Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A kaliforniai orvosi hatóságok szóvivője bejelentette, hogy alapos vizsgálat folyik doktor Khristine Eroshevich ellen, ám további részleteket nem árult el. Az orvosszakértők ugyanis arra utaló dokumantumokat találtak, melyek szerint Eroshevich írta fel azt a 11 féle gyógyszert, amit a halott Anna Nicole Smith hotelszobájában találtak. 
 
„Csak annyit mondhatok, hogy nyomozás folyik ellene Anna Nicole Smith ügyével kapcsolatban” – közölte szűkszavúan Candis Cohen szóvivő. A Los Angelesben tevékenykedő Eroshevich eddig nem nyilatkozott az ügyben. 
 
Mint arról korábban már beszámoltunk, az egykori fotómodell-színésznő testében többféle fájdalomcsillapítót és altatót találtak, ezek véletlen túladagolása okozta halálát. Smith ezenkívül különböző antidepresszánsokat és szorongásgátlókat is szedett, szobájában több mint 600 tablettát találtak. 
 
Anna Nicole Smith február 8-án halt meg – ezzel jogi csatározások sorozatát indította el az Egyesült Államokban és a Bahamákon. Először holttestének hazaszállítása miatt perelt anyja, aki Amerikában akarta eltemettetni, a jelenleg is zajló per tárgya pedig féléves, potenciális dollármilliomos kislányának felügyeleti jogát érinti. Az apajelöltek között Smith utolsó élettársa, egyben ügyvédje, Howard K. Stern, az exbarát, Larry Birkhead fényképész és Frederic von Anhalt herceg, Gábor Zsa Zsa férje van versenyben. 
 
 
Forrás: http://est.hu/cikk/46795/nyomozas_indult_anna_nicole_smith_orvosa_ellen

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu