Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A legelső jelentések szerint Smith-t csütörtök délután eszméletlenül találták hollywoodi, floridai Seminole Hard Rock Hotel és Casino-beli szobájában, és a helyszínre érkező mentősöknek nem sikerült magához téríteniük. Ezt követően a körzeti Memorial kórházba szállították. A halálát bejelentő ügyvéd, Ron Rail közlése szerint a sztár egy órával a kórházba szállítást követően hunyt el. 
 
Smith nemrég apasági botrányba keveredett lánya, Dannielynn származását illetően: volt barátja, Larry Birkhead ugyanis azt állította, ő a gyerek apja, nem pedig Howard K. Stern, a modell ügyvédje, barátja és realitytévé-beli partnere. 
 
A kebelcsodát, a Csupasz pisztoly 33 és 1/3 sztárját sok minden aggaszthatta mostanában: az apasági ügy előtt csoportos perbe keveredett a TrimpSpa fogyasztócéggel együtt, a múlt ősszel pedig a Bahamákon, kórházi szobájában drogtúladagolásban meghalt fia, Daniel Smith – mindössze három nappal azután, hogy Dannielynn 2006. szeptember 7-én megszületett. A halálesetet végül alapos vizsgálat és drogtesztek után véletlen balesetnek minősítették. 
 
Anna Nicole Smith Houstonban, Texasban született. Már karrierje kezdetétől szőke Marilyn Monroe-imiddzsel indult. Némi hírnévre 1993-ban tett szert, amikor ő lett az év playmate-je a Playboyban, a kilencvenes évek elején pedig a Guess farmer választotta modelljének. 1994-ben hozzáment egy milliomos olajmágnáshoz, J. Howard Marshallhoz, aki már második férje lett – a férj akkor 89, Smith 27 éves volt. Amikor a férfi 1995-ben meghalt, családi viszály kerekedett a dologból: az elhunyt férj családja magának követelte a jogokat a 400 millió dolláros vagyon fölött. Az ügyből hosszadalmas jogi csatározás lett, amit egészen a legfelsőbb bíróságig vittek, amely úgy döntött, az esetet a kaliforniai szövetségi bíróságnak kell tárgyalnia, hatálytalanítva ezzel a texasi állami bíróság döntését. 
 
A botrányokat követően Smith néhány évre visszavonult a nyilvánosságtól, majd egy 2002-es reality show-val, a The Anna Nicole Show-val tért vissza. Más irányú közszereplést is vállalt: szóvivője lett a TrimSpa fogyasztótablettákat gyártó cégnek – állítólag ennek a szernek köszönhette drámai súlyvesztését. Ezután éveken keresztül kedvelt témája volt a pletykalapoknak, melyek beszámoltak élete hullámhegyeiről és hullámvölgyeiről, legnagyobb előszeretettel persze a rokonokkal zajló pereskedésről. 
 
Egyes jelentések szerint a sztár 2006. szeptemberében a Bahamákon hozzáment Howard K. Sternhöz, de sokak szerint a házasságot hivatalosan nem kötötték meg. Anna Nicole Smith halálának további részleteit és pontos okát a hatóságok még nem közölték. 
 
 
 
Forrás: http://est.hu/cikk/45724/meghalt_anna_nicole_smith

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu