Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Aggódik az egyik szervező

Millió embernek kellene már itt lennie, méltatlankodott a Fidesz-rendezvény egyik résztvevője, mert 20 perccel a kezdés előtt még csak az Astoriánál felállított emelvény előtti 15-20 méteres sáv telt csak meg. A Rákóczi útról azonban folyamatosan érkeznek a szimpatizánsok.

14:28Készül a rendőrség a Fidesz-gyűlésre

Miközben a Fidesz rendezvényszervezői felállították az Astoriánál a színpadot, felszerelték az óriáskivetítőket és a darukra akasztott hangszórókat, a rendőrség kordonnal lezárta az Astoria és a Blaha Lujza tér között a Rákóczi útra nyíló összes mellékutcát. A lezárt utcákban jelentős számú rendőrt vontak össze, több helyen rendőrségi autóbuszok, csapatszállító járművek láthatók. A Rákóczi úton rendőrök szúrópróba-szerűen állítanak meg járókelőket, akiket arra szólítanak fel, hogy mutassák meg, mi van a náluk lévő táskában. Néhány járókelőnek a ruházatát is átvizsgálták. (MTI)

14:21Nem értik, miért foglalt le 20 négyzetmétert a MEH

Wittner Mária ezer tüntető előtt szónokol a Corvin közben, jelentette tudósítónk. Az 56-os veterán örül, hogy a rendezvényt a Magyar Gárda biztosítja. Az előtte szónokló ismeretlen értetlenkedett, hogy miért foglalt le húsz négyzetméternyi területet ünnepi rendezvényre a Miniszterelnöki Hivatal a Corvin közben.

14:04Gyülekeznek az Astoriánál

Gyülekeznek az emberek az Astoriánál, ahol 3-tól Orbán Viktor vezetésével a Fidesz tart ünnepi megemlékezést. A Keleti pályaudvar felé néző, a Buda felé vezető sávokat elfoglaló színpad két szélén lyukas nemzeti lobogók vannak, körülbelül száz lelkes szimpatizáns már letáborozott a pódium előtt. A környéken már nem lehet autóval közlekedni. Tudósítónk jelentése szerint szimpatizánsokat kellemes, relaxációs zene fogadja a színpadról.

14:03Megérkeztek a Corvin közbe a tüntetők

Elállták a József körút a Blaha Lujza tér irányába tartó (déli) oldalát a tüntetők a Corvin köznél. A környéket egyelőre járőrruhás közlekedési rendőrök biztosítják.

Fotó: Barakonyi Szabolcs

 

13:50Átadták a Nagy Imre-érdemrendeket

Ferge Zsuzsa akadémikust, Gereben István geofizikust, oceanográfust, Mészáros Márta filmrendezőt, Rainer M. János történészt és Ujvári József nyugalmazott dandártábornokot tüntette ki Nagy Imre-érdemrenddel Sólyom László köztársasági elnök. Sólyom - Gyurcsány Ferenc miniszterelnök előterjesztésére - "a hazafias helytállással példát mutató, a magyar függetlenséget szolgáló, a társadalmi párbeszéd, a társadalmi béke, a nemzet egységének megvalósítása, a békés rendszerváltozás megteremtése érdekében kifejtett tevékenysége elismeréseként" adományozta a kitüntetéseket. (MTI)

13:43Kóka: Fell kellett volna lépnünk a rendőri túlkapások ellen

Két-háromszáz szimpatizáns és 15-20 ellentüntető jelent meg az SZDSZ a 301-es parcellában tartott megemlékezésén. Rendzavarás nem történt, a legvadabb ellentüntető csendben emelt fel egy transzparenst, miszerint "Akár öltél, akár csak felmásztál a véres létrán, a kezed ugyanolyan". Kóka János, az SZDSZ elnöke szerint idén nemcsak 56-ról, de a tavaly történtekről is beszélni kell. Elhibázottnak nevezte, hogy nem léptek fel azonnal "a rendőri erőszakszervezetek túlkapásai" ellen. 56 szellemiségének folytatásaként pedig az ügynökakták nyilvánosságra hozatalát és a titoktörvény a nyilvánosság érdekeit szem előtt tartó újraírását sürgette.

13:39Hangpróbát tart a Fidesz

A Fidesz rendezvénye 3-kor kezdődik az Astoriánál, jelenleg hangpróbát tartanak. A Rákóczi úton kivetítők és hangfalak vannak, a mellékutcákat le fogják zárni.

13:34Kamerás fideszesek figyelnek a provokátorokra

Az Astoria környékére ért a tüntetők menete. A radikálisok itt szóváltásba keveredtek a Fidesz narancssárga mellényes szervezőivel, Orbán Viktort zsidózták. A fideszes szervezők között kamerások is vannak, akiknek éppen eligazítást tartottak. Tudósítónk jelentése szerint feladatuk "a provokátorok" leleplezése.

Forrás:http://www.index.hu

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu