Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A legtöbb energetikai gyógymód nagyon szelíd, semmi vér, semmi injekció, semmi kemény ráhatás. A beavatkozás az aurában történik. Persze a manilai (Fülöp szigetek) csodadoktorokra mindez nem igaz, az ő beavatkozásaik látványosak és véresek. A hozzájuk forduló beteg azt éli át, hogy a gyógyító belenyúl a testébe, és véres testszövet-darabokat húz elő. A beavatkozás eléggé véres és drámai, mégsem marad utána sebhely.

A legtöbb energetikai gyógymód nagyon szelíd, semmi vér, semmi injekció, semmi kemény ráhatás. A beavatkozás az aurában történik. Persze a manilai (Fülöp szigetek) csodadoktorokra mindez nem igaz, az ő beavatkozásaik látványosak és véresek.

A hozzájuk forduló beteg azt éli át, hogy a gyógyító belenyúl a testébe, és véres testszövet-darabokat húz elő, így távolítja el a beteg részeket. A beavatkozás eléggé véres és drámai, mégsem marad utána sebhely. A nagy leleplezések során gyakran kiderül, valójában ők sem nyúlnak bele a páciens hasába, mely benyúlás után a seb nyomtalanul gyógyul.

Szélhámosság, vagy népi babona?
A módszer tehát meglehetősen vitatott, a legtöbbek szerint szélhámosság. A kutatók által megkaparintott testszövet-darabokról és vérről kiderült, hogy állati eredetűek. A „sebész” egy bűvész ügyességével dolgozik. A beavatkozás után azért nem marad sebhely, mert nem is keletkezett seb, a csodadoktor nem nyúlt bele a testbe, csak ezt az illúziót keltette.

Miért működik?
A beavatkozás mégis sokszor jár csodás gyógyulással, daganatok eltűnésével stb. Itt igen erőteljes pszichikai ráhatás zajlik, mely meggyőzi az elmét arról, hogy nagy dolog történt, s így az elme megalkotja magának azt, amire oly nagyon nagy szüksége van. A módszer – a leleplezések hatására – több száz embernél működik ma is, minden nap!

Ennek oka minden bizonnyal az, hogy a pszi-sebész a beteg energiáival foglalkozik, voltaképpen bioenergetikai kezelést végez, és a hatás fokozása érdekében, a tudatos elme meggyőzésére veti be a bűvésztrükköket. Ezt némelyikük el is ismeri, ám ez a hatékonyságot nem csökkenti.

Nem kuruzsoló, vagy megtévesztő!
A manilai csodadoktorok hisznek saját csodatévő képességükben és a gyógyulásban, és a műveletet úgy kezdik, hogy Szűz Máriához imádkoznak. Sokuk önzetlenül végzi tevékenységét. Mindez a beteg gyógyulásba vetett hitét is fokozza, és ez a hivatalos orvoslás által megmagyarázhatatlan módon gyakran vezet valóban csodálatos gyógyuláshoz.

Csodakurzusok hazánkban - vér nélkül!
A pszi-sebészet ma már Magyarországon is megtanulható természetgyógyászati eljárás. Rokon eljárás az úgynevezett szellemsebészet, és a táltos szellemgyógyítás. Természetesen ezeknél nincs szükség a beteget elkápráztató véres húsdarabokra. A művelet végig magas fokú szellemi koncentráció mellett zajlik, látványos elemek nélkül.

Magyar kutatók, például dr. Egely György, Kiss J. Zsolt, Jakab István és dr. Miriszlai Ernő heteken át közvetlenül tanulmányozták a fülöp-szigeteki gyógyítók tevékenységét. Egely-féle vitalitásmérő készülék segítségével vizsgálták a csodadoktorok bioenergia-szintjét. Ez a mérések szerint nem volt magasabb, mint a magyar természetgyógyászoké.

Halász Alexandra


Forrás: http://www.harmonet.hu

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu