Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Újabb nagyszabású koncertnek ad helyet a Dél-afrikai Köztársaság legnagyobb területű és legnépesebb városa, Johannesburg. A Nelson Mandela nevével fémjelzett 46664 jótékonysági rendezvényt idén december 1-jén, az AIDS világnapján rendezik meg.

 

Nelson Mandela
A johannesburgi stadion ötvenezer nézője, valamint várhatóan kétmilliárd tévénéző, rádióhallgató és internetező részvételével jótékonysági koncertre kerül sor december 1-jén, az AIDS világnapján. A számtalan világsztár Nelson Mandelával karöltve arra hívja majd fel a világ figyelmét, hogy az afrikai AIDS-helyzet mára az egész kontinenst az éhezésnél, háborúknál is nagyobb mértékben sújtó katasztrófává vált, melynek megoldásához a pénzen kívül elsősorban nemzetközi összefogásra és felvilágosításra van szükség.

A 46664 nevű akció - mely Mandela huszonhét éven át viselt börtönkódjáról kapta nevét - ezzel a koncerttel, a rendezvény hivatalos internetes oldaláról letölthető dalokkal, a világ majdnem minden országából hívható 46664 végződésű telefonszámmal, valamint CD és DVD kiadásával támogatja Nelson Mandela kezdeményezését.

Nem ez lesz egyébként az első ilyen, az egykori dél-afrikai elnök által kezdeményezett rendezvény. 2003 novemberében Cape Townban olyan sztárok léptek színpadra, mint Beyoncé, Robert Plant, Peter Gabriel vagy a U2. Az eddigi négy koncert (Cape Town mellett George, Madrid és a norvégiai Tromso) mintegy hárommillió dollárt hozott az AIDS-ellenes alapítványok konyhájára.

 

Forrás: http:// www.kultura.hu

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu