Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

2004-05-04 Nagymányok - A község civil szervezeteinek, intézményeinek, lakosainak összefogásával építettek Eu-falut Nagymányo-kon május elsejére. A nagysikerű program részeként kiállításokat is rendeztek. Ezek közül a finn nagykövetségtől kapott bemutató – Kalevala-illusztrációk – május végéig látható a művelődési ház galériájában. A kiállítás munkanapokon 10-től 18 óráig várja a látogatókat. (pá)

2004-04-30 Nagymányok - Tolna Megye Önkormányzata is segíti a faluban megrendezendő uniós csatlakozási programot. Az Európa-falu megépítéséhez és a rendezvény más költségeihez negyvenezer forinttal járult hozzá. (pá)

2004-04-29 Nagymányok - Zenés ébresztő szombaton 6 órától. Ünnepi köszöntő és műsor 14-től. 16-tól kézműves műhelyek, európai pop-, rock-, jazz-, sanzon- és sramli zene, ügyességi vetélkedő. Szkanderbajnokság. 16-tól Finnország kiállítása a galériában. 21 órától EU-bál. (pá)

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu