Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

SEMMISEM AZ AMINEK LÁTSZIK, ÍRJÁK,MONDJÁK ÉS SULYKOLJÁK.

 

A TUDATLANSÁG= FÉLELEMMEL

 

MOST ÉRTEM EL AZT A SZINTET AMIKOR  NYÍLTÁ VÁLHATOK

 

MA 2009. DECEMBER 21-ÉN 04:56 -ÓRAKOR AMIKOR ÍROM-E SOROKAT

EGY ŐSRÉGI MAGYAR SZOKÁS ELEVENEDIK MEG, A FÉNY NAPJA A FELVILÁGOSULÁS...

 

EZÉRT TETTEM KI FÉNYKÉPEMET IS, MERT TUDOM, HOGY AKI KIVÁNCSI RÁM ISMER, AKKOR MEG MINEK JÁTSZUK A TITKOLOZÓDIST ...

 

szeretettel: id. Kiss László  8887. Bázakerettye Petőfi u. 7.

 

...egyik versemmel köszöntelek bennetek:

 

Szerző       Üzenet
spartakusz     
cs okt 29 2009, 04:03     Jelentés Szerkesztés Idézés
Regisztrált tag #6
Regisztrált: cs júl 23 2009, 06:30
Üzenetek: 136
    Sziasztok!

Folytatom életem-élesben írásom, ahogy látom megújult a felírta a monitoromon:
Kárpát-medencei kerekasztal címen - jó és találó, eredeti elgondolásom helyet - így kezdem:

Tudom, hogy MAGYARORSZÁG FELTÁMAD.

Magyarország feltámad és élni virágozni fog,
Régi dicsőségében ragyogja be a teret a mindenséget,
Hiába mondják és írják, nem akarják látni nagy magyarországot,
Hát így nem is kisbetűvel naggyal lesz írva az égre.

Szeretlek hazám MAGYARORSZÁG,
TE CSODÁS GYÖNYÖRŰ ORSZÁG,
MÁR NEM FOGUNK KÖNNYEZNI,HA RÁD GONDOLUNK.
Te feltámadott ország.

Most már szúrós a tekintetünk, mert felébredtünk.
Nem tudta kinevelni belőlünk az alja nép,
HAZASZERETETÜNK.
Szeretlek hazám MAGYARORSZÁG.

Te csodás gyönyörű kagyló KÁRPÁTOM,
Kagyló ki benne az élet indult el útjára,
Visszatérek hozzád, mert szeretlek,
Tiszta szívből, teljes odaadással.

Életem is feláldozom érted,
Te gyönyörű tündéri csodás ország,
Tömörülünk, és szent koronánkat,
Méltóan most a fejedre helyezzük.

Bázakerettye 2009. október 29.-én, 03.00-órakor...


szeretettel: spartakusz...


spartakusz

 

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

kiss lászló üzente 2 napja

ezt azért nem tettem fel a facéra - merte egyértelműen antiszemitának minősítgetné és ujjúbb 30 nap kitiltással jutalmazná így ma ide teszem 2019.02. 18-án 11:30 kor.

Véleményével világszerte tízmilliók osztoznak!
Putyin korábban kijelentette, hogy a világot és az egész európai nemzedéket milyen sajátos sátáni hatalmak próbálják teljes mérétkben kisajátítani.
“Ezt a világot olyan sátáni erők irányítják, amelyek elkötelezett hívei a antikereszténységnek. Ebben a kultúrában Lady Gaga, az Android, Tim Burton, stb. képviselik az értéket, lesöpörve Mozart, vagy Tolsztoj által teremtett kultúrát.
Ez a bűnös civilizáció felelős a tudományosan megtervezett rendbontásokért, lázadásokért és olyan parádés napirendi pontokat dolgoz ki, amelyek az embereket megosztják, lelküket felaprózzák, majd megsemmisítik.
A szociáldemokrata utópia szajkózása abszurd: az a 300 leggazdagabb amerikai oligarcha beszél humanitárius viselkedésről és világbékéről, akiknek vagyona 2300 milliárd dollár és akik az emberek lelkével a legcsekélyebb mértékben sem foglalkoznak.
A világot fenekestől felfordítani, megosztani és bankautomatákat gyártani, ez az egyetlen programjuk.
Ez az egész, ami zajlik, Hamletbe illő zakkant színjáték. Gustav Flaubert a Salammbo című könyvében, írt az oligarchikus világról és a keleti civilizációról.
Leírja, hogy a nyugat mennyire a pénz megszállottja, hogyan képes manipulálni az embereket degenerált, mocskos tervének végrehajtásához.
Leginkább Karthágóhoz hasonlítható ez a trend, ahol a vallás rendszeresen szedte emberi áldozatait, különösen a gyermekeket kínozta kifinomult kegyetlenséggel.
Napjainkban a gyermekek éppen ilyen gyötrelmeknek vannak kitéve, gyakran pusztán árut jelentenek az interneten. A mai nyugati mocskos civilizáció felülmúlja az ókori Róma züllött társadalmát, amelybe beletartozik a mai Róma és Vatikán is.”
OSZD MEG másokkal is!
https://avilagtitkai.com/articles/view/putyin-ismet-kimondta-az-igazsagot-ebben-mindenki-egyet-fog-vele-erteni
Megtekintések száma: 56266
Kedves Putyin 1952-ben születtél amikor én – nem ismertük meg a háború borzalmait és ez jó helyes, de a mi korosztályunknak adatott meg, hogy felismerje és mindent megtegyen annak érdekében, hogy SOHA helyett semmikor se ne ismétlődjön meg! Az orosz emberek első vezetőjeként ezért ősi bizalmam beléd vetem . de ugyanakkor keserűszájízzel láttam minap egy térképet az interneten, hogy az aki a demokráciát a szabadságot a békét hirdeti köröskörül közrefogta országodat! - így mást nem tehetek, mint nyilvánosan gyónók és nem a gyóntató székben:
Gyónóm a mindenható Istennek – Isten helyett neked lelki atyám, hogy utolsó gyónásomtól sem követtem el bűnt – mert a bűn maga ez a szék – amikor tudom, hogy a vallás a szegény emberek ópiuma – és ezt felhasználva e földi világban használja a gonosz a sátán birodalma a valódi ember ellen – most is látom gonosz szándékát – a világ pusztulására tett igyekezetét! Kérlek atyám én nem azt mondom, hogy minden zsidó pusztító, hogy gyilkoló, hogy hazug, hamis, csaló, hogy világégést kirobbantó – mert ez nem igaz! De az valóság, hogy nem az építő, de romboló – – a nem szerető , de gyűlölő - emberiséghez be tagózódozó jelentős számmal vét ellened teremtő uram!
Teljes szívemből szánom és bánom bűneimet – kérem uram oldozz fel ebből a ború látásból és világosítsd meg az embert elpusztító elmét….. tárd elé - mutasd meg kozmikus hatalmadat , és rettentsd el a további emberiség elleni tettől! !
Kedves Putyin – nem kell több világ égés – de azt ne feledd a teremtő hangja mondta , nem békét, ha nem kardot hoztam nektek!
Ez ma azt jelenti a kard az amely az Isteni akaratnak ad! Magyarul – ne támadj – de védekezz és a kozmikus erő veled lesz!
küldöm ma 2019. február 18.-én id. Kiss László Bázakerettyéről!

Válasz

kiss lászló üzente 1 hete

a face ma 2019.02.12-én 6:40 kor nem engedi feltenni - akkor olvasd itt:
This Post Can't Be Edited
Posts that look like spam according to our Community Guidelines are blocked on Facebook and can't be edited.

Na ne akkor is írom újból emlékezetből és szigorúabban tényként!

Nönbergben nem igazság ha nem gazság pontosabban bosszúszolgáltatás zajlott le – erre rá döbbensz ha a lenti írásom elolvasod!

Mert a politikabűnöző, mindent megígér, semmit se teljesít, ha lebukik tagad , veled vitettei el a balhét, Ne feledd - a vérbeli bűnöző eltereli magáról a figyelmet, bűntársává tesz sokszor akaratod ellenére, láthatatlan, rendkívül eszes trükköket talál ki - ha tetten érik akkor is tagad - a büntetést mással vitetteti el - ÉS STB. AMI NEM JUTOTT ESZEMBE - AKKOR OLVASD FRISS ÍRÁSOM MA:

NEM A BAKA A FELELŐS A VILÁG HÁBORÚKÉRT…!
Sőt még a tisztek, tábornokok, főparancsnokok sem!
Ha nem a KALANDOR bűnöző politikus!
Ez vonatkozik a polgárháborúra is! És minden szanaszét kirobbantott helyi háborúkra is!
UGYE ÉRTITEK?
A kalandorbűnöző politikust mozgató rugó a pénz – a fegyvergyárak –, a gyógyszergyárak, ez utóbbi békeidőben is öl!
Nem hiába írtam le régen a kérő fohászomat:
„….a politikai kalandoroktól ments meg uram minket…”

Lent Erzsébet Dienes és köztem levő párbeszéd rávilágít az okra!

"Get off our streets, nazis!", vagyis "Takarodjatok az utcáinkról, nácik!" –

Skandálták a hazánkat megszálló vörös rém szellemi és faji örökösei, akik a szombat ellenére Budapesten tiltakoztak a becsület napja megemlékezés ellen.
Forrás: https://kuruc.info/r/2/194884/

Erzsébet Dienes Tisztázzunk végre valamit! A 100 éves világháború második szakasza sem zsidók és gójok között folyt le, hanem a nagyhatalmak között, melynek valamennyi etnikum áldozata volt, amelyik részesült benne, kivéve az amerikai földrészen élőket! MINDEN NÉPNEK JOGA VAN ÁLDOZATAIT TISZTELETBE TARTANI és MEGEMLÉKEZNI SAJÁT HŐSEIRŐL, még akkor is, ha a zsidóság nem nagyon dicsekedhet hősökkel, de áldozatai valóban voltak! Ha a világháború jelenleg folyó harmadik szakaszát gój-zsidó háborúnak akarja valaki beállítani, akkor az lesz valóban azon egyszerű oknál fogva, hogy a nemzeti és a nemzetellenes két tábort náci és antináci fogalomzavarral osztja ketté Föld lakóit. Márpedig ez a megosztás a köztudatban és a pol'korrekt verbális engedély alapján bizony zsidó-gój világháborúhoz vezet, holott a lényege most sem ez!!!! A nemek, etnikumok, kultúrák, felekezetek nélküli világállam-tervezet és a nemzeti, etnikai, kulturális, felekezeti identitás között húzódik a lövészárok.
László Kiss Kedves Erzsébet Dienes persze, hogy nagyhatalmak között ki vitatta ezt? Mi adott félre értelmezést az írásomban ? Kérlek idézd belőle - és igazad van nevén kell nevezni – de nem megosztóan - ezért alkalmazom én a BŰNÖZŐ szót mert az minden kultúrában elítélik egyöntetűen nem megoszt ha nem összefog ellene pl. politikai bűnöző kalandor...... - érted - ezért írom pl. hogy bűnöző zsidó és stb. nép.... - mert van olyan is amelyik nem bűnöző zsidó és ez minden népnél nemzetnél így van! Érthető vagyok?
Erzsébet Dienes László Kiss ! Az égvilágon semmi félreérthető nem volt az írásodban! Inkább kiegészítésnek szántam az én beírásomat, mert a "VILÁG" viszont nagyon félreértelmezi az utolsó 100 év történelmét, amikor zsidó-gój kérdéssé egyszerűsíti le, valamennyi etnikumnak mérhetetlen fájdalmat és veszélyt okozva evvel a verbális trükkel!
László Kiss Erzsébet Dienes a politikai kalandoroknak az a célja amit írtál a bűnöző akkor erős ha ellenfelét megtéveszti megossza gyengíti becsapja félrevezeti trükközik pl. egy bankkirablásánál olyan trükköket alkalmaz, hogy csak lessünk - de most a kalandor nagy fába vágta a fejszéjét egy kalap alá akarja venni és veszi is így könnyebb az uralkodói munkája - lenne - de nem lesz belőle semmi - mert saját sírját ássa a bűnöző kalandor ...
Erzsébet Dienes László Kiss! Veszélyesebbnek látom, de emiatt sem veled van vitám. A franciák még mindig csak a benzinár emelése miatt "ontják vérüket", a mi "ellenzékünk" sem a rendszert ellenzi. Miközben a 100 éves világháború harmadik szakasza már élesben folyik világszerte.
OLVASSÁTOK EL EGY KATONA VALLOMÁSÁT IS ERRŐL:
Rézműves Ronáldinnyó Palutcaifiu • 9 órája
Már ne is haragudj, de ez esetben nem volt semmi komoly erőszak.
És nekem nem a házi náciaim ;)
Tudod engem eleve az ilyen ellentüntetősdi zavar, legyen szó bármelyik oldalról. A másik fele a dolognak az, hogy a Kitörésben nem igazán tudom felfedezni a náci motívumot. Nem kaszaboltak le sem zsidókat sem kommunistákat (kivéve persze ha a Vörös Hadseregben szolgáltak) itt tisztán egy katonai műveletről volt szó, amiről ráadásul tudjuk : tisztában voltak azzal, hogy nem sokan fogják túlélni és mégis megpróbálták... (tudod, így hal meg egy KATONA)
Jómagam is bő tizenévet szolgáltam olyan helyen, hogy sajnos nem egy bajtársam koporsóját kísértem, szóval Aki egy hősi halottnak nem adja meg a tiszteletet arra bizony ugrok én is. Ugyanis nem a kiskatona tehet a háborúról és legtöbb esetben még csak nem is a tisztek, főtisztek avagy tábornokok, hanem a politikusok. A katona szolgál, követi a parancsot és nem áll módjában azt megkérdőjelezni.
Szóval megmondom őszintén, hogy igen , SZAR söpredéknek tartom az ilyen kis nyomorultakat, Akik kimennek ellentüntikézni, egy ilyen eleve szomorú megemlékezésre. És hogy tiszta legyen a dolog : ugyanígy zavart a Szabadság téri szovjet emlékmű rongálása is. Többször és több helyen vettem részt háborús sírok rendbetételében, mert bármelyik oldalon is harcolt, megérdemli a tiszteletet.

MILYEN KÖVETKEZTETÉST VONUNK EBBŐL LE? Azt, hogy a politikusaink sorából ki kell zárni a bűnöző kalandort!
Diplomaták legyenek – okosak és ügyesek - és tárgyalás során oldják meg ügyes – bajos dolgainkat! Világszínvonalon és helyi országon belüli gondjainkat! Mert az erőszak erőszakot szül – máshol bosszúnak mondják!
Alkossunk olyan §.okat melyek 100%.os biztonsággal garantálják a kívánt eredményt! Ez esetben az örök békét!
Köszönöm, hogy elolvastál kérlek, terjeszd ma írtam: 2019. február 12.-én ma veszem fel a nyögdijjamat – na meg ez is adjunk elegendő lehetőséget a gondtalan életre mindnekinek pl. nekem kényelmes megélhetési nyugdíjat id. Kiss László Bázakerettyéről!
Lekérdezési hiba
Hiba történt a lekérdezés végrehajtásakor.
László Kiss Ildikó Kajdócsy This Post Can't Be Edited
Posts that look like spam according to our Community Guidelines are blocked on Facebook and can't be edited.…Tovább
• A hozzászólást nem sikerült közzétenni. Próbáld újra

Válasz

kiss lászló üzente 1 hete

EZEN A NAPON
1 évvel ezelőtt
László Kiss megosztott egy bejegyzést.
2018. február 10., 6:47 ·

https://www.facebook.com/groups/556870684510082/permalink/764190743778074/
László Kiss megosztott egy bejegyzést ebben a csoportban: MODERN VILÁG SPARTACUSAI!
2018. február 10., 5:23 · Bázakerettye

Előszavam:
flüchtlinge=menekültek
ez az írásom gyűjtője elsősorban a cigányok szemeinek félnyitását szolgálja - ismerjék fel, hogy őket is eszközül használja a bűnöző zsidó - kísértetiesen hasonlít a mai helyzet az 1867-ben történtekhez - ma is több mint egymillió magyar elmenekült - és özönlenek be a zsidók ide....
Menekültek - azt írtam, igen de mi a különbség a magyar a cigány és a zsidó menekült között? A MAGYAR szegényen hagyja el szülőhazáját csak a tudását viszi magával, mellyel boldogul, sőt milliomossá is válhat, tudásával gyarapítja a kinti gazdag zsidót is - a cigány szintén szegényen de tudás híján szegény is marad - viszont a zsidó gazdagon érkezik és hódít minden téren - ami le van írva ebben a mellékelt írásban! Mindenki számára érthetően, és aki ez ellen tesz az meggyilkoltatják - emlékezz pl. Kennedyre - nálunk közelmúlt értelmiségi mártírokra: dr. Grespik László és dr. Tóth Zoltán József fiatalon való halálára! Kínjában valaki azt írta nekem, hogy suszterfilozófus - hát igen - ezeknek ez a természete akit nem tudnak meggyőzni sértegetnek, ha melléjük állítják akkor nagy vehemenciával az addigi nagyon m agyarkodó már nyíltan magyargyűlölően nyilvánul meg - emlékezz a jobbik egyik oszlopos tagjára aki megtért hozzájuk! OKULJ EBBŐL AZ ÍRÁSBÓL, NEKEM IS NAGY SEGÍTSÉG VOLT - HA BÁR TUDTAM ÉREZTEM, DE ÍGY AMIKOR MÁS IS LEÍRJA ÉS SZEMBESÜLTEM VELE - EREIMBEN MEGFAGYOTT A VÉR.... FELKEL ENGEDNIE MERT DERMEDTEN KÜZDENI LEHETETLEN NEKEM IS!

CIGÁNYOK

Gelsi Kati Átfutottam. Azt javasolnám javítani, hogy 1867-ben vándoroltak ránk egy millióan, már jóval korábban megjelentek Magyarországon. Az 1222-ben kiadott Aranybulla - utólag megszámozott - 24. Törvénye kimondja, hogy zsidó nem vállalhat állami vagy pénzügyekkel összefüggő tisztséget. Nyilván komoly oka, alapja volt II. Andrásnak, hogy ezt fontosnak tartotta törvénybe iktatni.
Most már egyébként ott tartanak, hogy nem elégszenek meg az eddigi történelemhamisításokkal, azt próbálják bizonyítani, hogy már Árpád is zsidó volt, a kislétszámú magyarok pedig egyszerű határvédő csicskák voltak a kazár birodalomban, tehát tulajdonképpen ők foglalták el a Kárpát medencét és mi vagyunk a betolakodók. Ennek ugye az Aranybulla némileg ellentmond.

Válasz

kiss lászló üzente 3 hete

SZELEKTÁLÁS!

Hol van a folytatása? Kérdezem ma 2019.01.29-án 13:11 óra kor id. Kiss László reagálásom, miközben semmi kétségem az írás felé meg kell jegyeznem, hogy a sorrend a pénz és a fegyver is hamis, ugyan is ezt hitetik el velünk ma….
- de a jövőben nem lesz pénzautomata - de lesz helyette egy másik, amelyiken vagy az ujjlenyomatoddal vagy a szemed íriszével tudsz meg élni - pl. bele nézel az vissza igazol oké velünk VAGY KÖZÉNK- hozzánk tartozol vásárolhatsz! ITT SEMMI MÁSSAL NINCS BAJ CSAK A TUDATTAL - NEM TUDSZ ÉS MINDENT ELHITETNEK VELED NEM SEMMI! MEGSZÜNTETI A PÉNZT ÉS KIZÁR A TÁRSADALMÁBÓL, AMIVEL ELPUSZTÍT, VAGY DOLGOZOLNEKI TOVÁBBRA IS RABSZOLGAKÉNT – EZ LESZ A JÖVŐBEN! LENT ÍROM, HOGYAN KÉSZÍT MAGÁNAK SZEMÉLYEK ADATBANKJÁT MELYET SZELEKTÁL MAJD!
http://network.hu/spartakusz/blog/laszlo-blogja/mar-nem-felek


László Kiss
NEM BÖKI KI A SZEMEDET MAGYAR? GYÁSZOLTATJÁK VELED HAZÁD KÁRPÁTOK ELVESZTÉSÉT FEKETE GYÁSZ SZALAGGAL - MI KÖZBEN SZELEKTÁLJÁK AZ ÚJ LAKÓKAT! A JÓ FRANCBA! ENNEK ELLENÉRE ÉN IS GYŰJTÖTTEM 10 ALÁÍRÁST ÉS ELKÜLDTEM NEKIK!
István Dr-Ing-Sebestyén-Teleki
jan. 16. 8:42
Műveletek
Nagy léptekkel folyik a célország előkészítése a tömeges zsidó betelepedésre!
********************

Soltész Izraelben: “Érthetetlen számunkra, ha antiszemitizmussal vádolnak bennünket”

Írta: MTI / Shiri Zsuzsa - 2019-01-14

Izrael és Magyarország vallási kapcsolatainak erősítéséről tárgyalt vasárnap Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára Jeruzsálemben David Lau askenázi főrabbival és Jichák Vaknin izraeli vallásügyi miniszterrel.

Soltész Miklós az askenázi főrabbi meghívására tett látogatást, amelynek aktualitását – mint tárgyalásai után az MTI-nek elmondta – elsősorban a főleg Európában, de szerte a világban is elindult változások adják,

a migrációval kapcsolatos nehézségek, Nyugat-Európában pedig az antiszemitizmus megerősödése.

Az államtitkár elmondta, hogy nagyon fontos Magyarország, illetve a magyar kormány válasza ezekre a kihívásokra, és élethelyzetekre.

“Kiemelkedő jelentőségű egyrészt, hogy milyen mértékben támogatjuk, segítjük a Magyarországon élő zsidó közösségeket, másrészt, hogy miként reagálunk a Nyugat-Európában említett folyamatokra”- hangsúlyozta az államtitkár.

A Soltész Miklós vezette magyar delegáció, amelynek tagja Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbija is, szombaton érkezett háromnapos látogatásra Izraelbe.

A magyar politikus a David Lau főrabbival, valamint Jichák Vaknin vallásügyi miniszterrel folytatott tárgyalásokon ismertette azokat a lépéseket, amelyeket Magyarország tett az utóbbi időkben. Ezek közül kiemelte, hogy az egyházügyi törvényben teljes mértékben biztosított mind az ortodox, mind a többi zsidó közösség számára az egyházként való működés, valamint a közfeladatok, a szociális vagy oktatási tevékenység ellátásának lehetősége.

“Ezért mind Vaknin miniszter, mind Lau főrabbi örömét fejezte ki”- mondta Soltész Miklós.

Az államtitkár felhívta a figyelmet arra, hogy a büntető törvénykönyv részévé vált a holokauszttagadás elítélése, valamint hogy a Tett és Védelem Alapítványon keresztül a magyar kormány közel másfél millió euróval hozzájárul az antiszemitizmus monitorozásához Brüsszelben.

Magyarország emlékezetpolitikájába beletartozik többek közt az izraeli főrabbi Orbán Viktor miniszterelnökhöz intézett kérése is, hogy kutassák fel és a zsidó hagyományok szerint temessék el a náci megszállás idején Budapesten a Dunába lőtt zsidó áldozatokat, ennek előkészítése már meg is kezdődött – tette hozzá.

“Érthetetlen számunkra, ha antiszemitizmussal vádolnak bennünket,

hiszen Magyarország élen jár az antiszemitizmus elleni harcban. Nálunk a zsidó közösségek biztonságban élnek, míg szerte Európában számos zsidó közösség mindennapi életét befolyásolja az antiszemitizmus, sőt, vannak, akik emiatt kénytelenek elhagyni szülőföldjüket. Ilyet Magyarországon nem lehet ilyet tapasztalni” – hangsúlyozta Soltész Miklós.

Az államtitkár Izraelben ismertette az egyházak kiemelkedő magyarországi támogatási rendszerét, és ennek keretében a zsinagóga- és temetőfelújítási projekteket, amelyek a jelenlegi országhatárokat átlépve, a történelmi Magyarországon, Kárpátalján, Partiumban és Vajdaságban is zajlanak.

Kiemelte, hogy a két ország miniszterelnöke az utóbbi években nagyon jó kapcsolatot épített ki egymással, ami pozitívan hat a magyarországi zsidó közösségekre is.

“Azt is megköszöntem, hogy Izrael segíti, illetve elfogadja a keresztények jelenlétét akár Jeruzsálemben is, mert ennek történelmi, egyházi szempontból óriási a jelentősége” – mondta az államtitkár, aki

budapesti látogatásra hívta meg az izraeli vallásügyi minisztert.

Soltész Miklós hangsúlyozta, hogy izraeli partnerei tudnak a magyarországi zsidó közösségek reneszánszáról, már jártak Budapesten.

“A beszélgetések során tapasztaltam, hogy ezek az élmények beléjük vésődtek. A miniszter úr említette, hogy Budapest utcáin fején kipával járt, és ezért senki nem sértegette, bántotta, de ugyanezt több nyugat-európai városban már nem tudná megtenni” – hangoztatta az államtitkár.

foto:
Köves Slomó EMIH vezető rabbi, Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára, Jichák Vaknin izraeli vallásügyi miniszter és Benkő Levente, Magyarország izraeli nagykövete. Fotó: MTI/Kallos Bea

Válasz

kiss lászló üzente 3 hete

MIVEL KELL SZEMBENÉZNÜNK 2019-BEN?/

Montecuccoli sokszor idézett helytálló megállapítása szerint a háborúhoz pedig három dolog kellett: pénz, pénz és pénz. A küzdelmekben tehát a pénz döntött. S nemcsak döntött, hanem suba alatt önmaga készítette elő a fegyveres össze-csapásokat. A FED 1913-as megalapítása óta az Új Világban kiagyalt magánpénzhatalom mesterkedett kiprovokálni, irányítani szinte minden háborús konfliktust, beleértve a világháborúkat. Úgyszintén vezényli a két nagy amerikai pártot, s magát az elnököt, bárki is az. A pártok mindenkori vezetőinek jó (azaz rosszabbik) része a FED zsebében van, az elnök pedig, ha szembeszáll vele, könnyen Kennedy sorsára juthat. A második világháborút követően „tökéletesedett”, a rendszer, világméretűvé terjeszkedett: létrehozták a Világbankot és a Nemzetközi Valutaalapot, amelyek formálisan ugyan az ENSZ-hez kapcsolódnak, de a FED-el szigorúan egyeztetett munkamegosztásban ugyanazt a szerepet játsszák hatékonyabban, áttekinthetetlenül és ellenőrizhetetlenül. Rátelepedtek a nemzetállamok központi bankjaira, s úgy működtetik a rendszert, hogy döntéseik ellen semmiféle jogorvoslatnak helye nincs.

A fegyver tehát szolgálati szerepet játszott, törte az utat pénznek; a saját létét máig is tagadó magánpénzhatalom viszont, a háttérben maradva, döntött. A fegyverforgatók pedig „jogosan” milliószámra gyilkolták egymást. Az emberiség érdekeinek szempontjából nézve ezért volt és lesz értelmetlen minden háború. A pénz képezte a hatalmat, a látszólagos fontossági sorrend mégis így nézett ki: fegyverek, pénz. Mostanában, bár a lényeg változatlan, fordul a kocka: a pénz mind nyíltabban tolakszik előtérbe. Szolgálat helyett – amire az emberiség létrehozta – önállósítja magát, mindent meghatározó tekintélyelvű erővé válik. Az új képlet tehát: pénz, fegyverek. Őszintébb, már amennyire a tőke esetében egyáltalán lehet őszinteségről beszélni. Annak tudata, hogy túl sokat veszítene egy nukleáris-kibernetikai háborúban, szülte a tendenciát, hogy a fegyverek vezető helyét egyre inkább a pénz foglalja el formálisan is. E szerepcsere a szemünk előtt zajlik, de nem fejeződött be, elhúzódik és nem is lesz teljes.

Mi emberek tehát mindeddig eszköz és áldozat voltunk a sajátmagunk által megalkotott fegyvereinket és pénzünket kisajátító szűk csoport kezében. Katonák, civilek egyaránt. Mert hagytuk, hogy az elvtelenül összetartó pénzhatalmi érdekcsoport országhatárokat átlépve, világméretekben uraljon anyagiakat, eszméket. S ha hagyjuk, hogy továbbra is e nemzetektől elidegenült, faji alapon is összetartó gátlástalan, telhetetlen csoportocskától függjünk, ezután is eszközeik maradunk, s így is végezzük. Az általa elképzelt új gazdasági világrend és világkormány minden szent emberi öntudattól és önállóságtól megfosztott, csak termelő és fogyasztó engedelmes tömegemberévé válunk. Az ijesztő távlat okán történelmi feladatunk, hogy akcióképesekké váljunk, mert az önmagát immár mindenhatónak képzelő háttérhatalmi csoport újabb fenyegetésekkel terhes jövőt szán az emberiségnek. Nem legyőzhetetlen, de veszélyes, az emberiség létét is lelkiismeretlenül kockára tevő ellenfél; két komoly fegyvere az életet egyre inkább uraló pénz és a gátlástalan faji összetartás, s mindkettő immár túl hosszú ideje keseríti világszerte az ember életét.

Szerepcsere nem változtat a lényegen

A nukleáris, majd a kibernetikai fegyverek tömeges megjelenésével a hadviselés ugrásszerű minőségi fejlődésen ment át. Egyértelművé vált, hogy a háború a kölcsönös megsemmisülés, de lehet, hogy az emberiség kihalásának veszélyével jár. Merthogy a már létező fegyverek is több mint elegendőek az emberiség kiirtásához, különös tekintettel arra, hogy nyíltan (Észak-Korea), vagy még a nyilvánvalót is tagadva (Izrael), elkerülhetetlenül újabb és újabb államok jutnak hozzá a nukleáris és a kibernetikai fegyverekhez. A pénzügyi háttérhatalom busásan jövedelmező módszere, a katonai összecsapások provokálása és fegyverszállítás minden harcoló félnek, bármennyire csábító, a nukleáris háborúba átnövés eshetősége miatt korlátozottabban alkalmazható. Ahogy a közlekedési eszközök hatványozott megsokszorozódása a gyors, kényelmes és biztonságos közlekedés legfőbb akadályává vált, úgy a haditechnikában vágtázó kvantumalapú mesterséges intelligencia az emberi civilizáció megsemmisítésének eszközévé válhat. Bár a hagyományos fegyverek az alkalmazhatóság határain belül maradnak, sem ezek, sem a nukleáris fegyverek további fejlesztésének nincs értelme, a gyakorlatban azonban a tőke pénzéhsége öncélúan viszi tovább. Folyik a fegyverkezés a fegyverkezésért. Annak vélelmében, hogy aki a legújabb fegyvernemeket uralja, azé lehet az elrettentő katonai fölény, amivel azonban az önpusztulás veszélye miatt ő sem tud mit kezdeni. Mindezek fényében módosul, sőt a visszájára fordul Clausewitz klasszikus, hosszú ideig érvényes megállapítása is, miszerint a háború a politika folytatása más eszközökkel. Az emberiség létének a fenyegetettsége elvben a politikai megoldások felé kényszeríti a nemzetközi szereplőket, s ezáltal a politikának egyre inkább a háború elkerülésének eszközévé kell válnia.

Ám ma még háború folyik a világban, amit talán nem alaptalanul neveznek harmadik világháborúnak, s amelynek kezdeményezését a pénzügyi háttérhatalom ezúttal nem európai országra bízta. Sőt e háború főleg Európa ellen folyik. Mindenekelőtt a legerősebb európai országot, Németországot iktatták ki a saját hazaárulóik, valamint az EU vezetőinek segítségével. Ők – akik között egyre több a nő – nemcsak árulók és önveszélyesek, hanem gyilkosok is. Ne riadjunk meg e szótól. Nincs mit hitetlenkedni raja, hiszen szemtanúi vagyunk: nemcsak szélesebb jogokkal látják el a betolakodókat, mint a saját nemzeti állampolgáraikat, hanem hagyják, hogy erőszakolják, gyilkolják nemzettársaikat.

Tanúi vagyunk új háborús módszerek alkalmazásának is, amelyekről sokszor meg sem állapítható, hogy támadó, vagy védekező fél alkalmazza, de még az sem, hogy ha valakik jóhiszeműen a zászlaja alá állnak, akkor kinek az érdekeit szolgálják. Elnevezésük is sokféle: korlátozott, aránytalan, szabálytalan, aszimmetrikus, hibrid hadviselés, geopolitikai terjeszkedés, „politikailag korrekt” kommunikációs hadjárat, lejáratás, megtévesztés, hazugság, szellemi partizánharc rendbontás előidézése céljával, valamint állami terrorizmus, amit vagy a demokrácia terjesztésének ürügyével folytatnak, miközben mindezzel Oroszországot és Putyint vádolják, avagy a szélsőségesnek mondott erők nyakába varrják. E harcmodor felöleli a visszaélést mindenekelőtt a civil szervezetekkel, de a szexszel és a vallással is. A legveszélyesebb formája pedig a népvándoroltatás kikényszerítése, erőszakos lakosságcsere Európában. Istent játszó ember-kísérlet, amihez megnyerték a személyesen fehérként is fekete Ferenc pápát. Eredmény: a volt európai gyarmatosítók utódjait a volt gyarmatosítottaik utódai gyarmatosítják.

Történelmi szerencsénk, hogy nekünk nem voltak gyarmataink, de az is, hogy ma vannak olyan vezetőink, akik mindezt látják, s tesznek is ellene. Védelmünkben, sőt Európa védelmében. Ha az európaiak a májusi EU-parlamenti választásokon nem állítják meg a betolakodókat és belső ügynökeiket, végzetes következményekkel kell szembenézniük. Ez esetben nekünk is, sőt nekünk duplán, amint alább kiderül.

E nem szokványos háború körülményei között helytálló és szükséges az EU-ban a tagállamoknál is elfogadottabb Soros agresszív akcióinak kemény bírálata, folytatni is kell. Ám érdemes odafigyelni rá, hogy akarva-akaratlanul hamis benyomást kelthetünk, ha csak őt, ügynökeit, szervezeteit bíráljuk. Gondoljunk a pénz jellegére e tekintetben is. Soros egymaga, egyrészt nem áldozná saját pénzét e célokra, nem is futná neki ennyire, másrészt a pénzügyi háttérhatalom céljairól van szó, amelyeket e hatalom pénzel. Soros a faltörő kosuk, előőrsük. Taktikailag érthető, hogy nem a Soros mögött álló pénzügyi elitet és más politikai erőket bíráljuk (feltűnően kímélve a háttérben főszerepet játszó USA-t és Izraelt). Pedig ezt kellene tennünk, hiszen a világ már felismerte, miről van szó. Sőt, ezek az erők tudják, hogy mi is tudjuk, ők állnak a háttérben. A vi .... hol van a folytatása? kérdezem ma 2019.01.29-án 13:11 óra kor id. Kiss László reagálásom, miközben semmi kétségem az írás felé meg kell jegyeznem, hogy a sorrend a pénz és a fegyver is hamis, ugyan is ezt hitetik el velünk ma - de a jövőben nem lesz pénzautomata - de lesz helyette egy másik, amelyiken vagy az ujjlenyomatoddal vagy a szemed íriszével tudsz meg élni - pl. bele nézel az vissza igazol oké velünk - hozzánk tartozol vásárolhatsz! ITT SEMMI MÁSSAL NINCS BAJ CSAK A TUDATTAL - NEM TUDSZ ÉS MINDENT ELHITETNEK VELED NEM SEMMI!

Válasz

kiss lászló üzente 3 hete

A HALÁL KÚLTÚRÁJA!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=LrQURi1YYbQ


László Kiss 1 másodperce
Király Álmos bácsi - keservéhez - a zalaegerszegi bíróság az én 110. oldalas bizonyítékokkal ellátott keresetemet is elutasította - ez van kommunista ifjúsági szövetségi KISZ.titkári hatalomban - jogorvoslatra a gyarmaton a magyar nem számítson... bubo Ceri írását helyén valónak tartom - halálkultúrája szót először Kubinyí úrtól hallottam - sajnos igaza van mint bubonak!

bubo Ceri 4 perce
De bizony törvényszerű, hogy a pártokban is, meg mindenhol aljas harcosok kerülnek az élre. Aki nem ilyen az nem lehet vezető, mert nem eléggé jó versenyző. Kubinyi úrnak is ez a nagy tévedése! Mit nem lehet ezen felfogni és hányszor írjam le, hogy egy aljas rendszerben nem lehet más az általános igazság. Az aljasság célravezető! Hihetetlen, hogy emberek ezt nem tudják belátni, felfogni! Ráadásul olyanok, akik tematizálni akarnak, szellemi irányzatot vezetnek, stb. Ez ha úgy tetszik egy alapvető - fizikaitól minden másra is érvényes - törvénye a világnak. Entrópiának hívják a természettudományban. A lényege az, hogy minden az alacsonyabb energetikai szint felé mozog, hacsak nem fektetünk energiát be. Ez a plusz energia az életből jöhet. Ember, társadalom esetében ez azt jelenti, hogy jók vagyunk. Ezért nehezebb jónak lenni, mert ez azt jelenti, hogy önként lemondunk anyagi természetű előnyökről mások javára. Erről szólnak Jézus tanai, ezt jelenti a szeretet fogalma. És ennek megyünk ellene emberiség szintjén évezredek óta. Ezért nevezhetjük a kultúránkat halál kultúrának. A modern filozófiában ez az életellenesség a materializmust jelenti. És ezért nem lehet - sőt logikai következetlenség, őrültség - a judaizmus és a kereszténység között egység. Mert az életnek és a halálnak alapvetően ellentétes az iránya, a jelentése. A judaizmus, rasszista alapon írja elő az élősködést (kiválasztottság). Egyenesen istentől eredezteti. A kapitalizmus ugyan nem írja elő parancsként az élősködést, de a lélek eltörlésével, az anyagiság (materializmus) egyedüli létjogosultságával megengedi, sőt egyenesen követendőnek állítja be az élősködést, mindenki másnak a kizsákmányolását. A természet parancsa, törvénye, hogy az erősebb leharcolja a gyengébbet. Ez számít sikernek, ez érdemel megbecsülést. Judaizmus, cionizmus, globalizmus. Ez a fejlődési vonala a JHVH nevű sátánnak a fehér ember építette civilizációban. És ezen az sem változtat, hogy a rendszer időközben deszakralizálódott. Az élősködéshez a ma emberének már nincs szüksége szakrális parancsra, engedélyre, mert a modern ember nagy ívben tesz a lélekre és az abból fakadó erkölcsre. Sőt tagadja az előbbi létét is, így aztán az utóbbi sem létezik számára. Már meg sem kell magyaráznia önmagának sem, hogy miért elégszik meg az az állati létszinttel. Sőt annak is egy csökevényes formájával, amely a fajfenntartást sem tartja dolgának, amely az állatokban azért ösztön szinten mégiscsak megvan. A mai modern viselkedés a sáskajárást utánozza. A vége is ugyanaz lesz. A 2 lábon járó rovarok letarolt föld akciója után kipusztul raj.

Válasz

kiss lászló üzente 3 hete

WESTERN
Helyett wurslin
Ugye nem értitek – Bende István váltott - és leírta közérthetően a képet, örülök, hogy vitánk erre az útra terelte! Ágnes Laci írja, hogy munkája rendbe van téve, sajnos ez nem igaz – mert nem teljes!
Ebből a csapdából szabadulni kell – leírtam hogyan - e cikkem címe, „…a rendőrök jelentős része éhbérért dolgozik…” ennek elolvasásával érthető ez az írásom…
Most a nyugati és kelleti, sémáról írok – mert tudnunk kell, azt, hogy hogyan gondolkodnak…. tehát azt mindenki tudja, ha más honnan nem akkor a western filmekből, hogy a sérelmeket helyben és gyorsan rendezték le – aki előbb kikapta a pisztolyát és tudod pontosan lőni az győzött…..
DE KÉNYESEN VIGYÁZTAK ARRA, hogy FEGYVER LEGYEN NÁLA ÉS ANNAK HASZNÁLATÁRA MOZDULATOT TEGYEN – MERT HA FEGYVERTELENT LŐTT LE – VAGY HÁTULRÓL ORVUL AKKOR AZT A BÜNTETÉST KAPTA MINT A LÓ ÉS MARHA TOLVAJ – FELAKASZTOTTÁK!
Ma a keleti nem westernen ha nem elneveztem wurslinak - pont ellenkezőleg mennek a dolgok! Korábban leírtam ezt is a sakk játszmával példázva – most csak röviden – ha a döbrögi leül sakkozni a libapásztorral, menet közben változtatja meg Döbrögi - az addigi ismert és elfogadott szabályokat, oly módon, hogy nyerje a partit!
Tehát ugye értjük a keleti westernbe – wurslinba is bele kell tenni a kontrollt és a híressé vált szabad rendőr csapatok hősiességét ott Texas Ranger nevezték őket… akik üldözőbe vették a gyilkosokat – bűnözőket – rablókat – csalókat – kész háborút folytattak ellenük – félelem nélkül!
Na ezt írtam le, hogy itt nálunk is meg kell alakítani a rendőr szabad csapatokat --- ezt a CSAPDÁBÓL SZABADULNI KELL c. írásomban írtam le részletesen…
Itt nálunk keleten az ellenük való hadjárat törvényességét az adja meg nekünk , hogy mint írtam – idézem magam: „…..„….A rendőri intézkedés során annak jogszerűsége nem vonható kétségbe, kivéve ha a jogszerűtlenség mérlegelés nélkül, kétséget kizáróan megállapítható…”
És ez nem megállapítható, ha nem bizonyított 2012.01.01-től
Nekik viszont a törvénytelenség állapotát a mai napig mert nem tudja bizonyítani ellenkezőjét – mert a tényt nem lehet más képen tálalni…
Mi magyarok az alkotmányos válságban az eszközként használt lehetőséget nem a hatalom elérésének egyik létrafokának tekintjük, ha nem a szabadság , a függetlenség és semlegesség elérésének kezdeti fokának tiszteljük és alkalmazzuk! Ma már nagyon eldurvult belpolitikai helyzetben!
Bázakerettye, 2019. január 28. id. Kiss László

Válasz

kiss lászló üzente 3 hete

a rendőrök jelentős része éhbérért dolgozik
A LENTI LINKEN OLVASTAM Ma 2019. január 27.-ÉN - EMLÉKEZTEM ÉS AZT KÖZLÖM VELETEK MOST!
http://postaimre.magyarnemzetikormany.com/news.php?readmore=3556
A FŐRENDŐRŐK MILLIÓMÓSÓK – MILLIÁRDOSOK LETTEK,
A KIS RENDŐR MEG MINIMÁLBÉRÉRT VÉDI ŐKET PARANCSUKRA A SZEGÉNY NÉPET BÜNTETI!
„….A rendőri intézkedés során annak jogszerűsége nem vonható kétségbe, kivéve ha a jogszerűtlenség mérlegelés nélkül, kétséget kizáróan megállapítható…”
És ez nem megállapítható, ha nem bizonyított 2012.01.01-től
Egy emlékem velük:
RENDŐRI INTÉZKEDÉS?
Most értem haza 2018. október 27.-én és 11:39 óra van a Bázakerettyei pékségből … az oda tartó utam során a régi ökör italbolt bejáratánál a gyalogutat elzárva állt egy rendőrségi autó mellette két fiatal rendőr aki autókat állított meg…
– egyet láttam… amikor hozzájuk értem, nagy hanggal rájuk szóltam – „…na mi van fiúk dolgoztok?...” persze felelik azok ellenőrizünk és büntetünk…” ahhoz értetek de mint olvasom szolgálunk és védünk – de kit….
– a bűnözőket fognátok el inkább – nem a feladatunk a körzeti orvos se végez szív műtétet…” na ne mondja nekem - még meg sem születtél már akkor én rendőr voltam – ez a dolgunk… még motyogtak valamit de már nem hallottam, mert eltávolodtam tőlük…. ami érdekes kb. nem telt el 10 perc se a visszavezető utamon már nem voltak ott!
Pedig – ha kötötték volna a Varjut a karóhoz elmondtam volna – illetve megkérdeztem volna tőlük ők mire esküdtek fel a köztársaságra vagy simán csak a Magyarország nevű kamu magán államra…
meg stb. ez most nem sikerült – meglógtak… amikor mi ellenőriztünk – nem 10 percet álltunk egy helyen, ha nem min. Félórát… meg stb. jutott eszembe ZALAI Hírlap közlekedési tudósítása is – amit ismételten elmesélek nektek:
Valamikor 1976 után történt fiatal kezdő rendőrként egy közlekedési rendőrrel és egy újságíróval a nagykanizsai un. hetesen közúti ellenőrzést hajtottunk végre 1.óra időm tartamban… Fő útvonal így ki voltak tiltva az állati erővel vont járművek róla….
Ellenőrző szolgálatunkat egy útkereszteződésben tartottuk, ha jó emlékszek Zalacsány faluba vezető kereszteződésben a főútvonalon… amikor észleltük, hogy egy tehenes szekér közeledik a fő úton felénk…. amikor oda ért a közlekedési rendőr intézkedett vele szemben….
Jó napot Bácsi – Jó napot volt a rövid válasz… Nem ismeri maga a KRESZT? Az öreg paraszt bácsi rá nézett és elmerengett – kis idő múlva megszólalt ne haragudjon rendőr elvtárs, de ilyen nevezetű nincs a faluban… a RENDŐR jó – jó bácsi itt nem szabad közlekedni gyorsan jöjjön le a főútról és a bácsi bekanyarodott faluja felé….
megúszta egy figyelmeztetéssel… ha nem hiszed el - akkor Zala- Hírlap lehozta – keresd meg – ÉS EZT KI KELLETT BÍRNUNK NEVETÉS NÉLKÜL – CSAK UTÁNA, AMIKOR MÁR NEM HALLHATTA NEVETTÜK KI MAGUNKAT!
****************************************************************************
ÉS EGY FRISSEBB EMLÉK – AMIKOR ELŐSZÖR LÁTTAM, HOGY RENDŐREGYENRÚHÁBAN ROHAMOZZÁK MEG EGY LAKÁS BEJÁRATIAJTATJÁT – HÁT ELSZÖRNYEDTEM – DE HISZ EZEK NEM RENDŐRŐK kik védenek - óvnak törvényt betartják és tartatják , ha nem - EZEK BETÖRÖK! (egy kilakoltatásnál láttam egy videón , illetve azóta többön…)
És a cikk:
A rendőri intézkedés során annak jogszerűsége nem vonható kétségbe, kivéve ha a jogszerűtlenség mérlegelés nélkül, kétséget kizáróan megállapítható
Innen idéztem: https://cegvezetokklubja.hu/2009/07/1-mit-jelent-a-birosagi-vegrehajtas/
„…1.2. Végrehajtási kényszer
A bírósági végrehajtás során állami kényszerrel is el kell érni, hogy a pénzfizetésre, illetőleg az egyéb magatartásra kötelezett (a Vht. szóhasználatában: adós) teljesítse a kötelezettségét. Az állami kényszer elsősorban az adós vagyoni jogait korlátozhatja, kivételesen azonban az adós személyiségi jogait is érintheti.
1.2.1. Rendőrségi közreműködés
Az adós személye elleni kényszercselekményt - a bíróság, illetőleg a bírósági végrehajtó intézkedése alapján - a rendőrség végzi el. A rendőrség jogosult és köteles mindazokat a kényszerítő intézkedéseket megtenni, és kényszerítő eszközöket alkalmazni, amelyek a rendőrségről szóló jogszabályok szerint megtehetők, illetőleg alkalmazhatók, és az adott esetben a végrehajtás eredményes befejezéséhez szükségesek.
A rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény szerint a jogszabályi előírások végrehajtását szolgáló rend¬őri intézkedésnek mindenki köteles magát alávetni, és a rendőr utasításának engedelmeskedni. A rendőri intézkedés során annak jogszerűsége nem vonható kétségbe, kivéve ha a jogszerűtlenség mérlegelés nélkül, kétséget kizáróan megállapítható. A rendőr jogszerű intézkedésének való ellenszegülés esetén a törvényben meghatározott intézkedések és kényszerítő eszközök alkalmazhatók.
A végrehajtási eljárásban a rendőr kirendelésének törvényességéért a végrehajtást elrendelő szerv vezetője a felelős.
1.2.1.1. Behatolás magánlakásba
A rendőr magánlakásba bebocsátás vagy hatósági határozat nélkül nem léphet be, illetve nem hatolhat be, kivéve például végrehajtási eljárás lefolytatása céljából, ha az abban való közreműködés - jogszabály alapján - a rendőrség számára kötelező.
A magánlakásban való tartózkodás csak a feladat végrehajtásához szükséges ideig tarthat.
(A rendőr a feladata ellátása során beléphet a magánlakásnak nem minősülő egyéb helyre, és ott az intézmény rendjének lehetőség szerinti tiszteletben tartásával intézkedhet.)
1.2.1.2. Személy elleni kényszercselekmények
A rendőr - intézkedése során - az ellenszegülés megtörésére testi erővel cselekvésre vagy a cselekvés abbahagyására kényszerítést (testi kényszert) alkalmazhat.
A rendőr a szolgálatban rendszeresített, vegyi vagy elektromos sokkolóeszközt, illetőleg rendőrbotot vagy kardlapot alkalmazhat
- a mások vagy saját életét, testi épségét, illetőleg a vagyonbiztonságot közvetlenül veszélyeztető támadás elhárítására,
- a jogszerű rendőri intézkedéssel szembeni ellenszegülés megtörésére.
A rendőr a szolgálatban rendszeresített gumilövedéket, illetve pirotechnikai eszközt, könnygázgránátot, elfogóhálót, ingerlőgázt, továbbá vízágyút alkalmazhat a mások vagy saját élete, testi épsége, illetőleg a vagyonbiztonság közvetlen veszélyeztetésének elhárítására, vagy ha a lőfegyverhasználat feltételei fennállnak.
A rendőr szájkosárral ellátott szolgálati kutyát - pórázon vagy anélkül - kényszerítő eszközként akkor alkalmazhat, ha a testi kényszer alkalmazásának feltételei fennállnak. Szájkosár és póráz nélküli szolgálati kutya alkalmazható
- súlyos sérüléssel fenyegető támadás elhárítására;
- a rendőr személye ellen intézett támadás, vagy az életét, testi épségét közvetlenül fenyegető magatartás elhárítására.
A rendőrt a lőfegyver-használati jog - a jogos védelem és a végszükség esetein kívül - többek között az élet elleni közvetlen fenyegetés vagy támadás elhárítására, illetve a saját élete, testi épsége, személyes szabadsága ellen intézett támadás elhárítására illeti meg….” stb. fenti linken olvashatod…..
Szóval figyelemmel kísértem a tegnapi és mai („rendőri”) erőszakkal párosult kilakoltatásokat!A rendőri szót idézőjelbe és zárójelbe tettem, mert se a tegnapi se a mai intézkedésük nem volt jogszerű – sőt jogalapja se volt! Mert az alkotmányos válság óta 2012.01.01.től jogalap nélkül tevékenykednek, mind azon hatósági intézmények dolgozói, akiket vagy megtévesztettek, vagy tudatosan elfogadták az un. orbáni alaptörvényt! Erre a tényre felhívták az ott intézkedőket – amit figyelmen kívül hagyva lefolytatták, mint említettem erőszakkal az intézkedésüket! Fent leírtam, hogy egy normális államban, demokráciában jog és igazságszolgáltatás esetén ez nem fordulhatott volna elő – de megtörtént – innentől fogva nincs miről tárgyalnunk velük – fizikai erőszakra is fizikai erőszakkal kell válaszolnunk! Ha csak a főügyészség, mivel a megtörténésnek hiányára hivatkozva nem tette dolgát ezen esetben - meg fogja tenni a dolgát, és hivatalosan a kamu államban enyhíteni fogja a résztvevők felelősségét, ugyan is a főügyészség is az érvénytelen alaptörvényei alapján jár el, ami nem jogszerű így nem is hivatalos – de enyhítő körülményként lenne figyelembe véve a jövőben, amikor helyre áll a jog és igazság rendje hazánkban Magyarországon! Akkor még egyszer – igen a jogszerűtlenség mérlegelése nélkül, kétséget kizáróan megállapítható lett volna, a helyszínen, de ehhez semmi hajlandóságot nem mutattak az ott levő intézkedők – csak azt hajtogatta, hogy felszólítjuk, hogy hagyják el a helyszínt….stb. – a feltett kérdésekre sem válaszolva, amit videó bizonyít – és stb. tehát lerítt róluk azon akarat. hogy minden képen területet lakást foglalnak! És meg is tették…. hiányoltam Hajnal János az intézkedők felé való tény felolvasását – közlését röviden…. „…A rendőri intézkedés során annak jogszerűsége nem vonható kétségbe, kivéve, ha a jogszerűtlenség mérlegelés nélkül, kétséget kizáróan megállapítható…”
Küldöm ma 2018. augusztus 15. Bázakerettyéről ma már nem aktív rendőr id. Kiss László
KIEGÉSZÍTÉS: folyt.köv.
ÜGYVÉD
https://www.facebook.com/groups/urogdine.kocsis.zsuzsa/permalink/1824358197653548/


„…Határozottan elmondjuk önnek akik itt vagyunk, hogy ön jogszerűtlenül, sőt érvénytelen törvények alapján jár el velünk szemben, melyet minden kétségét kizáróan a láncolatok olyan összefüggésében bizonyítjuk - tárjuk ön elé melyben sehol kétség nem merül fel, és cáfolhatatlan bizonyossággal bizonyítjuk önnek, hogy bűncselekmények sorát követi el ha tovább folytatja velünk szembe jogszerűtlen intézkedését…
A VALÓSÁG EZ!

Ma 2018. július 21. befejezem e munkám: HA MEGÉRTETTED, AMIT ÍRTAM (lent újból idézem) AKI OLVASSA E SORAIMAT – akkor tedd a dolgodat
HA NEM ÉRTETTED MEG AKKOR OSZTÁLYT ISMÉTELSZ!
https://www.facebook.com/groups/nemmegyekszavazni/permalink/658808641139244/

ÉS AKKOR ÚJBÓL:
„…Idézem: „…. László Kiss Érvényes a 2012.01.01.tól levő alaptörvény - igen vagy nem?
László Marczingós László Kiss a jogalkotó hozta meg a törvényt arra irányadó rendben? Ha így volt, akkor a törvény létezik……”
továbbá:
László Kiss Hédi Szabó ez is jó megközelítés - de én is írtam már előre le ide másolom: Szóval az én értelmezésemben nekünk nem azt kell bizonyítani, hogy az alaptörvény érvénytelen – ha nem azt, hogy nem az arra hívatott hozta a törvényt! Ezt hogyan tudom bizonyítani? Ezt valójában a 20 oldalasban leírtuk Bende úr és stb-ek – de jogi nyelven kellene nekik leírni mert úgy értik – úgy ahogy nálam sem értette az egyetemet végzett kérdésemet! Ahhoz viszont valóban jogi egyetem végzése szükséges. Eddig jutottam elemzésben! Ma – holnap lehet, hogy többet tudok!
Hédi Szabó Még egyszer - értik ők, csak nem ez a dolguk!!! Mind megvásárolt szarházi!!!
László Kiss Hédi Szabó jó akkor újból : "... a jogalkotó hozta meg a törvényt arra irányadó rendben? Ha így volt, akkor a törvény létezik...." leírja először megkérdezi - majd válaszol rá - ha így volt - tehát a logika nyelvén nem biztos benne kételkedik ha így volt - a két mondattal ki mondta jogilag - lehet, hogy nem akarta de így sikerült bizony bizony TÖRVÉNYTELENÜL történt a törvény alkotása!....”


SZERETETTEL KÜLDÖM MINDEN EMBERNEK ÉN ID. KISS LÁSZLÓ MA: 2018. július 21.-ÉN ………..óra--- KOR! BÁZAKERETTYÉRŐL!

Utóirat: a linkben szereplő ügyvéddel beszéltem, illetve írásban szót váltottam:
SIKER:
https://civilkontroll.com/devizahitel-kezdodik-magyarorszagon-is-fizetni-fog-az-otp/
kiegészítésem ma 2019. január 27.
#145 | spartakusz - 2018.12.07. 06:04:40
A CSAPDÁBÓL MEG KELL SZABADULNI!
A alakítsátok meg az ÖNKÉNTES RENDŐRSÉG feliratú sárgamellényeseket polgárőr egyenruhában - feladata a rend a jog és lét biztonság visszaállítás - bűnözők első-lépcsőben való megfélemlítése politikusok jobb útra térítése legyen! A hivatásos állomány pedig az ALKOTMÁNY RENDŐRSÉG A FELIRATÚ RÉSZLEGÉT - EZ MIND MAGYAR LEGYEN!

ITT A PÉLDA:

a duma ment ; itt az ideje, hogy már a feladatokat osszuk ki ;
első a cél meghatározása ; mi lesz azután ha az orbáni maffia magán állama megszűnik?
Munkára fel ; kérem az ötleteket ; id. Kiss László

Eva Sebestyén-Teleki Mussolini is ìgy èpìtette fel a csapatät: besegìtett a rendöröknek. A végén olyan erös lett a csapata, ès olyan hälozata lett a rendörsègen belül, hogy elkergette a kormänyt!


******************************************

Elegük lett a tehetetlen hatóságokból a svéd nacionalistáknak, ezért 15-20 fős csapatokba szerveződtek és könnygázszóró palackkal, viperával (Svédországban rendszeresített eszköz rendőröknél, polgárőröknél) felfegyverkezve járják Stockholm utcáit! Vezetőjük Anders Johanson szerint összesen 12 ilyen csapat van, szerte a városban, akik váltják egymást, így alkalmanként 3-4 ilyen 15-20 főből álló csapat járőrözik!
Mivel a svéd törvények előírják, mindannyian elvégeztek egy polgárőr tanfolyamot, vizsgát tettek, így jogszerűen van náluk könnygázszóró palack valamint vipera és jogszerűen viselnek helyi polgárőr egyenruhát!
A dolog érdekessége, hogy mióta egy hete megkezdték a járőrözést egy migránst sem adtak át a rendőrségnek, de 43 migráns került kórházba súlyos, bántalmazásból származó sérülésekkel!
Feljelentést egy sérült migráns sem tett bántalmazás miatt, mindannyian úgy nyilatkoztak, hogy ;lépcsőn leesetek, így keletkezett a sérülésük! Az orvosok ezt elképzelhetetlennek tartják és jelezték gyanújukat a rendőrségnek, aki viszont tehetetlen, hiszen feljelentést egyik sértett sem tett a ;polgárőrök; ellen!


nyitókép: 888.
Forrás: T.T. http://www.malahi...VqaXT_R9Wg

ADJ MÉG ÖTLETET! MELY FIKCIÓ EGY KÉPZELETBEN - ID. KISS LÁSZLÓ KÜLDTE MINDENKINEK!
http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=465&c_start=140


Válasz

kiss lászló üzente 4 hete

nem jelent meg én legalábbis nem láttam a gépemen:
2019.01.22-én és most 5:42 óra van

Amerikai Népszava...... elgondolkodtam, az elmúlt napokban western filmeket néztem és egy szikraként szólt hozzám az évszám 1860 - hüm - elkezdtem hümmögni magamban és kiszámoltam 159 éve még milyen szinten éltek ott az emberek - ma meg 159 év múltával olyan fejlődést értek el amely irigylésre méltó - ugyan ennyi idő alatt egy őskultúrát a magyarokat mára feudális viszonyokra taszított vissza a politikus bűnözők tevékenysége! írtok szomorú eseményeket amik mostanában nálunk a maradék trianoni fel vonalzót - osztott egyik államában - gyarmaton Magyarország nevűn történik - ez nem baj - az lesz a baj és nektek, ha ti is ide juttok - aminek meg van minden esélye mert nálatok is a hatalom az ő kezükben van! Szóval csak azt akartam közölni - vigyázzatok - az igazságot a valóságot írjátok terjesszétek mert az szabaddá tesz tőlük bennetek!

Válasz

kiss lászló üzente 1 hónapja

Erzsébet Dienes Óriási karrier vár a Blankára. A deviancia kultuszában nélkülözhetetlen ez a tipus. De remélem, nem sokára azért visszaáll a kulturált világ is ehelyett az ideológia helyett, amelyikben kizárólag csak a blankucikat és az ő kedvenc példaképei engedik érvényesülni.
2
Kezelés
ImádomTovábbi reakciók megjelenítése
· Válasz · 1 órája
László Varga
László Varga Ostoba vagy te valami!
Kezelés
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
· Válasz · 34 perce
László Kiss
László Kiss László Varga tájékoztatlak: idióta= gyengeelméjű, hülye, elmebeteg,....ostoba, nehéz felfogású ember - na ilyenek a hasznos idiótái az orbáni rémuralomnak! Erzsébet okos hozzászólását kritizáltad oly módon, hogy nem értem vagy értem - ezt írtad: László Varga ostoba - vagy te valami..... vagy ki vagy? Realista? Olvasd ehhez fűződő álláspontom is: másolom: Realista szerint:
2019-01-19 - 13:22
Amit írtál, annak egy tizedét ha elhiszem. Én vagyok az, aki sosem hisz senkinek, csak magának és a realitásoknak. Sem propaganda, sem bárki más, nekem a valóságot nem tudja megmondani.
http://balrad.ru/2019/01/19/vinnyog-a-patkany/...

id. Kiss László szerint:
2019-01-19 - 14:30
Tévedésbe vagy ejtve és tartva!
Először tisztázzuk mi – ki a realista?
realista
Olyan ember, aki a dolgokat olyannak tudja elfogadni, amilyenek azok a valóságban, és nem táplál róluk illúziókat.
A jelennel kapcsolatosan pedig az a vicc jut eszembe, amikor a sínen gyalogol az alagútban a pesszimista, az optimista és realista. A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a masiniszta pedig három idiótát a síneken. Azt hiszem, valahol így állunk mi a honi gazdaság vágányain a sötét alagútban. Az optimisták, vagyis populista politikusaink az „átmeneti nehézségek” megoldása után már fűt-fát ígérnek, köztük…”
Én így tudom: A realista , a realizmus követője…. a realizmus= középkori skolasztikus idealista filozófiai irányzat, amely szerint az általános fogalmak valóságosan léteznek és az egyes dolgokkal szemben elsődlegesek…. a valóságot a jelenségek formahű ábrázolásában is követő stílusirányzat – reális gondolkodásmód, valóságérzet….”
Idealista= idealizmus híve, eszményekért önzetlenül lelkesedő ember, gyakorlatiatlan, ábrándozó ember – az idealizmuson alapuló, rá jellemző…
Idealizmus= az anyaggal, a természettel, a léttel szemben a szellemet, az ideát, a tudatot elsődlegesnek tartó filozófiai, világnézeti irányzat. – az eszményekért, a szépért, jóért való lelkesedés…..
Tehát ugye érted? EBBEN ÉS MOST A VILÁGBAN SEMMI SEM AZ AMINEK LÁTOD – MUTATJÁK ÉS SULYKOLJÁK!
A VALÓSÁG A TUDÁSBAN VAN AMI NEM EGYENLŐ A TUDÁSODDAL – A TUDÁS HITET AD ÉS A HIT TUDÁST EZ A SZELLEM VILÁGA!

Válasz

További hozzászólások 

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu