Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Kedveseim, akik ezt az oldalt olvassátok, bennetek már felmerült ez a gondolat, ez a kérdés, hogy vajon jó-e nektek, hogyha felveszitek velünk a kapcsolatot. Vajon szolgálja-e ez érdemben az életeteket, vagy esetleg bennünket szolgál. Hát ez ravasz és fogós kérdés, mert nem lehet rá könnyen választ adni. Mi az, hogy szolgál valami, mi az, hogy érdemben. Szolgálni annyi, mint szolgaként megtenni mindent, amit kérnek tőlünk, érdemben pedig ugye valamiféle külső elismerést feltételező szó.

Ha így közelítitek meg az isteni részeitekkel való kommunikációt, könnyen juthattok abba a szituációba, amikor van egy csodálatos szerszámotok, csak nem tudjátok, hogy mire is használjátok. Mert mi egy eszköz vagyunk nektek abban a folyamatban, amit úgy hívnak, hogy teljesség, a teljes ÉN VAGYOK állapota. Egy útjelző tábla, egy sugallat, egy közeg, amin keresztül haladva könnyebben eljuthattok oda, ami valójában kívánatos számotokra, ami ebben az életidőtökben elérhető most már tömegesen is, hogy egyesüljetek szellemetekkel, hogy valóban azok legyetek, akik vagytok.

Mi csak kísérők lehetünk ezen az úton, szeretetteli kísérőitek. A kommunikáció velünk mindig feltételezi ezt a szándékot is. MERT NEM SZERETNÉNK SENKIT FÜGGÉSBEN VAGY KÖTŐDÉSBEN TARTANI MAGUNKKAL. Ez nem a mi utunk. Mi segítünk nektek a saját belső érzelmeitek felhozatalában, a kötelékeitek felismerésében és a tágabb valóság megismerésében. De a döntéseket és a lépéseket nektek kell megtennetek, ha változni szeretnétek, ha közelebb szeretnétek kerülni az ÉN VAGYOK állapotához. És valljuk be, ez most ebben a korban nem is olyan nehéz. Sokkal könnyebben hozzájuttok az információkhoz, mint régebbi korokban.

Ez a honlap is ezt bizonyítja. Aki most ezeket a sorokat lejegyzi, nem is gondolta volna még pár éve, hogy velünk fog kommunikálni. Isteneknek gondolta az angyalokat is, és magát csak nagyon-nagyon picinek. És néha még most is így gondolja, pedig nem így van. Mindannyian hatalmas és csodálatos, egyben tökéletes lények vagytok. Egyenrangúak a teremtésben létezőkkel. Nincs kevésbé fontos lény ebben az univerzumban és mindenkinek joga, hogy ezt tudja és átérezze.

Mert aki létezik, arra szükség van, ott ahol van. És ha mindannyian tudnátok a mi szemünkkel nézni magatokat, nagyon meglepődnétek, mert csodálatosak és szeretnivalóak vagytok. A teremtés díszei és értelme. És várunk már benneteket haza, oda, ahol ezt már ti is jól látni fogjátok és ahol már nem lesz kétség afelől, hogy az isteni rend tökéletes és mindent áthat a harmónia. Benneteket is. Érezzétek!

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu