Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Élő-halott

 

Talán több napon keresztül verték. Az ok még ez idáig nem teljesen tiszta, a történet még a mai napig nem kerek. Mindenesetre brutális.

A Csepel dűlőként elhíresült környék sosem volt vonzó terület, ám egy nyári brutális esemény ezután sem fogja sűrűbben látogatottabbá tenni.

Poros földúttól nem messze egy telken ócska faházban élt az 53 éves R.G.  Sem munkája, sem állandó jövedelme nem volt, így fémhulladék gyűjtésből kereste meg a mindennapi betevőre valót. Testévre hetente látogatta, ő is pár ezer forinttal segítette a férfi életét.

Egy nap testvére egy ismeretlen alakot látott meg R.G. telkén ólálkodni, aki éppen fémet gyűjtött,  az idegen a legnagyobb nyugalommal közölte, hogy engedéllyel van a birtokon.

Mikor R.G. testvére belépett az összetákolt,házba, meglátta a mozdulatlan testet. A férfi, összeverve, összerugdosva feküdt tehetetlenül. Olyan erőteljes ütések érték testét, fejét, hogy több helyen felszakadt a bőr. Fejét már beköpték a legyek, befészkelték magukat a csontkukacok.

A sértett még élt.

Az ismeretlen addigra már eltűnt a birtokról. Elmenekült.

Kiérkező mentősök a helyszínen megtisztították a testet, ám kórházba szállítás után három nappal vérmérgezésben meghalt. Annyira még magánál volt, hogy információkkal tudja ellátni a rendőröket, akik a környéket bejárva, kérdezgetve rátaláltak az elkövetőkre.

Házkutatás során a rendőrök találtak egy cédulát, amin R.G. hirdetése szerepel, amint munkát keres. További kutatások során találtak olyan eszközöket is, amivel a támadást végrehajthatták, ezeket elkobozták és nyomozás során DNS vizsgálatnak vetik alá.

Három férfit (B.S., 49 , F.R. 25, B.S. 18) vettek őrizetbe, a gyanúsítottak előzetes letartóztatását a bíróság később el is rendelte. „Nagy megkönnyebbülés volt ez a környék lakóinak, ugyanis az apa és fia rettegésben tartották az ott élőket, hírhedt személyek voltak. – meséli Imre Gergely rendőr százados

„Az apa (B.S, 49) nem volt ismeretlen a rendőrség számára, ugyanis rovására írható a zaklatás, lopás és súlyos testi sértés. A fia (B.S. 18.) még nem volt büntetve.”- folytatja.

Mindenesetre 5-10 évig terjedő börtönbüntetésre számíthatnak halált okozó testi sértés miatt ”

 

-cikkem a Zsaruból

 

 

Címkék: bűnügy cikk horror krimi

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu