Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

SEMMISEM AZ AMINEK LÁTSZIK, ÍRJÁK,MONDJÁK ÉS SULYKOLJÁK.

 

A TUDATLANSÁG= FÉLELEMMEL

 

MOST ÉRTEM EL AZT A SZINTET AMIKOR  NYÍLTÁ VÁLHATOK

 

MA 2009. DECEMBER 21-ÉN 04:56 -ÓRAKOR AMIKOR ÍROM-E SOROKAT

EGY ŐSRÉGI MAGYAR SZOKÁS ELEVENEDIK MEG, A FÉNY NAPJA A FELVILÁGOSULÁS...

 

EZÉRT TETTEM KI FÉNYKÉPEMET IS, MERT TUDOM, HOGY AKI KIVÁNCSI RÁM ISMER, AKKOR MEG MINEK JÁTSZUK A TITKOLOZÓDIST ...

 

szeretettel: id. Kiss László  8887. Bázakerettye Petőfi u. 7.

 

...egyik versemmel köszöntelek bennetek:

 

Szerző       Üzenet
spartakusz     
cs okt 29 2009, 04:03     Jelentés Szerkesztés Idézés
Regisztrált tag #6
Regisztrált: cs júl 23 2009, 06:30
Üzenetek: 136
    Sziasztok!

Folytatom életem-élesben írásom, ahogy látom megújult a felírta a monitoromon:
Kárpát-medencei kerekasztal címen - jó és találó, eredeti elgondolásom helyet - így kezdem:

Tudom, hogy MAGYARORSZÁG FELTÁMAD.

Magyarország feltámad és élni virágozni fog,
Régi dicsőségében ragyogja be a teret a mindenséget,
Hiába mondják és írják, nem akarják látni nagy magyarországot,
Hát így nem is kisbetűvel naggyal lesz írva az égre.

Szeretlek hazám MAGYARORSZÁG,
TE CSODÁS GYÖNYÖRŰ ORSZÁG,
MÁR NEM FOGUNK KÖNNYEZNI,HA RÁD GONDOLUNK.
Te feltámadott ország.

Most már szúrós a tekintetünk, mert felébredtünk.
Nem tudta kinevelni belőlünk az alja nép,
HAZASZERETETÜNK.
Szeretlek hazám MAGYARORSZÁG.

Te csodás gyönyörű kagyló KÁRPÁTOM,
Kagyló ki benne az élet indult el útjára,
Visszatérek hozzád, mert szeretlek,
Tiszta szívből, teljes odaadással.

Életem is feláldozom érted,
Te gyönyörű tündéri csodás ország,
Tömörülünk, és szent koronánkat,
Méltóan most a fejedre helyezzük.

Bázakerettye 2009. október 29.-én, 03.00-órakor...


szeretettel: spartakusz...


spartakusz

 

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

spartakusz spartakusz üzente 3 hete

Változások a hozzászólások moderálásában
2017 október 26 7:17 du.8 hozzászólás

A Kanadai Magyar Hírlap hozzászólásait évek óta moderáljuk. Ennek köszönhetően itt általában nem fordul elő olyan, amit akár amerikai, vagy kanadai internetes felületeken is láthatunk (és természetesen magyar felületen is), hogy például névtelenségbe bújó személyek nyiltan szorgalmazzák más népcsoportok tömeges kiírtását, vagy éppen a Holokauszton, a haláltáborokon viccelődnek. De ennél jóval magasabb mércére van igény.

A moderációs alapelv mától kezdve egyszerű, akár egy mondatban is kifejezhető. Akkor szóljon hozzá egy adott cikkhez ha tényekre, vagy hitelesen és higgadtan megfogalmazott személyes tapasztalatra épül mondanivalója. Akkor válaszoljon egy Ön előtt megjelenő hozzászólóra, ha más perspektívával vagy új információval járul hozzá a beszélgetéshez, esetleg új anyaggal az előző hozzászóló mondanivalóját erősíti, illetve cáfolja meg.

Amit viszont figyelmeztetés nélkül ki fogunk szűrni:

A sorosozás minden formáját.
A bolsevikozást (ha csak nem konkrétan az orosz, illetve szovjet történelemről ír).
A személyeskedést — ha személyes konfliktusa van bármelyik hozzászólóval, oldja meg privátilag, nem pedig egy nyilvános felületen.
A nyilt antiszemitizmus, a muszlimellenesség és általában a rasszizmus minden formáját.
Amikor egy adott hozzászóló pusztán ismételgeti számtalan hozzászólásban propagadaszerűen — új információ vagy szemlélet nélkül — hogy mennyire reménytelennek, hiteltelennek vagy elítélendőnek tart egy-egy magyar ellenzéki szereplőt, vagy tartja az egész magyar ellenzéket.
Olyan hozzászólásokat, amelyek jelentős korrektúrát igényelnek, hogy egyáltalán értelmezhetőek legyenek.

A szigorítások miatt valószínűsíthető, hogy észrevehetően csökkeni fog a hozzászólások száma. Azonban bízunk benne, hogy így a cikkek alatt folytatott beszélgetés — amennyiben egyáltalán lesz ilyen — minőségibb és elgondolkodtatóbb lesz. Természetesen nem azt várjunk, hogy minden olvasó egyetértően bólintson az itt megjelent cikkekre. Azt is tudjuk, hogy még jobboldalon vagy éppen baloldalon álló személyek is vitába keveredhetnek egymással egy adott kérdés vagy ügy miatt. Azonban azt várjuk el, hogy tényekre vagy személyes tapasztalatokra épülő eltérő véleményeiknek lehetőleg higgadtan adnak hangot. A személyeskedést vagy gyalázkodást pedig mindenképpen kerüljék.

Az Országos Széchényi Könyvtár a Kanadai Magyar Hírlapot teljes egészében archíválja, a cikkek mellett valamennyi hozzászólást is. Az utókor is látni fogja, hogy milyen szinten folyt a magyarság korábbi generációinak beszélgetései.


id Kiss László
2017 október 26
11:02 du.

Tisztelt Mindenki!

Értetlenül álok előtte – de értem, miért tette! Akkor újból, hogy a magyar is értse:
ÉRTET—LEN—ÜL—ÁL…OK—EL—ŐT–TE–ÉRT—EM–MI–ÉRT TET—TE!!!!
Mindig így volt benne írásaimban az üzenet – itt is és köszönöm, hogy Ádám megtűrt – de mint írja a politizálás szabad , ha ez igaz, akkor tudnia kell, hogy a politizálásba tartozik a vélemény és álláspont – a gyűlölet szítás és egymás sértegetése nélkül! az idézett szöveget azért tettem be, hogy a többiek is értség mire gondolok – Ádámét értem, Robertén gondolkodom.. köszönöm, hogy elolvastál, írtam ma 2017, október, 27-én 5:00 óra kor kor kor kor én id. Kiss László
Christopher Adam
2017 október 26
9:41 du.

Politizálni természetesen szabad, ez egy elsõsorban közéleti témákkal foglalkozó fórum. De a zsigeri cimkézés vagy az egyszerû propaganda és szólamok helyett elgondolkoztató érveken és tényekre alapuló kritikán lesz a hangsúly.
Robert Morrison
2017 október 26
9:43 du.

Egyszer minden végetér és kialszik az utolsú világító torony fénye is …

Kezdeném azzal, hogy köszönetet mondok Christopher Adam-nak ……” ÉN EZZEL FEJEZEM BE – MÉHEGYSZER KÖSZÖNÖM!
Your comment is awaiting moderation.

Válasz

spartakusz spartakusz üzente 1 hónapja

PREVENCIÓ=lat. Megelőzés,megelőző intézkedés

„ Cselekménye társadalmi veszélyességének rendkívüli súlya ,mellett viszonylag fiatal kora dacára is igen nagyfokú a személye társadalmi veszélyessége, Ezért vele szemben az általános prevenció, illetve a társadalmi védekezés érdekében a legsúlyosabb büntetés kiszabása volt indokolt…”
https://www.facebook.com/notes/b%C3%B3na-m%C3%A1ria-ilona/g%C3%B6ncz-%C3%A1rp%C3%A1d-unok%C3%A1ja-elindul-a-v%C3%A1laszt%C3%A1son-momentumosk%C3%A9nt/1491380514231273/
Aki a fenti prevenciót megfogalmazta ma már 2017-10-08-án 07:30 – kor amikor írom e sorokat tudjuk hogy PRIBÉK VOLT!
PRIBÉK= szerb-horvát 1. irod. Hóhér segédje 2. pejor. Az elnyomó hatalom szolgálatában álló, mindenre kapható, mások elvesztésében, kínzásában hidegvérrel közreműködő személy, 3. rég. Elvetemült, aljas ember: áruló hitszegő…”

És ma: 2017-10-08 -én kiegészítem tapasztalatommal, hogy ez a bűnöző zsidó és csahosainak jellemvonásai! Ez nem antiszemitizmus, ez ténymegállapítás, és ha te a bűnöző zsidó és csahosai pártjára állsz azzal, hogy antiszemita megnyilvánulást fogalmaztam meg . Akkor te vagy az ANTISZEMITA!
Aki tudja, hogy saját hit és faj testvéreit is irtsa, azzal – hogy megengedett a szegény áldozatok – bevállalása részünkről (gazdagok) célunk elérésben!

Göncz Árpád unokája elindul a választáson momentumosként
Bóna Mária Ilona·2017. október 7.
http://24.hu/belfold/2017/10/06/goncz-arpad-unokaja-elindul-a-valasztason-momentumoskent/
„Szobrot avattak Göncz Árpádnak Óbudán, a volt köztársasági elnök egykori Bécsi úti lakóhelye mellett. Itt jelentette be Benedek Márton, a volt államfő unokája, hogy a Momentum színeiben szeretne elindulni a választókerületben a választáson. Benedek évek óta Brüsszelben dolgozik, most költözne vissza Magyarországra.”
Ennyit Göncz Árpádról és az összes un. rendszertváltó un. reformkommunistáról és utódaikról. Azokról akik - és utódaik - 1990 után politikai tőkét tudtak kovácsolni 1956-ból. ELLENTÉTBEN azokkal a kölyökharcosokkal, akiket a „MUNKÁSOSZTÁLY ELÁRULÁSÁÉRT” ítéltek több, mint 10 évre börtönre, vagy HALÁLRA, mint pl. Mansfeld Pétert!
A reformkommunistákra, azokra, akik nem eltörölni, hanem csak jobbítani akarták a szocializmusnak nevezett diktatúrát, vonatkozott az 1963-ban meghirdetett közkegyelem – ily módon az 1990 utáni közéletének legismertebbjei (Göncz Árpád, Fónay Jenő, Mécs Imre, Eörsi István, Haraszti Sándor, Márton András, Vásárhelyi Miklós,stb) néhány év vagy hónap letöltésével szabadulhattak.

„A gyermekharcosoknak azonban nem kegyelmezett a Rendszer: Bóna Rudinak és társainak az utolsó percekig végig kellett szenvedni a rájuk kiszabott büntetést.”
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=70638&n=furaila&blog....A szabadságharc legfiatalabb mártírja: Mansfeld Péter, a kivégzési jegyzőkönyv tanúsága szerint - 13 percen át vergődött, haláltusája közel negyedórán át tartott, az eseti orvos, dr. Szabó Ernő és a jutalomból szemlélőként jelen volt karhatalmisták asszisztálásával.
Tessék csak elolvasni a mellékelt képen látható idézetet! Azt, amivel a bíró megindokolta egy akkor még kiskorú pesti srác – halálra ítélésének „jogosságát”! Az, pedig a munkásosztály "ÁRULÁSA" volt! Egyértelműen kiderül a bírósági jegyzőkönyvi kivonat szövegéből, hogy: Mansfeld Pétert a munkásosztály árulásáért ítélték még kiskorúan halálra, majd akasztották föl a 18. születésnapját követően.
http://furaila.xfree.hu/146399
Kérdem, és azt hiszem, hogy jogosan - milyen büntetést érdemelnének ezek a MAI ÁRULÓK?
Hiszen felért egy második „Trianonnal”:
- a szocializmus becsődöltetése,
- a munkás-parasztságra épített rendszer fölszámolása az ezekben a gyárakban dolgozó munkások utcára kerülésével, akik nem rendelkeztek sem anyagi- sem ismereti, sem kapcsolati tőkével az újrakezdéshez;
- az 1945 utáni államosított gyárak és üzemek (az oly világhírű cégek, mint IKARUS, Ganz MÁVAG, Országos Gumiipari Vállalat Taurus Gumigyára, Hajdúsági iparművek Lehel Hűtőgépgyára, Május 1. Ruhagyár, Magyar Gyapjúfonó és Szövőgyár (The Woolmark Company), Habselyem Kötöttárugyár…Tungsram (1909) Egyesült Izzólámpa és Villamossági Művek, DCM: vagyis Dunai Cementművek, Magyar Gépipar és kohászat (1947) Csepel Művek…Kőfaragó- és Épület-szobrászipari Vállalat, a Herendi- és a Hollóházi Porcelángyártó Vállalat, CAOLA, Magyar Hajó és Darugyárat, A MEDIKOR-t, a BAKONY MŰVEK-et, a VIDEOTON-t, az ORION-t, a FÉG-et stb...stb...stb...! ) 1988-tól történő kiárusítása a maradék kis ország határain belül megmaradt magyarságot, a munkás-parasztsághoz tartozó rétegét érintette végzetesen!
Bóna Mária Ilona

Válasz

spartakusz spartakusz üzente 2 hónapja

Kalman Kiss megosztotta a bejegyzésedet.
6 perce ·
László Kiss megosztotta István Sebestyén bejegyzését a csoporttal: MODERN VILÁG SPARTACUSAI!
szeptember 12., 10:40 ·

Ma már tudom és nem hiszem, , hogy a köztörvényes bűnöző szinonimája = zsidó - csahosai rosszabbak! Hol nemzetinek álcázva, hol kommunistának, hol fasisztának, hol kapitalistának - hol katolikusnak - hol - hol -eseteit kaméleon színeit sorolhatnám végtelenségeik!!!!!!!!! Gátlástalanul - lelkiismeretlenül gyilkol és gyilkoltat--- hol Pápát hol államfőt . pl. Kennedyt - DE AZ ELŐTT IS VOLT JÓ PÁR államfő - MIND EZT TUDJA A FÖLDÖN AZ EMBEREK TÖBBSÉGE ÉS MÉG IS ENGEDI NEM TESZ ELLENE - - DE EZ CSAK ÚGY TŰNIK - KÜZDÜNK ÉS HARCOLUNK A BŰNÖZŐK ELLEN MINDEN NAP MINDEN PERCÉBEN ÉS PILLANATÁBAN!

Válasz

spartakusz spartakusz üzente 2 hónapja

Frankfurtban él - és magyarul is beszél és ír - lent engem - ha tűzet nyelne - nyelt azt okádja rám - abból a német városból, ahol 2- harmada muzulmán - tehát elveszett -

De én mint a jó kotlós befogadom, ha vissza menekül hozzám! Szárnyaim alá bujtatom!

".... A báj, a bőbeszédűség, a nagyvonalúság, mely a felszínen jellemzi őket ezt lehetővé teszi; gyakran épp azért képesek kihasználni másokat, mert szerethetőnek és jó szándékúnak tűnnek...."


Kubínyi úrnak üzenetem:

Ez a mostani köztársaság persze, hogy érvénytelen , és elment a józan esze annak aki az - az előtti kommunista köztársasághoz, vagy az előtti még kommunistább köztársasághoz megy vissza…”
Mondja itt Kubínyi úr - https://www.youtube.com/watch?time_continue=487&v=rZIDs0EnNQQ 16:00 – nál - igen ebben a megfogalmazásban helyes a meglátása – de ugyan akkor, viszont ha én úgy fogalmazom, meg egy másik megközelítést, hogy akik a királysághoz kívánkoznak vissza, ahol a földesurak – nemesek voltak az elnyomók és jobbágy a rabszolga – annak is elment a maradék józan esze is – Tehát mind kettő megközelítés helytelen és rossz!

Ebből az értelem válságból ki kell gyógyulnunk – ön akaratunkból nem tudunk – ez biztos! Ezt meggyőzően illusztrálja ez a film, ahol egy alkoholistát ki gyógyítanak végzetes betegségéből – kérlek nézd meg és úgy olvasd tovább ezen írásom:

https://www.youtube.com/watch?v=n2-oUGD11u4

Korábban már közöltem, hogy tanult tehetetlenség állapotába tettek bennünk! – itt olvasd el újból:
http://tarnoczyvilmos.hu/storytelling-talalkozo/

kik tették ezt velünk:

itt olvasd el:
előtte idézek belőle:
„…pszichopata körülöttünk.
Olyan – nagyrészt fehérgalléros, kisebb részben erőszakos – bűnelkövető, aki számára (ahogy Hare számos elítélttel folytatott beszélgetése során elhangzott) túlságosan is könnyű, túlságosan magától értetődő és azonnali kielégülést nyújtó így élniük: a bűnelkövetés a legtermészetesebb viselkedésforma számukra. A báj, a bőbeszédűség, a nagyvonalúság, mely a felszínen jellemzi őket ezt lehetővé teszi; gyakran épp azért képesek kihasználni másokat, mert szerethetőnek és jó szándékúnak tűnnek.
A pszichopaták viselkedése minden esetben előre megfontolt és szándékos, kontrollált, érzelemmentes, és természetében instrumentális, tehát mindig valamilyen cél elérése érdekében történik – a pszichopaták számára a másik embernek való ártás tipikusan másodlagos egyéb célok elérése mellett. A továbbiakban pedig nem tartanak a kockázatos vagy kriminális viselkedésük negatív következményeitől: teljességgel érzéketlenek a büntetésre….”

http://jogespszichologia.hu/2016/09/26/1425/
Tehát a kérdésre a határozott válasz fehérgalléros pszichopata!

Válasz

spartakusz spartakusz üzente 3 hónapja

Mit szolsz ehhez az ökörhöz? Megkerem, hogy ajanlja az ismeretsegi köreben olvasasra - de nem tudja a hülye megallni, jphy a sajat hülyeget ne füzze hozza! A Posta Imre forumrol Gerry kizarta hasonlo hülyegek miatt, a Hjungariannews-nal eddig megtürtek, de gondoskodom rola, hogy onnan is kidobjak. Szerintem unatkozik a nyugdijas rendör örmester - mert csak ilyenek olvashatsz töle - en mar nem teszem.

S ha eddig meg nem osztota ki senkii - most tölem meg fogja kapni. Olyan pipa vagyok, hogy tüzet tudnek okadni!
AKülön kertem töle, hjogy a szerzö nevet tartsa meg maganak, nem arulhatja el! Erre a barom mit ir a vegere? Meg szerencse, hogy a vezetöknevemet nem biggyesztette oda! Majd küldöm a neki irt valaszomat is - legyen min szorakoznod.

Válasz

spartakusz spartakusz üzente 3 hónapja

Szia Laci. Lehet, hogy nem jo hir - nekem az.
A Szabad Roiportban megjelent az elsö, iszlamrol szolo cikk - menj be az oldasra - s lepödj meg - aztan ertesitheted valamennyi ismerösödet, hogy mit olvassanak.júlia írta
Nincs szüksegem a valaszodra!

Válasz

spartakusz spartakusz üzente 3 hónapja

JÚLIA

A bünözö az, akit a birosag JOGERÖSEN elitelt!”

EZ A SÁTÁNI ERŐ FILÓZÓFIÁJA - a gonosz ember törvénye és nem a természet rendje!


Írja nekem egy okosnak képzelt Németország újságírói etikával dicsekvő!

„…egyszerűen lepocsokondiazod! Nem szegyelled el magadat? …”

Nem mert fajomat védem a te NÉMET erőből MAGYAR NYELVEN írt írásoddal szemben – és a nyugat semmit nem változott E TÉREN veled együtt – ma így irtod a magyart – idézlek amit szívedből kívántál:

„…. ugy lesitteltetnelek, hogy meg a müanyag lakat is radrozsdalna….”

Régen ezt így írtátok és kívántátok a magyarokat írmagig ki kell irtani :
A FÖRTELEMS ÍRÁSOD VÉGÉN – MEG AZT BIZONYÍTOD, HOGY NINCS SZÖVEGÉRTELEMZÉSI KÉPESSÉGED! Magyarra értem – mert a németet azt tudod erőből le írva nekem! Idézlek – én azt írtam juliának ha van ismerőse zsuzsanna nevű köszöntse fel érted te nagy okos! Így elterelve rólad még a halvány gyanút is! Pont!
Ezt írtam idézem magom: „… Kedves Júlia ha engeded! Jut eszembe ma Zsuzsanna név nap van – ha van Zsuzsanna ismerősöd kívánj neki sok jó dolgot!…” ÉRTED ? JÚLIÁNAK VAN E ZSUZSANNA ISMERŐSE?
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Most ma 2017, augusztus, 13-án 15:30 kor részemről befejeztem e témát - az adu és adu 2. írásom következik - szeretettel írtam minden tisztességes rendes embernek én id. Kiss László

Válasz

spartakusz spartakusz üzente 3 hónapja

TÁJÉKOZTATÁS

László Kiss Lakatos Pál 2017-ben a kereset
https://kolozsvaros.com/2017/08/11/egyutt-fogjuk-megszivni/

például:
150000 bruttónál
- 33000 ft. Szociális hozzájárulási adó
- 2250 ft. Szakképzési hozzájárulás
- 2250 ft. Munkaerő-piaci járulék
- 10500 ft. Eübiztosítás
- 15000 ft. Nyugdíjjárulék
- így összesen kap kézhez 87000 ft. Amit még sújtanak adók pl. az ÁFA Ez abszurdum nonszensz – ebből lehetETLEN megélni még egyedül is akinek lakása van – nem hogy családot eltartani még családi pótlékkal sem – NA LÁTJÁTOK EZÉRT MENEKÜLNEK EL FIATALJAINK IDEGENBE EZEK BŰNÖZŐK MIATT! K(KIEGÉSZÍTEM A MA KAPOTT EMAILOM MIATT: AZT ÍRJA NEKEM ETIKÁRA HIVATKOZVA NÉMETORSZÁGBÓL : JÚLIA

A bünözö az, akit a birosag JOGERÖSEN elitelt!”

EZ A SÁTÁNI ERŐ FILOZÓFIÁJA - a gonosz ember törvénye és nem a természet rendje!

Írja nekem egy okosnak képzelt Németország újságírói etikával dicsekvő! ..." IDÉZTEM A KÉSZÜLŐ VÁLASZ ÍRÁSOMBÓL AMIT NEM KÍVÁN AZ ILLETŐ - KÖZÖLTEM VELE NYILVÁNOSSÁGRA HOZOM MERT KÖZ A MAGYAROK KÖZÜGYE! STB. STB. STB.

Válasz

spartakusz spartakusz üzente 3 hónapja

Dühös vagyok -így nem írok most - nem tennéd zsebre - mert eddig még senki nem mondta meg neked őszíntén és ez neked fájt - sajnálom néha az igazság fájni szokott - ha lehiggadok válaszolok mert ez köz - magar köz ügy!
pá julia - rövid leszek és újságírói etikus!


AKKOR PÁ DE NYILVÁNOSSÁGRA HOZOM PÁRBESZÉDÜNK - EZT TUDD! NE FÉL NEM ÁRULAK EL NEM ÉN NEM VAGYOK ALJAS ÉN MAGYAR VAGYOK! ÉS HA NEM VOLNÉK AKKOR SEM HASZNÁLNÁM A TUDÁS NYELVÉT ELLENE ----É R T E D ?

Válasz

spartakusz spartakusz üzente 3 hónapja

ENGEM AKI NEM FÉL - HA NEM EGÉSZ MA MÁR 2009-ÓTA
Mit szolsz ehhez az ökörhöz? Megkerem, hogy ajanlja az ismeretsegi köreben olvasasra - de nem tudja a hülye megallni, jphy a sajat hülyeget ne füzze hozza! A Posta Imre forumrol Gerry kizarta hasonlo hülyegek miatt, a Hjungariannews-nal eddig megtürtek, de gondoskodom rola, hogy onnan is kidobjak. Szerintem unatkozik a nyugdijas rendör örmester - mert csak ilyenek olvashatsz töle - en mar nem teszem.

S ha eddig meg nem osztota ki senkii - most tölem meg fogja kapni. Olyan pipa vagyok, hogy tüzet tudnek okadni!
AKülön kertem töle, hjogy a szerzö nevet tartsa meg maganak, nem arulhatja el! Erre a barom mit ir a vegere? Meg szerencse, hogy a vezetöknevemet nem biggyesztette oda! Majd küldöm a neki irt valaszomat is - legyen min szorakoznod.


Date: 2017-08-11 13:19 GMT+02:00
Subject: Fwd: Jo hirem van - terjesztheted.

Válasz

További hozzászólások 

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu