Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

Trianonra emlékezett Nagykálló

network.hu


  Megemlékezett Nagykálló apraja-nagyja a 92 évvel ezelőtti gyászos eseményről.

Igaz, gyönyörű és fájó szavak hangoztak el megjelent vendékeink gondolataiból.

Két verset is hallhattunk,mely mélyen szántott minden igaz Magyar lelkében és végül az egyházi méltóságok felszentelték és megáldották emlékművünket, melyet zárás képpen az egybegyültek koszorúkkal borítottak.


  E gyászos évforduló napjától immár Nagykállóban is bizonyságot nyer minden arra járó , aki megcsodálja az emlékművet, hogy a Magyarok nem felejtenek és gyászolnak.

Gyászoljuk megycsonkított és meggyötört hazánkat !

Nem felejtjük SOHA kívülre rekesztett Nemzettestvéreinket !


1920 Június 04. Trianon és évfordulói valamint országszerte felállított emlékműveink nem csak emlékezésre szolgálnak, arra sarkalnak bennünket, hogy össze kell tartanunk és nem szabad feladnunk a reményt . Bármerre indulunk el Hazánkból, bármely határt lépjük át mindenhol magyarokra találunk. Országunk egyedül álló modon határos önmagával. Ezt hozta nekünk Trianon...ezt is!


  Ez a 92 éve születet "békeszerződés" egy folyamat része ,mely még nem ért véget.

Jelenleg is darabolják hazánkat pénzügyileg, gazdaságilag , etnikailag,ideológiailag és az utóbbi a legrosszabb ! Jobboldal és baloldal, liberaliznus és nemzettudat mind mind falakat emel közék! Rá kell ébrednünk végre , hogy jobb oldalt is és bal oldalt is magyar emberek állnak és a lényeg,hogy az ideológiák elé nemzetünk érdekét helyezzük! Ne azt nézzük, hogy melyik párt logója szerepel egy közéleti személy mellet,inkább mondandójának tartalmát tartsuk szem előtt és gondoljunk bele, hogy jó -e a nemzetünknek vagy csak pénzügyi, gazdasági érdekeket szolgál !    Térjünk vissza hitünkhöz!

A Magyar mióta megteremtetett egy Istent imád és Szent István Királyunk midőn átkereszteltetett bennünket ez tovább foltatódott. 

Ezt a tradíciót nem adhatjuk fel soha a Magyar Istenben hisz mióta világ a világ és egy dolgot ne feledjünk! 


   Szent István Országát Boldog Asszony Anyánknak ajánlotta, ez az Ország az Övé és Övé is marad bárki bárnmit is követeljen belőle ! ! !

 

Címkék: jobbik nagykálló trianon

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu