Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A Mikróhullámú sütő  használata és egyebek

Elvégezték a következő kísérletet,

vizet forraltak fatüzelésű kályhán,
gázégős tűzhelyen,

elektromos főzőlapon és

mikrohullámú sütőben.
                      
 Majd a felforralt vízben magokat csíráztattak.

 A fatüzelésű kályhán forralt vízben a magok 75%-a,
 A gázégős tűzhelyen forralt vízben a magok 50%,
Az elektromos főzőlapon forralt vízben a magok 25%,
A mikrohullámú sütőben 0%-a kelt ki.

 A mikrohullámú sütő tökételesen alkalmas csírátlanításra, fertőtlenítésre.

 Hogy mire nem, azt a lenti levélben olvashatjuk.

Lehet benne némi igazság.

 Mérnök vagyok, kb. 2és fél éve rendelek ebédet a munkahelyem-re, amit műanyag dobozban szállítanak házhoz és melegítem a mikróban .Októberben műtöttek, jelenleg a ötödik kemónál tartok................

                                                     Üdv!

 A mikrohullámú sütőben a villámgyors rezgések következtében az ételek molekulái rövid időn belül degenerálódnak. A degeneráltneráltételtől,degene rált molekuláktól nem lesz egészséges sejtépítés, az ilyen ételeket fogyasztó ember szervezetében, hanem előbb-utóbb egyre jobban elhatalmasodó degeneráció indul meg a szervezetében, éppen ott, ahol a szervezetén belül a leggyengébb az immunrendszer állapota.
Ez már a rák előkapuja, mert ha rendszeresen mikrohullámú sütőben főzött, melegített ételeket fogyaszt valaki, akkor előbb-utóbb daganatos beteggé teszi magát.

 Környezetbiológiával foglalkozó szakemberek már azt a kérdést teszik fel:

 Meddig árusíthatók még büntetés nélkül a mikrohullámú sütők?  Svájcban, Franciaországban és több más országban is tilos reklámozni a
Mikrohullámú sütőket!

Svájci orvosok nyolc önként jelentkező, makrobiotikusan táplálkozó személyen végezték el a kísérleteket (a lausanne-i Biokémiai Intézetben és  Wattenwili Környezetbiológiai Tanácsadó Intézetben).

 A kísérlet során a résztvevők 2-5 naponként megváltoztatott táplálékot kaptak

 Elsőként egy biotermelő nyers tejét,

 másodikként ugyanezt hagyományos módon felforralva,
 harmadikként a berni cégtől származó pasztőrözött tejet,

 negyedikként ugyanezt mikrohullámú sütőben felforralva.

ötödikként nyers biozöldséget,
 hatodikként ezt a zöldséget hagyományos módon megfőzve,

 hetedikként ugyanezt lefagyasztva, majd mikroban megfőzve.

 Meghatározott idővel a táplálékfelvétel után minden esetben vért vet-tek,és a kapott vérmintát bizonyos kritériumok szerint elemezték. Az eredménya következő lett:

 A mikrohullámú sütőben melegített, felengedett vagy főzött ennivaló (a tejés a zöldség) a kísérleti alanyok vérében szignifikáns (döntőe meghatározó) elváltozásokat okozott, csökkent valamennyi hemoglobin érték (vastar-talmú fehérje, vérfesték, amely megköti az oxigént), valamint a HDL és az LDL (ko-leszterin) aránya. A limfociták (nyiroksejt, nyirokszövetekben termelődő (fehérvérérsejt) esetében pedig rövid ideig tartó, erőteljes csökkenést állapítot-tak meg, ha a vizsgált személy előzőleg mikrohullámban előkészített zöldséget fogyasztott. A fényérzékeny baktériumok-kal pedig azt is megállapították, hogy a mikrohullámú energia a táplálék útján továbbadódik az emberi szervezetnek.

 Ezt a fizikai folyamatot előzőleg már több széleskörű tanulmány is megállapította.
 A mikrohullám hatásának kitett emberi táplálékok vizsgálata azt is igazolta,hogy fogyasztásuk az emberi szervezetben patogén (kórokozók, valamely betegség kifejlődését elősegítő) folyamatok kezde-tét váltja ki. S így rákos elváltozásokat is előidézhetnek, okozhatnak.

 

Kedves Mindenki!

 Egy Amerikai orvosi intézet ( Walter Reed Army Medical Center )
 kutatócsoportja nemrég adta közre, hogy

 
Nem szabad műanyag edényben ételt melegíteni a mikrohullámú sütőben Csakis kerámiaedényeket, illetve edzett üveget lehet használni, mert műanyag és az ételben lévő zsír keveredése a hő hatására egy dioxin nevű anyagot vált ki, ami rákot okoz, főleg mellrákot.
A dioxin nagyon mérgező anyag, ami a sejteket támadja meg.az étel tetejére pedig nem a műanyag edény fedelét kell tenni,hanem egyszerű papírtörülközőt.


 Küldjétek el és mondjátok meg azoknak, aki fontos Nektek - ezt kéri az  Üzenet küldője.

 Ezt a felhívást egy amerikai orvosi intézet kutatócsoportja adta közre

 ( Walter Reed Army Medical Center )

 

 

 

 

 

Címkék: előnye a gyorsaság rákkeltés sejtrombolás ártlami

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu