Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Edit Mária blogja - 2012. április

Mi történik a Földdel 2013-ig?

2012 végén, illetve 2013-ban nagy változások lesznek bolygónkon. Ennek okai:
1. Véget ér a 26000 éves Föld-Nap-Plejádok keringési ciklus
2. Lezárul a Galaktikus Középpont körüli keringés 230 millió éves periódusa
3. A Nagy Központi Nap körüli végtelen hosszúságú körpálya két végpontja is
záródik.
2013-ig a következo események fognak lezajlani:
1. Pólusváltás történik, ezáltal megváltozik a Föld Naphoz viszonyított
helyzete
2.

Címkék:

Tovább 

WES: Kijelentem mind hangosan, mind írott formában, hogy szeretném összekapcsolni energiáimat teljesen a Solaraból valóval, a Napunk birodalmait lakó drága felemelkedett lélekkel.

SOLARA: Drága Wesley, mind itt vagyunk érted és az emberiségért ez időben. Egészen el vagyok ragadtatva, hogy át tudtam jönni, és egy üzenetet tudok átadni végtelen létezésünknek e gyönyörű pillanatában, hiszen Napotok természetéről és lényünkről, kik Napotokban élünk, sok mindent kell még tudnotok és hallanotok.

Címkék:

Tovább 

A Galaktikusok kifejtették,hogy mi emberek teljes mértékben át lettünk verve a negatív idegenek és saját kormányunk által! A dolog 1934-ben kezdődött egy illegális,alkotmányellenes,szupertitkos szerződéssel az ellenséges idegenek:az Orioni Szűrkék és az amerikai elnök Franklin Delano Roosevelt között! YUPPI!Ezt követte egy sérült UFO helyreállítása az amerikai hadsereg által (a halott legénység hajója a Wolf 424-es körzetből származott),melyet San Diego partjainál emeltek ki a vízből éppen egy Spanyol-Amerikai háborús veterán církáló mellől-és gyorsan a fedélzetre vontatták azt.A Haditengerészet rájött a hajó titkára és repültek is vele!

Címkék:

Tovább 

Ashtar parancsnokság 2012-04-19

Ashtar parancsnokság

2012. április 19.

Csatornázta: Gabriel

Üdvözlet az Ashtar parancsnokságtól!

Vezetőitek döntöttek, és már megvan a kulcs dátum a Felfedésre. Szövetségeseink jól dolgoztak ez idő alatt, e sikert elérendő.

Örülünk ennek a teljesítménynek, mely mindnyájunktól való. A közlést Obama elnök fogja átadni az elkövetkező napokban, és ez sok embert fog megdöbbenteni, akik még mindig azt hiszik, hogy létezésünk valaki képzeletének az eredménye.

Címkék:

Tovább 

Az elmúlt hetekben a Mars és a Neptunusz szembenállása, illetve más „marsikus” események üzenetei jelentek, jelennek meg életünkben. Mindez különböző formákban nyilvánulhatott meg: harcok, feszültségek, akarat… vagy az az érzés, amikor csinálnál valamit, ahogy te szeretnéd, de nem tudod, mert ellenállásba ütközöl. Az Egység ellen törsz, talán magad sem érted miért… Hajt az „ego”, hajt az akaratod, hogy csináld, de tudod, hogy ezzel talán ártasz másnak.

Címkék:

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu