél találjuk meg. Volt egyszer egy Rothschild család. Apró, jelentéktelen pénzváltó üzlet, amely a valódi nagyok árnyékában egy sikátorban vegetált. A hatalom igazi birtokosa a Fugger család volt!

Jacob Fugger és főkönyvelője, Matthäus Schwarz az arany dolgozószobában.


A Fugger család lassan minden nagy pénzügyi dinasztiát maga alá gyűrt, de az örökös harc egy idő után már elgyengítette. Szüksége volt egy titkos megbízottra, akit a többiek nem ismernek, akinek az utazásaira a legyőzött, (de még nem kivérzett!) vetélytársak nem figyelnek fel. Szüksége volt egy apró kis szövetségesre, aki sehol nem kelt feltűnést. Elvégez minden felderítést, megbízatást (a Fugger család ekkor már császárt és pápát jelölt ki...) és megelégszik apró morzsákkal a nagy, "nemzetközivé vált" üzletekből. Az elefánt és az egér baráti kapcsolata.
Az _egér_ lassan, türelmesen erősödött és növekedett. A titkos megbízatásokból szolid haszonra tett szert. Közben, lassan megismerte egész Európa királyi házait a felderítő munkák során. Közben megismerte a Vatikán és a Porta titkosszolgálatát, majd idővel a világ minden ismert uralkodójának a titkosszolgálatát is. A titkosszolgálatoknak mindig szükségük van és volt a pénzre és az információra. A Rothschildok zseniális találmánya: egyesíteni a titkosszolgálatok, az ellenséges titkosszolgálatok pénzügyeit! Apró közös üzletekkel kezdődött, majd óriási pénzügyi világbirodalom bontakozott ki a jótékony homályban. Ahogy lenni szokott: a világbirodalom is lassan elindult a saját útján, és önállósodott napjainkra. Na, nem függetlenedett! Csak már nem egyedül a Rothschildok irányítják.

De maradjuk 1848-nál!

Az Osztrák Nemzeti Bank, a Bécsben élő Salamon irányítása alatt működő Rothschild magánbank már megerősödött a császárvárosban és "nyíltan" átvette a birodalom irányítását.

Salamon Rotschild Bécs igazi úra, a Hubsburgok irányítója.


A Habsburgok nehezen törődtek bele, hogy újra olyan jelentéktelen rabszolgaként, cselédként szolgálják a Rotschildokat, mint valamikor a Fuggereket, de megértették, hogy ez a szolgálat végleges. A régi főnökeik, most az új pénzcsászárt szolgálják és a rabszolga az mindig elajándékozható. A Fuggereknek már volt valamikor egy magánháborújuk Magyarországgal, de a Hunyadiak kiírtása után a jelentéktelen Jagellókat már könnyen legyőzték. Az új pénzügyi dinasztia példás kegyetlenséggel vette kezébe a birodalmi gyarmat pénzügyeit.
Széchenyi és Kossuth személye hozta az első kavicsokat a harácsrendszerük őrlőkerekei közé. A harács. Szép új neve: a kamat, a magyar gazdaságot fojtogatta legkegyetlenebbül. Az 1825-ös országgyűlés nem feküdt le a Habsburgok mögött megbúvó pénzügyi polipnak. Nem voltunk hajlandóak az Osztrák Nemzeti Bank által kölcsönzött pénzt felvenni kamatra, hanem saját magyar pénzt szerettünk volna nyomtatni.
A Rothschild család azonban nagyon odafigyelt a megbízható családtagok beillesztésére is az osztrák _ magyar politikai eseményekbe.
Windischgrötz, Haynau személyének (családtagok) kiválasztása, az _uralkodó császár leváltása (családi puccs)_, mind- mind apró jelek, amit érdemes a történelem iránt érdeklődőknek alaposan tanulmányozni.
Amikor a 1849-ben a hadszíntér magyar sikerektől volt hangos, akkor az orosz cár vonakodott a beavatkozástól, de a hatalmas pénzösszegeken felül az új, fiatal _császár_ személyes utazása, majd könyörgései és a Rotschildoktól rákényszerített megalázkodás (kézcsókkal köszöntötte a cárt és kézcsókkal köszönte meg a megígért _segítséget_) megenyhítették a cárt és _tanácsadói_ jelenthették a sikert az Osztrák Nemzeti Banknak. A történet során és végén a Rothschildok, minden más európai uralkodónak megparancsolták: kuss legyen!
Egyedül, a török birodalom uralkodója, a szultán nem járult hozzá saját titkosszolgálata javaslatához, hogy Kossuth és a többi magyar menekült kiadatását pénzügyi szempontok alapján mérlegelje. A szultán, elődjére hivatkozott, aki Rákóczy kiadatását elutasította, a Fuggerek minden befolyása ellenére.

1848-ban tehát Széchenyi és Kossuth gyűjtést rendeztek ahol a magyarok összeadták a magyar pénz nemesfém fedezetét. Kossuth, mint a kormány pénzügyminisztere, tárcáját mindössze 400 000 forinttal vette át. Ez pedig elenyésző összeg volt a felállítandó hadsereg ellátására. Kossuth ezért elhatározta az új bankjegy kiadását. Ez az ún. Kossuth-bankó. Mindehhez azonban nemesfém alapot kellett teremteni. Ahogy ezt akkor mondták: _ércalap_.

Kossuth bankó. Nemesfém és erkölcsi fedezete is volt.

A kormány felhívással fordult az ország polgárságához, a nemesfémek felajánlására. Megindult a gyűjtés a szabadság védelmére. A koldus a rézkrajcárját, a szekeresgazda ezüstgombját, a nemes úr arany forintját tette a haza oltárára. Az egykori krónikás a nemzeti áldozatkészségnek ezt a szép példáját a következőkben örökítette meg:
_A május 20-án, a Múzeum udvarán tartott népgyűlés alkalmával Rottenbiller polgármester, a felszólítás felolvasása után 200 forinton kívül rögtön felajánlotta, és letette az óráját láncostól, pecsétgyűrűstől. Őt követte a nemzeti kaszinó 20 000 pengőforinttal, gróf Széchenyi István egy mázsa ezüsttel, Woldainer két láda arany- és ezüst- neművel, gróf Zichy Manó öt mázsa remekmű ezüstneművel, s őket követte azután az egész ország, úgy hogy az ajándékok összege csakhamar milliókra ment._
Innen már csak egy lépés volt az önálló magyar pénz _ a Kossuth bankó _ megjelenéséig. A gyűjtési akció eredményeként Kossuth Lajos, mint pénzügyminiszter, szerződést kötött a Pesti Kereskedelmi Bankkal, melynek értelmében a kormány kötelezte magát, hogy aranyban és ezüstben 5 millió forintot tesz le. A bank pedig fedezet ellenében 12 6/2 millió forintot bocsát ki bankjegyekben. Így jött létre a híres Kossuth bankó_.

De nem volt mese! Hiába lett nemzeti függetlenség egy évig, hiába győztük le a Habsburgokat, a Rotschildok elintéztek minket. Kossuth meg elfutott. Ezért kell tehát ma nagyon vigyázni és óvatosan bánni az IMF-fel. Kétsége ne legyen senkinek sem, hogy mai is szívarfüstös szobákban dől hazánk sorsa. Ha Orbán ezzel nem számol, könnyen Kossuth sorsára juthat. Azzal meg valljuk be nem sokra mentünk. Sokkal megfontoltabbnak kell lennie tehát Kossuthnál, ami nem egyszerű feladat.

Sajnos Orbán nem beszél ezekről a dolgokról nyíltan, mert tudja, hogyha borít, akkor már eltüntetik a politikai süllyesztőben, mert simán megzsarolják. Olyan kártyák vannak a kezükben Orbánékról és Fideszről (és persze minden magyar pártról és politikusról), amivel simán pórázon tartják a mindenkori magyar kormányt.


Mi történik ma, Magyarországon:
egy ország fuldoklik egy érthetetlenül nagy adóság szorításában! Beszéljenek a számok:
1945-ben, a németek után az oroszok (szovjetek) szállták meg Magyarországot.
1956-ban a magyar nép megkísérelte visszaszerezni a hatalmat a megszállóktól és a bábkormánytól.
1957 tavaszára, a _van másik_ bábkormány megszilárdította rémuralmát.
1973-1989 között egymilliárd dollár érkezett be Magyarországra.
1973-1989 között kifizetett a bábkormány tizenegy milliárd dollár kamatot az egymilliárd dollár után.
1989-ben: csődhelyzet, mert összegyűlt húsz milliárd adóság!
Tehát: kölcsön: 1 milliárd dollár!
Visszafizetve: 11 milliárd dollár!
Maradék adóság: 20 milliárd dollár!
Erre, mondta Antal József:
_Az adóságot vissza kell fizetni!_
_Ez becsületbeli ügy!_
Vajon kinek a _becsülete_ múlott azon, hogy ezt a szélhámos pénzügyi műveletet elismerjék, amit a megszállók és hű kutyáik a magyar nép nyakába varrtak?
1989-2010 között felvettünk 50 millárd dollárt.
1989-2010 között kifizettünk 150 milliárd dollár kamatot.
2010-ben tartozunk 132 milliárd dollárral plusz kamataival.

Antall József, Horn Gyula, Orbán Viktor, Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc is fizette a kamatokat. Mindegyik hazudott erről a magyaroknak!

Orbán most megpróbál valamit, de mivel nem őszinte a kommunikációja, kevés az esélye. Csak akkor vehetjük fel eséllyel a harcot a saját pénzkicsbocsájtásért, ha nem azzal a porhintéssel foglalkozunk, hogy mennyi a jegybankelnök fizetése, hanem azzal, hogy minden magyar tudja, hogy miért nem nyomtathatunk forintot, miért kell kölcsönt felvenni kamatra.

Ha segíteni akar, akkor küldje tovább, azt az e-mailt, amiról idelinkelt minél több ismerősének, vagy ajánlja az oldalunkat e-mailen. Köszönjük! """


UGYE ÉRTITEK?

a 2006 KÉPZELETBELI FELSZÓLALÁSOM MOST A JELENLEGI HATALOMNAK SZÓL!


szeretettel a közvetítő...

Válasz

kiss lászló üzente 1 hónapja

még kubinyí - jót is ma 2019.09.12-én

Kubínyi Tamás: Elhatározás - az Igaz Jó Magyar Ember című hírlap megalapítására
2012. július 16. 11:06:46


Madách Imre az életét áldozta annak kutatására, hogy miért is engedi a Jóisten Lucifert működni a világban, és rájött. A gonoszt azért tartjuk, hogy általa jobbá váljunk. Gonosz nélkül számtalan dologba bele se fognánk, egyszerűbben úgy is mondhatom, azért tartjuk őket, hogy általuk jobbá váljunk. Szó se róla, vannak elegen. Milyen jó, hogy nem kell mindent elölről kezdenünk, a nemzedékek bölcsességének továbbadása a magyar ember legfontosabb hagyatéka. Mindez ellenkezik korunk világszemléletével, a globalista cégeknél 35 évesen túlkorosnak nyilvánítják az alkalmazottat, mert akkor kezd kinyílni a szeme, és bizony ha kezd átlátni a szitán, terhessé válik a munkaadónak. A tapasztalat nemzedékről nemzedékre egyre biztosabb tudássá, majd bölcsességgé válik, aminek legfontosabb ellenszere idejében elvágni a szálat. Pedig a nemzedékeken átívelő bölcsesség és tapasztalat eredményezte a szarvas hátsó lábának, pontosabban a csánkra lefutó legerősebb inának, ennek az űrtechnika korában is egyedülálló, különleges rugalmasságú anyagnak a felhasználását a magyar visszacsapó íj készítésében. Az ideg elengedése pillanatában a zömítő erő, és azzal együtt a lőtáv két-háromszorosára növekedett, ami harcértékben behozhatatlan előny. Ugyanígy beszélhetnénk a kőjei kardkészítő műhelyről, vagy a csapat-harcművészetről, és az egészet egységbe fogó szakralitásról. A lényeg a magyar észjárás, a bennünket érő csapás előnyre fordítása, a sors kínálta új lehetőség, amivel mindenkori ellenség, az ősgonosz, vagy elnyomó ellen hatékonyabban léphetünk fel.
Örömteli szívvel jelentem minden Magyarságért, így értem is aggódó léleknek: a mai naptól magasabb szinten folytatjuk a küzdelmet a médiacenzúra ezerfejű sárkánya ellen. Szombati népes összejövetelünkön kiderült, nagyon sok elkötelezett támogató állt ügyünk mellé. És ezek az emberek nem elégednek meg az igazság kimondásával, tenni is akarnak. A totális médiacenzúra immáron elviselhetetlenné vált Magyarországon, sem a jobb, sem a baloldalon nem találunk olyan orgánumot, lett légyen az televízió, rádió, vagy bármiféle újság, amely minden szempontból megfelelne az alkotmányos alapkövetelménynek, a sajtószabadság, a véleménynyilvánítás szabadsága, a szólásszabadság és a szabad tájékozódás jogának.
Közakarattal újság alapítása mellett döntöttünk, hírlapunk, az Igaz Jó Magyar Ember nevet viseli majd. Az alapító átlagemberek tömege havi ezer forinttal járul hozzá a működéshez, és máris látható, hogy láncreakciószerűen egyre többen kívánnak csatlakozni. Ezer forint nem kis pénz, ám ennyit mindenkinek áldoznia kell, még ha saját szájától is vonja meg a falatot, mert a lelki táplálék magasabb rendű. Van egy postacímünk, 1279 Budapest, Pf. 14. Erre tessék küldeni havi ezer forintot, amivel Ön is az alapítók közé kerül, harcostársunkká fogadjuk. Néhány hónap alatt talpra állunk, megszorongatjuk ezt az áporodott dagonyát, sárdagasztó tocsogót, különösen a nagykoalícióban reménykedő kádári köpönyegforgatókat. És természetesen utána sem állunk meg, célunk egy internetes rádió elindítása, majd internetes televízió, utána saját média, amely a mosott agyakat valódi információval látja el.
A lelki táplálék iránti igénnyel sokan éltek vissza, kóklerek, színvonaltalan bértollnokok, szakértőnek álcázott szekértolók, tessék csak megnézni a széles kínálat palettáját. Közülük sokan nem fognak örvendeni, puszta létünk is zavart okoz. De eddig is így volt, és bármit próbáltak tenni, sanyargattak, cenzúráztak, kiszorítottak, ellehetetlenítettek, mégiscsak itt vagyunk és virulunk. No meg maradunk is, mert ez a mi hazánk. Nem adjuk. Nem adjuk el. Nem adjuk fel. Nem adjuk át. Nem adjuk tovább. Nem adjuk senkinek. Sőt, visszavesszük a bitorlóktól. Közvagyonostul, privatizációs csalásostul, közprédálóstul. És megvédjük, idegennel és idegenszívűvel szemben, mert arra teremtett bennünket a Jóisten.
A kötelezettség nem a mai magyar társadalom közbutaságra számító, és abban mélycenzúrára építő nyilvánosságában fogalmazódott meg, hanem attól harminchárom nemzedékre, az országalapító Álmos-Árpád vérvonalban. Háromszáz millió Magyar született ide a Kárpát-medencében e bő 1100 esztendő alatt, cselekedeteink az ő lelki szemeik előtt folynak, az ő szándékaikat, küzdelmeiket, harcaikat beteljesítendő. Az Igaz Jó Magyar Ember nem kevesebbet vállal, minthogy pártoktól, civilszervezetektől, alapítványoktól és minden egyéb befolyásoló erőtől illő távolságot tartva erőt mutat fel. Nem ismer a magyar között született ellenséget, a bűnösnek megbocsát, ha az a bűnbocsánat stációit megfelelő módon végigjárja, és mostantól fogva a magyar ügyet támogatja. A Magyarság Álmos által meghatározott céljainak szolgálatában bárkivel és bármivel szembe száll, a közénk tartozóval is, ha elhajolni látszik a honalapítók szándékától.
Egy tökéletesen gyarmatosított ország felszabadításába kezdünk, a papírforma szerint lehetetlen, ám mi tudjuk, hogy lehetséges. Nem vagyunk egyedül, a Jóisten velünk van, hiszen mi vagyunk az Ő népe, és személy szerint mi vagyunk az Ő egyes katonái. Évezredeken keresztül megmutatta, hogy figyel ránk, bízik bennünk, rendkívüli teherrel próbál, végidőben megment, hiszen legfontosabb az élet fonalának továbbvitele, amit puszta létünk bizonyít. Itt vagyunk, megmaradtunk, eljött az ideje, hogy mi is bízzunk Benne. És magunkban. Harcra fel!
Kubínyi Tamás

Forrás: nemzetihirhalo.hu


Válasz

További hozzászólások 

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu