Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

magdolna blogja - 2007. augusztus

Ezeregyéjszaka desszert

Hozzávalók
5 dkg vaj
3 tojás
1 mokkáskanál õrölt fahéj
2 dl joghurt
5 dkg õrölt mandula
10 dkg cukor
1 vaníliás cukor
1 mokkáskanál õrölt szerecsendió
1 evõkanál kakaó
1 kávéskanál citromlé
12 dkg liszt

Keverjük habosra a vajat cukorral és vaníliás cukorral. Adjuk hozzá az egész tojásokat, és keverjük további 3-4 percig. Keverjük össze a lisztet, sütõport, fahéjat, szerecsendiót és kakaót. Verjük fel habverõvel a joghurtot, és keverjük bele a citromlevet.

Címkék: edeseg

Utolsó hozzászólás

kis magdolna üzente 16 éve

ez finom,megcsin'lom,köszike

Tovább 

Mascarpone-eper fagylalt
  • Hozzávalók:

    50 dkg földieper
    10 dkg porcukor
    2 cs vaníliás cukor
    1 ek citromlé
    50 dkg mascarpone sajt
    125 ml tejszín

     

  • Elkészítés:

     

    A gondosan megmosott, megtisztított földieprekb?l - néhány szem kivételével - botmixer segítségével pürét készítünk. A kimaradt eperszemeket apró kockákra vágjuk.
    A tejszínt habbá verjük és a simára elkevert mascarponéhoz adjuk, jól összedolgozzuk.
    Hozzáadjuk az eperpürét és az eperkockákat, majd a citromlét, a cukrot és a vaníliás cukrot is.

Címkék: fagyi

Utolsó hozzászólás

Rné Magdi üzente 16 éve

Köszi szépen jó ötlet.Kifogom próbálni.pusz-pusz 

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu