Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

network.hu

 Költségvetés
Fő szempont a takarékosság. Várhatóan egy-egy épületbe költözik az óvoda, az iskola alsó és felső tagozata
2005-04-23



Ha hétfő, akkor falutévé. Sokan kísérikfigyelemmel adását, mert Nagymányokon mindenki mindent tudni szeretne. A közhasznú Honismereti Egyesület működteti, amelynek elnöke Wusching Rita. – A nagymányokiak büszkék múltjukra, kulturális értékeikre. Az egyesület ezek felkutatását, megőrzését szorgalmazza. A jelen eseményei is nagyon érdeklik az embereket, ezért vállaltuk közvetítésüket, megörökítésüket – mondta az elnök aszszony. A beszélgetésbe bekapcsolódott Stallenberger József, aki a település egyik legnagyobb beruházásának, a szennyvízcsatorna-hálózat kiépítésének koordinátora, a Vízi Közmű Társulat elnöke. Megerősítette a falubeliek érdeklődő természetét és elmondta: a 90 százalékos támogatással épült hálózatot ez év januárjában adták át, a bonyhádi Bonycom Kft. üzemelteti. A gerincvezetékre a rákötés pillanatnyilag 70 százalékos.

Balogh András polgármester elmondta, hogy a szennyvízcsatorna-hálózat kiépítésével befejeződött a községben a közművesítés. A szűkös anyagi lehetőségek miatt hasonló léptékű fejlesztés nem várható, csak apróbbakat tudnak elvégezni. Szilárd útburkolatot kap a Fenyves utca, térburkolattal látják el a buszfordulót és a vasúti megállót, befejezik a polgármesteri hivatal épületének felújítását. A költségvetés közel felét elviszi az iskola és óvoda fenntartása. A csökkenő gyermeklétszám miatt az állami normatívát egyre növekvő támogatással kell kiegészítenie az önkormányzatnak.

Ezért úgy döntött a képviselő-testület, hogy a jelenleg két épületben lévő alsó és felső tagozatot egy épületbe költözteti. Várhatóan a két óvoda négy csoportja szintén egy helyre kerül.



Forrás: Tolnai Népújság /archív/

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu