Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

zsuzsanna blogja - 2012. szeptember

network.hu

‎"Könnyen ítélkezünk mások felett, de ha jobban belegondolnánk, hogy emberek mit miért tesznek talán még meg is érthetnénk őket. Ha átgondolnánk vajon mi az adott helyzetben mit tennénk talán nem ítélkeznénk. Mindenki hibázik és mindenkinek a saját hibáját kéne értékelnie és nem a másik életével foglalkozni és talán a világ is jobb lehetne amiben élünk. Sokszor őrültséget kell tennünk ahhoz, hogy boldogok lehessünk. És sajnos nem élhetjük le úgy az életünket, hogy ne okoznánk fájdalmat másoknak, még ha nem is szándékosan.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

rédli zsuzsanna üzente 11 éve

Köszönöm!

Tovább 



Volt egyszer egy fogadó, melyet Ezüst Csillagnak hívtak. A tulajdonos minden tőle telhetőt elkövetett, hogy minél több vendéget csábítván nyereségessé tegye vállalkozását: a szállás kényelmes volt, a kiszolgálás szívélyes, és az árak elfogadhatók, de mindhiába. Kétségbeesésében elhatározta, hogy kikéri egy bölcs tanácsát. Miután a bölcs végighallgatta bánatos történetét, azt javasolta, hogy változtassa meg a fogadó nevét.
- Az lehetetlen - mondta a fogadós.

Címkék:

Tovább 

network.hu

A sütőtök a takarmánytök egy változata. Állítólag a texasi és a mexikói indiánok termesztették ültetvényeiken. Hazánkban is nagyon régen termelik, mindig jól megfért a kukoricásban. A legjobb ízű sütőtök Nagydobos és környékén terem. Mivel jól eltartható, egész télen kedvelt csemegének számított a legszegényebb családoknál is.

Címkék:

network.hu

A ősz színeit kémiai változások okozzák. A karotinok és xantofilek a növények leveleiben található pigmentek. Amikor a nappalok rövidülésével és az időjárás hűvössé válásával a növények téli nyugovóra térnek, a levelekben található zöld klorofill lebomlik. Megszűnik a zöld szín dominanciája. Egyes fajok levelében a vörös színért felelős antocián színanyag felszaporodik. A széles őszi színskálát a klorofill maradványok és a többi színanyag különböző arányú keveréke hozza létre.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

rédli zsuzsanna üzente 11 éve

Köszönöm Katalin! Jó éjt! Szeretettel:Zsuzsa

Tovább 

 

  • Bárki, aki ítélkezik feletted, csak azért van, mert nem ismer! Nem ismeri a gondolataid, a tetteid okát. Azok az emberek, akik ismeretlenül véleményt alkotnak rólad, nem érdemlik meg sem a figyelmed, sem a gondolataid. Egyszerűen csak vedd őket figyelmen kívül. Senkinek ne akarj megfelelni, csak mert Ő úgy akarja, vagy mert neki így a megfelelő, és így tetszik! Az az övé, te pedig Önmagadé, cselekedeteid is belőled fakadnak, önmagadért vannak benned, nem mások elvárásainak!

Címkék:

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nagyon jó tanács ,és jó időben
köszönöm.

Tovább 

network.hu

 "A boldogság átsuhan rajtunk, rendszerint akkor, amikor legkevésbé várjuk, s a megértés fénye is akkor villan föl
bennünk, amikor abbahagyjuk az igazság konok, erőszakos üldözését."
/Müller Péter/

Címkék:

Utolsó hozzászólás

rédli zsuzsanna üzente 11 éve

Köszönöm István,hogy tetszenek! További szép napot kívánok!
Szeretettel:Zsuzsa

" Ezüst szalag a szeretet,
összefogja a kezeket.
S kinek szívét ragyogtatja,
jó irányban viszi sorsa "

Címkék:

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu