Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

Eltelt a 3 hét, nagyon nehezen.. az utolsó héten egyszer még, be is néztem a boltba nincs e kész hamarabb a szemüveg,hát nem volt, majd érdeklődjek telefonon,amit meg is tettem határidő előtti nap. hiába.. majd másnap lesz kész .mondták de csak délutánra!?már tűkön ültem, sikerült elkérezkednem 1 órára a munkahelyemről ,hogy érte menjek a szemüvegért, kirakták elém, hú tényleg jól nézz ki,az nem karcolás.. a lencsén? áá.. nem mondja a hölgy. és gyorsan törölgetni kezdi .hát mit mondjak nem túl meggyőző.kipróbálnám ,hogy sötétedik, mondom .jó menjek ki a bolt elé ,kilépek tényleg egyből sötétedni kezd bár elég lassan úgyhogy kb 2perc múlva vissza is megyek az üzletbe ,kérdik jó? mondom nem vártam ki teljesen .na nézzük kell e állítani a szárán? ezt én mondom ! felveszem a szemüveget és az hop.... leesik rólam, egy az egybe !hát ez a múltkor még nem ilyen volt mikor kiválasztottam! kérem hogy állítsanak rajta .és akkor jött a nagy pofán csapás ..nem tudnak! ez ilyen !/esküszöm így volt szó szerint!/ hát nekem ez nem kell mit csináljak egy ilyen szemüveggel amit nem tudok hordani?még az átvételt sem írtam alá! másik hölgy odajön had nézzem !mondja igen.. ne haragudjak ez az egyetlen modelljük, aminek a szárába nincs fémszál de még nem vásárolt senki ilyet ezért nem vették észre!szól is a kolléganőjének hogy abból a modellből ami kint van szedje be ..és tényleg, most látja a lencsét se tudták jól belecsiszolni tényleg ne haragudjak  nem szokott ilyen előfordulni stb, stb./ezek hülyének néznek engem/semmi baj .mondom de akkor másik keretet kérek!persze természetesen!De csak ezt meg ezt +ezt választhatom/vagy 6 féle keret/mert már adva van a lencse mérete és formálya!

Mit mondjak most már tényleg úgy érzem magam mint valami hülye gyerek!

jó !választok egy keretet,nem olyan jó mint az előző de azért tetszik/ugye milyen ismerős a mondat?/

másnap mehetek érte ,vagyis csütörtökön.

másnap irány a bolt ,kicsi gyomorideggel! de minden simán megy szemüveg fel fül mögött kicsit állítani..hölgy beviszi ..próba ..mondom eláll a fejemtől oldalt egy kicsit nem lehet...szavamba vág, nem! ezen már nem lehet csak ennyire!

jó! megadom magam.csak el innen és soha többet ide!viszontlátásra !búcsúzom ,és köszönöm. azt én se tudom mit de nem akarok bunkónak tűnni.

mit mondjak?! a viszontlátás gyorsabban jött el mint gondoltam!!

jól állt az új szemüveg szögletesebb forma, áttetsző szürkés szín az oldalán széles ezüst csík,de hop.. mi ez?mindkét száron 3-ill-4repedés mintha eltört volna a szár nem feltűnő de egy vadi új 46000ft-os szemüvegen?azért mindennek van határa !ez volt az a pont amikor végkép elegem lett! megfogadtam hogy nem hagyom magam,másnap visszamegyek, és visszakérem a pénzem, mert ez már tényleg több a soknál!!

 

folytatás nemsoká....

Címkék: egészség

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu