Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Tiramisu de fresas - Tiramisu de capsuni - Epres tiramisu

network.hu

Como en mi casa a la única persona a la que le suele gustar el café es a mi marido por lo que no suelo preparar tiramisu, aunque en el bar en el que trabajó durante el verano si que lo hago y, al igual que en esta receta, lo servimos en copas. Así que cambiando un poco la receta tradicional hoy os enseño como preparar un titamisu de fresas.Con esta receta participo en el concurso 50 seguidores con el baúl de las delicias.Hozzávalók :1 nagy csomag piskota (kb. 30 db)250 g mascarpone 2 tábla  fehércsoki750 kg eper3 tojas3 evokanal cukorfehercsoki reszelek

Elkészítés:A krém elkészítése: a 3 tojássárgáját a 3 ek cukorral habosra keverjük, majd kisebb adagonként hozzáadjuk a mascarponét.Gőz felett felolvasztjuk az egyik tábla fehércsokit, majd belekverjük óvatosan a krémbe.Felverjuk a tojasfeherjet, es a habot ovatosan hozzakeverjuk a kremhez.500 dkg epret leturmixolunk, majd ebbe forgatjuk a babapiskótákat (a legjobb a cukrozott babapiskóta, mert az jobban beissza a nedvességet), és egy jénai aljába rakunk 1 sorban ezekből a beáztatott piskótákból. Erre teszünk egy réteg mascarponés krémet, szeletelhetünk fel epret, és rakhatunk a kérm tetejére, majd megint áztatott babapiskóták, megint krém, és addig ismételjük, míg el nem fogy a krém.A tetejére is krém kell hogy kerüljön, és ezt félbevágott eprekkel, és fehércsoki forgáccsal/reszelékkel díszítjük.

Ingredientes:1 bolsa de Galletas coral chiquitillos1 tarina queso mascarpone de 250gr3 huevos1 chocolate blancovirutas de chocolate blanco8 cucharadas de azúcar Azucarera750 gr de fresas

Modo de preparación:
1. Lavamos bien las fresas, y de los 750 gr que tenemos, trituramos 500 junto con 4 cucharadas de azúcar.
2. Ponemos las galletitas Chiquitillos a remojo dentro del bol de fresas trituradas.

3. Batimos las yemas y el azúcar, añadiendo el queso mascarpone poco a poco.

4. Batimos las claras hasta obtener una espuma espesa y la mezclamos con las yemas teniendo cuidado de no romper las claras.

5. Picamos el chocolate blanco y lo añadimos a la crema de mascarpone.

6. Cogemos unos vasos o una bandeja -según lo que mas nos guste- y cubrimos su base con las galletitas mojadas en las fresas trituradas.

7. Vertemos por encima una buena cantidad de crema mascarpone.

8. Picamos unas fresas y las añadimos por encima de la crema.

9. Finalmente añadimos otra capa de galletitas mojadas en fresa triturada y que cubrimos con otra capa de crema mascarpone.

10. Podemos decorar el tiramisu con virutas de chocolate blanco y fresas y, servirlo después de una par de horas en la nevera.¡Espero que os guste!

network.hu


Címkék: edesseg epres tiramiszu konyha

Kapcsolódó cikkek:

  Csirke paprikas

  szines pizza

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu