Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

SEMMISEM AZ AMINEK LÁTSZIK, ÍRJÁK,MONDJÁK ÉS SULYKOLJÁK.

 

A TUDATLANSÁG= FÉLELEMMEL

 

MOST ÉRTEM EL AZT A SZINTET AMIKOR  NYÍLTÁ VÁLHATOK

 

MA 2009. DECEMBER 21-ÉN 04:56 -ÓRAKOR AMIKOR ÍROM-E SOROKAT

EGY ŐSRÉGI MAGYAR SZOKÁS ELEVENEDIK MEG, A FÉNY NAPJA A FELVILÁGOSULÁS...

 

EZÉRT TETTEM KI FÉNYKÉPEMET IS, MERT TUDOM, HOGY AKI KIVÁNCSI RÁM ISMER, AKKOR MEG MINEK JÁTSZUK A TITKOLOZÓDIST ...

 

szeretettel: id. Kiss László  8887. Bázakerettye Petőfi u. 7.

 

...egyik versemmel köszöntelek bennetek:

 

Szerző       Üzenet
spartakusz     
cs okt 29 2009, 04:03     Jelentés Szerkesztés Idézés
Regisztrált tag #6
Regisztrált: cs júl 23 2009, 06:30
Üzenetek: 136
    Sziasztok!

Folytatom életem-élesben írásom, ahogy látom megújult a felírta a monitoromon:
Kárpát-medencei kerekasztal címen - jó és találó, eredeti elgondolásom helyet - így kezdem:

Tudom, hogy MAGYARORSZÁG FELTÁMAD.

Magyarország feltámad és élni virágozni fog,
Régi dicsőségében ragyogja be a teret a mindenséget,
Hiába mondják és írják, nem akarják látni nagy magyarországot,
Hát így nem is kisbetűvel naggyal lesz írva az égre.

Szeretlek hazám MAGYARORSZÁG,
TE CSODÁS GYÖNYÖRŰ ORSZÁG,
MÁR NEM FOGUNK KÖNNYEZNI,HA RÁD GONDOLUNK.
Te feltámadott ország.

Most már szúrós a tekintetünk, mert felébredtünk.
Nem tudta kinevelni belőlünk az alja nép,
HAZASZERETETÜNK.
Szeretlek hazám MAGYARORSZÁG.

Te csodás gyönyörű kagyló KÁRPÁTOM,
Kagyló ki benne az élet indult el útjára,
Visszatérek hozzád, mert szeretlek,
Tiszta szívből, teljes odaadással.

Életem is feláldozom érted,
Te gyönyörű tündéri csodás ország,
Tömörülünk, és szent koronánkat,
Méltóan most a fejedre helyezzük.

Bázakerettye 2009. október 29.-én, 03.00-órakor...


szeretettel: spartakusz...


spartakusz

 

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

kiss lászló üzente 1 napja

magyarul értelmesen leírva ma ide téve 2018.08.18-án
ÁLDOZAT!
Tulok idézetek:

. Látni kell, hogy a háttérből zsidó klánok irányítanak. Vannak közös céljaik (szinte teljes leigázásunk és kiirtásunk), miközben egymással is harcolnak az abszolút hatalomért…”
A kúria (korábban "alkotmánybíróság"), már a FIDESZ-KDNP álalkotmányozási folyamata után is kijelentette, hogy a "magyar bíróságok nem jogképesek"! Ennek ellenére az emberek nem állítják le a törvénytelen kilakoltatásokat…”
A 73 éve tartó néphülyítés, a hamis történelem oktatása, az oktatási rendszer módszeres rombolása mára létrehozott egy olyan népességet Magyarországon, akik azt sem tudják, hogy egy demokratikus rendszer alapja a népszavazással elfogadott alaptörvény és alkotmány, amely nem tartalmazhat utólag beépíthető elemeket, gumitörvényeket. Aki kétkedne, csak pillantson bele a volt szocialista csatlósországok közelmúltbeli történelmébe. 1996-ig valamennyi alkotmányozott és alkotmányaikat népszavazással fogadták el, helyezték hatályba. Csak Magyarország nem!
Zsoldoskatonáink, rendőreink sem tudják, hogy mire esküdtek fel, mert sem népköztársaság, sem köztársaság nem volt 1945. április 4-óta Magyarország…”
„…). A nacionalizmus csak akkor üti fel a fejét, ha kiprovokálják a nemzetiségek közötti konfliktusokat. Zsidóék minden korban, minden időben erre törekedtek. A jelenlegi legnagyobb problémájuk is az, hogy ne jöhessen létre olyan összefogás, amely átnyúlik a határokon, mert látják, hogy egyre többen tudják, hogy csak egy ellenség van...
Ezért el kell kerülniük a totális háborúzást, amely alatt összeomlanának azok a "polgárinak és demokratikusnak" nevezett elvek, irányvonalak és most kötelező, általuk védelmi vonalnak használt népkábítási eszközök, amelyekkel az utóbbi száz évben védeni tudták magukat.
A király akkor lesz meztelen, ha az anarchia felborítja kényelmes, ellenünk megtervezett világukat, viszont ez csak akkor jöhet létre, amikor a népesség 70-80%-a is ugyanolyan nyomorúságos élethelyzetbe kerül. Egyből lesz összefogás, ha nem elszigetelt eseményről van szó. Ezért nem kell bedőlni az olyan természetes vagy fizetett hülyéknek, akik öngyilkos akciókra biztatnak...
Csak emberek vannak, szükségletekkel, de nem csak az anyanyelvük szükséges, vagy a hazájuk, identitásuk. Egyik sincs, ha nincs életük, megszűnt a létük. Ha meghalsz, mindegy, hogy magyar voltál-e vagy német... ezért próbálnak minden potenciálisan veszélyes egyént vagy csoportosulást kiiktatni. Nem csak zavarják, de ellehetetleníthetik terveiket, amelyek amúgy sem jelentenek életbiztosítást a számukra, mivel a zsidónak a zsidó a legnagyobb ellensége...
Innen:
http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=465&c_start=0
Kedves Tulok mester elolvastam a friss elemzésedet, amit szintén jónak találtam – egy kivétellel!
A hozzá szólásod!
Le kell küzdeni a halálfélelmet – mert ezt sugalltad és elrontotta az egészet! Idézlek:
„…A király akkor lesz meztelen, ha az anarchia felborítja kényelmes, ellenünk megtervezett világukat, viszont ez csak akkor jöhet létre, amikor a népesség 70-80%-a is ugyanolyan nyomorúságos élethelyzetbe kerül. Egyből lesz összefogás, ha nem elszigetelt eseményről van szó. Ezért nem kell bedőlni az olyan természetes vagy fizetett hülyéknek, akik öngyilkos akciókra biztatnak...”
Gondolkodtam ezen – és eszembe jutott Lázár János közismert és szlogenné vált mondása: „..annyit is érsz, amennyid van…”
Tulok elemzését is elemeztem – idézeteit ide írtam ma 2018. augusztus 17.-én és rádöbbentem ez a mondása elsősorban a zsi…nak szólt – nincs haver a pénzszerzésben…
egymást is átvágják, becsapják , meglopják,csalnak, hazudnak hamisak….és élősködnek – és aki közéjük keveredik, ugyan ilyenné válik….. lásd Soros Györgyöt, aki hencegett is vele – mennyi fajtársától lopott anyagi javakat.. Például - és akiknek nincs annyia lesznek a beáldozható ÁLDOZATOK! AKÁR LEGYEN AZ! Zs..ó ci..ny– magyar – német – orosz – stb. teljesen figyelmen kívül hagyva - könyörtelenül átgázol rajta elpusztítva beáldozva, hogy ő élhessen uralkodhasson! Ma erre jöttem rá!
Tehát , ha ez a felismerésem valóság, akkor ezek előbb – utóbb egymást kiirtják – nem szabad tömegesen önpusztító óngyilkos akciókban részt vennünk jöttem rá – mindenki saját magát védje meg, mert ha valakit kilakoltatnak és hajléktalanná válik, a jósolt 8 hónapon belül meghalását tegye arra az időpontra, amikor kiakarják lakoltatni – VÉDD MAGAD MINDEN ÁRON – HA LELŐ A RENDŐR – NA LÁTOD AZ FOGJA MEGMOZDÍTANI A TÖMEGET ÉRTED AMIT ÍRTAM!
Az összes hozzászólás:
#1 | Hegel - 2018.08.14. 10:07:09
Röviden a "hatalom " kétfelé vált és tök mindegy merre néz az ember jobbról és balról is ugyan az a alakzat veszi körül a jóembert...Olyan na cio nista elvek ideológia mentén lévök akik a hatalmat tök mindegy milyen állásból páholy felsö sor vagy nézötér elsö a lényeg a közre fogás és lassu körökkel beszoritás. Mert eddig más harcmodor nem hozta meg a kivántakat. Nem számitanak arra ebböl is lehet vesztesnek lenni...
#2 | Aramis - 2018.08.14. 12:44:06
Lacikám, a vártnak megfelelően kiváló írással rukkoltál elő a hosszú hallgatottságból, gratulálok.
Összefoglalod oly mély és hosszútávi stratégiáról ad betekintési lehetőséget az olvasónak, mely a rém álmába sem kerül felszínre. Látva a több száz éves folyamat alakulását hazánk s népünk kipusztulását mely egy jól kitervelt stratégia.
De mint te is említed nincs nemzeti oldal így nincs nemzeti összefogás. A magyar nemzet beteg, vérfertőzött, elkorcsult, felelőtlen és még sorolhatnám. Szinte képtelenség egy asztalhoz leültetni a még meglévő nemzetben gondolkodókat. Nagyon sok mindenben egyet értünk, abban nem, hogy szorgalmazod a különféle feljelentések írását, kinek?
Ezeket a szervezeteket a mindenkori uralkodok hozták létre egy világot átfogó ál demokrácia látszatát keltve, ők tartják fent, hogy ha szükséges kellő ellenőrzés alatt alakíthassák formálhassák a stratégiájukat. Ez egy olyan mint a halottnak a csók.
Abban egyet értünk, hogy fel kell hívni az eseményekre a világ közvélemény figyelmét, erre számtalan lehetőségünk van, talán belefér az is hogy ezen szervezetek is megkapják, de mint említettem ezen szervezeteknek nincs hatalmuk.
A másik, hogy emlegeted Merkelt a német kancellárt, már többször írtam arról, hogy nincs német ország!
Van egy többségben németek által lakott terület de maga olyan hogy Németország nincs. A német területet egy Treuhandgesselschaft (vagyon kezelő társaság) irányit, melyet a Rothschildek és a II. vh. győztesei hoztak létre. Van egy alap törvényük ugyan úgy mint nekünk, melyet úgy forgatnak ahogy ez nekik jó.
Ha veled szemben gondjuk van használják, számukra nem érvényes vagy is figyelmen kívül hagyják.
Nem akarok egy hosszú cikket írni, nagyon jó amit összefoglaltál, ajánlom minden olvasónknak tüzetesen elemezni, a tanulságokat a felismerést gyakorlatba áthelyezni, szorgalmazni egy nemzeti párbeszédet mind addig míg lehetőségünk van erre.
Ha nem tesszük mi és utódaink megyünk a levesbe.
Egy pár száz év múlva majd csak emlékezetből kerülünk megemlítésre, hogy ugyan volt egy élet erős nép, mely más népeknek utat mutathatott volna, a Magyar Korona értékrendje és tanai vagy is a magyar alkotmány érvényesitése esetén, de nemzeti összefogás hiánya és erkölcstelensége miatt kihalt.
#3 | Hegel - 2018.08.14. 14:32:20
Aramis már egyetlen európai ország sincs csak névleg, gondolom a többi is Kft ként usa azaz angol koronagyarmat.... Nem kell vérfertözöttnek lenni ahhoz hogy be lássa az ember hiába áll ellen eltiporják még sóval is beszórják...felesleges... egyxer ez a hatalom is bukik mégpedig egymás elleni hatalomvágyból...

Nos a mit kitiltanak más néven ha fizet lehet...019 töl változik a NAV legalsó 2 bekezdése a cikkböl:

"http://www.ma.hu/...i_kulonado
#4 | Tulok - 2018.08.14. 21:02:31
Gizus! Azért nem mindegy... Egy háborúban minimum két harcoló fél van (zsidóéknál, lásd Izraelt, elég egy is, mert ellenségképet gyártanak a palesztinokból és ez lesz a "világkormány" alatt is), és harmadikként a felhasznált, saját magát hagyva ide-oda lökdösött egyben "néző, eszköz és áldozat", a nem zsidónak tekintett népesség. A bibi ott van (nem netányávog), hogy úgy harcolnak egymás ellen, hogy időnként a bírónak és áldozatnak is használt "gój" népesség is adhat pofont, eleinte természetesen valamelyik oldali segítséggel. Ameddig ez bármely zsidó fél részéről kontrollálható (ez a céljuk és egyben legfontosabb kritériumuk bármely tevékenységgel kapcsolatban), addig felhasználják az abszolút hatalom megszerzése miatti egymás ellen folytatott harcukban. Ez a lehetőség...

Lajoskám! Az altatásos technika ahogy régen, most is beválik. Tartsd számukra elfogadható szinten legalább a népesség 50-60%-át, és a még tűrőkkel és megalkuvókkal, hozzájuk csapva a saját védelmükre is képtelen gyávákkal, végrehajthatod azok likvidálását akik még képesek lennének tenni saját és embertársaik életben maradásáért. Valójában már régóta nincs nemzeti oldal. Ha visszaemlékezel 1989-1990-es időszakra, akkor még a kutyát sem érdekelte, hogy ez vagy amaz zsidó, sváb, szlovén, szlovák vagy egyéb nemzetiség, esetleg keverék. A nemzetiségi kérdést Hornék kezdték feléleszteni (természetesen jól átgondolt tervek pillanatnyi és hosszabb távú elvárásai szerint). A nacionalizmus csak akkor üti fel a fejét, ha kiprovokálják a nemzetiségek közötti konfliktusokat. Zsidóék minden korban, minden időben erre törekedtek. A jelenlegi legnagyobb problémájuk is az, hogy ne jöhessen létre olyan összefogás, amely átnyúlik a határokon, mert látják, hogy egyre többen tudják, hogy csak egy ellenség van...
Ezért el kell kerülniük a totális háborúzást, amely alatt összeomlanának azok a "polgárinak és demokratikusnak" nevezett elvek, irányvonalak és most kötelező, általuk védelmi vonalnak használt népkábítási eszközök, amelyekkel az utóbbi száz évben védeni tudták magukat.
A király akkor lesz meztelen, ha az anarchia felborítja kényelmes, ellenünk megtervezett világukat, viszont ez csak akkor jöhet létre, amikor a népesség 70-80%-a is ugyanolyan nyomorúságos élethelyzetbe kerül. Egyből lesz összefogás, ha nem elszigetelt eseményről van szó. Ezért nem kell bedőlni az olyan természetes vagy fizetett hülyéknek, akik öngyilkos akciókra biztatnak...
Csak emberek vannak, szükségletekkel, de nem csak az anyanyelvük szükséges, vagy a hazájuk, identitásuk. Egyik sincs, ha nincs életük, megszűnt a létük. Ha meghalsz, mindegy, hogy magyar voltál-e vagy német... ezért próbálnak minden potenciálisan veszélyes egyént vagy csoportosulást kiiktatni. Nem csak zavarják, de ellehetetleníthetik terveiket, amelyek amúgy sem jelentenek életbiztosítást a számukra, mivel a zsidónak a zsidó a legnagyobb ellensége...
Ami pedig a feljelentéseket illeti, nem véletlenül írtam, hogy felhívás a keringőre. A látszatot még fenn kell tartaniuk. Ezt a látszatot is felhasználhatja a konkurens felek egyike. "Ellenségem ellensége a barátom". Legalábbis egy bizonyos ideig, utána már ő lesz az ellenség, de egy ellenséggel már akkor is kevesebb...
#5 | aragorn - 2018.08.14. 21:10:42
Itt van a hogyan. Tényszerű, semleges. És alapfogalmaktól magyaráz. http://nyugatifen...atni-video
#6 | Aramis - 2018.08.14. 22:15:47
Hegel, #3

A félelem amely a legtöbb embert uralja, akkor vagy jó vezér ha a hadba alított harcosaidat megszabadítod a halál félelmétől!
Itt egy legújabb film, sajnos németül, ha segíteni akartok le kellene fordítani és synkronizálni magyarul, de a képek maguktól beszélnek!
Ez háboru!

https://www.youtu...6nCGyFnyJs

Lacikám! #5

Az embereknek a legnagyobb ellensége a saját agya, nem a zsidóság, a zsidó csak hozzá segítette, hogy ne legyen képes az eseményeket felismerni, ha tudod, hogy mi történt, mik ezen következményei, ebből mi vár rád, megtalálod a megoldást.
#7 | Tulok - 2018.08.15. 01:00:17
Lajoskám! A hiányos és hamis igazsággal etetés valóban a "majdnem emberi agy" szüleménye. Senki sem születik átfogó, igazságokon alapuló tudással, így a nevelése során kapott, vagy logikai készsége lehetőségei szerint megszerzett információkból kombinál. A "saját agy" akkor válik ellenséggé, ha megpróbálja saját magát is becsapni...
Felismerni és megérteni azt lehet, amivel azonosulni tud, mert ismeri és főként átérzi, át képes érezni azt ami a látóterébe kerül. A "natúr megfigyelés" nem ad elégséges információt, csak logikai eredményeket tud produkálni, ellentétben az empátiával kapcsolódó logikával, mert az képes átlépni a logika határait, azon kívül is gondolkodni. Márpedig ez utóbbi az egyén és a társadalom fejlődésének alapja. Az empátia az az erő amelyik képes összekapcsolni az embereket, ellentétben a vérfertőzéses emberutánzatok énközpontú magányos világával. Ez utóbbi genetikailag hibás klónok alakítják több mint 3000 éve exponenciálisan növekvő saját maguk számára megteremtett ráhatási lehetőségekkel azoknak az embereknek az életét, rejtik el előlük az igazságot, hamisítják meg a történelmet számukra, akiket el akarnak pusztítani.
Látni kell, hogy a tevékenységük nem csak a lehetőség teremtette pillanatnyi ötletelés eredménye, hanem a megtervezett végcél eléréséhez vezető út öngyilkos építése.
Számunkra is sok megoldási lehetőség kínálkozik, csak az a baj amikor sok jó embernek egy sem jut az eszébe... ez pedig egyfajta farkasvakság...
#8 | Arany - 2018.08.15. 07:24:56
Kedves Tulok!

Amiről a 7. sz. hozzászólásodban írsz, azokon jár az agyam mostanában. Leírtad, miként működik az ember, én pedig egyre-másra találkozom a tényekkel.
Sok minden mostanában derül ki, mennyire kevés őszinteség van és volt a családokban is, nem is tudom, milyen megfontolásból, mert ami tapasztalatot szerez az ember, legalább a gyerekeinek adja át, akkor már nincs igazában semmi felejtésre ítélve.

Az én családomban ez természetes volt, és azt is megtanították, miről beszéljünk csak otthon. Nem hazugságra tanítottak, hanem bölcs hallgatásra, és gondolkodásra, mielőtt beszélünk.

Mostanában döbbenek rá, hogy mennyire nem tud az én korosztályom sok olyasmiről pontosan semmit, ami a szüleivel történt, és még a papírok is eltűntek... De mintha igazában nem is érdekelné őket, mit élt meg a magyar a közelmúltban.
Aki pedig beszélhetne, már régen nem él.
Szerintem ettől is annyira kavart a nemzet, mert talajt vesztett, és arra pedig lusta, hogy a tényeknek utána nézzen, akinek jó sora van az azért, akinek meg rossz, annak már nincs ereje, meg kedve sem ehhez.

És felvillan bennem a Nagy Lászlóval készült utolsó riport utolsó mondata, hogy mit üzen az utókornak... "Ha még lesz emberi arcuk, csókolom őket..."

Megdöbbentő mondat volt, amit akkor nem értettem, most már értem!

Aki csak a tv előtt ül, és utána abból beszél okosságokról, annak már nem nagyon van emberi arca, csak fel sem fogja... És marja a másik magyart, általában ostobaságokon, mert a lényeget meg sem akarja látni.

A tudást senkinek nem adják ingyen, általában kemény munka, és odafigyelés kell hozzá, meg idő. Idő mindenkinek van, csak kérdés, mire fordítja.

Pillanatnyilag az foglalkoztat legjobban, hogyan tudom örökül hagyni azt, amit érdemes, és talán ha nem leszek azok is tudni akarják, amit ma meg sem hallanak, és én már tudok. Persze mindez morzsák a nagy egészből, de már ez sem kevés.

Az ötletelés pedig a tudás hiányosságaiból ered. És hiába gyűlnek össze többen, a széthúzás nagyon hamar előkerül, mert nem egyformán ismerik a múltat, és máris vita kerekedik belőle.
Olyan mélységekig, hogy utána szóba sem állnak egymással... Pedig senkinek nincs a kezében a bölcsek köve...
#9 | aragorn - 2018.08.15. 13:01:38
Sajnos többször belefutottam, hogy félművelt okoskodók osztják az észt. Ha finoman megkérdezed ..ezt honnan veszed, mondanak egy olyan forrást, ami nem hiteles,viszont jól adminisztrálják magukat. Ez alatt azt értem, hogy a magát forrásnak nevező személy is mások tollával ékeskedik, a munkáik, mivel tovabbmondó emberek továbbgörgetik az eredeti hibát. Vagy egyszerűen olyan karaktere van az illetőnek, hogy na hagyjuk...
Az emberek hataloméhsége esztelen...minden szinten. És még álszentek is a legtöbb esetben. Összefogás pont emiatt nem jöhetett létre. Amennyi királyt, nemzetvezetőt, táltost, hazamentőt láttam az évek alatt...kisebb nagyobb táborokkal. Persze Nemecsek egy sem akart lenni. innentől kezdve lehet a facest pofozni, semmi haszna.
Azért mert valaki elolvas 200 könyvet, vagy cikket még nem lesz egy téma szakavatott tudója. Láthatjuk ezt a mindennapokban.
És a morális helyzet rohamosan romlik. Valóban...a bölcsek köve nem lapul mindenki zsebébe, mégha ezt szeretnék hinni sokan. Normális sunyimentes , alázatos kommunikáció nélkül nem lehet sehova jutni.Mert elképzelhető, hogy logikai bukfenc van és estleg a másik nem látja,amit kéne, vagy valóban hiányos a tudás. Na meg a manipulálás...hogy csakazért is neki legyen igaza.
Na ezért nem járok már sehová. Nincs kedvem csörtézni és valódi munka helyett folyton "védekezni" Nem vagyok tévedhetetlen, de azt nem tűrőm, hogy erőszakkal akarjanak valamiról meggyőzni normàlis érvelés helyett.Még hinni szeretnék az emberekben.
#10 | Hegel - 2018.08.15. 13:22:19
https://www.lelep...ekaban-no/
https://www.lelep...letre-kel/
https://index.hu/...tthonukba/

Egyfajta menetrend csupán a hogyanhoz...

A halálfélelem a valós régi hit elvevésétöl létezik...nem véletlen modósitották eröszakkal.....abban pedig az örök élet nem egyfajta nemlét hanem valami egészen más - amit elmondani nem lehet csak tapasztalásokból megérteni.
A tapasztaláshoz szükséges a szellemi információ is mi is az a élmény ami meglepte az emebrt...másképpen csak keresgél az értelmezések között vakon.

Nem véletlen eleink nem féltek csatába indulni ahol nem volt biztositva a hazaérkezés....
#11 | Aramis - 2018.08.15. 14:22:22
Lacikám! #7
3000 év, ez egy nagyon-nagyon hosszú időszak, a bölcsek elmulasztották a népet tanítani, sőt hozzájárultak ezen butításához! (Niccolló Machiavelli, A Fejedelem, ez a könyv 1532 be került először nyomtatásba)
Az ébredés olyan mint egy ujjá születés, fájdalmakkal jár, össze kell törnöd az álom világot amiben élsz és ez egy fájdalom. Az emberi lény igyekszik a fájdalmakat elkerülni.
Rombolni amire az empátiával rendelkező ember nem képes, az emberi lény értékek építésére, szeretetre jött létre. Mivel, a mindenkori uralkodó ismeri felépítményedet fondorlatosan használja ellened. Emberi jogok, szabad ember, szabad gondolatok, szólásszabadság és stb. mind- mind hamis sugallatok. Rá kel ébredni, hogy rabszolga vagy a saját kialakított világodban, mátrix. Úgy formálják mint ha te érted tennének. Egy egyszerű példa az elmúlt napokból, Lázár Jánost újból foglalkoztatja a kormány, a nemdohányzók védelmét fogja ellátni a kormányban, igy újabb elnyomási és pénzszerzési lehetőség az uralkódoknak és ezzel még jobban megosztják a társadalmat. Divide et impera.
#12 | Aramis - 2018.08.15. 14:52:44
Aragon ! #9
Ahogy most döntöttél a nagyhatalmú mátrix elérte célját. A feladat az, hogy megbirkózzál a környezeteddel, a környezetedben élő emberi kreaturok a mátrix szüleménye, légy erős, a feladat az, hogy felülmúld őket és vezesd a világosság felé!
vége

Válasz

kiss lászló üzente 4 napja

A GYŰLŐLET ELVAKÍT!
(titkosított változata)
Mielőtt tovább olvasnád ezen írásomat nézd meg ezt a filmet a címe : Amerikai História x :
Megtekintve: 10.331 alkalommal
Feltöltve: 2018-07-30 21:05:00 (2 hete)
http://youtube-filmek.info/film/13906/amerikai-historia-x
Própaganda film – de nézd más szögből – mivel ma már tudod, hogy volt az Usának fekete elnöke – és ma pedig tsidó uralom alatt áll! Ez tényközlés! A filmben a főhős átalakulást mutatja be a mostani uralom elismerésére - ma már tudjuk, hogy miért gyilkoltatta meg látványosan Kennedy elnököt ez az uralom….
John Fitzgerald Kennedy meggyilkolása a Texas állambeli Dallasban történt a beszéd elhangzása után öt hó¬nap¬pal, 1963. november 22-én. Kennedy, az Amerikai Egyesült Államok harmincötödik elnöke volt a negyedik amerikai elnök, akit hivatali ideje alatt meggyilkoltak
1968-ban pontosan 50 éve - 1968. június 4-én, a kaliforniai elnöki előválasztás napján a Los Angeles-i Ambassador Hotel a hatvanas évek végi Amerika keresztmetszete. A társadalmi ranglétra tetején és alján állók, a faji és nemi egyenlőtlenségek ellen és mellett tudatosan vagy öntudatlanul kiállók, a vietnami háború elől különböző módokon menekülő fiatalok, elnyomók és elnyomottak. Minden különbség ellenére egyvalami mégis közös bennük, a várakozás és a remény, a zűrzavaros Amerikát talán végre újra egyesíteni képes Robert F. Kennedy, vagyis Bobby személyében. Robert Francis "Bobby" Kennedy az 1968. június 6-án, a Los Angeles-i Ambassador Hotelben elkövetett merénylet áldozata lett. Egy 24 éves férfi, Sirhan Sirhan közvetlen közelről több lövést, köztük egy fejlövést is leadott a 43 éves New York-i szenátorra, a Demokrata Párt elnökjelöltjére, aki nagy eséllyel indult az Egyesült Államok elnöki székéért.
http://youtube-filmek.info/film/8022/bobby-kennedy-a-vegzetes-nap-ek

Kategória: Dráma
A film hossza: 01:51:53 (Ha most elindítod a lejászást, 07:08 -ra lesz vége a filmnek.)
Megtekintve: 42.551 alkalommal
Feltöltve: 2014-07-25 16:49:00 (4 éve)
Ezen bevezető után, melynek az volt a szándéka, hogy közölje ország és világnak, hogy ma az USÁ-ban is megbirkásodott a nép!
Tehát nekem többet ne írd, hogy a magyar birka meg hasonló lekicsinylő jellemzést – mert tudd, amit már leírtam, azt is megbánja, hogy e világra jött, hogy a magyarral kikezdett – ki? Tudás népem - Fajom-nemzetem halálos ellensége a szemita nép közül a héber! Összességében A-RAB-OK!
Ha majd eljutsz arra a szintre, amikor tudni fogod, hogy semmi sem az aminek mutatják aminek látod – akkor csatlakozz azokhoz akik ezt mind tudják! Mert addig, amíg hóhérod rendőrnek nevezed, és az azt irányító bűnöző maffiát kormánynak, nincs miről veled tárgyalnom! Mert tudd van az EMBER ÉS A HÉBER! Az ember a magyar – a héber a zsidó!
Ezt az Amerikai História x film megnézése váltotta ki bennem – és semmi gyűlölet nélkül írom fajom védelmében, hogy addig, amíg ez van nincs békés egymás mellett élés, addig amíg ez a szemita nép nem döbben rá – hogy vezetőik megvezetik őket – s nem tesznek ellene, ha nem tűrik – komolytalanok abban a felemelkedésben amit a szeretet igéje adna nekik!
Ha életedben ezen változás be áll jelentkezz, abba a táborba ma kreatívoknak nevezik őket, akik elszigetelten teszik mindennapos dolgaikat! Miden hol e földön! Ez a tudat azon tudáshoz tartozik amely a tízes számrendszerhez – majd a hatvanashoz fog tatozni!
Kapcsolatuk állandó, egymásról tudnak, úgy, hogy nem is látják talán soha egymást ebben az életben…. mi ez? Talán Mágia – igen annak is lehet nevezni – de én oknak nevezem a magyar –ok!
Úgy látszik, hogy rab országban élünk – mint az arabok…. igen az A—RAB—OK! Hála isten de ez csak úgy látszik – teljes egészében – mert se fegyver se pénz se paripa nincs birtokunkba, nekünk egy valami van birtokunkba és az a tudás!
A TUDÁS VEDD TUDOMÁSUL pedig HATALOM!
Tegnap úgy tűnt MAGYARORSZÁG MARADÉK részén – én belső Magyarországnak nevezem, miért? Mert csak ennyi maradt, holott egészben van, és ez az űrből jól látható! A kilakoltatások én hódító haditerv egyik részének - mozzanatának nevezem, mely nem a pénzről, ha nem a maradék haza terület elfoglalásáról szól! Tehát mit kell tenned Magyar? Bizony jól gondolod, szabadságharcunk élesbe állítását kell meg tenned!
Már leírtam a KÜLÖNLEGES SZABADSÁGHARC C. ÍRÁSOMBAN KERESD MEG!
KÜLDÖM MA 2018. augusztus 15. Bázakerettyéről én id. Kiss László
Utóirat: Szégyen – szégyen OSTOROZZÁK magukat – jóravaló emberek – ne tedd ez nem szégyen ha nem egy állapot : https://www.facebook.com/nemzetitv/videos/2063706207276888/UzpfSTEwMTIyNTIxMzMwMDE5NzoxODIyMzM5NTc0NTIyMDc3/
Véget kell neki vetni! Jó – jó írjátok, de hogyan az AE. is már 7 éve húzódik – meg stb. sirám… na jó elárulom, halálos ellenségeink módszerével… mert mással nem lehet! Vannak már régen köztük un. alvó ügynökeink – szóval nem csak ők furakodtak közénk – mi is megtettük – ezeket fogjuk aktiválni és az eredmény nem marad el ne hidd tudd! Jó – jó erre mindig az a kérdés – DE MIKOR? Leírom neked már folyamatos – jó – jó de mikor lesz eredményes? Kérdezed végül türelmetlenül….– és én végül türelmesen - írom le neked – azt a pillanatot csak az ISTEN TUDHATJA!
ÉS AZ EMBER AKI MÁGUS A TÁLTOS PARIPÁN 100000-ES SEREGE ÉLÉN!Válasz

kiss lászló üzente 5 napja

2018.08.14-én

Három tarka magyar marha
Hol volt, hol nem volt, a Dunán túl, vagy talán innen
Ott, hol boldog, vidám s szép minden.
Magyar ég alatt a magyarságnak végtelen rónáján,
Ahol a madár sirály, rigó, fehér gólya vagy épp fácán.
Történt ezen a gyönyörű tájon, mely szebb minden álomnál,
Pont milyennek Petőfi látta a „nyári napnak alkonyulatánál”.
A „sárga föveny-szőnyegen” békésen három cimbora,
Bimbó, Böske, Béla, a három tarka magyar marha.
Tűző nap fénye olykor ugyan a szemüket szúrta,
Ám ezt leszámítva, nem volt a csordának semmi gondja.
Félelem nem volt bennük, nem ismerték.
Bajban, ahogy kell, egymás hátát védték.
Mígnem egy egyszer aztán, egy aranyló hajnalon,
Kelet felől a csorda felé egy éhes oroszlán araszol.
Szemei lángolnak, már csorog a nyála,
Kiéhezve támad a magyar marhákra.
A magyar csapat viszont tudta, ilyenkor mi a dolga,
Nem csoda, üres maradt hát az oroszlán gyomra.
Csalódottan bandukolt a folyó partján,
De látott ő már egyet-mást hosszú útján.
Hamar rájött, hogy a lakmározásnak mi a módja,
Gogy kerül majd mégis marha az oroszlán gyomrába.
Hárman együtt túl nagy falat,
A megosztás cselével viszont sikerrel járhat.
Kis idő múltán aztán, mikor az egyik tarka
A Tisza vizéből a szomját oltotta,
Az oroszlán nyájasan megszólította:
- Böske, milyen szép szarvad van,
Neked van a legszebb a csordában!
Kár, hogy közéjük nem szorult semmi ész,
Ezért is lehet Bimbó a vezér.
- Böske vagyok nem buta!
Ezt neked mégis ki mondta?
- Na vajon kicsoda? Hát mégis van alapja?
Nekem ezt bizony büszkén Bimbó taglalta!
Ő a vezér, s te a szolga, ezt Béla is tudja.
Vagy talán hazudott volna?
-Ó, hogy szarna madár a szarvára,
Vagy állna hentes bárd a hátába!
Morgott Böske, az csak oroszlán tovább hergelte.
Sőt, szegény marhával még azt is elhitette,
Hogy a szegfűt legel naponta,
Attól még nagyobb lesz a szarva.
Később a folyó partra Bimbó érkezett,
És a sörényes vele is ugyanígy tett.
- Bimbó, hogy te milyen érős és izmos vagy!
Te vagy a legizmosabb a tagja a csordának.
Legalább a patád nagy, ha már az észnek híján vagy!
Ezért is lehet Béla a feje a bandának.
- Bimbó vagyok nem buta!
Ezt neked mégis ki mondta?
- Na vajon kicsoda, gondolkodj csak okoska!
-Ó, hogy szarna madár a szarvára,
Vagy állna hentes bárd a hátába!
Tombolt Bimbó, és az oroszlán folytatta.
A vicc kedvéért őt rábeszélte a narancsra,
Mondván jó hatással van az izmokra,
Készüljön vitaminnal a csatára.
Utolsóként az ifjú Béla került sorra,
Természetesen neki is hasonló lett a sorsa.
- Fiatal vagy Béla, viszont eszed, mint a borotva,
Biztosan te vagy a csordád legokosabbika!
De ilyen gyáván és gyengén, könnyen elfúj az őszi szél,
Biztosan ezért lehet Böske köztetek a vezér.
- Béla vagyok nem gyáva!
Ezt neked mégis kimondta?
- Tudod te azt Béla! Azonnal öltözz díszmagyarba!
Mutasd meg neki, milyen az igazi magyar marha!
Másnap aztán a felbőszült három marha
Dühösen a szarvaikat egymásban mosta.
Mikor mindezt az oroszlán meglátta, nevetve konstatálta:
- Vacsorára három marha, ráadásul egymást tálalva…


László Kiss Három tarka magyar marha - TÖRTÉNETE, ÍGY VOLT HAJDANÁN - de ma már összeült a Három tarka magyar marha és szert ült! Igaz e amit mondott a falánk kérdezték egymástól és a fiatal szóla meg legelőször - valóban eszem mint a borotva - de tapasztalatom nulla - kell még tapasztalnom tőletek így had tanuljak tőletek! Szól a két öregebb nézz láss halld szavunkat soha se higgyél a falónak! Mert mi nevelünk - óvunk szeretünk tégedet Hárman erősek vagyunk és így megvédjük magunkat - MAGUNKAT - MAGUNKAT!

Válasz

kiss lászló üzente 5 napja

HÉBERSÉG
NEM TARTOZIK E KÖRBE!
Aki ezek után csak felháborodik, utcára megy hőbörögni, vagy továbbra is a héberkereszténység és a nyugati civilizáció „köztiszteletben álló” megmondóembereinek az igéit hallgatja, nemhogy üresfejű álmagyar, hanem „sehonnani bitang ember, aki, ha kell, halni nem mer, kinek drágább rongy élete, mint a haza becsülete”.
Mivel nemcsak kell, hanem lehet is tenni; - a szófosókat, az agyonülésezőket, az önigazolókat, az önmutogató senkiháziakat minden magyar embernek ki kell közösítenie, és a megvetés minden eszközével meg kell aláznia.
Ui.: Annak, aki nem tudná: az ősi civilizáció Szent Korona Értékrenddel közvetített társadalomszervezési rendszere nemzetállamot épít, amelyben a birtoklás és a hatalomgyakorlás a Szent Korona Tagok (államalapító és államalkotó nemzetek tagjai) kizárólagos joga. A héberség nem tartozik ebbe a kedvezményezett körbe.
Kelt Szegeden, 2018. Áldás havának 27. napján
Halász József
Livia Kubik
Augusztus 10., 16:15
A NÉPIRTÁS NEVE: KILAKOLTATÁS!!!
HALÁLOS VESZÉLYBEN A MAGYAROK!!!
Simon Peresz „ … felvásároljuk Manhattant, Lengyelországot, Magyarországot és Romániát.” kijelentése az ORBÁN-MÉSZÁROS FELVÁSÁRLÁSOK TEKINTETÉBEN MÁR OLYAN NYILVÁNVALÓ, HOGY AZT MÁR A BIGOTT ZSIDESZESEK IS OKÁDÁSOK KÖZEPETTE SZEMLÉLIK; - HISZEN IMMÁR EZ A KÉT KOLLABORÁNS NETANYAHU IRDATLAN ÉTVÁGYÁT HIVATOTT KIELÉGÍTENI!!!
VÉSZHELYZET!!!
Orbán Viktor Izraelben - érdeke ellenére - kiadta a parancsot szándéka meggátolására
1994-ben Horn Gyula kijelentését sokan nem értették: „Elég négy millió magyar Magyarországon.”
Az értetlenség fokozódott, amikor az első Orbán Kormány lehetővé tette a „Holokauszt múzeum” létrehozását, de egy 1956-os emlékhelyre nem adott pénzt.
2004-ben már gyanús volt, hogy a héberség nem akarja „kisebbségi nemzetként” (államalkotó nemzetként) bejegyeztetni magát.
2007-ben vált egyértelművé Horn bejelentésének értelme, az emlékek fontossági sorrendjének érvényestése, az államalkotó nemzetté nyilvánítás megtagadása.
Simon Peresz egyértelműen meghatározta szándékukat: „ … felvásároljuk Manhattant, Lengyelországot, Magyarországot és Romániát.”
2010-ben a Magyar Országgyűlés a kettős állampolgárságról szóló törvény módosításával korlátlanul biztosította a magyarországi felmenőkkel rendelkező héberek állampolgárrá válását. Ezt Feldmájer Péter a holokauszt túlélőinek tett történelmi jóvátételként üdvözölte.
2011-ben Zoltai Gusztáv Magyarországra nézve megerősítette Pereszt, és értelmet adott a korlátlanul megszerezhető állampolgárságnak, amikor a 14. Héber Nyári Fesztivál megnyitóján bejelentette igényüket arra, hogy Magyarországom államlapító nemzetként meghatározzák a társadalom életét: „elvárjuk azt a többségi nemzettől, hogy elismerje, mi is országalapítók vagyunk”.
2008-ban felreppent egy hír, mely szerint a magyarországi pártok Izrael Budapesti Nagykövetségén olyan szerződést írtak alá, amely lehetővé teszi izraeli állampolgárok tömeges magyarországi betelepedését.
(A hír kiszivárogtatóját valótlan információ terjesztése miatt elítélték.)
Orbán Viktor minap véget ért izraeli látogatásával kapcsolatosan tegnap az alábbi írást tette fel dr. Fóris Eszter a közösségi oldalra:
(Az írásban hivatkozott paktum értelemszerűen a 2017. júliusában, a Visegrádi négyek vezetői és Nethanjahu találkozójának idején keletkezett, és Orbán mostani látogatása alkalmával ennek taktikai lépéseit dolgozhatták ki.)
„A Magyar Igazság és Élet Pártja birtokába jutott a titkos információknak, és azt Nagy Tibor pártelnök megosztotta a nyilvánossággal. A paktum lényege:
Izrael engedi az újabb Orbán-kormányzatot 2018-ban, ha az ország kiürítése nagyobb ütemben folytatódik.
A megélhetési körülmények felszámolása, a devizahitel-csalássorozat anyagi és pszichikai hatásai, az egészségügyi ellátás vákuumnövekedése, az oktatásliberalizáció és mindenek előtt a köznyomor a népességi adatok katasztrofális romlása szerint alkalmassá tette Magyarországot félmillió héber beköltözésére, ám a következő ciklusban növelni kell az elvándorlás-betelepülés ütemét.
Akkor alakíthat kormányt 2018-tól a Fidesz, ha az eddig elűzött egymillió magyar létszámát felülmúlóan teljesít a következő ciklusban.
Netanjahu garanciát követelt arra, hogy nem vezetnek be az európaihoz közelítő béreket, tehát kisebb módosítások ellenére folytatódik a bérstop. Ez alól kivétel csak az államigazgatásban lehet, hogy az állam vezetői és az országgyűlési képviselők a saját egymilliós havi bérüket két-három-négy-öt-tíz millió forintra emeljék. Cserébe az átlagbérek nem változhatnak lényegesen, ami által a Magyarországon dolgozó Tesco-pénztáros a jövőben is ötször-tízszer kevesebbet kell keressen nyugati társánál.
Teljesítés esetén a gyarmattartó tovább tűri a pénzpazarlást ostobaságokra – stadionépítés, nagy sportrendezvények, stb. – és a korrupciót, hiszen minden fillér, amit nem a nemzet javára költenek a költségvetésből, az a terv megvalósítását szolgálja.”
Mivel az írásban felhozott tények igazak, valamint EU-, vagy ENSZ-kompatibilis érv a migránsok befogadásának elhárítására nincs, minden gondolkodó emberben felmerült a kérdés:
Magyarország népességének csökkenése meddig folytatható, Magyarország fennmaradásának veszélyeztetése nélkül.
A választ az írás tartalmazza: Magyarországon a hatalomgyakorlást a hébereknek kell átvennie, amit a betelepítéssel lehet fenntarthatóvá tenni. Vagyis nem a migránsoknak, hanem a hébereknek kell a hely Magyarországon!
A tapasztalati tények (empirikus bizonyítékok) ezt támasztják alá, akár volt paktum, akár nem, akár titkolják, akár nem.
___________________________________________
Aki ezek után csak felháborodik, utcára megy hőbörögni, vagy továbbra is a héberkereszténység és a nyugati civilizáció „köztiszteletben álló” megmondóembereinek az igéit hallgatja, nemhogy üresfejű álmagyar, hanem „sehonnani bitang ember, aki, ha kell, halni nem mer, kinek drágább rongy élete, mint a haza becsülete”.
Mivel nemcsak kell, hanem lehet is tenni; - a szófosókat, az agyonülésezőket, az önigazolókat, az önmutogató senkiháziakat minden magyar embernek ki kell közösítenie, és a megvetés minden eszközével meg kell aláznia.
Ui.: Annak, aki nem tudná: az ősi civilizáció Szent Korona Értékrenddel közvetített társadalomszervezési rendszere nemzetállamot épít, amelyben a birtoklás és a hatalomgyakorlás a Szent Korona Tagok (államalapító és államalkotó nemzetek tagjai) kizárólagos joga. A héberség nem tartozik ebbe a kedvezményezett körbe.
Kelt Szegeden, 2018. Áldás havának 27. napján
Halász József
*******************************************************************
Béla Pataki
Adminisztrátor • Április 9.
GONDOLKOZZUNK !
Mi az átvert kirabolt uzsora kölcsön károsultak tuti jó irányba megyünk ...
Csak a kártérítési irány a jó irány.. sokba kerül a bankoknak..számold ki !
Ezért létre hoztak egy kamarát.. ami meg osztotta beszippantotta a károsultakat...
Felszeleteli az igazukért harcoló csoportokat..sokan már hinni szeretnék a megoldást...
Azzal hogy pártokkal ígérgetnek amit szeretnél.,hogy elvigyen más irányba a kártérítéstől...
Megegyeznek egy két vezetővel ..máris jobban el hiszed,hogy.a te érdeked képviselik...
Ha egységesen lépsz fel attól félnek a bankok..Ezt meg kajáltuk oszd meg és uralkodj bejött!
Ami a mi érdekünk az nem az ő érdekük..Hiszen 4 kazári banké az ország akik dirigálnak !
Nekik kell az otthonunk a paktum szerint 1,5 millió honfoglaló érkezik...
Láthatód kinek az érdeke volt lezsírozva..a választáson...ezeknek az érdeke fontosabb !
Ezek több mint 500 ezren már szavaztak terv szerint...egy sms máris élet halál urai lesznek...
A báb kormány ezek utasitására ugrál. Az Eropai befektetési bankkal EBRD kötött szerzödés embertelen árulás ! Ezért tesznek ki 5-10 gyerekes családokat a híd alá a 900 000 becsapott kirabolt családdal együtt !
Fontosabb a bankok érdeke mint a NÉP érdeke ! Mi. idáig azt hittük,hogy a bankot le lehet cserélni a népet nem lehet cserélni... .Kiderült Hazánkban pont fordítva van ! Lakosság csere zajlik ! A Trójai terv ismét bejött ! A hibernált téglák jó helyen voltak..gyorsan riasztották őket ! Megtették a dolgukat és a mór mehet ! Azok akik elhitték a megmentést. most mit csinálnak ?
Még egy csalódást kell elviselniük ezeknek az embereknek .A kamarás játék a voksolás után miben fog segíteni ?

Válasz

kiss lászló üzente 5 napja

IME, EURóPA !!!
Eva Sebestyén-Teleki
Adminisztrátor • 2 órája
2018. augusztus 13.
https://www.facebook.com/groups/716827348431665/?multi_permalinks=1784197808361275%2C1784197081694681&notif_id=1534166222986930&notif_t=group_activity

Feladta a bevándorlás elleni harcot - öngyilkos lett a politikusnő
Hollandiában meghalt a héten egy ismert bevándorlásellenes politikusnő. A helyi sajtó szerint öngyilkos lett. Néhány nappal a halála előtt közzétett egy videót, amelyikben arról beszélt, hogy a nézetei miatt többször bántalmazták és megfenyegették. Arra akarták rávenni, hogy politikusként ne szólaljon fel többet a bevándorlók és a muszlim vallás európai térnyerésével szemben.
Migránsbanda erőszakolt meg egy holland politikusnőt, mielőtt öngyilkos lett – erről ír az Origo. A hírportál a hágai városi tanács Szabadságpárti tagjának, Willie Dille-nek az elmúlt egy évét eleveníti fel. A politikus szerdán lett öngyilkos.
Willie Dille a bevándorlás ellenes jelszavakkal kampányoló Holland Szabadságpárt hágai képviselője volt. Rendszeresen felszólalt Európa iszlamizációja ellen, többször is kongatta a vészharangot, szerinte ugyanis a kontinensre és Hollandiába beáramló egyre több muszlim veszélyt jelent minden európaira.
„2017. március 15-én elrabolt, és megerőszakolt muszlim férfiak egy csoportja. Azt akarták, hogy a városi közgyűlésben maradjak csöndben, és ne beszéljek többet az iszlamizáció veszélyeiről” – emlékezett vissza a holland politikusnő egy pár nappal ezelőtt a közösségi oldalára feltöltött videóban.
A felvételeken jól látszik, hogy az elmúlt másfél évben mennyit változott Willie Dille. A tavaly még rubensi alkatú szőke asszony mostanra több tíz kilót fogyott, láthatóan megtört, korábbi magabiztosságának nyoma sem maradt.
A nő a videóban elmondja, miután az egész migránscsoport megerőszakolta, megkérdezték tőle: Tiszteled-e már Mohammed prófétát?
Majd elmesélte, azóta is többször megfenyegették, megállították az utcán, azt mondták neki, – ahogy ő maga idézte – szépen lassan elvágjuk a torkod, és hagyunk elvérezni, azért mert még mindig harcolsz az iszlám ellen.
A közzétett videóban Willie Dille azt mondja, soha nem akarta feladni a harcot, de miután a családját, gyerekeit is megfenyegették, a rendőrség pedig nem tett semmit, végül ügy döntött, befejezi a küzdelmet.
Néhány nappal később véget vetett az életének is. A hágai rendőrség elismerte, hogy Dille megkereste őket, de mint mondják hivatalos panaszt nem tett, valószínűleg azért, mert félt a muszlim migránsbanda bosszújától. A rendőrség szóvivője csak annyit mondott, mivel hivatalos panaszt nem tett, nem is indítottak nyomozást.
Ezt írtam ide:
Andrásné Németh Reménykedjünk, hogy jövő tavasszal a népakarat elsöpri az unió jelenlegi idióta liberális vezetését, de egyúttal mennie kellene a face cenzorainak is, mert a cukorhegyi is arab származású, és a vér nem válik vizzé! Engem rendszeresen tiltanak az iszlám "imádatom" miatt
Joseph Bozok Vajon kik azok akik szorgalmazzák, támogatják Európa iszlámosítását? Hát nem azok akik irtják a palesztin népet. A négerek, a muzslimok és a szidók szabadon, nyiltan gyûlölik az európai fehér fajt, szólítanak fel gyilkolására , mind ez nem ütközik egyesek kétoldalú szabályaiba.
Eva Sebestyén-TelekiEva és további 3 ember kezeli az SZÖVETSÉG a NEMZETÉRT csoport tagságát, moderátorait, beállításait és bejegyzéseit. ...és ök voltak az elsö rabszogakereskedök is, igy nagy tapasztalattal rendelkeznek!
Joseph Bozok Eva Sebestyén-Teleki Elsôk nem voltak de az, hogy nagy rabszolgakerskedôk voltak, az tény. A zsidók és az arabok voltak a nagy kereskedôk.


Joseph Bozok Már rég olvastam egy nagyon érdekes könyvet amiben szóbakerül a rabszolga kereskedés, címe: The White Nile. Érdemes elovasni.
László Kiss Szerintem nekik is van ilyen törvényük - idézem: "...TUDOMÁSRA JUTÁSA FOLYTÁN a Be 171§-ának (2) bekezdése alapján kell eljárjon a Büntetőtörvénykönyv 137. §-a szerinti hivatalos személyként ! A Be. 171. §-ának (2) bekezdése szerint a hatóság tagja és a hivatalos személy köteles a hatáskörében tudomására jutott bűncselekményt - ha az elkövető ismert, annak megjelölésével - feljelenteni. A feljelentéshez csatolni kell a bizonyítási eszközöket, ha ez nem lehetséges, a megőrzésükről kell gondoskodni. E rendelkezésből az következik, hogy az irreleváns információk kiszűrésének az időpontját követően a releváns adathalmaz további elemzése is szükséges ahhoz, hogy a feljelentés megtételéről történjen intézkedés... "
******************************************************************


"KEDVES OLVASÓ , HA ÖN HATÓSÁG TAGJAKÉNT, VAGY HIVATALOS SZEMÉLYKÉNT OLVASSA HONLAPUNKAT HIVATALI ELJÁRÁSA SORÁN, AKKOR FELHÍVJUK A FIGYELMÉT, HOGY AZ OLDALON OLYAN KÖZHITELES NYILVÁNTARTÁSI ADATOKON NYUGVÓ BIZONYÍTÉKOK VANNAK, AMELYEK TUDOMÁSRA JUTÁSA FOLYTÁN a Be 171§-ának (2) bekezdése alapján kell eljárjon a Büntetőtörvénykönyv 137. §-a szerinti hivatalos személyként ! A Be. 171. §-ának (2) bekezdése szerint a hatóság tagja és a hivatalos személy köteles a hatáskörében tudomására jutott bűncselekményt - ha az elkövető ismert, annak megjelölésével - feljelenteni. A feljelentéshez csatolni kell a bizonyítási eszközöket, ha ez nem lehetséges, a megőrzésükről kell gondoskodni. E rendelkezésből az következik, hogy az irreleváns információk kiszűrésének az időpontját követően a releváns adathalmaz további elemzése is szükséges ahhoz, hogy a feljelentés megtételéről történjen intézkedés... Alkotmánybíróság 333/B/2002 AB határozata Alkotmánybíróság 333/B/2002 AB határozata ... KÜLÖN HÍVJUK FEL A FIGYELMET a Tisztességes eljárás védelméről szóló 2009. CLXIII. törvényre ( Link), amely a korrupciót feltártó hivatali alkalamzottak védelméről és díjjazásáról is rendelekzik

http://tempohirek.com/news.php


Válasz

kiss lászló üzente 1 hete

2018.08.12.
TUAREG
Név
A „tuareg” név a targi szóból ered , ami azt jelenti, hogy „a Targa-völgyből”. A Targa-völgy Líbiában, a Fezzan környéken található. A targa egy berber szó, jelentése „csatorna”. Ők maguk úgy hívják magukat, hogy kel tamasheq („akik tamasekul beszélnek”) vagy imuhaq („a szabadok”).WIKI

VIDEÓ KÖZLEMÉNYE:

https://www.facebook.com/100006104328254/videos/2165358140344309/?hc_ref=ARRwgGMp6Ggi3NBDs54rnutS_FweiXwX9gnlmr7YG4nvRMLokLj-C3qa1AlttyznT7o&fref=gs&dti=364714430353492&hc_location=group


„…Az Alaptörvény szerintem is érvénytelen. Csakhogy a "szerintem" a valóságban éppoly jelentéktelen, mint mások "szerintem"-je. Két dolog miatt. Egyrészt a jogban AZ VAN, amit egy illetékes bíróság JOGERŐSEN kimond végzésében, és minden más csak vélemény mindaddig, míg ez meg nem történik. Tehát mindazok, akik erőszakosan kijelentik: az Alaptörvény érvénytelen, punktum, csak azt mutatják meg, hogy a jog alapjait sem értik. Bírósági döntésig mindenkinek csak véleménye, és álláspontja lehet, mása nem.

Másrészt a magyarok mindegyike RÁUTALÓ MAGATARTÁSÁVAL - fontos jogi fogalom, azt jelenti, hogy a gyakorlatban valamely viselkedés olyan, mintha jogszabályon alapulna - érvényesnek ismeri el a Magyarország nevű államot, és ugyanígy tesz az összes külföldi ország is. Ha felveszed a nyugdíjat, állami munkahelyen a fizetést, vállalkozóként adóbevallást készítesz, adót fizetsz, a gyermekedet iskolába járatod, fizeted az egészségügyi járulékot, elmész egy kezelésre, vagy akár csak a közeli boltba vagy benzinkútra, máris ezer ponton a Magyarország nevű állam törvényei szerint jártál el, és azzal együttműködsz. Tehát a RÁUTALÓ MAGATARTÁS az, hogy a Magyarország nevű állam létezik.

Hogy még egyszerűbben mondjam: levegőt nem tudsz úgy venni, hogy azzal ne ismernéd el az Alaptörvény alapján létező Magyarország nevű államot. Még egy példát is mondok ehhez: bejön a forgalommal szembe egy teherautó, mikor te épp az úttesten akarsz átmenni. Mit teszel? Nyilván nem vagy hülye, nem lépsz elé, mert elüt, és neked annyi. Tehát hiába jogszerűtlen, amit tesz, mégiscsak alkalmazkodsz hozzá a gyakorlatban, hiszen megvárod, hogy továbbhaladjon.

No, hát ennyit az ALKOTMÁNYRÓL és ALAPTÖRVÉNYRŐL olyantól, aki ért is a joghoz, nemcsak beszél róla. Ám a téma tulajdonképpen érdektelen. A diktatúra nem jogállam, azt jogi módszerrel nem lehet lebontani. Tömeggel azonban igen, a Kossuth téren, és aki ezt érti, és tenni is akar érte, az velünk tart szeptember 8. és október 5. között.

Megköszönöm, ha terjesztitek, tán hoz némi fényt az agyakba.
innen idéztem: http://tuaregblog.blogspot.com/
Pokoli- helyett élhetnénk paradicsomi körülmények között is, ha az ép Emberiség kiszabadulna a legveszélyesebb elmeállapotúak globális szövetségének fogságából. Csírázik az igény a szabadságra, igazra, szeretetre, Családra, Nemzetre, természetes jogszerűségre. Csak ébredés kérdése, hogy végre valódi közösségiek vezessenek teljes nyilvánosság kontrollja alatt: soha többet, pártot, vallást, természetellenes degenerációt, államot, uszítást, manipulálást, antimédiát! Archiválj és publikálj! Ne ítélj gyorsan, ne kövesd a csahosokat/csuhásokat! Igaz léleknek nem kell maskara, hogy jobban higgyenek neki. Nagy zajjal megy a lelepleződés: férgek változnak át kaméleonná, hóhérok kezdenek el simogatni kisdedeket.
https://planetaudit.eu/nepszuverenitas-honvedelem/
Az épek legyenek erősek, szervezettek, szövetkezzenek! Ezer magányos farkas egyszerre tegyen eleget kötelezettségének és tépje szét a népellenes parazita hálózatot! Napjainkban a tettek alapján megmutatkozik, hogy ki a valódi közösségi, ki állja a nyilvánosságot, ki ad a Népnek és ki az, aki elvesz a Néptől. Toma Imre 2018. 8. 9.
INNEN IDÉZTEM: https://www.facebook.com/groups/364714430353492/
EGY MÁSIK VÉLEMÉNY:
„…..Oszd meg és uralkodj! Ismerős ez a mondás? Most ezt teszik veled és velem, magyar a magyarral. Tudatom mindenkivel, aki nem tudná. Én a Magyar Köztársaság állampolgára vagyok. Hazám a Magyar Köztársaság, Rám a Magyar Köztársaság Alkotmánya érvényes, melynek minden pontja vonatkozik valamennyi állampolgárára. Tehát rám is. Hogy ez mit jelent? Akkor most leírom, hogy tudja mindenki, aki esetleg nem tudja. Mit jelent személy szerint azoknak, akik a Magyar Köztársaság állampolgárai vagyunk. A Magyar Köztársaságban 2011. 12. 30 -óta alkotmányos válság van. A jelenlegi hatalom, kormány illegitim. Az Alaptörvény érvénytelen, joghatás kiváltására alkalmatlan. Jogosulatlan velem szemben eljárni valamennyi hatóság, mely nem tudja igazolni joghatóságát. NAV, Kormányhivatalok, Bíróságok, Ügyészségek, Végrehajtók, Közjegyzők (elnézést azoktól akiket kifelejtettem). Nem véletlen amiért, mindezt leírom, ma a Hősök terén Nemzetgyűlést tartottak. A résztvevők száma siralmas, holott a net a tenni és változtatni akarók bejegyzéseitől van tele. Minden Magyar Köztársaságban élő honfitársamnak üzenem. Senki nem tesz értünk semmit, csak mi, a magyar nép oldhatjuk meg a problémánkat. A Magyar Köztársaság Alkotmánya vonatkozik rám, velem szemben az abban felsorolt szervek járhatnak el, amennyiben joghatóságukat igazolni tudják. Tehát, a kilakoltatások melyeket, végrehajtók végeznek jogtalanok! Hiszen a bírósági, közjegyzői okirat az alaptörvény alapján született! A rendőrség jogosult velem szemben eljárni, de nem kilakoltatni. A rendőrség a végrehajtás menetét biztosítja, védi a végrehajtót. Tehát azok, akik azt hiszik, hogy a New Yorkban bejegyzett Magyarország nevű vállalat azonos a Magyar Köztársaság nevű állammal, azok tévednek. Tudom nem írni kell, hanem tenni! Ennek is leírom a módját, békés rendszerváltás szükséges. Aláírni, ratifikálni kell a szándékomat, hogy visszaveszem önrendelkezési jogomat! Majd 100.000 magyar ember, aki az Alkotmány alapján jogosan megteheti ezt egy helyen kinyilvánítja szóban is és jelenlétével is ezt a szándékát, akaratát. A Magyar Köztársaság Alkotmánya biztosítja a nép hatalmát, jogát arra, hogy ne legyünk kiszolgáltatva senkinek. Erre ez a mondat a garancia, mely Alkotmányunkból való : Minden hatalom a népé!
Kedves magyar testvéreim, azok akik, nehezen élnek. Egyik napról a másikra, van munkád, de a béred kevés, nincs munkád, mert sem iparunk, sem mezőgazdaságunk. Járadékot kapsz, de a megélhetéshez kevés. Jogod van változtatni amely az Alkotmány alapján kötelességed!
ÍRTA Mária Gódányné Veres‎ – Együtt Gondolkodók csoportja 2018. Augusztus 8., 16:49

MÁS

László Kiss Na ugye látod már? Meg mondta elmondta - eléd tárta...MEG STB. RAGOZHATOM..... EZ VAN! BIZONY EZ VAN - MI VAN - AZ VAN HA MÉG NEM JÖTTÉL VOLNA RÁÁ, HOGY A SZELET ÍGY FOGJÁK KI A VITORLÁBÓL MIND AZ ÖSSZES HAMIS " PRÓFÉTA".......... mesélnek nekünk rég múlt nagy tetteinkről - meg milyen nagyok voltunk - meg stb. és - amit ők nagyon jó tudnak - emiatt mi magyarok.... ellangyosodunk - nem erősödünk izmaink olyan lagymatag lesz, hogy még egy bölcsődés is két Válra fektet bennünk! Ha ezt érted amit írtam akkor jó - jó úton jársz - hogy tegyél ellenne!
Racz Laszlo Amennyit tudok teszek a cionista bűnszervezet ellen László,...-Pista bácsi is ezt tette és nem a múltról beszélt csak,...-hanem mint azt láthatod, a jövőről is! -Ugye Te is érted ezt?
László Kiss Racz Laszlo pERSZE, hogy értem, sokat segített Csurka úr béke poraira, de ugyan akkor a horgony beeresztését is végezte mint sok hasonló jelenleg! Te ezt érted?
Gál Szilvia Krisztina megosztott egy élő videót.
https://www.facebook.com/molnarf.arpad.eli.1/videos/252396132262916/UzpfSTcxNjgyNzM0ODQzMTY2NToxNzgxNzY5MjUxOTM3NDY0/

2 órája
https://www.facebook.com/groups/716827348431665/

Válasz

kiss lászló üzente 1 hete

ma 2018.augusztus 11-én összegyűjtöttem a kurucról írásokat és határozottan állítom mai tudásom szintjén és tapasztalatom okán, hogy ha csak a felének a felének a fele lené valóság - akkor se lehet a fizikai világában érte megbocsájtás! Mai ténykedésükért sem - hisz nem hiszem tudom, hogy minden pusztítás népirtás mögött ez a faj áll, illetve a vezetése... mindig a megfelelő mázban öltözik be, hogy ezen iszonyat munkáját elvégezze! Gondolj a régmúlt háborúkra - de a közeli első - második világháborúra - az atom bevetésére Hirosima - Nagaszaki és ne feledd Drezda poklát sem - de ne feledd a tömeges magyarok irtását sem, mivel felbőszítették az oláhokat például és könyörtelenül gyilkolták a magyart - de meg kell hogy mondja és leírnom, hogy ne hidd, hogy ma nem ezt teszik - háborúban törvényszerűen látványosan - és a béke és ez a béke se béke mert nem látványosan de az élet mindne területén pusztítanak ennünk - ez tény! és most ide másolom az idézeteket és a cikket - ne hidd el - tudd! "...Nem kell messzire menni, mi is tobzódhattunk komcsi zsidó szépségideálban (Rákosi esetében a Róth csak gúnynév volt, az eredeti neve a dallamos Rosenfeld) A 403. oldalon egy remekbe szabott Szolzsenyicin-idézetet találunk, amelyet bűncselekmény lenne nem visszaidézni honlapunkon: Meg kell érteni, hogy a vezető bolsevikok, akik átvették Oroszországot, nem oroszok voltak. Gyűlölték az oroszokat. Gyűlölték a keresztényeket. Etnikai gyűlöletüktől tüzelve milliószámra kínoztak meg és mészároltak le oroszokat anélkül, hogy egy pillanatig is elfogta volna őket az emberi megbánás. Honfitársaim nagyobb része szenvedett el borzalmas bűnöket véres kezük által, mint bármely más nép vagy nemzet az egész emberi történelem során. Az a tény, hogy a világ legnagyobb része nem ismeri ezt az iszonytató bűnt és nem is érdekli, annak bizonyítéka, hogy a globális média az elkövetők kezében van. (A. Szolzsenyicin, 200 év együtt.)
Forrás: https://kuruc.info/r/6/154614/?honnan=Nemzeti_Hirhalo

Neki tulajdonított idézetek
...A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke, vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja.

és ez maga a borzalom - valóság zsidó írta le:

***********************************************************************************


Holokamu, Extra :: 2016. január 5. 08:02 :: 190 hozzászólás Most vannak igazán nagy kínban a svájci bíróságok: Yehudi Menuhin fiát kellene előállítani holocáfolás miatt Menuhin fia új könyvében tagadja a holokauszt méretét - írja blogjában Lovas István a National Journalra hivatkozva. „Az évszázad földrengését” okozta Yehudi Menuhin fia, Gerard Menuhin azzal, hogy könyvet írt „az emberi történelem legnagyobb hazugságáról”, a holokausztról „Mondd el az igazat és szégyenítsd meg az ördögöt” címmel, amelyet már árul az Amazon könyvküldő világhálózat.
Forrás: https://kuruc.info/r/56/153299/

https://kuruc.info/r/56/153299/
http://lovasistvan.hu/2015/12/17/nj-menuhin-fia-uj-konyveben-tagadja-a-holokauszt-meretet/
NATIONAL JOURNAL
„Az évszázad földrengését” okozta Jehudi Menuhin fia, Gerard Menuhin azzal, hogy könyvet írt „az emberi történelem legnagyobb hazugságáról”, a holokausztról „Mondd el az igazat és szégyenítsd meg az ördögöt” címmel, amelyet már árul az Amazon könyvküldő világhálózat. Menuhin szerint a holokausztnak valójában csak néhány tízezer zsidó áldozata volt. Most a svájci bíróságok nagy kínban vannak, mert egy svájci születésű zsidót kellene bíróság elé állítani holokauszt relativizálás miatt, írja a német portál, megjegyezve, hogy a könyv német fordítása jövőre jelenik meg.
A holokauszt a történelem legnagyobb hazugsága. Németország nem bűnös a második világháború miatt és Adolf Hitler volt az egyetlen államférfi a világon, aki azt a judeoplutokrata veszélytől megmenthette volna, újra felszabadítva az egész földkerekséget - írja könyvének ajánlójában a világhírű zsidó hegedűművész és karmester fia. Gerard Menuhin könyvének ajánlója (német nyelven) itt tekinthető meg:
Forrás: https://kuruc.info/r/56/153299/
Frissítés: a Youtube letiltott minden videót Németországban, amely a Menuhin-művel kapcsolatos. Sőt, Gerardot még 2005-ben kirúgták az édesapja által alapított és róla elnevezett Yehudi Menuhin Alapítvány elnökségéből, miután "jobboldali radikális" eszméi napvilágra kerültek. Az alábbi "tájékoztatást" látja az, aki Németországban próbálja megnézni a videót - írja olvasónk.
Forrás: https://kuruc.info/r/56/153299/

első rész:
Később arról is beszámoltunk, hogy a tavaly novemberben megjelent könyvet fő terjesztője, az Amazon angol, német és francia központi elosztója elérhetetlenné tette azzal, hogy az kifogyott. Máshol csillagászati árért adták volna el. De most megcsíptük a kötetet, és azt itt egy kisebb sorozatban ismertetjük. Miközben csak reméljük, hogy a „tolerancia bajnokai”, epithethon ornansszal felkent ellenségeink ugyanolyan nagy elánnal rohannak e könyvismertetés védelmére, mint ahogyan a nyugati világ tette a szólás szabadságának zászlaja alatt masírozva a Charlie Hebdo vicclap gyilkos retorziót kiváltó gyűlöletkarikatúrái esetében. Nézzük tehát a 457 oldalas kötetet, kezdve annak dedikálásával, mely így hangzik: „Németországnak. Azon németeknek, akik még mindig németek akarnak maradni. Az emberiségnek.” Most pedig jöjjenek szemelvények úgy, hogy sorba megyünk a könyvön. Kezdjük a 9. oldallal (az idézetekből csak a pontos forrásmegjelöléseket hagytuk ki a rövidség kedvéért): A II. világháborúról szóló három legismertebb munka Eisenhower tábornok Keresztes háború Európában; Winston Churchill A II. világháború és De Gaulle tábornok Háborús emlékiratai. E három munka egyetlen szóval nem említi a gázkamrákat. Eisenhowever munkája 559 oldal hosszúságú. Churchill II. világháború című hat kötete 4448 oldal terjedelmű, és de Gaulle háromkötetes Háborús emlékiratai 2054 oldalon jelentek meg. E hatalmas terjedelmű, 1948 és 1959 között megjelenő munkákban – amelyek összesen 7061 oldalt tesznek ki (a bevezetések nélkül) - sem a náci „gázkamrák”, sem a zsidók „népirtása”, sem a háború „hatmillió” zsidó áldozatáról nincs egyetlen szó sem. De mielőtt továbbmennénk, röviden a „náci” szóról. A „náci” olyan politikai jelző, amelyet Konrad Heiden zsidó újságíró, a Szociáldemokrata Párt tagja talált ki az 1920-as években azért, hogy a Nemzetiszocialista Német Munkáspártot és a nemzetiszocializmust feketítse be… A kifejezést a nemzetiszocialisták degradáló jelzőnek tekintették, és azt szinte kizárólag csak marxista agitátorok használták. Jellemzően a „náci Németország” és a „náci rezsim” kifejezéseket a Németországból kivándorolt zsidó emigránsok népszerűsítették… A hatmilliós számot az európai zsidók állítólagos szenvedésével kapcsolatban használták, és az a komolyabb észak-amerikai újságokban jelent meg legalább 1915-től kezdve… A „holokauszt” kifejezést ebben a szövegkörnyezetben már 1936-ban használták (mint a New York Times tette azt 1936. május 31-én). A 10. oldalon található szöveg után ugorjunk a 19. oldalra, ahol ezt olvassuk: 1944. április 5-én Pohl SS-tábornok Himmler részére összegzi Auschwitz három táborában lévő foglyok számát. A szám 67 000. Hogy ezt a viszonylag kis számot miként tudták öt év alatt 4 millióra felfújni, ahogyan azt eredetileg állították (amit most 1 millióra csökkentettek), az érthetetlenséget súrolja. 1943. augusztus 30-án Cordell Hull amerikai külügyminiszter ezt írta William Standleynek, az Egyesült Államok moszkvai nagykövetének: „… nincs elegendő bizonyíték arra, hogy indokoltan lehessen állítani a gázkamrás kivégzéseket.” Ugyanezen az oldalon lejjebb: Höss – aki 1940 és 1943 között Auschwitz parancsnoka volt – vallomása után azt állította, hogy olyan számú elgázosított emberről vallott volna, amennyiről csak akarták: hát persze, aláírtam egy nyilatkozatot, amely szerint két és fél millió zsidót öltem meg. De azt is mondhattam volna, hogy ötmillió zsidót. Nyilvánvalóan vannak olyan módszerek, melyek révén bármilyen vallomás kicsikarható függetlenül attól, hogy az igaz vagy sem. A 33. oldalon a szerző azt írja, a zsidók sokasága hazudta, hogy koncentrációs táborban volt, mert akkor a német kormánytól kártérítést kapott. Menuhin könyve kifejezetten szórakoztató. A figyelem lankadatlan fenntartásáról remekbe szabott betétekkel is gondoskodik. Eredeti újságcikkek másolatával, jópofa könyvek borítójának fotóival (mint a „Holokauszt-túlélő szakácskönyve – receptek, amelyeket élvezni fog” című könyvé). Az előbbire példa a Courier-Mail című ausztrál napilap 1945. október 18-i számából vett cikk, amely főcíme: „Élő zsidókat hajítottak betonkeverőbe”. A cikk vastag betűs összefoglalója („lead”-je): „Németországban egyes zsidókat élve dobtak a nácik forgó betonkeverőkbe” (37-ik oldal), ami után (38-ik oldal) egy karikatúra látható, amint három ember nézi a tévét. A karikatúra szövege: „…És azután a nácik a gyenge, öregecske zsidókat arra kényszerítették, hogy lehúzzák magukat a vécén… egymillió fulladt meg ily módon…). (Folytatjuk)
Forrás: https://kuruc.info/r/56/154374/
második rész:
Mielőtt folytatnák Gerard (ejtsd „Zsérár”) Menuhin holokauszttagadó könyvének ismertetését, egy pár mondat a merő véletlenből az épp most is folyó holokauszt-emléknapokról. Csak tiszta forrásból idézünk ezúttal is: a Népszava tegnapi, azaz január 28-i számának címoldaláról egy olyan fotóval illusztrált rövidhírről, amely ezt a falrengető címet kapta: „Holokauszt-emléknap az aktualitások jegyében”. Az első rész itt olvasható: Menuhin bomba könyve: "Mondd el az igazat, és szégyenítsd meg az ördögöt!" - I. rész Amire nyilván minden olvasónk felkapja a fejét, hogy megkérdezze: micsoda? Mert ekkora marhaságokat csak a holokauszttal kapcsolatban lehet leírni. Hiszen mint tudjuk, és mint Gerard könyvében is olvasható, nincs olyan nap, hogy a zsidók által totálisan uralt médiában ne lenne a holokauszt valamilyen „aktualitás” miatt éppen „aktuális”. Amolyan breaking news: hol egy nácikok által elrabolt festmény csodálatos előkerülése, hol Hitler bajsza egy darabjának megtalálása, hol … adja az aktualitást.
Forrás: https://kuruc.info/r/56/154450/
Most nézzük, milyen aktualitást kerít a zsigerzsidó, exkomcsi párttag főszerkesztő, Németh Péter pofára sem kisgazda lapjának szövege. Ezt: „Az antiszemitizmus elleni harc nemcsak a zsidó emberek ügye, hanem globális kihívás, s a harcot mindenkinek vállalnia kell – mondta a nemzetközi holokauszt-emléknapon az izráheli nagykövet. (Mármint Ilan Mor a Páva utcai Holokauszt Emlékközpont és az izraeli nagykövetség által szervezett eseményen.) Azt mondta: „nem küzdhetünk olyasmi ellen, amit nem értünk”. Majd így folytatta: „ezért az első feladat az antiszemitizmus okainak megértése”. Nem térünk magunkhoz. Több ezer éves aktualitás, amit a zsidók ma sem értenek – mímelik. Pedig milyen egyszerű lenne. Nézzen körül Mor állomáshelyén. Nem látja, hogy a magyaroknak miért nincs bajuk a svábokkal, horvátokkal, szlovákokkal, románokkal és más, itt élő kisebbségekkel? Tényleg nem akarja megérteni?
Forrás: https://kuruc.info/r/56/154450/

Akkor vegye elő a holnapi, zsidók által irányított külföldi napilapokat és nézze meg azokat a cikkeket, amelyeket Magyarországról írnak totálisan egybehangoltan arról, hogy populizmus, autokrácia, migráns- és idegengyűlölet stb. (amely utóbbi kettő úgy terjed az eddig fasza helyeken - Németország, Svédország, Ausztria és egyéb, megfélemlített árja országokban -, hogy lassan képesek lesznek leelőzni bennünket.) E cikkekben mindazok, akiket tőlünk megszólaltatnak vajh’ melyik etnikai körből vétetnek? A horvátból, a svábból, a bunyevácból, a…? Egy fenét. Mind zsidó. De mind. Hát ezért utálnak benneteket, te magad totál kreténnek tettető Mor. Na, akkor menjünk tovább, és nézzük meg a „Mondd el az igazat, és szégyenítsd meg az ördögöt!” című könyvet, és annak is a 45. oldalát, ahol Gerard haver arról a témáról ír, amelyet fentebb megpendítettünk. Arról, hogy minden nap a zsidó média előrángat valami Hitler-lótúrót. Szóval: „Add meg nekünk a mindennapi Hitlerünket”, könyörög az átnevelt Gutmensch (laposkúszásban) /az angol szövegben lévő német Gutmensch szó „jóembert” jelent/, miközben lenyűgözve néz zsidó gazdáira. Azután itt jön a dolog annyira biztosan, mint ahogyan a tojás az tojás, hogy legalább egy német tévécsatorna az este folyamán valamilyen „dokumentum”műsort vagy dokudrámát vagy fikciót mutat be ahhoz a sorstól súlyos tizenkét évhez kötődően. Menuhin ezután felsorol néhány ilyen médiumot, mint a kölni migráns-erőszakorgia után ötnapos hallgatásba burkolódzott ZDF közszolgálati tévéállomás vagy az N-24 hírtévé. Most pedig ugorjunk át a 110. oldalra, ahol ezt olvashatjuk: Hitler bizalmatlansága a zsidókkal szemben nem volt monolitikus, hanem átfogó. Miközben értékelte sofőrjét, Emil Maurice-t és dr. Blochot, a linzi családi orvost, de megértette azt az idegen, démoni erőt, amely uralni akarja a világot. És a következő oldalon: Hitler célja az volt, hogy olyan stabil és kompetens kormányt hozzon létre, amelyet nem lehet megbuktatni minden parlamenti ülés alkalmával; hogy teljes foglalkoztatottságot érjen el és mindenkinek legyen elegendő ennivalója, fedél a feje fölött és ruhája, miközben elutasította a haza ellenségeit és azokat, akik álnok hajlamokat mutattak; hogy megszabadítsa Németországot a versailles-i szerződés valamennyi olyan pontjától, amely korlátozta a nép és az állam szuverenitását; hogy szabadságra és önbizalomra nevelje az ifjúságot és felelősséget érezzen az egész nép iránt; hogy biztosítsa Németország létét és államiságát a szomszédos államokkal kötött kereskedelmi és barátsági szerződésekkel, és Nagy-Britanniával baráti és a közös érdekeken alapuló paktummal. A 117. oldal alján ezt olvashatjuk: A propagandagépezet leginkább a zsidók kezében van, akik a rádió, a film, a napi és az időszaki sajtó csaknem száz százalékát irányítják. Noha ez a propaganda rendkívül durva és Németországot a lehető legfeketébbre festi, ez mégis rendkívül hatékony, mivel a nyilvánosság teljes mértékben tudatlan és semmit nem tud az európai helyzetről. Mondanunk sem kell, hogy Menuhin ezt nem a mai helyzetről írja, amikor ugyebár a németek (még) fasza gyerekek, hiszen egy részük azelőtt, mielőtt felhajtana egy-két deci schnapszot a helyi Kneipében, a teljes agymosás állapotában kéri a napi holokrumpliját és -süteményét. Hanem idéz. És nem fogják kitalálni, kit. A washingtoni lengyel nagykövetet, Jerzy Potockit, aki 1939. január 12-én merte leírni azt, amit olvastak. Ezután ugorjunk a 154. oldalra, ahol ez áll: Ami fontosabb: a világ zsidósága (New York-i bázissal) 1933. január 30-án kereskedelmi háborút hirdetett meg Németország ellen és egyben meghirdette a német áruk bojkottját pusztán néhány héttel azután, hogy az NSDAP /Nemzetiszocialista Német Munkáspárt/ hatalomra került („Júdea háborút hirdet ki Németország ellen” – olvasható a Daily Express szalagcímében, amelyre Németország logikusan április 1-jén a „Kauft nicht bei Juden”-nel /”ne vásárolj zsidónál”/ (eredetileg egynapos bojkott) válaszolt.
Forrás: https://kuruc.info/r/56/154450/

Értik?! Álljunk csak meg egy szóra! Te kisiskolás, te anya, apa, te nagypapa és nagyanya, értitek? A Kauft nicht bei Juden tehát nem német kezdeményezés volt, hanem a német kormány egészséges visszacsapása. (Ha valaki most az Újszövetséggel jön, hogy tartsd oda a másik orcádat, azt vagy menten pofon kéne vágni, vagy azt mondani neki, hogy te kretén, Hitler nem volt akkora hülye, minthogy bevette volna, amit egy Várszegi Asztrik vagy Erdő Péter mondott volna neki, ha e díszzsidók akkor röföghettek volna Adolfunknak.) Szóval itt történelmi lecke folyik fiúknak - és lányoknak, tegyük gyorsan hozzá, mielőtt genderizmus miatt elkárhoztatnak bennünket a liboldók. És most folytassuk ugyanarról az oldalról: Csupán néhány héttel azután, hogy Hitler 1933. január 30-án hatalomra került… Itt kell félbeszakítani, hogy a kéjes kíváncsiság hajtson vissza benneteket, drága olvasók sorozatunk holnap következő harmadik részére.
Forrás: https://kuruc.info/r/56/154450/

Folytassuk tehát a kötet ismertetését ott, ahol a II. rész végén befejeztük: „Csupán néhány héttel azután, hogy Hitler 1933. január 30-án hatalomra került. egymással versengő zsidó erők, amelyeket Stephen Wise, az Amerikai Zsidó Kongresszus elnöklő rabbija vezetett; Louis Untermeyer polgárjogi keresztesvitéz és a harcos Zsidó Háborús Veteránok igen hatékony bojkottot kezdeményezett a német áruk és szolgáltatások ellen. Mindegyikük a bojkottot a saját módján nyomta, de ugyanakkor egy olyan egyesített náciellenes koalíciót hoztak létre, amely halálos gazdasági ütés mérésére volt képes arra a náci pártra, amely politikai felívelését szinte teljes mértékben azon ígéreteire alapozta, hogy talpra állítja a terhek alatt nyögő német gazdaságot” – idézi Gerhard Menuhin a Jewish Virtual Libraryből vett forrását.
Forrás: https://kuruc.info/r/6/154502/
Majd ismét idéz, ezúttal a zsidó Dr. Conrad Alberti-Sittenfeldet, aki a Gesellschaft nevű magazin 1899. 12-ik számában írta ezt: A legveszélyesebb zsidó tulajdonságok egyike a brutális, közvetlen intolerancia. Rosszabb zsarnokság nem gyakorolható annál, mint amit a zsidó klikk gyakorol. Ha valaki e zsidó klikkel szembe akar fordulni, akkor annak minden hezitálás nélkül mennek neki a legbrutálisabb módszereket alkalmazva az illető legyőzésére. A zsidó ellenségét leginkább a mentális téren akarja elpusztítani, melynek révén elveszik anyagi előnyét és az illetőnek aláássák polgári létét. Ismét egy idézet a 159-ik oldalról: A német kormány megkötötte a cionistákkal az úgynevezett „transzferegyezményt”, és sovány valutatartalékából a szükséges pénzzel segítette a fiatal zsidók kivándorlását Palesztinába. Mintegy ötvenezer ifjú zsidó kapott ilyen segítséget, ami 50 000 000 háború előtti dollárt jelentett a devizaszegény birodalom számára. Ennyit a zsidók „tervezett likvidálásáról” (Heinz Weichardt, Under Two Flags). Újabb idézet ugyanazon oldalról: Az asszimilálódott zsidók nem „játszották meg”, hogy németek. Mert németek voltak (Reuters). „150 000 zsidó származású férfi szolgált Adolf Hitler alatt a német hadseregben. Egyesek a náci vezető kifejezett egyetértésével azon amerikai történész szerint, aki több száz ilyen volt katonát interjúvolt meg. (Bryan Mark Rigg, Hitler’s Jewish Soldiers. The Untold Story of Nazi Racial Laws and Men of Jewish Descent int he German Military, 2002).
Forrás: https://kuruc.info/r/6/154502/

És egy „aranyos” idézet a 164-ik odalról: A zsidók… a hazudozások mesterei. (Arthur Schopenhauer, Parerga und Paralipomena II, 1851, 2. kötet, 357.)
Forrás: https://kuruc.info/r/6/154502/

Tényleg, mintha Schopenhauertől ezt a bölcs mondatát nem igen hallanánk felemlegetni azoktól sem, akik évente négyezredszer idézik Bibó azon mondatát, hogy „demokrata az, aki nem fél”. A következő oldalon egy Rockefeller-idézetre bukkantunk: „Hálásak vagyunk a Washington Postnak, a New York Timesnak, a Time Magazine-nak és több nagy kiadványnak, amelyek igazgatói eljöttek üléseinkre, és csaknem negyven éven át tiszteletben tartották azt az ígéretüket, hogy diszkréten kezelik az ott elhangzottakat. Lehetetlen lett volna nekünk tervet kidolgozni a világra, ha mindazon években a nyilvánosság reflektorfényében álltunk volna. De a világ bonyolultabb, és készen áll arra, hogy egy világkormány irányába meneteljen. Az értelmiségi elit, a világbankárok és a nemzetek fölötti szuverenitása feltétlenül előnyben részesítendő az elmúlt évszázadokban gyakorolt nemzeti önrendelkezésnél”. (David Rockefeller 1991. júniusi beszéde a németországi Badenben tartott Bilderberg-konferencián.)
Forrás: https://kuruc.info/r/6/154502/

Aki pedig azt hitte, Udo Ulfkotte az irányított német sajtóról nem a spanyolviaszt fedezte fel, íme az 1883-ból egy John Swinton nevű, New York Times újságírójának a szövege (166. oldal): Amerikában nincs olyan, hogy független sajtó, hacsak nem valamelyik kisvárosban. Mindannyian rabszolgák vagyunk. És ezt mindannyian tudjuk. Senki nincs közülünk, aki őszinte véleményét ki merné fejezni. Mert ha azt tennénk, előre tudnánk, hogy az nem jelenik meg nyomtatásban. Azért kapok 150 dollárt, hogy az őszinte véleményeket ne engedjem a lapomba. Ez pedig már a szerző kommentárja: Vagyis a „jó ez a zsidóknak?” aggodalom konkrét formát ölt a kölcsönös támogatási rendszer végtelen, hangyaszerű tevékenységével, amelyet évszázadok alatt építettek ki, és amely lehetővé teszi nekik, hogy közvetve vagy közvetlenül csaknem mindent irányítsanak e bolygón. Abba az irányba, hogy csaknem mindent végső uralmuk alá és minden birtoklása felé hajtsanak. Menuhin ezután felszólítja olvasóit, olvassák el, milyen nevek állnak a médiatulajdonosok, nagyvállalatok igazgatótanácsi tagjai stb. mellett. Valahogy mindig kiderül, hogy „bibsikről” van szó. Az sem kell, hogy az illetőt „Goldman”-nak vagy „Murdoch”-nak hívják, „mert olyan kamuneveket is magukra ölthettek, mint „Schultz” vagy „Jones”. „Mindegyikük ugyanaz, és így jobb közös nevezőjüket használni”. (Mármint a „biboldót” - a szerk.) Abruzzo - Kuruc.info (Folytatjuk)
Forrás: https://kuruc.info/r/6/154502/
Az előző rész itt található. A szerző könyvét nem csak a 19. és 20. századból vett idézetekkel tette olvasmányossá, de a legfrissebbekkel is, beleértve a tavaly megjelenteket. Ezek közé tartozik a kötet 267. oldalán található idézet a brit Guardian című napilap 2014. június 30-i számából: Meglepő fejlemény, hogy a jelek szerint az Iszlám Állam csoportot az amerikai kormány képezte ki. A Reutersben megjelent jelentésben az olvasható, hogy a szíriai lázadó csoportot Jordániában két éven át amerikai kormánytisztségviselők és katonai szakértők képezték ki. Ha ez igaz, akkor az igen érdekes fényt vet az amerikai kormány jelenlegi programjára, hiszen olyan országról van szó, amely állítólag a stabilitást kívánja előmozdítani. Utána Gerard Menuhin ugyanezen lap 2014. szeptember 26-i cikkét idézi: Az Iszlám Állam jelenleg a világ leggazdagabb militáns csoportja. A jelentések úgy tudják, 2 milliárd dollár a nettó vagyona. Honnan jön ez a sok pénz? A csoport hatalmas vagyonra tett szert olajerőforrásaiból és gabona termeléséből, és ezt túszejtésre, valamint zsarolásra használta. Hacsak a nemzetközi koalíció nem vágja el az IÁ-t pénzforrásaitól, akkor minden bizonnyal súlyos fenyegetés marad. Csak nem ezért lett ideges a hivatalos Nyugat, amikor tavaly szeptember 30-án megkezdődtek az orosz támadások az IÁ állásai ellen? (Ekkor Menuhin már befejezte kézirata gondozását.) Most ugorjunk a 302. oldalra, ahol a szerző jó adag szarkazmussal ír a zsidók egyik kedvenc fogalmáról, a „toleranciáról”. (Azon olvasóink, akik kíváncsiak a zsidó tolerancia napi megnyilvánulására, utazzanak el a Gázai övezetbe vagy Ciszjordániába, illetve üljenek be egy beduin sátorba pár perccel annak és az egész beduin falu teljes ledózerelése előtt, mely pillanatban az izraeli lobbi játékszere, Obama elnök fő fejfájásának forrása a székesfehérvári Hóman Bálint-szobor felállítás előtti ledöntése.) A „tolerancia” szó túlhasználtsága a zsidók által legitimált magatartási környezetben a szó jelentését leredukálta és értéke nulla lett. Azt javaslom, hogy helyette használjuk a „tangerine” (mandarin) szót, mert szintén három szótagból áll, és legalább annyira kifejező. Egyébként Wolfgang Schäuble német pénzügyminiszter és Hubert Burda kiadó (…Steven Spielberg Soa Alapítványának támogatója…) az idei Megértés és Tolerancia díjat kapta a berlini zsidó múzeumtól, ami azt bizonyítja, hogy megelégedésre érdemesen tevékenykednek. A következő oldalon a szerző azt írja, hogy míg a mai társadalom megszállottan foglalkozik az olyan felszínes szabadságtémákkal, mint az azonos neműek házassága, a kifejezés, a szólás szabadságát mind keményebben büntetik. (Lásd a fideszes Handó Tünde által kinevezett bírák drákói büntetéseit azok ellen is, akik Kertész Imre szavait merik idézni a Menuhin-témával kapcsolatban.) Azt írja: Már az a tény is, hogy az ember nem kérdőjelezheti meg a zsidó „holokausztot”, és hogy a zsidó nyomás törvényeket kényszerített a demokratikus társadalmakra a kérdésfeltevések meggátlása céljából, miközben a jogilag kikezdhetetlenné tett ’holokauszt’ szüntelen promóciója és dogmává merevítése folyik, elárulja magát. Azaz bizonyítja, hogy csak hazugságról lehet szó. Hiszen mi más indokolná, hogy megkérdőjelezni sem szabad? Mert megsértheti a „túlélőket”? Mert az „a halottakat meggyalázza”? Nem igazán elegendő ok a viták törvényen kívül helyezésére. Nem: ugyanis ennek a vezető hazugságnak a lelepleződése oly sok más hazugságokkal kapcsolatos kérdések felvetéséhez vezethetne, hogy az egész építmény kártyavárként omlana össze. Menuhin ezután felsorolja azokat az ismert embereket, akiket a „holokauszt” relativizálása (kisebbítése) vagy tagadása miatt börtönöztek be hosszú évekre. Mint a 79 éves Horst Mahlert, aki 12 évet – és így gyakorlatilag életfogytot - kapott, és a rossz börtönbeli orvosi ellátás következtében elvesztette egyik üszkösödésnek indult lábát. (305. old.) Ernst Zündel 7, Wolfghang Fröhlich 6, Germar Rudolf négy és fél, Gerd Honsik 4, Sylvia Stolz 3 év három hónap börtönt kapott. Ez utóbbi hölgyet azért ítélték további 20 hónapos szabadságvesztésre 2015. február 25-én Németországban, mert Svájcban Szólásszabadság címmel tartott előadást „és egy buzgómócsing berni ügyvéd” a svájci rasszizmus elleni törvényre hivatkozva feljelentette.
Forrás: https://kuruc.info/r/6/154586/

Hogy Menuhinnak mennyire igaza van, azt gyorsan érdemes illusztrálnunk. Nálunk a 2013-as ünnepi könyvhétre jelent meg „Cenzúrázva – Miként fenyegetik a szólásszabadságot a ’gyűlöletbeszédet’ büntető törvények” című kötet. Mondanivalójának lényege: a szólásszabadság korlátozása a „gyűlöletbeszédet” büntető jogszabályokkal halálos veszélyt jelent a szabad társadalmakra nézve és a liberalizmus alapelveit sérti. A szerző, Paul B. Coleman a legképtelenebb bírói ítéleteket mutat be azok ellen, akik a politikailag korrektnek deklarált kánont megsértik. Csak egyetlen területről hiányoznak a példák. Ez a „holokauszt” téma. Egyértelmű: Coleman-nek tele volt a gatyája, hiszen éppen a legneuralgikusabb példákat nem meri említeni. De Menuhinnak nincs tele az alsóneműje, ellentétben a svájci bírósággal, amely viszont a néhai neves zsidó hegedűvész fiát nem meri elítélni könyvéért, noha a svájci törvények szerint el kellene. És ezért az ő könyve bemutatását még nagyobb örömmel folytatjuk. Menuhin váratlan fordulattal azt írja, hogy a szólásszabadságot a „holokauszt” esetében korlátozó jogszabályok egyértelműen sértik az 1949-es német alaptörvényt, amelynek 5. paragrafusának 1. bekezdése kimondja: „Mindenkinek jogában áll, hogy véleményét szóban, írásban és képben szabadon fejthesse ki és terjessze, és akadálytalanul tájékozódjon általánosan hozzáférhető forrásokból. Az alaptörvény szavatolja a sajtó és a tudósítások rádión és filmen keresztül történő szabadságát. Cenzúrának helye nincs.” Amihez a szerző azonnal hozzáteszi: És mégis, az Izraellel kapcsolatos hivatalos német politika magában foglalja az öncenzúrát és az alapvető demokratikus jogok voluntarista elfojtását. (306. o.) Be jó lenne, ha egy német emberjogi szervezet a karlsruhei alkotmánybíróságot megkérné, nézzen utána a dolognak! Álom, álom, édes álom… Főként ha ránézünk a Kőszeg Ferenc-pofájú civil szervezetekre szerte a világban. Most pedig ugorjunk egy nagyobbat a 387. oldalra, ahol a szerző Joachim Gauckot, Németország elnökét veszi elő, és a zsidó ügyek „hordozható lakájának” nevezi, akit mindenkor elő lehet kapni, hogy egyszer a berlini Potsdam Egyetemen 2013-ban megnyíló zsidó teológiai iskolát rohanjon „történelmi mérföldkőnek” nevezni, vagy nevezze a Németországba „igyekvő migráns hordákat” „mérföldkőnek a tudománytörténetben” – elfeledve azt, hogy „ellentét van az ismeret és hiszékenység között, mintegy megerősítve, hogy neve majdnem „Gaukler”, ami németül bohócot jelent”. Menuhin Gaucknál maradva ismerteti azt, hogy korábban őt bízták meg a Stasi, az egykori kelet-német titkosszolgálat archívumának felügyeletével. Ezzel nem csak sikerült a ránézve kínos anyagokat e levéltárból eltávolítania, de azokét is, akik a „szervekkel” kollaboráltak, mint Thomas de Maiziere jelenlegi belügyminiszter és unokatestvére, Lothar de Maziere, az NDK volt vezetője, „valamint maga Merkel”. Hé, Stasi-utód Merkel nyanya! Nem kellene hidegre tenni a kis Menuhinkát? Azt a…Mintha a kretén Antallt látnánk, amint Kenediéknek és az izraeli titkosszolgálatnak teszi lehetővé a magyar Stasi SZDSZ-féle zsidóit terhelő akták kilopását, hogy utána e héberférgek gátlás nélkül hazudozhassanak „ellenálló” múltjukról. De még mielőtt elhagynánk Gauckot: Menuhin azt is a szemére veti, hogy Németországot és így az egész német népet Auschwitzcal (helyesebb fordítás: Ausvicc) teszi egyenlővé: „Nincs német azonosság Auschwitz nélkül”, idézi Németország elnökének mondását a Die Welt nevű zsidószolga napilap 2015. január 27-i számából. Gaucktól még ezekkel a gondolatokkal vesz búcsút: Jobb – vagy becsületesebb – időkben hazaárulással vádolták volna egy olyan nemzet kollektív megrágalmazásáért, amelynek elnökévé választották... Ha emberként nem lenne ennyire szánalmasan jelentéktelen, Gauck Németország szégyene lenne. (387. o.) És ezzel zárjuk az utolsó előtti folytatást. A következő már a befejezés lesz. Abruzzo - Kuruc.info
Forrás: https://kuruc.info/r/6/154586/

V., befejező rész Most következik e rendkívüli könyv ismertetésének záró része. (Az előző pedig itt található.) Kezdjük a 389. oldallal, ahol a szerző dühét önti mondatokba, amiért a zsidók elpusztítják azokat a régi vallásokat, amelyek emlékeit meg akarta látogatni Libanonban, Szíriában és Líbiában, de a gyökértelen, embertelen, parazita zsidók” elpusztították ezeket az országokat szolgáik segítségével. Ezek „az embertelen, folytonosan hazudozó, hihető kultúra nélküli zsidók elpusztították világomat, a természetes és emberi szépségek világát a háborúkkal és végtelen kapzsiságuk eredményeként – semmilyen okból, csak azon célból, hogy mindenre rátegyék a kezüket, az úgynevezett Új Világrenddel, amely egy zsidó világkormányhoz vezet”.
Forrás: https://kuruc.info/r/6/154614/?honnan=Nemzeti_Hirhalo
Fajtajelleges bankártabló: Abraham Kuhn, Solomon Loeb, Bernard Baruch, J.P. Morgan (a kakukktojás?), Eugene Meyer, Paul Warburg, Max Warburg, Jacob Schiff, Louis Brandeis, Alfred Rothschild Ezután idéz: Márpedig lesz világkormányunk, függetlenül attól, hogy szeretjük-e azt vagy nem. A kérdés csak az, hogy a világkormányt egyetértéssel vagy hódítással hozzuk létre. (Paul Warburg, a Federal Reserve egyik alapítója, a Külkapcsolatok Tanácsa tagja, 1950. február 17.) Majd megjegyzi, hogy esztétaként ezeknek az embereknek már a kinézése is undort kelt benne. Csúf gondolatok, csúnya nevek, csúf nyelv, csúnya emberek. Az állandó hazudozások rondává teszik az embert. Vessünk csak egy pillantást Merkelre! Gerard Menuhin közvetlenül ezután a hollywoodi zsidókról ír, akik, függetlenül attól, hogy hím- vagy nőneműek, gyakran megváltoztatják nevüket, és egy kis plasztikai sebészeti beavatkozás segítségével normalizálják vonásaikat. Amihez tegyük hozzá: ha például a Padödőék Hollywoodig vinnék, számukra Los Angeles valamennyi plasztikai- és génsebésze sem lenne elegendő. (Bocsánatot kérünk olvasóinktól, amiért két napra elvettük étvágyukat.) De ne szakítsuk félbe túl hosszan a szerzőt, aki így folytatja: De bárhogy is álcázzák kinézetüket, ortodox, lumpen zsidók, függetlenül attól, hogy fekete kalapot és lecsüngő pajeszt viselnek, ahogyan ott várnak a zsinagóga vagy a reptér körül, hogy fajtájuk megérkezzen. Ahogy ott állnak, felfújt hassal és a miatta a gatyájukból kitüremkedő fehér inggel lelógva fekete öltönyük nadrágjára. Visszataszító lények. Ott állnak: kóser kajával telepakolva a hasukat, miközben pórusukon szivárog ki a másság… Rosszindulatú pestisként mozognak, testestül-lelkestül. Miközben a szupermarketekre rákényszerítik, hogy kóser adót fizessenek a kóser áruk pecsétjéért, és ha megtagadnák az ilyen árucikkek beszerzését (nem csak élelmiszerekről van szó), azonnal antiszemitáknak bélyegeznék őket. Ezután jön a következtetésből levont diagnózis: De gazdáik sikere semmilyen természeti törvényen nem alapul. Ha nem lenne hálózatuk, s nem lenne meg az önmaguknak kiutalt privilégiumaik révén érvényesített sunyiságuk, valamint fura konvenciójuk, amely révén hol áldozatok, hol elkövetők, attól függően, hogy mi felel meg jobban céljaiknak, semmik nem lennének. A zsidók a világ lakosságának végtelenül kis részét alkotják. Ha ez nem a farka csóválta kutya esete, akkor mi az? De nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy a zsidók egy egymáshoz kapcsolódó támogatói csoport előnyeivel bírnak, amely egy központi vezetőre reagáló villamos áramkörként viselkedik. Olykor azt halljuk, hogy a zsidók azért érvényesülnek oly gyorsan és haladnak előre, mert intelligensebbek a nem zsidóknál. De a penge gyakorlat és az alantas ravaszság nem ugyanaz, mint a jobb képesség. Ha a nem zsidók úgy viselkednének, mint egy polgári ruhát öltő hadsereg, és minden éberen töltött percüket azzal töltenék, hogy megtervezik, miként verik át a nem zsidókat, ugyanolyan sikeresek lennének, mint a zsidók. A baj az, hogy a nem zsidóknak nincs egy ilyen saját hálózatuk. Normális emberek, akik hatalmas többségük és egy békés egymás mellett élés iránti igényük ellenére nem tudják legyőzni ezt a parányi kisebbséget. Egyszerűen még elképzelni se tudnak egy ilyen, vallási szintre szervezett rosszindulatot. Nem tudják elfogadni egy olyan mozgalomnak a létezését, amely elkötelezett mindenfajta legitim kormány, nemzet és hit elpusztítására, és hogy őket a világot terrorral uraló szuperállammal helyettesítse. Addig, ameddig ennek az ellenkezőjére nem lesznek képesek, emberek millióit fogják megölni ezen embertelen ügyben. Menuhin ezután azt írja, ez a zsidó lélektani háborúnak elkötelezett hálózat két központja Tel-Aviv és New York. „A washingtoni, londoni, berlini stb. gonosz végrehajtóikkal hizlalják magukat e hálózat legkövérebb pókjai a világ lakossága nagy részének nyomorán”, gondol a szerző olyan figurákra, mint Soros és társai. A könyvben a szerző „oldaljegyzeteket” helyezett el, amelyekben egy-egy aktuális hírrel élénkíti amúgy is élénk szövegét. Mint azzal (390. oldal), hogy az OECD, azaz a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet Berlinben 2014. november 13-én „antiszemitizmus konferenciát” rendezett. Mi köze van e témához egy ilyen világszervezetnek? – teszi fel a kérdést Menuhin. Joggal. De ezen a „showműsoron” megjelent Burkhalter svájci elnök, aki, beprogramozott libaként gágogta, hogy „Minden antiszemita háttérrel mondott kijelentés ellenünk irányul. Az antiszemitizmus veszélyt jelent a szabadságra és a demokráciára nézve.” De Steinmeier német külügyminiszter még Burkhaltert is felülmúlta, amikor azt találta mondani, hogy „az antiszemitizmus tőrdöfés e társadalom szívébe”. Ezután terítékre kerül a palesztinok elnyomása, irtása és földjeik elvétele. A 399. oldalon ezt olvashatjuk Izrael kapcsán: A cionizmus nem judaizmus. Hanem terrorisztikus politikai program. Palesztina nem a szegény zsidók menhelye, hanem mintegy 1500 amerikai részvényes befektetése a Palesztin Gazdasági Együttműködési Társaságba… A cionizmus nem csak Palesztinát jelenti. Hanem az Egyesült Államokat és a világot. (Henry H. Klein, Zionism Rules the World, 1948).”
Forrás: https://kuruc.info/r/6/154614/?honnan=Nemzeti_Hirhalo
Nem kell messzire menni, mi is tobzódhattunk komcsi zsidó szépségideálban (Rákosi esetében a Róth csak gúnynév volt, az eredeti neve a dallamos Rosenfeld) A 403. oldalon egy remekbe szabott Szolzsenyicin-idézetet találunk, amelyet bűncselekmény lenne nem visszaidézni honlapunkon: Meg kell érteni, hogy a vezető bolsevikok, akik átvették Oroszországot, nem oroszok voltak. Gyűlölték az oroszokat. Gyűlölték a keresztényeket. Etnikai gyűlöletüktől tüzelve milliószámra kínoztak meg és mészároltak le oroszokat anélkül, hogy egy pillanatig is elfogta volna őket az emberi megbánás. Honfitársaim nagyobb része szenvedett el borzalmas bűnöket véres kezük által, mint bármely más nép vagy nemzet az egész emberi történelem során. Az a tény, hogy a világ legnagyobb része nem ismeri ezt az iszonytató bűnt és nem is érdekli, annak bizonyítéka, hogy a globális média az elkövetők kezében van. (A. Szolzsenyicin, 200 év együtt.) Mindezeket a gondolatokat a másik oldalról megerősíti Ovadia Juszef rabbi, az izraeli Sasz Párt vallási vezetője, aki a Jerusalem Post nevű napilap 2010. október 18-i száma szerint ezt mondta: A gojok azért születtek, hogy bennünket szolgáljanak. Ezen kívül nincs helyük a Földön – csak az, hogy szolgálják Izrael népét. Képzeljük, mi lenne, ha bármelyik magyar párt vezetője, aki netán még magasabb vallási funkciót is betöltene, ugyanezt mondaná a magyarok és zsidók viszonylatában… Végezetül pedig zárjuk Gerard Menuhin könyvének ismertetését kötete 430. oldalán található Voltaire-idézettel. Nem csak azért, mert az oly jó befejezés, hanem azért is, mert az az egyetlen mondat, amelyet tőle hazai okosaink furtonfurt idéznek, csupán egy neki tulajdonított szöveg (hogy noha nem ért egyet az illető gondolatával, de az élete árán is megvédené jogát, hogy azt kimondhassa), és az a könyv fényében is egy röhej (ki mondhat ki nálunk nyilvánosan egy olyan mondatot, és ki védelmezné, mely e könyvben olvasható és melyik hazai e hamis Voltaire-szöveget röfögő védené meg őt?), hanem azért is, hogy bemutassuk ezt a kiváló francia gondolkodót arról az oldaláról, amelyről még eddig soha nem hallhattunk: Sajnálattal beszélek a zsidókról: ez a nemzet számos tekintetben a legundorítóbb, amely valaha is beszennyezte a Földet. (Dictionnaire Philosophique, 1764, „Tolerance”, 1. rész). Abruzzo - Kuruc.info
Forrás: https://kuruc.info/r/6/154614/?honnan=Nemzeti_Hirhalo

vége - add át gyermekeidnek! írom 2018.08.11-én én id. Kiss László

Válasz

kiss lászló üzente 1 hete

2018.08.10.

László Kiss megosztott egy bejegyzést.
Moderátor · 17 órája

Kedves László! Ez úgy van ahogy írod - de, hogy a folyamatot felgyorsítsuk, hiszen sokan szenvednek nyomorognak ezen állapot miatt - egy utolsó gesztusként - hisz magyarok vagyunk és megtudunk bocsájtani - minden jelenlegi párt vezetőnek egy közleményt kell küldeni - lehet elektromos postával is amely hitelesített ...A közlemény rövid legyen és célra törő - amennyiben nyíltan újságok - köz tv- rádió stb. kinyilvánítják, hogy alkotmányos válság van - mert puccsal megdöntötték a köztársaság ideiglenes alkotmányát - akkor - nem kell félniük abban a társadalmi rendszerben amelyet a népi alkotmányozás fog létre hozni és megalkotni - ez elkerülhetetlen és megfog valósulni! Mert ha ezt nem tesszük meg feléjük nem nyújtunk jobbost nekik - mindent megmozgatnak annak meghiúsulására - így ez a folyamat elhúzódik - és nem tudjuk, hogy meddig! EZ SENKINEK SE JÓ!
‎László Dittrich‎

Magtársaság
Adminisztrátor · 19 órája

Sokadszorra az alkotmány ellenes puccsról.
Főleg pát fanoknak!
Egy kicsit hosszú leszek,de fene bánja! Olyan dolgot kérdezel és nem akarsz megérteni,amire valójában a korodnál fogva tudnod kéne a választ! Teljesen mindegy hogy a pártokat kik alkotják,hisz vannak kisebbségi nemzetiségű pártok is és vannak külhonban is Magyar pártok és egyáltalán nem biztos,hogy mind Magyar emberek,de a lényege nem az az egésznek! Akkor írom. 1989.-ben az akkori politikai pártok és civil szervezetek megírták a Magyar Köztársaság ideiglenes Alkotmányát.amelyben a Magyar Nép tulajdonképpen vissza kapta az önrendelkezés jogát ("minden hatalom a Népé...")ebben az alkotmányban rögzítve volt az,hogy miképpen képviselik azt. Az első felálló parlamentnek Alkotmányos feladata lett volna,hogy a politikai pártok által mandátumhoz jutó de még a független képviselőknek is,a Népet felkészítik egy végleges alkotmány létrehozására. Ezt a politikai pártok nem csak,hogy bojkottálták ha nem mindent megtettek,hogy a Nép ne éljen az alkotmányos jogával. Mert ugye csak és kizárólagosan a Nép alkotmányozhatott volna. A képviselőknek ez tiltva is volt,mert senki nem akarta volna hogy akár melyik párt esetleg olyan fölényre tegyen szert,hogy képes legyen a kizárólagos hatalom gyakorlására ami egyébként még bűncselekménynek is számított. 2010.-re viszont olyan helyzetet teremtettek,hogy kétharmados többséggel látszólag alkalmassá vált arra az országgyűlés hogy alkotmányozó hatalommal bírjon. A látszólagos aláhúzandó,mert addigra teljesen megszüntették az alkotmány bíróság függetlenségét,tehát megszűnt az a kontroll ami a tevékenységüket nyíltan kimondta volna Alkotmány ellenesnek. No így történhetett,hogy 2011.-ben a .az OGy elfogadta az alaptörvényt amit 2012 életbe léptették a Magyar Köztársaság Alkotmányának helyébe. Ezt a műveletet úgy hívják,hogy ALKOTMÁNY ELLENES PUCCS. Ez az állapot közjogilag érvénytelen és mint ilyen joghatás kiváltására alkalmatlan! Ebben a puccsban,mely egyben a Magyar Állam elleni merényletként is elkönyvelhető az összes politikai párt benne van! Jelenleg alkotmányos válság van és megvalósul a hatalom kizárólagos birtoklása és hazaárulás vádjával előbb vagy utóbb felelniük kell! Ebből a katyvaszból csak az önrendelkezés a népszuverenitás a kivezető út amitől az összes párt ockodik és hallani sem akar róla.Sőt,ahogy csak lehet tesz is ellenében,mert ahol szóba jön az önrendelkezés jog érvényesítése mereven elzárkózik és a tagságát lebeszéli az ilyen rendezvényeken való részvételről! Pedig más választásunk már nincs! Aki valóban változást akar az elfelejti a pártokat és ha tudja értelmezni azt amit leírtam akkor még a tájékukra sem megy! A pártok ne akarják megszervezni a Népet mert azt nem azokért ha nem csak a maguk érdekében akarják a hatalmat megszerezni a vagy megtartani lásd 2béka menet"!

Válasz

kiss lászló üzente 1 hete

ma rögzítem ide 2018.08. 10-én
László Kiss
Moderátor · 4 órája

KIFAKADÓK!
A teremtés rendjében, a természetben rend uralkodik! A növényvilágban és az állatvilágban egyaránt – az ember világában ez megváltozott vagy soha nem is volt – mert ott törvények uralkodnak!
Nem mind egy, hogy kihozza ezen törvényeket! S főkép nem mindegy milyen körülmények között!
Tehát: „
Sándorné Pocsai László Kiss A buta ember az, aki hagyja magát megvezetni….. Az elmúlt rendszernek lett egy hátulütője a magyar ember hozzászokott ahhoz, hogy az állam az ő érdekét is nézi. A mostani rendszerben az állampolgár nem más, mint egy árú cikk. jelenleg az állam teljes mértékben a nemzet ellen fordult és ezt sajnos sokan nem látják. tegnap volt egy beszélgetésem egy tanárnővel, aki elkerekedett szemmel nézett rám, mikor azt mondtam neki, hogy az állam nem más, mint a nemzet munkavállalója. Mivel egy nemzet azért hozza létre az államot, hogy kiszolgáló apparátusként a nemzet tagjainak ügyes-bajos dolgait intézze, továbbá, hogy nemzetközi szinten is képviselve legyen a nemzet. Ez viszont nem jelenti azt, hogy a nemzet tulajdonát, nemzeti és magán vagyont az állam kisajátíthat illetve elidegeníthet.A nemzeti vagyon /ebbe beletartozik a magán vagyon is/ elidegeníthetetlen az állam csak igazgathatja és növelheti, de semmiképpen nem adhatja el, mert az a nemzet tulajdona/ víz, föld, cégek, vasút, gyárak,stb. A sok külföldről behozott silány termék vásárlására ösztönző TV és egyéb reklámok is csak arra jó, hogy a magyar ember jövedelmét külföldre vigyék ki, tehát tulajdonképp aki külföldi terméket vásárol valamilyen idegen országot támogat a többszörösen adózott jövedelméből, míg Hazánk egy fillért sem lát belőle. Az államnak meg kellett volna védenie a magyar kis-, nagyvállalkozásokat, ill. magyar termékeket. Nem tette, de mi emberek tehetünk ellene, csak magyar terméket vásárolunk. Az államnak kutya kötelessége lett volna megvédeni a magyar termelő erőt és csak azt az árut beengedni az országba, amivel mi nem rendelkezünk. Egy mezőgazdasági országban mi a fenét keres az autó ipar? Rabszolga munkaerőt! Sorolhatnám még hosszan. Az embereknek az elejétől fogva fel kellett volna lépni tudatosan ezen intézkedések ellen./ lásd Görögország/ Amikor bevezették az idegenforgalmi adót, hogyan is van az, hogy Én, mint a magyar nemzet tagja el akarok menni a Balatonra egy hétre nyaralni, akkor Én ott idegenforgalmi adót fogok fizetni. Miért is? Magyarország területén vagyok és magyar állampolgár is vagyok, akkor miért is kell nekem idegenforgalmi adót fizetnem? Azért, mert a magyar állam, nem a Magyar Nemzet állama! Ezeket a példákat is sorolhatnám hosszan. Nos, ha az emberek használnák azt a kinövést nyakukon, akkor nem itt tartanánk, ahol! Minden csepp magyar vér aranyt ér, tehát jól meg kell gondolni, mit is teszünk!...”
Szóval de le is írom – amit írtál az egy normális országban normális körülmények között valóság!
De tudd ma 2018. augusztus 10.-én amikor írom ezen üzenetemet mely közlemény minden láger lakónak itt a Kárpát medencébe és szét szóródva a nagy világban … hogy a maradék haza és ót körülvevő csinált államok egy nagy koncentrációs tábort képeznek, melyben a legnagyobb elnyomás és nyomor a maradék um. csonka országban hozták létre a láger törvényeivel! Ebben a táborban hiába keresed a jogot, hiába teszel langyos dolgokat pl. tüntetsz - soha nem szabadulsz ki belőle – csak egy módón az pedig az, hogy a Kárpát medencében levő láger lakók összefognak és szabadság harcukkal kivívják szabadságukat függetlenségüket és semlegességüket a globális pénz uralom alól!

Tehát akkor még egyszer – akármekkora betűkkel írod, hogy AZ ALAPTÖRVÉNY ÉRVÉNYTELEN nincs foganatja például…. Az értelmet a tudatot és annak elsőbbségét csak fizikai erővel tudod nem legyőzni, csak lágerben tartani ma nem akna mezővel szögesdrót kerítéssel ….. – ha nem fortéllyal!
Ezt ők is tudják - és mindig előttünk járnak – nem véletlen alapították meg a visegrádi négyet – például …de mi láger lakók is megtehetjük!
Nem kiábrándítani akartalak , csak leírtam neked, hogy tudd, ne fektess olyanba munka energiát amellyel csak fogva tartódat segíted, inkább minden erőddel, tudásoddal szolgáld azt a célt, hogy a lágert – koncentrációs tábort megszüntessed! Hogyan ma még tedd a dolgodat ott ahol vagy! Mindig valós hírt közölj – az ellen nem tudnak mit kezdeni és fáj nekik és erejük fokozatosan csökken így!
Végül: Soha ne kételkedj a rend valóságában – de mindig kételkedj az ember törvényében , miért írta, kinek írta – stb. kételyek!
Küldöm most 2018. augusztus 10. 5:50 órakor – id. Kiss László Bázakerettyéről az éterbe!

Válasz

kiss lászló üzente 2 hete

ma küldöm ide 2018.08.04-én
AE = ALKOTMÁNYOS-ELLENÁLLÁS alaptörvény érvénytelenségi álláspontja elismerhető jogi tény, azonban a régi Alkotmány visszaállítását meg kell haladni, mert az a '89-es posztszocialista elit és a rendszerváltó erők titkos paktumának és kulisszák mögötti bársonyos forradalmának eredménye, ezért nincs népi jóváhagyása (nincs legitimitása), tehát az alkotmányos-ellenállással van érintkezési pontunk, de azt tovább kell fejleszteni és a régi Alkotmány átmeneti visszaállítása és módosítása mellett Alkotmányozó Nemzetgyűlést és annak alkotmányozási-javaslata alapján népi referendumot (népszavazást) kell tartani - nézetünk szerint - a Magyar Demokratikus Köztársaság Alkotmányáról….”
Innen: https://www.facebook.com/idmanypeter/posts/1024282524415522
Százezres tudatos tömeg!

Ha valamilyen csoda folytán összejönne a tudatos 100000-es tömeg, akkor nem zárható ki az a tény, hogy a tömegben a prókátorok= ellenségeink ügyének védelmezői, ki provokálnák jelentős részvételükkel a fegyveres összetűzést, és azt sem, hogy innen – onnan a bitorló uralom a tömegbe lőne? NEM!
Az tény, ha mindig ettől fogunk félni – soha nem fogunk össze jönni! Tehát meg kell szervezni önvédelmünk, úgy, hogy még véletlenül se vegyék át az erőszak beindításának kezdeményezését!
Meg tudjuk tenni? Igen meg!
Valahol azt olvastam, hogy az az antiszemita aki gyűlöli a zsidókat. Leszögezem, hogy én egy népet fajt nemzetet sem gyűlölök! Csak nem szeretem pl. 1848-ban levő oroszvezetést amely leverte szabadságharcunkat – vagy az Amerika vezetőit, mert a II.VH-ban bombázták a maradék hazámat, emlékszek Oladon az aranypatakból cipeltük fel még gyerekként egy szárnyas amerikai bombát – ha felrobbant volna akkor 1960-as években most 2018-ban - akkor nem tudtam volna ezt leírni nektek…….például! de ha vissza megyek a múltba nem szeretem a labancokat akik kb. közel 600 éve uralkodnak felettem – és bizony leírom őszintén habár ha rosszul értelmezi a FACEBOOK akkor megint törölni, fog, pedig csak azt írtam: NEM SZERETEM A HAZÁMAT URALÓ ZSIDÓT ÉS SCAHOSAIT SE NAPJAINKBAN! Határozottan írom – ez nem gyűlölet kifejezés, ha nem tényközlés részemről
Összességében nem gyűlöltük, ha nem ön védekeztünk azok ellen, akik betámadtak bennünk a történelem során, így nem szeretem a hódító tatárt, törököt, németet, oroszt, angolt, és stb népet és bizony ide tartozik a zsidó nép is! Sokan felhorkannak erre – nem nép a zsidó, ha nem vallás – tudom, úgy, mint a magyar az is, de minőségben más, magyar hitnek és tudásnak nevezzük! A zsidót meg 70 éve 1948 s-amióta megalakult Izrael országa!

A RÁCSON KINÉZEK VAGY BENÉZEK
Az én börtönöm ablakán nincs rács,
csak nincs pénzem, hogy elhagyhassam!
Az én börtönömben nincs gyógyító csak sorba álló
Az én börtönömben nincs tanítás, csak butítás!
Az én börtönömben szabadnak érzem magam,
Mert rácsán benézhetek- kinézhetek, ott vagyok!
Az én börtönömben nincsen börtönőr,
Csak figyelő szem, mely utamon kísér!
Az én börtönömben nincs rajtam bilincs,
Mert a figyelő szem béklyója lebénít!
De van az én börtönömön egy ajtó,
Állom vagy álom után ébredten már azon távozom!
Kelt Bázakerettye, 2017-02-16
Id. Kiss László
JEGYEZTEM ÍRVA LE MA : 2018. augusztus 1.
László Kiss
Moderátor • Július 31., 9:44
Versem Magosban! 1.
László Kiss Kedves Mária! Ne feledd, hisz hivatkozol rá, hogy ki az aki mozgatja a rugókat! Ajándék versem, útmutatónak csak neked! VERSEM VI
"...MAG OS BAN
Magasan jár a nap, nincs felhő, csak néha egy ritka szellő,
Melyen utazik a magom, és a csodás napsütésben látom,
Látom hatalmas bölcsőm peremét a kárpátokat!
Ez a szülőhelyem helyesen MAGYARORSZÁG tör ki belőlem!
Oly édes nekem, hogy fájó szívem enyhül, mert fentről egybe látom,
Lent a térképen összezsugorodva, megsemmisülve a zsidó miatt.!
Lent MAGYARORSZÁG miért nem vagy MAGARORSZÁG kérdem
Kérdem magomtól, mit vétettem én neked MAGYARORSZÁG
Semmit és sokat, mert nem védtelek meg a térképrajzolóktól téged!
Hogy is védtelek volna, amikor nem tudtam, nem éreztem fájdalmad,
Mert érzelmeimre hatva lebutítottak, hittem és nem tudtam valóságodat.
Enyhítettem volna, mint most ahogy teszem a tevéssel a gyógyítással!
Most is fent vagyok a magosban, szellő szárnyán utazva figyelem,
MAGYARORSZÁGOT egybe látom szülőhelyem, bölcsőm a hazámat!
Édes hazám, édes hazám drága egyetlen MAGYARORSZÁGOM!
Hol őseim hamvai vannak már elporladva, lelkük fent a magosban,
Magosban a szellőszárnyán a Kárpátok felett velem egyetemben majdan!
Tündérek táncolnak lent a réten, táltosok sóhajtoznak a MAGYAR-HONBAN!
MAGYARORSZÁG te drága miért vagy TE mindig rabigába, MIÉRT ENGEDED.
A Kárpátok ölelésében miért engeded be az ellenséged MAGYARORSZÁG HAZÁM.
Válassz vezetőt már magodnak, mert nincs királya Mátyás óta, és így hánykolódsz ide-oda!
Magasan jár a nap, nincs felhő, csak néha egy ritka szellő,
Melyen utazik a magom, és a csodás napsütésben látom,
Látom hatalmas bölcsőm peremét a kárpátokat!
Ez a szülőhelyem helyesen MAGYARORSZÁG tör ki belőlem!
Oly édes nekem, hogy fájó szívem enyhül, mert fentről egybe látom,
Lent a térképen összezsugorodva, megsemmisülve, ÁBRÁZOLVA
GYARMATKÉNT - a bűnöző zsidó ÉS MAGYAR CSAHOSAI miatt.!
Kelt: Gerry kívánalmára meglepetés szerűen ma 2016-04-02 Bázakerettyén ma csak ő olvashatja, mert csak őneki küldöm el emailon ; és azt csinál vele amit akar ..
De az én kívánalmam, hogy írásaimat mindig terjesszék soha egynek mindig kettőnek
yyyyyyyyyyyyy
László Kiss Bóna Mária Ilona idézem hamis állításod: "... a bosszú népe hazánkban, amellyel megszerzhették a törvényes jogot a magyarságon való uralkodáshoz...." nincs törvényes joguk csak törvénytelen jogfolytonosság amihez ragaszkodnak 1919-Tanácsköztársaság óta mai beetetett alaptörvényt is abból eredeztetik! MI TUDJUK HOGY ÉRVÉNYTELEN - DE A JÓ ISTEN ADOTT EGY LEHETŐSÉGET ÉS ESZKÖZKÉNT ALKALMAZHATJUK VELÜK SZEMBE MERT 2012.01.01-TŐL HELYREHOZHATATLAN HATALMAS HIBÁT KÖVETTEK EL - MEGSZAKÍTOTTÁK - A 1919-TŐL LEVŐ JOGFOLYTONOSSÁGOT MAJD RÁ HIVATKOZVA ALKOTTÁK MEG AZ ORBÁNI ALAPTÖRVÉNYT - ÚGY HOGY NEM VOLT MÁR HOZZÁ JUGUK - ÍGY A NÉPRE VÁR A JELENLEGI ALKOTMÁNYOS VÁLSÁG HELYRE HOZATALA ÉS A VALÓDI MAGYAR ÁLLAM JOGFOLYTONOSSÁGÁNAK HELYRE TÉTELE - ÁLLÍTÁSA AMI MAXIMUM GÉZÁTÓL DE MINIMUM 1918-BAN MEGSZŰNT - EZT ÉN ÍGY TUDOM!
YYYYYYYYYYYYY
László Kiss megosztotta Győző Kardos bejegyzését.
Moderátor • Augusztus 2., 6:27
Bizony - bizony, a népeknek nemzeteknek fiai lányai a történelem során egymást segítették, a kicsi fizetett a nagynak, hogy megvédje, a még nagyobbtól akivel nem tudod megegyezni mindig így volt - egy pontig - amikor elkezdték összegyúrni A NÉPEKET - NEMZETEKET és egy uralom alá vonni őket! EZ AZ OK A MAI NYOMORUNKNAK IS! A FEGYVER - A GYÓGYSZER ÉS PÉNZGYÁRTÓ GYÁROSOK URALMA ALATT!


László Kiss megosztotta Spirituális Kuckó bejegyzését.
Moderátor • Július 29., 9:25
Helyesen azaz jó írva az usa irányítói a (versemben) lásd és olvasd - terjeszd! VERSEM IV
KAROM
Akarom és karmolom, károm, őseink őseinek haszna az akarom!
A rom mely mindig akta lett, hitvány ármány felett, felszínre törekedett!
Elmúlt a múlt, mely feledésbe ment, de a kötél, állandóan köt és él!
Összeköt, fentről – lentről, belülről, kívülről, a kör hiába oszt, egybe van!
Az ereje az erő, az ér, ahonnét eredt a világból és nem a sötétségből!
Megnyugvás nekem, amikor jön a világosság után a sötétség, ami pihenést ad!
Boldog vagyok pihenés után, amikor a világosság adja éltető melegét és fényét!
Kell nekem mind kettő e világban itt a földön a fizika anyagi megnyilvánulásban!
Segíts karom, Szíriát bombázza zsidó – orosz – angol állam ma 2017. április 7.-én!
Oly kicsi a többihez képest, mint az óceánpartján a homokszem! Félnek a szírtől?
Oh nem karom, ha nem ez a sötétség, kérlek, hozzál rá fényt minél előbb!
Univerzum ura teremtője kérlek, nézz rá a mi napunkra, abban a földre!
Látni fogod, hogy az egyensúly megbomlott, kicsiben, nagyban a sötét vigyorog!
Hozz rá hőt, számára kibírhatatlant, hogy Földi poklában, amit okozott lángoljon!
Kérem én tőled oh hatalmas úr , világok teremtője, hogy ne legyen teremtményeit temetője!
Ma írtam – amikor meghallottam, hogy számomra már nem kétséges terror állam az usa elkezdte bombázni Szíriát!
Kelt . Bázakerettye, 2017-04-07
Id. Kiss László

László Kiss megosztotta M Katalin Szekeres bejegyzését.
Moderátor • Július 29., 5:44
László Kiss ENGEM ELFOGADSZ? ITT A MOLINÓM SZÖVEGE: EMBEREK! ORBÁN A LEGJOBB - … A TÖBBI ROSSZABB - NE LÉGY IRIGY MILLIÓS HAVI JAVADALMAZÁSÁRA!, ÉN 100 MILLIÓÉRT SE VÁLLALNÁM NAPI ÉLETHALÁL ÁLLAPOTÁT! - …. NINCS ZSIDÓ – MAGYAR ELLENTÉT, CSAK SZÖVEGÉRTELMEZÉS MEG NEM ÉRTÉS HIÁNYA -….. NINCS EGÉSZSÉGLEÉPÍTÉS, CSAK TUDAT FORMÁLÁS NINCS OKTATÁS LEÉPÍTÉS CSAK ÁTSZERVEZÉS – NINCS NEMZETBIZTONSÁGI KÉRDÉS, MERT MINDEN STRATÉGIAI ÁGAZAT JÓ KEZEKBEN VAN………………NINCS ALKOTMÁNYOS VÁLSÁG SE, CSAK ÁLLAPOT VAN........
NINCS KILAKOLTATÁS SEM, MERT MIND EZ CSAK KÉSZTETÉS!

***************************************************************

A teljes cikk:
Mány Péter
9 órája •
Igen szűk körben Valaki (vagy egy nagy senki?) megosztotta ezt a fasiszta, zsidózó, antiszemita förmedvényt!
Ennél lejjebb már nem süllyedhet egy önmagát devizahitel megmentőnek tituláló szerencselovag.
Nagy teljesítmény egy mocsadék pamflettben bántani szinte az összes csoportot és annak vezetőit,
Hát hol van az a sokat emlegetett orbáni diktatúra,hol van az a sokat emlegetett szólástitás amelyik nem tiltja ki facebookról az ilyen ocsmány zsidózást, rosenfeldezést, cigányozást!
Mondanátok öszinte véleményt az általam idézettekről:
Nem hiszem hogy a cikk szerzője valóban dr kriston ügyvéd lenne.
Jogvégzett emberként illene tudnia, hogy az írás kimeríti a közösség elleni izgatás törvényi tényállását
EZER NYELVEN HALLGATTAM, DE MEGSZÓLALOK.
DIKTÁTOR 13.000 IZRAELI ÜGYNÖKKEL A NYAKUNKON.
IZRAEL A JELENLEGI MEGSZÁLLÓ HATALOM!
DEVIZA ÉRDEKVÉDŐK - Polgár (Rosenfeld, Balog, Molnár F. és társai), Dabasi-kéményseprő, Bankcsapda (Falus), és sorolhatnám mind mind egy-egy csoport. De a csoportok felszabdalták az adósokat, egy egy ketrecbe zárták, ezzel az erők összefogását eleve kizárták. Az Adóskamara meg ezeket a csoportokat egy akolba terelte, ezzel konzerválta. A csoportok a jogi felvilágosításra szakosodtak, a hatalom is a jogi zsákutcába terelte a devizaügyet, így a deviza érdekvédők és a hatalom édes kettesben ugyanazt követte és követi. A lényeg, a devizaadósok politikai kitörése ebből a rendszerből provokátorokkal, lejáratásokkal csírájában került elfojtásra, pedig ez az egyetlen módja az érdekérvényesítésnek, kitörni a szögesdrót mögül. Van azonban más is kódolva a rendszerben.
IZRAELI TITKOSSZOLGÁLAT (MOSZAD) MANIPULÁLJA A MAGYAR POLITIKAI ÉLETET ÉS AZ ÉRDEKVÉDELMET. A magát bal-moszadra és jobb-moszadra megkettőző izraeli titkosszolgálat balról és jobbról is jelen van a politikai életben és pártokban. Ezért akárkitől remélsz mindig belé botlasz. Ez a titkosszolgálat rombolja a deviza érdekvédelmet is, mert érdeke a szent tehenei (bankok) ellen felvonuló csoportokra felszabdalás fenntartása és konzerválása.
FIDESZ-ORBÁN POLITIKAI HATALMÁT 13.000 IZRAELI ÜGYNÖK TÁMOGATJA HAZÁNKBAN éS TARTJA A DIKTÁTORT A NYAKUNKON, ezen nyugszik az a mérhetetlen jogfosztás és elnyomás, amelyet ez a hatalom megenged magának. Mérhetetlenül félre van vezetve és tájékozatlan a magyar nép. Kádár-rendszere mögött a Szovjetunió, Orbán rendszere mögött Izrael a megszálló hatalom. USA és Oroszország érdekei elenyészőek hazánkban. Tombol a diktatúra, ezrekre rúg a deviza halottak száma és megint itt egy diktátor a nyakunkon, aki semmibe vesz bennünket. El kell kergetni ezt a kormányt, száműzni a diktátort és bandáját.
POLGÁR ZOLTÁN (DANIEL ROSENFELD, BALOGH ISTVÁN, MOLNÁR F. ÁRPÁD ÉS TÁRSAI) ZSIDÓ KÖRÖKKEL JÓ VISZONYT ÁPOLÓ CSOPORTJA latba vethetné befolyását a deviza érdekvédelem izraeli titkosszolgálat által történő manipulálásának és rombolásának megszüntetése érdekében. Talán ez lehetne érdekvédő hazafias küldetésük. Rosenfeld valamit motyogott is a "frenetikus" deviza video-megosztásában, igaz egy kommentelő zsidó-barátja ezt nagyon "gázos" kiállásnak tartotta (...) Mindazonáltal nem kívánjuk a Polgár-csoportot importálni a devizaadósok szolidaritási magyar nemzeti hálózatába, mert ez a hálózat nem az érdekvédők gyülekezete, hanem csak és kizárólag a devizaadósok és demokraták, mint egyének önszerveződése.
ADÓSKAMARA - MSZP ugyanaz az izraeli befolyás, csak ez a párton keresztül érvényesül és balról vezetgeti a devizásokat. Országgyűlés igazságügyi bizottságában történt kilenc perces meghallgatás és leszavazása. Majd az MSZP ATV-ben ezt követő "lájtos" puffogtatása.
DAMM ANDIKA a felcsúti stadion lelátóján fidesz vezérek között ücsörgése és a JOBBIK devizásokat jobbról terelgető izraeli-pulikutya jelensége, vagyis szigorúan maradjon a parlament keretei között a nyolc éve megoldatlanság mítosza.
BOZÓTHARCOSOK (sárgapólósok, koppányosok, ect.) itt és ott feltűnnek, mint portyázó ellenállók nyomatékot adva a kilakoltatások elleni tiltakozásnak, ez legalább valami.
AE = ALKOTMÁNYOS-ELLENÁLLÁS alaptörvény érvénytelenségi álláspontja elismerhető jogi tény, azonban a régi Alkotmány visszaállítását meg kell haladni, mert az a '89-es posztszocialista elit és a rendszerváltó erők titkos paktumának és kulisszák mögötti bársonyos forradalmának eredménye, ezért nincs népi jóváhagyása (nincs legitimitása), tehát az alkotmányos-ellenállással van érintkezési pontunk, de azt tovább kell fejleszteni és a régi Alkotmány átmeneti visszaállítása és módosítása mellett Alkotmányozó Nemzetgyűlést és annak alkotmányozási-javaslata alapján népi referendumot (népszavazást) kell tartani - nézetünk szerint - a Magyar Demokratikus Köztársaság Alkotmányáról.
HÁLÓZATUNK AZ EGYETLEN ESÉLY, alulról csatlakozási szándéknyilatkozatok beküldésével építkező széles önszerveződés, amelyben senki nem számít csak a devizaadósok és a velünk szolidáris demokraták. A lengyel Szolidaritás alulról civil hálózat kiépítésével befonta és összeroppantotta a a lengyel diktatúrát, tehát nekünk történelmileg igazolt a legyőzhetetlen hálózatszervezési módszerünk. Talán nem véletlen a ráépülési és rombolási kísérletek tömkelege.
ÉN MÁR SOKAT MEGTAPASZTALTAM, MEGTETTEM AMIT MEGKÖVETELT A HAZA ÉS AZ IGAZSÁGÉRZETEM. MOST TI JÖTTÖK. Én kidolgoztam a szolidaritási hálózat elveit és programját, létrejöttek annak megyei keretei és folyamatosak a csatlakozások, de még nem vagyunk elegen. Mindössze két hónapja hirdettük meg a hálózatot és már 400 fő csatlakozott hozzánk. Mindenki hozzon magával +50 fő csatlakozási szándéknyilatkozatot beküldő személyt és 20.000 fő leszünk, akkor tudunk megindulni. Addig augusztusban megyei gyűléseink zajlanak, szeptemberben mind a 19 megyeszékhelyen demonstrációt tartunk, október-november hónapokban közjogi személyekhez alkotmányozási-javaslat + Európai Parlamenthez európai-alapjogi-petíció, és mindkettő aláírásgyűjtése, és egyidejű hálózatépítés, majd pedig decemberben a megyék fővárosi egyesített tüntetése a hatalmi központok előtt, ez a második félévi világos programunk.
Hozzál +50 fő csatlakozási szándéknyilatkozatot beküldőt!
Beküldése: dr. Kriston István - 2701 Cegléd, Pf. 27.
Istennel a hazáért és a szabadságért!
Devizaadósok Szolidaritási Hálózata
Dr. Kriston István civil jogvédő állampolgár
Hálózat országos szervezője


Válasz

További hozzászólások 

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu