Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Mascarpone-eper fagylalt
  • Hozzávalók:

    50 dkg földieper
    10 dkg porcukor
    2 cs vaníliás cukor
    1 ek citromlé
    50 dkg mascarpone sajt
    125 ml tejszín

     

  • Elkészítés:

     

    A gondosan megmosott, megtisztított földieprekbõl - néhány szem kivételével - botmixer segítségével pürét készítünk. A kimaradt eperszemeket apró kockákra vágjuk.
    A tejszínt habbá verjük és a simára elkevert mascarponéhoz adjuk, jól összedolgozzuk.
    Hozzáadjuk az eperpürét és az eperkockákat, majd a citromlét, a cukrot és a vaníliás cukrot is. Jól elkeverve fagylaltgépben fagyasztjuk.

Címkék: fagyi

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Rné Magdi üzente 17 éve

Köszi szépen jó ötlet.Kifogom próbálni.pusz-pusz 

Válasz

Finom lehet. Ki is fogom próbálni.

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu