Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Dundika felhagy a vetkőzéssel. Kesereghetnek a férfiak, ugyanis a dúskeblű modell úgy döntött, itt az ideje a gyermekvállalásnak, és ha a kis csöppség megszületik, akkor pedig nincs több pucérkodás.

 


Dundika felhagy a vetkőzéssel
– Nem akarok már tovább várni, szeretnék egy kisbabát– jelentette ki határozottan Dundika.

 

Ezt már a párommal is megbeszéltük, és egyetértünk abban, hogy nincs mire várnunk. Egy kislányt mindenképpen szeretnék, de a legjobban annak örülnék, ha két gyermekem lenne, egy fiú és egy lány. Szeretném, ha bevezetnék azt a törvényt Magyarországon, amely lehetővé teszi, hogy a szülők megválaszthassák a gyermekük nemét.

Dundika férfirajongói azonban valószínűleg nem lelkesednek azért, hogy az egykori nyuszilány a pelenkákat cserélgesse ahelyett, hogy a fotósok vakui előtt dobja le újra és újra a ruháit. A nyuszilány azonban nem akar vetkőzni a szülés után.

- Felhagyok az aktfotózással, és csak a gyermekemmel fogok foglalkozni–, magyarázta Dundika.

– Az érdeklődésemet pedig később is inkább az éneklésre fordítom, persze csak akkor, ha olyan dalokat énekelhetek, amelyek igényesek és megfelelnek az ízlésemnek. Annyi biztos, hogy nem fogok rohanni, dolgozni, mint sok mai sztár, akik néhány héttel a szülés után már újra reflektorfényben vannak, és munkába állnak. Persze a baba születésekor minden újság érdeklődik, ilyenkor a kismamát újra elkapja a sztárság érzése, és szeretne mihamarabb újra a középpontba kerülni. Erre nekem nincs szükségem. Én a kisbabámmal fogok foglalkozni. Amit a modellkarrierben el akartam érni, azt már elértem. Kint voltam Hefnernél is. Ennél többre nem vágyom.


Forrás: http://www.habostorta.hu/hab/tomy/ferfei_vagyak/200708/dundika_felhagy_a_vetkozessel

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu