Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

Szorgoskodik a kis csapat. A Trianoni megemlékezés napjáig még számos tennivalója akad Alapszervezetünknek.Felállítottuk a keresztet ,melyen még lesz egy Nagy magyarország keresztve feszítve ezzel szimbolizálva hazánk szenvedéseit.Igen szenvedéseit ,mert Trianon az nem egy nap alatt történt országunkal ,ez egy folyamat része ,amely még mai napig nem záródott le.

 

I. Lipót 1657-1705. Habsbug uralkodónk mondotta:" A Magyar Várak leromboltassanak". Ő a Rákóczi Szabadságharc idelyén uralkodott hazánk felett (nem értünk ,hanem ellenünk) és a Kurucok ellen nem tudott hathatós megoldást ezközölni ezért fondorlattal próbálta megsemmisíteni azon Hazafiakat,kik nem voltak hajlandóak nemzetüktől elszakadni és beolvadni a császárságba.A várakat csak a mai országhatárunkon belül  26 vármegyében rombolták le,némelyket sikertelenül.

I.Lipót felosztotta hazánkat a környező népek között és odaígérte a szövetségük fejében.Erdélyt az Oláhnak ,Vajdaságot a Rácoknak és így tovább.Az akkori felosztás kísértetiesen hasonlít a Trianoni határokra,de nem meglepő ez hisz a Magyarok mióta visszajöttek a Kárpát Hazába meg kell küzdeniük a nyugat megsemmisítő akaratával.

  Attila Királyunk halála után (melyet Róma ezközölt Brünhilda személyében) az örökösei összevesztek a koronán és Szkítia darabokra szakadt.Csaba Királyfinak is mennie kellett,de hátrahagyta a Székelyeket,hogy vigyázzák hazánkat még megerősödünk és vissza nem tudunk térni hazánkban.

 

  Visszajöttünk ! Pozsonynál 907-ben el is döntöttük,hogy itt maradunk !

 

  A törökök hódítása rettegésben tartotta egész európát.Mi magyarok megállítottuk őket ,nehogy elpusztuljon az ,ki elpusztította Szkítiát.

  Ezért sem kaptunk hálát,cserébe a Törökök a legkorszerűbb nyugati íjjpuskákkal és a legmodernebb olasz ágyúkkal lőttek minket. Megtehették,megvolt a pénzük ,az erelyük,a szövetségesük hozzá.

  Nem számoltak viszont Hunyadival Nándorfehérváron ,hogy győzni tud csekély seregével és nem számoltak Dobóval Egerben sem ,kinek csapata utosó vérig védte várát,védte hazánkat. Volt a Töröknek mindene a támadáshoz ,de nem volt neki Bornemisszája ,ahogy I.Lipótnak sem volt Rákóczija.

  1848-ban is csak az volt a bűnük,hogy nem voltuk hajlandóak fizetni a Habsburg adósságát. Irígyelte a Habsburg,hogy milyen gazdasági fellendülés zajlik hazánkban,őket meg folytogatja a szinte már visszfizethetetlen adósság.

  Ijesztő volt számukra ,hogy Aradon olyan vértanú is volt aki úgy halt meg Hazánkért ,hogy nem is tudott magyarul.

  Aztán belekényszerítettek egy háborúba mely értelmetlen vérontásba torkollott ,majd bűnösökből lett áldozat és áldozatból bűnös.

 

Trianonban döntöttek. Magyarországot végleg ki kell véreztetni! Az ítélet Halál!

 

  Mi Magyarok vagyunk ! Minket nem lehet egy tollvonással elintézni !

 

  Gazdasági számítások során jutottak erre a következtetésre és ítéletet mondtak úgy ,hogy nem is ismerték a valós helyzetet hazánkban.

  A "békeszerződés" eredményeképp a 325 411 km² összterületünk több mint kétharmadát viszítettük el, (az ország Hovátország nélküli területe 282 870 km²-ről 92 963 km²-re csökkent) lakosságunknak több mint a felét, az 1910-ben még 20 886 487 fős ország lakossága 7 615 117 főre esett vissza.Megtiltották légierő és nehézfegyverek tartását,nem engedélyezték repülőgépek és hadihajók gyártását

.Ami a gazdaságot illeti, a korábbi termőföldünk 61,4%-a, faállományunk 88%-a, a vasúthálózatunk 62,2%-a, a kiépített utak 64,5%-a, a bányáink 83,1%-a, az ipartelepeink 55,7%-a, a hitel- és bankintézetek 67%-a került a szomszédos országok birtokába,de a lelki megnyomorítást nem lehet százalékokban,vagy statisztikában mérni és még nincs vége.

  Fehér terror,Vörös terror,II.világháború ahol szintén bűnösebbek lettünk a bünösöknél.Jött a Kommonizmus és folytatódott trianon,csak már belülről.

  1956-ban fellázad a nemzet ,a nyugattól kér segítséget. Ez lett volna a legkevesebb amit megtehet,hisz mi 38 vármegyével fizettünk a szabadságunkért. Azt is ők döntötték el és most is döntöttek. A szabad Európa rádió kétségbeesve kiáltja: SEGÍTSÉG ! SEGÍTSÉG ! Nincs válasz ...

  Mért is lenne,hisz félik a magyart nyugatról ,félik a magyart keletről ...

 

- Hát ez van.

Anno a Rákóczi idelyébn jobban látták sorsunkat és jövőnket a kurucok,mint most hazánk "nagy gondolkodói".

Íme népköltészetünk egy gyönygyszeme mely több mint 300 éves :

 

 

"Menj el, menj szegény magyar, a kétség partjára, 

Tekints az ingadozó reménység pólcára, 

S te, aki tűztűl, vastúl nem tudsz megborzadni, 

Borzadj, mikor a vég-sors hideg jelt fog adni. 


Vezettessed magadat szem-bekötve, vakon, 

Elfajult testvéridtől csinált áll-útakon, 

Kik őseink hamvait rútúl megtapodták, 

Arany szabadságunkat aranyon eladták. 


Menj, add egy olyan kézbe, szabadságod fékit, 

Mely egyszer úgy betöltse a balsors mértékit, 

Hogy megérezd, amit még sokan nem éreznek: 

A szabadság s a rabság, miben különböznek!"

 

 

Ezredéves szenvedés után még mindíg itt vagyunk,

ide születtünk itt a HAZÁNK és ha a magyarok napja újra felvírrad és nemzetünk egyesül,akkor nem lesz többé trianon és győzni fog az igazság!

  De ehez még sokat kell harcolnia a Magyarnak és vissza kell térnie a Szakrális gyökereihez,mert hit nélkül nincs akarat !

 

Adjon az Isten szebb jövőt minden igaz jó Magyar Nemzettestvéremnek !!!

 

Címkék: jobbik nagykálló trianon

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu