Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Diavetítés indítása

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Rózsafánk2

RÓZSAFÁNK

Hozzávalók:

20 dkg liszt,
5 dkg vaj,
3 tojás sárgája,
1/2 dl rum,
1 dl tejföl, 1 sütőpor
só, zsír.

Rózsafánk elkészítése:

A lisztet a vajjal eldolgozzuk. Hozzáadjuk a tojás sárgákat, a rumot, a tejfölt, egy kevés sót és összegyúrjuk.
Cipót formálunk belőle, s 30 percig pihentetjük.
Ezután kinyújtjuk, kétszer-háromszor hajtogatjuk.
Majd 2 mm vékonyra nyújtjuk, kis pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, és 5-6 helyen a széleit bevagdaljuk (úgy, hogy a közepe ne legyen bevágva).
Közepüket tojásfehérjével megkenjük, hármat egymásra helyezünk, kissé összenyomkodjuk, forró zsírban a fánkokat szép pirosra sütjük.
Mikor kisült, vaniliás cukorral meghintjük, mindegyik fánk közepébe baracklekvárt teszünk.

Címkék:  

Kategória: Saját

Látta 220 ember.

Értékeld

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Üzenőfal

mercy fofana üzente 11 éve

Én vagyok kegyelem, azt akarom, hogy a barátom, azt akarom, hogy küldjön egy e- mailt az én e-mail, hogy én tud ad ön a képem (mercyfofana24@yahoo.de)

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu